Last news in Fakti

2 Март, 2021 09:54 1 664 46

Теменужка Петкова: Ние от ГЕРБ си изпълняваме ангажиментите, хората ще го оценят

  • теменужка петкова-
  • герб

ГЕРБ има своя лидер – един министър-председател, който е много уважаван и ценен в Европа, изказа се ласкаво по адрес на Бойко Борисов енергийният министър

Теменужка Петкова: Ние от ГЕРБ си изпълняваме ангажиментите, хората ще го оценят - 1
Снимка: БГНЕС

Управляващите са постигнали сериозни резултати в рамките на техния мандат, твърди министърът на енергетиката и водач на листата на ГЕРБ в Търговище Теменужка Петкова. "Мисля, че хората ще оценят това, което сме направили”, допълни тя в ефира на "Нова телевизия".

„Ние от ГЕРБ изпълняваме ангажиментите, които сме поели пред българските избиратели. Опитваме се да вършим работата си като управленци. Вече 4 години, смея да твърдя, че имаме успешен мандат с нашите коалиционни партньори. Концентрацията ни е към това да свършим нашата работа и нашите ангажименти”, сподели Петкова.

„Надяваме се нашите коалиционни партньори от „Обединени патриоти“ да успеят да преминат необходимата бариера на изборите и да могат да влязат в парламента”, допълни тя.

Запитана дали има съмнения в честността на предстоящия вот, тя отговори че няма притеснения. „Изборите не се осъществяват от нито една политическа сила. Има си съответни органи, които отговарят за това. Ние, политиците, нямаме досег до тази организация”, посочи тя.

По думите ѝ е нормално след вота да има и недоволни от резултатите. „Важно е да зачетем волята на българските граждани. Единствено тя има значение”, коментира Петкова.

Тя бе категорична, че когато една политическа сила спечели изборите, няма нищо по-логично от това нейният лидер да бъде министър-председател.

„ГЕРБ има своя лидер - един министър-председател, който е много уважаван и ценен в Европа и в рамките на ЕС от нашите стратегически партньори, така че пред нас този въпрос не стои. Смятаме, че когато една политическа сила спечели изборите, няма нищо по-логично от това нейният лидер да бъде министър-председател. Нека да видим какво ще кажат българските граждани. Само те могат да кажат кой ще управлява България“, посочи Петкова.

„На България ще ѝ трябва стабилно управление в следващите няколко години, защото предстоят нелеки години, в които трябва да бъдат преодолени последствията от COVID-19. Ще бъдем изправени пред много важни задачи – да преодолеем здравната и икономическата криза, но предстои да се изпълнят и много важни приоритети, свързани с трансформацията на икономиката в ЕС, прехода към нисковъглеродна икономика и др. Тези дейности предполагат наличието на едно стабилно управление“, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гнус

    22 1 Отговор
    То Търговище си е бастион на БКП. Ще оценят.

    Коментиран от #13

  • 2 атомното счети

    28 1 Отговор
    Да беше поне убава, да се сещам за какви ангажименти говориш, ама сигурно береш трева за зайците от зайчарника..
  • 3 Последния Софиянец

    34 1 Отговор
    Отчитате се редовно в чекмеджето.Ама хората какво ги грее това?
  • 4 7993

    38 1 Отговор
    Ще Ви оценят и рано или късно ще Ви се отплатят. Справедливо. Ако имате чувството, че ще Ви се размине, знайте, че ще се върне на децата Ви.
  • 5 следващия сезон

    32 2 Отговор
    Ще се насладите на "народната любов" от хилядите минъори от маришкия басеин на които обещахте работа до 2029 с опция за 2050.
  • 6 CCCPE

    2 38 Отговор
    Tочно така!!! Cамо ГЕРБ не другите лъжливи спасители!!! Kакво направиха другите за вас комунисти продажни!!! няма да направят нищо другите за хората да живеят по-добре, затова бъдете разумни,
    погледнете какво направи герб!!!
  • 7 илийката

    2 37 Отговор
    ГЕРБ-СДС е народната коалиция, издигнала най-качествените експерти за следващия парламент. Очаквам около 1,5. млн. гласа за нея.

    Коментиран от #42

  • 8 Иван Грозни

    21 1 Отговор
    Милите ми сладурани! Заслужават да са повече от министри.
  • 9 НОВО ПЕТ

    16 3 Отговор
    ПОЗДРАВ ОТ...МЪГЛИЖ

    Коментиран от #19

  • 10 Българка

    29 0 Отговор
    Вие от ГЕРБ си изпълнявате само ангажиментите да пълните собствените си джобове и чекмеджето на вожда. Всички сте за затвора. Лошото е, че има много на държавната хранилка, зависими от поръчките и техните семейства. Цялата тая група я издърнат данъкоплатците

    Коментиран от #24

  • 11 Y992

    26 0 Отговор
    Двете измамнички едната на министерството на земеделито другата на енергетиката, едната я раследва ОЛАФ другата ортачка на Гинка- Чеза и се опита да продаде ЕРПто по втория начин!

