8 Март, 2021 07:45 3 559 36

Тодор Тодоров: Като министър Цветанов не допускаше политически чадър

  • тодор тодоров-
  • цветан цветанов

Приех предизвикателството да стана политик, защото не бих искал да остана един зрител отстрани или хейтър зад клавиатурата, каза той

Тодор Тодоров: Като министър Цветанов не допускаше политически чадър - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалният психолог Тодор Тодоров, който е водач на листата на "Републиканци за България" за Враца, отговори на горещите въпроси в предаването "120 минути" по бТВ към кандидатите за депутати в 46-ото Народно събрание.

Попитан защо е избрал да се занимава с политика, Тодоров отговори: "Приех предизвикателството да стана политик, защото не бих искал да остана един зрител отстрани или хейтър зад клавиатурата. Години чакаме законови регулации и за нашата професия и това ще е шанс да постигнем необходимите промени."

"Имал съм и преди много предложения, които съм отказвал. Цветан Цветанов го познавам повече от 20 години. Когато беше министър на вътрешните работи, работехме страшно много, никога не е имало чадър за този или онзи. И повечето случаи, които бяха много тежки и социално отговорни, бяха успешни. Има неща, които са се случвали извън него. Аз съм психолог и му вярвам."

На въпрос какво мислите за "модела бизнес - партия", тъй като стана известно, че Републиканци за България се спонсорира от успешния български бизнесмен Павел Вълнев, Тодоров отговори: "Всичко до момента в област Враца правим с общи усилия, не сме усетили помощ от някой бизнесмен. Но предизборната кампания току-що започна. В парламента има много бизнесмени и в това няма нищо лошо. Доколкото знам г-н Вълнев не може да участва нито в законодателната, нито в изпълнителната власт."

Тодоров отговори и на въпроси с какви имоти разполага.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо курти от село пиперково

    32 2 Отговор
    Цялата пасмина от герП да отива на боклука..Цецо също....
  • 2 коко

    28 1 Отговор
    Дрън,дрън...Сега с Цецо ще оправите България.
  • 3 Тоше

    27 1 Отговор
    ма ти верно ли?! Вай, завалията! Да`л ни си са натровил с диви гъби?
  • 4 Никой

    20 0 Отговор
    не ти вярва - както на теб , така и на удобно скалъпените ти за силните , милиционерски прогнози !
  • 5 Цв, Цв, помним Цветановщина та, когато

    25 1 Отговор
    Несмеехме да говорим по телефоните, а казвахми:"като се видим ще говорихме, не сега по телефона"!! "Никой НЕЕ забравен, нищо НЕЕ забравено" пише на един голям паметник!!
  • 6 4 април

    20 1 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #34

  • 7 гост райдър

    16 0 Отговор
    Ами то по тая логика и тиквата ще каже същото бре Тоше...Ама кой му вярва вече на това мекотело,освен предворните му длуги..
  • 8 ЛЛЛ

    11 1 Отговор
    Г-н Вълнев може да не участва но със сигурност ще дърпа конците
  • 9 ГОСТ 1

    14 1 Отговор
    Как да коментираш думите на този тип, който се е хванал с колекционера на апартаменти освен с думите лъжи, лъжи и пак лъжи.
  • 10 Трудовакъ

    18 1 Отговор
    Св. Седможилищник не допускал политически чадър!!! Ти да видиш! А как един бивш шеф на НАП стана скорострелно депутат?! Да не би заради една данъчна ревизия по ЗДДФЛ? Цял живот с държавната заплата и хоп - то не бяха апартаменти, гаражи, асансьори - чудо на чудесата. На този най-много му вЕрвам, вЕрвайте ми!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Moй

    16 1 Отговор
    15 години цв.цв. беше номер две в мафиотската структура ГЕРБ, обаче той не е знаел нищо за безобразията на тиквата, нито е участвал в такива. А един мармот завива шоколад...
  • 13 бушприт

    11 1 Отговор
    "Има неща, които са се случвали извън него." Ма да,асансьор,апартаменти. Случват се.
  • 14 ПКП

    10 1 Отговор
    Аз пък вярвам само на моя господар.Дон тиквун корлеон чехмеджиян.
  • 15 Някой

    14 1 Отговор
    Хвани се скрий бе смотаняк!!! Цв. Цв и до сега е чадър! Само гледайте да не се разрази някоя гръмотевична буря, че освен чадъра ще ви стане топло и под дупетата! Аман от безочливи същества! Никога няма да се оправи тая държава, заради своя си алчен народ, не заради друго!
  • 16 007

    10 1 Отговор
    СМЕШКИ ОТ СМЕШНИЦИ
  • 17 Уйке

    11 1 Отговор
    Абе ти кого заблуждаваш! Цялата система, цялата мрежа по която и сега Борисов дърпа конците в цялата държава беше създадена от Цветанов! И още нещо, тяхната раздяла беше един фиктивен развод за пред простолюдието. Те и сега са едно семейство както заяви преди време Борисов!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сандо

    7 1 Отговор
    Ей много лъже този републиканец!
  • 21 Не се

    7 0 Отговор
    евавай с психата на българрските граждани , с която хич не си наясно и не хитрувай тъпо , правейки ги на улави ,"разбирачо" измислен ! Тамм цялата ви сбирщина е позорна !
  • 22 Оги

    12 1 Отговор
    Тошка, спокойно, няма да станеш политик.
  • 23 Centurion

    11 1 Отговор
    Виж сега момче, вашата работа няма да стане.Напъните са излишни,не го ли усещатае???
  • 24 Перо

    7 1 Отговор
    Какви ли боклуци не изпълзяха да се борят за властовия кокъл. И този измислен криминален психолог,мисли,че от заеманата позиция не може да прави пачки,въпреки че милиционерите приватизираха всички дейности на МВР: криминалистични лаборатори,институти по психология и т.н.Вместо МВР да си подържа ресурса и работи качествено и оперативно,сега плаща на частни мошеници.Явно втората мутра и частния “психолог” с детектор на лъжата са навързани като свински черва.
  • 25 Кой68

    6 0 Отговор
    Това го к@жи на тия дето съдят България зар@ди действията на Цветанов к@то министър на МВР.
    Лицемерие и н@глост ...
  • 26 Stormtrooper

    3 0 Отговор
    Тодор Тодоров е един човек, към когото изпитвам уважение. Но, за политиците е толко непринудено и естествено да лъжат, че лъжата я имат за истина и дори и големи професионалисти като Тодоров могат да се подведът. Едно време, в Англия е имало състезания по надлъгване, като от две професии не са допускани да участват - политици и адвокати.
  • 27 Черен Петър

    4 0 Отговор
    Я, ма верно ли Цвъки не е допускал политически чадъри? Виж ти! Обаче слагаше други чадъри, например над един от Велико Търново и още един, дето май беше за дисциплинарно уволнение и пандиз, но беше пуснат да си ходи по живо по здраво, че и с 20 заплати за награда...

    Коментиран от #29

  • 28 Анонимен

    0 0 Отговор
    Цветанов от САЩ, Германия и сие са елита на света. Но кой е ограничен харесва наглото, пошлото. Пробюема си е на вас, явно си искате старото, но няма как да се върне. Кво има ЦЦ едно нищо
  • 29 Фактъ

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Черен Петър":

    Беше оправдан "защото било нарушено правото
    му наа справедлив процес заради публикациите в медиите.А заради неговите операции България до момента е осъдена 2,5 милиона лева.Направи партия за 1 милион и се надява да вземе нещо.Присъства в медиите повече от партии с подкрепа.Отблъсква с това че е легнал на чужда държава макар и съюзник САЩ.Грижи се за техните интереси по точно същия като партията на Русофила Малинов.само че за Русия.На него поне медал му дадоха То и името странно от всякъде ама Петолъчката ги свързва с Русофилите. Тошко Тодоров все пак е частник и ползва всеки момент за реклама.
  • 30 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    0 0 Отговор
    Цетанов беше оправдан за апартаментите, но що за заплати са получавали неговите трудолюбиви родители, така че да изкарат за толкова много апартаменти ?
  • 31 чичо

    0 0 Отговор
    За чадъра съм съгласен.Той го пазеше само за себе си.Браво на Борисов.
  • 32 Прости хора

    0 1 Отговор
    Не е слагал чадъри и няма да го прави, той да не е Бойко Борисов. Простите коментари написани по надолу са абсурдни, изобщо всички сте като кон с капаци. Не мое да мислите толкова неадекватно. Кое не разбрахте? Този човек иска да помогне да имаме по добро бъдеще и вие отново апартаменти тцтцтц
  • 33 Будилник

    0 1 Отговор
    Тодор Тодоров е направил чудесен избор. Републиканците са с най-адекватни предложения и екипа им е събран от професионалисти във всяка една сфера
  • 34 Ганьо Сомов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "4 април":

    125 години вече ме знаят всички българи, а тебе само един ден, нещастливецо.
  • 35 Oxoxo

    0 0 Отговор
    Не ми говори глупости, най-корумпираната и подла личност от ГЕРБ е точно Цецо крадецо
  • 36 Oxoxo

    0 0 Отговор
    Господина да каже кой финансира проекта на Цецо и какава възвращаемост на вложени средства средства очаква
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове