Last news in Fakti

7 Март, 2021 22:34 21 165 208

Слави Трифонов: Колкото съм гей, толкова и партията ми се разпада

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • партия-
  • избори

Как да се разпадне нещо, което тепърва започва, заяви лидерът на "Има такъв народ"

Слави Трифонов: Колкото съм гей, толкова и партията ми се разпада - 1
Снимка: БГНЕС

"За първи път участвам в предизборна кампания. И виждам, че средствата и играчите са общо взето познати – измислици, лъжи, социолози, политолози".

Това написа в профила си във Фейсбук Слави Трифонов.

"За три дена разбрах, че дипломата ми е фалшива, че съм сатанист и че партията ми се разпада, пардон – ерозира.

През годините съм разбрал за себе си, че имам златна ноздра, че съм рептил, че съм гей, почитател на садо-мазото, както и хиляди подобни неща.

Та на този фон явно предизборната кампания за мене ще бъде нещо познато и някакси – мило и родно. Така че, колкото съм гей, с приятелка и любима Недялко Недялков, толкова и партията ми се разпада. А и как да се разпадне нещо, което тепърва започва. И кой може да спре гората да се разлиства?

Тъй като съм възрастен, аз съм израснал в детството си с телевизионното предаване „Бързи, смели, сръчни“ и неговия водещ бате Мишо. Та в това предаване се пееше една песен: „Ние битките обичаме!“, завърши Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 185 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешко

    207 204 Отговор
    Значи си е гей..

    Коментиран от #120, #166, #168, #179, #189

  • 2 хъхъ

    54 29 Отговор
    Великата Магдалена Ташева казва истината за Славчо:

  • 3 Последния софиянец

    159 57 Отговор
    Слави хич не ми е ясен. Загадка!

    Коментиран от #60, #80, #96, #205

  • 4 Ами ти си СИ ГЕЙ Славчо Главчо.

    140 106 Отговор
    Ха Ха.
  • 5 ТаУмВзе

    192 135 Отговор
    Чалгарче, България се разпадна ти лаеш за неква партия.
  • 6 ХайлАдолф

    165 103 Отговор
    А ти учиндолското , сигурен ли си в това което казваш , или сам си вЕрваш .....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    132 95 Отговор
    Партия еднодневка значи. 😆😆😆
  • 9 0000

    111 70 Отговор
    Тоу чалгар ме върна в детството с бързи смели сръчни
  • 10 хъхъ

    153 94 Отговор
    Физическа и духовна развалина.
  • 11 тъй де

    131 77 Отговор
    почне ли да се оправдава,пиши го бегал!

    Коментиран от #29

  • 12 лоол

    159 108 Отговор
    Стига го плюйте бе....овце, да ви стриже тиквата тъпа тогава!!!

    Коментиран от #26, #181

  • 13 ПРОДЪЛЖАВАЙ

    96 85 Отговор
    ПАРТИЯТА ТИ Е МОНОЛИТНА И ЗАДНИЯ ТИ ДВОР Е ДЪЛБОКО РАЗОРАН.
  • 14 Дельо хайдутин

    163 13 Отговор
    Слави още нищо не е видял. Досега имаше медиен комфорт.
  • 15 Бивш активист на ИТН

    137 84 Отговор
    Колеги. С дълбоко съжаление бих искал да ви информирам че нашата партия ИТН с председател Станислав Тодоров Трифонов се разпадна в почти цялата страна. А до изборите има почти месец и имам лошото предчувствие че няма да има и процент за субсидия ! РАЗПАДЪТ НЕ СПИРА. Структурите от партията на Учиндолския месия във Враца ,Борован ,Криводол,Мездра , Роман ,Бяла Слатина ,Хайредин, Мизия и Козлодуй напуснаха омерзени със съмнения за задкулисни договорки с управляващите !Партията ИТН вече няма свои структури в Северозапада!

    Коментиран от #19, #126, #133, #137

  • 16 Алфа Вълкът

    76 75 Отговор

    До коментар #7 от "ами да":

    Това за педофилът съм сигурен, как си организираше детски конкурси в шоуто и се закачаше с Крисия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тошко Африкански

    112 32 Отговор
    Не ни интересува сексуалното поведение на Славуца,а дали ще е патерица на ГРОБ!!!

    Коментиран от #22, #25

  • 19 хъхъ

    102 61 Отговор

    До коментар #15 от "Бивш активист на ИТН":

    Според мен 4-5% чалгари ще гласуват за тази псевдо мутра Славчо. Едни 12-15 депутата ще вкара, които да натискат пръстчето правилно. Този трик е ползван многократно и винаги работи.
  • 20 Никога по-вече СДС, г-н СДС Славуне.

    67 84 Отговор
    32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 21 Горгона

    85 41 Отговор
    Не знам дали си гей , но си много болен . Гледай си здравето , че на нищо не приличаш .
  • 22 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    51 73 Отговор

    До коментар #18 от "Тошко Африкански":

    Отговор в реално време - В нашия град Велико Търново начело на листата на Слави и партията му ИТН е Момчил Иванов ! При управлението на Костов бе от СДС и назначен за директор на общинска фирма "Спортни имоти". След като се направи ревизия на дружеството бе уволнен и даден на съд ! След това бе начело на структурата "Модерна България" а след основаването на ГЕРБ от ръководството на общинската структура! От година вече се прехвърли в партията на Слави! Офиса на партията на ИТН е на бул.България 19,а моя единия апартамент е на България 21... В петък имах отново възможността да разговарям с Момчил и ме увери че нашата партия ГЕРБ и тяхната Има Такъв Народ ще имат мнозинство от 121 депутати. Дори сметна ГЕРБ 85 и на Слави 36-37. И Момчил влиза в управлението като е убеден че ще е заместник министър на министър от ГЕРБ. Без съмнение се задава нов кабинет на ГЕРБ с премиер Борисов -4
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Hoho Boho

    70 13 Отговор
    Шоуто е хубаво нещо.

    Но да не забравяме, че мафиотите от управлението

    ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА!

    иначе ще дойдат нови мафиоти да ни управлят,
    мислейки си,
    че законът не ги лови
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иван

    72 30 Отговор
    В четвъртък вечер в предаването "Лице в лице" бившата депутатка и прокурорка Татяна Дончева която води листа в коалицията "Изправи се -Мутри вън" разкри потресаващи факти как начело на листи в партии уж опозиционни са спуснати хора на ГЕРБ за да оберат негативния вот! Даде пример с Росица Кирова от партията на Станислав Трифонов и също с Бареков как на изборите ноември 2014 година се е провъзгласил за единствената алтернатива на ГЕРБ а на 1-та седмица като влязоха в Парламента се присъединиха към парламентарната група на ГЕРБ .В петък общинските ръководства и структури в 5 общини от партията на Трифонов напуснаха и в отворено писмо информираха че начело на листите им са лица близки до ГЕРБ ! Не искат да участват в подвеждането на населението че са опозиционна политическа сила ! Наистина е потресаващо и мисля маските паднаха.

    Коментиран от #91

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Що бе

    21 7 Отговор

    До коментар #11 от "тъй де":

    Нали два дена това искахте бре смехурковци? 😃
  • 30 ужас

    47 25 Отговор
    Ще се видиш що за стока си като се прегърнеш с Тиквата. Опорните ти точки ще бъдат : Не е време за повторни избори, жертваме се, спасяваме България, приеха нашата програма.

    Коментиран от #41

  • 31 ИСТИНАТА

    60 28 Отговор
    Журналистката Деляна Ценова завършила и политология в СУ е определила думите на Васил Божков за партията на Станислав Трифонов ИТН "Стабилна патерица на ГЕРБ" за малко погрешни ! Партията на Трифонов е техен клонинг ! Също така напомня как през 2006 година при учредяването на ГЕРБ пред учредителите на пиедестала Борисов и Цветанов са седнали в бели кресла с позлатени облегалки ! Журналистите отразявали събитието са избухнали в бурен смях и определи че това е точно копие на честване на рожден ден на мафиотски босове а не на политическа партия! Определили са също така това като гротеска и са били на мнение че тези мутро- болшевики нямат никакво политическо бъдеще. Но явно мисленето им е било погрешно защото всички се убедихме какво се случи. За 11 години опоскаха страната като термити и в 21 век докараха населението да получава заплати колкото да си плати ток,отопление,вода,интернет,телефон,транспорт и средства за друго да не им остава! Така че хора мислете като гласувате.
  • 32 Методи

    39 21 Отговор
    Миналата неделя и Николай Тихомиров Бареков и Маги Халваджиян дадоха своите прогнози за изборите и коалициите след тях. Бареков който е навътре в нещата прогнозира че ще влязат в парламента 5 или 6 партии и коалиции. ГЕРБ , БСП, ДПС, ИТН на Трифонов ,ДБ и евентуално Манолова с ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Също така каза че в парламента ще имало 2 блока ! Единия под шапката на ДПС с Герб и Трифонов ( ИТН) а другия ще бъдат БСП , ДБ и ИЗПРАВИ СЕ.БГ . Маги Халваджиян при който в студиото преди седмица в "Господари на ефира" бе Станислав Трифонов сподели че се подготвя бъдещо управление на ГЕРБ ,ДПС и ИТН на Слави Трифонов но все пак зависело от резултатите и дали Трифонов ще влезе в парламента от също дали ГЕРБ , ДПС, ИТН ще имат повече депутати от БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Става интересно , явно бъдещото управление вече е договорено. А и Слави след провала на телевизията си с какво ще издържа бенда ? Много ясно че от парламента !!!
  • 33 ГОДЖИ

    68 24 Отговор
    НАШИЯ ЧАЛГАР НАЦЯЛО ЩЕ СЕ ОКЕКА.ПУСТА АЛЧНОСТ.НЯМА НАЯЖДАНЕ .А КОЙ ЩЕ МУ ПОДСКАЗВА В УХОТО? СУБСИДИЙКИИИ, ЛАП,ЛАП,ЛАП...
  • 34 Rad

    33 18 Отговор
    Ти кой беше, бе?
  • 35 sbs

    43 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Слави Трифонов: Колкото съм гей, толкова и партията ми се разпада

    СЛАВЧООО ---СЛАВЧО ---ГЕЯТ СИ Е ГЕЙ -ЯЛОВОТО СИ ЯЛОВО --И В ТУРЦИЯ ДА ОТИДЕШ И ТАМ НЯМА ДА ХВАНЕШ---ТАМ ОТ ВРЕМЕ ОНО ПРАВЯТ ОПИТИ НО НЯМАТ РЕЗУЛТАТ
  • 36 Шопо

    38 45 Отговор
    Абе не го аресвам тоя,ама тия къде го плюят тук са платени агенти на конкуренцията!
  • 37 илийката

    28 65 Отговор
    Нумeрoлoг ceнзaциoннo: Cлaви нe влизa в пaрлaмeнтa

    Бoйкo Бoриcoв и ГEРБ щe триумфирaт нa прeдcтoящитe избoри, нo трябвa мнoгo дa ce пaзят oт прeдaтeли. Тoвa прoгнoзирa прeд „Мaрицa“ нумeрoлoгът oт Плoвдив Cтoянкa Пищялoвa.

    „Чиcлoтo 28, кoeтo oтрeди жрeбият зa ГEРБ, гoвoри, чe щe имaт cилнa врaжecкa cъпрoтивa. Нe трябвa дa ce дoвeрявaт нa никoгo. Тaм ca гeниaлни хoрa, c гoлeми възмoжнocти и cпocoбнocти.

    Тя пocoчи, чe caмaтa личнocт нa Бoйкo Бoриcoв му дaвa гaрaнция зa пoбeдa.

    ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ, УВАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ!
  • 38 И от

    18 11 Отговор

    До коментар #26 от "Гербераст":

    рб, от триото и най настървени от дб! Това показва, че кукловод им е общ!
  • 39 Хуарбуса

    56 23 Отговор
    В четвъртък и Иван Иванов областен координатор на партията на Станислав Трифонов - ИТН за област Плевен напусна структурата! В отворено писмо до медиите той изтъква ужасяващи мотиви като че партията е превзета от подлоги и блюдолизци и тясно свързана с ДПС. Разкритията просто са ужасяващи !
  • 40 pbdan

    46 10 Отговор
    В техниката, а и в политиката има едно понятие - обратна връзка. Влез във форума и се опитай да опровергаеш това което пишат хората за теб. Имаш сценаристи, поддръжници, оркестъра с професора, Гъмзата, Годжи, посъветвай се с тях. Не се мисли за безпогрешен и безсмъртен.
  • 41 хъхъ

    52 17 Отговор

    До коментар #30 от "ужас":

    Диков му го каза, като сте на различни брегове с Корнелия, значи си на брега на Бойко...и на 5-ти ще подсмърчаш с букет цветя на опашката в Банкя.
  • 42 Алфа Вълкът

    45 19 Отговор
    Той всъщност сега ни се разкрива. 😆
    Ма тъй де, я се замислете де са му жената и децата!
  • 43 Славуца

    62 14 Отговор
    защо не беше в Панорама,а сега мрънкаш и се оправдаваш?
  • 44 боко образен

    59 14 Отговор
    слави,мълчанието ти до сега не е злато!изкрещи си позицията категорично- с кои си и защо!

    Коментиран от #97

  • 45 Въпрос

    54 13 Отговор
    Как чалгаря веднага отговаря за всичко ,но.... На някой не смее....Имам 1 въпрос към читателите тук и ако има някой запознат моля да ми отговори? Защо никога Слави Трифонов не споменава и не е споменавал името на Васил Божков по никакъв повод? Дори когато го провокира да му бъде мандатоносител Слави не се обърна директно към него а написа в профила си във фейсбук -" Партия ИТН още от учредяването си декларира че ще участва самостоятелно на изборите". Никакъв конкретен отговор към Божков или директен отказ! След час когато Божков го нарече "подлога и патерица и лице със силни зависимости" Трифонов не обели и дума! За сметка на това вчера е отговорил на Борисов за хвалбите му за кредитния рейтинг като е написал дълъг статус в който го опровергава. Но от какво толкова се страхува от Божков че не смее да гъкне за обидите му. С какво толкова е притеснен от какво толкова знае Божков за него!? Май има логика в думите на Божков когато е отговорил на коментар в профила си -" Този ако поискам ще го приключа за един ден"
  • 46 За 13

    24 14 Отговор
    минути 40 коментара. Тоест по три тролея на минута.
    Не мога да се оплача от градския транспорт.
  • 47 Борислав

    34 15 Отговор
    Гей ако е сигурно ще го изберат, то българският изберател си е твърд гей! Повече от 30 години все идни и същи го оправят...
  • 48 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    14 57 Отговор
    НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!

    Коментиран от #54

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ТРАГЕДИЯ

    47 16 Отговор
    Така и не създаде семейство, не можа да задържи жена до себе си, а бившите му разправят колко му е мек...явно не го възбуждат жените човека и не може да си свърши работата по мъжки с жена.

    Коментиран от #109

  • 52 Майна

    36 8 Отговор
    ТАКЪВ КОМЕНТАР КАТО ТВОЯ ПРАВИ ЧОВЕК , КОЙТО СЕ ЧУВСТВА РАЗКРИТ....ПСИХОЛОГИЯ СЕ УЧИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, НО ТИ СИ ЕДНО ,,СЕЛСКО,, МОМЧЕ..
  • 53 ХайлАдолф

    40 13 Отговор
    Ха ха , учидолски , умре ли цигането дето те хвалеше , та сам си правиш вятър и си хвърляш боб за познаване .... ама си и ти жалко същество ......
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Прав си

    36 13 Отговор

    До коментар #50 от "Стоян":

    Смятайте ! Да те нарекат подлога и пред цяла България да те обвинят че имаш ужасяващи зависимости и ти да мълчиш и да не отговориш?!?!? За какви по маловажни неща Трифонов с екипа си веднага излизаха с отговор а за такива обвинения да се правиш на разсеян?!?! На следващия ден Трифонов почете големия актьор Георги Черкелов ! На въпрос за тежките обвинения към него се изниза веднага! Ясно е че много добре знае че е прав Божков и че има доказателства и снимков материал за почти всички управляващи и за него! Трифонов предпочита да си направи оглушки, да загуби 1/3 от гласоподавателите си като се надява че до изборите има много време и всичко ще бъде забравено. Предпочита това отколкото да влиза в спор с Божков който може да го унищожи. И както се говори Станислав Трифонов е споделил пред екипа си -"Не искам да съм на мястото на Бойко ,Иван (Гешев) и Делян. Те играят ва -банк , защото много добре знаят кой е Божков и какво ги чака занапред. Но нямат друг избор ...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Си ган

    34 11 Отговор
    Недялко Недялков Йорданов има няколко въпроса към Станислав Тодоров Трифонов в сайта си ПИК бухалка на нашата партия ГЕРБ ! 1- Истина ли е че водиш тайни от наивниците които все още ти вярват преговори за коалиция с ГЕРБ чрез твой заможен приятел също много близък до Бойко Борисов ? 2- Забрави ли как играехте сантасе в кметския кабинет на Борисов като кмет на София ? 3- Я разкажи как ходехте прегърнати с Борисов на нощни кинопрожекции в мола и водехте тежки преговори за 50% от ГЕРБ?! Отговора на Трифонов е много важен !
  • 58 Гошо

    40 14 Отговор
    Няма да успее. Висока летва са изборите. Хората му наистина бегат
  • 59 Информация

    35 11 Отговор
    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!
  • 60 ха ха хаааа

    21 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    Вие , гайовете не можете се разберете , а искате ние да ви разбереме ... Купи ли тирбушон за персонала ве ?
  • 61 Бесен Язовец

    30 14 Отговор
    Тоя само се обяснява и разчита на лозунги за нищо не става, същия комплексар като Боко.
  • 62 Фактите

    34 23 Отговор
    Да ви информирам! Абониралите се за кабеларката 7/8 на спасителя мутро- чалгар Станислав Трифонов от Учиндол са точно..2018 човека! Това е най точната социология! А някои соц.агенции му даваха 10-11%. Това са около 400 хил.гласа! Според вас има ли в страната толкова чалгари да гласуват за учиндолеца! ?! То и за Марешки даваха толкова след президентските избори когато имаше 420 хил.гласа а на парламентарните едвам мина бариерата от 4%! Подготвя се ново правителство след изборите с премиер Борисов! ГЕРБ ще опита да направи правителство на малцинството със скритата подкрепа на ДПС и чалгата ( ако влезе в парламента) . Този път Борисов ще е съгласен да му даде половината ГЕРБ както му е искал чалгара в първия мандат на ГЕРБ. Затова е важно БСП да е 1-ва политическа сила , ДБ да има повече от ДПС а ВЪЗРАЖДАНЕ или ИЗПРАВИ СЕ- МУТРИ ВЪН повече от кликата на чалгаря ако влезе в парламента. За да се объркат плановете им. УСПЕХ

    Коментиран от #78, #160

  • 63 Отвращавам се

    42 14 Отговор
    Ако този селски тарикат наистина го вкарат в събранието.Значи наистина има още много боклук в държавата ни. Бареков излъга най простолюдната част от масата в България Но поне беше начетен пич. Този е ограничен малоумник ,хабер си нямащ от никаква наука а още по малко от политика.С беден речник и знания.

    Коментиран от #74

  • 64 Българин

    28 7 Отговор
    Всичките СДС "студенти" се оказаха агенти и Славчо е един от тях назначен милионер
  • 65 Емил Кънчев Йорданов-Емо черния

    21 8 Отговор
    Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!
  • 66 А БЕ ПЛЪХ

    28 16 Отговор
    ЩО СЕ СКАТА ОТ ПАНОРАМА? ЩЕ СЕ ИЗНИЗВАШ ПРЕЗ ЗАДНИТЕ ВХОДОВЕ ЛИ, КАТО ОРЕШАРСКИ? И ЩЕ ИЗБЯГВАШ ЖУРНАЛИСТИТЕ КАТО ФАТМАКА ЛИ?
  • 67 Петър

    29 9 Отговор
    А бе Слави само кажи че си гей и веднага те взимат в парламента.....
  • 68 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    23 17 Отговор
    Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Тодоров Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!
  • 69 ами мисли

    26 11 Отговор
    Цяла България вече разбра , че е патерица на герберските корумпета.
    Е, разбира се , че овце много и все ще поведе част от стадото с наякоя и друга чалга.
    Кое не разбра , нали си вечно на площада -Слави е по- вреден и от управлението на крадливите от ГЕРБ и ще го ползват за окончателното окупаване на мафията във властта. Виждал ли си го някога на площада та питаш?
  • 70 Ужасен и потресен

    40 8 Отговор
    Написах в Гугъл - Миро Пашата Емо черния Слави Трифонов и се ужасих. Мутрите татуирани , прегърнати с Дългия а чалгата изплезил език като лопата. Мутрите рекетьори, наркопласьори и лихвари му правели шпалир на посещенията му в страната и возели балерините му на чалга просташките му концерти. И този мутро-чалгар ще спасява страната?!?!?!??? Българио, Българиооооо....

    Коментиран от #71

  • 71 Изумен

    24 8 Отговор

    До коментар #70 от "Ужасен и потресен":

    Добре де! Ясно е че мутро-васaла и чалгар Станислав Трифонов е дeгeнерaт и пoдчoвек. Слугa на мутрите още от 90-те подтикващ ги да изнудвaт и силoво застраховат обикновените хорица! Вживяващ се в момента на нaркoбарoн с черни мутренски джипове охрана, и в момента близък до наркопласьори,изнудвачи и лихвари! Но къде бе ГЕРБ да вземе мерки все пак от 10 години управлява страната??? Да смaжe с държавната машина ,съд и прокуратура мутрите на чалгaра!?

    Коментиран от #72

  • 72 Отговор

    22 11 Отговор

    До коментар #71 от "Изумен":

    Колкото можа според закона ГЕРБ опита да вземе мерки срещу мутрите близки до Славуца. Още в началото на мандата си Цветанов като вътрешен министър обяви Миро Пашата и Емо черния( тези които Слави е прегърнал от двете си страни с изплезен език) за едни от 300-те най арогантни и безпощадни мутри в страната! След няколко години 2013 г.единия от тези мутри Мирослав Пашов -Пашата бе арестуван от тежко въоръжена полиция до заведение Макдоналдс в Търново в момент когато продава контрабандни цигари на друг бандит от Стара Загора с псевдоним Малкия Мук за 100 Бона. Бяха проснати по очи и парите и цигарите конфискувани. Но бълха ги ухапала защото Славуца има милиони ако не и милиарди. После започнаха да откриват и клонове за бързи кредити по градовете и вече и публично без да имат скрупули и крият да придружават Станислав Трифонов и по концертите му. Така че общо взето това са фактите.
  • 73 Курумпе

    34 9 Отговор
    Ти СлавЕ, нямаш Партия - ти само си ФИГУРАНТ!!!Партия има госпожата, дето ти е Главен Секретар - онази Василева, дето е чист кадър на Христо Бисеров, а той е Сивия кардинал на ДПС!Тази лелка, прави листите ти за депутати - тя решава, тя е стратегта, а ти си ПАРАВАН!!!Те Слав , за това те пуснаха да се явиш на Избори!Те Слав, за това не те Унищожиха, както Божков..ТИ имаш ПЪЛНА медиина Подкрепа и си още от преди 2 месеца лансиран от техните Социологиески Протежета, че си сигурен Фактор в Политиката?!ЗАЩО те бутат на пред, а не те спират?!- ами защото не си ЗАПЛАХА за олигархията и мафията на властта и ДС!ТИ ще си ракетата, на която ще се създаде новото ДПС2 и заедно със Буцката и ДПС ще направите новото правителство..естествено в името на Народа!!!Употребен, използван и изхвърлен..., но чрез тази измама ще прекарат отново народа Български!!!ТИ СПИШ ли?!..или са те приспали!?
    НЕ!НЕ ТИ Вярвам, че сте различни и независими...вижте само кави сте се подбрали в листите - тотална зависимост от всякъде от бивши агенти и членове на ДПС и ДС,Герб и всякакви про-ститу-тки политически!
  • 74 реалистъ

    29 9 Отговор

    До коментар #63 от "Отвращавам се":

    Бареков поне ходеше с телевизията и правише някакви импровизирани трибуни, където обикновените хора можеха да кажат доста истини и да ги излъчат по гледаната тогава ТВ7. Помня като беше в Ямбол какво събитие беше, отдавна не бяха се събирали толкова хора на площада, някои доста гневни...

    А Славчо...се крие от хората, доста зле е здравословно, едва се изправя от стола, ходи с 3 джипа охрана.
  • 75 СТРАХ ТЕ Е

    33 10 Отговор
    СКРИ СЕ, ЗАЩОТО НЯМАШ СЛУШАЛКИ И СЦЕНАРИСТИТЕ ДА ТИ СУФЛИРАТ. ЗАЩОТО СИ ТЪП И НАМАШ НИЩО В ГЛАВАТА? ВИДЯХМЕ ИНТЕРВЮТО С ТИ С ББ, КОЛКО БЕШЕ ЖАЛЪК?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 кака

    23 11 Отговор
    Тоз пък,тепърва партия ще сглобява.Айде вземи се скрии някъде бе грозник.Ще чакам аз ти да ми оправяш живота.
  • 78 Да ве

    18 8 Отговор

    До коментар #62 от "Фактите":

    Социолозите" в Бг до един са червени 11% този олигофрени никога не може да вземе.
  • 79 Врачка

    35 10 Отговор
    Славчо,няма доказателства,че си хетеросексуален.Това си е твой проблем.Но да набутваш в избирателните листи нечистоплътни хора е наш проблем.А Тошко сценаришчето те закла.Отряза ти главата с неговите изцепки.
  • 80 кьорфишек

    7 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    Надявам се хич и да не ни се изяснява тая загадка.
  • 81 демократ

    15 13 Отговор
    За да се изкорени мутро-комунистическото управление на държавата НЕ гласувайте за никакви ГЕРБкомунисти, ДПСкомунисти, ВМРОкомунисти, БСПкомунисти и Чалгамутри.

    Коментиран от #101

  • 82 вече гледано

    24 10 Отговор
    Няма програма, няма участия в медиите, забранява на всички кандидати да пишат във фейсбук. Гласувайте пък после ще видим. След изборите ще се окаже че на 90% идеите им съвпадат с тези на ГЕРБ и в името на народа и за приемане на глупавите точки от референдума ще направят коалиция.
  • 83 Славчо

    19 13 Отговор
    Мафията от Герб ще купи всички те ти хора и после ще ги продаде на Дяволът като купи и продаде България и затова си смешник и си мислиш че ЦРУ помага на бедните
  • 84 77777

    10 13 Отговор
    Абе само вие сте най хубави.
  • 85 Анонимен

    6 22 Отговор
    Той не е виновен. Защо нинова е сложила петя дете на михалевски номенклатурата, приятел на доган, а слави има силен човек от русе срещу Цвета К. По може да е с доган, но не ми се вярва да е с герб. А може.. Цвета и от русе и 3 от дпс. Мача може да е уговорен между бсп и герб, варианти има, но те си знаят. Но не обиждайте на гей, всички имаме деца. Може би божков обижда или симеонов, военния каракачанов.. Страх ги е от слави. Той живее с момиче. Сега някоя ако е опитвала магарешки в пик еен проблем. В бракоразводни дела сме влизали. Божа работа, той който има магарешки други лоли черти има. Слави не им обръщай, виж Цвета Караянчева кво я правят. Да не ти пука. Жив и здрав да си. Остави ги зверовете
  • 86 Калугин

    16 21 Отговор
    ГЕРБ-СДС и патриотичните сили ще направят правителство за спасение на България. Славчо ще вземе 2-3% колкото да има субсидия за кабеларката му.
  • 87 77777

    9 8 Отговор
    Тираджии и таксиджии. Тук таме и няко овчар.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 И бъди

    10 17 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    сигурен, че го е набил! Този страх говори само това! И след толкова много простотия, няма как да не гласувам за Слави с две ръце! Явно е единственият извън статуквото! Като гледа човек простотията и разбира, че не се борят срещу Боко, а срещу Слави! Та ако някой се е двоумил, вече няма съмнение за кой да гласува! Ай чистито!
  • 90 РАДИО ЕЛТО

    22 9 Отговор
    в КОЗЛОДУЙ бяха 9 ЧОВЕКА от партията на СЛАВУЦА и днес напуснаха бяха от групировката ВИС2 преди години вече няма нито ЕДИН тука при СЛАВУЦА

    Коментиран от #94, #95

  • 91 Здрав разум

    6 8 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Ква прокурорка, бе? Тя беше адвокат на Мултигруп.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Бай Шиле

    23 7 Отговор
    Ало,големия пич! Нещо няма ли да кажеш за паспортите на жилищата и новите стикери на колите? Нещо за КТБ? Нещо за брат ти Бареков?

    Коментиран от #100, #102, #105

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 22222

    4 10 Отговор

    До коментар #90 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ти трябва да си в затвора за подклаждане на мнение и незнание
  • 96 неизвестен

    17 11 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    Слави ти е загатка,защото не помниш Бареков и Яне.
  • 97 Антигерб

    10 13 Отговор

    До коментар #44 от "боко образен":

    То пише на сайта му с кого е - ясно е написано че няма да прави коалиция с партиите от статуквото ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП.

    А като гледам тук само тролове на тези партии.
  • 98 Безпартиен

    12 8 Отговор
    Чета чета и само на негативизъм попадам ...Ми то преди мен 70коментара кой от кой по - умен и градивен .!?Все интелигенция ръзбирши ...Все успяли хора дават определения ...все с човек във власта ...жалко за България!

    Коментиран от #107

  • 99 Да се чете

    12 9 Отговор
    Разпада се
  • 100 Курумпе

    17 9 Отговор

    До коментар #93 от "Бай Шиле":

    Е, ти па..кво да каже?!
    СлавУца може да говори, само ако му разреши Сокола, и другарката Василебва, дето е пратеничката ..и лидер в листата за София - Окръг!!!
    Той СОБСТВЕНО мнение НЕМА!?Ако кажат - диша, ако кажат - не диша..така и за говоренето!!
    Иначе, кво да каже..., то е ясно, че само чакат да мине театралната постановка по Коронясването на Новите Власт-имащи..и го почват Народа...с дебелия...и за паспорти на жилищата, и за стикери, и за облагане на физичсските продажби на вехтошарниците, дето народа е продал за да преживее останал без работа в тази пандемия..и още приятни изненади има ..ма той не е от народа, и дреболии не го засягат пряко, те милионерите са от другата страна..
  • 101 Забравил си

    16 4 Отговор

    До коментар #81 от "демократ":

    да споменеш и ДСБ-комунистите с техният гуру м.ангала Костов...
  • 102 sbs

    7 4 Отговор

    До коментар #93 от "Бай Шиле":

    стикер с ваксината няма ---стикера с чипа е на колата --както казват дистанционно проследим ----с една дума все ти е вътре
  • 103 Така така..

    19 8 Отговор
    Мале слави... ти самичьк се урезили..
  • 104 Хаджи Тошко

    14 29 Отговор
    Слави събра най-добрите специалисти в екипа си и има ясна визия за промяна,успех!
  • 105 Урко

    15 2 Отговор

    До коментар #93 от "Бай Шиле":

    дано се гърчат в адски мъки гадовете.Дерат ни кожите безнаказано.
  • 106 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор
    СЪЩИЯ ЕДИН КАТО ОТ СНИМКАТА СКОРО МЕ ИБА_КАТО_МАГАРЕ И НЕ СИ ПЛАТИ НЕГОВАТА_МАМА_МРЪСНА

    Коментиран от #186

  • 107 2222222

    12 6 Отговор

    До коментар #98 от "Безпартиен":

    Всички са вишисти тук не могат сополите си да обършат
  • 108 ЛАЛЧЕВ

    7 10 Отговор
    ЕЙЙ НИЕ ГЕРБАДЖИЙТЕ ЩЕ ТЕ ДОВЪРШИМ
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мара

    18 0 Отговор
    А за Цецко Цветанов табу.Никой нищо не говори няма компромати що така.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Мурджо

    17 10 Отговор
    Колко сте подли и мръсни тук коментиращите...До вчера плюехте по тиквата а днес му лижете топките.Така е в живота,във всеки колектив има по 2-3ма за убиване
  • 114 3333

    0 2 Отговор

    До коментар #112 от "3333":

    А съм сигурен че е лада или москвич.
  • 115 Славиииии ???????

    14 16 Отговор
    Я сега кажи колко пари ти платиха комунягите (всички знаем, че си платена подлога) за да отнемеш проценти от ГЕРБ???? Другото имение в кое село ще го построиш???? Колко ти платиха комунягите селяндур смотан ?????
  • 116 Костов

    13 7 Отговор
    Слави кога направи първия си милион кажи на народа

    Коментиран от #118

  • 117 Анонимен

    6 17 Отговор
    От устата ви в пазвата. Слави, нека пишат, от злоба. А за Цветанов, кво да пишем, само похвали. По youtube от САЩ говориха, но цц и вълневи не присъстваха. Много всички. Елита е в САЩ. Адвоката каза три думи от сащ.. Да си ходи Борисов... Лоши хора сте. Като е такъв, виж в пик. Бг има един с 2 метра.. При НеДялко.. До 72 г мъж може да има годна... Онкодоктор на Х успокоил Моя.. Убихте децата ни. Не слави а бкп бсп дпс сдс ндсв абв герб или запада кацете си, кой уби българия, защо предприятията фирмите не бяха поетапно приватизирани, или защо не бяха продадени на немци, австрийци и сие а народа да си работеше, да не е днес зле, да няма сигурност в бг и по света. Навън са затворени. Харчат си готивите пари ми казват туркините и българките. На нимой не е лесно и с тия доктори ни писна по цял ден пандемията. Поне нямаше договори. Излишни пари. Не гледаме телевизия. Оправете си българия, а не тормозете Слави. Глупаци. Явно си спал и сега с някой голям и плюеш. И с бб да е. Всеки има право на избор. Има хора са казали в една къща бб и край. Нищо че са го гонили от всякъде, а е бил топ пожарникар, ми казваха пожарникари. Слави, бъди жив и здрав. Кой не те харесва си е негов проблем.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 33333

    2 3 Отговор
    Абе много сте компететни на всяка тема а нищо не знаете всъщност.
  • 120 ддд

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешко":

    ПОПУЛЯРЕН ЕЙ ПОПУЛЯРЕН първия коментар е в 22.36 а 43 тия в 22.47 за 10 мин 43 коментара

    Коментиран от #145

  • 121 33333

    2 2 Отговор
    Вии даже не четете а трябва да се изпляска коментар
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 И аз не съм

    7 6 Отговор
    Гей но вчера ядохме и пихме със Слави и като се събудихме установихме че сме сменили резбата
  • 124 Ицо Петрофф

    15 7 Отговор
    Славуцо кат свършат кифтетата да не ривеш
  • 125 7777

    5 3 Отговор
    Писнало ми е от тъпаци които знаят всичко а нямат акъл за 5 стотинки и ще си го изкарам на вас
  • 126 Ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #15 от "Бивш активист на ИТН":

    На референдома 2400000гласуваха сега половината са достатъчно за да няма комунисти и ченгета- лустрация съд и затвооооор!
  • 127 Мачкай

    12 21 Отговор
    Мачкай Слави ние младите сме с теб

    Коментиран от #131

  • 128 911

    13 17 Отговор
    Браво слави народа е с теб особено северозапада

    Коментиран от #141

  • 129 микимаус

    12 6 Отговор
    НАЛИ МУТРИ ВЪН ,А СЕГА МУТРИ ВЪТРЕ
  • 130 НАТЕ

    12 23 Отговор
    Успех Слави Трифонов на вас и експертите ви!Подкрепяме ви , вярваме във вас!УбийтеНИЩОЖЕСТВА с мълчание !
    Номер 29!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Истина е

    9 8 Отговор

    До коментар #15 от "Бивш активист на ИТН":

    Тези дни ще се чуе и от Черноморието.
  • 134 Стефан

    11 26 Отговор
    Давай слави с теб сме и вярваме в теб.....който прецени знае номер 29.....Успех слави

    Коментиран от #135

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Пиар

    19 6 Отговор
    Мале мале и това е предизборна компания. Не искам да си представям избирателите на тоя.
  • 137 А, стига бе

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Бивш активист на ИТН":

    Ма верно ли? Я, глей ти! И що? Тц, Тц.... Не думай, кой туй нещо?Долни инсинуации са това. Удари под кръста! Няма нищо вярно!
  • 138 sbs

    18 7 Отговор
    ОТ ПРОЦЕНТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ ---МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ КОЛКО Е ИЗПРОСТЯЛА НАЦИЯТА НИ ---ТОВА Е ОЦЕНКАТА НА НАШЕТО МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ---МОЛЯ СЕ НА БОГ ДАНО НЕ СА И ТЕ ЧАЛГАРИ --И СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ

    Коментиран от #176

  • 139 Иво Христов

    5 2 Отговор
    Не ме вкарвайте в тоя водевил с предизборните кампании.
  • 140 sbs

    24 6 Отговор
    ПРАВИ ЧЕСТ НА ВЕЛИКИЯТ АКТЬОР .-ТОДОР КОЛЕВ ---НАПРАВИХА ГО ПОСЛАННИК В КАНАДА ---НО ЧОВЕКЪТ КАЗА --ТОВА НЕ Е ЗА МЕН И СЕ ОТКАЗА --
    КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ---УЧИН -НЕДОУЧИН --НЕГРАМОТНИКО
  • 141 sbs

    7 2 Отговор

    До коментар #128 от "911":

    Я СИ ВИЖ КАРТАТА --ДА НЕ БИ ДА Е ОТ СЕВЕРОЮГА ---ЧЕ НЕЩО МА СИ СЕ ОБЪРКАЛ
  • 142 ФАКТ

    15 6 Отговор
    ..А БЕ НАРОДА НАЛИ УЖ ИСКАМЕ НОВИ ХОРА..ДА НИ УПРАВЛЯВАТ..МЛАДИ УМНИ ОБРАЗОВАНИ..ДА НЕ СА СВЪРЗАНИ С НИКОЯ ОТ СЕГАШНИТЕ ПАРТИИ В МОМЕНТА..ТОГАВА ЗАЩО ПАК ХОРА ДЕТО СИ ГИ ЗНАЕМ ПАК ЩЕ СА СИ В ПАРЛАМЕНТА..ПАК СИ ГИ ИЗБИРАМЕ..И НЕ СХВАЩАМ РАЗЛИКАТА С СЛАВИ...НИТО Е МЛАД НИТО ИНТЕЛИГЕНТЕН..И Е 100 ПРОЦЕНТА ПОЗНАТ НА ВСИЧКИ...ТА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА МУ "ИМА ТАКЪВ НАРОД"..СИ Е МНОГО ВЯРНА..НАРОДА УЖ СМЕ ПРОТИВ ПОЗНАТИТЕ НИ ВЕЧЕ ЛИЦА.БСП ГЕРБ ДПС СЛАВИ МЛАВИ..И Т.Н. ...АМА ДЕФАКТО ПАК СИ ИЗБИРАМЕ СЪЩИТЕ ТЯХ..Е СТРАШЕН НАРОД СМЕ...АКО ВЪОБЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕМ НАРОД ДЕ....100 ГОДИНИ РИМСКО ИГО..200 ГОДИНИ ВИЗАНТИЙСКО..500 ОСМАНСКО..150 РУСКО..НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НИ Е НАЧАЛОТО НА РУСКОТО НИ ВЛАДИЧЕСТВО..МАКАР ЧЕ НИЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО ГО НАРИЧАМЕ ОСВОБОЖДЕНИЕ..УЧИМ ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ..НО ИНАЧЕ СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ...АМА НАРОД СМЕ АМА ЧУДО...
  • 143 Сатъра на Хана

    11 4 Отговор
    СЛАВЧО ,
    ......................... .............................ЕВНУСИТЕ МОЖЕ ДА СА ГЕЙОВЕ,А МОЖЕ И ДА НЕ СА
  • 144 Draco

    17 5 Отговор
    Че си гей , Гей си !
    И ти си като СерГей !
  • 145 луд доц

    1 1 Отговор

    До коментар #120 от "ддд":

    Е па ти можеш да броиш
  • 146 Накъдри Юкселов

    19 7 Отговор
    хахах ми ти си доказан гей толкова години не се намери достойна жена за теб да имаш и поколение.много си свидлив и самолюбив и сега никой не ти гледа телевизията за тва трябва да я избиеш с депотатство
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Сатъра на Хана

    15 6 Отговор
    30 Години Дрога , Алкохол и Чалга ......
    ...................................................... И като Почна да залязваш , реши да смениш работата :)))
  • 149 Крие се

    20 4 Отговор
    Нямам обяснение, когато си нова партия, да не участваш в дебати, изтъркания хитряшки номер на Първанов и Борисов-червената папка, да се скрие, да се сниши.
    Да не кажеш позиция за Белене-срокове ангажименти изграждане,за бази САЩ, за политика ЕС, в меж. план сериозни изпитания за БГ-когато снишаването и липсата на позиция, вредят, когато имаш претенции за власт, не можеш да се снишаваш.
  • 150 Ю бре

    7 4 Отговор
    На морето дупка под юргана две много е добре са са са
  • 151 Не се

    17 7 Отговор
    обеснявай , като всеки селяк - комплексар , бе! Никой не се интересува нито от мизерната ти същност , нито от партията "ти" !
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 chi

    7 2 Отговор
    Не ставаш за нищо!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Бай...

    9 2 Отговор
    Слави в живота има понятия пед. раско или ку. венско поведение, което не е свързано със сексуалния живот на индивида! Този вид поведение е особено силно изразено при политиците и няма как да те под мине!
  • 158 Чата

    3 4 Отговор
    Бе, патици загубени! Два месеца коментирате коя партия била патерица на Греб и опасанеията ви са основателни, като се има предвид какви патриотари, какви кръшни в кръста метреси станаха и пристанаха! Но, защо не се сещате, че никоя партия като цяло и никой лидер като Слави може и да не се продаде, но по един банален механизъм, колкото е нужно депутати от различни формации да се обявят за ,,независими" и ето ти Греб - 4 Бетон! Какво ще ги правите тогава - ще ги търпите цял мандат, а те ще крепят кворома на мафията и усвояват! Грух!
  • 159 наблюдаващ

    3 8 Отговор
    Браво труженички! Благодарение на труженичките на ГЕРБ, БСП, РБ, ВМРО, и с особеното внимание на ТРИОТО и ДБ, разбрахме, че сте с един кукловод, с общ враг Слави! И cлeд тoлкoвa мнoгo прocтoтия, нямa кaк дa нe глacувaм зa Cлaви c двe ръцe! Явнo e eдинcтвeният извън cтaтуквoтo! Кaтo глeдa чoвeк прocтoтиятa и рaзбирa, чe нe ce бoрят cрeщу Бoкo, a cрeщу Cлaви! Тa aкo някoй ce e двoумил, вeчe нямa cъмнeниe зa кoй дa глacувa! Aй чиcтитo!
  • 160 Грую

    8 4 Отговор

    До коментар #62 от "Фактите":

    И ако БСП е първа политическа сила ще цъфтим и връзваме.Особенно като се има предвид, че Гумен Гечев е фаворита на Корнито за финансист на държавата.Този път освен милионери Румката може да ни направи и милиардери.Колко му е да направи долара десетина хиляди лева.Веднъж вече ни показа ,че може.
  • 161 ИВАН

    13 4 Отговор
    Сори, ама тоя никога не ми е бил симпатичен - започна като му.тра в ония години, опростачи и очалгари две поколения млади, а сега политик и акъл ще дава кое как да става
  • 162 Стара чанта

    10 3 Отговор
    Чалгаря, ти си ГЕЙ по душа, мойто момченце !
  • 163 Чата

    6 4 Отговор
    Смятайте колко са противни герберастите! Докараха ви до положение, да гласувате за отвратителния Слави, само за да се отървете от тях! Амин!
  • 164 Поздравяващ

    0 5 Отговор
    Темите за Слави са най подходящи да поздравиш дамите! Ето тук поне 150 коментара са написани от девойчета! Затова честит 8-ми Март мили дами!
  • 165 Вики

    3 9 Отговор
    Давай Слави само напред!
  • 166 Запознат

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешко":

    Всичко споменато е верно, но е само 1 % от тинята в твоето жалко съществуване в блатото.

    Но има видовден, всичко ще излезе на бял свят и ще плащаш по високата сметка.
  • 167 Ехааа

    2 8 Отговор
    Другарки и другари комунисти (от БСП, ГЕРБ и ДПС). Явно много Ви боли, че за разлика от Вас има и мислещи хора!
  • 168 Тра-ла-ла

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешко":

    Нали! И на мен така ми звучи! Малко завоалирано, но все пак признание! 😂😂😂
  • 169 Пловдивчанин

    15 2 Отговор
    Вижте го Чалга кратуната!! Поставил начело на листата Тошко Скандала и още двама " софиянци"!! Ало,Чалга!! Пловдив няма да гласува за теб,а Парламента ще гледаш през крива тръба!!!
  • 170 баба Пена

    9 1 Отговор
    Не знам какъв си Слафчо, ама като видя мъж с обици не ми изглежда на нормален мъж.
  • 171 баба Пена

    7 0 Отговор
    Пъ и друго да кажа. Що с Бойку са любихте уста в уста? Белким тъй правят мъжете? Има го на кадро туй любене. Мъ шъ кажеш сигур, че това е модерно, по европейски. демек джендърски.
  • 172 ТРЕНД

    10 2 Отговор
    Още 2002г. го видели в гей курорт във Франция.
  • 173 ТРЕНД

    7 3 Отговор
    Cлaви тoчи лиги пo Рaдaн Кънeв, Мaртин Димитрoв, Никoлaй Вacилeв-нвcв, и пoдoбни, вижтe гocтувaниятa им при нeгo. Тaкa прaви и c изрaeлци, eврeйcки шeфoвe, и aмeрикaнcки шeфoвe.
  • 174 Някой

    9 3 Отговор
    Изборите ще ги спечели ГЕРБ ,това и децата знаят .Короната още повече помага да есе променя статуквото под предлога на епидемия , потенциална зараза от тълпите . Славчо става политик за да си спаси портмонето.След като го изритаха от БТВ и закупи с апаратурата фалиралото чрез КТБ ТV7 (в квартал Левски Г).Първо ГЕРБ заплаши всеки който ще рекламира при него и така скърши мечтите за самостоятелен бизнес и Трифонов се принуди да я направи платена .Откри се дори практика без питане на клиентите на операторите да пускат канала му без предупреждение и таксуват хората. Сега като Волени дългия ще влезне за да вземе субсидия и толкоз с големите обещания.Не е с Бойко Слави ,а отива в НС за парите ,парите .... Всичко една борба за мижаво оцеляване .
  • 175 София

    9 3 Отговор
    татуиран маймун

    Коментиран от #177

  • 176 От това което си написал

    4 2 Отговор

    До коментар #138 от "sbs":

    Може да се направи извод че си:ченге,комунист или с една дума Т.К
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 3333

    7 2 Отговор
    А ни от къде може да знаем ,че не си гей ?
  • 179 Минка

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пешко":

    Колкото небето е синьо, толкова аз съм гей!
  • 180 любител

    6 0 Отговор
    не знам гей ли си или не и не ме интересува но ако станеш патерица на герб тогава г--ът ще те сърби повече от на гейовите гаранция.
  • 181 Свинчо

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "лоол":

    Това е простотия един го стригал а тоя ще му посади коса.Четвено тиквениците кълвът като сафриди на гола кукичка
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 начо

    6 3 Отговор
    Ще те сполети съдбата на Бареков,че и по зле ще бъде
  • 184 цербер

    4 3 Отговор
    Слави,дали си гей не ме интересува,но ти насади чалгата и кючека в България и имаш много трески за дялане!
  • 185 Слави ние гра

    2 2 Отговор
    ...гражданите ще удържим на дадената дума,
    гледай вие да не забравите за какво ви подкрепяме,че този филм ни е омръзнал.
    И всякакви реформи са ни омръзнали.
    Изгонете ,,кравите,, от ,,краварника,,и ни оставете да си починем от политика и политици и спрете да и е..те и крадете.
    Много ли искаме?
  • 186 Лъжеш

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    двама бяха
  • 187 познавач

    6 1 Отговор
    Слави, ти не си гей, ти си просто ЗЪЛ. И тези около теб са също такива, но са и тесногръди, дребни души. Тежко ни и горко, ако сте във власта.
  • 188 Съвет до чалгаря

    5 3 Отговор
    Озапти малко Тошко Африкански
  • 189 😁😁😁😁😁

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пешко":

    Тези двете неща стават лека полека😁😁
  • 190 Ицо Петрофф

    5 2 Отговор
    Хабиби ще ти купя камила с макари
  • 191 Бббб

    5 3 Отговор
    Селския тъпунгер сънува депутатско лапане.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Блажени са вярващите

    8 2 Отговор
    Това същество на снимката е адски тъпо и просто,а тези които му вярват.....ГИ СЪЖАЛЯВАМ!!!
  • 195 бабаДора

    1 1 Отговор
    Слави баба,кой гласува за Герб и шайката ръка да му изъхне бел ден да не види змийй да го изядат
  • 196 Муньо

    5 2 Отговор
    ще се лапа яко като депутат ааа Славчо в 8ми клас ти викахме Славчо макарата
  • 197 войводата

    1 2 Отговор
    оставкааа затвооор човек ще умира
  • 198 Бай Ставри

    2 7 Отговор
    ПИТАМ ТЕ ЧЕСТНО СЛАВИ ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ГО НАБУТАШ НА ГЕРП
  • 199 прав си слави

    2 2 Отговор
    Не си гей.Амбреаж си.И няма как да се разпадне нещо което е призвано да крепи бочко.Знаеш защо.Подсказка.Какво са измислили.финикииците.
  • 200 XXL

    2 0 Отговор
    Педалко от сайта ПИК не ти ли викаше Славуца.
  • 201 Терминатор

    3 1 Отговор
    Ти не си гей тиСИгнус
  • 202 Тапата

    3 1 Отговор
    Чалгаря и свитата му никога не са допускали опоненти при изразяване на гледната си точка, сега обаче им се налага и това ги изнервя.
  • 203 ПРЕСА

    0 0 Отговор
    ОСТАВКАААА ЗАТВООООООООР
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 ясен е

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    А на мен ми е абсолютно ясен. Народа е достатъчно изпростял и отчаян за да мисли, че една почти мутра /или по-скоро издигнал се покрай тях и с такова държание/,един не особено образован и ниско интелигентен човек /издигнал чалгата в култ/, един абсолютно арогантен тип ще ни оправи. Слави с нищо не е по-различен от днешните управляващи!
  • 206 Всички нормални хора разбраха, че

    0 0 Отговор
    Слави е гей. И партията му няма никаква връзка с този факт.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове