Last news in Fakti

4 Март, 2021 18:50 3 883 112

Десислава Атанасова разкри ще има ли промяна в управлението, ако ГЕРБ спечелят изборите

  • десислава атанасова

Опозицията в последните 4 г. трайно не присъстваше в пленарната зала. Дори сега, когато държавата ни е в пандемия, опозицията отсъства

Десислава Атанасова разкри ще има ли промяна в управлението, ако ГЕРБ спечелят изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Традиционно институцията НС не се радва на огромно доверие от обществото. Но за авторитета ѝ отговаряме всички ние. Опозицията в последните 4 г. трайно не присъстваше в пленарната зала. Дори сега, когато държавата ни е в пандемия, опозицията отсъства. Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш здравен министър Десислава Атанасова в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Нямали сме проблем с осигуряване на кворум сутрин, защото има народни представители, които са отговорни, а не са в НС, само за да си получават заплатата. За доверието в НС отговорност носят не само управляващите, а всички народни представители. Те са положили клетва да представляват народа“, подчерта тя.

Идеята за промяна в Конституцията трябва да бъде обвързана с концепцията ни за избор на ВНС. Проектът на Конституция не можеше да се промени в рамките на този мандат. Предложихме избори за ВНС и тогава най-заслужилите експерти да работят за това. Прокуратурата вън от съдебната система става само с промяна в Конституцията. Това беше само първата стъпка. Нали хората от протеста искаха нова Конституция и намаляване броя на народните представители и т.н.“, посочи Атанасова. „Темата за намаляване на народните представители не е нова. Ние сме я дискутирали и по-рано. За да започне един обществен дебат, проблемите трябва да се сложат на масата. Щом има хора, които го желаят, защо да не го направим?“, продължи депутатът от ГЕРБ.

„След като непрекъснато се призовава и от политици и от граждани да се върне доверието в институциите и държавността, това не става през ТВ студиата“, подчерта Атанасова.

По отношение на отхвърлените 7 от общо 10 делегирани прокурори на България за европейската прокуратура, Десислава Атанасова заяви: „Ако аз коментирам работата на ВСС ще е некоректно, защото ще е намеса в независимостта на властите. Съжалявам, че трябва да има рестарт на тази процедура. Тя е нова, както за нашата правораздавателна система, така и за ЕС“.

„За ГЕРБ властта не е самоцел. Най-важното, с което доказваме, че сме подготвени да имаме доверието на българските граждани, са резултатите. Те са налице. За 4 години мнозинството се справи, въпреки пандемията и световната криза, с най-ниските бюджетни дефицити в Европа сме. Помните националните ни катастрофи и претенциите за управление на БСП. България стои изключително стабилно, въпреки икономическите предизвикателства. Това става изключително с работа", категорична бе тя.

„За 10 г. сме правили грешки, но който не работи и няма ежедневен допир с гражданите, за да решава проблемите им, той не греши. При ГЕРБ е ясно как се процедира – ако някой сгреши – той напуска. За нас е важно, че имаме програма за управление, доказали сме, че можем и се надяваме на доверието на българските граждани“, завърши Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епа

    87 2 Отговор
    Да ви информирам , че тази ПП е от Дулово. Коректно е да използвате ПДП. Това само за протокола, де ..

    Коментиран от #2, #41, #78

  • 2 Дичето

    55 2 Отговор

    До коментар #1 от "Епа":

    И тази е помакиня.
  • 3 tate

    60 1 Отговор
    И тази е категория П.П "Червена Шапчица “
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Само да вметна

    58 2 Отговор
    Да влиза в затвора доживотен затвор и конфискация на имуществото.
  • 6 Спор няма

    8 43 Отговор
    Че е много секси с тези очила.

    Коментиран от #37

  • 7 choko

    44 2 Отговор
    Черна си като расото на поп калинке Танасова хихи

    Коментиран от #48

  • 8 Bai nudals

    49 1 Отговор
    Маймун суратлийката.

    Коментиран от #52

  • 9 fiki

    41 2 Отговор
    Грешна си
    и го пише на лицето ти
    и дори на кръста да гориш
    няма да го признаеш, но греховете си знаеш
    Грешна си
    колкото хиляда вещици
    и светица да се преродиш
    част от мен пак ще страда но, ще ти го върне съдбата
  • 10 3,14К

    43 1 Отговор
    На мен ми прилича на 4-ти пол!
  • 11 Софиянец

    35 11 Отговор
    Тази е и по глупава и по нахална от Караянчева ;) боко Нинова и Симов са далеч под дъното разбира се.
  • 12 АТАКА

    4 48 Отговор
    НИКАКВА ПРОМЯНА, ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП ДА УМРАТ ОТ ГЛАД.
  • 13 дедо Герчо

    45 2 Отговор
    ПАК ТАЯ М@НГАЛКА...ХЪХЪХЪ...
  • 14 Centurion

    44 2 Отговор
    Стабилното е ,че сме стабилно на дъното по всичко.Най корумпираната Държава в ЕС.Европа и САЩ вече говорят за политическата корупция,а тя произтича от Герб!
  • 15 Деси

    57 1 Отговор
    МИРИЗЛИВКАТА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА.
  • 16 камон сава

    40 1 Отговор
    Десито ходи ли редовно на баня.

    Коментиран от #68

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дудуловска

    36 1 Отговор
    Мирише даже снимката, уффф
  • 19 Къна

    32 1 Отговор
    Колеги,тази ..Ъ....госпожа ,не ви ли намирисва лекичко?

    Коментиран от #26

  • 20 АБСУРД

    1 36 Отговор
    БОЙКО СИ ПОДАРИ САКОТО НА НЯКАКЪВ БАЧКАТОР , ВСЕ ЕДНО ФАТМАКА ДА СИ СЪБУЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ И ДА ГИ ПОДАРИ НА НЯКОЙ НЕГОВ СИМПАТИЗАНТ! НИКОГА!ВЕДНЪЖ ЗА 4 ГОДИНИ ПОДАРИ 10 МАРТЕНИЧКИ НА ЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ - КУПЕНИ С ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.
  • 21 Рода Дуло

    24 0 Отговор
    В рода Дуло няма такива. Това момче е от тюрките.
  • 22 гага

    23 0 Отговор
    Който е крал и лъгал българите, ще продължи да го граби. Клюн трябва да спечелиш в Сливенския килия. Мъжът ти колко обществени поръчки "усвои"?
  • 23 Аз40🏴‍☠️

    27 0 Отговор
    Тази изглежда като робот. Все едно ходи с разширителя от сутрин до вечер. Има нещо перверзно в нея, нещо много мръсно.
  • 24 Гост

    28 1 Отговор
    КАЗА ДЕСИ СВ.........ТА,ТАКА ИЗВЕСТНА СРЕД НСО.......

    Коментиран от #47

  • 25 tate

    24 0 Отговор
    С тоз матрЕал от ГРОБ ще има "Содом И Гомор" !! Потривам ръце че мерника им е вдигнат и само чакаме 4.04.2021 !! И тогава ВЪРТИИИИИИИИИ Чич Кольо таа не е наша !!!!!!
  • 26 Биджи

    24 0 Отговор

    До коментар #19 от "Къна":

    Мирише, та се не трае!
  • 27 ДОРА ЯНКОВА

    2 33 Отговор
    ДЕСИТО АТАНАСОВА Е ГОТИНА ПТИЧКА, НЕ Е КАТО ТРАВЕСТ.ТИТЕ В БСП.
  • 28 Имаше

    16 1 Отговор
    я снимана , като излиза от магазин за платове, носеща черна торба на златисти нишки с пазарлъка си ! В такава найлонова торба имаше нещо завито в шкафчето , плюс кюлчетата и пачките ! Кой ли му е услужил ?
  • 29 ИВАН

    22 1 Отговор
    Не съм се доближавал и не знам дали мирише, но е логично да понамирисва - хора с по-големи амбиции, с повече тестостерон - намирисват .... по силни са им хормоните
  • 30 МОЗГАЗ

    29 1 Отговор
    МИШКО НЕГРАМОТНА, ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВИШ Е ДА МАСАЖИРАШ ЦРЕВЦЕТО НА ТУЛУПА С УСТЕНЦА. ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ. БЕЗПОЛЕЗНА ЦРЕВЦЕЛЮБКА.
  • 31 нннн

    29 3 Отговор
    Хора, мислете ! ГЕРБ не трябва да бъдат първи на изборите !
  • 32 Другия с коня

    2 27 Отговор
    Ами само това ще ви остане след Борисов-4 .....Да злобеете в коментари и да проклинате Съдбата,че Коминизма свърши,преди да е започнал и Бунището на Историята ви Чака- червени цървули.....Наздраве....

    Коментиран от #40, #42, #56, #98

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЦЕЛОФАНЮ

    22 1 Отговор
    БЕЗПОЛЕЗНА КРАНТА
  • 35 ®12334

    4 1 Отговор
    За нея лошо не казваме, но.. Деси, що хората мислиш, че ще гласуват за бсп и герб. Мила Деси. Борисов всички да замълча, кои са в бкпгерб хохо. Харесваха мъжете ни, защото имаха много пари Ьеси, а днес ни подминават, но нейси. Хората ще гласуват за личности деси, ако питат мен, илия илиев инженер деси, едно скромно изгонено ченге на годините на бб от бб, на слави трифонов е много силна кандидатурата, но без твоята приятелка шушукат деси, много влуди всички ни, коментират в съседни градове, Деси. Аз съм антикомунист,, И.. И тъй като всички сте чеда на бкп, бих избрал.. И.. На слави, ченгето и инженера, скромни и навода от 20 години е по меглата си, защо ли, защото кепенците са затворени, а отворени на Бойчето Чорбаджиите. Явно целта на БМБ е да ни умъртви. Но бог няма да му прости и туржите го казват.. Бог забравя но не забравя. Всичко ще му се стъжни. И ние и много имяхме, сега много хора са на 0,но иде.. Не го заплалване, но 20 годишните ни сълзи няма да го наоуснат, ще ги преследват иван и бойко. Колкото и да се пише за вода ненапита и вярваш, фалш е неговото и на беговата пкп. Покрай една го мразят мнозина, а мижеше ти Деси да ви смени с пкп, поне си по миловидна и разбрана десислава.е извиняваш че ти изписвам с мални букви, но бъди здрава, другого си го имаш, Мила Десислава.
  • 36 Домати с лук

    17 1 Отговор
    Брей, тая като я слушаш в Бг всичко е по мед и масло благодарение на ГЕРБ. Де да беше така, ама не е.
    За ГЕРБ властта е самоцел. За 11 години никакви резултати. Само заеми взимат и се хвалят с построените магистрали, които веднага след лентичките се ремонтират и пак отново на ремонта се прави ремонт. Далавера безкрай. Какво производство имаме - никакво! Всичко се внася от Китай, Турция и мече и от Румъния!
    Какви национали катастрофи бълнуваш бе момиче "важно". Сега сме в поредната национална катастрофа, при която без война сме разсипали цялата си икономика благодарение на вас!
    Програма, каква програма сънуваш? Имате програма за закриване на училища, болници и санаториуми! Пфу ПДП!!!
  • 37 Чичо Гошо

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Спор няма":

    Без очила има торбички. Много е палава
  • 38 Путкодеров

    5 5 Отговор
    Тая ми е еротичната мечта

    Коментиран от #57

  • 39 Луд от Дулово

    7 1 Отговор
    Како Десиѝииииииииѝ
  • 40 Киров Лош

    9 2 Отговор

    До коментар #32 от "Другия с коня":

    Кон да ти го натресе, тикволиз миризлив!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ

    2 16 Отговор
    ДРУГАРИ, ШЕ ВИ ТРЕСНЕ ПАК БАЦЕТО.....ШЕ СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е....ДОШЛО.....
    АМА НЕМА ДА Е ИЗНЕНАДА

    Коментиран от #45

  • 44 Кон да го натресе на вмирисания сайт

    2 0 Отговор
    Ижжжжж вееееееее
  • 45 tate

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "БСП....РАЗГРОМА В..... МЪГЛИЖ":

    На ТЕБ ще ти е изненада "Вежливият ЛОС"
  • 46 tate

    4 2 Отговор
    За един той си знае !!Аре поредният тиквеник ,абе подлога такава Баце да не е членувал в "Хорът на Софийските девойки " Бе тиквенико и той е ЧерВЕН ЦЪРВУЛ .да не е завършил "Магнаурската школа" ЕЙЙЙ чакам ви Тиквеници ем ще ви Ш...ем ще ви снимам как ви ш..... !!! Скапаняци !!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 деса

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "choko":

    червена съм,червена юначе! Отдолу.
  • 49 Другия с коня

    1 7 Отговор

    До коментар #42 от "tate":

    След 12 години и Три мандата на Герб требе да си свикнал вече в наведено положение.....Е, , дава ти се възможност за още един мандат да преосмислиш Приоритетите си в Живота.....Наздраве и Бъди Смел....

    Коментиран от #53

  • 50 Ахам

    1 1 Отговор
    Ще има, ще намалят парно, ток, вода, данък сграда и такса смет.
    Ще премахнат ЧСИ-та, сградна инсталация, незаконна сеч, престъпност села, ще затворят бившите си колеги съпартийците си като Добрев, Долорес Арсенова, Миленчу Вълчев, Трайков които ни ограбиха с перки, фотоволтаици, ВЕЦ-ове.
    Ще купят Спутник V, защото върлува, страшна, ама много страшна Пандемия.
    От 40 човека познати, един не го хвана този Ковид, освен сезонните грипове, ма за сметка на това сезонния грип изчезна, като по поръчка. Инфарктите, инсултите, и те изчезнаха.
    Важното е, че ще отлагат плановите операции- ще го пишат графа, загинали в неравната битка с Ковид.
  • 51 Behemoth

    9 0 Отговор
    Мене ме интересува дали тая е дупена в зайчарника....нищо друго...

    Коментиран от #55

  • 52 христов

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Bai nudals":

    Бостан крокусу!
  • 53 tate

    6 1 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    Аре поредният тиквеник ,абе подлога такава Баце да не е членувал в "Хорът на Софийските девойки " Бе тиквенико и той е ЧерВЕН ЦЪРВУЛ .да не е завършил "Магнаурската школа" ЕЙЙЙ чакам ви Тиквеници ем ще ви Ш...ем ще ви снимам как ви ш..... !!! Скапаняци !!

    Коментиран от #59

  • 54 Алекс

    3 0 Отговор
    Уморен от шега. Сигурно просто уморен!
  • 55 Bai nudals

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Behemoth":

    Може би някой на пияно,иначе кой ще я повтори тая "красавица".
  • 56 Домати с лук

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "Другия с коня":

    Глупавичък си, ама то е така щом си под коня!
    На коня може да бъде само Червената армия!
    Пък на тебе една мартеница с две топки от коня!
  • 57 Домати с лук

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Путкодеров":

    Вземи си хапче против уплахи!
  • 58 Антигербер

    7 1 Отговор
    Деса простакеса пак говори герберски небивалици.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 пройчо

    4 1 Отговор
    Ко искаш от юрискОнсул на лудница?--- ми налудничави глупости!:))
  • 61 Tty

    6 1 Отговор
    ГЕРБ и патериците му ще изгубят изборите. Мая, ДБ и Слави ще спечелят изборите.

    Коментиран от #63

  • 62 ХАН КРУМ

    8 1 Отговор
    СЕГА ПРОЧЕТОХ, КАКВО Е НАЛОМОТИЛА ДЕСА.АЗ ГЛЕДАХ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ДО КАТО БЕШЕ ДОНЧЕВА, СЛЕД ТОВА ПРЕВКЛЮЧИХ И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО,А ЗАЩОТО СЕ НАТРУПВА МНОГО –ХЕМ ДА Я ГЛЕДАШ, ХЕМ ДА И СЛУШАШ ПРОСТОТИИТЕ– Е ТОВА ТРУДНО СЕ ИЗДЪРЖА.КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ДЕБЕЛООК ДА СЕ ПОЯВЯВАШ И ДА ГОВОРИШ, ЧЕ СИ ПОСТИГНАЛ УСПЕХИ –КЪДЕ СА? БОЙКО ОБИКАЛЯ КАТО ШУМКАР ОТ 9МЕСЕЦА, И ИЗЛЪЧВА ОТ ТУК, ОТ ТАМ, КАТО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ОНЗИ Г. МАРКОВ ПЪК МУ СЕ РАДВА. ТОВА КОЕТО ,Е НАПРАВЕНО Е ДОБРЕ ,НО ЗАЩО Е ДВОЙНО ПО–СКЪПО,И КАТО ГО ЗАВЪРШАТ, ГО ЗАПОЧВАТ ОТНАЧАЛО. РАБОТА ,РАБОТА,РАБОТА–НО ДА РАБОТИШ, ЗА ДА СЕ СРИВАШ? ВРЕМЕ Е ДА СПРЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ДОСРИНЕТЕ ДЪРЖАВАТА.А И БАЙ ТОШО И КОМУНИСТИТЕ ГИ НЯМА, ЗА ДА ВИ ПОСТРОЯТ НЕЩО И ДА БЪДАТ ВИНОВНИ, А ВИЕ ДА ГО СРИНЕТЕ И ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ТЯХ.
  • 63 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #61 от "Tty":

    Ще спечелят локумче с клечка и тупане по рамото Благодарим ви за участието
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Сантуцо

    1 0 Отговор
    Тез индженер- партийците на герб не разбраха ли, че Дуся от Дулово доокепазява кацата с още катран!? И тази мантра на обединението пак гръмна- с който се хванаха, го изядоха и го извъртяха на фишек на политическото бунище!
  • 66 Другия с коня

    2 6 Отговор

    До коментар #64 от "tate":

    Глей ся Многоумнико....Тази Партия ГЕРБ е избирана Три мандата,за да изхвърли БСП и ДПС от Управление на Държавата.....И те го направиха....Сега ще е Четвъртия път в който Комунистите от БСП ще гледат как себуправлява Държава.....Тва е положението Тате.....Пий си ракията и не с бутай в Шамарите....Наздраве....

    Коментиран от #69

  • 67 Нищо не сте

    6 1 Отговор
    доказали. Нищо в тази държава не работи нормално и от 10 години все по-страшно става.
  • 68 Десита

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "камон сава":

    Стига бе! Всяка година, когато има панаир в Дулово се къпА. Ясно ли ти е? СеляндУр.
  • 69 tate

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Другия с коня":

    Заблуждаваш се НАРОДА ЩЕ ГО НАФЪРФОРИ на такива като теб и Тиквеника и на Болшевиките че ВСИЧКИ СТЕ Болшевики и вече замирисахте !! И ми писнахте ще хвана калъчката !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #70

  • 70 Другия с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #69 от "tate":

    Калъчката не решава Проблемите,само ги създава....Нужна е Стратегия.....Партия,която да спечели Изборите,да направи Референдум за Лустрация на Комунистическите партии и правоприемните такива и да я реализира - Лустрацията....Кво ти пука кои са в тази Партия- важното е Лустрацията.....Сам прецени КОЙ ще спечели и тези Избори....

    Коментиран от #77

  • 71 ВъГъЗъ

    4 2 Отговор
    Тази как е с бибитките?!?
  • 72 Атанасова

    5 1 Отговор
    ще ти се изфъргам на очилата!
  • 73 Алекс

    2 3 Отговор
    Да вървим без политика! Очилата са добри. Червилото е така. Тема за цици, не е разкрита. Мъчи момиче ...

    Коментиран от #75

  • 74 Нас червеното знаме роди ни.

    3 8 Отговор
    Клепоухия помияр и Крушовишката биволица получават"мравучкане"от числото 28.Ушатия фатмак дори започнал да заеква.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Десоуу,немой да мислиш,че

    4 0 Отговор
    Само шум между ушите се получава.Глей си там духовата музика.Там ти е силата.
  • 77 tate

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "Другия с коня":

    Вожда ти е "Върви народе възродени " и май незнае какво е това ,ти си с болшевиките след като ми ги навираш !! НО АЗ СЪМ ВИ ПОДГОТВИЛ "Содомия “ЕТ " Ще ви ......... по домова книга няма да ви простя имам познати,сини ,червени, и подобни .....ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ Е,П,М“

    Коментиран от #79, #87

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Умен по цялата глава

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "tate":

    Проблема си е Твой,щом искаш да ти е Вътре- Отваряй бузи и без вазелин ще влезе.....
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    Само Герб! Нема лабово.
  • 81 Алекс

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Умен по цялата глава":

    съгласен съм
  • 82 Перо

    2 2 Отговор
    Има промяна в програмата за “управление” на ГРОБ и тя е за още едно шкафче!
  • 83 Деса Ми Не Та

    5 1 Отговор
    Дуловската ДУ Ха ка
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Алекс

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Умен по цялата глава":

    Чаша бира?
  • 86 ПДП

    3 0 Отговор
    Проста Дуловска Помакиня
  • 87 Другия с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "tate":

    Слагаш кавички на "Върви Народе",значи си Образован над средното Ново,а с държиш като Каруцар....Можеш да заблуждаваш Жена си,че си пил с Колеги в кръчма,но в Коментари на Факти не вървиш,Пич.....Приготви се Отсега за кабинет Бойко Борисов - 4....Няма да боли повече от предишните ТРИ пъти,а може и да ти Хареса...Знае ли се.....
  • 88 Умен по цялата глава

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    Оооооо Мазньо,ти жив ли си бе,Пич....Колко Жалко за Родината..

    Коментиран от #91

  • 89 Слависта

    1 1 Отговор
    Уникална жена ! Много секси ! Бих гласувал за нея !
  • 90 Слависта

    0 0 Отговор
    Само за секс си мисля като я гледам !
  • 91 Мазньо

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Умен по цялата глава":

    Пърхут,радвам се ,че си жив и здрав,скучно е без теб...

    Коментиран от #93

  • 92 Ццц

    0 0 Отговор
    Най-ценното по главата на тази жена е прическата.
  • 93 Умен по цялата глава

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Мазньо":

    Забрави да смениш никаПич....Разбирам те ..
    .Обаче защо си се хванал за слаб клон....Ще паднеш...
    Аз играя Бридж....Експерт съм в ББО....Всеки Анонс е следствие от наличен Ресурс,за да го Реализираш...Скуиз и Импас е в разиграването....Правилния Анонс му е майката,Мазньо....

    Коментиран от #96

  • 94 chi

    0 0 Отговор
    Боже, какви нищожества!
  • 95 Киро Жарта

    0 1 Отговор
    Много ми се иска да я изшляпам Деса Дуловската! Разправят била ненаситна...
  • 96 Мазньо

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "Умен по цялата глава":

    Пърхут,много хора играят бридж,успешно или не,бриджът е интелектуална игра,за теб белотът е препоръчителен.

    Коментиран от #97

  • 97 Умен по цялата глава

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "Мазньо":

    Хахаха....Мазньо,...влизам в Турнир....Няма да имам време за теб.....Регистрирай се в ББО( бридж Бейс онлайн) и намери Ник Панциани....влез в Зрителии и ми пиши....Ще се радвам да си ми на Гости ....

    Коментиран от #101

  • 98 Истината2

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "Другия с коня":

    С кон ли си ,с магарета ли си,и други фенове на главната мутра в България забра вижте многото печки евро и злато на Чекмеджанов.И вие като него сте лицемери и прости..Мата Хари пак ще му постави пари и на четвъртия мандат, ако уж спечели.Пази Боже България и народа и от тази крадлива шайка

    Коментиран от #100

  • 99 Уйке

    4 1 Отговор
    А бей! Проста п. тко! Кой пък ще пита теб и коя си ти да казваш, ще има или няма да има промени в управлението! Има една народна поговорка'' дай на простия власт и му гледай сеира''!
  • 100 Другия с коня

    1 2 Отговор

    До коментар #98 от "Истината2":

    За 12 години управление успяхте да организирате една снимка на чекмедже,която аз веднага мога да ти я направя със програма за Видеоредактиране например Сони Вегас 11 Профешинъл.....Мога да сложа и главата майка ти в шкафчето,ако искам....По- тъп Компромат никой не е правил....

    Коментиран от #103, #106

  • 101 Мазньо

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "Умен по цялата глава":

    Пърхут,желая ти успех,утре ще разкажеш...
  • 102 мирона

    1 1 Отговор
    стели се парфюм ала на `суек`...
  • 103 Интересно

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "Другия с коня":

    как онази американска фирма, която ДОКАЗА истинността на снимките беше съставена само от комунисти...
  • 104 нагла калинка

    0 0 Отговор
    Ако беше вярно, че в герб, който греши - напуска, Тиквата да е напуснал още в първия си ден от мандата. Единственото нещо, в което Тиквата не сгреши при всичките си мандати, е когато нарече Караянчева Проста кърджалийска .утка.
  • 105 Леллее

    0 0 Отговор
    Тази е същинска хиена, бе.
  • 106 Коня те язди

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Другия с коня":

    Нищо не можеш да направиш. Можеш само да крадеш и да целуваш мазните задни части на господаря ти по прякор Тиквата. Гербавите за друго не ставате.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Avasito

    0 0 Отговор
    Абе, честно, кой е гласувал за тая ПДП? Освен майка ѝ и баща ѝ де? Сериозно питам. Тази пача, ако беше в София, основно нямаше да завърши, камо ли висше образование.
  • 112 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДЕСКЕ МАРИ МНОГО СИ СЕ ПОДМЛАДИЛА - ДА НЕ СИ ФАНАЛА НЯКОЙ НОВ У ПАРАЛАМЕНТО ...............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове