3 Март, 2021 22:42 49 296 121

Катя Илиева: Кьовеши ни го нафърфори с 200

  • катя илиева-
  • фрогнюз-
  • кьовеши

Служители на НАП-Пловдив позволяват да се развиват едни добре познати класически схеми за кражба на ДДС, заяви главният редактор на ФрогНюз

Катя Илиева: Кьовеши ни го нафърфори с 200 - 1
Снимка: bTV

Ако ползваме терминологията на премиера Бойко Борисов Лаура Кьовеши ни го е нафърфорила с 200 днес.

Това коментира журналистът Катя Илиева в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич", цитирана от Фрогнюз.

Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори

Европейската прокуратура отхвърля седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България, съобщи шефът на кабинета на Лаура Кьовеши Милан Ярон пред Euractiv.bg. Европейската прокуратура е уведомила българското министерство на правосъдието с писмо, че имат забележки по седем от десетте български кандидатури, излъчени на 13 февруари.

Притеснявам се, че Европейската прокуратура не ни е казала цялата истина за това, което е прочела между редовете на документите около нашите кандидати. От такива неща и разследвания обаче можем да добием представа за това какви хора стоят на възлови позиции. Когато решим на 4-ти да правим избор, нека да се има предвид и това.

Повод за думите ѝ не е само шамарът от Лаура Кьовеши с връщането на по-голямата част от българските кандидати за нейни сътрудници, но и разследването на Фрог, в което стана ясно, че бившият шеф на НАП-Пловдив, разследван за укриване на доходи, е решил да се кандидатира за служител на КПКОНПИ.

Николай Брънчев е бил шеф на Пловдивската приходна агенция в момент, в който главен прокурор е бил Сотир Цацаров. Цацаров оглавява в момента антикорупционната комисия. Обвиненията за пране на пари са напълно доказани, а самият Цацаров дори е бил предупреден от ДАНС за теч на информация към самия Брънчев по време на разработката "Хиени". Реакция обаче нямало тогава. Такава няма и сега. Кандидатурата на добре познатия на Цацаров Брънчев все пак е била допусната.

"Значима е тази разработка за начина, по който служители от НАП-Пловдив позволяват да се развиват едни добре познати схеми за кражба на ДДС. Не само то се усвоява, но в крайна сметка се позволява да се източат едни колосални суми от бюджета на държавата, поредица от прехвърляния отиват в ръцете на малограмотни хора, от които нищо не можем да търсим. Това е ставало с участието на хората от тази данъчна структура. Паралелно с разработката “Хиени” се установява, че шефът живее толкова разкошно, че не може да каже от къде са тези средства. Този човек днес иска да се бори срещу корупцията в КПКОНПИ", посочи Катя Илиева.

Това е доказано не само от службите, а и от съдебно решение, което посочва, че имотната декларация на Брънчев е невярна - тоест похарчените и получените средства не съответстват.

"Не следва нищо за него в крайна сметка. Той вече е кандидат за службата на господин Цацаров", допълва Катя Илиева.

Брънчевци и такива прокурори като този, който го е предупредил, има навсякъде. Това не е изключение. Срещаме се с такива много често. Виждаме ги във всякакви афери. Те са на върха на държавата, допълни още главният редактор на Фрог.

"Прокуратурата, ДАНС и съда не са си свършили работата докрай. В резултат от действията на агенцията срещу Брънчев разполагаме с едно признаване на виновен. Заради чистото му съдебно минало, той е освободен от отговорност и тя е заменена с глоба в размер на 1000 лева", посочи в предаването ексшефът на звеното в ДАНС-Пловдив Асен Стефанов.

В данъчния ревизионен акт пък става ясно, че несъответствието между приходите и разходите на Брънчев е колосална. Става дума за 180 хиляди лева, с които са закупени имоти. Това става около аферата "Младо вино".

"Този ревизионен акт, както и присъдата му, са абсолютно достатъчно основание той да е разследван за произхода на тези средства, както и за един хубав текст от НК - пране на пари", посочи още Стефанов.

"Много важно е да имаш в биографията си особености, които те правят лесна жертва, зависим, с възможност да бъдеш мишена. Системата сякаш търси точно такива хора. Проучва внимателно слабите места. Това е традиционна методика. Някой много нежно ги наричат “калинки”. Не са толкова безобидни. Най-правилното е “хиени”, обясни Илиева.

Относно Антикорупционната комисия Катя Илиева коментира, че съществуват практики да не се защитава определена класифицирана информация.

"Служители на НАП-Пловдив позволяват да се развиват едни добре познати класически схеми за кражба на ДДС, като не само ДДС-то се усвоява. В крайна сметка се позволява и да се източат едни колосални суми от бюджета на държавата. След поредица на прехвърляния на фирми, те попадат в ръцете на на нискограмотни хора, бедни хора, от които нищо не можем да търсим", разказва тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 265 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    640 15 Отговор
    "Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори"

    Седем двойкаджии, а останалите трима с тройка по милост...голям провал...къде са оставките?

    Коментиран от #16

  • 2 така е но

    421 19 Отговор
    не на нас а на догано-герберастката шайка

    Коментиран от #60, #80, #88

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Софиянец

    359 10 Отговор
    То пак добре, седем не е десет или девет, а като се има предвид че всички са един дол дренки ще ги подменят за нула време.
  • 6 мдаааа

    44 209 Отговор
    Тебе специално , никой нема ти го нафърфори ... 🤭🤭🤭

    Коментиран от #12, #91

  • 7 Последния Софиянец

    359 24 Отговор
    Ако имаше истински прокурори нямаше да се краде толкова много.Затова искаме оставката на Гешеф.От него идва цялата помия.И най честния да управлява като няма прокурор да го следи ще се корумпира.

    Коментиран от #15, #64, #75, #85, #118

  • 8 Гошо

    193 6 Отговор
    Мене 300 ми се видяха ама щом казва....
  • 9 ВКЛЮЧИ

    52 8 Отговор

    До коментар #3 от "гошето":

    И ДДС😀
  • 10 ха ха

    29 113 Отговор
    Ела да ти го нафърфоря... златке.

    Коментиран от #90

  • 11 Къна

    336 22 Отговор
    НАП — Пловдив е личното “стопанство” на тетка Менда. Там паричният поток никога не спира и пълни бездънните ГЕРБави търбуси.

    Коментиран от #61

  • 12 гошето

    83 33 Отговор

    До коментар #6 от "мдаааа":

    Що, яка си е жената за нейните 58г. Бих желал да ми бъде строга господарка и да ме унижава. 😋😁
  • 13 ха ха хаааа

    29 53 Отговор
    ФрогНюз ...
  • 14 Гоше един приятел пита за тебе...

    67 10 Отговор

    До коментар #3 от "гошето":

    С 200 ще ти раздвижи междукрачието с гаранция,че ще го търсиш да му носиш мед...

    Коментиран от #65

  • 15 да те питам

    24 62 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Сигурно въртиш некоя яка далавера , щом обикаляш и броиш автобуси , влакове , камиони ,автомобили и скиори ... А 18 - те ресторанта ??! Почна ли да изхвърляш кошчетата , като твоя преател , мелеонера ?

    Коментиран от #22

  • 16 Бой-COVID-59

    127 12 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Няма оставки, само чекмеджета...

    Коментиран от #19

  • 17 Бацо

    83 13 Отговор
    С шкаф позор да оди у затвор

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Абе ,

    17 22 Отговор

    До коментар #16 от "Бой-COVID-59":

    Земи научи некоя нова дума ...
  • 20 Леле ,

    42 13 Отговор

    До коментар #17 от "Бацо":

    Като си разклатиш главата , само шкафове , витрини , чекмеджета и рафтове ли дрънкат ??! 🤭🤭
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Последния Софиянец

    63 14 Отговор

    До коментар #15 от "да те питам":

    Кво става Гешеф?Напредваш ли с досието ми?

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Е малко преувеличава

    23 65 Отговор
    Не е отхвърлила,а е поискала допълнителни данни.Цитира единичен случай и го опакова както й изнася!

    Коментиран от #63

  • 25 Мунчовци с Шле

    97 11 Отговор
    Цацаров, човекът на Пеевски-Доган, а Гешев на Бойчо - оставка на всички Г.л.у.П.а.ц.и на Прехода!!!:)
    Нафърфорени е меко казано, защото Майка България е отдавна в Партер, но последващото ще е страшно и всички си дебелеят без да осъзнават последствията, настръхвам като си представя какво ще ги последва, а те дори не го осъзнават и не мислят за бъдещето си и това на децата си, колкото и да са откраднали?!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 да те питам

    14 41 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Мислиш ли , че ако съм Гешев , да не съм те окошарил досега , за оскверняване на сгради , с историческа стойност ??!
  • 28 Отец Нафърфорий

    64 6 Отговор
    Ал Рапоне е повече притеснен да оцелее физически ................. .................. ................ както и Ахмед от Дръндар :))
  • 29 Значи Катенце

    20 79 Отговор
    ако ползваме терминологията,на любимия ти червен Мунчо Фатмакоф...трябва,да се каже: Кьовеши ще ни го наюмрючи с 300...щото оня не може,и две думи да каже ако,не са му написани.

    Коментиран от #66, #104

  • 30 ОПРОСТАЧВАНЕТО

    97 9 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ Е ТОТАЛНО. ДОСКОРО КАТО СЛУШАХ КАК УЧЕНИЦИТЕ В УЧИЛИЩЕ МИНАВАЛИ С ДВОЙКИ СЕ ЧУДЕХ И НЕДОУМЯВАХ ... СЕГА ЗНАМ - КЬОРАВО И САКАТО СИ КУПУВА ДИПЛОМИ ОТ ДИПЛОМ-МАГАЗИНА (УНИВЕРСИТЕТА), ДАВА РУШВЕТ И ОТИВА ДА УПРАВЛЯВА ...
    В БЪЛГАРИЯ - ДА, АМА В ЕВРОПА - НЕ !
  • 31 що на нас

    77 8 Отговор
    Нафърфори го на мафията , от която и ние искаме да се отървем , но ни я натресоха '' партньорите '' и все още я финансират и крепят . Обаче шило в торба не седи и предстои развръзката . ХСС е създател на днешното издание на мафията .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Достойна присъда

    69 10 Отговор
    Гешев,позор,оставка и затвор!
  • 34 заката

    67 10 Отговор
    Герб и Дпс са мафия
  • 35 ИСТИНАТА

    16 59 Отговор
    ТАЯ КИФЛА СИ ТЪРСИ КОНСУМАТОРА!

    Коментиран от #53, #67

  • 36 Осмото джудже

    45 6 Отговор
    7 колеги вече плакаха
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 сър Чобан

    13 20 Отговор

    До коментар #3 от "гошето":

    Гоше, полека че да не се окаже каката милфка със 20 сантова писалка......
  • 39 сър Чобан

    9 28 Отговор

    До коментар #23 от "Пустиняк":

    Имах едно гадже с голяма уста лапаше банана барабар с лимоните....

    Коментиран от #50

  • 40 Сатъра на Хана

    14 19 Отговор
    мойте кандидати - Доковска , Лулчева и Хаджигенов ....... ...... нали мръсници са си като адвокати
    .............. , обаче ще си свършат работата като почтени хора :))
  • 41 оня с коня

    14 70 Отговор
    И обяснява Авторката че "Ако ползваме терминологията на Борисов"...А ЗАЩО трябва да позвате Терминологията на "Еднокнижник","Човек незнаещ езици" и т.н. - нямате ли си своя?Да - имате си,но тя е БЕЗЛИЧНА,ВТРЪСНАЛИ ДО БОЛКА КЛИШЕТА НА БЪЛГАРИНА,ОТМИНАВАНА С БЕЗРАЗЛИЧИЕ!И как я мислите Тая- ще ПЛАГИАТСТВАТЕ Думи и Изрази на Борисов за да впечатлите Бълг. Гласоподавател и да спечелите Избори ли?Има една подробност:Думите му може да копирате,но АУРАТА МУ за която говори Политологът Райчев - НЯМА КАК да я Измайсторите!

    Коментиран от #48, #77, #102

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 010101

    21 5 Отговор
    "Колосално несъответствие" и "180 хиляди лева"
    Вие сериозно ли? Да ви имам колосите.

    Коментиран от #45

  • 45 Ха ха

    25 3 Отговор

    До коментар #44 от "010101":

    Пропуснали са някоя друга нула.Все тая.Никой няма да го разследва.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гошенце,

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "гошето":

    толкова си се натопорил, че "две не виждаш"! И не разбираш нищо нито от изкуство, нито от психология. Тая, дето "те пали" е сложена точно за такива като теб. Но прочети-тя (уж) е извън сюжета. Това е гледачката. Или "Гледачката". Нещо като "Краварката е в долния ъгъл". Понимаеш?

    Коментиран от #54

  • 48 Гошенце,

    6 7 Отговор

    До коментар #41 от "оня с коня":

    толкова си се натопорил, че "две не виждаш"! И не разбираш нищо нито от изкуство, нито от психология. Тая, дето "те пали" е сложена точно за такива като теб. Но прочети-тя (уж) е извън сюжета. Това е гледачката. Или "Гледачката". Нещо като "Краварката е в долния ъгъл". Понимаеш?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Кьовеши

    10 34 Отговор
    Комундетата да си хващат пътя за Сибир Живот няма да има вече тука за тях
  • 52 ЕНП

    51 3 Отговор
    Котилото на ГЕРБ е в Пловдив !
  • 53 Право

    5 20 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    В десятката.Гладна е.
  • 54 Пустиняк

    4 19 Отговор

    До коментар #47 от "Гошенце,":

    Абе он да и нго нафъфори до макарите
  • 55 Ццц

    55 5 Отговор
    Кьовеши не иска 70 % от прокурорите, защото са престъпници? И това е представителна извадка, като за Европата. Защо Баце иска да сложи компрометирани БГ прокурори? Нали е чист. Около него все вони, но той никога не е виновен за нищо. Обикновено след неговата намеса виновния гърми, изхвърча от ГЕРБ и след 3 започва да говори какво чудо е там. Баста!
  • 56 Какво е това нещо

    24 1 Отговор
    10 прокурори?? Да няма да ги развъждат??
  • 57 Кьовеши изтрита 7 от10 хиени!!!

    51 6 Отговор
    Кьовеши е подцениха, нашите главанаци си мислят, че там всички са "канарчета", а тя е Ромънка!!! Всички"балкански номера са и познати", трудно би се хванала на стари, "пинизи"
  • 58 Гецата

    55 4 Отговор
    И забележете. Нито един от прокурорите на другите държави-членки не е отхвърлен. Единствено българските, и то цели седем. Както казват нашите управляващи ние сме първенци във всичко.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Защото

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "така е но":

    Са замесини в приватизациата и фалита на банки /а когато хората са учили те са били в партизанския отряд в гората/
  • 61 Русенец

    4 12 Отговор

    До коментар #11 от "Къна":

    А «стопанството» на нинова русе ли е че дишаме откровен въздух
  • 62 И на толупа

    7 1 Отговор
    С 200......
  • 63 Gowko

    14 1 Отговор

    До коментар #24 от "Е малко преувеличава":

    Не им е казала ,,приет си ".А стой си у дома ,аз ще те потърся ....
  • 64 Алфа Чакал

    19 11 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Я кажи сега ти като собственик на заведение ,колко оборот си укрил и колко пари са плащал на персонала под масата.Точно вие най-много ощетяване бюджета.Крадеца вика ,дръжте крадеца.

    Коментиран от #79

  • 65 иванов

    16 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гоше един приятел пита за тебе...":

    ей ти си прост и си от герб. бругите от герб са крадливи. но ти си от простите
  • 66 новинар

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Значи Катенце":

    ти си от герби и си антикомунист нещо си се объркал
  • 67 СЕВДА

    18 4 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    МУТРИ ВЪН
  • 68 Направо

    36 4 Отговор
    е страшно. Нас ни управлява шайка разбойници, които са се вкоренили след фиданковото засаждане от преди 75 години.Отворете си очите, полуграмотни хора, не грабят , а се заливат с далавери, а на народа се подхвърля някоя долна нездрава пикантерия, за да има и никой да не се замисля, че реално живее на дъното и от 75 години му е отнето правото да живее достойно. Ей Българино събуди се, още живееш на този свят
  • 69 😁😁😁😁

    2 8 Отговор
    Ногу си убава ма ногу та аресвам
  • 70 Фараона

    34 3 Отговор
    Тая изгнила торова структура, наречена "държавна администрация", трябва да се срине до основи, всичкият боклук да се зарови много дълбоко и да се изгради нещо здраво и чисто !
  • 71 КРАДЦИ

    10 25 Отговор
    АЗ ПЪК КАЗВАМ ЧЕ КЬОВЕШИ НЕ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА ЕС А Е ПОДЧИНЕНА НА КРАДЦИТЕ , ДАЛА Е КЛЕТВА ДА ГИ СЛУШКА И НЕКА НЕ ЧАКАМЕ ДА НИЩИ НАШИТЕ КРАДЦИ ! СЪЩОТО Е КАТО С ДЕПУТАТИТЕ НИ В ЕС - ДАВАТ КЛЕТВА И АКО НЕ СЛУШАТ ГИ ИЗРИТВАТ ИЛИ ИМ ЗАПУШВАТ УСТАТА !

    Коментиран от #84, #87

  • 72 БиБи Кинг

    9 4 Отговор
    Много са развратни садийките, се за опраскване мислат и то са голями скорости!
  • 73 Чичо Колт

    34 3 Отговор
    КПКОНПИ, полиция, прокуратура и съд у нас са абсолютно зависими и много корумпирани и трябва да бъдат преорани и реформирани из основи за да се разкара всичко гнило и да останат честните, почтени и способни, които да осигурят професионално, честно и независимо правосъдие.
    В момента всичко е менте и прах вочите на народа и Европа.
  • 74 НАУМ

    27 2 Отговор
    Б.Б ПАК ЩЕ СЕ ХВАЛИ ,ЧЕ Е ПОБЕДИТЕЛ НА КУПЕНИТЕ ИЗБОРИ.
  • 75 nbrakalova

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Пак щеше да се краде. Съдът има последната дума. Кражбите не се спират отвън, а отвътре.
  • 76 Дългият

    28 4 Отговор
    Срам...срам...както казаха,ние сме единствените с върнати предложени кандидат прокурори.И тези хора са били на възлови постове в Държавата...
  • 77 Наистина не

    16 3 Отговор

    До коментар #41 от "оня с коня":

    би ми хрумнала фразата "Проста кърджалийска пу--ка". А сам уж филолог. Ами това е - освен строител на магистрали, Вождът е и строител на езика.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Антимафия

    32 1 Отговор

    До коментар #2 от "така е но":

    Прав си , там се редят можещите , по следния начин:
    Един от ГЕРБ ,един от ДПС, един от моите ,един от твоите!
    Затова никога, няма да има България, без корупция!
    Погледнете главния Прокурор Иван Гешев,
    какво е свършил в неговата кариера?
    От следовател ,станал прокурор ,
    да решава делата" по споразумение" с престъпниците,
    това какъв критерий е, за главен прокурорр на държавата?
    Другата му "заслуга" е да "изкорми" от фалиралата вече банка " КТБ" ктивите,
    всички активи, които са на вложителите до този момент ,
    в полза на Ахмед доган и Пеевски и тяхните подлоги,
    е как да избере това "чудовище" ,
    правилния човек- прокурор за сътрудник на Лаура Кьовеши?
    Този човек ако му сече пипето ,ще си подаде оставката ,
    това е което очакват от него в ЕО.
    Той със цялото си нахалство ,иска среща да" обяснява", как
    трябва да изглежда Прокуратурата на Лаура Кьовещи??
    Иване Гешев , приключвай и си подавай оставката ,
    държавата няма нужда ,от такъв като теб!
  • 81 ПНСД

    16 1 Отговор

    До коментар #78 от "Служител на МВР":

    Ти не си служител в МВР,ти си тоалетна чиния в МВР, на която сядат каскета,БМБ,цацарката и всички мутри !
  • 82 истинко

    20 0 Отговор
    Значи 70% боклуци! Явно Иво Христов може да е близо до истината - около 80% дебили в БГ!
  • 83 Наблюдател

    17 0 Отговор
    "Прокуратурата, ДАНС и съда не са си свършили работата докрай."
    Не "докрай" те изобщо не си вършат работата, а в много от случайте са минали от "другата страна на барикадата" нагло закриляйки организираната престъпност!! Емблематичен представител на това е Цацаров като главен прокурор време и на сегашното му местенце!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 тц тц

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    А истински съдии кога. Погледнете колко пъти България е съдена в Страсбург заради неправилни съдийски осъждания. Това с прокурорите е замазване на очите. Заприличаха на футболни съдии
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 KIAN

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "така е но":

    Бих искал да Ви поправя, че е ДС шайка. Не само герб или дпс, от едно котило са всички.
  • 89 ТУЛУП

    14 1 Отговор
    наистина колосални суми се крадат.............и данъчни са в схемата...........
  • 90 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "ха ха":

    на никой не му е ясно коя е златка,но щом си знаеш...хахахахаха
  • 91 сдф

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "мдаааа":

    Що бе, екстра си е мацката.

    Коментиран от #95

  • 92 Бивш левскар

    13 1 Отговор
    Третокласни джурналя се изживяват като великани. Те този галфон Брънчо три пъти го уволняваха от НАП и съда го възстановява на работа. Малките умници от ДАНС щяха ли да знаят за Младо вино ако не беше НАП.
  • 93 Барборино

    6 9 Отговор
    Катето (Илиева) винаги ли с 200 си го нафърфорва "фърчилото" ?!!

    Коментиран от #115

  • 94 Хахаха

    15 1 Отговор
    Ай такив маскари ни управляват. МОШЕНИЦИ с апартаменти. Браво на Кьовеши.
  • 95 Пецо

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "сдф":

    А дали пуска още сос.?
  • 96 запознат

    16 1 Отговор
    Хаха, то да беше само в НАП-Пловдив иди-доди. В Плевен не е по-различно. На възловите места са назначени "правилните хора" и корупцията и далаверите са ПОВСЕМЕСТНИ!!!
  • 97 БРАВО

    10 1 Отговор
    КО ШИ ПРАЙМ СЯ ? 3× 200 , А ?
  • 98 4455

    17 2 Отговор
    Ако си спомняте едно време имаше един страхотен румънски филм "Комисарят обвинява". Даваха го по кината. Чакам с нетърпение да свърши кинопрегледа и да започне същинската част на филма. Какво ще кажете да сменим Гешев с Кьовеши?
  • 99 Цъки

    14 0 Отговор
    А защо не всички - И един свестен между тях няма - всичко е мръсници
  • 100 9999999999

    2 3 Отговор
    МЪЪННГГЪЪРРЧЧООО ПУКА ВИРУСА
  • 101 инчхай

    3 1 Отговор
    Абе,земи научи некоя нова дума сиреч ти май държиш тиквата под шлифера га-
  • 102 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "оня с коня":

    С проститите приказки - по простата кратуна!
  • 103 Грую

    5 1 Отговор
    Трима пак са изкласили!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Плам

    7 3 Отговор
    Вижте бе хора.Всичките депутати който се гласят,се гласят за едно,кой колко може да открадне докато е депутат.За това идват избори,аз няма да гласувам за никого,защото все още няма човек който ще се бори за обикновеният човек,само бандити и крадци.До като дойде някога,ако дойде,аз ще чакам.

    Коментиран от #106

  • 106 Йойо

    5 1 Отговор

    До коментар #105 от "Плам":

    Много си прав,човече.Ама много.
  • 107 от простаци

    6 3 Отговор
    просташки изказване, а не харесваме Борисов, ми май всички сме такива, само където един друг се ПЛЮЕМ по нашенски!

    Коментиран от #108

  • 108 бай Ставри

    3 1 Отговор

    До коментар #107 от "от простаци":

    Че си измежду пр остаци е ясно, не е нужно да се самоопределяш. Личи си и че не различаваш подигравката. Абе ясен член на "ас съм ..... и вий сте...."
  • 109 Тошко

    2 3 Отговор
    Frogmews се превежда от английски на български: Жабешки новини! ... четете и пълнеете като жаби. Ха ха ха....
  • 110 Го4о

    2 3 Отговор
    Далавери, ама Бат Бойко секи ден раздава пари на всички! Дойде ли Нинова ще разберете къде а.к.а.т гладните!
  • 111 ПУПЧО

    3 0 Отговор
    НА КЬОВЕШИ ВСИЧКО И ЯСНО КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ .А ДАНО ПО СКОРО СИ СВЪРШИ ЗАПОЧНАТАТА РАБОТА ...УСПЕХ...
  • 112 Marcel Rosu

    1 0 Отговор
    Чета толкова много политически коментара ,в които обидите и пристрастията към леви и десни е като предястие.
    Позволявам си да кажа,че познавам стила и работата на г- жа Кьовеши,като управляваща DNA(Антикорупционната дирекция)в Букурещ- Румъния.И правителството по нейно време от (PSD-БСП) се старая безрезултатно да я дадат под съд,но без резултат.Единствен президента Клаус Йоханис бе пречката за нейното отстраняване.Причината бе,че повечето осъдени бяха привърженици,депутати,кметове,футболни босове на управляващата партия PSD.
    Включително и тогавашния премиер Адриан Настасе бе осъден ефективно на 3 год.затвор.
    Изобщо тя имаше една алергия към нарушителите на реда,кражбите на фондове.В затвора се събраха бивши депутати,министри,кметове,които можеха да направят един сенат.
    В Румъния и преди и сега се шири такава корупция,че за тях това е нормално.
    Какво би станало ако зам.кмет на София присвои 1.5 мил.€ от фонда за саниране.Ще се вдигне такова цунами,че по добре да се обеси.В Букурещ зам.кмет на сектор 2 присвоява 1.5 мил.€ и на третата година е осъден след на 8 год.затвор и да възстанови средствата.Това е само голям пример,а какво да кажем за ежедневните,които са стотици.
    Разликата е една в народопсихологията на двете нации.В Румъния,всички проблеми да си останат в рамките на държава.А в България да ни разберат и в космоса.Които са в опозиция,крещят за,най бедни,най корумпирани и всичко най лошо!Великолепна реклама за малотрайни човеци.
    За информация

    Коментиран от #114

  • 113 Майна

    6 0 Отговор
    Хайде сега да видим,кои са големите Пловдивски фирми,на които е ПОЗВОЛЕНО да точат ДДС,защото всички знаем,че това не става туко така без много сериозен гръб от най-високите етажи.Тези същите фирми избухнаха с летящ старт преди около 10 години.Днес правят милиони законни и незаконни пари,ВИНАГИ са осигурявали работниците си на МИНИМАЛНА заплата,макар че за взимали още толкова на ръка.Сега в пандемията работят на пълна пара,карат амг-та,ролсове и т.н.,но пък осигуряват работниците си на 4 часа,ползват 60 на 40 и стават все по-нагли.Кажете сега,кои са тези фирми и кои са хората зад тях?

    Коментиран от #120

  • 114 Гост 1

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "Marcel Rosu":

    Ти кога за последно си бил в Румъния нещо да кажеш за пътищата или за Букурещ дали е застроен като София да си виждал как чистата пътищата зимата да си влизал в румънски магазин
  • 115 Здрав разум

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "Барборино":

    Не винаги. Всъщност много рядко
  • 116 ДС-БКП-КПСС

    2 0 Отговор
    НАП ,Брънчев,Прокурора агент на Брънчев,Цацаров,а след него Гешев всички в куп са баш ХИЕНИТЕ.А каква е действително със.Кучитата си лаят кервана си върви.С допълнение.На споменатите горе им е през гея кой какво е казал от било и Кьовеши. ОЧАКВАЙТЕ обаче ПРОДЪЛЖЕНИЕ....
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ЕТО ГИ

    1 0 Отговор
    Бизнecмeнът, убил дeтe c джипa cи, ce кaндидaтирa зa дeпутaт oт лиcтaтa нa Вacил Бoжкoв
    Пaнaгюрcкият бизнecмeн Цвeтaн Пъкoв дoри ocъди зaтвoритe зa 30 000 лeвa зaрaди мизeрия в килиитe
  • 120 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "Майна":

    Ако имаш информация, не я премълчавай! И не прехвърляй топката на несведущите!
  • 121 1234

    1 0 Отговор
    Ами радвай се.Щом някой се е прежалил за теб.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове