1 Март, 2021 11:24 10 914 57

Адвокатът на убиеца на Милен Цветков с неочаквани разкрития

  • кристиан николов-
  • милен цветков

Защитникът заяви, че експертизата по веществата в организма на Николов е ключова

Адвокатът на убиеца на Милен Цветков с неочаквани разкрития - 1
Снимка: БГНЕС

Интересен е от правна гледна точка казусът с Кристиан Николов. Това каза по БНТ адвокатът на младежа, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков.

В дома на Николов е намерен телефон с чатове, в които могат да се намерят разговори за наркотични вещества. Те могат да се тълкуват двойствено обаче. Важно е кой е ползвал телефона, а не чий е той, съобщи адвокат Константин Симеонов.

Присъствието на журналисти не е добре за защитата, защото създава обществено мнение според Симеонов: „Това не влияе добре на спокойствието. Едно правосъдие, за да бъде обективно, трябва да има спокойствие.“.

Адвокатът припомни, че в кодекса има текст, който споменава оказването на помощ вследствие на нанесената вреда. В случая обаче има противоречиви сведения като някои твърдят, че такива действия не е имало, а други казват, че младежът е оказвал помощ на журналиста.

Симеонов беше категоричен, че всички участници са излезли през левите врати на автомобила, шофиран от Николов. Това каза във връзка с констатацията, че колата е била в такава позиция, че е било невъзможно да се излезе от десните врати, а има очевидци, твърдящи, че младежите са излезли от дясната страна на автомобила.

Той отхвърли тезата, че показанията на приятелите на Кристиан са режисирани.

Защитникът заяви, че експертизата по веществата в организма на Николов е ключова: „Тези експертизи имат голямо значение по отношение на това дали е бил повлиян, т.е. дали те са оказали въздействие върху поведението, начина на шофиране. Това е от огромно значение както за развитието на делото, така и за размера на наказанието.“


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    111 4 Отговор
    Жалко, наистина жалко как отново такива като този ще се измъкват безнаказано.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 top

    95 2 Отговор
    Ако на мястото на Милен Цветков беше синати ,друга песен штеше да пееш.
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    70 3 Отговор
    Този е наемен убиец, затова го увъртат.
  • 5 Павел Пенев

    56 1 Отговор
    Такива защитници у нас са над 10000.
  • 6 Алфа Вълкът

    103 0 Отговор
    Сутринта по БНТ го изкараха невинен! Ония плешив водещ дето го биха го оневини. Явно Кошлука дал разпореждане, майката на убиеца му е някаква по партийна линия. Адвоката ще бори начина по който са събирани доказателствата. Не го догледах до края, хвана ме гнус...

    Коментиран от #14, #56

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ива

    116 1 Отговор
    Какво толкова го влачите това дело всички видяхме със очите си наркоманчето как уби Милен на светофара

    Коментиран от #35

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Я да пуснат

    62 0 Отговор
    няколко пъти на адвокатчето записа, как защитаваният от него убива Милен
  • 11 Обикновен

    88 0 Отговор
    Ама моля ви...не с лошо!!!
    Най-важното сега е през коя врата са излезли "децата", а и да разберем кой в дома на "невинното момче" ползва телефона му да си чати за дрога!
    Какво значение има, че го удари с към 100 км/ч., скорост напълно естествена за градски условия?
    Или пък това, което е открила експертизата за веществата в кръвта му?
    Ох, извинете, забравих, че бил пил чай и се мазал с крем.....
  • 12 Айде бе

    67 0 Отговор
    ... Има записи в НЕГОВИЯ телефон, ама не се знае КОЙ Е ГОВОРИЛ... - адвокате, ами ако случайно някой твой близък пострада, пак ли ще твърдиш същото? А аз имам телефон от доста време - и не си спомням някой друг да е говорил от него. А и съм сигурен, че телефончето на селешчето се заключва... - я да проверим?
  • 13 ЪРП

    79 1 Отговор
    ИЗМEКЯЯЯР CМРЪДЛИИИВ ,КOЙТO EКЗEКУТИРA МИЛEН ЦВEТКOВ, A CЛEД ТOВA OБЯCНЯВAТ OНЗИ ДEН В CЪДA ,ЧE НE БИЛ ДРOГИРAН, A ПРOБAТA ЗA ДРOГA, OТЧEЛA "БИЛКИТE В EГEРМAЙCТEРA МУ И OCВEЖAВAЩAТA МУ БИЛКOВA ПACТA"!!!!!!!!!!

    УРOOOOД ДOOЛEН НAРКOМAНCКИ......EГEРМAЙCТEРA МУ БИЛ ВИНOВEН ЗA EКЗEКУЦИЯТA НA МИЛEН ЦВEТКOВ!!!!!!!!!!!!!??????????

    Коментиран от #20

  • 14 АНОНИМЕН

    54 1 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Да не забравяме и платежоспособността на карнобатската рода на майката! Миню може да е на "топло", ама другите не са! Иначе как ще си позволят услугите на тоя точно хайдукат! А и тоя дето се плюнчеше по БНТ, какво : про боно ли работи?!
  • 15 Мимч

    53 0 Отговор
    Най жалко е ,че такива като теб за много пари си готов да продадеш,освен майка си,но дори и държавата.Смешник,от ясно по ясно е всичко и на най изостаналия.А този трябва да е вече в Белене и да копа там докато прокопае тунел до Румъния под Дунав.Гледай и ти да не отидеш там с твойто подкупничество. ..
  • 16 Хаха

    63 0 Отговор
    Какво значение има от къде са слезли,ако ще и през ауспуха да са го направили.Бил е друсан,с несъобразена скорост ,на червен светофар убива човек.Вече трябваше да е нечия жена в затвор аз
  • 17 Гост

    34 0 Отговор
    Адвокатът на убиеца намерил начин, как да го отърве от наказанието.
  • 18 Българка

    46 2 Отговор
    Всички престъпници се страхуват от въпроси на журналисти.
    За мен убийството на Милен Цветков е умишлено. Надявам се майката, която е приближена до властта,да не подкупи съда
  • 19 Отегчен

    49 0 Отговор
    Само не разбрах какви са тези " неочаквани разкрития " на този адвокат . И защо само неговата измислена теза се натрапва по националните медии ?
  • 20 Гост

    43 0 Отговор

    До коментар #13 от "ЪРП":

    Утре ще почнат да обвиняват ножа, а не касапина, че е виновен за клането.
  • 21 Мустак

    36 0 Отговор
    За това такива - без съд и присъда ... Ако беше мъж, да си понесе последствиятя, да го пожалш, ама той не е човек!
  • 22 Наркоманов

    22 3 Отговор
    Невинно е момчето то без да иска просто е било на друга планета от дрогата
  • 23 Северозапад

    38 0 Отговор
    Сега очаквам нова теза - че Милен с мръсна газ и 100 на заден ход нарочно е халосал келемето!

    Коментиран от #38

  • 24 КОМУНДЕТАТА

    29 1 Отговор
    Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18 часа навръх Великден журналиста Милен Цветков. Tой е син на изпълнителния директор на „Винпром Карнобат Десислава Пешева-Николова и има книжка от 2016 г. Според данни на МВР досега е имал незначителни нарушения на пътя. От профилът му във фейсбук разбираме, че младежът е завършил 91-ва Немска гимназия през 2017 година и в момента е студент в Берлин.
    Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот. Младежът не крие възможностите си на син на мастити бизнесмени и се хвали със снимки от различни скъпи воаяжи.

    Той е замесен в куп бизнес афери. Покрай маститите си родители които имат десетки фирми с различна дейност, младокът също развива активен бизнес въпреки, че е само на 22, а колата с която уби Милен струва над 130 хил. лева
    22-годишният Кристиан е шофирал автомобилът с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Джигитът е дал положителен тест за дрога.



    Колата, която е карал, се води собственост на фирма на майка му "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".

    Собственичката Десислава Крумова Пешева - Николова освен изпълнителен директор на „Винпром Карнобат“ е и съдружник на арестувания алкохолен бос Миню Стайков, който търка наровете в следствието вече повече от шест месеца за контрабанда, укриване на ДДС и ръководене на организи
  • 25 Защо колата зад таксито

    10 0 Отговор
    На 2 метра зад таксито спра
    Тя отцепила ли е..........
  • 26 бай Иван

    16 1 Отговор
    Коктейл с листа от мента се нарича МОХИТО, а ако замените ментата с коноп, става коктейл ХИХИТО...
  • 27 Първанов

    22 1 Отговор
    Такава ни е хубава правосъдната система адвокати съдии и прокурори всички работят за много пари от подсъдимите.
  • 28 БСП най крадливата партия

    26 0 Отговор
    Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност са започнали да прехвърлят имущество и фирми на трети лица чрез фиктивни сделки, алармира пред Lupa.bg юрист, запознат със схемата Копирано от standartnews.com
  • 29 ДОКО

    20 1 Отговор
    НАЛИ ТОВА ВИ КАЗВАМ БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ//ДАЖЕ И ПОСПЕТЕ МАЛКО../ДОКАТ СЕ УСЕТИТЕ УБИЕЦА ЩЕ ДО ВАС НА КАФЕ..ПРИСЪДА ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ЛИ...АЛА БАЛА БЛЯ..БЛЯ..В ТОЗИ ЖИВОТ КИНТИТЕ ИМАТ ДУМАТА..
  • 30 Аааъъъ

    27 1 Отговор
    А така, адвокате, вашият телефон във вашата къща, ама сигурно го е ползвал някой друг, така ли?!? А на всичкото отгоре номерът е бил познат на дилърите, та да си комуникират свободно, ама и това сигурно е случайно...
  • 31 hmhmhm

    31 0 Отговор
    Бог да прости Милен ! Понякога се чудя тия адвокати как заспиват нощем ...

    Коментиран от #37, #40

  • 32 3333

    25 0 Отговор
    Доживотен за тоя, за майка му и баща му по 15 , за дрОгите двама в колата по 10 за съучастие и лъжесвидетелстване ЕФЕКТИВНО.
  • 33 Оня

    17 0 Отговор
    Накрая ще се окаже че милен цветков е карал назад...
  • 34 Геренски

    22 2 Отговор
    Това е умишлено убийство и то предварително планирано . Прокуратурата играе с убиеца .Повдигна тежко обвинение , но недоказуемо
    и убиеца ще се измъкне с много лека присъда .Това е част от сделката.
    И не е случайно ,че синът на Лъчо Мозъка от ГЕРБ е бил в колата. Много е вероятно той да е подбудител и организатор ,но за сега е само свидетел и така ще си остане.
  • 35 Другия с коня

    20 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ива":

    Бавят делото,за да започне в минимално Обществено напрежение и недоволство от Присъдата.....хайде познайте каква ще е Тя .....Не познахте....Непредумишлено убийство ,три години Условно и друг път да не прави така нашето момче....
  • 36 Гошо

    12 0 Отговор
    Начи са слезли през десните врати, т.е. са се возили отдясно, демек на мястото на шефьора не е имало никой следователно Кристиян не е направил катастрофата а някой друг!
    Какво се е случило: Нашмъркват се, врътват на караминьол няколко цигарки, лапват по някое хапченце и решават да помогнат на възрастно семейство от съседния блок. На излизане ги заговаря мистичен младеж, иска им цигара. Те се трогват от липсата на цигари у мистичния и му предлагат да отидат до денонщния хем да му купят цигари, хем да напазаруват за безпомощните старци при условие, че той ще шофира. На татък е ясно.
  • 37 123

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "hmhmhm":

    Адвокатите не спят. Те изкарват пари 24/7 365 дни в годината , когато не е викосна!
  • 38 хахахахахах

    12 0 Отговор

    До коментар #23 от "Северозапад":

    Забравяш, че е бил и под влияние на супа топчета.
  • 39 Не мога да повярвам какви глупости

    10 0 Отговор
    Тоя адвоката много голем терикат, не бил той употребил наркотици приятелите му напрайли номер и му сипали в пиенето дрога, сега телефона у тях неговия не бил го ползвал той, накрая ще излезе че той само тялом е бил на шофьорското място но иначе той не е карал😂

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 обективен

    21 0 Отговор

    До коментар #39 от "Не мога да повярвам какви глупости":

    Остави адвоката, това му е работата. Проблема е в прокуратурата при такива дела. Ако има професионелно изготвен обвинителен акт, адвоката само ще си дрънка и нищо няма да постигне.
    Проблема е , че в обвинителните актове, прокуратурата умишлено оставя вратички ,чрез които адвокатите да съборят обвиненията на "помазаните" престъпници . А даването на трубина на адвоката му по национална телевизия е очевадно какви хора пазят гърба на келешчето. И въпреки това, няма да могат да убедят нормално мислещ човек , че маминия престъпник е едно умно и порядъчно момче. Лично за мен , гледайки записа , това си беше умишлено убийство, да не кажа и по-тежка дума "поръчково"- поне така изглеждаше на записа.

    Коментиран от #44

  • 42 резервист

    8 0 Отговор
    Милият адвокат има право! Нужно е спокойствие, бих казал дори покой, покрай това дело. Като се замисля, адвокатът ни води към откровението, че на Милен Цветков му е осигурен така нужния покой! Така делото ще тръгне през левите врати в съвсем друга посока. Пък ако е бил Николов надрусан, как може да се иска от него да оказва първа помощ?
  • 43 темелко

    11 0 Отговор
    А бе, Симеонов,колко ти е хонорара,да изкараш света вода ненапита убиеца на Милен.Всички видяхме на записа от камерата,че синковеца преднамерено блъсна колата на Милен.Също и ужаса на разбягалите се пешеходци които пресичаха правомерно.Симеонов,ако имаш съвест,откажи се да дрънкаш врели,некипели.
  • 44 Айхман

    13 0 Отговор

    До коментар #41 от "обективен":

    Напълно споделям написаното.Адвоката в едно дело е никой,колкото и да е устат,ако обвинението е изпипано.
  • 45 Шамара

    12 0 Отговор
    Тоя още малко ще изкара Милен Цветков виновен, защото е стоял на светофара като е можело да си пресече на угасващо жълто!
  • 46 Един

    6 0 Отговор
    Демокрацията като начин за антисоциални субекти да паразитират в обществото безнаказани, недосегаеми и необезпокоявани!
  • 47 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ..." И АДВОКАТ СЪМ ...И РИБАР СЪМ- С ДВАДЕСЕТ ГОДИШЕН СТААЖЖ --- И С ПАРИ "НА УЖКИМ " ЩЕ СЕ БОРЯ-БОРЯ АЗ --- ДАА ДОКОЖА -/НЕ НА УЖКИМ/ ---ЧЕРНОТО Е САМО ГАЗ-/ОТЛЕТЯЛ/ --- "ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ---А ВИНОВЕН Е ЦВЕТКОВ ---АЗ СЪМ СТАРО КУЧЕ ---И ВИНОВЕН Е ЦВЕТКОВ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 48 ТОДОР СТОЯНОВ

    9 0 Отговор
    ВСЕ Е ТАЯ ДАЛИ ТОЗИ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН!СЕГА ЩЕ ГО ИЗМЪКНАТ, ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ ГО ИЗМЪКНАТ, ТОГАВА, КОГАТО ОНЯ ДЕТО ГОРЕ СЕДИ-ДОЛУ ГЛЕДА РЕШИ, ЧЕ Е ВРЕМЕ!!!ВСЕКИ СИ ПЛАЩА НА ТОЯ СВЯТ!НЯМА ТАРИКАТИ, НЯМА ОТВОРЕНГЯСИ...ПЛАЩАШ И ВСИЧКО СВЪРШВА!!!
    НА ТОЗИ УБИЕЦ, КОЙТО СЕ КРИЕ ЗАД ПАРИЧКИТЕ НА МАМА И НА МАМА ЩЕ ИМ КАЖА:
    MEMENTO MORI...
  • 49 Пламен

    6 0 Отговор
    Защо точно 99км./ч е експертизата за скороста на убиеца? Четете Закона и ще разберете. На видеото изглеждаше като 119 км./ч?

    Коментиран от #50

  • 50 3333

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пламен":

    Най-малко, ако не е била и повече.
  • 51 Казуар

    10 0 Отговор
    В стремежа си да заслужат големия хонорар адвокатите често стават смешни.
  • 52 sssr

    6 1 Отговор
    има свидетели-видели летяща чиния по време на катастрофата,пратена е призовка за разпит.
  • 53 Няма такава държава

    5 0 Отговор
    Този "адвокат" май има анални разкрития. Продал си е душата на дявола за няколко сребърника. Кой нормален човек ще се забие така в спряла кола независимо на кого е?
  • 54 Илиева

    1 0 Отговор
    Този наркоман помияр не трябва да излиза от затвора. Наказание до живот.
  • 55 Гост

    2 0 Отговор
    Много неща могат да се отхвърлят и макар очевидното да е повече от очевидно, всъщност човека ще бъде оправдан. Правосъдието за богатите, и то богатите и близките до властта, не е като за другите. Скоро много тези на прокурора ще се отхвърлят, ще дойдат правилните свидетели и момчето ще го пуснат. Става малко по-бавно само защото убиха Милен- твърде важна личност беше. Ако не беше точно той- отдавна да сме забравили за случая и момчето да си кара скъпите коли и да трепе други по улицата. Гласувайте за правилните хора- не бъдете овце!
  • 56 Боцо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Ти какво, май и ти си партиен челен с Кошлука и майката на тоя. Заедно сте у кюпа нали ? Много си осведомен.
  • 57 Сашо Линков

    2 0 Отговор
    Смешник, а и тоя съд какво чакат. Ако беше някой без паричен вече да е зад рашетките
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове