Last news in Fakti

1 Март, 2021 07:44 5 844 46

Мария Бакалова не успя да вземе „Златен глобус“

  • мария бакалова-
  • златен глобус

Саша Барън Коен беше отличен за най-добър актьор в комедия

Наградата „Златен глобус“ за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл беше присъдена на британската актриса Розамунд Пайк за ролята ѝ във филма „Много ми пука“.

Номинирана в тази награда беше и българката Мария Бакалова за „Борат 2“, съобщава бТВ.

Самият филм обаче получи отличието в категорията за филмова комедия или мюзикъл, а Саша Барън Коен беше отличен за най-добър актьор в комедия.

Наградата за най-добър чуждоезичен филм беше присъдена на корейско-американската продукция „Минари“.

Анимационният филм „За душата“ на „Пиксар“ печели "Златен глобус" за най-добра анимация. Това е първата анимация на „Пиксар“ с чернокож главен герой.

„Короната“ беше отличен за най-добър телевизионен драматичен сериал. Призът за най-добър актьор и за най-добра актриса в телевизионен драматичен сериал отидоха съответно в Джош О'Конър и у Ема Корин за ролите им в „Короната“.

„Шитс крийк“ получи „Златен глобус“ за най-добър телевизионен комедиен сериал. Поредицата беше отличена и в още една категория – за най-добра актриса в телевизионен комедиен сериал за изпълнението на Катрин О'Хара.

Марк Ръфало печели наградата в категорията за най-добър актьор в телевизионен филм или минисериал за ролята си в „Дотолкова съм сигурен“.

Заради пандемията от коронавирус тази година церемонията, която беше отложена с два месеца, е без червен килим. Номинираните за наградите участват чрез онлайн включвания от цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choki

    23 26 Отговор
    Дано има повече късмет за Оскар :)

    Коментиран от #4, #9, #21, #24, #41

  • 2 mom4eto

    64 2 Отговор
    Не ми хареса този Борат 2 голяма простотия
  • 3 АУУУУУ

    25 33 Отговор
    БРАВО! ПОЛУЧАВАНЕТО НА НОМИНАЦИЯ СЪЩО Е МНОГО ГОЛЯМ УСПЕХ!!!!

    Коментиран от #12, #30

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост 666

    51 8 Отговор
    Тази на кво се надява ,участва във втората част на най тъпия идиотски филм правен от англичанин евреин и да спечели. Ще спечели ако играе в нещо което наистина си струва наградата .
  • 6 джедай

    21 28 Отговор
    Мария си е нашият Златен глобус. Да ни е жива и здрава тая хубавица!
  • 7 Да обаче

    35 11 Отговор
    станала рекламно лице в Кристиан Диор. Пак е нещо. Постара се момичето да омаскари достоен политик и човек като Рудолф Джулиани.
  • 8 дедов

    26 4 Отговор
    местим
  • 9 Златен глобус

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    е само една топка, а тя заслужава повече...

    Коментиран от #11

  • 10 Хайл

    52 7 Отговор
    Ау горката , играла в най голямата простащина и чака Глобус . Тези награди са по добри от Оскарите . Поне оценяват наистина като хората хубавите филми. Какво иска ,за дебилен филм и веднага награда , е не става .
  • 11 Гост 666

    46 4 Отговор

    До коментар #9 от "Златен глобус":

    За какво това не е филм , а някаква подигравка , филм за тъпи безмозъчни , американци , англичани , и други боклуци . На тези им дай да се радват на идиоти . Защото са идиоти.

    Коментиран от #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    41 4 Отговор
    Номинация не означава взимане на награда.От всеки номиниран филм,естествено има и номинирани актьори.Ясно е като бял ден, кои пробутват тъпите филми на Саша Коен в Холивуд.Само не е ясно от какъв зор ,стадото в БГ цвили във възторг водено от някакъв псевдо национализъм .Защото никому неизвестна актриса до момента е номинирана за участието си в някакъв посредствен и тъп филм.

    Коментиран от #31

  • 14 Аналитик плюс

    14 0 Отговор
    Ми как ще успее да вземе западна награда като няма съпруг-жена?
  • 15 Според мен

    21 5 Отговор
    Това ще е върхът в кариерата й. За да играе големи роли, ще трябва да премахне акцента си, а едва ли ще го направи, за това ще играе в малки роли и то само роли на рускини, полякини и др.

    Коментиран от #32

  • 16 Крис51

    10 24 Отговор
    Самата номинация е също огромен успех за нея. Мисля, че злобните напъни на някои театрали и платени парцали от рода на ПИК не успяха да настроят здравомислещите хора срещу това момиче, което явно е наистина талантливо, и можем да се гордеем с нея.

    Коментиран от #20, #23, #33

  • 17 Дидо

    30 5 Отговор
    Тоя филм преидоби популярност,щото оня,Саша Коен,осмива републиканците и възхвалява демократите.За това и го избутаха по Глобуси и той самия взе награда за комедийна роля!Ако някой направи обратното - филм,осмиваш Биден,Пелоси,Кортес, ще го смачкат и няма да види работен ден в Холивуд до живот!!!!
  • 18 София

    11 4 Отговор
    Кифла
  • 19 big

    31 3 Отговор
    В последно време много се говори за този филм и актриса. За да бъда обективен в своята оценка реших да го гледам и определено не ми хареса. Да, комедия, да, пародия, да много неща, но нито актьорите бяха на висота, нито филма. Честно казано, дори не го догледах. Сега в Холивуд има много голямо разделение между демократи и републиканци, като първите определено са мнозинство и този филм донякъде е пародия към Тръмп. Езика, който се използва, в никакъв случай не се връзва с демокрацията, по-скоро е анти семитски. Вярно, има някакви несъответствия, но може да ги приемем за режисьорско виждане и то не най-доброто. В този смисъл този филм е пълна боза, а наградите са повече на политическа основа, колкото на актьорско майсторство. За нашата Мария, не видях нищо запомнящо се, но дано този "филм" и отвори вратите на голямото кино, щом се говори толкова за нея. Да, българка е, но не бива да си затваряме очите и величаем нещо, което не си заслужава!
  • 20 tate

    18 1 Отговор

    До коментар #16 от "Крис51":

    Айде и теб ще питам ако си "Номиниран" за "Умник" умник ли си или чакаш комисия да каже ??? Колко е "Огромен"успеха , тъпотиите на Барон Коен ли ти харесват ?? На това ниво ли сме , все едно сме миньоните тълпа безмозъчни идиоти викащи ура на всико през океана !
  • 21 Хахаха

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    Само с късмет ако ставаше ти щеше да вземеш нобелова награда:) Тази номинация ще е върха в кариерата на тази треторазрядна актриса и вероятно няма да чуем вече за нея.
  • 22 честно

    26 4 Отговор
    Трябва да си признаем че толкова глупав филм, такава долнопробна продукция, е много трудно да се направи. Понеже във филма се подиграват на Тръмп, демократите чрез медиите си номинираха този откровен боклук, дето никои нормален човек не би гледал. А нашето момиче беше употребено, превърнаха я в една откровена простакеса отврат.
  • 23 Българин

    14 4 Отговор

    До коментар #16 от "Крис51":

    Гордей се ти! Аз лично се срамувам, като българин, а ако имах такава дъщеря, не знам къде щях да се крия!
  • 24 Да бе!

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    Ще спечели " Оскар" ако си върже две" пеперуди" на кръст. От тези,който ги рекламират,по ТВ.Видя се,че с една" пеперудка" не мина номера.
  • 25 Ми кат

    7 1 Отговор
    Не е взела златен глобус може да вземе едни златни топки и всичко ще е ок.
  • 26 Олимп

    5 7 Отговор

    До коментар #11 от "Гост 666":

    Явно колко капцитет имаш. Това е точно фичм, който се подиграва и иронизира американците и е по-скоро смешен за другите. Явно нямаш капацитет и си загубил последните си мозъчни клетки, гледайки Гала и Планета по цял ден

    Коментиран от #27

  • 27 Гост 666

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Олимп":

    Що да не завиждаш . И не гледам тези изброените . Несъм тъп чалгар , име гледам идиотски предавания. А този филм , нямадаго гледам ,глдех от първата част малко и какво пълна идиотщина .И сега новата част получила награда ,дадена от идиоти на идиот. Този Саша може да играе но защо прави такива глупости. За пари ,и да него забравят случайно. Защо се съгласява играе в такива филми . Защото е правил и играл в такива , и затова цял живот ще го търсят за идиотски роли.

    Коментиран от #29

  • 28 чичо

    5 4 Отговор
    Заглавието е грешно!!! вярното е: ЗА ПРЪВ ПЪТ БЪЛГАРСКА АКТРИСА БЕ ПОСТАВЕНА СРЕД ПЕТТЕ НАЙ-ДОБРИ В СВЕТА, НОМИНИРАНИ ЗА "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"!!!!!

    Коментиран от #43

  • 29 чичо

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "Гост 666":

    А ПРЕДИ ДА РАЗДАВАШ "ИНТЕЛЕКТУАЛНИ" ПРИСЪДИ, ДА ВЗЕМЕШ ДА НАУЧИШ ПРАВОПИСА!!!!

    Коментиран от #34

  • 30 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "АУУУУУ":

    Успех за байдънистите. Не за актрисата. Тя е дъвка за балончета, в мръсната уста на политикантите и интригантите.
  • 31 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Стадото в БГ си показва умствения багаж, като хлипа от радост и "гордост", без да се замисли, че не му се радват, а му се смеят.

    Коментиран от #38

  • 32 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Според мен":

    Каква кариера? Диджей Дамян има повече роли.
  • 33 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #16 от "Крис51":

    Къде видя талант? Докато си вдигаше роклята в една от сцените ли? Или докато се гевезеше пред камерата? Пак те питам: коя сцена от филма беше изиграна, като за награда?
  • 34 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "чичо":

    А ти се научи да не пишеш с главни букви. Селта6ко е.
  • 35 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор
    Момето останало на 2-3....Я ..от ПОбедата....Ще имате още пое месец да го бистрите,освен,ако не ви стегнат за изборите....
  • 36 Пепо

    6 2 Отговор
    Ако беше черна и лесбийка печелеше глобуса от раз...
  • 37 Е, сега има

    3 5 Отговор
    поне един доволен - преподавателят ѝ в академията... Мария Бакалова спечели много повече от онова, което е една награда. Спечели уважението на гилдията и на публиката. Животът е пред нея.

    Коментиран от #42

  • 38 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    + × 100 от онзи ,,гост" на който си отговорил.
  • 39 Павел Пенев

    3 1 Отговор
    Тя обаче успя да вземе калъфката на Златния глобус,но нашите журналисти не са забелязали това.
  • 40 Отговор

    4 1 Отговор
    Повече от ясно си беше, че няма да спечели. Как си представяте да дадат награда на 'актриса' изикгала 'роля' в нищо което дори не е филм, идваща от страна от третия свят? Е няма как да стане. Нищо де, поне опита момичето.
  • 41 Отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    Не е номинирана, че да се бори за него
  • 42 Мистър

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Е, сега има":

    Уважението на публиката, казваш....
  • 43 Па един там

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "чичо":

    Ми не, не е точно така. Пробвай пак.
  • 44 НАЙЛО

    3 0 Отговор
    МАРИЯ БАКАЛОВА НЕ УСПЯ , АМА НИЩОТО КОЕТО ХВАЛИ ТАЛАНТА НА ФИКИ УСПЯ .............. МОН ДЬО Е НАЙЛО !
  • 45 КОФАТА

    4 0 Отговор
    ПКП СЪЩО НЕ УСПЯ ДА БЪДЕ НОМИНИРАНА ЗА ОСВИРКВАНЕ НА ТРЕТИ МАРТ -- РАЗМИНА И СЕ ВРЕМЕННО !
  • 46 Митко

    2 0 Отговор
    В Борат3 ще вземе нещо.Вервайте ми.