Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 22:04 1 756 15

Георги Свиленски: Руската ваксина не е станала предизборно оръжие

  • георги свиленски-
  • ваксина-
  • коронавирус

Когато правителството търпи абсолютен провал

Георги Свиленски: Руската ваксина не е станала предизборно оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

Руската ваксина не е станала предизборно оръжие и не трябва да е предизборно оръжие, заяви в "Панорама" зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски. По думите му, управляващите са направили хаос на гърба на българските граждани и затова БСП е внесла предложение което настоява Народното събрание да задължи правителството да започне двустранни разговори за доставка на руската ваксина "Спутник V". Целта да се реши проблемът с недостиг на ваксини у нас.

"Когато правителството търпи абсолютен провал, катастрофа с ваксинационния процес. Правят някакви фази, започва да се ваксинира населението, отваря се някакъв "зелен коридор" преди 3 дни, всички хора ги нареждат на опашки пред болниците, след което се оказва, че няма ваксини", обясни Свиленски.

Задаваме въпроса кой упълномощи премиера от името на България да подкрепя ваксинационните паспорти, това българските граждани да бъдат ограничени, ако не бъдат ваксинирани, попита Свиленски.

"Премиерът задължава българските граждани с едно мнение и след това няма ваксини. Ето затова ние днес внесохме проект за решение", обясни Свиленски.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    13 3 Отговор
    Е,КАТ НЕМА ДРУГА,ШЪ СЪ ВАКСИНИРАМЕ С НАЙ-ДОБРЪТА.....ХЪХЪХЪ...
  • 2 Майна

    14 5 Отговор
    ТАЗИ ПОДКРЕПА ББ НЯМА КАК ДА НЕ Я ДАДЕ , ТОЙ Е КАТО ПР..ТУТКА....ИЗОБЩО НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА НИКОЙ, ОСВЕН ЗА СОБСТВЕНАТА МУ КОЖА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МАФИЯ НА ББ

    17 4 Отговор
    Дариткова ЛЪЖЕ нагло, ама много нагло. Одобрение на Агенцията по лекарствата за ваксина или лекарство позволява да се внесе и продава на територията на страната, без останалите страни от ЕС.

    Държавите които си имат премиери мислещи за страната си и имат топки внасят каквото им трябва и въобще не ги интересуват европИдЕРИТЕ - Австрия, Унгария,... И то да е само това...за Австрия няма какво да пиша, но Унгария е най-стремително развиващата се икономика в Европа и то в сектори като електроника, биотехнологии и прочие. Ама си имат управници, а не като нашите хрантутници-ГЕРБ..

    Коментиран от #7, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Разбирам

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "МАФИЯ НА ББ":

    ... те че искаш да кажеш на бялото бяло!!!! Само че живеем в държава, в която политическото инженерство е достигнало такива висоти, че не е проблем да кажеш че бялото е черно и за съжаление това е толкова умело завоаирано, че дори и опитните журналисти (да не говорим за "мосорките") се хващат !!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Русофил имигрира в русия ...

    3 13 Отговор
    Шумкарите се плюят предизборно. Този цирк го гледаме на всички избори . БСП-ГЕРБ-ДПС е едно и също ОПГ , създадено от службите, подчинени на тамбовската мафия на Путин !
  • 9 Мисирките

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Разбирам":

    ...!!! Извинете ме, моя грешка!!!
  • 10 така така

    6 11 Отговор
    Пак лъжеш... Свиленски.. Как ще правите предизборна кампания с лъжи?? Един месец остава до вота и вие пак сте в 9-та глуха. После ще има едно скимтене..
  • 11 Чукча писател ...

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "МАФИЯ НА ББ":

    Унгария беше ... В момента е между нас и Румъния . От както Орбан се залюби с лилипута, Унгария рязко дръпна ... към нас. ;) То с всички е така. Който се докосне до Русия - страда
  • 12 Седесарят.

    5 4 Отговор
    Само на БСП ,вярвам.Ще се ваксинирам с руска ваксина,.!!!Преди 31 г ,ходих на избори,Гласувах за СДС,Желю,Филип,,и др маймуни. На 4ти давам вот за БКП..то...
  • 13 БСП

    5 2 Отговор
    Баджанак Грипена вдига ли самальота
  • 14 Много просто парче

    3 3 Отговор
    Мале, този го гледах в Панорама. Прост, елементарен. Мясат си с баджанака летец
  • 15 Безпутник

    2 2 Отговор
    На тоя ли Десо Радев открадна жената?