8 Март, 2021 06:50 2 790 34

Мадлен Алгафари: Обществото приписва цялата отговорност на държавата

  • мадлен алгафари-
  • общество-
  • държава

Разликата между детето и порасналия човек е, че порасналият се поставя под съмнение, заяви психотерапевтът

Мадлен Алгафари: Обществото приписва цялата отговорност на държавата - 1
Снимка: БГНЕС

"Много хора се връщат от чужбина и те могат да бъдат много полезни за българското общество, което приписва цялата отговорност на държавата, което е мислене на "психологически деца",

Това каза в „Неделята на NOVA” психотерапевтът Мадлен Алгафари.

Тя смята, че наивитетът от началото на промяната вече го няма у избирателите, а изборите са индивидуални, но много хора не ги правят и след това обвиняват всичко и всички около тях, за проблемите си.

"Липсва информираност при правенето на избори у българина", добави психотерапевтът. "Разликата между детето и порасналия човек е, че порасналият се поставя под съмнение", убедена е Алгафари.

Според нея има все повече хора, които търсят осъзнатост. А с тях може да се формира едно зряло общество, което е отговорно, здравословно, щастливо, което мъдро избира хората, които го управляват.

За Мадлен Алгафари COVID-19 даде шанс на много хора да се обърнат към себе си, да разсъждават повече, но ситуацията е довела и до напрежение, което в средващите години ще се отрази на психиката.

"Когато човек вярва на собственото си тяло, на собствените емоции, той предопределя какво се случва с него. Вярата в себе си е ключова за един по-здравословен живот. А страхът влияе негативно на имунитета", категорична бе тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шапка и свалям

    45 3 Отговор
    От нищоприказване да правил кинти.
  • 2 БОРИСОВ ПРИ НАВАЛНИ

    35 3 Отговор
    В една килия,в едно легло..
  • 3 Да живее братският руски народ

    34 7 Отговор
    Хайде всички мисирки на аерогарата да посрещнат ваксините и да си заработят заплатите.

    Коментиран от #9

  • 4 РАДЕВ е пич

    4 24 Отговор
    БОРИСОВ е пич..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Експерт

    15 1 Отговор
    Така е българите сме емоционални,надявам се завърналите се от чужбина да внесат малко прагматизъм на изборите и да не се гласува само с емоции,както до сега.
  • 7 124

    34 5 Отговор
    За кражбите в България цялата отговотност е на държавата с избраните управленци - без шикалкавене, моля! За мафиотизацията на институциите и отклонените/откраднати милиарди отговорност носи борисов и ОПГ ГЕРБ! Скоро държавата ще приложи нейна основна функция - да потърси отговорност от бандита Борисов & Компания!

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АУУУУУ

    9 20 Отговор

    До коментар #3 от "Да живее братският руски народ":

    Ами ти тогава какво още се туткаш ами не си на аерогарата с еднопосочен билет за Русия.... Да поживееш в този така наречен от вас "рай"..... И после всички останали в тази гадна страна да се посмеем как със сълзи и сополи драпаш да се върнеш🤡🤡🤡🤡 Ако можеш да ми отговориш само на един въпрос.... ЗАЩО ВСИЧКИ ПОЗНАВАМЕ ИЛИ ИМАМЕ ЗА СЪСЕДИ РУСНАЦИ КОИТО СА ЕМИГРИРАЛИ В БЪЛГАРИЯ И НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ЕМИГРИРАЛ В РУСИЯ..... НАЛИ ТАМ Е РАЯ 😂😂😂😂😂😂🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #32

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Наблюдател

    17 6 Отговор
    Ха! В чужбина, дето не знаят за режима Гешев - Борисов ? 🤔 Синята мафия разчита на емигранти да задържи щатско-турските марионетки на власт?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българин

    10 1 Отговор
    Политиците са представители на населението такива ги отгледа бай Тошо под зоркия и строг поглед Кремъл и промяна няма далавери всеки колкото може младите бягат
  • 14 Пдихотерапевт

    10 2 Отговор
    Който в дадени моменти, разсъждава като,, дете,,, за зряло общество, сме закъснели, госпожо за съжаление, вярата в себе си е най доброто у човек, но......
  • 15 Роко

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "124":

    Не приятелю за всички безобразия на властта носиш отговорност и ти с гласът които си пуснал за тях. Трябва да разбереш че държавата са гражданите й и докато те приемат тези безобразия всичко ще си продължи по старуму независимо коя банда в момента е на власт.
  • 16 БОЗА

    8 0 Отговор
    ""Много хора се връщат от чужбина и те могат да бъдат много полезни за българското общество, което приписва цялата отговорност на държавата, което е мислене на "психологически деца","

    Мадлен,значи хората да бъдат "много полезни,за обществото",но държавата да НЯМА никакъв ангажимент,към тях...малко робовладелско ми идва...ВЗАИМНОСТ има в цялата работа-както се отнася държавата,към хората(обществото),така се отнасят и те(обществото)5674,към нея...простичко е... ;-)
  • 17 ЛЛЛ

    0 8 Отговор

    До коментар #10 от "Сатъра на Хана":

    "Сирийския терорист" е роден тук и отгледан тук, майка му е българка и не виждам защо казваш че трябва да ходи да живее там. Мадлен Алгафари пък е много свестен човек
  • 18 4 април

    6 3 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #21

  • 19 Гледах една минута

    7 1 Отговор
    Водещата едвам я изтърпя.
  • 20 Уха

    4 0 Отговор
    Вярно въобще не ни трябват министри прокурори съдии ченгета и всякакви комисии общински съветници джунгла всеки да се оправя и без това мутренски отношения са факт
  • 21 Ша му свалиш ципа.

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "4 април":

    Най много

    Коментиран от #24

  • 22 Тези Алгафари само за "Акъл" да си ги

    4 1 Отговор
    Чуваме в Държавата!! Те само това правят, дават "Акъл"!!!
  • 23 Сеанс при Мадлен:

    2 3 Отговор
    200лв
  • 24 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ша му свалиш ципа.":

    Ти вече явно си му олигавил крачола.
  • 25 Сринах се

    3 0 Отговор
    Вмениха ми отговорност за избора на Гешефта.
  • 26 Гост

    1 0 Отговор
    Пропагандата върви с пълна сила
  • 27 Ето още един пример

    1 1 Отговор
    Вижте дебата, между жени известни по ТВ, на кого вярвате, моля тези които отричат Герб, да се изкажат, придържам.се към думите на Мадлен и двамата, със съпруга си са, стабилни и в своето мислене и затова имат стабилно семейство...!
  • 28 Помним

    3 0 Отговор
    Мадлена беше комсомолски секретар навремето.
  • 29 Аз40🏴‍☠️

    4 0 Отговор
    Така е, страхът влияе негативно и се насажда престъпно от НОЩ, ГЕРБ и цялата паплач от "експерти", които искат да ни убиват и осакатяват с отровни инжекции.
  • 30 Никога по-вече СДС евреите!

    2 0 Отговор
    32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ Евреите изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 31 Ма тая

    1 0 Отговор
    К`ви ги плещи?! Как може нормален човек да "се постави под съмнение"? Това го може само страдащ от раздвояване на личността. Тея от племето алгафари се оказват изключително вредни за обществото и националната сигурност. Най - добре е да бъдат ваксинирани вкупом с петкратна ваксина на пфайзер и отпратени в родината майка, от която са изпълзели в България. Там да пробутват салтанатите си.
  • 32 Само Русия поддържа БГ Християнска.

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    СДС и САЩ Евреите изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Благодарение на Руското влиание в БГ, БГ е все още Християнска Държава. България Сама Не може да поддържа Християнска Идентичност. Само БСП! БСП да Управлява България! За България!

    Коментиран от #33, #34

  • 33 АУУУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Само Русия поддържа БГ Християнска.":

    БСП ще управлява само тук в коментарите на червените тролове 🤣🤣🤣🤣 Когато за последно БСП е била на власт инфлацията е била 292 %...... И това са факти..... А твоето са голи лозунги.... Русия пет пари не дава за България.... А пък на теб като толкова ти се иска досега защо не си отишъл да живееш в руския рай... Много ви знаят устите за Евросъюз но ползвате всички облаги и МЕЧТАЕТЕ за Русия която след като се разпада Съветския съюз всичко го ПРОДАВА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДОЛАРИ ПО ПАЗАРНА ЦЕНА....
  • 34 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Само Русия поддържа БГ Християнска.":

    Приятелю заради такива христяни като теб ме е срам да кажа че съм християнин. Не може слугите на Луцифер (БСП) да са носители на християнските ценности. Няма как антихриста политическото ченге атеиста Гундяев да носител на християнски ценности. Не може в страната където се смята за нормално монахини да държат детски публичен дом да е пример за християнски морал. Не може лидер на християнска държава да се кълне в семейните ценности и в същия момент да живее без брак с любовницата си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове