Last news in Fakti

4 Март, 2021 14:02 2 643 21

Жена обърна кола в канавка след опит за изпреварване

  • куклен-
  • брестник-
  • катастрофа-
  • птп

Няма пострадали при злополуката на пътя между Куклен и Брестник

Жена обърна кола в канавка след опит за изпреварване - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Лек автомобил се е обърнал в крайпътна канавка на пътя между Куклен и Брестник, съобщиха от МВР. Сигналът за злополуката е бил подаден малко след 10.00 часа тази сутрин.

Жена, шофираща BMW с кърджалийска регистрация, е предприела маневра за изпреварване, но се е ударила в автомобила пред нея, след което е изгубила контрол над своята кола и се е обърнала край пътя.

В съобщението на тел. 112 е посочено, че жената сама е излязла от колата си. По първоначална информация тя не е пострадала. Не е пострадал и водачът на Volkswagen-а, в който се е ударил другият автомобил. Според взетите проби и двамата водачи не са били под въздействието на алкохол.

Движението в участъка се осъществява нормално.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    20 0 Отговор
    Неочаквано!!! Обърнато БМВ-тройка!!!
  • 2 Да не

    11 2 Отговор
    е била караянчева?
  • 3 Густо майна

    26 1 Отговор
    Класика!Ферхунде с БМВ около Филибе!

    Коментиран от #5

  • 4 Врачка

    4 8 Отговор
    Дървен Шоп да даде предимство на пътя и то на жена да го изпревари ,това шопо не може да го преживее.Засякъл е дамата и е гледал сеир.
  • 5 Шпек

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "Густо майна":

    Абе,майна,в Пловдивският резерват се движите само с каруци за да може да събирате всичко изпаднали на пътя от преминаващите граждани на София,Бургас ..и т.н.

    Коментиран от #8

  • 6 М'Бунгу

    8 0 Отговор
    Жина шафиор,М'Бунгу скиор?!
  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 1 Отговор
    Дано да не е била ПКП,
    че ще осиротее държавата...
  • 8 Голям Слон

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Шпек":

    Хайде, някой пак реши, че е нещо повече от другите в гетото България :-) Е-кащи, мье-кащи, и-кащи патриции, се правят на граждани пред плебса от провинцията, когато в три реда правят толкова грешки, с колкото няма да ги пуснат, в който и да било престижен български ВУЗ :-) И това само на три реда! Ех, граждани, граждани, добре че сте вие, та да има какво да събираме от банкета, а след това да сложим на масата. Инак много се забавлявам във Варна и Бургас, когато горди хвърляте 10-те лева на касата на бензиностанцията. За газ, разбира се :-)

    Коментиран от #11

  • 9 IQ test

    9 1 Отговор
    Трябва да въведат бърз IQ тест и на неиздържалите веднага се отнема книжката ... безсрочно

    Коментиран от #10

  • 10 Голям Слон

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "IQ test":

    От много време казвам, че в България за всяка категория трябва да се въведе психотест. Който по същество се явява в една своя част и тест за интелигентност. Но задължително да се провежда единствено и само в ДАИ пред камерите :-) Предвиждам първо граждански бунтове, а след време почти празни улици. А с тях и постепенно изчистване на паркираните къде ли не автомобили. Но няма да се случи, разбира се. Обществото здраво оглупя. Вижте какви хора ни управляват! Те няма как да приемат умни закони, които да бъдат в интерес на обществото.
  • 11 Варна

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    Евала, елефанте! Вярно е, хвърляме по 10 кинта, а понякога и за 5лв. слагаме газчица, колкото да палим Панамери-те. Не сме стиснати тук по морето, просто не харесваме пушещи дизеляци като у Филибето и шоплука. Пък и ти какво зяпаш кой какво хвърля на касите по бензиностанциите?😏 След като ни изнесе лекция колко много "се забавляваш" във Варна и Бургас, ще кажеш ли декашен си? Ей-тъй, от любопитство питам.

    Коментиран от #12

  • 12 Голям Слон

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Варна":

    Гражданин на света съм. С три паспорта! :-) Може, може... Говоря чист български език - без всички възможни днешни диалекти. Нямам ламбдацизъм! Пиша грамотно! Много по-грамотно от всички, които познавам. Сравнително интелигентен и умен. Живея в България, където имам имоти. Т.е., на 4 места :-) И наистина се забавлявам с всички днешни псевдоаристократи, които се качват на 5 годишни автомобили, а ги зареждат, като 25 годишни опели. Няма значение откъде съм. Милея за всичко българско и презирам всеки един опит да омаловажиш която и да е българска локация. Хайде, газ на панамерата и полечка, че скъпо се подържа.

    Коментиран от #13

  • 13 Варна

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    Мда...гражданин на света казваш...нямам и не шофирам Панамера, не е по вкуса ми и джоба. Неслучайно те попитах, Елефанте-целта на ответния мой отговор е не да се заяждам (което би могло да се осъществи светкавично), а изказа ти относно жителите на посочените от твоя милост градове. Едва ли си запознат с манталитета и начина на мислене на хората от тези градове, но странно как правиш анализ на поведението им, без написаното от теб да почива на реални факти. Затова те попитах откъде си, защото кой знае...в твоя град/село,хората там да са още по..."забавни". Слон ли си, "слона-мой приятел" ли си, не знам-но недей дава характеристика на нещо, непознато за теб. С цялото ми уважение към непознат с ЦЕЛИ три паспорта: поне наистина пишеш граматически смислено! Чак ГРАД КАЗАНЛЪК да ти завиди!

    Коментиран от #14

  • 14 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    :-)))) Ти видя ли реплика на кой коментар беше моят отговор? Или си тренираш пръстите в майсторско писане на безсмислени коментари? Няма значение къде живея, каква ми е регистрацията на автомобилите, на мотоциклета. Има значение, когато някой "кореняк" варненец от кайсиева градина ми обяснява врели-некипели за Пловдив и региона :-) Най ги обичам тия гражданчета, които сричат и зареждат за 10 лева да ми обясняват кой какъв къде е и защо такъв е. Хайде, че много сложно може да ти стане. Зареждай там каквото имаш и не забравяй, че "Владислав Варненчик" не е най-скъпата локация в България. И че доматите другаде не ги ядат с колците. Ако знаеш какво значи това. Бъдете малко по-толерантни. Не всеки иска да живее във Варна, Бургас, София или Пловдив. И никаква толерантост към простотията, простащината и вредните навици. Това за град Казалък все едно не съм го видял. Или както обичам да казвам - аз мога да падна до твоето ниво. Ти до моето не можеш да се качиш.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Варна

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "Голям Слон":

    Полека, тигре! Свали тона, не пишеш на хлапе. Относно нивото-грешно изразяваш мнение.
  • 16 Густо Майна

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Голям Слон":

    Неясно защо Варна и Бургас много изкуствено ги лансират от време оно за сметка на Пловдив, а и някои други по-големи градове. Варна е събрала почти цялата област в града и околията му. Има от комунизма още изкуствено заложени промишлени зони около центъра и жилищни квартали, след тях. Да не говорим за "кварталите" и на двата града от типа на Галата, Кичево, Ветрен, Сарафово и т.н. и всички други бургаски на през 10 км ниви от града. Варна север-юг 35 км, Бургас - 25 🙄😳😤! София е 18!!!Район Приморски на Варна пък е най-култовия "жилищен" район в страната - огромен на площ - цял Пловдив и половин София, население - пияни руснаци по вилите! Въобще смешна работа, при положение, че в България морския туризъм е бита карта - убеден съм! Да се надяват на "пандемии" и петъчно-неделни къпещи се. В същото време Пловдив е захлупен от всякъде със смучещи го общини чиито централи са... в Пловдив. Летището му от десетилетия се държи в будна кома - резервно в софийските мъгли. Ето и сега бюджетът му е по-малък от на Варна макар, че е зарит с паплач всякаква! Ама нека - да има за претенциозните, че 9 месеца в годината трябва да има какво да ядат! Но колкото и да се пънат морските в следващите 30-40 год. агале-агале и те всички ще се примъкнат насам. Официално повече от една трета от населението на страната е в линията София - Пазарджик - Пловдив и се увеличава и няма как да е иначе: икономиката е тук при нас. Ориентирайте се по камионите - якия им трафик приключва на пловд

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Густо Майна

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Густо Майна":

    пловдивското околовръстно!
  • 18 Варна

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Густо Майна":

    Интересен коментар, колега. Не казвам, че Варна,моят град, е най-добрият за живеене, че всичко тук е наред,че хората сме доволни и щастливи. Варна отстъпва на Пловдив-не ще и дума. Не само заради икономическите зони около двата града. Ние, местните, сме студени хора. Неслучайно ни наричат византийци(изключвам пристигащите да живеят тук от равна Тракия).Но това не означава, че сме лоши, прости или невъзпитани. Има си точни и конкретни причини градът ни да е в хибернация. Аз лично харесвам много Пловдив и три или четири пъти в годината съм гост на този град. С Бургас Варна не води война-няма какво да делим. Особено лятото. Те идват нагоре-към Каварна, Тюленово, Балчик, ние ходим надолу към Влас, Несебър, Созопол. За едно нещо само не си прав: от кв.Виница на север, до кв.Галата на юг, Варна не е 35км. Както и да е.
  • 19 Шрек

    2 3 Отговор
    Колата беше по таван в участък, в който изпреварването е рисковано, поради близки завои.
    Какво е мислела поредната жена, решила да прави състезателка!

    Коментиран от #20, #21

  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Шрек":

    Мислела.......???
  • 21 Голям Слон

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Шрек":

    Ти остави, ама БМВ-то да се окаже кърджалийско. Жалко, толкова морски слюнки по посока Пловдив ги отнесе местния пловдивски бриз...от Марица :-) Il vento di cambiamento, 'начи. С очитИ си го видЕх номерО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове