Last news in Fakti

6 Март, 2021 07:50 17 818 78

"Отровното трио": Георг Георгиев директно наруши закона

  • отровното трио-
  • георг георгиев-
  • позиция-
  • сащ-
  • герб-
  • закон-
  • нарушение

Никой не е толкова наивен да смята, че дистрибуторът на фалшиви новини Георгиев направи изявление на своя глава, застанал пред знака на ГЕРБ, се казва в позиция на триото

"Отровното трио": Георг Георгиев директно наруши закона - 1
Снимка: БГНЕС

"Днес /б.р. вчера/ дистрибуторът на фалшиви новини, който все още е заместник-министър на външните работи - Георг Георгиев, в свое изказване обиди поддръжниците на коалицията „Изправи се! Мутри вън!", целенасочено бъркайки името ѝ и вкарвайки я в дежурния институционален спор между премиер и президент. Включването на лица от изпълнителната власт, които не са в отпуск и в служебно качество в предизборната кампания, е директно нарушение на закона", се казва в позиция на Отровното трио, цитирана от offnews.bg.

Никой не е толкова наивен да смята, че дистрибуторът Георгиев прави това изявление на своя глава, застанал пред знака на ГЕРБ. Очевидно е дразнението от ясното становище на двама авторитетни американски сенатори за състоянието на демократичните ценности и върховенството на закона в България. Публиката трябваше да бъде успокоена, че това е лично становище на сенатор Менендес и почитаемия Джим Риш, а не на целия американски Сенат, посочват от триото.

Отчайващата липса на право на лично мнение в ГЕРБ изглежда се пренася като обяснение за персоналната позиция на председателя на Комисията по външна политика в Сената на САЩ. Изключителна грешка, която показва комичния характер и разбиране за демокрация на Бойко Методиев Борисов. По същият жалък начин изглеждаха представителите на БКП преди повече от 30 години, когато менторите им от Москва говореха за перестройка, а у нас се правеха, че нищо не се случва. Диктаторският манталитет и управление раждат един и същ обслужващ персонал, който върши мръсната работа, вместо истинските хора с власт.

Очакваме с потъпкването на закона да се заемат компетентните органи, в противен случай ще потвърдят основателните притеснения на двамата американски сенатори и на целия български народ. От г-н Бойко Борисов нищо не очакваме".

Позицията, изразена от сенатор Менендес и сенатор Риш е публикувана на официалния сайт на Комисията по външна политика на Сената на САЩ: https://bit.ly/3bgZmKu

Позицията е публикувана и на официалния сайт на посолството на САЩ в България: https://bit.ly/3qkT4hh


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 162 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    129 318 Отговор
    И вие тримата сте едни неудачнициии кво отровно трио по скоро сте трио сопрано ... балалайки само на приказки ,действия..... няма.....

    Коментиран от #37, #71

  • 2 boiko

    97 57 Отговор
    днес много тъпи новини пускате

    Коментиран от #13

  • 3 Хахаха

    112 234 Отговор
    Боб Мендес е СЪДЕН за корупция и е върнал недекларирани подаръци за милиони долари.
    САЩ не са морален стожер, а комунистическо блато....
    Миризливото трио да каже, от къде щерката на Манолова има ОСЕМ милиона лева, без бизнес и с 6 месеца трудов стаж.
    корупция

    Коментиран от #46, #58, #77

  • 4 Тикви и каскети

    272 66 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #50, #55

  • 5 4 април

    218 59 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #17

  • 6 АмериканскиХой

    183 43 Отговор
    Демократа Сенатор Роб Мендес е бил Шеф на Комисията по Външна Политика ..........
    ....... повече от 15 години .................... Той може да извика Външния Министър или който и дае посланик на САЩ на Разпит :))))
    ......... ...... .......
    Гробаре , Не се опитвайте да се чукате с Тия дето могат да ви пратят Christians In Action :))

    Коментиран от #11, #54

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Xaxa

    83 158 Отговор
    Кво отровно,кво трио :D за тоя най в ляво съм съгласен,че се натровил ама от алкохол само,като му видиш мътния поглед :д
  • 9 Миризлив пор

    81 102 Отговор
    Кога вие разпространявате полуистини по скоро лъжи е демокрация, кога някой го ползва срещу вас е нарушение на закона. Да ви имам морала, ако така и ще управлявате май ще ви изгонят с тояги.
  • 10 BigBulgarianBoss

    75 10 Отговор
    Модата да се регистрират,, партии,, ква далавера носи? Знаете ли, че в Бг има стотици партии
  • 11 АмериканскиХой

    97 26 Отговор

    До коментар #6 от "АмериканскиХой":

    Сенатор Роб Мендес БайДън и днес е ШЕФ на Комисията на Сената по Външната Политика
    и знае всичко което и Президента на САЩ относно външната политика на САЩ ..... преди да бомбардираме някой , му казват и на него :))
  • 12 Умен по цялата глава

    80 162 Отговор
    Комунист,Арменец и Адвокат цяло лято блокираха Кръстовища ,разнасяха ковчези,поругаваха здания с домати,хвърляха бомби на полицията,а сега говорят за Закони.....ОПГ на БСП в решителна битка с Демокрацията.

    Коментиран от #62

  • 13 BigBulgarianBoss

    40 11 Отговор

    До коментар #2 от "boiko":

    Гледай картинките, не ги чети
  • 14 ТаУмВзе

    53 75 Отговор
    Да видим какво са наредили краварите за улавото жипкарче. Герберастията от страх и Паника не знае на къде хване. А тройката кебапчета са по смешни от мутропитека и компания.
  • 15 Лили

    74 79 Отговор
    Не се ли отровихте вече? Готови с всеки да влизат в коалиция само и само да влезат в парламента жалки "хора".
  • 16 Националист

    85 120 Отговор
    Тези тримата ако докопат власт ще закопаят България! Сега медиите ви промиват мозъците, обаче няма как да се скрие, че доходите пораснаха 3 пъти за 10 год. Всяко работещо семейство има поне по 1 автомобил, никой не се лишава от нищо. Ако дойдат тези тримата, особено ако са с цвък и Ицо лъжеца...е, тогава ще видите кон боб яде ли...
  • 17 Чук и Гек

    101 55 Отговор

    До коментар #5 от "4 април":

    Точно така! Да го свалим от джипката и да го натоварим на моята шейна! С Караманчева ще ги засиля от Шипка надолу по стръмната урва, да хвърчат от век на век!
  • 18 Последния Софиянец

    64 83 Отговор
    Триото се оказаха предатели. Язък че храних Бабикян 4 месеца в ресторанта.

    Коментиран от #75

  • 19 бб57758696

    107 30 Отговор
    Е какво искте от Гошко Тъпото. Георг от село.
  • 20 Ирена

    62 44 Отговор
    А защо пак някой друг трябва да ни определят отвън какво да правим. Аман от чужди намеси.

    Коментиран от #72

  • 21 Ало гешевт

    104 36 Отговор
    Къде си Гешевте, премиера джипка с държавни ресурси прави предизборна пропаганда , като се вживява на инспектор Дюдю, комсомолеца от гербаджийски тип Георг Георгиев и той в старанието да се натяга на началника си също погазва избирателния закон. Америка ни пита защо Бойко и ГЕРБ са над законите, а Георгчо отговаря, че това е лично мнение на шефа и зам.шефа на Комисията по външна политика на Сената на САЩ.
  • 22 Щерката на Манолова?? Има в Овшорки 6

    27 49 Отговор
    Милиарда долари, две шкафчета с пачки Евра и кюлчета, един Гардероб с пачки отделно!! Не тия пълна информацията!!! А е пратила едни момчета бивши Застрахователни от СИК да строят някакъв курорт в Топлите ширини,? Единия от тях е завършил навремето Военния Строителен институт "ген Благой Иванов!"

    Коментиран от #24

  • 23 перничанин

    58 65 Отговор
    Факти, имате грешка в заглавието. Тия мошеници вече са двама. Оня дето се прави на скулптор ( някой да му е виждал произведение) усети ,че работата е криминална и си би шутовете. Да говориш за фалшиви новини, когато цял живот си правил такива си е чиста завист. Видяха , че има и по-вещи от тях в занаята.
  • 24 перничанин

    52 38 Отговор

    До коментар #22 от "Щерката на Манолова?? Има в Овшорки 6":

    Че то това за милионите на щерката (някои казват, че била Галева), никой не го отрича. Майчето просто пропуска да го спомене, нали сега го играе бедна.
  • 25 Българка

    69 26 Отговор
    ЦИК трябва да санкционира всички, които са на държавна работа, а не в отпуск по време на кампанията и използват поста си за предизборна агитация. Трябва да се налага санкция и на медиите, които дават трибуна за изява на всички от МС, общинари и всякакви държавни чиновници.
    А позицията за липса на свобода и ширещата се корупция в България, не е лично мнение на двама сенатори от САЩ, а е позиция на страната. Становището на двамата е в ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА сената, както и на сайта на техния посланик унас
  • 26 Ахахаха

    62 19 Отговор
    Ами какво да очакваме от една мека китка като тази Гергана?! Толкова неадекватно същество... мечтая си България да бъде управляване и представлявана от истински мъже! Моля ви мутри, приберете си шфайстерките, че вече тотално ни излагате пред света! Трагедия тулупска!
  • 27 Потрес

    70 23 Отговор
    И ккво излиза? Поплювкото тотално се изложи с некадърността си, стараейки се да оплюе Президента! Как може такива неодарзумения да скачат толкова първосигнално?! Но явно наистина масовата тулупизация и дебилизация е превърнала даже МвНР е една чалгаджийница, а министрите в чалгаджийки!
  • 28 МачоПкачук

    43 13 Отговор
    А този ще се извини ли за малоумието си и некадърността си?
  • 29 Алексей Сергеев

    45 54 Отговор
    Трима некадърници, алчни за пари и власт
  • 30 пкп

    52 28 Отговор
    ей тикво стана за посметище
  • 31 гост

    61 27 Отговор
    Този Георгиев е едно тикварско недоразумение.Но момчето е амбициозно - на тази възраст би трябвало обаче нещо вече да работи а не да се занимава с глупости.

    Коментиран от #39

  • 32 Го4о

    36 43 Отговор
    Отровните са "безгрешни" по пътя който са поели към ЦСЗ (централен софийски затвор)! Ще се размножават взаимно, без Мая.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Го4о

    38 19 Отговор
    Това в ляво е арменски гомновоз!
  • 35 Жужене на тролчета

    50 31 Отговор
    Много се активираха герберските тролчета, трикраки столчета. Вчера защитаваха ФАЩ а днес я плюят.

    Коментиран от #64

  • 36 пройчо

    47 25 Отговор
    гошко харизанов ще извади още по дълък,широк и лигав език --за да оближе оаканото дупе на Бою :))...георг и георг дантелата вече се отчетоха !:)))

    Коментиран от #56

  • 37 Селянин

    34 7 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    До къде я докарахме комунинсти да застанат до капиталисти И това не бе се случвало
  • 38 Гост

    36 31 Отговор
    Долни предатели сте вие тройката,жадни за власт се оказахте,а ние да мрем,които ви подкрепяхме само,че на изборите,забравете за нас.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Хаджиментов

    29 16 Отговор
    Тия пък откъде изпълзяха?!?!?
  • 42 Казуар

    21 14 Отговор
    Комсомолец на Борисов.
  • 43 Милост

    32 15 Отговор
    Не се занимавайте с Георг, имайте милост. Вижтв го само на какво прилича.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Достойна присъда

    34 21 Отговор
    Тези двамата докога ще се наричат трио а иначе георг е рядко тъпо и нахално парче доказателство че ако останат още дълго на власт Герб ни чака по-голямо зло от сега!
  • 46 АУУУУУ

    37 27 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха":

    Ааа така не.... Те там всички са като момини сълзи... Като почнеш от триото през Мая и стигнеш до Черепухин..На 4ти април ще покажем на всички тези хубавци.... Така че на 5ти април ще е интересно тук в коментарите.... Те ще реват.... Пък ние ще се смеем... 😂😂😂😂НЕКА 4ТИ АПРИЛ ДА ИДВА ПО-СКОРО!!!

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Болярин

    26 16 Отговор

    До коментар #4 от "Тикви и каскети":

    Вие първо си вдигнете гащичките, пък тогава се напъвайте да сваляте хората от местната им !!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Аз, бе... Аз...

    22 18 Отговор

    До коментар #6 от "АмериканскиХой":

    Господата Хамериканци, известни в цял свят с милионите километри филмова лента за СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕДЪЗИ : корупция на всякакво ниво, расизъм, насилие, държавата-мафия, наркомани, извратеняци, педофили, психопати, ... дрънкащи оръжие по цял свят !!! Точно ТИЯ ли ни критикуват ?!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ееееее

    28 13 Отговор

    До коментар #36 от "пройчо":

    ЩОТ ПЪК ТЕЗ ДВАМАТА И МАЙЧЕТО НЕ ВАДИХА ЕЗИК ЦЯЛО ЛЯТО... ЗА ФАТМАК, ЗА БОЖКОВ, ЗА КОЙТО ДАДЕ ПОВЕЧЕ..
  • 57 Anon

    9 11 Отговор
    Българите Репу ликанци не искат ББ. Земетресение ще има от запад, ако е електронно или по пощата. Цветанов го подценяте, но виж кво правят от вън еродираните и другите... Youtube, в novini. Bg, no sa go premahnali, probvayte v youtube
  • 58 Димитър

    23 13 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха":

    Отровното трио да говори и пише за морал и етика предизвикат само смях в залата и комедийни реакции. Защото един от тях Бабикян притежава сайт за фалшиви новини и винаги е бил от обслужващия персонал на червената олигархия както и присъствието на червената и нагла Мая Манолова Пеевска. Много сполучливо са наречени отрови се, а не изправи се. Тези да пълни комунистически ментета начело с кюстендилката Мая Галева. Поредната червена патерица на руската партия БСП, ДС. Само много заблуден избирател, ще се върже на напъните на Мая и сие да гласува за тях.

    Коментиран от #60

  • 59 Дедото

    21 20 Отговор
    В този случай президента Радев решетников сам се изложи. Защото бе хванат и засечен да цитира двама сенатори изразяващи лични мнения, а той като всеки шаран налапа стръвта и почна с неговото разделяй и владей, пропускайки факта, че президента трябва да бъде обединител, а не разделител и свещ омраза сред обществото. Но какво да очакваме от човек чийто баща е казал моя син Радев не става за президент
    Радев за тези близо 4 години е направил и допуснал най много гафове от всички до сега президенти
    Да ти арестуват двама президентски съветници и да имат повдигнати няколко обвинения и още работещи в президенството си е гаф та дрънка. Не бива да допуснем и ние избирателите този човек да спечели втория мандат. Това ще е груба грешка и предателство спрямо европейска и натовска България.

    Коментиран от #61, #68

  • 60 Митенце

    9 16 Отговор

    До коментар #58 от "Димитър":

    Ти какво предлагаш, да гласуваме за Бойко Мутров ли?

    Коментиран от #70

  • 61 Дедовото

    14 17 Отговор

    До коментар #59 от "Дедото":

    Само че позицията е на официалната страница на сенатската комисия и това вече я прави незаобиколим факт на двупартийна критика към управляващите в София. Разпространяването ѝ и на официалния сайт на посолството на САЩ само подсилва ефекта.Ти троле се оплете в лъжи.
  • 62 Клептокрация

    10 8 Отговор

    До коментар #12 от "Умен по цялата глава":

    САЩ ще изчакат, Бибитко да вземе власта и сега сама го подгряват,Трябва да е мнооого послушен заедно с компания ,да гласуват сваляне на ветото на С. Македония, СащАнглия, Германия и най вече Турция,ще ги принудят,Албания и Косово,трябва да влезнат в Евро съюза коридор N8е жизнено важен за Турция Албания ,заобикалят Гърция,Бибитко е в цайтнот.
  • 63 Еднокнижници

    8 12 Отговор
    Поместено е както в сайта на сенаторите така и на посолството но герберските тролчета, като вожда си знаят само развален български.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Павел Пенев

    10 3 Отговор
    Георги Георгиев след изборите ще е портиер на Външно министерство.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 кьорфишек

    4 4 Отговор

    До коментар #60 от "Митенце":

    Е че само тия двамата ли съществуват?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Пича майна

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ирена":

    Най-сетне едно смислено изказване и то от жена! Чест ви прави и моите уважения!
    Свободна ли сте да ви поканя да се запознаем. Такава жена искам до мен!
  • 73 Azsam

    7 4 Отговор
    герги .в затвора. ОСТАВКА СЪД ..отровно е правителството
  • 74 ГРЕШКА

    6 4 Отговор
    ГЕОРГ ГЕОРГИЕВ КОГАТО СЪМ ГО ПРАВИЛ ХИЧ НЯМАХ КЕФ ДА ГО ПРАВЯ , ЗАТОВА ИЗЛЕЗЕ ТОЛКОВА ТЪПИЧЪК ГОРКИЯ !
  • 75 124

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Борисов ще влезе в затвора за кражбите и престъпленията си. Двата жълти картона от Кьошеви за седемте върнати гешефчета и от двамата сенатори правят червен. Ще бъде Разследван и осъден!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Драйфус

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха":

    Ухилен,май още си махмурлия,а??
  • 78 zevs

    1 0 Отговор
    гошко СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН,А ПОД ДИКТОВКАТА НА боко.КАК ДА ЗАСЛУЖИ НЕЩО ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО.......!?МНОГО Е КОФТИ ДА ИЗПАДНЕШ ОТ ЗАМ МИН.-В НИЩОТО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове