7 Март, 2021 11:12 4 002 41

Венци Мицов от COVID отделението: Пазете се много, хора. Не се отпускайте!

  • венци мицов

По-вероятно той да е бил заразен преди самата имунизация

Венци Мицов от COVID отделението: Пазете се много, хора. Не се отпускайте! - 1
Снимка: БГНЕС

Музикантът Венци Мицов благодари на екипа от „Александровска болница“ за грижите за всички пациенти в COVID отделението. Самият той влиза в лечебното заведение с положителен тест за коронавируса. Той сподели своя опит с борбата с COVID-19. Вирусът го връхлита неочаквано, малко след направената ваксина.

"На 20 февруари отидох да се ваксинирам в „Света Анна“. Получих страничните ефекти от ваксината – температура, втрисане. Усетих на 4-ия ден нещо не е наред. Отидох, направих си тест, оказа се положителен, последва скенер, който показа двустранна пневмония", заяви той.

Пред бТВ Мицов коментира първоначалното си предположение, че се е заразил на опашката от чакащи за ваксинация. След разговор и със специалистите обаче предполага, че по-вероятно той да е бил заразен преди самата имунизация.

"На първо четене изглеждаше, че съм се заразил на опашката", отбеляза той.

"Пазете се много, хора. Пазете се много и не се отпускайте. Ако духът ви не е висок, нещата не са ок", заяви още Мицов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАФИЯ НА ББ

    13 11 Отговор
    Пeтър Витaнoв: Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. шaйкaтa ИЗБИВA МНOГO БЪЛГAРИ КAТO НE ДOCТAВЯ ВAКCИНA.„Въпрocитe oбaчe cтaвaт вce пoвeчe, ocoбeнo в мoмeнт, в кoйтo eврoпeйcкaтa coлидaрнocт cякaш ce прoпуквa. Чeхитe ce oбърнaхa към Руcия зa вaкcини, cлoвaцитe вeчe зaкупихa 2 млн. дoзи; Aвcтрия и Дaния зaпoчвaт cъвмecтнo прoизвoдcтвo c Изрaeл. Унгaрcкият миниcтър-прeдceдaтeл ce вaкcинирa c китaйcкaтa вaкcинa…“, кaзa oщe eврoдeпутaтът.Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. A щo ce oтнacя дo туризмa, кoй чуждecтрaнeн туриcт щe дoйдe в Бългaрия, кoгaтo имa ръcт и бум нa нoвoзaрaзeни? Зaтoвa e вaжнo вaкcинaциятa дa ce cлучи възмoжнo нaй-cкoрo. Нaдявaм ce дa зaпoчнe дa тeчe пo-oргaнизирaнo и в пo-бързи тeмпoвe, зa дa мoжeм вce пaк дa имaмe лeтeн туриcтичecки ceзoн, пoнe някaквa чacт oт нeгo дa бъдe cпaceнa“, БOЙКO БOРИCOВ E ЛЪЖЛИВ МУТРAФOН, БЪЛГAРOУБИEЦ!!!! ФAКТИТE ГOВOРЯТ.
  • 2 Оле мале

    34 6 Отговор
    Къф е тоя змей...
  • 3 ТаУмВзе

    35 4 Отговор
    Венци ти си гении бре! Съответно си се предобрил и сега може да гушнеш букетчето от келешлък. И кво толко му трерушкате на това съществуване, което не е Живот, а пародия.

    Коментиран от #13

  • 4 123

    46 10 Отговор
    Хванал грип, казали му ковид и аxмака говори колко е опасен ковида.
  • 5 Ангел

    43 9 Отговор
    Този дебелак да спре да пие и яде , не е от вируса.
  • 6 Българка

    30 3 Отговор
    Управляващаята шайка възроди соца като върна опашките в ежедневието ни. Че се и хвалят! Срам, малоумие , цинизъм, престъпление!
    Да престъпление е , когато най-нагло лично премиерът разпорежда на здравния министър на 14.02. , независимо от броя заразени на ден 2000 или 3000 души да се отваря всичко. Това са думите на Борисов. Има видеодокумент за това, че премиерът ене се интересува нито за здравето, нито за живота на българите. Това е чист геноцид и умишлено създаване предпоставки за увреждане здравето и отнемане живота на ХИЛЯДИ българи. А точно това са едни от най-тежките наказания по НК! И питам защо Борисов не е задържан за налагане на геноцид, а продължава да действа като престъпник и с държавни пари прави ПР предизборни екскурзии! Къде е МВР? Получиха милиони за гарантитране и охраняване на изборите! Ами да задържат джипаджия- престъпник в рецидив!
  • 7 Медичи

    26 6 Отговор
    Бъдете здрав Венци! Скорошно оздравяване!
  • 8 милиционер

    20 1 Отговор
    абе ние сме се отпуснали преди 30г и затова сме на тоя хал сега!
  • 9 Такива

    21 1 Отговор
    Ти си от тия които пилзваха връзки като пререди хората и си получи заслуженото Това да ти е за урок че не си богопомазан
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 2 Отговор
    Астра зенека е Убийственно добра -ваксина!
  • 11 нннн

    32 2 Отговор
    Разумно е да се пазим, но не е разумно да умираме от страх. Не на медицинския фашизъм и ковид-бухалката на политиците !
  • 12 Пловдив

    19 4 Отговор
    Да се пазят дебелите, като теб...!!!
  • 13 Опа опа

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Само не си мисли, че ти пък си разбрал живота. Ще останеш силно разочарован. А когато дойде и твоя час, не знам как ще се чувстваш тогава. Така че, по-внимателно с думите...

    Коментиран от #16

  • 14 Веси

    33 4 Отговор
    200 кг. млад мъж тръгнал ваксина да слага, ама сте смешни. Виж се в огледалото не си станал от масата да плюскаш. Отслабни, не яж боклуци, спортувай, изчисти затлачената лой от тялото си и вирусите ще стоят далече
  • 15 Васил

    11 9 Отговор
    Българина се мисли за безсмъртен ама като го пипне вируса реве пред болницата да го приемат
  • 16 ТаУмВзе

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Опа опа":

    Думите са израз на вътрешно усещане. И за да се използват. А какво съм разбрал или не си е мой проблем. Щом си роден си има и край.

    Коментиран от #17, #29

  • 17 Ю брееее

    2 14 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    Докачлив си като някоя женичка! И ти се имаш за мъж... Още си сексуално неосъзнат, а си тръгнал да говориш за живота и за Мицов. Не се фръцкай така. Той живота си знае работата...

    Коментиран от #26

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 иванчо

    16 1 Отговор
    Стопил се е горкия , като Фънки !!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 сила

    16 0 Отговор
    ОПИТВАТЕ СЕ ДА ПРИВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕ СЪС СВЕТЛЬО,ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЙКИТЕ СВЪРШИХА,ТОПЛОТО МЕСТЕНЦЕ В ОБЩИНАТА ЗАПОЧВА ДА ИЗСТИВА И ОСТАВАМЕ НА СУХО А.....продадохте се момчета много грозно и никой повече не ви вярва,край
  • 22 ВъГъЗъ

    19 1 Отговор
    Този тюф-лек с вид на тали-банин
    всеки ден ли ще го рекламирате?
    Вече си мисля, че нарочно се е заразил с Covid-19,
    за да предизвика съжаление у хората.
    Нали и той е кандидат-депутат,
    а предизборната кампания вече тече!!!

    Коментиран от #30

  • 23 БОКОКОВИД 4

    7 1 Отговор
    Както пицата на Дянков се превърна в символ на първия мандат на ГЕРБ, така сега суджукът станал емблема на третото управление на Бойко Борисов"
  • 24 Верно ли

    20 1 Отговор
    А такааа, 4 дни след ваксина ... :))) Значи кой не го е минал, да ходи да се ваксинира :))) А Венцито напълнил гащите и беж в Александровка! Дотам я докарахме в болниците само грипави да лекуват и после що умирали хората - ами всички останали заболявания КОЙ ги лекува?!?!
  • 25 Бурканбанк

    20 1 Отговор
    Тоя дебел боклук, който никога не е приличал на човек през живота си и който лапна партийната субсидия от жалката партия на Витков, няма право да се изявява по медиите.
    Защо му давате трибуна изобщо на този червей? Направиха една жалка, смешна партийка с шута Витков, взеха партийна субсидия от почти 1 милион лева и вече се изявяват като някакви фактори по медиите.
    Поредната жалка гледка в най-жалката държава!
  • 26 ТаУмВзе

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ю брееее":

    Много харесвам малки души, като теб. С умове в кашон.
  • 27 Достойна присъда

    11 1 Отговор
    Ама Мицов ти си се заразил преди ваксинацията в кабинета по твоите думи някой от докторите не носи ли отговорност и въобще редете се на идиотски те опашки много хубава организация!
  • 28 Jacques Yves Moineau

    13 1 Отговор
    Да бе да! Заразил се преди ваксинацията. А някой да е правил изследване, дали като се ваксираш, пср-а не е винаги положителен?все пак то вкарват вирус в тялото, а пср теста е много чувствителен....само питам де.
  • 29 Умно

    11 0 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    Но краят е различен,дяволът е в подробностите.Зная хора,умрели за секунди,и други,умиращи за месеци във фекалиите си.Страхът и болката са най-силните емоции на света.Този Венци е истински подплашен,Сашо Йорданов - Дебелия излезе от Ковид много стреснат,говореше като пастор две седмици,оправи се и пак е старата усойница..
  • 30 Стара чанта

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "ВъГъЗъ":

    Тоя е от Боец - мераклии за Парламента - и те да ,,решават" проблемите на държавата / Трапезата - това е главното / - в едно с Възраждане и едни адвокатки от Хаскьоо и Пловдив ! `Се червени боклуци, май държат този сайт и трият к`вото не им изнася. Паричките им идват ясно от коя посока на света .... И последващата им мечта е Евразията ! И пак Вечните дружби !
  • 31 Хахаха

    11 1 Отговор
    Ваксинирайте всички ОФЦЕ !!!!! Ако на някой се разболее .....не е от неизпробвната ваксина
  • 32 ваксинатори!!

    11 1 Отговор
    "Вирусът го връхлита неочаквано, малко след направената ваксина.
    ....След разговор и със специалистите обаче предполага, че по-вероятно той да е бил заразен преди самата имунизация."
    Аз не мога да разбера, защо се ваксинират хора без да им е направен прословутия тест? Тоест, ако човекът е заразен, защо се допуска изобщо ваксинация!!! Какви са тия специалисти - ваксинатори!!!
  • 33 Тра-ла-ла

    4 1 Отговор
    Аааа пазим се, пазим се! А ти кой беше?
  • 34 Винету мачка наред

    4 3 Отговор
    Вие сте любимата ми магистрала,аз съм вашият велик валяк - ще ви изгладя асфалта и на 04 04 ще сте като полирани..
  • 35 Пфф

    8 0 Отговор
    Некав платен, дебел трол плещи измишльотини.....
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Икккк

    6 1 Отговор
    Дебел тлъст търтей
  • 38 На тениската му пише

    3 1 Отговор
    КАНИБАЛ КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ
  • 39 big

    6 0 Отговор
    Защо си там ве пич? Ходи си в къщи и освободи леглото за истинско болните!
  • 40 Росица

    6 1 Отговор
    Ваксинирането разболява! Ако все още не сте го разбрали значи е време! Всички противогрипни ваксини имат това действие! Това не са стандартните ваксини, които могат да ви предпазят от болестта!
  • 41 гост

    1 0 Отговор
    Затова болниците са пълни с такива тежко болни , като това прасе и после няма легла.