Last news in Fakti

7 Март, 2021 21:09 3 532 53

Москов: Розовите комунисти водят фашизъм със себе си

  • петър москов-
  • консервативно обединение на десницата

Свободата е ред и спокойна среда за избор и житейско състезание, а не да има бежови травестити на Лъвов мост, добави лидерът на КОД

Москов: Розовите комунисти водят фашизъм със себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Розовите комунисти водят фашизъм със себе си. Свободата не е да има бежови травестити на Лъвов мост, а да има спокойна среда за избор и житейско състезание. Това заяви в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ д-р Петър Москов - лидер на "Консервативно обединение на десницата" и водач на кандидат-депутатската листа на партията в 3 МИР - Варна.

В хода на кампанията, партия КОД продължава да разобличава опитите на новия розов комунизъм да подчини гражданите на един лъжлив и невъзможен свят. КОД е срещу розово либералните ексцесии в България и в ЕС, обясни той.

Според него това са новите, преоблечени в розово комунисти, които водят фашизма със себе си.

"Те създават лъжа. Лъжат как стоят нещата в живота. Не, равенство няма. Един умен, трудолюбив и образован човек не дължи интеграция, за да се изравни с мързеливия, глупавия и неукия. КОД настоява да разобличим и да се изправим срещу тази лъжа", каза бившият реформатор и здравен министър в кабинета Борисов-2.

"Те разградиха държавата и го направиха съзнателно. Сега казват, че мафията е превзела държавата. Не, мафията не я е „превзела“, защото там, където няма държава, всичко е мафия. Не може да лъжеш хората, че ще оправиш всичко, като сменят този или онзи, а в същото време да разграждаш държавата и да я лишаваш от всякаква възможност за контрол. Това е лъжа. Там, където има силна държавност, мафия няма."

Москов се противопостави на обвиненията, че партията му е фашистка.

"Обвиняват ни, че сме фашисти. Не, КОД не е фашистка партия. Фашизмът се ражда от хаоса и от липсата на правила. Фашизмът възниква именно, когато няма партии като КОД, които да се борят за правила, за подредена държава, за спокойствие и свобода на избора. КОД е за силна държава, която да подреди обществото и да наложи справедливост. Свободата е ред и спокойна среда за избор и житейско състезание, а не да има бежови травестити на Лъвов мост", добави той.

Според Москов на България са нужни не подмяна на хора по високите постове, а декомунизация и лустрация за скъсване на връзките със старите комунисти, които днес се преобличат като либерали и ни забраняват да мислим свободно, да избираме свободно, дори да дишаме свободно, защото така сме увеличавали „въглеродния отпечатък“.

"Като лекар, ще поясня, че човек който не „оставя въглероден отпечатък“ умира", каза още лидерът на КОД.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илийката

    17 106 Отговор
    Коалиция ГЕРБ-СДС ще победи с огромна преднина кандидатите на радикалната левица от БСП-БКП. Честит четвърти премиерски мандат, уважаеми г-н Борисов!

    Коментиран от #4, #5, #11, #45, #48

  • 2 Просто човек

    97 15 Отговор
    Наркоман, нали и ти беше министърче на Тиквата, кво ревеш сега...

    Коментиран от #23, #44

  • 3 xaxaxaxaxax

    79 10 Отговор
    Типичен жаден, слабоумен бантускот...
    "комунизЪмЪ", "фашизЪмЪ" ... само "империализЪмЪ" пропусна чифтокопитното. Едни и същи заучени фрази, повтаряемост нонстоп...
    Го*нояд, Сър.
  • 4 Behemoth

    72 5 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    А Герп СДС ли са розовите комунисти.....а аз се чудех за кого говори тоя алтавия...
  • 5 хахахаххаха

    39 2 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Така ли плати Инкасото да пишеш бантускот кух?
    Само ДПС пропусна да добавиш към любимите си пос*раняци.
    Хахахахахахаха
  • 6 Софиянецо

    51 4 Отговор
    Явно този пак иска да въвежда средновековния пръстов отпечатък.
  • 7 Али Реза Текин

    12 15 Отговор
    Казвам се Алли и съм работил в Германия и Португалия .Имам къща в село Люляково,Бургашко. Приятелите ми може да ме наричат Аптито. Фен съм на Левски и Галатасарай.
  • 8 двоен аршин

    63 4 Отговор
    Този,наремето като министър направи кинта с внесените от Турция и НЕОДОБРЕНИ за използване в ЕС детски ваксини.Сега съпартийците му най нагло ни убеждават как сме нямали право да внасяме руската "Спутник",защото видите ли ЕС не я бил одобрил още.
  • 9 БОРИСОВ ПРИ НАВАЛНИ

    36 3 Отговор
    Една килия,общ нар..
  • 10 Абе,

    49 1 Отговор
    Бойколизец ...
  • 11 Аз съм емигрант Илийка. ...

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    И не ми пука....ама никак не ми пука....кое г--о--в--е--д--о от Банкя ще Ви управлява.Страната е оглозгана за 10 години.Ама Вие потънали в мъгла не го виждате.Както каза един човек 2019 когато идвах до БГ :"ние така сме си свикнали".Така че поздрави за "победата".
  • 12 Колю Куродръфчеф

    31 3 Отговор
    Е , е ,е ,ете тоя е за разстрел беззз право на помилване!!!???
  • 13 белото

    25 0 Отговор
    Казах му да не взима от това , комунизъм е другото на фашизъм и едното не може да носи другото , съперничат си . Май си играем на думички , без да им знаем смисъла , но правим с тях внушения. Ко стана с пръстовите отпечатъци , кога ще върнеш парата ?
  • 14 Бе гледам

    7 22 Отговор
    Гледам и като виждам кои са кандидатите за власт, всякакви наркозависими,луди, тарикати,търчи-лъжи и пишман патриоти,ще взема да гласувам за герб!
  • 15 sbs

    6 19 Отговор
    КОМУНИЗЪМ ----КОЙТО НЕ Е С МЕН ---Е ВРАГ---9гр---олово

    ФАШИЗЪМ-------КОЙТО НЕ Е С МЕН ---Е ВРАГ ----ГАЗОВА КАМЕРА ---

    РЕЗУЛТАТ----НЯМА ВРАГ ---ИДЕОЛОГИЯТА НИ Е ОБЩА --БЕЗ РАЗЛИЧНО МИСЛЕЩИ

    Коментиран от #21

  • 16 Боку Педофилина

    27 3 Отговор
    Д-р Живако защо не е в панделата?
  • 17 истина е

    26 3 Отговор
    Свобода ще има когато тоз влезе в затвора !!!
  • 18 Уйке

    31 5 Отговор
    Москов!Имам осещането, че търсиш някакъв по твоему оригинален начин да омаеш избирателите и даже си нямаш на представа как звучиш с твоя розово-либерален комунизъм, който ще ни доведе до фашизъм! Докторе, направи си една консултация с твойта колежка д-рЦ. Гълъбова. Така за всеки случай!
  • 19 ПИТАЩ

    31 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ РОЗОВ ГЕИ КОМУНИСТ ЛИ Е?????
  • 20 ГруЮ

    23 1 Отговор
    Начел се е и този на “правилни” книжки.
    Да му обясня - “ културният марксизъм” - това на което дължим джендърите е измислица на десните. Да, използват се идеите на комуниста Антонио Грамши и интернационалиста Троцки, но само като техники. За перманентна революция. Много удобно изобретение за капиталистите т.е. за десните. Защото така насочват енергията, която винаги ги е притеснявала в други посоки. Енергията на класово осъзнатите маси. Тези, които няма какво да губят. Тези на които казват лузъри, а навремето имаха свое представителство- селяни, работници, интелигенция. С едната ръка се хвърлят дребни привилегии, а с другата се отнема човешкото. Може да си всякакъв- джендър, трансджендър, афроджендър, но не посягай на капитала. Не стачкувал, не се бунтувай, не прави революции.
  • 21 Мислещ

    3 16 Отговор

    До коментар #15 от "sbs":

    Именно. Който намира сериозна разлика, значи е промит мозък и тези "две" идеологии са успели да го обработят. А Москов си е боклук, това е ясно, но точно за това е на 100% прав.
  • 22 Националсоциалист

    8 29 Отговор
    Браво на Москов , на-чу-ка го на комундетата с 200. Между другото ако трябва да бъда честен Москов въведе едно много правилно и точно нещо с което прекрати 90 % от кражбите в НЗОК а организираната комунистическа банда премахна за да може да се краде - ПРЪСТОВИЯ ОТПЕЧАТЪК . Изключително умно

    Коментиран от #24, #31

  • 23 кнаус 485

    28 0 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    Не знам дали е наркоман ,но според мен има психически проблеми...сутринта го гледах и останах потресен от слово блудствата му...белото не прощава.... само като си помисля ,че беше министър в кабинета на тиквата - имаше някакви пръстови отпечатъци и други ред простотии и нищо не направи , а сега тръгнал пак да става някакъв...а бе скапана работа
  • 24 www

    24 1 Отговор

    До коментар #22 от "Националсоциалист":

    Москов такъв автогол си вкара с ПРЪСТОВИЯ ОТПЕЧАТЪК, че още дълго ще му го напомнят.
  • 25 аман от лекета

    20 0 Отговор
    Дофторче , що си не стоя да си слагаш упойки на пациентите , а се ръгна на обществото да слагаш упойки ?!
  • 26 Този е типичен

    22 1 Отговор
    ДолнопробенКрадециНаглец, който иманаглосттадаквичи всякаквиидиотщини.
  • 27 Чукча ще чука

    2 9 Отговор
    Камъни - Братът на неговия дядо, социалдемократът Атанас Москов, побеждава Георги Димитров на изборите през 1946 г., след което е прибран в полицията, а после изпратен в Белене.
    Москов, който към този момент е действащ здравен министър, обявява, че екипи на спешната помощ няма да се отзовават на повиквания в ромските махали.
  • 28 БКП=герп

    14 2 Отговор
    Това е комунизмофашизмът и като добавим СДС.
  • 29 Пръстов отпечатък

    17 2 Отговор
    Тоя що не е в лудницата
  • 30 4 април

    16 1 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #32

  • 31 sbs

    4 15 Отговор

    До коментар #22 от "Националсоциалист":

    ИМАШ МНОГО ПЛЮСОВЕ ОТ МЕН ЗА НАЧУКВАНЕТО НА КОМУНЯГИТЕ ---НАЛИ СА ДЖЕНДЪРИ -----НЕКА СЕ РАДВАТ
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ХайлАдолф

    4 17 Отговор
    Браво Москов , густо как им го изсулваш с 300 наджендъркомуноидните либелартолерасти .....
  • 34 Mirko

    16 2 Отговор
    Нещата които казва са така
    НО този не беше ли дето го хванаха как търгува със смъртта на децата като беше направил далавера да внесе от Турция развалени ваксини и ги извърти като нормални.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Шпек

    15 2 Отговор
    Зависимият от наркотици Пешо—Белото лидер на КОТ е готов за лудницата или в наркокомуната край Елин Пелин.Абсолютен Киряк Стефчов търгуващ със здравето на Българите ваксини Райко децата им с некачествена ваксина внос от Турция,за която неше следствен.Престъпник
  • 37 Анонимен

    7 2 Отговор
    Предпочитам да смушам хората умни от САЩ, лондон, германия бъларите, а не крадци и лъжци, като тоя горе със синия шал. На Цветанов хората, виж в ютюб, републиканци, в бг останаха крадци и простите
  • 38 sbs

    2 3 Отговор
    ВСИЧКИ МИНУСИ ПРОТИВ КОМУНЯГИТЕ СА ОТ ТЯХ --НО НЕ ГО ХАКАЙТЕ НА МАЙКИТЕ ИМ ЗАЩОТО ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ --
  • 39 Сатър на Хана

    5 1 Отговор
    Москов и ЖАРТИЕРИ ОТ КОНОП носим .............. по 4 метра дълги и с големи примки на единия край :))))
  • 40 Лост

    4 2 Отговор
    Москов как спиш спокойно с това име? Не ти ли напомня Москва? Смени си го на Питър Мъст.
  • 41 Marinov

    8 1 Отговор
    На кой какво му Пречи ама този Господин е толкова збъркан че и за Чеп за Зеле Нестава.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Иван

    5 0 Отговор
    Москов е един прост михлюзин и слуга на Бойко. Бойко и 80% от партията му са комунисти и в червата. Слугуването на Боко е слугуване на комунистите. А за джендърите - нека Моско се погледне в огледалото и ще разбере какво е джендър. Опитва се да отклони вниманието от себе си.
  • 44 мародер

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    Какъвто некадърник беше като министър два пъти по некадърен е като доктор, за това драпа за парламата!
  • 45 смотаняци

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    илийката и уважаеми г-н Борисов л2ди за вързване
  • 46 Едвин

    3 0 Отговор
    Пепи, а помниш ли дългата бяла пътека с черния Джони. Ей добре си прекарвахме там в Карлуково бе..
  • 47 Аритметика

    4 0 Отговор
    В България има 11900 избирателни секции. На изборите през 2017 година 15341 гласа гарантират едно депутатско място. 145 000 гласа вкарват партия в Парламента. Я да видим Пепи Готиното колко гласа ще събере! Дали ще има поне по един в секция?
  • 48 Това е гаранция

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Че България ще продължи да се разграбва и унищожава в полза на лични, частни интереси. Това са хора, които имат огромен опит в това, как се прави.
  • 49 1 към 1

    4 0 Отговор
    Каза Менгеле с светещите очички и шмръкна поредната магистрала!
  • 50 Васил от Льонеберя

    6 1 Отговор
    Искам да знам кои са комунистите, за да гласувам за тях
    Искам национализация, искам ред и законност, искам държавата да строи предприятия, заводи, електроцентрали, искам безплатно здравеопазване и образование, искам достъпни жилища и ранно пенсиониране.
    На кои казвате, са комунистите? Всички са антикомунисти, всички разграждат и крадат.

    Коментиран от #52

  • 51 ДОКО

    2 0 Отговор
    А ТИ МОСКОВ СИ КРЪГЪЛ ТЪПАНАР..
  • 52 Сър Пичук

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Васил от Льонеберя":

    Всичко това се прави лесно, стига да има кой да плаща. Преди плащаше СССР и го имахме.
    Та кой ще плаща сега, казваш?
  • 53 Баркод

    2 0 Отговор
    Аз съм Пепи Белото от град Перник с изгорела интегрална схема съм - аааооееууу розови фашисти и комунисти ме гонят, яко натопорчени; майка ми е Емма Москова, е дългогодишен директор на Националния институт за паметниците на културата, а впоследствие – министър на културата в правителството.
    Аз съм в НС по традиция и наследство. Мой братовчед е режисьорът Теди Москов, дето беше репресиран от комунистите заедно с мене но въпреки това по времето на бай Тошо, завърши обучение и специализация в западна Германия аоооууупп. Балбуууукбоклук ооооууу е ги идат розовите изчезвам...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове