Last news in Fakti

7 Март, 2021 12:31 29 971 83

Бонев към Костов: А помниш ли как ситнеше след Ахмед

  • богомил бонев-
  • иван костов

10-те от НИС бяха символични домакини на 16-те от ЦОБ

Бонев към Костов: А помниш ли как ситнеше след Ахмед - 1
Снимка: Фейсбук

С гневен пост към Иван Костов излезе във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Той коментира вчерашното интервю на Костов по Дарик радио, в което той си задава въпроса: "Не разбирам защо гражданите избират джипката и коалицията с Доган".

Ето какво пише Бонев:

"Ще си отговориш, когато си отговориш на въпроса, защо се разделихме по искане на Доган. Поне пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката. Не съм бил намерил диалог с него. И после отиде на среща с него в Ритора. Ритора вече беше собственост на, знаеш на кого. Вестник „Сега“ още пази статията, но са изтрили снимката, как ситниш след Ахмед. Прегърбен. По стълбите на Ритора.

И като обясниш как със Славчо Христов придобихте банката и как я подарихте на Цветелина.

За КТБ да те питат прокурорите".

Епицентър.бг припомня:

Бонев визира първата среща между ръководството на СДС и на ДПС през 1999 година в Пловдив в "Ритора" - вилата на Живков, когато те се опитаха да преодолеят натрупалата се през годините "криза на доверието" и подписаха на Харта на съгласието. Тогава Костов и Доган стигнаха до извода, че е необходим съвместен прочит на десетгодишните лъкатушещи отношения между двете организации.

"Трябва да затворим тази страница, но преди това трябва да се види тяхната версия и нашата версия", каза Доган. "ДПС има интерес да се знае защо падна правителството на Филип Димитров", добави той.

10-те от НИС бяха символични домакини на 16-те от ЦОБ. Сините се придвижиха на двойки до Пловдив. Йордан Соколов дойде с Димитър Абаджиев, Никола Николов - с д-р Михаил Михайлов, а Екатерина Михайлова с Йордан Цонев. Доган строи цялото си ръководство в София и с автопоход пристигна под тепетата.

"Споделянето на отговорността за управлението - това е хоризонтът, към който се стремим", обясни след срещата Иван Костов. "Мнооого крачки трябва да направим, за да стигнем до общо управление. Не може да говорим за възстановяването на ОДС сега", контрира Доган. СДС и ДПС няма да се явят в коалиция на парламентарните избори догодина, целта на започналите консултации е само следизборно сътрудничество, обясниха от двете партии.
Костов поиска ДПС да се включи с идеи в актуализацията на управленската програма "България 2001"
"Срещата ни със СДС не е насочена против други сили, нямаме за цел да възпроизвеждаме отново двуполюсния модел", обясни Доган. Той заяви, че ще се срещне скоро с ръководството на БСП и с останалите значими партии. "Просто от монологична форма на комуникация минахме в диалогична. Досега си говорихме чрез вестниците", каза тогава Доган.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 120 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защото

    241 10 Отговор
    племето е уникално просто.

    Коментиран от #40, #67

  • 2 Майна

    423 49 Отговор
    БРАВО, БОНЕВ!ОТ ТОЗИ МРЪСНИК Е ТРЪГНАЛО РАЗПРОДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #25, #31, #36, #79

  • 3 И той

    86 76 Отговор
    и ти - една стока !
  • 4 ЕЕЕ АМА ЧАК СЕГА ЛИ

    299 3 Отговор
    ПРОГОВОРИХТЕ КОГАТО НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
  • 5 Абе плъх

    318 7 Отговор
    Що го не каза това преди 15год.
  • 6 Българка

    232 32 Отговор
    ДПС и ГЕРБ винаги са били в задкулисни договорки и заедно са управлявали/крали. И в двете корпоративни партии е пълно с агент-доносници и членове на БКП. И от двете партии грабят и газят закона и държавността!
    Време е за разплата
    Нека 04.04. положим основите и направим първа крачка за освобождаване на превзетата от мутри и откровени престъпници изстрадалата си държава!

    Коментиран от #12, #39

  • 7 ГОСПОДИН БОНЕВ

    136 76 Отговор
    ИСТИНАТА Е ЧЕ ХОРАТА МАСОВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА НИНОВА ЗА ДА МОЖЕ ДАСЕ СЪБОРЯТ НАШИТЕ БРАТЯ ТИКВИ ТОВА Е ИСТИНАТА

    Коментиран от #51

  • 8 Никога по-вече СДС Козяци. Само БСП! 😊

    124 82 Отговор
    32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!

    Коментиран от #28, #62

  • 9 Лост

    141 3 Отговор
    Е. Михайлова отишла заедно с Й. Цонев. А после Цонев хоп при Доган.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 истина е

    115 4 Отговор
    Ако си мислиш ,че и двамата и още стотина около вас ,не сте за убиване , много се лъжеш !!

    Коментиран от #19

  • 12 Това сме го гледали

    61 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Само не каза за кого да гласуваме.

    Коментиран от #17

  • 13 Адолф

    58 1 Отговор
    МАСКАРИ !
  • 14 3,14К

    91 13 Отговор
    Всички отпадъци кариеристи и сребролюбци от БСП, СДС , ДПС, НДСВ ,БЗНС и всякакви други партии, оформиха основния профил на членовете исимпатизантите на ГЕРБ. ОП не ги и коментирам. Те са еманация на пошлост и демагогия.
  • 15 Господин Бонев

    70 3 Отговор
    ако всички пробвали се в политиката до тука излезнете от кутията и направите крачка странична мисил- доброто за България, със сигурност ще се роди конструктивна мисъл. Озлоблението и нападките не помагат нито на вас нито на България. Човек започва да си задава въпроса има ли възраст, при която българският политик да достигне определена степен на помъдряване

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Българка

    18 24 Отговор

    До коментар #12 от "Това сме го гледали":

    Бюлетина 11 или 18

    Коментиран от #27

  • 18 А то липсва

    34 2 Отговор

    До коментар #15 от "Господин Бонев":

    За това "помъдряване"е нужно,БЛАГОРОДСТВО.
  • 19 Лост

    26 1 Отговор

    До коментар #11 от "истина е":

    Стотина само за загрявка.
  • 20 Дедо Пене

    60 80 Отговор
    СВИНАРЯ БОНЕВ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ НА КОСТОВ, ЧЕ ГО УВОЛНИ ЗАЕДНО С ДРУГИ 11 МИНИСТРИ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ И ЗАИГРАВАНЕ С МУТРИТЕ!!! КОСТОВ ЕДИНСТВЕН ЗАВРЯ ДОГАН В МИША ДУПКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ 123 ДЕПУТАТИ, ПРЕЗИДЕНТ И СЪДЕБНА ВЛАСТ!!! ДАЖЕ БОЧКО НЕ Е ИМАЛ ТОЗИ КОМФОРТ!!!
  • 21 Гост

    74 12 Отговор
    А,ПОМНИШ ЛИ ТИ КАК СИТНЕШЕ СЛЕД ЧОРНИ.....ТИ КАКВА ПОДЛОГА СИ.....
  • 22 ГЕШЕВ

    53 8 Отговор
    Айде Каскет - открита атака от влиятелен министър от прехода за големите зулуми на прехода!

    Ако това не се активизира да разследва прокуратурата, то колективен сигнал до ЕС за лустрация на замесените лица и Европол да се намесва!
  • 23 баба Цола

    45 7 Отговор
    Гешев ,Какво още чака а не се заема със главен СВИДЕТЕЛ за образуване на квалифицирана преписка?

    Коментиран от #26

  • 24 демократ

    42 87 Отговор
    Бокл*ук си беше Бонев и правилно Костов те отсвири. Единствената му грешка беше , че не каза причините, но те не са Доган, а един доклад на генерал Атанас Атанасов.
    Костов беше единствения сериозен политик , който сме имали след 89 година и историята ще го докаже, защото нямаше да може друг да сключи договор с МВФ , та да измъкне държавата от блатото.
  • 25 До изгустираният

    35 15 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Ти не си майна,а герберски парцал,чинги червено комунистическо,кво го възхваляваше тоя предател,знаеш ли къде беше златния елен в хотел България ,тоя пиеше с мутрите там,вино за 600,700лева,с хората на Георги Илиев.Айде стига ченгеджийски номера
  • 26 ха ха

    34 42 Отговор

    До коментар #23 от "баба Цола":

    Ниско му е каскетчето на Гешев за Костов, дребничък е.
    Защо не попитат комунистите, какакъв щеше да е халът на българите след опита им за управление с Жан Виденов, кой друг комунист щеше да се наеме да измъкне опосканата от тях държава. Всички помним как разграбиха държавата и ни оставиха на по една зелка в хладилника.
    На некадърните комплексари плюенето им е най-силната страна, на бързо забравят позора си.
  • 27 аз мисля че

    36 20 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Най сигурна е бюлетина 11.
    Бюлетина 18 доста се пропуква вече, дори и Дончева го намекна, че може да се пробутат герберски депутати.
    При Челгара вече си е сигурно, че ще е изцяло патерица на Борисов, затова мълчи и се прави на интересен , но стадото трудно ги проумява някои неща.
  • 28 Към другите във форума, а не към този

    38 11 Отговор

    До коментар #8 от "Никога по-вече СДС Козяци. Само БСП! 😊":

    В БГ няма партии, има мутри, мафия, които си сменят цветовете. БСП е сред онези партии, които управляваха вече БГ в последните пагубни 32 години. Замени на апетит и имоти с някакви си гори, ниви. Кражби, корупция...това са гниди, както и ВСЯКА ЕДНА партия, управлявала през последните 32 години. Не само партиите, гледайте и хората, които си менят цветовете. Един ден всички на Дръвника и народът с брадвата. Всички иззедници, майкопродажници, престъпници, продали и придаващи ТАТКОВИНАТА НИ!
  • 29 Хахаха

    34 12 Отговор
    Костов беше след Луканов и после приватизацията е полза на червената мафия знаем
  • 30 2626

    50 1 Отговор
    А кой е бил собственик на Ритона по това време?
    Що не напишете името на домакина, приютил участниците в знаковата среща?

    Коментиран от #69

  • 31 Клептокрация

    35 8 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    България бе продаде на на зелено чинги червено,Мултаците, Агро бизнес банк, и Турист спорт банк на твойте другари от ДС,тоя Бонев е човек та Доган,но се заигра с Георги Илиев, Козела,висаджиите, а Доган бе мултак, още като юноша водеха със себе си Пеевски, разбираш ли от къде е тръгнал той,кой му е ментора, другия мултак,Рашидов стана ваш човек гербо милиционер,запомни едно вие мингита ки мислите, ше ви се размине и вечно ще властвате, направихте грешка, прецакахте Украйна с турски поток,да угодите на Путин,с нас и герб е свършено
  • 32 Казуар

    41 8 Отговор
    Уволнените от Костов често говорят срещу него, и за това е редно и той да проговори за тях.
  • 33 1199

    20 13 Отговор
    Бонев е тъмногервен комунист и приятелите му ченгета. Без конкурс комунистите на бонев, директори на системата, негов приятел. Знаем се Бонев. От, вуците за теб са лоши от еродираните ченгета, за жалост не са между живите, а напъснаха този свят на омоло 50 годишна възраст и кусур. Комунисти сте в червата преминали в сдс под номер 64 на миналогодишни избори. Тъжно е че си отидоха от този свят ченгета тихи, възпитани, а останахте гаврошите и още от бонев са в системата някои. Боли ни, защо да не ни боли на Бонев, за твоите по градове директори.. Само българи, а не би, редно е с качества хора, а не деца на дс, кгб, доносници. Просто ви съжаляваме, че сте хора със зли езици. Лошо хора. По ТЖ. Ако у, наехте, а вие го знаехте, кои са от фашистки семейства внуци и ги удряхте, обиждахте мъжете им юристи. Едни и същи се въртите. Не че вече, все едно ми, ни е, но само вие от кгб искате и сте, но по окей за някои, поне на запад е по спокойно от гледна точка на обиди. А вие всичко бко, дс, кгб доносници го владеете. Вдигате глави нависоко, нищо, че на повечето главите ви са празни.

    Коментиран от #45

  • 34 Анонимен

    30 12 Отговор
    Бонев е мръсник и приятелите му. Семейство Кирякови, началник на пожарната
  • 35 Българка

    21 62 Отговор
    Аз харесвам БОЙКО и ГЕРБ , не ми харесва РАДЕВ , започна да лъже много !!!
  • 36 Дедото

    45 29 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Другаря Бонев бе уволнен като министър на МВР от премиера Иван Костов заради заиграването на Бонев с мафията. Колкото и да се плюе премиера Костов той ще си остане на самотното първо място. Бяха започнати преговорите за приемането на България в ЕС и НАТО. Благодарение на успешното правителство на одс с премиер Костов успя да извади от блатото България при Жан Виденов. Извърши деноминацията на лева, спря Жан Виденовата разруха, грабеж и хиперинфлация. Не допуснаха да прелетят над България руски бойни самолети. Бяха изгонени от страната Майкъл Чорни и Денис Ершов. Бяха изгонени много руски агенти от КГБ в България. Фалираха най голямата групировка Мултигруп. Не допуснаха косовари в страната като бежанци. Беше забранена руската партия БКП като престъпна организация. Костов бе човека които нарече Ахмед Доган проклятието на България. А Бонев си остана треторазряден човек, сега слугуващ на олигарха от БСП свинаря Георги Гергов.
  • 37 Я не се излагай!

    29 0 Отговор
    Какъв Доган не го харесвал, че за това го били махнали? Ако имаше държава и правосъдие сега нямаше да се коментира, кой, кого махнал и защо. Щяхме просто да имаме судебни архиви, като нормалните държави.
  • 38 Иван

    46 18 Отговор
    Бедни ми Бонев,как да ти вярвам като на сватбата ти с Нона Йотова кум ти стана свинарякомунист Георги Гергов?!
    Точно омразният ти Иван Костов има топки да изгони 3-ма руски шпиони,заяви ДПС е проклятие за България” и вкара службите за проверка в недосегаемата дотогава Мултигруп. Костов има смелост да заяви на американския представител докато аз съм министър-председател нито един албанец няма да влезе в България.Това е държавника Костов!
    Всичко друго е плямпане.Това е!
  • 39 РБ ммм

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    А дано ама надали
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 MOLI

    31 4 Отговор
    ДА ВИ ПОПИТАМ ГОСПОДИНЕ ,ЖЕНА ВИ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ДЕПУТАТ??.А,ВИЕ КАКВО ТЪРСЕХТЕ КАТО МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СДС??ИЛИ ЗА ВАС БЕШЕ ВАЖНО ДА СТЕ МИНИСТЪР,ДРУГОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,КАКТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО КАЗВАТЕ СЛЕД 100 ГОДИНИ.
  • 42 Баро

    27 3 Отговор
    А ти помниш ли защо те махнаха от МВР
  • 43 Дядо бг

    21 1 Отговор
    за предателите на България, всички знаем как завършват !
  • 44 потребител

    24 5 Отговор
    Бонев,а ти помниш ли защо заповяда на твоите копои да застрелят дребния автокрадец Ганчо Вътков (Ганеца) наместо да го арестуват?
  • 45 Ей :

    11 0 Отговор

    До коментар #33 от "1199":

    Намали ракията.Нищо не ти се разбира

    Коментиран от #46

  • 46 Баро

    8 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ей :":

    Не е нужно да се разбира то се знае
  • 47 Анонимен

    4 8 Отговор
    Не сте прави, че не искате турци, албанци и сие хора. От беломорието българите са отишли при турците да живеят. Питай турци.. Ние от векове сме на тия земи. Ти, вие, ние като сме българи кво добро видяхме от вас. Изгонихте ни от фирмите с бебета, някои с пораснали деца малолетни, след това у, след това посегнахте на децата ни 2009. И през тия години.. Купил си гараж построил за 3хил през 1989 и продаваш за 300 лева, а помака на 3 ден ородава за 450 лева, колата си купил 1986 от стара загора за 6900 лева, на 20 хилкм я продаваш за 500 лева. А тия около 7000 хиляди бяха много пари. И така нататък българите от многоимотни днес са клошари. И кой виновен българските пилитици, от злоба, бащите им, беснееха към хора заможни, но с труд, а не сега да не дават на инженера 40 г нищо че е турчин, пострадал по възр. Процес, дъщеря му също, а дават на номенлатурата българите двама земя, а човека искаше на болната щерка, а тя добричка, мъжа й не давал пари, момчето красиво и скромно се хвана и работи в кауфланд като машина, кмете хасане бог вижда, не са хубави, болен е човека, жена му е акушерка. От турците има добри хора. Не е хубаво, и Доган е добър. Но бонев звяр. Мразят го. В кръвта комунист и нагъл. Той е уволнил елита ченгета с висше и умряха. Личен състав ташев, и много други. Болно ни е, от малцинствата превзеха, турци и българи са на запад. Има закони. Не се спазват. Хващат връзки, пади дават, те си знаят, моментират хората. 40 години и да те оставят без земя. Н
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 121

    6 2 Отговор
    Ти ако не си на някой човек забрави за работа в провинцията. Не съжаляваме, както казваха преди 12 години тръгвайки за запад.. Когато губиш не знаеш какво печелиш. А за Бонев. Погледни снимката, и некапсихиатрите да си кажат.. Диагнозата.. Шизофрения тежка форма. Колко народ си погребаха децата, млади от удар, бе старши сестра в психодиспансера. Всички сте грешни.
  • 50 дада

    24 2 Отговор
    богомиле а като крадеше ДДС то на България през фабриките си за кафе не ревеше, а ся ревеш
  • 51 Един от многото

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "ГОСПОДИН БОНЕВ":

    Е браво,направо счупи тъпомера идеята ти за гласуване за БСП е да вкараш вълка в кошарата,или си забравил 97 год.и глада и мизерията.Вместо да караш хората да гласуват за БСП по добре си гласувай ти сам но подкрепа не търси от другиявно си червен парцал.
  • 52 Жалко е ,че тези са Българи и се правят.

    10 2 Отговор
    На родолюбци!Мръсна паплач от интерасаджии ,готови за пари да продадат и родителите си..Такива се оправят само с ликвидация или доживотен затвор.По време на война те ще избягат при врага.Предателите и в мирно и военно време се ликвидират...Толерантността която ни набиват в главите ни води към ново робство...

    Коментиран от #53

  • 53 Цеко сифоня

    7 3 Отговор

    До коментар #52 от "Жалко е ,че тези са Българи и се правят.":

    И какви българи са точно тия ? Единия сиганин, другия помак.
  • 54 Стефан

    14 4 Отговор
    Елементарен си Бонев, самия факт че ДПС ПО НИКАКЪВ начин не участва във властта е красноречив КОЛКО са се разбрали Костов и Доган, само че кажи ЗАЩО Доган да ти иска оставката, ти освен 3-4 показни акции срещу мутрите нищо не си направил, но пък помня че само седмица след като те махна Костов от поста ти се изцепи че правителството е корумпирано, как така само за седмица се корумпира цяло правителство, не си на нивото на Костов, ти си обикновен милиционер, ти си най младия член на БКП, а това че Доган и другите кукловоди докараха царя показва колко са близки с Костов, не можеш, искаш, но не можеш, съберете се с Бакържиев и направете клуб на плювачите срещу Костов, бая мисирки ще се съберете, а мадам В ще ви интервюира.
  • 55 Отвратен

    13 3 Отговор
    Този е безсрамна червена к..ВА!
  • 56 Безсрамник

    14 3 Отговор
    Този е комунист и в червата!
    А и онази самозвана крякаща жаба- жена му - кандидат за депутат от БСП!
  • 57 Пловдив

    12 6 Отговор
    Всички помним как през есента на 1999 г. иван костов изпадна в паника от това, че Богомил Бонев беше започнал наистина да се бори с мафията и мутрите... И побърза да го смени с едно абсолютно чучело, дето не му помня и името... Оттам започна и пропадането на тоя гърбав продажник!
  • 58 вили

    7 13 Отговор
    САМО БСП В МОМЕНТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЗАДКУЛИСИЕТО А ПОСЛЕ ПРАВЕТЕ ИЗБОРИ И ПАРТИЙЙ КОЛКО ИСКАТЕ САМО МАХНЕТЕ ШАЙКАТА Н А ГЕРБ И ДПС

    Коментиран от #64, #68

  • 59 Александър

    9 4 Отговор
    Бонев комунист мръсен, естествено че Костов ще те махне. Ченге такова!
  • 60 Локо-Сф

    5 4 Отговор
    Неприятно и гадно миризлив и заразен мухъл от къде проникна тук,пък и с мнение цирей заразен?Скрий се комунистическа гниди с отрязана опашка или пешка!
  • 61 Реалист

    8 3 Отговор
    Този не е ли женен за една сегашна червена дупетатка?
  • 62 БСП

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Никога по-вече СДС Козяци. Само БСП! 😊":

    Се е доказвала че не става до кога лъжи?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Тук вечно

    9 0 Отговор

    До коментар #58 от "вили":

    Ще се въртят крадливи коалиции докато не се обяви военно положение

    Коментиран от #80

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дон Педро

    6 1 Отговор
    Черният циганин ако има малко съвест няма да се показва изобщо
  • 67 Народопсихолог

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Защото":

    Генетична увреда с мазохистичен уклон. Обича все да му е вътре и да му е зле, за да може да се самосъжалява и да застава в позата на мъченик... По този начин слага ред в хаоса и за оправдаване на безсмислието на съществуването си.
  • 68 Единни

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "вили":

    Единен фрон срещу герб е Единственото спасение
  • 69 готвачка

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "2626":

    ами те знаят, а ние не знаем...и защо да ни казват - нали те знаят...
  • 70 БАЧУ

    6 2 Отговор
    От мавъра кОСТОВ тръгна разсипията на България.Как не се намери един прокурор да го прати при бай Ставри.Но все още не е късно.

    Коментиран от #71

  • 71 Ангел

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "БАЧУ":

    А дали помниш когато самите комунисти свалиха на пленума си какво се изказаха Петър Младенов и другите, ОБВИНИХА ГО ЗА РАЗРУХАТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, за провала на индустрията и загубите на пазари в третия свят, УМА ГО В ЮТУБ - речта на Петър Младенов, ако искаш може да я гледаш, но дали помниш после как при работеща икономика Луканов спря да изплаща външния дълг и обяви мораториум, след като подаде оставка в хазната имаше около 400 000 000 милиона долара, а след като Виденов си отиде бяха 200 милиона , навярно помниш колко банки фалираха и окрадоха парите на фирмите и хората, сигурно помниш и инфлацията около 3000 процента, тя изяде всички спестявания даже и в бурканите, много е елементарно - тоя що не е в затвора, повярвай ми ако имаха за какво БСП щеше да му види сметката, може би трябва да се образоваш малко повече за да МОЖЕШ ДА МИСЛИШ СЪС СОБСТВЕНАТА си глава, другото е повтаряне до втръсване и жалки опити да изглеждаш интересен.
  • 72 😁😁😁😁

    3 3 Отговор
    Богич,я кажи колко хотела имаш в България 😁😁и защо ги нямаше преди шефското място у мвр-ту
  • 73 2021

    2 1 Отговор
    Кocтoв гo cвързвaм cъc Cлaвчo и привaтизaциятa нa Злaтни Пяcъци , кoй знae кoлкo oщe интeрcни нeщa имa зa нeгo :) Нe ce нaядoхa нaшитe пoлитици или пo-тoчнo кoлкo пaри трябвa дa имa чoвeк зa дa ce oтeгли?
  • 74 Бай Коко

    1 2 Отговор
    Ще гласувам за тези които обещават да върнат на държавата всичко заграбено от СДС лидерите чрез РМД и приватизация на тъмно.
  • 75 Да се преброим

    2 0 Отговор
    Най много за най кратко време в политиката заграби Муравей.
  • 76 паметлив

    0 0 Отговор
    Венци Димитров спечели делото срещу Бонев за чадър на вноса на кафе през Пловдивската митница! Това фигурираше и в един доклад до Иван Костов
  • 77 Гост

    0 0 Отговор
    Само Сталин би ви оправил вас, свински черва!
  • 78 Диаболо

    0 1 Отговор
    Бонев, стига лъга, и ти като Буци, лъжеш червей.
  • 79 Iliyana2008

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Не вярвам на човек ,който дружеше с Карамански и си въртяха далаверите заедно...Човек ,който срина авторитета на СДС с мафиотското си поведение
  • 80 Комунистите

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Тук вечно":

    държат армията и полицията и веднага ще яхнат твоето Военно положение.

    Като граждани можем само да викаме по площадите и да ни бият. И така докато дойдат янките, но и те са големи крадци и лицемери.
  • 81 Ники Николов

    0 0 Отговор
    Стига сте слушали Пазарджишкото милиционерче (Б.Бонев).Евтин и удобен.Къде е певицата Йотова?
  • 82 Иван

    2 0 Отговор
    Иван Костов удобно забравя някои неща, особено по отношение на КТБ на Цецо Василев, където имаше депозит за милиони и получаваше по 10% лихва!
  • 83 Читател

    0 0 Отговор
    Доган е най умният сред умните. Мат сте всички. Раята му строят, а вие пишете в минало свършено. Бонев, ако проговорят старите ченгета ще се скриеш в миша дупка. Всеки е прав за себе си, но оставете милицията да говори за вас, нонев, за жена ти Нона. Всички сте при доган на хранилка. Те работят черната работа. Кой бонев от твоите директори, назначи... р 1970 без конкурси, или не бях аз
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове