16 042 146

Тошко Йорданов: Гербаджиите са неморални, честността на изборите е под въпрос

Всички граждани масово трябва да гласуваме, каза Йорданов

Тошко Йорданов: Гербаджиите са неморални, честността на изборите е под въпрос
Снимка: БГНЕС

Честността на изборите ще е под въпрос. За да намалим фалшификациите, всички граждани масово трябва да гласуваме. Всички. Такъв призив отправи водещият на предаването "Студио Хъ" по 7/8 TV Тошко Йорданов месец преди парламентарните избори, на които за първи път ще участва и партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"На четвърти април хората ще имат избор. Наистина ще имат избор и каквото решат – това. Разбира се, честността на изборите ще е под въпрос. Ще ви дам нагледен пример. Сегашният министър на вътрешните работи ще е кандидат за депутат от ГЕРБ. Разбирате ли - този, който стои начело на МВР ще е кандидат от ГЕРБ. А МВР ще трябва да осигурява честността на изборите – да пази машините, да охранява чувалите с бюлетини, протоколите", заяви водещият.

"И как ще прави това при положение, че началника на МВР е кандидат депутат? Че какво им пречи с колите на полицията, които пренасят чувалите с бюлетини да ги подменят други чували с бюлетини? Какво ще ги спре? Как полицаите ще пазят честността под ръководството на шефа си при положение, че той е кандидат. По-неморална история трудно мога да си представя. Но това не е изненада. Гербаджиите са неморални. Затова, за да намалим фалшификациите, всички граждани масово трябва да гласуваме. Всички", подчерта Тошко Йорданов.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 193 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Георги

  331 72 Отговор
  Прав си Тоше , гербандити и калинки!

  Коментиран от #79

 • 2 РЗИ

  219 49 Отговор
  ЩЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ЛИ РЗИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА САТАНИСТКАТА СЕКТА СЗО ?И ВСЕКИ САТАНИСТ СЕКТАНТ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ И МЕДИИТЕ ВСЯВАЛИ ПАНИКА И ЛЪЖА ЗА УЖ КОРОНАВИРУСА?

  Коментиран от #22

 • 3 Дъртият

  32 99 Отговор
  Ще гласувам с бюлетина номер ¹⁸.
 • 4 йййиииихихихи

  232 50 Отговор
  А боку тиквата го е страх от народната любов и от още записи :)))
 • 5 Тошко

  233 54 Отговор
  Гербаджиите са неморални и ненормални като техния бащица Тиквун Симитлийски Чекмеджийски.

  Коментиран от #133

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 7 Чалгари гладни, опростачихте децата ни

  106 154 Отговор
  Като няма що кажете, пеете елементарно песента за нечестност. Защо не пуснахте вашата Мика Зайкова при Георги Любенов, защото щеше да се види незнанието й

  Коментиран от #47, #80

 • 8 Гоце

  107 153 Отговор
  Таз мало....умник има ли представа как се организират избори. Това за което говори съществува в болния му мозък.
 • 9 ТаУмВзе

  109 131 Отговор
  Тошко, слугата на учиндолския чалгар очаква с нетърпение да се гушнат с герберастията! Поне на 3ти Март може да си траете бе!
 • 10 Вие

  135 40 Отговор
  Как ще докажете вашият морал,защото видяхме какво коленичене подна от водача ви пред Боко?
 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 гост

  136 58 Отговор
  Тези са поредните калинки от типа на Яни Янев и Бареков. По какво си приличат кандидат депутатите и мъжките топки? - Участват, но не влизат.
 • 13 аз съм Веска

  49 90 Отговор
  ТОШКО , ТРЯБВА ДА ТИ ИЗСЛЕДВАТ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО. МНОГО ЧЕРВЕНО В ПРОГРАМАТА НА ИТН ... ЧАК БЛЕСТИ . БЛЕСТЯЩ КОМУНИСТ ! ВИЖ , И Т.Н. В БЪЛГАРСКИЯТ ГО ИМА , И ПОЧТИ НИКОЙ НЕ МУ ДАВА ЖИВОТ . СЛАГАТ МУ СЪКРАЩЕНИЕ , И КРАЙ ! НО ДА НЕ СИ ПОМИСЛИШ , ЧЕ АКО БЕШЕ ДРУГА АБРИВИАТУРА , ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ . ЩЯХА ПАК ДА ВИ ПРИХВАНАТ , И "ОНОВА" ЩЕШЕ ПАК ДА Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА БЪРЗ КРАЙ ! ДУХОВНИЦИТЕ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ББ , И ВАРИ ГО , ПЕЧИ ГО ... ТОЙ Е !ДА , СТАНА ПЕЧЕН !
 • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 16 ИмаТакъвГРОБ

  19 34 Отговор
  ОТ С екционната И збирателна К омисия , .............. напомнят за гражданите да гласуват за правилните Хора .................... ............... ................. Бюлетина 28 Боцко Гулемия Рапон ..............и Бюлетина 29 Славчо Малкия Маргин
 • 17 Неморални са

  54 23 Отговор

  До коментар #6 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА":

  Доказано с факти за купуване на избори.
 • 18 Павел Пенев

  84 13 Отговор
  Тошко пак не си наясно.Не масовото гласуване, а масовият контрол е гаранция за честните избори,но това ще го разбереш по късно.
 • 19 Българка

  85 35 Отговор
  " Рaзбирa ce, чecтнocттa нa избoритe щe e пoд въпрoc. Щe ви дaм нaглeдeн примeр. Ceгaшният миниcтър нa вътрeшнитe рaбoти щe e кaндидaт зa дeпутaт oт ГEРБ. Рaзбирaтe ли - тoзи, кoйтo cтoи нaчeлo нa МВР щe e кaндидaт oт ГEРБ. A МВР щe трябвa дa ocигурявa чecтнocттa нa избoритe – дa пaзи мaшинитe, дa oхрaнявa чувaлитe c бюлeтини, прoтoкoлитe" Какво да добавя? Изборите ще бъдат жестоки и ОПГ по всякакъв начин още от сега ги прави нечестни

  Коментиран от #66, #82

 • 20 Тредстоун

  59 49 Отговор
  Поредния немойко който иска да се докопа до властта. Сценариста започна със сценариите , смешко. Нищо не предлагате , само лопате менчето , въздух под налягане сте вие , в мусурите ви само Бойко Борисов и ГЕРБ , пеперуди еднодневки сте вие , добре че ще сте трета глуха ако евентуално влезете.
 • 21 Павката

  65 28 Отговор
  Бойковото робство се крепи само на измами на душмани!
 • 22 Ракетата Пейтриът

  51 2 Отговор

  До коментар #2 от "РЗИ":

  Медии? НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Има организации за облъчване. Медиите сме ние.
 • 23 Аноним

  42 34 Отговор
  Тоя с правата лопата ще го млатя
 • 24 Истината

  73 64 Отговор
  Много хора плюят по Слави и Тошко, че са патерица, че са напазарени вече и тн, НО това няма нищо общо с истината !! Да се знае !! И двамата мразят Тиквата и в червата си, и двамата са се зарекли, че ако хората ги изберат ще има тотална чистка и преследване на тикви ! Това трябва да бъде ясно, това са техни думи потвърдени на 100 процента. Желая им успех на 4 Април !

  Коментиран от #42, #62

 • 25 шефа

  63 47 Отговор
  На три места сте показали статията с този лакей на учиндолския противляк,май здраво ви плащат.
 • 26 ПСЕВДОГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ

  63 7 Отговор
  СЛЕД ПРЕМИНАВАНЕТО НА ШИВИКОВ КЪМ МАРЕШКИ Е ЯСНО,СЪПРОТИВАТА Е БЕЗЗЪБА
 • 27 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

  76 41 Отговор
  Няма място за паника 2 милиона сме навън и ще гласуваме против Мутрата и Шайката му.
 • 28 Кочо

  56 14 Отговор
  Не само сегашния бе, Тошко Йорданов! И предишният министър МВР, който забравихте заради какви скандали си отиде, също е водач на листа на Греб! Бъ ти деполитизираното МВР!!!

  Коментиран от #36, #49

 • 29 Искам

  56 33 Отговор
  учиндолеца за министър- председател. За пореден път да станем за смях пред света.
 • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 31 ПСЕВДОГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ

  34 7 Отговор
  СЛЕД ПРЕМИНАВАНЕТО НА ШИВИКОВ КЪМ МАРЕШКИ Е ЯСНО,СЪПРОТИВАТА Е БЕЗЗЪБА
 • 32 Бамзе

  42 8 Отговор
  Без бой тая работа няма да стане. Ще ни балтаят докато сме живи.
 • 33 Хахаха

  42 38 Отговор
  Кой да каже на Тъшунко, че ГЕРБ НИКОГА, не са провеждали парламентарни избопи, а са ги печелили .. Организатори винаги са били БСП/ДПС Маяма костинбродска, Станишев, Оригарски ...
 • 34 Окупаторът на държавата ,раздава и ...

  39 19 Отговор
  Купува службогонците в България...Всички на държавна службица ще гласуват за бандита -бащица.Човека джипка,човека касичка,човека чудо,Всезнайкото на банкянското килийно училище,погаленият от пет папи,пъдарят на легендарният Янко , доносника на Гешев..
 • 35 Те са

  28 12 Отговор
  ясни , както и ти , и начЕлника ти - страх , двуличие , некомпетентност , несигурност и "действащи" САМО при силен гръб ? Кой , бе, ще си даде гласа на такива и ще трае години ? Яяяя, марш , патерици , бастуни и криви тояжки !
 • 36 Българка

  39 16 Отговор

  До коментар #28 от "Кочо":

  Всички силови и правосъдни институции са превзети от мафията. Почти всички директори на училища също са от ГЕРБ. Така че и образоването на децата не е деполитизирано. А това е противоконституционно
 • 37 ИВО СИРОМАХОВ

  36 19 Отговор
  АБЕ, КОЙ СИ ТИ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА ОТ ТВОЯТА СМРАДЛИВА ДУПКА? ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ И ТИ ДА ИЗКАРАШ ЕЗИКА СИ КАТО ТВОЯ ВОДАЧ И ЗАЕДНО ДА ПОЕМЕТЕ УСПОКОЯВАЩИЯ КРЕМ, КОЙТО ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ.
 • 38 Сърп и чук

  20 6 Отговор

  До коментар #30 от "WENKO4444":

  Права си! Сега технологията на вземане на избори е в далеч по висш стадии и изкупуването им става с власт и пари на едро! Не, че в комисиите всичко е наред. Защо след като не могат да се фалшифицират протоколи, всички искат да имат свои хора в комисиите и председателството и доминацията да е от управляващите? Какво като има наблюдател и член на СИК от БСП? Та той на предизборното събрание на неговата партия за местния вот едва го докарахме и седна на последния ред, а на събранието на Герб най отпред и върти хорце и кебапчета. Защото знае кой назначава и уволнява, а работното място е по важно. Миш Константинов сам показа протокол, върнат 40 пъти за ремонт! Така обясняваше, че опашките при предаването са поради неграмотност на комисиите!Но, отрича гласуване с машини!

  Коментиран от #67

 • 39 Методи

  21 10 Отговор
  Миналата неделя и Николай Тихомиров Бареков и Маги Халваджиян дадоха своите прогнози за изборите и коалициите след тях. Бареков който е навътре в нещата прогнозира че ще влязат в парламента 5 или 6 партии и коалиции. ГЕРБ , БСП, ДПС, ИТН на Трифонов ,ДБ и евентуално Манолова с ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Също така каза че в парламента ще имало 2 блока ! Единия под шапката на ДПС с Герб и Трифонов ( ИТН) а другия ще бъдат БСП , ДБ и ИЗПРАВИ СЕ.БГ . Маги Халваджиян при който в студиото преди седмица в "Господари на ефира" бе Станислав Трифонов сподели че се подготвя бъдещо управление на ГЕРБ ,ДПС и ИТН на Слави Трифонов но все пак зависело от резултатите и дали Трифонов ще влезе в парламента от също дали ГЕРБ , ДПС, ИТН ще имат повече депутати от БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Става интересно , явно бъдещото управление вече е договорено. А и Слави след провала на телевизията си с какво ще издържа бенда ? Много ясно че от парламента !!!
 • 40 !!!?

  49 18 Отговор
  Този е най-противният шебек от партията на Трифонов !!!?
 • 41 Чекмедже кючек

  25 14 Отговор
  Изборите ще се решават от съдържанието на чекмеджето.
 • 42 един от стадото

  31 10 Отговор

  До коментар #24 от "Истината":

  и с какво са потвърдени тези техни думи. Пак със думи. Дума дупка не прави. Ей, ако на времето боко и дългия бяха сключили сделката за оня терен в София и бяха поделили баницата, друга песен щеше да пееш Тошко. Приспивна
 • 43 Iwan

  36 12 Отговор
  А морално ли е някакъв чалгар да дава акъл как да се правят избори ?
 • 44 Караянчева

  29 27 Отговор
  И всички да гласувате ние от ГЕРБ ще опорочим изборите и пак ще управляваме, защото сме нагли, тъпи, корумпирани като нашият лидер Боко Тиквата и това е.......
 • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 46 big

  24 12 Отговор
  Добре тогава, защо отказахте на БСП да търсите начини за противодействие на това? Явно съвсем целенасочено, за да помогнете на ГЕРБ!

  Коментиран от #48

 • 47 Next

  31 5 Отговор

  До коментар #7 от "Чалгари гладни, опростачихте децата ни":

  Не знам дали чалгарите са опростачили децата ви когато вие родителите гледате безучастно, разрешавате на малките курвет@ джуки, цици и т.н.
 • 48 Кочо

  13 3 Отговор

  До коментар #46 от "big":

  Защото смятат, че ти първи ще кажеш - Видяхте ли ги - комунисти, Божков, Мая, президента! Искат да са нещо различно и не те да стават патерици, а някой тях да подкрепя.

  Коментиран от #94

 • 49 Само питам

  15 6 Отговор

  До коментар #28 от "Кочо":

  А Тиквун слагаш ли го в бройката?И той май полицай N1 беше.
 • 50 ЧЕРВЕНИ

  14 9 Отговор
  СМЕШНИЦИ
 • 51 КЮЛЧЕ КОНТРА

  12 2 Отговор
  ДАВАШ ,,КАБАКУМ,, И КЮЛЧЕ И ПЕЧЕЛИШ МАРЕШКИ И ШИВИКОВ
 • 52 Пореден лъжец

  19 10 Отговор
  Кой е тоя Тошко.
 • 53 антивотър

  15 6 Отговор
  Бъди рахат Тошко, скоро и ти ще станеш такъв но няма да го забележиш. Затова сега колкото по малко говориш и се пънкяш толкова по добре за нямиджа /обратното на имидж/ ти по нататък, тъй да знаеш...
 • 54 ПОКАНИ В 7/8

  14 1 Отговор
  ШИВИКОВ ДА ВИДИМ В КОЯ ПОСОКА ЩЕ ГЛЕДА
 • 55 Шаран БГ

  12 5 Отговор
  Нещо не ми е ясно. От 30 години всички кандидат- депутати ни призовават да гласуваме..... Всичките !? Естествено, че не е хубаво да каже: –Гласувайте за мен. Но ако бе казал : – Гласувайте всичките с бюлетина № 29 ! или Гласувайте за ИТН ! – бих му ръкопляскал. Така е редно, правилно ......ама това голо "гласувайте" много ми напомня за блатото , в което аз съм един от шараните........ На референдума на ИТН гласувах, макар,че всички възможни власти в РБ го осакатиха и опорочиха !! Те и нищо не изпълниха от това, което искаше народа! Сега да ме прощават, ама ще крадат без моя "глас" !!!
 • 56 Слави

  8 21 Отговор
  Ще спечели изборите.
 • 57 избор

  18 9 Отговор
  Който не гласува ще гладува ако крадеца и лъжец докопа парите от Европа. Той ще пълни чекмеджето, а пък българите ще гледат жипката.
 • 58 непразна

  17 3 Отговор
  приказка-България се намира в едно болестно 30 годишно състояние ,чиито изход е двуяк,или унищожение на България,или яко дране с лечебна цел!
 • 59 Angy Bird

  15 5 Отговор
  Пролетта на 2001 год. Всички социологически "директиви" сочат СДС, като победител с разлика пред спорещите за 2то място БСП и НДСВ. 17 юни 2001 год.!!! Дедо Мони отнася цЕлата конкуренция, както съименника му - Мони I, но Велики ромеите, при Ахелой!!! Та Дедо вкара 120 юпита в Парламента (оригиналния) и в следващите 4ри год. България реализира най-бруталния си икономически растеж - ФАКТ(що ли му трЕбваше да изръси онази 800 дневна небивалица)! Предлагам всички 2.5 милиона сестри и братя поискали промяна на 06.11.2016, на 04.04.2021 год. да се "преброим" отново!!! Долу мутрите, да изхвърлим и зачеркнем БКП от Родината!
 • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 61 ужас

  17 5 Отговор
  Тошко, как и какви ще ги говориш, когато пристаните на Борисов.
 • 62 1234

  19 2 Отговор

  До коментар #24 от "Истината":

  И Валери Симеонов и слугата му Касабов говореха същото. А после се прегърнаха.
 • 63 А БЕ

  18 12 Отговор
  АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ С БЮЛЕТИНА 28, ЧЕ Е ПО МАЛКОТО ЗЛО, КАТО ГЛЕДАМ ТОЯ ХИЧ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО НИ ЧАКА! АМАН ОТ ГЛАДНИ ХИЕНИ!
 • 64 Истината

  16 6 Отговор
  Сега се плюете с ГЕРБ после ще се прегърнете, ще се целунете и ще чалгализирате България.
 • 65 ОЛЕГ

  20 13 Отговор
  ТОШКО,ТОШКО,ЗАЩО ЛИ ТЕ СЛУША ТЕБЕ ,МАЛОГРАМОТНИКА И СЛАБОУМНИКА СЛАВИ,ЗАЩО ТИ СЕ ВОДИ ПО МАЛКОТО ТИ,ПОЧТИ НИЩОЖНО МОЗЪЧЕ,ПЪЛЕН НЕЩАСТНИКА,АЛО,ЯМБОЛ,МНОГО СИ ЗЛЕ ТИ ЛИ С ДВА ГРАМА МОЗЪК ИСКАШ ДА УПРАВЛЯВАШ,СЛАВИ САМО С ДЕБИЛИ КАТО ТЕБ СЕ Е ОБГРАДИЛ,ДЕГРАДИРАЛИ ТИПОВЕ,ПОМНЯ КАК КЪСАШЕ СНИМКАТА НА НАЙ-ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА ПЛЕВНЕЛИЕВ,ЩО ЛИ НЕ ТЕ ОКОШАРИХА ТОГАВА,МАЛКО НЕЩАСТНО НИКАКВО ПЛАЗМОДИЙЧЕ,КАКВИ КОМПЕКСИ КРИЕШ,НЕПРОКОПСАНИКО?!
 • 66 АБЕ май май

  6 5 Отговор

  До коментар #19 от "Българка":

  ТИ ДА НЕ СИ ДОНАЛД ТРЪМП А???!!!
 • 67 гост

  10 5 Отговор

  До коментар #38 от "Сърп и чук":

  Зaщo cлeд кaтo нe мoгaт дa ce фaлшифицирaт прoтoкoли, вcички иcкaт дa имaт cвoи хoрa в кoмиcиитe и прeдceдaтeлcтвoтo и дoминaциятa дa e oт упрaвлявaщитe? Чети закона за изборите и не си измисляй .Няма всеки иска ,така е по закон , т.е. задължително е !Ама Тошко от къде да знае това, но виж да мрънка и плюе ,много го може.
 • 68 Я, патерицата на Доганя...

  9 4 Отговор
  Проговори... поредният проект и овладяна обществена енергия, която ще циментира статуквото за неопределен период от време. Само искам да видя, с какви похвати ще го играете опозиция, че хватките на предходните проекти, изчерпаха инструментариума. Да ви е сладък патрЕотизЪма ! Плюскайте !!!
 • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 70 гост

  13 16 Отговор
  Тоше, забравяш за подписаните и копирани протоколи след преброяване от всички партии, като за всяка има копие. Какви чували какви пет лева - много добре знаете, че ГЕРБ ще спечели и затова крякате за фалшиви избори. Освен това ще има и наблюдатели от ЕС, тъй като явно сме африканска държава. По тая логика Румен Шпаклата Льотчик Радев трябва да се маха - нали спечели избори, направени от ГЕРБ. Еййййй прост народ слаба. Пази боже Тошко да дойде да ни управлява, заедно с Годжи, като министър на културата.... ужас ужас. Тогава "умния и мъдър " български народ ще види кон боб яде ли...не се научихме и това е
 • 71 Митрев

  20 12 Отговор
  Абсолютно прав е Тошко и наистина, с каквото и да ни плашат, каквото и да ни внушават трябва да отидем и масово да гласуваме за, за да изметем тия мошеници и крадци! И тъй като настъпват мракобесни времена, аз ще гласувам за Мангъров. Цензурата в социалните мрежи, плашенето с някакъв вирус, заключванията, агресивното натрапване на уж доброволното боцкане това ли искаме?!
 • 72 Радев

  17 8 Отговор
  Това ла-но си е повярвало, че е значима.
 • 73 А БЕ АЙ СТИГА БЕ

  21 12 Отговор
  ТОЯ С ТОЯ ВИД ЗА КАРЛУКОВО ЛИ КАНДИДАТСТВА?!
 • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 75 ПИЛЕТО

  15 27 Отговор
  ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ГЕРБ Е ,ЧЕ НЕ ПОДХВАНАХА ИМПИЙЧМЪНТ НА КВАЗИМОДОТО-НЕФЕЛНИК РАДЕВ,ФИГУРНТА,СРАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНАТА НИ НАЦИЯ И НАРОД,ГОЛЯМ ПРОПУСК,ТОЙ Е ЕДИН БЕЗПОДОБЕН ПОДЛЕЦ,ЕГОИСТ,НЕПРОКОПСАНИК

  Коментиран от #78, #117

 • 76 РАДИО ЕЛТО

  13 1 Отговор
  мутри мафия ка питалисти олигарсите са кожодери те морал нямат камо ли съвест
 • 77 РАДИО ЕЛТО

  19 0 Отговор
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
 • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 79 Жоро

  15 9 Отговор

  До коментар #1 от "Георги":

  Педя човек алчен злобар и той да краде иска
 • 80 Една простотия и 100 пъти

  10 4 Отговор

  До коментар #7 от "Чалгари гладни, опростачихте децата ни":

  да я повториш, все ще си остане простотия и ти по умен няма да станеш!
 • 81 американец

  4 16 Отговор
  Не, няма да гласувам защото в моят живот тези избори нищо не променят. Защо да си губя времето в разни изборни секции при положение, че те не са достатъчни. Тошко ако искаш следващите избори, аз и такива като мен да гласуват, постарайте се да си смените изборните закони, така че да става по пощата или онлайн. Както гласувам и в момента във втората си Родина.

  Коментиран от #92

 • 82 стоян

  9 9 Отговор

  До коментар #19 от "Българка":

  До 19 ком -другарко -виждала ли си как се работи в изборна секция -като се сброят бюлетините и опишат в протокола по колко бройки за коя партия и се подпишат всички членове на изборната секция =чувала с бюлетини е без значение =подписите с трите имена удостоверяват за честноста =ама важното е кумунягите да плюете защото знаете че губите изборите
 • 83 2949

  9 6 Отговор
  Този е на бело.
 • 84 беге демокрация

  8 7 Отговор
  тошко, ти ли ще си премиера, затова ли отряза косите и влизаш в нормален образ, аз ви предлагам като назначите Филип Станев за министър на образованието, да го оставите сегашния министър за негов заместник, защото казват че бил много кадърен, и да ви помага
 • 85 28+1

  7 4 Отговор
  Цветна саксия с колче
 • 86 4694

  13 8 Отговор
  Ако такова неграмотно и цинично недоразумение ще ме управлява, то тогава по-добре да си стоят досегашните на власт.
 • 87 шопендар

  8 8 Отговор
  импровизации а-ла мая манолова
 • 88 Общинар

  11 9 Отговор
  Чувалите с бюлетините се пренасят САМО в коли на Общините, като в тях са служители на ОИК. НИКОГА полицаи не са пренасяли бюлетини, а САМО придружават с друго МПС и охраняват.

  Коментиран от #93

 • 89 ТОЧНО

  15 8 Отговор
  НЕ ЧАКАЙТЕ ОТ ГЕРБ ДА ОРГАНИЗИРАТ ЧЕСТЕН ВОТ! АКО НЯКОЙ ТВЪРДИ ОБРАТНОТО - ЛЪЖЕ! 12 ГОДИНИ ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ТОВА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ СА ГИ СПЕЧЕЛИЛИ! НА ИЗБОРИТЕ ПАРТИИТЕ ДА ПОИСКАТ ДА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. В СЕКЦИИТЕ И ДА ПОЛУЧАТ КОПИЯ ОТ ПРОТОКОЛИТЕ С ВЯРНО С ОРИГИНАЛА И ПОДПИСИ НА УЧАСТНИЦИТЕ В КОМИСИИТЕ, ДРУГ НАЧИН НЯМА КАК ДА БЪДАТ СПРЕНИ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ! В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ХОРАТА В ГЕТАТА ДА БЪДАТ НАБЛЮДАВАНИ ДА НЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА МУТ....РИТЕ! ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ МАСОВО СРЕЩУ МУТ......РИТЕ И ТО ЗА ПАРТИЯ, КОЯТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С ТЯХ!
 • 90 СРАМОТА

  15 9 Отговор
  Г-Н ЙОРДАНОВ, НЕ ПЛЮЙТЕ СРЕЩУ ГЕРБ, ЗАЩОТО САМО СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА, А МОЖЕ И ДА СЕ СЪКРАТИ СРОКА ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК ВАШАТА ПАРТИЯ Е СМЕНИЛА ПАРТИЯТА НА МАГАРЕШКИ И ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНИТЕ ИМ ЗАКОНИ, А НИЩО ЧУДНО ДА СЕ КОАЛИРАТЕ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО С ТЯХ. ГЛЕДАЛИ СМЕ ВАШИЯ ВОЖД КАК СЕ КЛАНЯ НА ВИНЕТУ В СТУДИОТО, А ЗАД ГЪРБА МУ ДА КАЗВА ДРУГО, ЗАТОВА ПО ДОБРЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ, ЗАЩОТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИТЕ НА 180 ГРАДУСА, И НЯМА ДА ИМА НИЩО ОТ ТОВА, КОЕТО ГОВОРИТЕ, ЩЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ.

  Коментиран от #100

 • 91 Гласуващ

  7 15 Отговор
  Слави , 7 гласа имаш от мен ! С бюлетина 29 !!!!

  Коментиран от #113

 • 92 стоян

  11 2 Отговор

  До коментар #81 от "американец":

  До 81 ком -другарю -че кой ти иска гласа като си имаш втора родина =защо ти ще решаваш кой ще ме управлява щом живееш в САЩ
 • 93 един от стадото

  5 1 Отговор

  До коментар #88 от "Общинар":

  сериозно ли. Бил съм председател на комисия, пренасял съм бюлетини с личната си кола, и ваучер за гориво съм получавал, официално
 • 94 big

  11 5 Отговор

  До коментар #48 от "Кочо":

  Разбирам, но те наистина ще бъдат патерица на ГЕРБ, ако не в явна коалиция, то неявно като ДПС! Фактите: във времето назад са отношенията между Слави и БМБ; толерантното отношение на ГЕРБ към партията му - липса на каквито и да са действия, дори в медиите против тях и т.н. Сега: една значителна част от хората в неговите листи са бивши членове на ГЕРБ или техни съмишленици, което ще предизвика разпад на партията му в двата случая - вътре и вън от НС. Неговата "партия" е същия тюрлю гювеч, като тази на Бареков и ще последва същата съдба. Там няма идеи, няма виждания, няма стратегия, няма нищо, освен опити да се захапе кокала.
 • 95 ТИР

  11 5 Отговор
  Тошко за 30 год Поне научихме че случайни не влизат във властта, Коалицията е неминуема дори и с най-големите Ви врагове когато сложат Баницата на масата и Ви потечат Лигите,,,,
 • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 97 кьорфишек

  6 7 Отговор
  Не само на 4 април,ние винаги сме имали избор,и сме си избирали този който сега ви дразни,и мразите.И пак него ще изберем защото вие си напълнихте партията с осъдени и подсъдими.
 • 98 Васил

  15 7 Отговор
  Герб и морал две несъвместими неща.
 • 99 кака

  15 3 Отговор
  Ако допуснем тия да ни управляват,наистина ще се окаже че сме лош материал.
 • 100 Верно ли?

  2 1 Отговор

  До коментар #90 от "СРАМОТА":

  А стига ба? За колко жълтици го казаха?
 • 101 Баба ми

  9 2 Отговор
  От трън та на глог казала баба ми
 • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 103 мунчо

  2 3 Отговор
  Неморални - не повече от другите. Друзя, заемете са най-сетне със собственото усъвършенстване ,щото се твърди , че вече свободния са усъвършенствал?, но не е уточнено в какво.
 • 104 Матей

  3 6 Отговор
  Настоящите избори са предизвестено провалени,в смисъл ,че герб ще си презаверят нов мандат и навлизаме в още по- остра спирала на низходящо движение.Ако някой твърдо е решил все пак да гласува и не е принуден да слугува на герберите,да го направи за Възраждане.Сега трябва да се наблегне на националното обединение,патриотизма като обединителна идея и срещу пагубния евро-атлантизъм.БСП не е национално отговорна партия,не е народна и избирателите и добре да си помислят за какво бъдеще гласуват.Може ли България да се влачи така и още колко години ще издържи до окончателното фиаско и превземането ни от турците,защото точно това ще стане .Чорбаджиите от герб няма да възразят,като не им се отнемат богатствата и ще станат новите чорбаджии в турската империя.
 • 105 ИМПЕРИАЛИСТ

  9 6 Отговор
  ТОШКО-КОКОШКО.
 • 106 666

  9 6 Отговор
  Тошко Африкански се застрахова като загубят изборите Славчо да не му бие шута. Смешник жалък🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🖕🖕🖕🖕🖕
 • 107 какво чудно

  6 0 Отговор
  Дават банките за пример за електронно гласуване, електронното банкиране е супер. Но банката нито иска да те измами, нито е монополист, както правителството в изборите. Има и разследващи органи срещу банкови нарушения, прозрачност какво си харчил за какво. Изборите са мижи да те лажим, до да може да си смениш вотът и да го видиш, това не значи, че той ще е такъв в общият кюп, куп. .... Трябва бюлетините да да се проверяват за химия, дали химия не изтрива мастилото. Да се гласува само с лична карта при влизане, тя да се вкарва автоматично в централен компютър, че този човек вече е гласувал. Когато си тръгва след гласуване, слага отпечатък, пак за централен компютър, компютри дори няколко, независими. Отпечатъкът е допълнителна защита срещу фалшиви допълнителни лични карти. Третата сигурност е - че трябва да си познат на гласуващите и членовете на секцията, и ако двама се усъмнят, че този гласуващ не от това място да го запишат по-подробно кой е и повече данни да вкарат в централните компютри. БЮЛЕТИНИТЕ да се показват пред камера, и да се виждат на проектор. Така всички да видят всяка бюлетина, и този запис да влезе в интернет. Сега дали не броят една бюлетина няколко пъти. И след такова преброяване пред всички, като самите граждани да тълкуват за кой е гласувано, нали е демокрация, и всяка преброена бюлетина да влиза в нова урна но разрязана на две, и после да се проверяват за "химия - срещу мастило", нищо не излиза от секцията само подписаният протокол, но
 • 108 демокрацияли

  4 3 Отговор
  Е, нали герб-човек значи ПРОСТ, проста кърджалийска гугутка значи ГЕРБ-ЧОВЕК СЛУГУВА НА ДПС. Но прости не прости, ВИЕ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА МЯСТОТО ЗА БСП дали има белина, за избелване на мастилото. Може и нещо фотохимическо, защото въвеждат тази бюлетина заедно с прозрачните урни.
 • 109 Атанас Атанасов

  5 3 Отговор
  Тошкоо абе у вас огледало нямате ли бе погледни се че на нищо не те прилича бе тръгнали сте и вие цялата шаика на слави депутати да ми ставате ако не е слави да се въртите и умилквате около него никои няма да ви знае че съществувате и сте живи щеше да сте си по родните села и да пасете козите там
 • 110 7/8

  9 0 Отговор
  ЩО Е ТО ТРИМА БЪЛГАРИ? ЧЕТА 1-ВОЕВОДА ,2-ЗНАМЕНОСЕЦ ,3-О.Р.ГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ ПРЕДАТЕЛ
 • 111 Възмутена

  9 9 Отговор
  Тошко африкански е много прост човек.какви чували ще сменят и др.безобразни глупости.след като се изготви протокол от сик в който са представители от всички партии и се подпише се размножава и се връчва.какви чували ще подменят какви пет лева.след като се приеме протокола от рик отива в централната избирателна комисия и се публикува.ако има разлика нали членовете,застъпниците и наблюдателите ще надават вой.Тошко,знаеш ,че ще ви избират простаци и затова се държиш просташки.кажи,нали правихте голям международен кастинг,къде са кандидатите,завърнахте се всички сценаристи,зер гладът е по силен от тока.Защо не включихте и марката,ами че той е по умен от вас.явно ще ви засенчи.долни навлеци.

  Коментиран от #120

 • 112 питане

  5 3 Отговор
  Публикувано във факти.бг: Такъв призив отправи водещият на предаването "Студио Хъ" по 7/8 TV Тоше, до колко човека стигна това послание от тв ефир. Надявам се да не е тайна броя на абонатите

  Коментиран от #118

 • 113 питам се

  2 3 Отговор

  До коментар #91 от "Гласуващ":

  това значи ли, че имаш 7 ЛК и ще гласуваш 7 пъти май така се подменя вота
 • 114 Възмутена

  6 6 Отговор
  Тошко африкански е много прост човек.какви чували ще сменят и др.безобразни глупости.след като се изготви протокол от сик в който са представители от всички партии и се подпише се размножава и се връчва.какви чували ще подменят какви пет лева.след като се приеме протокола от рик отива в централната избирателна комисия и се публикува.ако има разлика нали членовете,застъпниците и наблюдателите ще надават вой.Тошко,знаеш ,че ще ви избират простаци и затова се държиш просташки.кажи,нали правихте голям международен кастинг,къде са кандидатите,завряхте всички сценаристи,зер гладът е по силен от тока.Защо не включихте и ванката,ами че той е по умен от вас.явно ще ви засенчи.долни навлеци.

  Коментиран от #121

 • 115 Мммм, дааа

  7 7 Отговор
  АКО ВЪНШНОСТТА ОТРАЗЯВА ВЪТРЕШНИЯ МИР НА ЧОВЕКА... ТОЗИ НИЩОПРАВЕЦ, С ВИД НА СОЦКОМБАЙНЕР ЗАЩО ЛИ СМЯТА, ЧЕ ИМА ПРАВО ДА ИЗКАЗВА МНЕНИЕ, НЕ ЗА ДРУГО, А ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЛАФФЧО, КОИТО АКО ВДИГНЕ ГЛАВА ОТ СЦЕНАРИЯ СИ ОБЪРКВА ИМЕТО И ТОЗ СЛАДУРКО В ПОЛИТИКАТА... СМЕЕЕХХХ... И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ...

  Коментиран от #116

 • 116 Мммм неее

  7 2 Отговор

  До коментар #115 от "Мммм, дааа":

  А ти защо смяташ, че си нещо-правец? Така като гледам от написаната глупост, си по зле и от нищо-правец! Защото нищо-правеца поне не вреди на никой, а ти си лееш злобата и ни показваш колко може да падне човек за няколко монети!
 • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 118 7/8

  4 6 Отговор

  До коментар #112 от "питане":

  2МИЛИОНА АБОНАТИ САМО В БЪЛГАРИЯ
 • 119 Софиянец

  8 1 Отговор
  Ох народе ... Няма значение, кой печати бюлетини, колко бюлетини е "напечатил" Бойко, кой ги носи чувалите с бюлетините ... Това, което има значение е КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ и кой пише избирателните списъци/дали има мъртви души и гласуващи с по няколко самоличности и лични карти/. Щом "Има такъв народ" и другите партии от "опозицията", не могат да осигурят по един читав и честен човек във всяка секция. Който да участва в избирателните комисии и който да участва при броенето на гласовете в секцията и който да има копие от иизборния протокол. И които да направят парално преброяване. То сами сме си виновни и напълно залужаваме крадлливите и некадърни управници, които вече 30 години.
 • 120 ТАБСО

  3 1 Отговор

  До коментар #111 от "Възмутена":

  ..шапокляк..
 • 121 ТАБСО

  1 1 Отговор

  До коментар #114 от "Възмутена":

  ..шаболда..
 • 122 СМЕРШ

  6 3 Отговор
  Приказки, Славчо е търгаш, припомнете си за изборите в Плевен и как продаде АБВ!
 • 123 Анонимен

  3 5 Отговор
  Моето мнение е, че е без значение кой ляв десен, червен, зелен.. Бих подкрепил, но няма да имам тая възможност, от сдс Стефан Димитров, от Димитровград, но в листата на Хасково. Кмета е от листата на герб, но при една конкуренция, димитров би го изместил и така, ако се яви по умен от Димитров и т.н.Но и там е едно голямо село. Всички отидоха в София и извън България. Лошо за провинцията. Заключени жилища. Гледаш огромна къща, а през прозореца старица самотница. От заможни родове, но изучили се в БГ и завинаги мед. Сестри в Лондон, децата им омъжени за немци. Няма радост. А относно 3 март. Прави ми впечатление, че турците го празнуват, а българите нямат желание. И за избори през е същото. Кучешки живот. Не ни е виновна партия герб. Така е трябвало да стане с децата ни и отлитнаха, както с нас по костово. Човека е като камъка издръжлив но му се вижда края на земния си път
 • 124 Обама

  10 4 Отговор
  Ако ще правите политика, както правите телевизия, горко и на България.
 • 125 анонимин

  11 1 Отговор
  Какъв морал очаквате от сикаджии!Герп е параван!
 • 126 Рошав

  3 3 Отговор
  Министър Тошко , прави изявления след 20 ч. ...за едни деца те моля....
 • 127 анонимин

  7 0 Отговор
  От сикаджии какъв морал очакваш?
 • 128 Вълчо

  4 5 Отговор
  Тошко е прав за това че мвр участва в изборите за герб. Те пренасят чувалите с бюлетини и още от сега са подготвени чували за смяна с лицата на герб. Самият цветанов призна че трябва да местят мвр от един град в друг да охраняват за да няма фалшификация. Защо не сложиха камери в секциите? Защото ако има камери герб няма да може да фалшифицира. Много е важно всеки демократ да отиде и да гласува. Долу герб!
 • 129 Малинка

  7 0 Отговор
  Гледахте ли по телевизията днес как бойко отиде при работниците и един от тях му хареса сакото и каза ще гласувам за вас. Що не ми подариш сакото си. Бойко каза ще ти го подаря ако ти стане. И го свали и му го даде. Работникът пълен като борисов взе да го облича и каза ами ако има евра в джобовете. Бойко се засмя и му отговори " халал да ти са". Давам ти и запалката. Така на шега приключи всичко.

  Коментиран от #140

 • 130 Не разбрах едно нещо

  7 1 Отговор
  Как така ако гласуваме всички ще са честни изборите. Дали ще са 30% или 100% или 130% щом ще се сменят чувалите не виждам разлика. Тошко Африкански говори глупости. Да си троши главата в Африка. Чалгарите няма ли да присъстват при броене на бюлетините и попълване на протоколите. Този ни заблуждава, ама яко.
 • 131 Draco

  8 1 Отговор
  Кой говори за морал ! ? Само фактът , че работиш за плешивия говори за твоята моралност !
 • 132 Гост

  7 1 Отговор
  Алоооо,още не сте влезнали в политическия живот и почнахте със селските си номера и манталитет.
 • 133 ФАКТ

  4 2 Отговор

  До коментар #5 от "Тошко":

  да бе КОМУНИСТИ то вашия тиквун бай Тошо Африканци беше много умен..с основно образование..и като говореше не можеше да върже 2 изречения правилно..:)..като му слушаш изказванията да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли.ПОВЕЧЕ ГОВОРЕШЕ РУСКИ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРСКИ....вие сте тръгнали на Борисов да се подигравате..ПРИСМЕ ЛИ СЕ СЛЕПИ НА ГЛУХИ..МАНИ МАНИ..
 • 134 плашило

  4 1 Отговор
  Ела с мен в пещерата да изплашим Ламята Аууу Аууу Аууу
 • 135 Тошко Африкански,

  5 2 Отговор
  по добре се пострижи,не умувай простотии!!!!
 • 136 Пустиняк

  4 2 Отговор
  Първи гост в 78ти ви беше...сестра Галева.Правете си изводите.От тогава не ги гледам.Мнооого олекнаха
 • 137 леон

  4 1 Отговор
  ще гласуваме ама не за вас чалгари скапани
 • 138 Бай...

  1 1 Отговор
  Тошко! Един съвет от по-възрастен човек! За да не се потвърди поговорката, двама се карат,третия печели'', трябва всички партии(без ГЕРБ и ДПС) участващи в кампанията, не да се плюете взаимно, а да концентрирате ударите си върху тези две вредни мавиотски партии!!!

 • 139 Забелязвате,ли

  3 1 Отговор
  Тези от ден на ден се превръщат в новите воленсидеров.ци
 • 140 Пустиняк

  1 0 Отговор

  До коментар #129 от "Малинка":

  И ризата трябваше.
 • 141 възмутен

  2 1 Отговор
  ТАКА МОШЕНИКА ТОЛУП ПЕЧЕЛИ 11 пъти избори, а не от НАРОДНАТА ЛЮБОВ!

  Коментиран от #144

 • 142 Курумпе

  2 1 Отговор
  Тошко ,за МОралът ли говориш?! Питах и Слав и Теб - МОрално Ли е да сте внедрили/ под натиск или с ваше съгласие, чисти ДПС агенти?!/Тошко , как е морала при Вас - кажи каква е другарката Василева - Главният секетар, дето Ви нареди Партиините Листи и направи структурите по градове с удобните хора!?Тя беше ли депутат..и от коя Партия?Тя с чия помощ стана депутат, Тя познава ли и има ли много общо със Сивия Кардинал на ДПС - Христо Бисеров?!Тя защо смени лидера на вашата Партия във Плевен и сложи нейно момче?!.....Тошко, та Вие сте новото ДПС2..., а за Морал ми говорите?!...използвани, употребени..и в последствие ПОДМЕНЕНИ!..така се прави съсъ подпорите на власта , с Патериците.Та , като се износят и не са нужни, се сменят с нова...дъвка за населението...не го забравяйте, че и за вас се отнася..
 • 143 Оху Боху

  2 1 Отговор
  Този да не се явява като личния дофтор на Славуца
 • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 145 Иван

  3 2 Отговор
  Не мога да повярвам, че има разумен човек, който би гласувал за прост сценарист от екипа на чалгаря Слави, който да влезе като депутат в Народното събрание!?!
 • 146 възмутен

  1 1 Отговор
  Г-н Тошко, Вие сега ли разбрахте за ДАЛАВЕРИТЕ НА ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО С ТИКВАТА? Корнелия Нинова Ви покани за участие ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, А ВАШИЯ УМНИК - СЛАВИТО ТРИФОНОВ , дето се ПЕНИ, отговори, ЧЕ СТЕ ОТ ДРУГИЯ БРЯГ! КАКВО ВРЕЩИТЕ СЕГА?

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.