Last news in Fakti

6 Март, 2021 18:08 2 153 34

ВМРО откри предизборната си кампания

  • вмро-
  • избори-
  • кампания

За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България!

ВМРО откри предизборната си кампания - 1
Снимка: ВМРО

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание. За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България!

С тези послания лидерът на организацията Красимир Каракачанов откри кампанията на войводите.

ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място - в архитектурния парк „Западна порта на Сердика“. Успех на воеводите пожелаха с изпълненията си танцьорите от ансамбъл „Българе“ и един от Тримата български тенори - Веселин Вачев, който изпълни акапелно „Хубава си, моя горо“.

На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, водачи на листи, представители на гражданската квота, както и ръководството и симпатизанти на ВМРО. Сдружението „За честта на пагона“, „Защита“, РОД, Средна европейска класа и много други организации също застанаха под знамената на ВМРО.

Събрали сме се да открием кампанията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – ВМРО – Българско национално движени. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия в България, която повиши доходите на българите за 4 години толкова много, заяви организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница, каза още Ангелов. Ние сме хора, които претендираме, че в следващото Народно събрание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, защото 30 г. преход и национални предателства са достатъчни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите семейства, да подкрепяме българския бизнес в тези тежки времена, посочи Юлиан Ангелов при откриването на предизборната кампания, като даде думата на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

За разлика от други политически формации, които обещават какво ще правят, ние много ясно сме посочили какво сме свършили. Няма приоритет от големите неща, които сме обещали и сме вкарали в общата управленска програма, което да не сме изпълнили, каза Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент, сме го направили. Обещаваме сега, че в следващите 4 години ще направим средната пенсия 700 лв., и ще го направим, заяви Каракачанов, като припомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт.

Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и съзнание Истанбулска конвенция. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските традиции да бъдат поставени на експериментите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България - било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, категоричен беше Каракачанов. И неслучайно съдбата ни даде №1, припомни той за номера на бюлетината.

Говорят ни за някакви нови ценности - ние казваме: За нас номер 1 в нашата идеология и кауза, като организация на 127 г., винаги е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие.

Пожелавам дързост и активност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на онези, които смятат да купуват гласове, нито псевдополитици и онези клеветници, които в своето битие не са направили нищо и неслучайно съдбата ни даде №1, заяви Каракачанов.

Имаме ясна и постижима цел - една силна българска държава, нашите деца и бъдещи поколения заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, призова лидерът на ВМРО.

Зам.-председателят на ВМРО и водач на две листи Искрен Веселинов от своя страна посочи, че тези избори са битка за нормалността. Тези избори трябва да решат дали страната ще остане вярна на националните си интереси или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е заплаха за социалния мир, заяви Веселинов. Историята, социалният мир, децата ни - това са трите въпроса, които трябва да решим в това национално съревнование, подчерта той. Ние смятаме, че в България редът и законът трябва да са над всичко. Тръгвайки в тази битка, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, призова Искрен Веселинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    51 8 Отговор
    ВМРО са най-големите родоотстъпници и престъпници !!!За тези хора всичко е влас и пари !!! Дано никога да не видят парламент !

    Коментиран от #27

  • 2 НА 04 С 29

    41 6 Отговор
    ТОЯ ДЕБЕЛИЯ КОЙ БЕШЕ

    Коментиран от #20, #30

  • 3 choko

    12 53 Отговор
    ВМРО е най-добрата патриотична партия у нас!

    Коментиран от #12, #32

  • 4 РАДИО ЕЛТО

    37 5 Отговор
    лъже обещания за найвници
  • 5 3,14К

    37 6 Отговор
    Тоя само като го гледаш и за каква нормалност може да говори! ОП то излязоха големи мижитурки и лапачи.
  • 6 1313

    46 5 Отговор
    Терористи и предатели. Сбогом прасе!
  • 7 Ммм...да

    25 1 Отговор
    Така де ! Ама тия от Брюксел дават парата.Което означава,че си хабите приказките на вятъра.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тъга

    30 3 Отговор
    Тъжно ни е за истинските патриоти,които Каракачанов изгони от ВМРО през годините,заради несъществени различия, а превърна организацията в шоу.Няма срам,няма чест. Позор......
  • 10 Аз40🏴‍☠️

    26 3 Отговор
    Защо Крякачанов не се е ваксинирал все още?
  • 11 гербераст

    20 5 Отговор
    шкембер баба вер пара :)
  • 12 Шоуто на МВРО

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Към кой е добра.Верна ли е на идеите,на ВМРО,или превърна организацията в бар...дак, само и само 5,6 предателя да станат депутати.
  • 13 Фактъ

    30 4 Отговор
    ВМРО купуват цигански гласове , какви патриоти са ?
  • 14 Достойна присъда

    24 3 Отговор
    Шкембак от снимката прилича че си отишъл за риба само че ловиш риба в мътна вода и май ще останеш с празна мрежа!
  • 15 АПЕЛ

    20 3 Отговор
    към Каракачанов! Искам да ми изработиш едно точно копие на хамерикански паспорт и тогава гласувам за теб,но да не ме обръснеш с много пари!

    Коментиран от #18

  • 16 ФАКТИ :

    3 28 Отговор
    Благодарение и на ВМРО се постигна следнато :

    1. Антибългарското ДПС не участваше пряко в държавната власт.
    2. Бе отхвърлена коварната Истабулска конвенция.
    3. Не беше приета опасната конвенция за бежанците.
    4. Минималните пенсии станаха 300 лв..

    Коментиран от #23

  • 17 МВРО шоу

    24 4 Отговор
    Депутати-Контрера,Сиди,Калканджиева, Шинова-отбор патриоти по пиене ,пушене,празноприказване.....Целият патриотизъм се изчерпва със снимката.Оттук насетне-купуване на ромски гласове,и...безкрайно ядене и ....пиене....

    Коментиран от #31

  • 18 Шкембака

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "АПЕЛ":

    Имам една българска лична карта на името на Силвестър Сталоун става ли?

    Коментиран от #25

  • 19 нннн

    19 4 Отговор
    Никой нормален българин няма да гласува за тази патерица на Шайката. Мошшшеници !
  • 20 Коронавирус

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "НА 04 С 29":

    Каракачаммбо, опикания пърч.
  • 21 САЧЕВА

    14 3 Отговор
    не си струва, тия ся крадци и доносници. ПОЗОР СТЕ МУТРИ
  • 22 ХАН КРУМ

    10 3 Отговор
    ЕДНА ЛЪЖИЦА КАТРАН НА ЕДНА КАЦА МЕД СТИГА. А ПРИ ВАС НЕ ЕДНА.КАКЪВ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА СИ, КАТО ТИ АРЕСТУВАХА НЕНО ДИМОВ,. ТОЙ ЛИ БЕШЕ НАЙ–ГОЛЕМИЯ БАНДИТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЕЙ ТАКА ЗА ПИ АР НА ГЕШЕВ. ТИ СИ СЕ НАДУВАЙ СЕГА ,КОЛКОТО ИСКАШ. ПОСЛЕДНИЯ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА , БЕШЕ БАЙ ДОБРИИ . ВСИЧКО СЛЕД НЕГО СТЕНА ВЕДЕНИ МОМИ .. ВСЕКИ МОГАТ ДА НАЗНАЧАТ ФОРМАЛНО ЗА МИНИСТЪР, АМА МИНИСТЪРНА ОТБРАНА НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ.
  • 23 Достойна присъда

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "ФАКТИ :":

    Благодарение на ВМРО шайката Герб изкара за първи път пълен мандат!
  • 24 Гост

    8 3 Отговор
    Нито са македонска, нито са революционна. Колкото до организация, то и мафията е организация.
  • 25 апел

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Шкембака":

    Става,отивам у фитнес центъро!
  • 26 Хачатурян

    6 3 Отговор
    Какъв беше този танц със саби на откриването,циркаджия хаха
  • 27 розово

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    Каква е разликата между ДПС и ВМР. Тема за размисъл.
  • 28 Уйке

    5 4 Отговор
    Каракачанов! Днес заяви, че започвате кампанията с високо вдигната глава, но някак си остана да виси във въздуха и свалени гащи!Един път стомана за водичка, два пъти стомана за водичка на третия път стоманата ще се счупи! Вие сте същите подводници като ДПС! Важна е далаверата. Това е в основата на принципите!!!

    Коментиран от #29

  • 29 Уйке

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Уйке":

    Аман от редактори и коректори! СТОМНИ! Не стомана!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 МИ СЛАБАКА?

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "МВРО шоу":

    АНДРЕЙЧО АЛКОХОЛИКА?!!
  • 32 щерьо

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    МВРО ( =ВМРО - МЕНТАЦИ ) , Министерство на Вътрешните Работи Организация ( ПАРТИЯ ) на ченгетата от ДС на БКП - ПСЕВДОПАТРИОТИ т.н. патрЕоте от Руси добре нахранени и като свине оядени . Параванът патриотизъм - последното убежище на мръсниците комунисти !
  • 33 Коко

    1 3 Отговор
    Пенсията била станала 300 лв !!! Браво, уникално чувство за гордост........И ще стане 700 след 4 г.
    Уха......голяма работа сте.......
  • 34 инчхай

    0 0 Отговор
    дебелака,пияндето-джамбазки и наркоманина-слабаков
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове