Last news in Fakti

6 Март, 2021 16:20 10 821 235

Иван Костов: Всичко друго разбирам, но не и защо гражданите избират джипката и Доган

  • иван костов-
  • коронавирус-
  • избори-
  • парламент

САЩ и ЕК дават ясен сигнал за ситуацията у нас, но ние сме като чуждо тяло в тази цивилизация

Иван Костов: Всичко друго разбирам, но не и защо гражданите избират джипката и Доган - 1
Снимка: Архив

САЩ и ЕК дават ясни и силни сигнали, че ситуацията у нас не е добра, но българските институции ги интерпретират както си искат, защото са като "чуждо тяло" в цивилизацията, към която се надявахме, че сме се присъединили. Това коментира бившият премиер Иван Кастов в събота в предаването “Седмицата“ по Дарик радио.

По повод реакцията на българските власти на изявлението на двамата американски сенатори, които критикуваха корупцията в България, Костов каза, че у нас се правят различни интерпретации, защото не се познават кодовете.

“Обстоятелството, че председателят на външната комисия на Сената на САЩ, демократ, застава зад определено изявление и до него стои най-старшият сенатор - републиканец, говори само едно: Това е много ясен и силен знак към българските политически среди и българските управници. Не е най-силният знак и няма нужда да е по-силен“, заяви Костов.

“Това да се интерпретира, че по този начин не се ангажира целият сенат, ами то ще стане много натегната атмосферата, ако целият Сенат или дори само външнополитическата комисия на Сената застане зад това твърдение. Двамата обаче подсказват, че ако го отнесат във Външната комисия, това ще стане резолюция на комисията веднага. Защото председателят демократ и старшият сенатор републиканец стоят зад този текст“, обясни Костов.

По думите му, обаче, позицията на двамата сенатори няма роля в оформянето на мислите на днешните гласоподаватели.

“Но мен дълбокият провинциализъм и отчужденост на българските институции от цивилизацията, към която ние се надявахме, че сме се присъединили, ме потриса. Например ВСС, който опонира на Кьовеши за това, че тя не приема 7 от неговите 10 кандидатури. Какви са тези хора и какво си представят те и какво разбират от света, който ги заобикаля? Или действат емоционално, уплашено? И този знак може да се интерпретира по всякакъв начин, като не се познават идеите на онази цивилизация. Ние сме като чуждо тяло в нея, това е истината“, каза Костов.

Той изрази недоумение защо гражданското общество у нас търпи това. “Защо тази гражданска общност, една част от нея, отиде и избира коалицията с Доган, избира джипката, защо? Не разбирам защо тези хора правят това. Аз разбирам, че има олигарси, че те дават храна на много хора, че има администрация и тя е подкупена. Разбирам, че ни се вдигат заплатите предизборно, разбирам, че има пенсионери, на които се дават по 50 лв. Всичко това го разбирам, но не разбирам гражданите защо го правят. Аз под граждани разбирам истински граждани, а не посткомунисти, не такива бръшлянови хора“, заяви Костов.

По думите му политици, които демонстрират привързаност към вярата, отпускайки средства за манастири или практикувайки максимата "ако имаш две дрехи, дай едната на ближния", го правят по-скоро за PR, а не защото вярват в тези ценности.

"Това не е вяра. Това не е това, за което говорим. По-скоро в това виждам PR – стремеж да се покажеш в добра светлина, да бъдеш харесван от обществото", заяви още Костов.

По отношение на антикризисната икономическа политика на България, Иван Костов заяви, че ефектите от нея не са никак добри.

"Ние се справяме по-лошо от средното, това е очевидно. Това личи от данните и фактите. Това е икономическа политика, която не си дава сметка, че загубата на живот е най-голямата загуба на национално богатство. Тя с лекота жертва човешки животи. Планът на сегашните български упавляващи за възстановяване и устойчивост на България е под всякаква критика", категоричен е бившият премиер.

"Аз вярвам в България – в това отношение никога не съм поставял под съмнение вярата в отечеството на Левски, Ботев, възрожденците. Това за мен е вън от всякакво съмнение, не мога да поставям тази вяра под въпрос", заяви още той.

А стратегията на света за борба с вируса Иван Костов нарече идеологически фалит.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 94 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    311 68 Отговор
    Всичко друго разбирам,
    но не и защо все още не си в затвора...

    Коментиран от #5, #34, #201

  • 2 КАЖИ СИ ИВАНЕ

    158 28 Отговор
    ТЕ ЩЕТЕ РАЗБЕРАТ😈😈😈😈😈
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бойку шкафа

    129 39 Отговор
    Мълчи бре,тъкмо успокоих топката и 🐑🐑🐑🐑 пак ще гласуват за мен..Кражба колкото може и това е.И после в БарЦелона.
  • 5 И аз

    195 24 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Всичките политици от последните 31 години в затвора

    Коментиран от #60

  • 6 Бойко краде България пред очите на

    115 31 Отговор
    Хората. Номер 11.за да си върнем България. Боли ме за България! Окрадена, опоскана, мръсна, болна... Да си върнем България! Да я направим чиста, здрава, богата, модерна и усмихната! Толкова е красива България! Да си я върнем, да бъде на всички българи! А това ще направим на 04. 04.2021г като всички отидем пред урните и направим отговорен избор!🇧🇬

    Коментиран от #26, #113, #168, #214

  • 7 123

    186 30 Отговор
    Ваньо,еми те същите те избраха и теб.Ама всички сте за затвора да знаеш.

    Коментиран от #66

  • 8 дядо курти от село пиперково

    105 32 Отговор
    Яяяяяя кой изпълзя от хралупата..Айде Ваньо,бягай да прегърнеш Румен Христов и заедно с падишаха на държавната софра.

    Коментиран от #194

  • 9 РАДИО ЕЛТО

    166 39 Отговор
    тоя и сдс съсипаха БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И ИНДУСТРИЯ

    Коментиран от #204

  • 10 Номер 11, за да си върнем България

    92 27 Отговор
    Нямате идея какво става в циганските махали Герб купуват гласове

    Коментиран от #56, #77

  • 11 Жалко

    78 82 Отговор
    Ако Костов не бе бламиран от внедрените в СДС комунисти и мутри с десетки милиони руски пари, днес БГ щеше да е БЕЗВЪЗВРАТКО скъсала с вековният си враг и окупатор.

    Коментиран от #28, #99

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бари

    55 23 Отговор
    Трай бе ... юда
  • 14 Номер 11, за да си върнем България

    80 26 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко. Бойко Борисов е диктатор
  • 15 Железаров

    63 21 Отговор
    Никога не-са ми харесвали фотографии,с преобладаващо лилав цвят.
  • 16 РАДИО ЕЛТО

    87 26 Отговор
    от ИВАН КОСТОВ сдс 31 години та до сега БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ КЪМ ДЪНОТО НА ПРОПАСТА
    а БОЙКО И ГЕРБ ще ни довършат
  • 17 бацали

    29 42 Отговор
    Е за този не искам да кажете една лоша дума.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Еразъм

    83 20 Отговор
    "Не разбирам защо избират джипката и Доган"? Ами има си много просто обяснение - ПРОСТОТИЯ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 перничанин

    77 25 Отговор
    А аз питам , ти защо не си в затвора! Ето това е най-ясния сигнал към Кьовеши. От 10 предложени 11 щяха да вземат при Кьовеши, ако ти, вълк Лупи, Румен шадравана, Румен Гечв, Жан Виденов,Христо Иванов, Мая Манолова Галева, Корнелия Импексова Цв,Цв Цецка Цачева бяхте подсъдими, ако някой разследваше Боковите шкафчета, ако, ако, ако...нещо като твоите кой,кой, кой...
  • 23 Бат Бойко дъртия комунист

    53 17 Отговор
    Аз съм прост и избирателите ми са прости и се разбираме.
  • 24 Шопо

    76 33 Отговор
    Е тебе ли да изберем,бе айдук!?
  • 25 Кси

    99 23 Отговор
    Аз пък не разбирам, защо като гласувахме за СДС, получихме за управляващ партиен секретар, преподавал политическа икономия, или е малшанс
  • 26 Истината Е

    32 41 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко краде България пред очите на":

    А трябва с бюлетина # 12 . Партията на Малинов ( русофилите ) ще изчистят десетилетната смрад !
  • 27 свидетел

    84 21 Отговор
    Ванчо циганчето, този пладнешки разбойник, крадец и мародер на прехода и той се чудел и какво се чуди червеният боклук, защо избирали феса и тиквун, а кого да изберат кУрнела и останалите фракции на бившето БКП ли бе лицемерна гадино, кого, всички сте един дол дренки и ти краде и лапа колкото можа, а дали не си един от стълбовете на корупцията, още има живи свидетели на властването и престъпленията ти, затваряй си устата да не стане като с черепчето.
  • 28 Щирлиц

    52 9 Отговор

    До коментар #11 от "Жалко":

    Ако не бяхте натъпкали в парламентО пребоядисани алчни комунисти,сега нямаше ЕС да ни пие кръвчицата.
  • 29 В панделата

    83 17 Отговор
    Присмяла се кука на крива бука. Ванчо, в качеството на какъв даваш мнение, като всички, управлявали в последните 30 години, само крадохте ,лъгахте и работихте Само в своя полза и личен интерес.

    Коментиран от #109

  • 30 ke da

    30 8 Отговор
    Щото простотията владее територията на нещастните Ганьовци! Тук няма закони на цивилизацията , а само на Ганя- гадния! Затова всичко се изнася от нея, а другите само я заобикалят бързо!
  • 31 Браво на г-н Иван Костов!

    44 30 Отговор
    Право куме в очите !
    Но народа ни е сляп,като Самуиловите воини !
    Един е едноок на хиляди !
    Бойко е като Василий българоубиец !
  • 32 другарят

    69 23 Отговор
    Това е най-зловещата личност в българският преход! Вместо да отговаря за престъпленията си срещу българският народ и държава, той с цялата си наглост дава оценки! Говори за "ясните сигнали" на неговите господари !? Ами това са "сигналите" на нашето колониално положение бре църен дявол!

    Коментиран от #39, #43, #81

  • 33 Винаги готов

    54 18 Отговор
    Този патладжан е винаги готов с черпака, за да се докопа до софрата! А него не го ли избраха същите, които предпочетоха мутрата? Къса памет, а уж лаборант!
  • 34 Политанализатор

    37 19 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Тая Тиква Костов не проумява ли,че зад Чекмеджето стоят армията държавни хрантутници и семействата им,даскалите, военните, полицаите и обръчите от фирми ортаци на шайката му!! Отделно,подкрепата на Вашингтон, Брюксел и Анкара!! Не е необходимо много акъл за да се осъзнаят тези факти!!

    Коментиран от #151

  • 35 111

    29 20 Отговор
    Иване, само простотията основата на русофилството - е причината да сме прокле/ата територия!
  • 36 радко шишарко

    67 17 Отговор
    Боклук всички помним приватизацията по твое време, отдавна трябваше да си в затвоеа
  • 37 Господин Костов

    36 10 Отговор
    Проф Илчев даде да се разбере, че след вас е настъпил потоп,изтребено е всичко , което е имало централно мислене. Дали има някаква магическа формула, която да възстанови държавата, но не за 800 дни, да се започне да се възстановява поне..

    Коментиран от #103, #136

  • 38 сдгртх

    18 18 Отговор
    Щото след вас, вече всички останали изглеждат по-добре. Но пък сегашните упорито се опитват да ви засенчат. А и когато основната алтернатива е кака кури...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 НА 05.04. 2021 г.

    25 10 Отговор
    Бунт ! Революция ! Въстание ! ПРОТЕСТ !
  • 41 Знайко

    30 9 Отговор
    “Защо тази гражданска общност, една част от нея, отиде и избира коалицията с Доган, избира джипката, защо?" Г-н Костов не всички граждани избират трохите хвърляни от джипката. И се продават за жълти стотинки. Нима сте се забравили, колко много хора ви подкрепяхме до последно. Само 60%-70% са дебилите сред гражданите. Едно време просто не знаехме, че единствения начин е да минат 2-3 поколения, за да измрат червените дебили. У нас има 30%-40% свестни граждани, които обаче не се умориха 30 години да се борят с простотията и алчноста на дебилните си съграждани. Просто трябва много време за да станат свестните хора мнозинство.
  • 42 айдук

    28 14 Отговор
    Тоя пък се чуди как двама американски онбашии не могат да надделеят на цяла България. Ами чуди се. Ти затова си в историята. Все някой трябва да те постави, а ти да крадеш. И все народа ви виновен. Що не вземе господ да си ви вземе.
  • 43 Айдеее У РАША

    18 19 Отговор

    До коментар #32 от "другарят":

    Той не знам, НО ТИ СИ ЧЕРВЕН ДЯВОЛ С РУСОФИЛИСТИЧНА КРЪВ, РАЗЯЖДАЩА ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА НИ!
  • 44 Черния лорд

    19 3 Отговор
    Както избраха вас, прозиводните ви калинки и сие - бездушие на хората, сляпо спедване на големия на деня и фатализъм резултат от смачканото самочувствие на народа.

    И човека, който е пращал спортистите от УНСС да блокират камиони с храна и провизии от държавен резерв за София и да ги връщат, за да станат събитията от въпросните години миналия век да говори за морал и как хората избират е направо трагикомедия.

    Лошото е, че и Слави Трифонов се готви да е поредния месия, та ще го берем още...
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    42 12 Отговор
    ИВАН КОСТОВ с масовата приватизация съсипа БЪЛГАРИЯ сдс същите са както и герб та ДОГАН БОЙКО КОСТОВ са си задкулисие мафия ДЪРЖАВА в ДЪРЖАВАТА
    а ИВАН КОСТОВ хариза много
    заводи индустрия някога на
    ДОГАН
    ХОРАТА помнят има интернет
    ЧИЧКО БАЙ ГУГЪЛ

    Коментиран от #58, #121

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гошо

    19 11 Отговор
    Командира не става. Това го доказа.
  • 49 Docenta

    29 21 Отговор
    Ще гласуват за Бойко,не защото е много готин,а защото опозицията е пълен кенеф

    Коментиран от #54

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Не плюйте по Костов ! Прав е !!!

    27 19 Отговор
    Трябва да изчегъртаме хунтата от ГРОБ !
    ЗАВИНАГИ от власт ! С пароструйка !!!
  • 52 Видял

    18 42 Отговор
    Най добрия премиер в прехода
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 БСП в канала

    26 9 Отговор

    До коментар #49 от "Docenta":

    Прав си! Време е да се разделим с комунизма!
  • 55 Нищо не е забравено

    49 9 Отговор
    Докато бе на власт този патладжан, всеки можеше да реши проблемите си! Способа бе един - внасяш "дарение" във фондацията на жена му и... готово. А помним иминистър 10%, Гад Зееви, американския ток още подгрява сметките ни за ток, "продажбата" на Кремиковци, на МОК "Медет",.... Да патладжана е толкова нагъл, колкото крадлив и лъжлив! Нема отърване от тази измет! И от това котило е и Ал Йо, Гърнето, Фори който разцепи БПЦ, Бичето.... Бог да ни пази от такива управници! Хора, мислете за кого ще гласувате!
  • 56 хе хе хе

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Номер 11, за да си върнем България":

    Другите също не спят ...
  • 57 граматикофил

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "111":

    Писането с главни букви означава истерия! Пропуснал си буквата З. Невротизма и комплексите са лечими!

    Коментиран от #61, #225

  • 58 ЛЕЕЕЕЕ кооо

    21 27 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    масовата проватизация я направиха комунистите преди Иван Костов, ама лъжите ви русофилси край нямат, а простите ви верват ли верват!

    Коментиран от #63, #70, #93

  • 59 Българоубиец е

    48 12 Отговор
    Тоя ПРЕСТЪПНИК ПОДПИСА РАН-ЪТ -присъдата на след социалистическа България и пропиля огромната енергия на хората, които жадуваха за промяна, които свалиха от власт комунистите, но тоя се оказа голям крадец ,плиткоумник и комплексар. ТОЙ с езуитска наглост унищожи работещи заводи, предприятия, селското-стопанство…всичко..

    Точно хора като Костов през годините на преход се изгавриха и с труда на нашите родители, и със самите тях, които са принудени да мрат и живеят в унижения. Тоя трябва да го кръстят „Българоубиец“!

    А СДС бе соросоидната партия която разруши, разпродаде и съсипа страната ни. Те излъгаха и пропиляха надеждата на милиони хора за демокрация.
    И най-лошото- против Конституцията ни вкараха турското ДПС в управлението, когато на политическата сцена в България бе "узаконена" на "Кръглата маса"1990, точно СДС предлагат Доган да седне на масата от страната на СДС.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 111

    7 6 Отговор

    До коментар #57 от "граматикофил":

    В твоя ще набутам нещо квадратно! За да ти е кеф за по-дълго!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #58 от "ЛЕЕЕЕЕ кооо":

    влез при БАЙ ГУГЪЛ и прочети не се заяждам господине ДОВИЖДАНЕ
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Фаро

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Абсолютно вярно.Нямат благодарност дори към онези,които вечно ги избират
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Нане

    21 7 Отговор
    бая доларас улизат у лабораторийката му у Драгалевци.

    Коментиран от #157

  • 69 Гербовиден 🐧 със сърп и 🔨

    26 9 Отговор
    Най тъпите и крадливи комуняги са в
    Г Е Р Б и производните им отрочета !
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 16 Отговор

    До коментар #58 от "ЛЕЕЕЕЕ кооо":

    господине а АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ е потомък на убийци на ДЕЦАТА на ЯСТРЕБИНО

    АЛ ЙОРДАНОВ е от сдс

    Коментиран от #209

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Сиганин

    23 9 Отговор
    Освен пожарникар имааме си и сиганин за министер преседател
  • 73 ХАН КРУМ

    36 5 Отговор
    ИМАЛО ЛИ Е ЗНАЧЕНИЕ ДО, ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ?ЗА КОЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ГОВОРИШ КОСТОВ?ЧЕ ТО, АКО ГО ИМАШЕ СЛЕД 90Г ЩЕШЕ ДА СЕ НАДГРАЖДА,ОНОВА КОЕТО ИМАШЕ,НЯМАШЕ ДА СЕ НАРЕЖЕ НА СКРАБ ,НЯМАШЕ ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ ДА УНИЩОЖАТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ,НЯМАШЕ ДА СЕ ЛИКВИДИРА И УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА.КОСТОВ ТИ ЗАЩО НЕ СИ СЪБОРИ КЪЩАТА В ДРАГАЛЕВЦИ , НАЛИ Е СТРОЕНА ПРИ СОЦИАЛИЗМА ,А РАЗПАРЧЕДОСА ДЪРЖАВАТА , ПОДАРИХМЕ СИ ПАЗАРИТЕ И СЕ НАВЕДОХМЕ НА КРЪСТОПЪТЯ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ.ЗА1 ДОЛАР –СДЕЛКА!!!АБЕ ВИЕ СРАМ НЯМАТЕ ЛИ? И СЕГА СЕ ЧУДИШ? АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ОЩЕ ИМА ХОРА НА СВОБОДА, КОИТО СА СРИВАЛИ БЪЛГАРИЯ В ЧУЖД ИНТЕРЕС?ВСИЧКО СЕ ПОМНИ И СЕ ЗНАЕ.ПИТАЙ ГЕН. КИРИЛ РАДЕВ , ПИТАЙ БОГОМИЛ БОНЕВ, АКО СИ ЗАБРАВИЛ ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯТ.
  • 74 НИКОГА

    18 6 Отговор
    Не съм гласувал за ГЕРБ и неговата Бащица !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Анонимен

    5 9 Отговор
    Виж на бб и сравни в ютюб на цц от Америка, Германия, Лондон... Цветанов е над всички ви. Близките ни са извън България, а на борисов са ХХХ. Адвоката от САЩ каза три думи за Финал на Др. БОЙКО БОРИСОВ.
  • 77 ПСР

    12 6 Отговор

    До коментар #10 от "Номер 11, за да си върнем България":

    Ох,само там да беше!
    Не купуват-направо пазаруват на едро,по цели съсловни групи.Плашат,придумват,рекетират.Страшно е.Вече не е шайка.ОПГ-банда.
  • 78 СЛОНА

    24 8 Отговор
    ТИ ТАКИВА ГРЕХОВЕ ИМАШ ,ЧЕ ДЕВЕТ ПОКОЛЕНИА НАПРЕД НЕБИХА ТИ ПРОСТИЛИ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ТИ ПРОСТОТИЙ ДЕТО НИ ВКАРА В НАТО И ЕС БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ,НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ТИ ВЪРНЕМ ЗАСЛУЖЕНОТО И ЗАТОВА ДЕТО ДОКАРА ЦАРА ЩЕ ВИ ПАДНАТ ГЛАВИТЕ КАТО НА ПРЕДИШНИТЕ ЦАРЕ ВАЩА .........
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 пкп

    12 5 Отговор
    циганин
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 СЛОНА

    15 13 Отговор
    ТУК Е РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДА СТАНЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КАКТО ИМА СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД ТРЯБВА С ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ДА ИМА И НАРОДЕН СЪД....

    Коментиран от #160

  • 83 Този иван този същия

    43 5 Отговор
    Подари Нефтохим за 150 000 000 $, толкова струваше 1 футболист от Барса тогава не го помня вече,пък и няма смисъл....P.s. Най-голямата рафинерия на балканите с пълни резервоари които са на стойност може би в пъти повече от сделката....тъй,че моля не го правете мъченик.
  • 84 ШАЙКАТА ИЗГОНИ ДЕЦАТА НИ

    7 27 Отговор
    Христо Иванов:

    🇧🇬България е другото име на надеждата.

    🇧🇬България е онова, което ни обединява. България е това, което ни свързва с миналите генерации, дава ни техния дух, техния смисъл, тяхната воля за държавност.

    🇧🇬България е онова, което ни кара да знаем че утре може да бъде по-добро от днес.

    ❗България е нашата надежда, че заедно можем много повече.

    ✅За да превърнем тази надежда в реалност, трябва действие. Идват избори.

    🔵На 4 април, с номер 11 вземете бъдещето в своите ръце. Нека заедно да превърнем надеждата за едно по-добро утро в реалност.

    🔵Голямата България е наш дълг.

    🔵Демократична България си поставя три големи каузи - свободата, модернизацията и законността.

    👉Първата цел на всички политики, които предлагаме е страната ни да се превърне в най-доброто място за отглеждане на деца.

    👉Образованието е вратата към бъдещето. То трябва да е достъпно и качествено. То е инструментът, с който всеки българин и всяка българка може да промени своята съдба.

    ✅Ние не просто трябва да си поставим за цел българите в чужбина да се връщат в страната, а България да стига до всяка точка, където има и един българин, който иска да запази връзка със страната.

    ✅Тази връзка е това, което ние наричаме Голяма България.

    Атанас Атанасов:

    🔵Демократична България е онзи инструмент, който създадохме, за да търсим промяната.

    🔵Миналата година заедно с вас бяхме по площадите на България и искахме оставката на правителството и глав

    Коментиран от #88, #153

  • 85 пешо

    38 7 Отговор
    долен боклук , ти унищожи българия , много отдавна трябваше да си в затвора .
  • 86 Ами да

    24 12 Отговор
    Костов е падение, но Герб и БСП са национална катастрофа!
  • 87 Парлаелементарен контрол

    34 1 Отговор
    Идват блестящи умове, като Кокала, Жеков каруцаря, Димитър Пенев думата, Калки, Искрен Пецов,Кали,Кристина Димитрова и още ....
    Боже,къде е Йоло Денев ?! Боже !
  • 88 БСП в канала

    21 7 Отговор

    До коментар #84 от "ШАЙКАТА ИЗГОНИ ДЕЦАТА НИ":

    Вашия почетен председател е лилавия Костов, спонсор ви е Маджо, политически съюзник Курнела Импексова.
  • 89 Помнещ

    31 4 Отговор
    Този ,същият ми писа 2 по Политикономия в ТУ -София/тогава ВМЕИ/,защото не можах да му изброя предимствата на социализма.Наричахме го Мавъра.1988г
  • 90 Съдията

    32 5 Отговор
    Този е за затвора ама от всякъде,Такава Приватизация направи че ни разказа играта.Ама пък така си е оплел кошницата че с пръст не мож го пипна...
  • 91 Гласувайте за който и да е !

    16 15 Отговор
    Само за ГРОБ твърдо НЕ !

    Коментиран от #96, #101

  • 92 и на тебе

    17 0 Отговор
    Щото Иван поведе хорото натам. Са разбра ли ?
  • 93 Знайко

    21 16 Отговор

    До коментар #58 от "ЛЕЕЕЕЕ кооо":

    Енергото го принатизираха Сакскобургодски, Доган и Станишев. Симеон искаше да приватизира и магистрала Тракия. ТЕЦ Варна след приватизация и след няколко препродажби го придоби "бедния" и "честен" ченге политик Доган. Пеевски стана "най-преуспелия" млад "български" бизнесмен. Борисов отдаде на концесия летище София, а не Костов. Мошеник, купил луксозна вила за милиони евро в Барселона на незнам коя си поред млада жена. Някой вярва, ли още, че Иван Костов е най-голямото зло и най-големия крадец у нас. Ясно е Костов също е топнал пръсти в кацата с мед. Но я посочете колко от преминалите през власта последните 30 години, са по-бедени от Иван Костов и колко са по-богати?

    Коментиран от #118

  • 94 Да приклещим гербавите тикви !

    9 8 Отговор
    Битката на петте армии !....
  • 95 chi

    29 4 Отговор
    Тоз разбойник защо го искарахте от нафталина?
  • 96 Знайко

    16 7 Отговор

    До коментар #91 от "Гласувайте за който и да е !":

    И за ДПС, ВМРО и Магарешки твърдо не.
  • 97 РАДИО ЕЛТО

    18 6 Отговор
    мръсник гад
  • 98 Оставчо

    8 11 Отговор
    Теглете черта на гербавата пасмина.
    Гласувайте за Българско лято! Ще е яко !
  • 99 Гласоподавател

    21 5 Отговор

    До коментар #11 от "Жалко":

    Другаря Костов е от червената мафия сто процента

    Коментиран от #130

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 БСП в канала

    21 8 Отговор

    До коментар #91 от "Гласувайте за който и да е !":

    За БСП твърдо НЕ! За Мая Галева - твърдо НЕ! За Христо Иванов твърдо НЕ!
  • 102 сиган

    20 5 Отговор
    Тоя с лилавите венци, трябваше да е в централния Софийски до живот. От него и седерастите му започна голямото крадене.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 мавър нагъл

    17 3 Отговор
    Стартовата посока я даде СДС-то бъкано с ченгета . Какво се правиш на изненадан . Дръж Ваньо да крадем и от тогава се така.
  • 106 Уха

    24 3 Отговор
    Какъв нахалник е тоя крадец
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Знайко

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "В панделата":

    Не всички има изключения като: Ренета Инджова, Иван Костов

    Коментиран от #116

  • 110 Скрий се

    22 4 Отговор
    Черен циганино, всичко започна от теб!
  • 111 ни лук ял

    17 1 Отговор
    Ако вместо да бъдеш ''изпран'' , беше в затвора заврян , може би щеше да бъде друго , щеше да се мисли за последици.
  • 112 Хаха

    22 4 Отговор
    Прави приватизация с Доган и Данчо Ментата ние помним
  • 113 Здрав разум

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко краде България пред очите на":

    Колко пъти ще пишеш една и съща опорка?

    Коментиран от #144

  • 114 Вълче ехо

    7 12 Отговор
    Вият, храчат,грачат,кудкудякат и грухтят !
    Но си заминават гербавите тикви.....
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гласоподавател

    21 2 Отговор

    До коментар #109 от "Знайко":

    Прочети какво написа за него Ренета Инджова като мафиоз : Иван Костов 🤣 даде цялата икономика на мафията
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Знайко

    5 16 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Недей да лъжеш. Масовата приватизация беше 1995-6 г. преди Иван Костов стане примиер. Пък и у нас законите ги пишат и приемат над половината от 240-те тиквеника в Народното събрание. А не министърпредсидателите като Иван Костов или Боко Тиквата.

    Коментиран от #126, #231

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Ковитачевич

    3 3 Отговор
    ТИЯ ВЛАС ИМАЩИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ В БУЛГАРИШ СЕ ВИЖДА ЧЕ СА НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ. ТЕ И НАКАЗАТЕЛНА ОДГОВОРНОСТ ПО СЕРИОЗНА НЕ НОСЯТ ЗА НЯКОЙ И ПО КОНСТИТУЦЯ ПИШЕЛО ТАКА.И ЗА КАПАК ИМОНИТЕТИ ИМАЛИ. МАЛКА ШВЕИЦАРИЯ ЩЯЛА ДА Е БУЛГАРИШ НО НЕ ЗА ВСИЧКИ САМО ЗА ДАНАКОИЗЕДНИЦИТЕ. БГ Я ОПРАВЯ САМО ПО СЕРИОЗЕН КОНТРОЛ ОТ ЕВРОСЪЮЗА. СЕГА ПОВЕЧЕТО ПАРИ ОТ ЕВРО ДОНУРИТЕ КОЙ ГИ ОСВОЯВА? ДАНЕ БИ БАЙ КОЛЙО ОТ БУСМАНЦИ С 350 ЛВ. ГЕНОЦИД ПЕНСИИКА. ИЛИ МЯКОЙ РАБОТНИК НАПРИМЕР? МИ НОМЕРА ДА СЕ ЖИВЕЕ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ В БУЛГАРИШ ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е ОТ ГРАФАТА ДОНДУТ ЯСЛА ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИЯ.
  • 124 Здрав разум

    17 4 Отговор
    Политически трупове като Костов и Гечев, зомбита като Томов, реанимирани алкаши като Инджова и Румен Петков, пребоядисани номенклатура отрочета като Христо Иванов, пенсиониран фатмаци като Радев и Шивиков. Това ли е светлото бъдеще? По-скоро Апокалипсис.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Хахаха

    19 0 Отговор

    До коментар #121 от "Знайко":

    Ти чувал ли си за Командира който решаваше всичко и финансите даже след Луканов

    Коментиран от #139

  • 127 Не разбирал той

    15 6 Отговор
    Бойко такъв-онакъв, но успя да убеди и света, и голяма част от българите, че именно той е представител на дясното.
    А ти, г-н Костов, когато дойде на власт благодарение на невиждано силната подкрепа на дясноориентираните българи, какво направи? Първата ти работа беше да попилееш СДС и да го замениш с нещо като синьо ОФ, от което хората избягаха. Старите седесари, укрепнали и натрупали опит в 7-годишна битка със столетницата, бяха готови да продължат делото си, но ти ги разрита, обезсили и обиди. Каква роля им отреди? Даде им "право" да присъстват на съвещанията на общинските ръководства на СДС, но БЕЗ право на глас - да гледат и да слушат как стари махленски отечественофронтовски активистки от времето на соца се разпореждат в СДС и от името на СДС, при условие, че са се писали седесарки чак след като Н.Добрев върна мандата и България тръгна към предсрочни избори.
    Ти съсипа автентичното дясно у нас, Иване!

    Коментиран от #142

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Аз40🏴‍☠️

    13 0 Отговор
    Щом Иван Костов фон Синята Джука стана антиваксер нещата са ясни. "Идеологически фалит" 😅
  • 130 Кси

    12 0 Отговор

    До коментар #99 от "Гласоподавател":

    Мда, по действията се познават, не по говоренето, тоя що не отвори досиетата навремето, от бившите соц само в БГ не ги отвориха, в резултата ДС и олигархия престъпна 30г, затова сме на тоя ред
  • 131 Здрав разум

    10 4 Отговор
    Щях да пропусна : великата хуманистка Мамая и учиндолския сводник. Паноптикум.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 копи пейст

    15 1 Отговор
    старши асистент в Катедра „Политическа икономия“ във Висшия машинно-електротехнически институт „Владимир Ильич Ленин“ (днес Технически университет), София. Във връзка с назначаването му за ........старши асистент проверката, извършена от ръководителя на катедрата проф. Алексиев, се казва: „Иван Й. Костов е политикономист с твърде солидна подготовка и широки интереси. Той познава много добре произведенията на класиците на марксизма-ленинизма и е убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система“.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Гласоподавател

    15 2 Отговор

    До коментар #37 от "Господин Костов":

    И какво по различен е мафиоза Костов от останалите,че ни го нахендри по благо ли и излъга три милиона гласоподаватели след 90
  • 137 българин

    20 1 Отговор
    голям грабеж беше ,заводи нарязани на скраб ,трактори по 1 лев иване иване
  • 138 чичо

    12 8 Отговор
    Още един който не казва за какво и за кого да гласуваме.Е как да гласуваме.Само върху празни бля-бля не става.Аз Иванчо живях при бай Тошо,при тебе и царя,при Станишев,но сега живея най-добре.Чаткаш ли за кого и защо гласуваме?

    Коментиран от #143, #149

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 БКП

    17 1 Отговор
    Не разбирам, тоя крадец , царя на ДДС измамите, защо не е в затвора.
  • 141 Бамбука

    13 0 Отговор
    Що не попиташ келнера - банкер та да те светне ? Не беше ли той пратеника ти към царя и БМБ ?
  • 142 Кси

    14 1 Отговор

    До коментар #127 от "Не разбирал той":

    Точно казано, няма какво да се добави, унищожи дясното като повсеместно даваше предимство на бивши комунисти
  • 143 Кси

    7 3 Отговор

    До коментар #138 от "чичо":

    Така е, чичо, вярно е
  • 144 Чичо

    8 4 Отговор

    До коментар #113 от "Здрав разум":

    Добре, ще ти сам пример, не опорка. Километър трилентова "магистрала" Хемус в равнината ни струва 16700000 лева. Километър истинска четирилентова магистрала в Германия, планински терен, струва 6 милиона евро - при доста по-високи разходи за труд.
    Е, къде мислиш, че отива разликата? Само за сравнение - километър от Люлин струва 4.7 милиона лева!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 кажи си иване

    14 2 Отговор
    Тоя и у БКП-то не го искаха , жена му партиен секретар и той ни полага основите на ''демокрацията'' . Ей за това днес е свлачище не държава.
  • 147 София

    15 2 Отговор
    Защото сме ти яли попарата,ти ни докара до там и всички са по добър избор от теб, нещастнико крадлив.
  • 148 Риторичен

    12 2 Отговор
    въпрос ?

    А ти защо вървеше подръка с Доган през есента на 1996 г.?
  • 149 РАДИО ЕЛТО

    13 4 Отговор

    До коментар #138 от "чичо":

    ти ЧИЧО ако си добре на повечето ХОРА им е зле

    Коментиран от #211

  • 150 ФАКТИ :

    9 2 Отговор
    Агуптинът Костов, като се усети, че заради грабителското му управление народът ще гласува масово за Симеон уреди регистрация на две реално несъществуващи партии с почти същото име като на НДСВ, за които гласуваха над 5% от хората. И заради това на НДСВ не му достигна малко за пълно мнозинство в парламента. Но въпреки
    мръсния номер Симеон предложи на Костов да направят каолиция със СДС, но той отказа, защото бил обиден на народа за загубата на изборите ! По този начин дори след като падна от власт ц.иганина oтнoвo "допринесе" за доограбването на българите, защото Симеончо не посмя да предложи на БСП и си даде г.ъза на ДПС, което с мерак ce нaмърдa и в държaвнaтa влacт ! И нe cтигa, чe крaдяхa якo прeз мaндaтa нa Caкca нo и прoдължихa чaк дo cрeдaтa нa 2009 г., зaщoтo и продажното БСП с лидер СерГейчо ги пoкaни нa държaвнaтa coфрa !!

    Измиcлeнитe пaртии c пoдoбни нa НДCВ имe ca нa 6-тo и 7-мo мяcтo !
    Чacт oт рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри 2001 г.:

    1.Нaциoнaлнo движeниe "Cимeoн Втoри"(НДCВ) - 42,74 %
    2.OДC - 18,18 %
    3.Кaoлиция зa Бългaрия - 17,15 %
    4.ДПC - 7,45 %
    5.Гeoргьoвдeн-ВМРO - 3,63 %
    6.Кaoлиция "Cимeoн II" - 3,44 %
    7.Нaциoнaлнo oбeдинeниe зa цaр Cимeoн Втoри - 1,7 %
  • 151 Казуар

    5 8 Отговор

    До коментар #34 от "Политанализатор":

    Другарю гербер, във Вашингтон и Брюксел много добре знаят кой е Борисов, но понеже е избран от тълпата избиратели го търпят.
  • 152 Ами гласуваме за жипката и дпс

    5 5 Отговор
    Щото не нема тебе ваньо да ни спасиш
  • 153 Наивник си ти,

    7 1 Отговор

    До коментар #84 от "ШАЙКАТА ИЗГОНИ ДЕЦАТА НИ":

    нова политика чакаш от комуниста Бойкикев. Направо нонсенс.
  • 154 гларус

    14 0 Отговор
    Бойко може да се каже , че нещо поне направи ,а ти разпродаде цяла България и не си още в затвора

    Коментиран от #156

  • 155 Ван дер Любе

    14 3 Отговор
    Ами Костов вината е твоя, на Софиянски, на рядкото л..йно Александър Йорданов и другите от твоето управление. Не бяхте ли вие, които разпродадохте България за жълти стотинки. Спомняш ли си случая с авиокомпания Балкан, Кремиковци и т.н. Гащите на Софиянски на гарата (нещо ги няма), мавзолея, Петър Стоянов (осребрил президентството си в Щатите) и т.н. Вие доведохме руския агент на КГБ Симиончо, а той Борисов. Така е. Не се изненадвай.

    Коментиран от #174

  • 156 Гешев

    7 5 Отговор

    До коментар #154 от "гларус":

    Прав си за Костов. Но Борисов не е направил нищо съществено. Дали са му 100 милиарада, а той е вложил некачествено около 40 (или по-малко). Останалите са окрадени. Това са фактите.
  • 157 ФАКТ :

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "Нане":

    Лабораторията е в частният му "Нов български университет" чрез, който продължава да ни ограбва и на всичкото отгоре произвежда и "калинки"...
  • 158 неплатенасметка

    9 0 Отговор
    Само като си спомня как лаборантката караше хората да скачат под възгласите '' Кой не скача е червен'' смях ме избива . Ама за всичко е виновен народа ни , такъв си е , наивен.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Killer

    2 0 Отговор
    Ха!
    Присмял се хърбел на щърбел.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 краси

    3 4 Отговор
    Мат,рялът,мат,рялът!Простите хора ,промитите мозъци са много!Затова бедността е голяма и РБ е лошо място за живеене !Комунистът Боко Тиквата е срам за българите !

    Коментиран от #171

  • 165 БСП най крадливата партия

    9 7 Отговор
    ЗАЩОТО НАРОДА ПОМНИ КАК ТИ И БСП РАЗГРАБИХТЕ ДЪРЖАВАТА И СЪСИПАХТЕ ПЕНСИОННИЯТ ФОНД. ЗАТОВА НАРОДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, ТОЙ ВИ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТА, ИНАЧЕ ДА СТЕ НИ УМОРИЛИ ДО СЕГА.
  • 166 демократ

    8 3 Отговор
    Този скелет унищожил СДС пак се показа от гардероба
    И той като крадлата Кури Задигна една фондацийка
    отделно титла професор.Заради него не кандидатствах
    икономика.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Че ти

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко краде България пред очите на":

    пък какво притежаваш, че да ти го ограбят? А 1996г. като ти обраха банковата сметка как беше, а?
  • 169 Коча

    6 8 Отговор
    Иван Костов допусна много грешки, но като цяло по-добър министър председател не сме имали след 1989г. Ако някой знае по-добър , да го посочи.

    Коментиран от #176

  • 170 васик атанасова

    3 7 Отговор
    този е номер 1 В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #185

  • 171 Герб

    7 2 Отговор

    До коментар #164 от "краси":

    Герб са типичните българи,дето все търсят далаверата!До вчера-комунисти,днеска-демократи!За това и хората гласуват за тях!В тях виждат себе си!!А форумните мераци със заклинания са празна работа!
  • 172 Костовс

    10 2 Отговор
    Това нещастник, който продаде държавата, този ли коментира, не го е срам
  • 173 драми

    3 7 Отговор
    ей тоз човек свърши повече работа за 4 години отколкото комунистите за 30..след него само прибират това им е работата

    Коментиран от #196

  • 174 Райхстага

    2 1 Отговор

    До коментар #155 от "Ван дер Любе":

    Нещо много услужливо "забравяш" другарите от бкп/бсп/дпс ,да не ги изреждам ти ги знаеш!!

    Коментиран от #184

  • 175 драми

    4 6 Отговор
    те и затова го плюят комунистите защото ги беше наврял във ъгъла и тях и дпс

    Коментиран от #178, #190

  • 176 мноо добър

    2 0 Отговор

    До коментар #169 от "Коча":

    Толкова много грешки допусна , а дали бяха грешки от негова гледна точка , пооблажи се , че и въвеждането на сравнителната форма не помага , редно беше да е наказателната.
  • 177 БОЙКО И ГЕШЕВ КОШМАРА НА

    4 2 Отговор
    НА БСП ДПС И ТАКИВА КАТО ТЕБ ОЛИГАРСИ, ДЪРЖИ ВИ ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТТА ГЛАДНИТЕ КРАДЛИВИ ХИЕНИ.
  • 178 тогава започна

    6 0 Отговор

    До коментар #175 от "драми":

    Мистър 10 % не беше ли в неговия екип ? Личният процент на Мавъра не се коментира , укри се и този сега наглее.

    Коментиран от #180

  • 179 Старото

    5 1 Отговор
    Костов, колкото по - малко приказваш, толкова по - големи шансове за живот имаш.
  • 180 драми

    1 4 Отговор

    До коментар #178 от "тогава започна":

    виж ве мой не си ли спомняш как беше 90 години
    ако не го приберем ние ще го приберат те..много ясно че са въртяли далавери разни хора..имаше мутри по улицата със статут на министри..мвр бачкаше за тях..как мислиш бсп дали щяха да ни вкарат в нато и в ес..щяхме да сме балканска беларус с днешна дата

    Коментиран от #187, #193

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 драми

    1 6 Отговор
    по времето на костов нямаше какво да се краде..сега тез теглят милиарди заеми и ги изчезват..

    Коментиран от #186, #195

  • 183 жалко е

    9 0 Отговор
    човека раздал разбирай унищожил България да дава съвети.
    Човека публикувал статия в Работническо дело след 10 ноември и след това станал пръв седесар.
    Човекът който през всичките тези години е живял с партиен секретар до себе си, и на когото му повярвахме 1997 г. че ще тръгнем нагоре

    Жалко и срамно,
  • 184 Ван дер Любе

    1 2 Отговор

    До коментар #174 от "Райхстага":

    Напротив, изреди ги. Аз за партиите като БСП, ДПС, ОП, ГЕРБ, СДС и някой минали в забвение нямам сентименти. Всичките са родом в БКП. Сега на власт са най-гадната част от комсомолците от едно време. Но Костов се раздава тук тук като ни лук ял ни лук мирисал, а си е едно просто леке, също от БКП. Така че давай имената, тези хора трябва да се посочват винаги. Като Гечев, например, който се прави, все едно, че е бил министър докато фалираха банките.
  • 185 РАДИО ЕЛТО

    6 1 Отговор

    До коментар #170 от "васик атанасова":

    тоз е б,уклук
  • 186 просто си пишеш

    6 0 Отговор

    До коментар #182 от "драми":

    Въобще не си наясно а просто драскаш.
    Прочети примерно за техноимпекс, но по обстойно.
    Кой как кога и какво.
    Прочети примерно за приватизацията на Балкан, Кремиковци и т.н.
    Всичко това е правено след 1997
  • 187 по добре кради

    2 0 Отговор

    До коментар #180 от "драми":

    И тази ''държава '' дето я описваш , а и аз помня , кой я правеше. Държавната администрация разполага с достатъчен ресурс за да се справя с проблемите на обществото .......... ако има желание разбира се. Предлагам два варианта , или е бил некадърен за предизвикателствата , или не е желаел нещата да се случат както трябва.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #175 от "драми":

    Навря ги в банките и предприятията за кражби безкрайно
  • 191 факт

    8 1 Отговор
    заради тебе бе иване ти така им посла, заради тебе намразих демокрацията
  • 192 Анонимен

    1 2 Отговор
    Гледай DW, Цветанов, САЩ, Германия и... Завършиха на запад децата им, на антикомунистите, безпартийните, децата им ще се развиват на заппад, а вие си гризете тук ноктите. Youtube. Решубликанци.. Българите.. На Цвък. Не харесват Борисов и чао. Мозъците са в Америка. Селянията на бб отпред. От малки рисуват. Дори преди 70 години имаше художници. Известни. А днес в България нямаш възмо ност на изява той те удря. Слага по кой у ръка му даде. По зле във всичко е от Тодор бай днес. Послушници и крадене. Щом е ок в бг, защо хората бягат. Бягайте за да се спасят от терора, от несправедливостта, от малоумието ви. Вижте и се убедете, хората в САЩ на Цветан Цветанов и Братята Вълневи.
  • 193 Цирк

    9 1 Отговор

    До коментар #180 от "драми":

    Сто хиляди РМД по време на Мавъра опоскаха държавата
  • 194 Мишо

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "дядо курти от село пиперково":

    Грешкаааа!
    Неговите хора са христо, радан и компания. Отбор юнаци с командира за вдъхновител,учител и водач
  • 195 Мариан

    7 1 Отговор

    До коментар #182 от "драми":

    Нямало ли? Ама ти от небето падаш! Кой ще си хаби времето да ти обяснява, че при него се разграби България
  • 196 Мариан

    5 0 Отговор

    До коментар #173 от "драми":

    Той за 2 год свърши много работа. После цялата чета краде
  • 197 Анонимен

    2 1 Отговор
    2 чувала на работниците и служителите от фирмата бяха открадени от маскирани. Слизайки от колата на охраната и зтой не мърдай, на земята, вземат щувалите и дали ги откри мвр, нищо не се чу. А и касиер-счетоводител.. Да знаеш какви чували с пари се изнасят. Сдс. И директора бе от бсп, скъса книжката, мина в сдс, махнаха го и започна бизнес, но не успя, и железата до ден днешен тенекии и желязото, а той на 60 умря, но ревал директора сдс като малко дете за фирмата. Кой лаком за много герги ж. Костов касовите бонове, побъркаха народа от 1944 до днес. И симеонов, се подиграва, маймуна.. От дивана да гласували, ако ги нямаш парите, кой ли би ди хвърлил сопола жена. Натискате се за да оправяте младото и се лигавите. Но този оът Цветановите от САЩ, Германия и сие западни държави българи ще ви изметат завинаги повещето некадърници. Това не сме тук живеещите в БГ да си правите с нас каквото на вас ви е изгодно. В общини на бкп номенклатури, разни други да назначавате, сега живейте в мизерия и мълчете български граждани. Дори младото не може да започне като пазач ми се жалва няма. Много грях имате да изкупъвате бкпбспдпсгерб
  • 198 ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИТИРА

    6 0 Отговор
    Иване кажи си! Петър Стоянов за корупцията. Всички сме братовчеди роднини които се облагоделствали.Ами може да са виновни . Медиците в Либия. и много други знайни и незнайни думи по конкретни поводи Атанасов по това време е важна фигура в НСС която нищо не прави а обратното.А Тодоров един ден ще намери кого са подслушвали .
  • 199 гост, нерегистриран

    3 1 Отговор
    Бай тошо много повечето направи, а вие за 30 години, рушащи пътища. И ела виж построеното на доган и михалевски. Всичко от външните клозети в ц. Махала, от канала и във водното огледало. А там голям плъх, гнусно е да пиша, рома рабол по света, но се е завърнал.. И виж.. Голям плъх и продължи да казва за нечистотиите. А колко пара се е хвърлила, с управлението на дпс и бсп. Всички са за...
  • 200 БХОРТЕИ

    5 0 Отговор
    Ами както народа търпя теб така народа търпи и другите като теб които сте за затвора.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Костов

    7 1 Отговор
    Нали ти измисли схемите за присвояване. Е сега сме на това дередже.
  • 203 Алооо

    5 1 Отговор
    По добре си трай. Снишавай се както казваше духовния ти ръководител Живков.
  • 204 Съвременник

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не пиши щуротии.
    БКП колко фалита на държавата предизвика?
    БКП ни зароби с външни заеми, парите от които изобщо не влязоха в България, а бяха разпределени между свои хора още преди Т.Живков да падне от власт.
    Фалитите на банките и пирамидите се случиха, докато БСП управляваше.
    По времето на Иван-Костовия мандат се осъществи само приватизацията, но във всеки район на България предварително имаше договорка кои предприятия ще се дадат на бесепари и кои - на седесари.
  • 205 Черен Петър

    7 1 Отговор
    Ами гражданите веднъж избраха тебе и още теглим последиците...Наглец! Не че "жипът" и Доган са по-добри, напротив! Обаче и тримцата сте заслужили един престой All Inclusiv в хотела на бай Ставри, строг но справедлив човек, за по-дългичко време, да речем поне за десет годинки...
  • 206 Шамара

    10 2 Отговор
    Иване, не обичам комунистите ама теб направо те мразя боклук мръсен!
  • 207 Гост

    7 2 Отговор
    Как не го срам този лилавия? Унищожи държавата, изгони роднините и приятелите ни по света да мизерстват за да могат дъщерички те му да лапат повече и от него. Ама него и Господ не го иска, че е по зъл и от Сатана.
  • 208 Павел Пенев

    6 2 Отговор
    Иване кажи си глупостите, ние добре ги познаваме.Как делиш хората на обикновени граждани и посткомунистически такива,къде останаха демократите и фашизоидните либерали? Каквато ти е икономиката,такава ти е и политическата идеология.Купувай си кисело мляко в полите на Витоша и не се обаждай,че хората те ненавиждат.
  • 209 Имай срам

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуйуйуйуйчо, ще изброиш ли поне стотина или двеста потомци на убийците на непълнолетни легионери през есента на 1944 г.? Докъде стигнаха, издигайки се в социалната йерархия през социалистическо време и колко забогатяха след Десети ноември потомците на тези убийци на хлапета-легионерчета? Би трябвало да говорим за много повече от 100 или 200 човека, но ти изброй поне толкова, за да видим кой какъв е.
    И е редно да кажеш, че разстрелът на шестте ястребинчета е бил командван от фелдфебел-школник, който е бил ремсист! Изплашил се да не го разконспирират и изключат от Военното училище. Затова решил да жертва децата! И Народният съд му дава само три години затвор при лек режим, защото бил "свой" на новата червена власт!

    Коментиран от #230

  • 210 1234567

    7 1 Отговор
    КРАДЕЦ НА ПЪРВО МЯСТО ГОВОРИ
  • 211 чичо

    1 2 Отговор

    До коментар #149 от "РАДИО ЕЛТО":

    Спор няма.Особено за пенсионерите чиито ниски доходи при БКП/БСП,днес тотално ги морят.Да прав си,така е.Но,искахме капитализъм,е получихме го.И мисля,че докато не си научим уроците от него,мърдане напред няма,а има много да учим.Виж западния свят,повече от век го „учат",да не говорим от преди колко векове правят пазарна икономика.Ние сме едва,едва в пеленки.Като сложиш и това,че само до преди стотина години бяхме под робство...
  • 212 Гошо

    2 0 Отговор
    Този е стар човек.
  • 213 НикогаПовечеСДС-Чума

    7 1 Отговор
    Този Ман Гел,заедно с Шайката си изкорми държавицата ни,докато скачахме като телета и припявахме на слугите му, Маричков,Кеца,Милена,Кръпела,Богдана песента: "Кой бе скача е червен" и палехме свещи по бдения с Фори Светулката.
  • 214 Много

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко краде България пред очите на":

    Много бяхме по площадите и през 89г и нищо.Тия,които я напуснаха тая държава,постъпиха най-добре и малцина неуспели се завръщат.Народа е за смянааааа.
  • 215 Бедния

    2 0 Отговор
    А ти какво направи роме продаде държавата за 1лв а колко прибра
  • 216 Политолог

    6 0 Отговор
    Не разбирам, защо се появява и дава оценки, убиецът и гробокопачът на СДС и убиецът на касовата приватизация
  • 217 1234

    2 1 Отговор
    Защото на политическия небосклон няма по добри.Не ,че тези са цвете но алтернативата е в пъти по зле.
  • 218 Шуши

    1 1 Отговор
    Единственното добро при Ванче беше, че резна квитанциите на Медю, а бацо тогава беше господин никой и лъскаше обувките на дед Тодор
  • 219 Защото

    4 1 Отговор
    “Защо тази гражданска общност, една част от нея, отиде и избира коалицията с Доган, избира джипката, защо? ...” Защото ти избра да забогатееш на гърба на народа и никой вече няма вяра в политиците и заради теб. Когато хората емигрират и не гласуват платените и мъртвите души изборат джипката! Който е останал да се бори и не е богат бива смачкан от олигарсите като теб.
  • 220 П Стоянов

    4 0 Отговор
    Щото ти ги излъга най нагло и по цигански на дребно нагла мижитурка
  • 221 Илия Минев

    2 0 Отговор
    Другарю Костов, защо не направи лустрация ,както други посткомунистически държави?Как изтъргува "мирното съвместно съществуване" с бившите комунистически сатрапи и техните деца и внуци?Какво ти обещаха преди изборите през 2013 та ДСБ направи такова "харакири" и пропусна влака ?Само уплаха от крадеца ли те накара да излезеш от политиката и да влезеш с преференциален % при Белградския беглец?И накрая
    Кога стана "брат Костов" и заплете сложна стъпка,през 1992 когато подведе Фил да абдикира и помогна на Председателя да си избере Беров, или през 2001когато се фръцна и пропусна дедо Мони (също опрестилчен брат) да ни "опраи" за 800 дни?
    А да си спомняш Б.Б да е идвал на Кърниградска за помощ по местни избори?
    И спомен да ти иде за туй как ГЕРБ стана член на ЕНП?
    Еех, ГинкоБилобата ли свърши у Вас?
  • 222 То Костов

    4 0 Отговор
    И тебе те избрахме , дето продаде Балкан за 160 хиляди. И го извъртя през министерски съвет та да не те съдят. Така де групова отговорност.
  • 223 Кси

    1 0 Отговор
    Ликвидира дясното в БГ, даде предимство на бивши ДС и бивша номенклатура чрез липса на лустрация, не отвори досиетата/само в БГ от бивши соц/ и престъпна приватизация, създаде червената олигархия, днес с претенция да управляват техните кръгове
  • 224 Антон

    3 0 Отговор
    "Господи, какви нищожества стоят начело на България".
    Само трябва да се добави и минало време!
    А този специално е от най-големите.
  • 225 ПОНЯКОГА СА ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ!!

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "граматикофил":

    НЕ СЕ ВИЖДАТ ДОБРЕ БУКВИТЕ НА КИБОРДА!!НО МИСЛА ЧЕ ОТ ЦЯЛАТА СБИРЩИНА ЗА ИЗБОРИТЕ..НАЙ ДОБРИЯТ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ..ОСТАНАЛИТЕ СИКАДЖИЙСКА ШАЙКА КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА И АГЕНТИ НА САЩ И ИЗРАЕЛ!!!
  • 226 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Дебелокожи гьонсурати като Лъжльото от "сигнали" на сенатори неразбират! Докато им се копуват самолетите обаче ще си и останат на "сигнална с-ма"!
  • 227 АнатемаНаБезродниците

    1 0 Отговор
    Всяка сутрин псувам тук Сашо Нереза,Пастиркин, Коня,ЖБакъря и Драгалевския гърбат Ай дук.
  • 228 хохо

    1 1 Отговор
    Тоя го е яд, че герб-сдс не го нареди в листите.
  • 229 Георгиев

    1 1 Отговор
    Костов да каже кой му нареди да назначи К.Нинова в неговото
    правителство и защо я уволни след 2,5 години.Какво са си казали
    с т.нар.професор Гечев,който фалира БГ с над 650 процента инфлация и колко му остави в БНБ.
  • 230 грешите

    1 0 Отговор

    До коментар #209 от "Имай срам":

    "Публикувано във факти.бг: Цитат:
    "И е редно да кажеш, че разстрелът на шестте ястребинчета е бил командван от фелдфебел-школник"
    Екзекуцията е извършена от наборни войници на Втора картечна рота на 19-и пехотен шуменски полк, ръководена от запасния подпоручик Коста Йорданов.
  • 231 грешка

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "Знайко":

    Правителството на Иван Костов, известно като второто правителство на ОДС сформирано на 21 май 1997 г.
    Правителството на Иван Костов декларира в програмата си за мандат 1997 – 2001 г.‚ че „ще извърши бърза, пълна и необратима ПРИВАТИЗАЦИЯ на предприятията. До края на 1998 г. да бъдат приватизирани всички индустриални и търговски предприятия‚ както и голяма част от инфраструктурата.
  • 232 инчхай

    1 0 Отговор
    затвор за преватизатора
  • 233 Някой си

    0 2 Отговор
    Колко ви плащат да пишете срещу Костов, а?
  • 234 разкрит си

    2 0 Отговор
    Костов Ти разби СДС Не стига че не отвори едно досие на агентите на ДС и да направиш Лустрация а ти напълни ръководството на партията с тях и постепенно хората се отдръпнаха от твоите двойни игри
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове