Last news in Fakti

7 Март, 2021 18:47 18 535 101

Ахмед Доган: Костов, както винаги, лъже!

  • ахмед доган-
  • дпс-
  • иван костов-
  • богомил бонев

Вчера в интервю по Дарик радио бившият премиер Иван Костов зададе въпроса: "Не разбирам защо гражданите избират джипката и коалицията с Доган"

Ахмед Доган: Костов, както винаги, лъже! - 1
Снимка: БГНЕС

"Костов, както винаги, лъже! ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев".

Това заяви пред Епицентър.бг почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган, провокиран от поредната остра полемика между бившия премиер на СДС и вътрешния министър в първото правителство на СДС.

"ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев като вътрешен министър. Костов се възползва от напрежението между СДС и ДПС, за да урежда вътрешно-политическите си проблеми. Той виждаше в лицето на Богомил Бонев много сериозен конкурент", разкри Доган, който лично се обади в медията ни, за да припомни събитията отпреди 21 години.

Вчера в интервю по Дарик радио бившият премиер Иван Костов зададе въпроса: "Не разбирам защо гражданите избират джипката и коалицията с Доган".

Днес с пост във Фейсбук Богомил Бонев му отговори: "Ще си отговориш, когато си отговориш на въпроса, защо се разделихме по искане на Доган. Поне пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката. Не съм бил намерил диалог с него".

С изявлението си Доган разплита спора, като разкрива, че през 1999 година по време на големия ремонт на кабинета на СДС Костов е излъгал Бонев, обяснявайки, че отстраняването му от правителството е по искане на ДПС, защото "не намерил диалог с Доган". Истината е, че Костов е елиминирал вътрешния министър, заради високия му по това рейтинг и заради факта, че беше тръгнал по следите на синята корупция, което предизвика отпор на сините партийни апаратчици. По това време корупцията бе прояла управляващата партия и държавата и се бе превърнала във визитка картичка за управлението на Иван Костов.

Епицентър.бг припомня, че на 22 октомври 1999 г. Би Би Си излъчва специално интервю с министър-председателя на България Иван Костов, в което той сензационно заявява: „Трябва да има промени в кабинета“. Това става в деня за размисъл преди втория тур на местните избори, които се провеждат тогава. Премиерът обяснява пред британската радиостанция, че ремонтът на правителството му следва да се извърши, след като Европейският съюз покани България на преговори за пълноправно членство в Съюза, което се очаква да се случи през декември 1999 г. на среща на върха в ЕС, във финландската столица Хелзинки.

„Ние отнапред знаем, че ако България получи покана и започне преговори, трябва да има промени в кабинета. Структурата на кабинета просто не е пригодена за преговори, така че неминуемо ще има структурни, а вероятно и персонални промени“, обяснява Костов.

Открехването на темата за правителствени промени обаче става на фона на срива на обществено доверие в управляващите, проличало още по време на първия тур на местните избори. Макар че СДС печели около 32% от общия брой гласове, а БСП – 28%, резултатът е звучен шамар за кабинета и далеч от подкрепата, постигната две години и шест месеца по-рано, когато 2,2 милиона българи гласуват за СДС на предсрочните парламентарни избори след разрушителното управление на БСП, довело страната до тежка финансова, икономическа и зърнена криза.

Намерението за ремонт на кабинета е посрещнато с пълно мълчание в редиците на СДС и усещане за несигурност. Различни представители на опозицията в лицето на ДПС, БСП и някои по-малки партии коментират, че неочакваната позиция на премиера Костов не е свързана с евроинтеграцията, а с неуспеха на водената от правителството политика и със спада на общественото доверие, ясно проличало на местните избори.

Паралелно с това, в медиите се посочват конкретни примери за охолството, с което определени лидери от СДС започват да се ограждат. В пресата са публикувани информации и се поставят въпроси откъде са средствата на Христо Бисеров, с които синът му учи в Англия, а също така и тези, с които строи къща в центъра на София. Във вестниците задават въпроси и за имотното състояние на зам.-председателя на СДС, лидер на Софийската организация на синята партия и вицепремиер Евгений Бакърджиев, а също така и за вицепремиера Александър Божков, който по време на присъствието си във властта получава прякора „Мистър 10 процента“.

Президентът Петър Стоянов засилва напрежението с ново публично изявление по Дарик Радио на 27 ноември 1999 г: "Хората, заради които политиката на СДС през последните години започна да се дискредитира, трябва да си отидат, без значение какъв пост заемат".

На журналистически въпрос дали съмненията за корупция, които са останали в управлението, няма да попречат на правителствените промени, Иван Костов отговаря пестеливо: „Не. Нищо няма да ми попречи за промените в кабинета“.

През 1999 г. за първи път през годините на преход от тоталитарната комунистическа система към демокрация темата за корупцията придобива обществено значение. Българите тогава нареждат корупцията на трето място по проблеми в страната с 38,5%, след безработицата - с 64,6%, и ниските доходи - с 50,2% от анкетираните в актуално социологическо изследване към декември 1999 г.

Броени дни преди да бъде извършен ремонтът на кабинета, Костов прибавя към първоначалния си мотив за рокадите – предстоящата евроинтеграция – и още други два казва: "Ще си отидат министри заради несвършена работа. Заради това, че не можаха докрай добре убедително да създадат законите, не да стартират институционалните проблеми... Аз наричам несвършена работа липсата на достатъчно обяснение за обществото, липсата на подкрепа за техните усилия... Ще си отидат министри и поради това, че няма да има повече съвместяване на висш партиен пост с висш пост в правителството, т.е. няма да има това срастване между партия и държава".

Онова, което обаче министър-председателят и лидер на СДС не прави, е да даде смислено обяснение за причините, поради които сменя вицепремиерите и министрите си. Въпреки гласуваните промени, предложени от него, остава да витае съмнението за истинските мотиви на рокадите. В пресата политическите опоненти на Костов твърдят, че той разчиства сметки в СДС, че си е избрал ролята на добрия министър-председател срещу „лошите” министри, подозират го, че някои от смените са свързани с приватизацията. Премиерът обаче категорично отказва да обясни кой за какво и защо сменя. Това му изиграва лоша шега.

Именно върху приватизацията нанася своя ответен удар Богомил Бонев, министърът на вътрешните работи в първия кабинет на Костов, фигурата с най-голям рейтинг и един от тримата министри, които не присъстват при гласуването на освобождаването им в Народното събрание на 21 декември 1999 г.

Четири месеца по-късно, през април 2000 г., Бонев обвинява публично Костов, че през 1998 и 1999 г. премиерът е забранил на службите да наблюдават процесите на приватизация в страната. Той обвинява министър-председателя, че е скрил информации срещу двама бивши заместник-министри на промишлеността, които тогава вече са разследвани.

Стига се и до прословутата реплика на президента Петър Стоянов: „Иване, кажи им, те ще те разберат!” Той я изрича след атаката на Бонев срещу Костов. „Министър-председателят не назова нещата с истинските им имена и сгреши. Затова това, което констатира Бонев, се приема от болшинството българи. Бонев каза това, което трябваше да стори Костов преди шест месеца“, заявява президентът Стоянов.

През 2008 година Бонев заявява: "Нека Иван Костов започне с признанията за скандалните сделки, които започнаха след 1999 година, посочи Бонев. Костов е човек, който олицетворява корупцията."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    104 13 Отговор
    Нещо става! Двама агенти на КГБ са се сдърпали!

    Коментиран от #10, #47

  • 2 истина е

    102 6 Отговор
    Ах , колко много полиици има за убиване , и хабер си нямате!! !!!
  • 3 Venturа

    97 8 Отговор
    И двамата сте достатъчно корумпирани и противни. Човеко-подобия, унищожили един народ.
  • 4 дядо курти от село пиперково

    102 1 Отговор
    Абе г-н доган,сина ви г-н пееФски защо избяга спешно в дубай?

    Коментиран от #52, #53, #57, #58, #61, #64, #67, #69, #76

  • 5 не е така

    82 15 Отговор
    Костов не е агент на КГБ, няма псевдоним, за разлика от Доган.
  • 6 Фактъ

    84 8 Отговор
    Всичките крадат и лъжат . Съсипаха държавата , окрадоха я и така до ден днешен .
  • 7 .....

    52 11 Отговор
    Циганин

    Коментиран от #19

  • 8 Питам

    64 24 Отговор
    Единственото правителство при което ДПС не беше във властта - Костов. Не знам какво друго да кажа

    Коментиран от #101

  • 9 Бивш активист на ИТН

    61 29 Отговор
    Колеги. С дълбоко съжаление бих искал да ви информирам че нашата партия ИТН с председател Станислав Тодоров Трифонов се разпадна в почти цялата страна. А до изборите има почти месец и имам лошото предчувствие че няма да има и процент за субсидия ! РАЗПАДЪТ НЕ СПИРА. Структурите от партията на Учиндолския месия във Враца ,Борован ,Криводол,Мездра , Роман ,Бяла Слатина ,Хайредин, Мизия и Козлодуй напуснаха омерзени със съмнения за задкулисни договорки с управляващите !Партията ИТН вече няма свои структури в Северозапада!

    Коментиран от #11, #12, #89

  • 10 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    42 23 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Питах една позната дали ще гласува на предстоящите парламентарни избори през април а тя ми отговори че не се интересува от политика пълно невежество и после защо избирателна активност е толкова ниска повече никога няма да я поздравявам тази женица невежа.

    Коментиран от #15

  • 11 Дъртият

    50 17 Отговор

    До коментар #9 от "Бивш активист на ИТН":

    Трифонов е кукла на конци
  • 12 Стоян

    30 34 Отговор

    До коментар #9 от "Бивш активист на ИТН":

    Да , кръжока на чалгара се разпадна! Вече е аут и напълно осветен като патерица на ГЕРБ. Мисля всякакви съмнения вече са отпаднали! Затова избирам да гласувам за реалната алтернатива на хунтата! Мая Манолова : " На 4 април ерата на чекмеджетата свършва! Започва ерата на съдебното преследване на мутрите погребали България". Аз избрах и ще гласувам за истинската алтернатива на шайката , тези които ще ги изправят на подсъдимата скамейка за престъпления и геноцид над Българския народ! Бюлетината е номер 18

    Коментиран от #13

  • 13 Хуарбуса

    33 26 Отговор

    До коментар #12 от "Стоян":

    Аз съм раздвоен да гласувам за Мая и триото от "Изправи се -Мутри вън" с номер 18 или за истинската патриотична организация "Възраждане" с номер 5. И на двете организация бе направен опит да не бъдат регистрирани от прокуратурата за да не участват на изборите! Това говори че не са част от статуквото. Или в краен случай ДБ с номер 11. Ето тези ще осъдят главатарите на хунтата!

    Коментиран от #25, #37

  • 14 Всичко е наред

    2 2 Отговор
    Започнаха новите по бтв.
  • 15 негласувал

    17 34 Отговор

    До коментар #10 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Аз също няма да гласувам. Интересувам се от политика и не съм невеж, но няма нито една партия, която да практикува антикомунизъм!

    Коментиран от #24, #27, #95

  • 16 Дайте съвет

    22 14 Отговор
    Все повече ми писва. Със семейството мислим да емигрираме. Коя държава да избера?

    Коментиран от #29, #88

  • 17 Дедото

    45 53 Отговор
    Пълни глупости Бонев бе уволнен защото се заигра с червената мафия и беше посочен в прочутия доклад на генерал Атанасов като един от министрите които трябва да бъдат уволнени. Премиера Костов ще си остане на самотното първо място като най успешния премиер . И то след най корумпираното,крадливо и хиперинфлация на правителство на Жан Виденов и Бсп. А Бонев ще си остане треторазрядника работещ сега за олигарха от БСП в Пловдив другаря и свинаря Георги Гергов. Жалка комунистическа креатура е Бонев, а неговата половинка е депутат от БСП.
  • 18 Все още няма коментари

    2 6 Отговор
    Днес два пъти по малко от вчера утре два пъти по малко от днес

    Коментиран от #22

  • 19 Кой

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от ".....":

    от двамата ? Или........двамата ?!

    Коментиран от #30

  • 20 ДААА МАШАЛА

    26 6 Отговор
    Е И КВО ?ТО СИ Е ЯСНО БОКЛУК ДО БОКЛУКА КАТО КОНТЕЙНЕР СА ВСИЧКИ СДC ДПС НДВС та и БСП та ГЕРБ та!!!!!!И НАЙ_ВЕЧЕ ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!!!
  • 21 Гост

    26 3 Отговор
    НА ТЕБЕ ЛИ ДА ТИ СЕ ВЯРВА БЕ....................ГРОБОКОПАЧА НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ.......................НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО СЛЕД 89г
  • 22 Физиономия на невменяем

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Все още няма коментари":

    Ковид деветнадесет продължение.
  • 23 Все още няма коментари

    2 2 Отговор
    Следва мексиканският щам.
  • 24 Hoho Boho

    28 4 Отговор

    До коментар #15 от "негласувал":

    Прав си! По-добре не гласувай!

    А всички останали гласувайте!
    Иначе мафията ще продължи да владее държавата ни.
  • 25 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хуарбуса":

    Такива хора са нужни на България като теб
  • 26 Zyggy

    44 15 Отговор
    Костов е определено противоречива личност... Но е човекът, който вкара България в ЕС и НАТО, а това остава в историята... Доган е агент на ДС... продукт на най-големите мракобесници и българоубийци в най-новата ни история...Няма какво да се каже повече по темата... Бог да пази България!

    Коментиран от #44

  • 27 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "негласувал":

    Жалко за старите кучета
  • 28 Альоооооо альоооооо

    16 2 Отговор
    Къде е единствения трол на чалгаря подвизаващ се тук?????
  • 29 Дъртият

    15 1 Отговор

    До коментар #16 от "Дайте съвет":

    Швеция.
  • 30 Хаха

    18 6 Отговор

    До коментар #19 от "Кой":

    Единят циганин,другият ...прабългарин
  • 31 Гошо

    56 5 Отговор
    Добре, Костов лъже, ОК ама как със честен труд, прозрачна политика, борба с престъпността и корупцията доктор Доган успя да стане един от най богатите хора в България? Защо заради този честен човечец чехите се канят да съдят България, защо продължават скандалите около лятната виличка на този ангел, как негови фирми напълно прозрачно печелят обществени поръчки, ....... Костов що не си купи неработещ ТЕЦ, по-тъп ли е от Доган, Костов пазят ли го службите, да е бил консултант поне по някое малко проектче...?
  • 32 Фахрадин

    42 6 Отговор
    Е това е Българския премиер последните 10 години Ахмед Доган управлява чрез своето протеже Бойко
  • 33 бай Иван

    31 2 Отговор
    ЕХ Енимехмедов,защо ти засече пищова,Доганя само що се не наака в гащите.

    Коментиран от #36

  • 34 ендиянец шошон

    8 5 Отговор
    тий ба маата
  • 35 ГОРСКИ

    26 0 Отговор
    Доносниците защо ги пускат във парламента, или те са герои от тоталиризма !!!!
  • 36 Как

    12 0 Отговор

    До коментар #33 от "бай Иван":

    защо ? по грозен сценарий срещу пари !
  • 37 3,14К

    15 10 Отговор

    До коментар #13 от "Хуарбуса":

    Ако не сте гласували за 18; 5; 11;или АБВ, гласувайте за 4 за да се състави правителство без Боко. Иначе всички са аут!

    Коментиран от #41

  • 38 Номер 11.за да си върнем България. Голям

    27 6 Отговор
    Номер 11.за да си върнем България. Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ
  • 39 ББ НЕ ДАВА

    28 5 Отговор
    КРАДЛИВО ПЛЕМЕ БЕ! НЯМА ЛЕВИ, НЯМА ДЕСНИ - ВСИЧКИ СА КРАЛИ КАТО ЗА СВЕТОВНО И ПАК ИСКАТ!
  • 40 Черен Петър

    20 1 Отговор
    То в тая държава кой ли не лъже? Че един даже е и МП...
  • 41 Така е

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "3,14К":

    И за 4 или за номер 14 да гласувате пак няма да сгрешите !!!!!

    Коментиран от #46

  • 42 Баро

    9 3 Отговор
    Я Малкият Мук се обади мушморок
  • 43 РЯЗАНИЯТ ПИЩОВ СЕ ХВАНА ЗА КОСТОВ! !

    21 5 Отговор
    НЕ МУ Е УДОБЕН НЕЩО! !ДОГАНЧО СИ ИМА ПОНЕ СТО ИМОТА В БЪЛГАРИЯ. .ЛУКСОЗНИ! !
  • 44 Great

    10 13 Отговор

    До коментар #26 от "Zyggy":

    Доган е КГБ, а Костов ГРУ хвани единия,че по другия много злини ама сте слепи

    Коментиран от #48

  • 45 Анонимен

    11 7 Отговор
    И двамата не сте добри хора. Дпс уби българина. Но чрез всички патии. Ревяха че им смении имената, а днес мълчат. Нищо че именно турци цигани българи помаци са участвали при сняна на иената им. Хотдили са по къщите им.. И по предлог навсякъде се заочна да ги уволняват, а българите да им се подмазват на работните места след 1989,в смесените градове, или региони. Лъжа ли е. А доган трябва да даде на българите, защото и те са потърпевши. Децата на някои бяха бебета и, 1984 се налагаше да ходят в други градове, родни, при един родител вдовец.. С малко бебев автобуса.. Как ги изхвърляха, че не носили зелен паспорт, а снегове до коляно. Що мислите, че на българите им е било уютно да гледат тия небивалици. Кво искате от тж. Изучи ви, в кеч занаят в ръце ви даде, от 9 клас в мед., за сестра. Не не съм комунист, но все те реоресирани, а българите въдворявани в диарбекира, тях няма кой да ги защити, но те си имат две майки и бизеят от бг и туркие. И сега умните работят при простите и без образование, във фирмите им. Днес ори тях утре и при вас, българите са предатели, за пари, а те ви знаят дпс хората слабото място и за една жълтица се продавахте, продавате, а сега цот сутена, от ръкава на докторите.
  • 46 3,14К

    6 4 Отговор

    До коментар #41 от "Така е":

    Прав си. Там е сигурно, че няма да се продадът. А и човека е доказал, че умее да управлява дейностите, с които се е захванал. Даже е бил шеф на чекмеджето и има интелект. Вече 100% чисти хора няма.
  • 47 Кало

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    До: 1
    Верно ли? Тупан герберска.
  • 48 Кало

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "Great":

    Палячо, палячо...
  • 49 Георгиев

    18 16 Отговор
    Попитах 10 човека за Костов-14 ми отговориха,че по-време когато е бил мин.предс.,най-много корупция е имало.Пиша 14 защото
    от тези 10 няколко го повториха.И децата от детските градини
    го говорят за краденето на Костов.
  • 50 Република

    21 19 Отговор
    Костов е най големия душманин на България от 1990г насам.
  • 51 Ха така

    15 2 Отговор
    да се върнеме назад... Но да се говори за обучение в Англия и къща в София, при наличие на палат и студен резерв е много странно. В този трибой трябва да се включат още "потърпевши на режима Костов", за да е по ясна картината на присвояване
  • 52 гост райдър

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Отговора е много прост,защото започват вендетата...
  • 53 кирето

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Чакат го тежки дни в България..Както и неговия слуга г-н чехмеджиев и шехерезада..Остава каскета да се събуди от зимния си сън.

    Коментиран от #59

  • 54 Дидо

    22 2 Отговор
    Много просто Който "правил "приватизация и Който се облагодетелства и ще лъсне истината
  • 55 Мдааа

    21 9 Отговор
    Костов както винаги лъже, а Сопола както винаги в бяло.
  • 56 Айде бе

    26 14 Отговор
    Съпоставка между тези двамата не може да има. Костов е най-големият модернизатор и лидер в новата история на България, Доган е просто лидер на етническа партия, както и пишман хидролог и енергетик.

    Коментиран от #60, #96

  • 57 васил левски

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Защото е осъден в Сащ.И след като поискат екстрадацията му,няшите шушумига ще трябва да го предадат на тяхното правосъдие..А в Сащ все още има демокрация и американския ГешеФ ще си свърши работата..
  • 58 КТБ

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Осъден е по закона РИКО...И МАГНИТСКИ...
  • 59 Гешеф

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "кирето":

    Аз толкова дълбоко съм заспал,че нямам събуждане..
  • 60 Хаха

    10 5 Отговор

    До коментар #56 от "Айде бе":

    И двамата са мафиози ..олеле....голям циркаджия си
  • 61 иво андонов

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Издирван е от Сащ за огромни финансови измами....
  • 62 Станой от Порой

    30 3 Отговор
    Костов може да има много грешки,но за едно беше напълно прав, когато каза ""Доган е проклятието на България".

    Коментиран от #65

  • 63 Голямо шоу

    16 3 Отговор
    Недялко Недялков Йорданов в жълтия си пaрцaл ПИК преди минути написал отворено писмо до Трифонов след разпада на партията му
  • 64 коко

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Най-много ще се смея,ако видя 🎃 да се издирва с червена бюлетина на интерпол...
  • 65 Хаха

    16 3 Отговор

    До коментар #62 от "Станой от Порой":

    Късно го каза "модерния" крадец за другия бандит
  • 66 сноу

    6 2 Отговор
    Ухилена и самодоволна рязанка...Добре че оня с петното на челото започна да събаря де що види,че се измъкнахте от какамангата
  • 67 БоШкоФ

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Къде е?Ако някой има инфо къде е точно в Дубай да сподели...Веднага ще го посрещанат неканени гости.
  • 68 Българин

    12 10 Отговор
    97 година управляваха вкупом Доган,Импексова Ментата, Костов, Божков десет процента разкатаха ни Модерно държавата
  • 69 коцето

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Дължи $200 милиона + лихвите на една американска компания...Която е фалирала заради него..И завела съдебен иск в Сащ.Защото българските гешеФчета отново спЪт дълбок зимен сън..
  • 70 Хуморист

    17 4 Отговор
    Все пак е смешно как щом Костов се изкаже по какъвто и да е въпрос, всички ченгета и мутри моментално подскачат и започват да вият като настъпени.

    Коментиран от #72

  • 71 цру

    15 0 Отговор
    земята се люлее под "хидроинженера" на цанков камък,дс преходните капиталисти докараха държавато до безизходица и се плюят , и се чудят как да спасят кожите сега!
  • 72 Циркаджия

    13 7 Отговор

    До коментар #70 от "Хуморист":

    По голямо ченге от другаря Костов няма в България "финансов" спец на Кремъл и мафията хумориста не е смешно

    Коментиран от #73

  • 73 Гласоподавател

    10 0 Отговор

    До коментар #72 от "Циркаджия":

    Доган не е заемал пост в държавата освен да дърпа конците и приказки
  • 74 Тоя па

    17 2 Отговор
    Бонев не беше никакъв фактор в управлението. Беше обикновен страхливец и мн неадекватен като министър. Заиграваше се с БСП както и с някои мутри.Това дразнеше Костов и той му би шута.
  • 75 Боже

    16 0 Отговор
    Доган,твоята партия е ПРОТИВОЗАКОННА! Живееш и ядеш хляб в България-като не ти харесва,изчезвай в Турция!!!Ясно е,че за теб съд тук нямя да има...пожелавам ти да пук.неш от Уискито дето го смучеш.АМИН!
  • 76 шарооо

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Сащ го търсят под дърво и камък...За финансови измами.
  • 77 Каква

    11 2 Отговор
    Турция,бре.Този е жив циганин.
  • 78 гост

    5 5 Отговор
    Доган е хитър. Обвинявам българите и българските политици. Наивници. И методи го каза, цвета караянчева ги уволняваше, 2009,което бе недопустимо от нейна страна, или й бе наложено от бб.. Та по същество. Оплакала се в НС, когато е била депутат, аз ги уволнявам, бб ги връща турците, било го страх бойето от туржите, но Мадам Цвета, коя си ти да уволняваш. За да уволниш трябва да има причини, законите не ги знаеш, защото не си юрист или поне да беше работила в съд и да знаеше. И кво направи всички на децата й калина и атанас назначи в горско, банки, върна тишко от момилград с икономика в свищов директор пенсионер в мвр, след като го 2 път пенсионира, измъкна синчето му от даскал по физиеско в София в миграция, паспортна служба. На янев сина, пожаркикавя от село Николово, не бе боец, а на лека служба, където мария от 20 г в израел гледа стари хора и не си знаят парите, а сина им бе намушкан с нож в тоха, но ваше всичко е сносно, а доган стои от зад и ви се надсмива на геърите прости. Янев от пожарната не си знаят парите и цвета, а и момчето, жена му бизнес много замижни, що не взе на баба радка, на майка й колежка георги внука. Красиво и не женено на 37,38 години е. И от там вие сте си виновни. Не искаме турците. Защо. Вие знаете ли че по тж е увилнявал от системата от умните ченгета, че е казал помак, не така, ще им казвате франгаджии. По умен от вас бедните дулици е бил ТЖ. И не съм бкп, но не можем всичко да зачеркваме от 30 г. А днес кво е бГ е една развал
  • 79 Диаболо

    6 11 Отговор
    Когато най големия политик и дуржавник на прехода заговори, всичката актуална политическа измет настръхва от истините.

    Коментиран от #82, #91

  • 80 Месар

    9 3 Отговор
    Верно е. Костофф обезкости сдс от ценните кадри негови конкуренти. Ама много ги е страх - 21 г. след фиаското не смеят да си кажат и валяка и боне и др.
  • 81 Оня

    8 2 Отговор
    Тоя и много други,нема ли кой да се прежали да ги ,,ваксинра,,
  • 82 Хаха

    8 7 Отговор

    До коментар #79 от "Диаболо":

    Вярно голям мафиозо е Костофф и Техноимпексова
  • 83 Дядо бг

    8 0 Отговор
    до ном. 73 този има къща на Цюрих езеро, като другия отсреща , с внучкката на джуров! питаме кой бомбардира гара Пловдив и гара Буново, вагонът Майка с деца ??????? Сигурно ще трябва да отговарят! Явно много се лъжат!!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Кси

    5 0 Отговор
    Лъже, нали
  • 87 аз съм БЪЛГАРИН

    0 5 Отговор
    доган винаги е прав и чист
  • 88 Ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Дайте съвет":

    Северна Македония.Езика им го владееш.
  • 89 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бивш активист на ИТН":

    Колега - изтрезней!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Хаха

    6 6 Отговор
    Иванчо, Иванчо... Ти предаде и опропасти демокрацията, която хората очакваха! Ти предаде българската мечта за няколко сребърника! Ти си причината народа да е прост, беден и да гледа джипката! И ти си за раирано костюмче барабар с жена си!
  • 93 СИРИЛ

    1 0 Отговор
    Б Бонев си измисли история ..Доган се намесва с коментар. Иван Костов никога не е казвал подобно нещо ,но умелата манипулация на измамниците ББонев и Доган успява да обърка публиката.
  • 94 Хахха

    2 0 Отговор
    Доганчо, вече хората са информирани, ясно е кой, кой е... Номер 11 е истината
  • 95 Хаджи Хаджи Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "негласувал":

    Комунизма си отиде преди 30 год, като " политическа религия"! Явно си го проспал това! Но , децата на комунистите, са имплантирани във всички партии и движения в България, през последните 31 години! Личното облагодетелстване , е новата религия на властоимащите днес! Начело с БМБ и хунтата! А хунтата, няма морални ценности! Огледайте се около вас!
  • 96 Ариец

    0 3 Отговор

    До коментар #56 от "Айде бе":

    Вярно, че другаря Иван Костов е много голям мафиоз факт доказано Доган даже и в парламента не е влизал камо ли да подписва харизване на икономиката затвор за Мавъра
  • 97 Димитър

    0 0 Отговор
    Т.Дончева - Ив.Костов е държавник , другите са манекени !
  • 98 Мехмед

    0 0 Отговор
    БОРИСОВ ,ПЕЕВСКИ И ДОГАН ВЪН ОТ ВЛАСТА НА ДЪРЖАВАТА ВРЕМЕ Е
  • 99 КРАДЕЦ

    1 0 Отговор
    ВИБРАТОР ЗА ДОГАН !
  • 100 Стефан

    1 0 Отговор
    Първо, щом Доган е говорил пред мадам В нещата са ясни, второ не знам дали рейтинг може да смени министър председател и то с милиционер от Симеоново който си няма бъкел от икономика и финанси, трето при правителството на Филип Димитров ДПС можеше да иска смяна на министри защото те крепяха кабинета, но при Костов ОДС имаше над 50 процента и сокола беше по тих от водата и нямаше как да иска и да получи нещо след предателството от 1992год, а НАЙ ВАЖНОТО е че Бонев беше отстранен след доклад на Цветлин Йовчев и шеф Атанас Атанасов за среща на Бонев с Чорни на яхта в Черно море, така че поредните пасквили са жалки и не знам ЗАЩО се атакува Костов, впрочем вчера сайта ПИК имаше статии срещу Костов, май много ги е страх да не се върне.
  • 101 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Питам":

    Ами защото службите тогава бяха инсталирали Иван Костов в СДС, та те така. За това Доган тогава не се чуваше и виждаше. След като СДС загуби от Симеон втори. ДС инсталира Доган да контролира държавата. От 2001 г. държавата се контролира от ДПС в лицето на Доган, другите са изпълнители около него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове