Last news in Fakti

5 Март, 2021 19:05 7 501 19

Методи Андреев: Пеевски не е в листите на ДПС заради външен натиск (ВИДЕО)

  • методи андреев-
  • групата за натиск-
  • герб-
  • дпс-
  • делян пеевски

"Като възможната хипотеза е, че това е пряко следствие от приключващото в САЩ дело по закона „РИКО"", смята бившият народен представител

Методи Андреев: Пеевски не е в листите на ДПС заради външен натиск (ВИДЕО) - 1
Методи Андреев, снимка: "Денят с В. Дремджиев"

"Не е случайно оттеглянето от листите на ГЕРБ на бившия финансов министър Владислав Горанов и Менда Стоянова и е напълно възможно това да е свързано с твърденията на Васил Божков, че чрез тях е заплащал такса „спокойствие“ за хазартния си бизнес". Това заяви бившият народен представител и шеф на Комисията по досиетата - Методи Андреев, в предаването "Денят с В. Дремджиев" по ТВ+ и ТВ1.

"Не е случайно и внезапното оттегляне на Делян Пеевски от листите на ДПС, независимо, че допреди седмица функционерите там се надпреварваха да го хвалят, колко е незаменим и имаше десетки номинации. Очевидно е, че това се случва под външен натиск, и то от съвсем прясно събитие, като възможната хипотеза е, че това е пряко следствие от приключващото в САЩ дело по закона „РИКО". Иначе казано, нека допуснем, че Пеевски е осъден по това дело и какъв скандал би последвал за ДПС, ако междувременно е избран за депутат – сваляне на имунитет, обяснения, как се е забъркал в твърдяна измама за стотици милиони и пр.", коментира Андреев.

"За да променим всичко това, българските граждани трябва да сме активни и да гласуваме на 4 април против статуквото, тъй като иначе е налице реална опасност ГЕРБ и „патериците“ им да си осигурят с минимум гласове ново мнозинство в бъдещия парламент и да продължи още от същото. Затова: търсете своя кандидат в листите и гласувайте преференциално за него. Не позволявайте да вземат връх внушенията, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува! И накрая една прогноза: „Групата за натиск“ ще има свои представители в следващия парламент (кандидати от нея са Мартин Димитров и адв. Петър Славов)", заяви още бившият народен представител.

Целия разговор на Веселин Дремджиев с Методи Андреев можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички са дпс

    57 5 Отговор
    Шиши няма нужда да е в листа той реди листите на всички партии!

    Коментиран от #17

  • 2 хъхъ

    38 4 Отговор
    Пука му че не е в листите, нали контролира всичко? За какво му е да става депутат, и без това не ходи...Некоронован цар на България.

    Коментиран от #8

  • 3 РИКО

    17 0 Отговор
    Може - на едно от заседанията на съда, бяха представени бая адвокати (над 20 броя!) от българска страна.
  • 4 Гласувайте

    6 37 Отговор
    всички за учиндолеца.
  • 5 Нищо

    18 0 Отговор
    , че не коледа, прасешкото винаги върви... , на 5.4.21 кати ги опънеш ония вратни пържоли на барбекюто да цвърчат.. да текнат ония мазнинки ...
  • 6 Продажен народ

    24 1 Отговор
    От толкова калинки изяли милиони, тия отгоре с милиардите нямат сваляне.
  • 7 Шаран БГ

    27 3 Отговор
    Господин Андреев, какво в тази бедна държавица не става под "външен натиск"? Вие ли не знаете ??
    Че то си е така от 143 години............
    Горчивата участ да си българин !
  • 8 Анонимен

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Както "контролира" всичко така може и да изгуби всичко.Живота е като колело което се върти....тръгва нагоре но после тръгва надолу. Има мъдрост. "От където си тръгнал там ще стигнеш някой ден" Смисъла е пари които не си заслужил или сам изработил рано или късно ще ти ги отнемат
  • 9 Сатъра на Хана

    13 6 Отговор
    Как можеш да убиеш 2 мръсника наведнъж
    ........
    Като набиеш главата на Методи Андреев в хххх на Шиши
  • 10 Дидем

    6 12 Отговор
    А ти Методи Андреев млъквай тиквенико!
  • 11 РИКО от ПОЕРТО РИКО

    16 8 Отговор
    Другарю Адреев, Вие от кога имате антиГЕРБ риторика! Когато Ви изхвърлиха от ГЕРБ, от масата, от баницата! КОЙ яде КИФТАЦИ? Ааааааааааааааааааааааааа..... КОЙ не скача е ,,,,,,,,,,,,,

    Коментиран от #16

  • 12 гост

    5 3 Отговор
    Смята Андреев ,но не е сигурен и като се започнат едни фантазии .
  • 13 Джоко

    7 2 Отговор
    Това момченце МАГНИТСКИ, ако го стигне, всички ще жалим за грозните сцени които ще го споходят!
  • 14 Немо

    8 3 Отговор
    Че той Шиши и досега почти не стъпваше в парламента, също като неговия бизнес ортак Боко. За какво му е да е депутат, там нищо не се решава? Тъй че по вероятно Шиши сам да е решил да мине в сянка, да си върти далаверите, с надеждата пак да продължат да пълнят шкафчета с Тиквата..
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 спокойно

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "РИКО от ПОЕРТО РИКО":

    Признат грях е половин грях ! Точно такива хора отварят очите на слепите и заблудените,защото са видели и прозрели истината!
  • 17 Антимафия

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Всички са дпс":

    Мегоди Андреев, много прибързва със заключенията си,
    относно Делян Пеевски?
    Ахмед Доган е бича на корупцията , Пеевски е чирака ,
    за" извършената мръстна дейност" вънаграден предостатъчно ,
    и да е Депутат все тая ,кога този нехранимайко
    е влизал за последно в Парламента?
    Без премахването на Хунтата и Иван Гешев,
    нищо няма да се промени?
    Съд иприсъда за всички,
    всеки им знае имената и делата, почти наизуст!
  • 18 Ццц

    0 1 Отговор
    Методи,Методи,тез дето се пишат за антикорупционери на ужким и напират,то е смешно и жалко изобщо да се поглеждат дори и листите им.Хора от статуквото,Слави ,Мая,Хр.Иванов на Прокопиев приватизатора и разни подобни ,то е гнусно да се помисли да са в НС.Не е и цирк,трагично е!И да търсят балъци чрез празни приказки .Всурмоще има заблудени,щото някои които мислят за екшъна,а не за бъдещето.
  • 19 UYU EU

    1 0 Отговор
    Бих подкрепил Мартин Димитров , ако е възможно.Интелигентен, свестен човек е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове