Last news in Fakti

4 Март, 2021 18:07 14 861 132

Решението на Кьовеши е звучен шамар за Гешев и Прокурорската колегия към ВСС

  • лаура кьовеши-
  • европейска прокуратура-
  • европейски делегирани прокурори-
  • българия-
  • адв. камен добрев-
  • боец

"Искрено се надявам да има нов избор, с нови кандидати и нов звучен шамар", каза адв. Камен Добрев от БОЕЦ пред ФАКТИ

Решението на Кьовеши е звучен шамар за Гешев и Прокурорската колегия към ВСС - 1
Адв. Камен Добрев, снимка: ФАКТИ

Европейската прокуратура, ръководител на която е силно одобряваната румънска прокурорка Лаура Кьовеши, отхвърля седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България. Това научихме вчера от интервю на EURACTIV България с началника на кабинета на Кьовеши - Милан Ярон.

По темата днес от ФАКТИ потърсихме адв. Камен Добрев от гражданско сдружение БОЕЦ, които са изключително активни по въпроса кои и какви ще са хората от България, които ще станат европейски делегирани прокурори.

"Наистина имахме огромни очаквания, че Европейската прокуратура ще има огромни резерви, най-вече заради начина, по който се проведе този избор и относно самите кандидати. Това, което казаха от Европейската прокуратура, е именно, че се търсят хора, които "да проявят независимост и морален интегритет". Това са думи на Ярон началник на кабинета на Лаура Кьовеши'', започна адв. Добев.

"Личното ми мнение за този избор е, че беше предначертан - отново, доколкото чисто математически - от 31 кандидати Гешев беше посочил 10 и 7 от тях бях действително избрани. Големият въпрос обаче е кои са тези трима и въобще какво пише в писмото на Европейската прокуратура до българското правителство и Прокурорската колегия към ВСС. Ние в момента разсъждаваме въз основа на дадено интервю. Нямаме самото писмо с реалните аргументи. Според мен трябва да вникнем и извън този дипломатичен език, който безспорно Европрокуратурата е длъжна да спазва. Важно е да видим официалния отговор на Европейската прокуратура, кои са точно имената, защото да - изборът е отново в Прокурорската колегия, и да - той ще се повтори най-вероятно, но пък Европейската прокуратура не е задължена да приема когото и и да е", допълни той.

На наш въпрос за самия избор, юристът от БОЕЦ заяви, че: "Проблемът не просто е, че ги избира ВСС, а че ги избира Прокурорската колегия към ВСС. Знаем на кого са подчинени тези хора".

"Иначе самият избор, ако трябва да сме честни, единственият кандидат, който си позволи да отговори на всички въпроси, в това число и на въпросите на нашето сдружение, които зададохме, и да направи ясна оценка на състоянието на прокуратурата, на ръководството на главния прокурор - на този и предишния, беше един-единствен и всички знаем неговото име (б.р. визира се следовател Бойко Атанасов). Всички останали по един или друг начин, които са част от следствието и прокуратурата, са зависими от главния прокурор, и когато свърши техният мандат на делегирани европейски прокурори те отново ще бъдат кариерно зависими от Гешев", заяви още адв. Камен Добрев и добави, че от БОЕЦ са задали своите въпроси, но на кандидати е казано, че мога да отговорят само ако пожелаят. Въпросите са били: как приемате мандата на Цацаров, като какъв определяте мандата на Гешев до момента и т.н. "Това са все резонни въпроси, които могат да покажат дали този кандидат има смелостта да бъде независим и да се противопостави на йерархична зависимост в прокуратурата", обоснова се адв. Добрев.

"Занапред може да се поиска една много ясна прозрачност във всеки един избор, който се прави, не само за тези 10 позиции, да има обществено обсъждане. Не знам дали въобще функционира Гражданският съвет към ВСС, защото той е напълно замразен. Ако влезете в сайта на ВСС ще видите, че те не са заседавали или поне не са публикувани протоколи от техни заседания в продължение на вече 3 години, мисля. Това са неправителствени организации, които участват и би трябвало да подпомагат Висшия съдебен съвет, организации, които би следвало да следят за прозрачността в него именно при такива избори. Ние обсъждаме неща в посока да кандидатстваме за влизане в този Граждански съвет, за да му възстановим живота, да може отвътре да даваме идеи и да подпомагаме, макар и да знаем какво е състоянието на Съвета (б.р. ВСС). Оповестеното вчера е ясен знак, че и Европа знае какво е състоянието на Съвета и как се избират административни ръководители. За нас това е прекрасен подарък за вчерашния празник и звучен шамар за Прокурорската колегия и лично за Гешев'', добави юристът от БОЕЦ.

За евентуалните български делегирани европейски прокурори адв. Добрев смята, че: "Хората, които са на по-ниско ниво и не са издигнали с помощта на Колегията, и не са част от този клиентелизъм, според мен имат по-голям шанс да се еманципират от тази зависимост".

"Искрено се надявам да има нов избор, с нови кандидати и нов звучен шамар. Тоест ново връщане, защото това, което се случи е, че чугуненото мнозинство в Прокурорската колегия, заедно с Гешев, посочиха едни и същи кандидати - 7 от 10, които бяха номинирани от Съвета. За мен отново имаше задкулисна договорка между всички членове на колегиите и те гласуваха под диктовката на Гешев. Дали всички 10 са част от договорка, аз не смея да твърдя, но чисто математически сметките нямаше как да излязат... Точно тези, които Гешев посочи - 7 от 10 да са избора и на Прокурорската колегия'', обясни адвокатът.

"Посланието от Кьовеши е ясно - знаем много добре как ВСС избира и това при нас няма да мине. Но изразните средства са отново дипломатични. Европа трябва да се раздели с този бон тон. Той е непонятен както за овладелите съдебната система, така и за нас - гражданите. Сега е моментът, в който ние трябва да засилим своя натиск, защото това е подадена ръка към нас (б.р от Европейската прокуратура) и сега с всякакви законови методи, с които разполагаме, трябва да окажем натиск", категоричен бе на финала адв. Камен Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Към Тиквата е шамара

    160 7 Отговор
    Гешев му е камериерка..

    Коментиран от #15, #114, #126

  • 2 ало кьовеши

    185 3 Отговор
    шамар,шамар, по-добре ги почвай с ритници!

    Коментиран от #128

  • 3 ййихихихихи

    126 3 Отговор
    това е и огромно монолитно тяло в дупките на герберастите
  • 4 Това

    147 2 Отговор
    е огромен резил , пробутвайки им тези хора за капацитет ! Подигравка с Европейската прокуратурата , едва ли не - и вас ще надхитрим, както и ЕС ! Но не биде....... Обидно отношение спрямо Европрокуратурата !!!
  • 5 Левтер

    133 4 Отговор
    Още малко и ще ги разритаме,04.04 наближава!

    Коментиран от #103

  • 6 Стойко

    85 7 Отговор
    Тази вечер в предаването "Лице в лице" бившата депутатка и прокурорка Татяна Дончева която води листа в коалицията "Изправи се -Мутри вън" разкри потресаващи факти как начело на листи в партии уж опозиционни са спуснати хора на ГЕРБ за да оберат негативния вот! Даде пример с Росица Кирова от партията на Станислав Трифонов и също с Бареков как на изборите ноември 2014 година се е провъзгласил за единствената алтернатива на ГЕРБ а на 1-та седмица като влязоха в Парламента се присъединиха към парламентарната група на ГЕРБ .Днес общинските ръководства и структури в 5 общини от партията на Трифонов напуснаха и в отворено писмо информираха че начело на листите им са лица близки до ГЕРБ ! Не искат да участват в подвеждането на населението че са опозиционна политическа сила ! Наистина е потресаващо и мисля маските паднаха. Затова реших - номер 18 е алтернативата на мутренското управление !!!

    Коментиран от #8, #29

  • 7 big

    90 1 Отговор
    На този момент в България няма нито един прокурор, който би отговарял на критериите! Всички са забъркани в най-различни зависимости, а и случайно, ако някой се направи на "мъж", след мандата ще яде "мазната опашка"!
  • 8 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    61 20 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    В нашия град Велико Търново начело на листата на Слави и партията му ИТН е Момчил Иванов ! При управлението на Костов бе от СДС и назначен за директор на общинска фирма "Спортни имоти". След като се направи ревизия на дружеството бе уволнен и даден на съд ! След това бе начело на структурата "Модерна България" а след основаването на ГЕРБ от ръководството на общинската структура! От година вече се прехвърли в партията на Слави! Офиса на партията на ИТН е на бул.България 19,а моя единия апартамент е на България 21...Днес имах отново възможността да разговарям с Момчил и ме увери че нашата партия ГЕРБ и тяхната Има Такъв Народ ще имат мнозинство от 121 депутати. Дори сметна ГЕРБ 85 и на Слави 36-37. И Момчил влиза в управлението като е убеден че ще е заместник министър на министър от ГЕРБ. Без съмнение се задава нов кабинет на ГЕРБ с премиер Борисов -4

    Коментиран от #17

  • 9 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    94 1 Отговор
    Време е, някоя от послушните мисирки да се престраши
    и да зададе нужния въпрос към Каскетев
    и Шофора на 'жипката...
  • 10 Скорпи

    81 1 Отговор
    Такъв шамар че на Съдебната Система и призля.Зер,как така наши момчета,послушни,правят каквото им наредят...пък да не ги одобрят.Фалшиви отвсякъде,като цялата система..
  • 11 ОБРЪЧА

    97 3 Отговор
    СЕ ЗАТЯГА ОКОЛО ДЕБЕЛИЯ ВРАТ
    НА БМБ. ВЕЧЕ МУ СЕ ВИЖДА
    НАЧАЛОТО НА КРАЯ. АЛЕЛУЯ.
  • 12 Ковачевич

    51 3 Отговор
    ЗНАЕМ ЧЕ СЪДИИТЕ НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОДГОВОРНОСТ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТАТА СИ . ПО КОНСТИТУЦИЯ БГ. ТЕ И ИМОНИТЕТИ ИМАТ. ТЯХ КОЙ ГИ КОНТРОЛИРА В БГ. ВКС ЛИ ИЛИ ИНСПЕКТОРАТА КЪМ.МИН.НА ПРАВОСЪДИЕТО !? ВТОРАТА ВЛАСТ В БГ. ПРОКУРАТУРАТА Я СЪДЯТ СЪДИИТЕ В БГ А СЪДИИТЕ В БГ КОЙ ГИ СЪДИ!? САМО В СТРАЗБУРГ МАЙ. ТЕ СА И ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ .
  • 13 Пловдив

    82 2 Отговор
    Статуквото се опита, да вкара свои маймуни в европейската прокуратура, за да бъде недосегаемо, и от тази институция, но не му мина номера! Бойко Методиев Борисов и компания, да се готвят, за арести!
  • 14 Майна

    78 2 Отговор
    НАШИТЕ ИСКАЛИ ИЗСЛУШВАНЕ, КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 10 МАРТ...ТИЯ СА ПРОСТИ , НАГЛИ,..С КУФАРЧЕТА ЛИ ЩЕ ХОДЯТ , ПРОСТО НЕМАМ ДУМИ...
  • 15 Питам

    50 9 Отговор

    До коментар #1 от "Към Тиквата е шамара":

    Защо тук не публикуват декларациите на регионалните структури на Има такъв народ? Как Тошко Йорданов заплашва хората като мутра? Как има запазени места в листите им за хора от сегашната власт? Как така рекламирания от тях мажоритарен вот е забранен за хората им?
  • 16 Митко

    38 1 Отговор
    Правосъдието е много мудно бавно в БГ. Отнема и уврежда нерви здраве.УЖ В ИМЕТО НА НАРОДА. АМА НЕЩО КУЦА. АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ ОТ БГ СЪД.СИСТЕМА ДА Е В ЗАТВОРА. ВСИЧКИ ЗА ВЕКИ ВЕКОВ В БГ ОТ ТАЯ ПОСЛОЙКА БИЛЕ ЧИТАВИ .
  • 17 На представител

    35 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    и от прокуратурата във вашия град , с десителетия прокурор - А. Димова , снахата е сред предложените 10 за европрокурори !

    Коментиран от #21

  • 18 МУТО БАЛАМАТА

    47 2 Отговор
    ДАНО НАЙ ПОСЛЕ ДА СТАНЕМ ИСТИНСКА ПРАВОВА ДЪРЖАВА
  • 19 Сатъра на Хана

    56 2 Отговор
    Една лека жена , един пищов и едно чекмедже с пари
    ...................... ..................... ................ ................
    превърнаха Боцко Ал Рапоне в кофа за боклук , коят Народа подритва с насмешка .......................... ................ ........... .............. ............ Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи :)))
  • 20 ХАН КРУМ

    51 1 Отговор
    НЕ Е ЛИ ТОЧН О СЕГА МОМЕНТА ВСС ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА??? ПО ГОЛЯМ ГАФ КАКЪВ ДА СЕ ДА СЕ СЛУЧИ????
  • 21 бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР

    38 8 Отговор

    До коментар #17 от "На представител":

    Снахата на Аня Димова ли имаш предвид ? Пенсионираната прокурорка близка до нас ГЕРБ и до Слави и човека му тук Момчил Иванов? Ами нейния син 2019 година Радослав Димов оглави районната прокуратура в Горна Оряховица а жените му ,тоест снахата на Димова е предложена от Ванката Гешев за една от 10-те прокурори както каза! Наши хора са! В града са изумени че такава шуробаджанащина не са виждали , както при прокурорите така и в колаборацията между нашата партия ГЕРБ и партията на Трифонов ИТН. Е нормално нали след изборите ще управляваме заедно!

    Коментиран от #25, #45, #60, #102

  • 22 джиросанПРЕМИЕР

    50 3 Отговор
    Борисовщината изяде жесток ритник в ЗАДНИКА !
  • 23 Другаря Христов е руски патриот

    25 1 Отговор
    Нашите наглеци не им пука те ми се подиграват буквално
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 2 Отговор
    ГЕШЕВ БОРИСОВ са за затвора
  • 25 СТЕЛА

    12 6 Отговор

    До коментар #21 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    БАЙ КУРТИ се така сам ще си останеш след изборите а като остарееш злато търсачките ще те ошушкат и не лъжи щото си нещо ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НЕ СИ

    Коментиран от #28, #30, #32

  • 26 Последни новини

    31 5 Отговор
    След като днес в 4 общини структурите на партията на Станислав Трифонов напуснаха , преди час и структурата им в Каварна заедно с техния председател Деян Дуков който бе и учредител в София напускат с отворено писмо за "подмяната".А преди това днес структурите в Хасково и Монтана с кървави декларации за измамата за опозиционност!
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 3 Отговор
    ще дойде видов ден за БОРИСОВ ГЕШЕВ и за всички съсипващи съсипали унищожили БЪЛГАРИЯ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    ЗДРАВЕЙ СТОЙКО как си ти

    Коментиран от #31

  • 30 раduo Гьзubaрu FМ

    4 9 Отговор

    До коментар #25 от "СТЕЛА":

    EЛTOC, минал си в нелегалност ли глyx змейо...Тоз Kyрти поне си прави пачки по изборите а ти го дyxaшш под вода....немил и недраг...инвалид

    Коментиран от #43

  • 31 Стойко

    22 2 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Добре съм засега . Четеш ли кръжока на чалгара Трифонов от Учиндол се разпада

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 1 Отговор

    До коментар #31 от "Стойко":

    поп фолка чалгата не е култура а простотия
  • 34 Лейка

    9 0 Отговор
    Какво има толкова да го обяснявш. Напиши нещо интересно което идва до месец! Но и ти незнаеш. Не за изборите, друго е. Но се мълчи.
  • 35 пкп

    13 0 Отговор
    да ги разберат какви марионетки са в съда това и казва една о са
  • 36 ФОРИ

    26 2 Отговор
    Шамара все от някъде,идва.За нас това,не е поредния шамар,а просто
    шамари за Хунтата,шайката,каскета Гешев и шкафчето,Буда,и още...
  • 37 Макр

    3 19 Отговор
    Добрият българин е мъртвият.
  • 38 Стойко

    32 1 Отговор
    Заверата на ГЕРБ и чалгара от Учиндол започва да се проваля! Чалгара вън от съмнение е че няма да влезе в парламента! Единствено коалиционен партньор на ГЕРБ остава ДПС но направят ли открита коалиция това ще бъде края на мутрите . Досега със скритата можеха все пак да заблудят някого. А и ГЕРБ и ДПС ще имат по малко депутати от БСП,ДБ и Мая с триото. ВМРО начело с агент Иван и Магарешкия с винкела са аут.

    Коментиран от #41

  • 39 Маке

    4 20 Отговор
    Добрият българин е мрътвият такъв!

    Коментиран от #47

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #38 от "Стойко":

    така е

    Коментиран от #48

  • 42 Пловдив

    31 2 Отговор
    Bceки шамар за Каскета и Каскетурата е добър за България и хората в нея!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Йоцо

    2 28 Отговор
    Нищо подобно няма. Тотална дезинформация. Наистина тече процедура и всичко това си е нормална част от нея. Е, квичащите протестъри умират да напишат нещо срещу Гешев. Браво на него. Навря ги в кучи задник. Реваха, квичаха, хвърляха яйца, домати и прпочие продукти и нищо. Все едно ги нямаше. Ами то ако на всеки недоволен, който е спал на дивана в хола и не смее зъб да обели на жена си, се обръща внимание до къде ще стигнем ? Общо взето протестъри,... да го вентилирате ....!

    Коментиран от #50

  • 45 СТЕЛА

    2 6 Отговор

    До коментар #21 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    ти на себе си ако си ЛИДЕР на ХОРАТА не МАРТИН МАРИО
  • 46 раduo Гьзubaрu FМ

    2 10 Отговор

    До коментар #43 от "АНОНИМЕН":

    СЕЛТО, гугугу глух недраг змей...Дрът и низвергнат....гагагаааа....мисли какво ще правиш след 4 април че Борисов отново идва...гагагаааа глух глухххх....
  • 47 АНОНИМЕН

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Маке":

    МАКЕ вън
  • 48 Стойко

    21 1 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    След като чалгата бе разкрит за ГЕРБ хунтата надвисват тъмни облаци. И наистина колко прав се оказа Божков за чалгара- "Стабилна подлога на хунтата си със силни зависимости"

    Коментиран от #56

  • 49 Шамара е за ББ и ГЕРБ

    21 1 Отговор
    Защо се говорят глупости за отвличане на вниманието? Нима някой си мисли, че Гешев просто е предал това, което феномените от мафията са му наредили? Човекът, съставил списъка, го е съгласувал с инспектора! Това е шамар за НЕГО, но най-вече за България! И нека не се съмнява никой, че мафиотите са потготвили много такива мини за след изборите.
  • 50 Този път

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Йоцо":

    Дедо Йоцо НЕ гледа - той чете опорки като коня с капаците!
  • 51 РАДИО ЕЛТО

    21 2 Отговор
    мястото на БОРИСОВ ГЕШЕВ В ПАНДИЗА
  • 52 РАДИО ЕЛТО

    14 2 Отговор
    рибата в морето герб сложиха тигана на печката
  • 53 Бой

    19 2 Отговор
    По Мутрите, само така ще мирясат, тя ната ве ри ца недна, за бащиния зеха държавата и народа! ЗАТВОР БЕЗ СЪД ЗА ВСИЧКИ МУТРИ В УПРАВЛЕНИЕТО! и пкп също ха ха
  • 54 правда

    2 0 Отговор
    Искате ли да си поспите всички.....да отморите.
  • 55 РАДИО ЕЛТО

    19 0 Отговор
    мутри вън СЛАВУЦА подлога
  • 56 РАДИО ЕЛТО

    18 0 Отговор

    До коментар #48 от "Стойко":

    СТОЙКО вярно ли е това щото ТОШКО от партията на славуца рекетирал и заплашвал ХОРА

    и друго значи това което СЛАВИ пее махайте се мутри е поза а такава песен ако има е крадена и е сръбска

    Коментиран от #57, #110

  • 57 Стойко

    16 1 Отговор

    До коментар #56 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не само заплашвал но и решили от партията на Слави да не се явяват на предизборни диспути или да обявяват програмата си ! Защото така ще лъсне тяхната зависимост! Разчитат на наивниците да гласуват за тях без програма или да обявят с кого ще се коалират след изборите. Съвсем са взели народа за наивен и прocт

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 РАДИО ЕЛТО

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "Стойко":

    наивниците лека полека се събуждат
    СТОЙКО кой е тоя ГРАД КАЗАНЛЪК
    от статията на госпожа МАРИНОВА от
    030 часа който пише вместо аз на ас и е чалгар действително ли е ГЕНЧО от ПЕРУН чудно как го разбират клиентите

    Коментиран от #62

  • 60 АНОНИМЕН

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    в губеща позиция сте
  • 61 Анонимен

    2 9 Отговор
    Кво като е от герб. Важно е да идват по образовани и знаещи. В хасково в листата са герб-сдс, но от сдс е над Кмета на града. Конкуренцията е жестока навънка. Слави Трифонов в листите му има силни личности, дори и при цветанов, в абв. Лошото е, че ще им дадат в ръцете и накрая нищо. Байганя трудно ще стане европеец. Живели по време на соца, бащите им нкп, без образование полковници, със средно, със 7 клас, неуки. Имало е умни но от бедни семейства, като Станко Тодоров, но честен Министър - председател на НРБ. Виж сина му Калин също скромен и много начетен. За тях не пишем, за сегашните бандити
  • 62 Стойко

    10 0 Отговор

    До коментар #59 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не го зная този а и не влизам и чета такива статии със сексуална насоченост ! Коментирам само такива с политически теми.

    Коментиран от #74

  • 63 Аз казах:

    14 1 Отговор
    Представяте ли си, ако сега самият каскет заедно с петимата си заместници, вкл.Сарафоглу с вилата в Испания кандидатстват при Кьовеши!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тиквата е крадецът

    12 4 Отговор
    Тиквата
  • 68 Глупости

    11 1 Отговор
    Не е никакъв шамар.Направо си е шут в г а з ът.

    Коментиран от #72

  • 69 gЪза

    4 0 Отговор
    gЪза на крадеца
  • 70 Дядо бг

    3 0 Отговор
    браво на българката , произход 1919 година!!!!
  • 71 Дай РЕЗЮМЕ БЕ

    0 0 Отговор
    КАКВИ СА ТИЯ РЕФЕРАТИ ?!?
  • 72 Тиквата е крадецът

    11 2 Отговор

    До коментар #68 от "Глупости":

    Точно е! Шут в гАза!
  • 73 Дядо бг

    3 1 Отговор
    за селинджъри, неучили дипломация, не трябва да мислим! ситуацията в София! явно всички посолства трябва да сменят градовете!
  • 74 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Стойко":

    прав си ИЗВИНЯВАЙ СТОЙКО от къде си колко деца имаш ПРИЯТЕЛЮ
  • 75 Кеф

    9 0 Отговор
    Такива новини ме кефят много
  • 76 СОФИЯ

    7 0 Отговор
    къде е моя приятел СИ ГАН
  • 77 Лейка

    1 9 Отговор
    Този дрънка точно като гробаджиите. Защо не напище в прав текст нещата. Знае ли колко хора гласуваха от България за Кьовеши? Въобще запознат ли си с нещо млади Момко? И ти пълен. .. . КОЛКО жално
  • 78 Тито

    12 1 Отговор
    ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ГЕРБ
  • 79 OsmanOğluEfendi

    1 11 Отговор
    Ппппп.. Пппппп... Турчинът свали гащите си, наперил се и се изсрал върху главата на българина.
  • 80 Бабугер

    10 1 Отговор
    Прокурор Кьовеши взе калашника, подреди до стената нашите недоразумения и ги отстреля. Не знам на какво са се надявали Пеевски, Гешев и Магдалинчев? Всеки ДИРИЖИРАН избор в България ще води до рестрикции и ограничения за вътрешно- зависимите юристи. Тази тантел- марка ала свински черва вече не се разглежда- просто се изхвърля на бунището!
  • 81 Анонимен

    6 0 Отговор
    Знае бобчо къде е парата, отива при Шевкет чападжиев в сащ, цветанов и той. При българите > помаци. У тях 2 е парата. Но 1939...разбрахме от нъде им са богатствата на вълнев, шарков, хаджиев Сергей, на доган от Саудитска Арабия. А на бг среден пръст
  • 82 РАДИО ЕЛТО

    9 2 Отговор
    ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ кординатор на МОНТАНА от партията на СЛАВИ е написал н интернет отворено писмо ТОШКО заплашвал а тв 7 8 да попитам защо се присмиват на северозападна БЪЛГАРИЯ
    СЛАВЧО забрави кой бе и се взе насерьозно да прочете притчата
    ПРИКАЗКАТА
    днес си на върха утре си в
    рлахта

    Коментиран от #91

  • 83 cpv

    0 5 Отговор
    Те само теб очакват Камене,като мислят,че си най-"подходящия" за там,но не знаят,че мисленето ти колко на малко дете!
  • 84 Анонимен

    2 4 Отговор
    Сержо шаркови хаджиеви... Мъгла и вятър. Прав е шефкет от мадан-сащ. Трябва да си ПРОСТ-МЪРЗЕЛИВ и ЦЪНЦЪР... За да ти работят на теб... Подкова пожарна, пожарна-община, бизнесмен, децата им в сащ, те двсмата от мадан и горна арда са помогнали на много български помаци. Те са единни. Браво. А нашите сам човек. С 2 ръце.. Да бе им казал бб. Не учете. Раждайте. За пари продадоха България както сториха с капитан Петко войвода. Българи го предават на турците, качва се на понрива капитан петко, развява знамето и го убиват, бях малка, на х брат му жената е от секото на капитана и са си говорели с чинка ми. Внучката им лекарка, живее на квартира в бургаски бани. Омъжена с дете за доктор, разделени. Щестни умни прости мимионери ги направи бб

    Коментиран от #111

  • 85 ТОЛУПА ЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ

    14 1 Отговор
    ОТ ДУПКАТА ДА ОБЯСНИ .... ИЛИ ПРОКУРОРА МАФИОТ ... ЩОТ СА ПЪТНИЦИ ОТВСЯКЪДЕ
  • 86 Europe

    13 0 Отговор
    ЛЕКАРИ ВЛИЗАТ И ЗАВЪРШВАТ С ТРОЙКА,ЮРИСТИ СЪЩО!!!! ХАЙДЕ,ОСТАВКИ- АМА НЕ ВИ СТИСКА! ЗА СМЯХ СТАНАХМЕ В ЦЯЛ СВЯТ!!
  • 87 Гого

    14 0 Отговор
    Мисля, че връщането на седемте кандидатури от Кьовеши много ясно показва какво е "качеството" на хората от ВСС. Какъв е техния авторитет пред Европа. За пореден път тези мутри облечени в съдийски тоги доказаха къде им е мястото. А то безспорно е извън съдебната система. Незабавно трябва да се саморазпуснат и да заемат полагащите им се места като бармани и сервитьори в мутренски бардак. Това е нашия ВСС и прокуратура.
  • 88 Втория с Коня

    12 0 Отговор
    Дрънкане и нищо повече. Кажи Кьовеши какво направи и през колко трудности мина жената. Но осъди 13 министри, един министър председател и куп други и то ефективна присъда. Тя си мълчи и си работи. Точно по това време, Тиквун им се смееше, че са били 100 години назад. Защо не пуснете линк с Коьвеши и Береану? Много бързо забравяте всичко. Нали сте медия???
  • 89 chi

    10 1 Отговор
    Тези с шамар не са оправят, затвор трябва и то много години...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Шайка

    0 6 Отговор

    До коментар #82 от "РАДИО ЕЛТО":

    Радио Ело или Ало. Не пиши глупости. Всички знаем какво е положението в северозападна България от много години насам. И не бъркаи едните с другите, които не направиха нищо.

    Коментиран от #93, #95

  • 92 киро

    1 7 Отговор
    В Библията пише-Ако ти ударят шамар от едната страна,обърни и другата! А нашите ще си го преместят в другия крачОл!

    Коментиран от #94

  • 93 РАДИО ЕЛТО

    8 0 Отговор

    До коментар #91 от "Шайка":

    а кой съсипа северозапада а и изобщо БЪЛГАРИЯ господине или госпожо
    радвахте се наскачахте се на сдс капиталисти олигарси и
    ИВАН КОСТОВ и подобни кожодери съсипват и продължават да съсипват БЪЛГАРИЯ
    не се заяждам просто мнение приятна ввечер господине или госпожо

    Коментиран от #96, #121

  • 94 МИЛЕНИУМ

    9 0 Отговор

    До коментар #92 от "киро":

    но има видов ден всичко се връща кат бумеранг кармата не прощава
  • 95 БУДА

    12 1 Отговор

    До коментар #91 от "Шайка":

    СЛУЧАЙНО АКО НЕ СИ ПРОЧЕЛ БИОГРАФИЯТА НА МУТРАТА ОТ СИК Я ПРОЧЕТИ ... СБОГОМ БАНКЯНСКИ ТОЛУП !
  • 96 ЩО МУ СЕ ВЪРЗВАШ

    8 0 Отговор

    До коментар #93 от "РАДИО ЕЛТО":

    НА МУТРЕНСКИЯ ТРОЛ ДРУЖЕ ? ФАКТ - КЪДЕ Е СИКАДЖИЯТА ДА ОБЯСНИ ?

    Коментиран от #97

  • 97 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор

    До коментар #96 от "ЩО МУ СЕ ВЪРЗВАШ":

    прав си мое би може би търсят повод за заяждане понеже съм чуствителен БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 СОФИЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    герб си отива а ти КУРТИО кво ще пакаш
  • 103 Леле

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Левтер":

    Герб дпс и дългиа ще си направят правителство

    Коментиран от #104

  • 104 РАДИО ЕЛТО

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "Леле":

    партията на дългия ДЛАВУЦА се разпада поместа
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Та така

    4 0 Отговор
    Пич няма да те разберат, както се казва:
    "Ти ги плюеш, те си мислят, че роса ги роси"
    или
    "На умния човек да му намигнеш и ще се сети, на глупавия и шамар да му удариш няма да разбере защо е" .

    Коментиран от #119

  • 107 Разум

    7 0 Отговор
    Понякога си мисля може ли с демократични методи овчаря да изгони вълците давещи стадото му?

    Коментиран от #117

  • 108 Разум

    4 0 Отговор
    Мозъци на гейове и лесбийки оглавяват ЕС. Няма как изопачени умове да ги е грижа за правдата.
  • 109 Скоро сами ще си говорят !

    5 0 Отговор
    Не го разбират ! Ще стане по трудния начин !
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Аз се чудя и се мая

    4 0 Отговор

    До коментар #84 от "Анонимен":

    де ще му излезе края? Я! - - - - Абе защо никой не се сеща за Цв. Цв.? Защо пропускайте един индивид, който доказа, че е играч, въпреки, че е изключително неприятен на нормалния човек? Ами цигойнерите изобщо не са малко в България. И добавиш и другите заблудени души... К'во стаа!! Тоз помак готви изненада!
  • 112 ЦК на ГЕРБ

    3 4 Отговор
    Кьовеши,Мьовеши....Нашият Генерален секретар на Политбюро и ЦК на ГЕРБ ги минава такива като тая с 200...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 КПСС БКП

    0 4 Отговор
    другари от факти ...честит 50 конгрес на цк на БКП , другари ...

    Коментиран от #118

  • 116 любител

    5 0 Отговор
    не звучен шамар ами едно страшно кроше заслужава главния каскет който последно време се крие в миша дупка като кадъна от слънце.
  • 117 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "Разум":

    никога то е като власта нежни революции няма власт се взима само с кръв.
  • 118 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "КПСС БКП":

    тъй и тъй си спинкаш дълбоко от 50 г!!!Ми продължавай,КОЙ те събуди и защо????
  • 119 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #106 от "Та така":

    ....пък на наглият мерзавец/ич не му пука!!!!!!
  • 120 Бай Коко

    2 0 Отговор
    Оказа се че Кьовеши знае за нашите прокурори повече от колкото те за самите себе си.
  • 121 любител

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "РАДИО ЕЛТО":

    напълно си прав черния е най големия виновник за положението в Б-я затвори разграби продаде и унищожи хиляди заводи предприятия ткзс млекоцентрали месокомбинати.с две думи унищожи икономиката на цялата страна-селско стопанство лека итежка промишленост.върна държавата с 20г.назад.
  • 122 ТРЕНД

    1 1 Отговор
    Не това шамар с искане за повече русофобия.. а другага новина:Шефовете на Борисов, американската олигархия го заплашила, сега преди изборите. А Радев се радва?? Те му дават морков но и малко кютек - ако не прави русофобия до дупка, и седесари в листите до дупка.
  • 123 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Тия от такива шамари неразбират...а от дебело дърво но истинско!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Прокуратурата е независима власт!

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Към Тиквата е шамара":

    Прокурорите са длъжни сами да си ръководят нещата. Съдиите също! Без коментар от разни адвокатчета!
  • 127 pbdan

    2 0 Отговор
    Той самия адвокат не е разбрал какво е станало!"... oт 31 кaндидaти Гeшeв бeшe пocoчил 10 и 7 oт тях бях дeйcтвитeлнo избрaни. Гoлeмият въпрoc oбaчe e кoи ca тeзи тримa и въoбщe кaквo пишe в пиcмoтo нa Eврoпeйcкaтa прoкурaтурa..." Избрани са трима,а 7 НЕ СА ИЗБРАНИ!!!
  • 128 Търси си очилата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ало кьовеши":

    Още не била прочела предложените и затова не е, и решила!
  • 129 възпитаник

    1 0 Отговор
    каскета и кликата в затвора
  • 130 на време

    2 0 Отговор
    клиента N-1 от България е готов....
  • 131 Чиче

    0 0 Отговор
    ЕС сбърка с тая Кйовеши, Ромънци казват, че е пунта мара отвсякъде.
  • 132 Чиче

    0 0 Отговор
    Кйовеши се опитва да ни изкара гнила ябълка, така де Ромъния да блести.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове