Last news in Fakti

1 Март, 2021 06:54 8 657 36

Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създадено биологично оръжие

  • проф.генчо начев-
  • коронавирус-
  • биологично оръжие

Директорът на болница "Света Екатерина" е притеснен, че с отпускането на мерките у нас вероятността случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат, е голяма

Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създадено биологично оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила, вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат, е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените, мерките отново ще бъдат затегнати.

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока - това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му, досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    18 65 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят ще гласуваме за Мая Манолова и отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители на децата съм и казал че ако не гласуват за Мая Манолова и отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители искам да си търсят квартира децата обещаха да гласуват за Мая Манолова и отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители те са добри и възпитани деца учат се ще им купя нови сникърси ЕА7 ще кандидатстват МИО в Москва. 3️⃣3️⃣ дни до изборите за народно събрание.

    Коментиран от #31

  • 2 дядо курти от село пиперково

    136 20 Отговор
    Аз смятам да се ваксинирам срещу герП на 4.4.2021г.Другото е пунта мара,както казва тиквата.

    Коментиран от #26

  • 3 КОЙ

    58 1 Отговор
    Изяде прилепа ?

    Коментиран от #6

  • 4 Рошко

    53 1 Отговор
    Той хубо вика ама и тез дето поддържат тоя цирк добре до вършат работата
  • 5 Наглост

    21 41 Отговор
    И този знае всичко..... гледали са му на кафе.

    Коментиран от #19

  • 6 За овце

    80 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОЙ":

    Не знам, кой е изял прилепа, но ние пак ще ручаме жабета. Иначе, съм съгласен с Г. Начев, което рядко се случва. И да попитам: А бе, къде е грипа?!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Доцент Мангъров

    13 54 Отговор
    Къв вирус, няма вирус. Днес не приемам пациентки, защото съм на преглед в Карлуково.
  • 8 така е

    14 4 Отговор
    Вярно е, щом английския, ЮАР-ския и калифорнийския щам са по-заразни и по-смъртоносни.
  • 9 Анонимен

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "За овце":

    КOВИД-тeрминaтoр, рвииййшш! Дoceгa e тeрминирaл oкoлo 200-250 вируca: грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, кoрoнa- и бoкaвируcитe! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! Прeз лятoтo КOВИД-a тeрминирa и хeпaтит A! Нaпрaвo чудo!
  • 10 цербер

    84 2 Отговор
    Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създадено биологично оръжие. ТОЧНО Е КАЗАНО.

    Коментиран от #14

  • 11 свидетел

    68 2 Отговор
    и селските кучета вече разбраха , че е измислен в лаборатория и пуснат нарочно !
  • 12 Ойлюф

    19 6 Отговор
    Еее..ти откри топлата вода бе ..хахаа
  • 13 big

    35 6 Отговор
    Твърде вероятно да е така, но е професор, демек умен човек, би трябвало да мисли малко. У нас мерките са малко рехави, но на запад и в Гърция, те са жестоки. В Швеция и Беларус са много по-мижави от нашите, НО... . Защо там където са най-тежки и най-важното хората ги спазват мерките, заболяването расте? За мен извода е еднозначен, тези мерки са неефективни и не са тези, които трябва. Постоянните мутации няма да го спрат, ваксините също. Дори да е изкуствено създаден, той ще си вземе това, което му трябва и ще изчезне. Може да е малко цинично, но ще прочисти света от болни хора и без това станахме прекалено много по света. Между другото, аз също съм в категорията за прочистване, ако слушаме докторите!

    Коментиран от #16

  • 14 Диверсант

    6 10 Отговор

    До коментар #10 от "цербер":

    Излезе и книга, знае се и името на китайката която го е създала

    Коментиран от #17

  • 15 тогава

    36 1 Отговор
    Къде са осъдените за престъпления срещу човечеството ?!
  • 16 Диверсант

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "big":

    В сайта на световния икономически форум пише ясно за четвъртата индустриална революция, но ту се предлагат статии от кръчмарски анализатори
  • 17 БАЙ КУРТИ

    27 6 Отговор

    До коментар #14 от "Диверсант":

    М даа Краварите го пренесоха в КИТАЙ и чрез него искаха да разрушат най голямата икономика но не очакваха че ще блокират цели градове и така успяха да го изолират. Не случайно президентът на КИТАЙ каза че знае от къде идва бащата на КОВИТО . И естествено ингилизите и краварите спряха да се ежат
    Но някъде в нашата преса да беше споменато
  • 18 big

    21 4 Отговор
    Задавам си въпроса: Защо в САЩ болшинството болни и починали са афроамериканци? В Европа няма такова разделение или поне не се пише за него, дали и тук е така? В случай, че този вирус е опасен само за определен етнос, може дори да говорим за генетично оръжие!
  • 19 ХХХ

    19 4 Отговор

    До коментар #5 от "Наглост":

    Аве смешник "този", както го наричш е един от най-добрите сърдечни хирурзи в света в момента! Ти клоун с какво си известен или си допринесъл за хората или света ?
  • 20 😷😷😷

    22 2 Отговор
    Ако повече от учените и кекарите имаха смелостта да кажат истината, ксто Начев, че вирусът е изкуствено създаден и част от големия "План", нямаше да се докараме до ниво овце, където математици да ни лекуват и програнисти да ни дават лекарства! Вместо света да дълбае дъното и да търси "лекарството" трябваше да търси виновниците и организаторите на това "мероориятие" , както се казва на "змията главата" !
  • 21 Добро утро

    10 2 Отговор
    Това се знаеше много отдавна.
  • 22 Дъртият

    9 1 Отговор
    Интересно няма никой осъден от политиците и да лежи при бай Ставри.
  • 23 Професора

    3 7 Отговор
    Тоя обича европари по пътеки.
    Грипа е като всяка друга година. Манипулацията е че всички вече умират от грип , тестовете дори не могат да различат какъв грип имаш
    Отдавна казаха че ковид 19 е отдавна известен вирус и е наблюдаван повече от 10 години .
    В лабораториите видяха , че не е манипулиран и не е създаден от човек.

    Коментиран от #35

  • 24 Русенец

    7 1 Отговор
    Вече е ясно на всички. Кога ще намерим отговорните, че да си понесат последствията. Това е най-голямото масово убийство в историята на човечеството. Кой е виновен?
  • 25 Матей

    3 1 Отговор
    Така ли ще се спре разпространението му,като се въвеждат СТРОГИ МЕРКИ и се правят ваксинации през няколко месеца.В момента сме към 6 милиона,от тях 3-4 би трябвало да се ваксинират редовно през няколко месеца,с по 2 дози.Не е ли по-добре да се ваксинират само рисковите групи,а останалите да си хванат естествения имунитет и всичко да приключи без излишен шум?Или някой си мисли ,че това е нещо по-опасно от всеки сезонен грип,да ,опасно е ,заради наложените драконовски мерки и много хора закъсаха съвсем и финансово и здравославно,затова и смъртността скочи.Постоянно се изказват разни лаици по темата все в тоя смисъл,че трябвало много яко стягане,полицейщина и строг карантинизъм,и пиле да не прехвръкне.
  • 26 Боко Чекмеджето

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "дядо курти от село пиперково":

    Герберасти от всички страни съединявайте се! Да победим на изборите Долен Пидеров и Свазелин Магарешки.
  • 27 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    ФАКТИ - много късно го вадите! Тая статия се лангърка в ДНЕС от вчера предиобед! Има вече 365 поста! Да видим колко ще събере и тук!?
  • 28 Пламен

    5 0 Отговор
    Моделът на ГЕРП така е задал статистиката, че за изборите ще сме в пикът на "третата вълна". А иначе всичко си пролича с нареждането на Тиквата над оня борсук, да отваря заведенията от 1март. Всичко е мижи да те лажем, удобен метод за пълнене на шкафчетата с кюлчета без право на обжалване. ГЕРП искат да са в опозиция от април, в момента се краде като за последно!

    Коментиран от #33

  • 29 Айсамани

    2 0 Отговор
    Професоре,това го кажете на онези разбирачи от НОЩ,на ББ,на Кунчев,Мунчев и сие,на Мутрафчийски и всички тромбони,дето се надуват зад тях!Или излезте пред цяла България и в ефир го кажете!ДА СЕ ЗНАЕ!

    Коментиран от #32

  • 30 Аз40🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    Естествено, че досега няма достатъчно информация за ваксините. Нито ще има. "Официалният отговор" винаги е бил: "отричай, отричай, отричай".
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Кое да се знае бе

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Айсамани":

    Човекът казва ваксинация и тва е!
  • 33 Ама ти така си запознат

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пламен":

    сякаш ти си го писал този сценарий....Кажи ми от къде си моля те?
  • 34 Може и да е, НО, ...

    0 0 Отговор
    Ако си създал и 100% сигурна ВАКСИНА, та да поразява само другите. Или в случай, че е изпуснат, независимо защо. При смъртност в световен мащаб 1-2% за какво биологично оръжие се говори. Друго е при 65-70%
    Опазил ни Господ Бог.

    Коментиран от #36

  • 35 да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Професора":

    При цялото информационно затъмнение, чакай някой да ти каже истината!
  • 36 111

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Може и да е, НО, ...":

    Вирусолози ти казаха, че първоначалната версия вече не съществува. Може вече да ви е опазил ...