    Коментиран от #15

  • 12 Напрежение

    20 0 Отговор
    Двете най-компетентни министърки на снимката, африканскатачума и теменужката.
  • 13 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    1 14 Отговор

    До коментар #1 от "гнус":

    КАТО МЪГЛИЖ ЛИ ?????
  • 14 Лелка

    24 0 Отговор
    Вие трябва да се махнете завинаги, за какви ангажименти говорите.Вие сомо лъжите и КРАДЕТЕ.
  • 15 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    1 24 Отговор

    До коментар #11 от "Y992":

    ВАЖНО Е ЧЕ ВИ ТРЕСКАТ...НА ИЗБОРИТЕ....ТАМ НЕ ВИ СЕ ЦЕРЕМОНЯТ...ДРУГАРИ
  • 16 Българка

    19 1 Отговор
    Значи за разцъфналата Теменуга е най-естествено опростачен кандидатзатворник да открадне властта

    Коментиран от #23

  • 17 Грую

    20 0 Отговор
    Управляващите нищо не са постигнали! Постигнаха го Европа и нейните фондове, а премиерът го понасят защото е послушен. За народа обаче няма нищо освен минимална заплата и то само в Държавен вестник, а иначе работа на черно или с половин осигуровка . Европа в момента се издъни с ваксините и да виждате нещо различно например България да е заприличала на Израел, където практически ваксинираха населението, като ваксинираха на ден толкова, колкото у нас от началото на кампанията досега. Държавата е скачен с Европейския съюз с една малка тръбичка, на която е застанал Премиерът и като текне нещо от нея , защото от другаде освен от парите , които пращат работещите в чужбина няма от къде, започва да повтаря "Вижте какво направих" , "Вижте какво направих". Това е трагикомедия и гротеска на управление!
  • 18 ТЪП

    9 0 Отговор
    Ама само колко показателна и точна снимка сте сложили. Да това са нашите бъдещи управници, аху-иху, телефони, забавления, безделен живот....
  • 19 Българка

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "НОВО ПЕТ":

    Пълниш ми душата. Наистина поздрава от Мъглиж е точно на място. Изборите за кмет на Мъглиж са умален модел на предстоящите избори- с купен, манипулиран вот. Изборите в Мъглиж трябва да бъдат касирани и да се проведат нови, независимо кога ще приключи разследването. Цяла България вида маскираните с оранжеви маски и връщането/отчитането в торба Билла

    Коментиран от #26, #27, #28

  • 20 ФЕЙК

    9 0 Отговор
    Американски учени кръстосали калинки с мутри и получили огромни колорадски бръмбари. Случайно от лабораторията ги изпуснали в България, те опоскали всичко и станали много дебели.
  • 21 Гост

    6 0 Отговор
    Оценяват го вече 300 дни на протестите.
  • 22 Крис51

    6 0 Отговор
    Ей сега ще се юрне народонаселението да ви повярва и да гласува за вас. Ами кой ще плаща обиците и тоалетите на горката Ангелкова, по 5-10 хиляди лева бройката, както и пластичните й операции? Външната министърка пък, да не говорим за вицепремиерката Николова, имат нужда от спешен курс по английски, за да не ни резилят в чужбина. И него трябва да платим, разбира се.
  • 23 НЕ ЛЪЖИ

    2 6 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    ЗАЩО , ВИНАГИ ПИЩЕШ ЛЪЖИ ??? РАЗБРАХ , ЧЕ МРАЗИШ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , НО НЕ ПИШИ ПРОСТОТИИ!! КАЖИ ОТ КОЙ ОТКРАДНА ВЛАСТТА БОРИСОВ И ГЕРБ ??? ИЗБОРИТЕ ,КОИТО СПЕЧЕЛИ , БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ , КОЕТО ЗАБРАВЯШ ДА НАПИШЕШ ???? ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО - ДОБРО ЗА 4.04. ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ТРЯБВА !!!😄😄😄
  • 24 НЕ ЛЪЖИ

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ТАКА КАКТО СИ СЕ НАПЪНАЛА , ЩЕ ВКАРАШ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЪВ ЗАТВОРА !!!😄😄😄
  • 25 Просто човек

    6 1 Отговор
    Ама тая си и вярва...я се обърни назад, счетоводителко на Шиши...
  • 26 НЕ ЛЪЖИ

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    ТО КЪДЕТО НЕ ПЕЧЕЛИ ГЕРБ , ИЗБОРИТЕ СА ЧЕСТНИ ....ЩО ТЪЙ ??? И АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ КАЗВАШЕ , ЧЕ ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ , АМА ЗАБРАВИ ДА СИ ТРЪГНЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТВОТО ВЕЧЕ ПЕТА ГОДИНА , ЩО- ТЪЙ ??? АПЪК ГО ИЗБРАХА НА ИЗБОРИ КОИТО ГЕРБ ОРГАНИЗИРА , КАТО ЗНАЕ , ЧЕ Е НЕЗАКОННО ИЗБРАН , КАКВО ПРАВИ ТАМ ????
  • 27 НОВО ПЕТ

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    САМО С КОНСТАТАЦИИ НЕ СТАВА...САМО СЪДА ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ИЗБОРИТЕ СА ЧЕСТНИ...ОСЪДИ ГИ.....АМА ТВА НЕ Е КАТО ДА СИ ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ
  • 28 НОВО ПЕТ

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    БАЦЕТО ТРЕСКА БСП НА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ИЗБОРА....ВСИЧКИ ДА СА ФАЛШИФИЦИРАНИ...ОСОБЕННО ПЪРВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА БОРИСОВ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ....БСП....ПОЧТИ САМ РАЗБИ ДРУГАРИТЕ....
  • 29 Отвратен

    1 1 Отговор
    Абе тези две скочубри на снимката кога ще изпълнят най-очаквания от хората ангажимент да се скрият!
  • 30 Тиквата

    1 1 Отговор
    Като ме налазят тези двете бягам в симитли
  • 31 Павел Пенев

    3 1 Отговор
    Не я мислете.След изборите ще отиде на работа при Гинка Върбакова.
  • 32 Цветар

    1 1 Отговор
    Теменужка да го гушка!
  • 33 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    1 2 Отговор
    ЛОШО,ЛОШО ДРУГАРИ...ДА ГУБИТЕ И НА ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ....ЛОШО,ЛОШО,....ПАК СТЕ ОПОЗИЦИЯ......ДОРИ И В....МЪГЛИЖ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 chi

    3 0 Отговор
    Те, хората го оцениха - не ви щат!
  • 37 Мимч

    2 1 Отговор
    Абе и ти се самозабрави,щом говориш глупости.Изпълнили си ангажиментите и били много уважаване.Лъжи на таркалета,че и срама нямате,но нахалство не ви липсва..
  • 38 ранърса

    0 0 Отговор
    Теменушка е феята на моите мокри сънища!
  • 39 Бай...

    2 0 Отговор
    Ей, голема наглост, голема арогантност! Ако към тези двете на снимката се прибавят и Караянчева, Менда, Д. Атанасова, Дариткова и естествено Захариева, те това прави цяло ято врякащи пуйки(мисирките са друго ято)! И за да стане още по-пълна картината към тях може да прибавим и не по-малко врякащите пу. ки Биков, Гърневски, Харизанов, Тодоров, а защо не и Марешки! Те това истинското лице на ГЕРБ! Много врякане, много шум, много пара за свирката, движение на пред никакво!
  • 40 Гост

    1 0 Отговор
    Вие, от герп, само КРАДЕТЕ
  • 41 питащ

    1 0 Отговор
    Да подкрепя го многобройната му администрация, която постоянно увеличава и неграмотните цигани, купени да гласуват за герб. То бива подмазвачество ама твоето няма мярка, като на всеки един гербер от парламента или правителството.
  • 42 Шивача

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "илийката":

    1.5 милиона-немоом да смогнем да ви ошия толкова оранжеви маски бе.
  • 43 Този

    1 0 Отговор
    калинка-малинка !
  • 44 възмутен

    2 0 Отговор
    ОЦЕНЯВАМЕ НУЖКЕ-ГУШКЕ, ГИНЧЕТО ВЪРБАКОВОТО, не взе ЧЕЗ, НО ЯКО САНИРА ЗА МИЛИОНИ В ПАЗАРДЖИК, БРЕЙКАКВО ВСЕстранно РАЗВИТО, УМНО ГИНЧЕ!!!!
  • 45 Васил

    1 0 Отговор
    Ангажименти??? По скоро си пълните чекмеджетата и къщи във Барселона.
  • 46 Гинка

    0 0 Отговор
    Лъжеш, мен ме прецака.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове