Last news in Fakti

8 Март, 2021 18:03 13 572 114

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: МВР, подобно на прокуратурата, винаги са били политически проститутки

  • николай хаджигенов-
  • изправи се! мутри вън!-
  • мвр-
  • прокуратура-
  • телефон-
  • парламентарни избори

"Там, където се случват изборни нарушения, които са престъпления, МВР или ги няма, или не реагират", коментира адвокат Хаджигенов

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: МВР, подобно на прокуратурата, винаги са били политически проститутки - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По-рано днес работа започна новооткритата телефонна връзка на гражданите с представители на МВР, посредством която ще можем да съобщаваме на органите на реда при съмнения за изборни злоупотреби, касаещи предстоящия парламентарен вот на 4 април.

Денонощната телефонна линия 02/90 112 98 ще работи до 5 април 2021 година. Грaждaнитe щe мoжем дa cъoбщaвaме зa зaбeлязaни oт нас нaрушeния или eвeнтуaлни прecтъплeния, cъoтнocими към oтгoвoрнocтитe нa МВР в избoрния прoцec още и на мейл izbо[email protected].

За коментар върху въпросната телефонна линия и евентуалната ефективност за предотвратяване на изборни измами, която тя би могла да има, от ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов.

Това е обичайната милиционерска пунта мара“, коментира той. „Купуването на гласове, нарушенията в изборния процес в огромната си част са престъпления не от днес. Те винаги стават със съдействието или с прякото участие на МВР. Винаги!“, каза той.

„Там, където се случват изборни нарушения, които са престъпления, МВР или ги няма, или не реагират на сигналите, или се обръщат рязко на другата страна. Откакто има криминализирани изборни нарушения, има едва няколко кокошарски присъди и те никога не са от страната на правителството, което управлява, разбирайте ГЕРБ. Всяко правителство, което е на власт у нас, се опитва с лостовете на властовата репресия – разбирайте МВР, да си уреди оставане на власт“, категоричен беше адвокат Хаджигенов.

„МВР, подобно на прокуратурата, винаги са били политически проститутки. Те никога не са спазвали закона и никога не са защитавали правата и интересът на гражданите. Напротив, винаги са били преторианската стража на всяка една власт, без значение коя е тя. Сега са ГЕРБ, утре ще е правителство “X” – МВР и прокуратурата му пристават на секундата. През последните 30 години това се наблюдава безотказно“, допълни той.

На въпроса каква реформа в МВР би могла да донесе промяна в положителна посока, адвокат Хаджигенов отговори: „МВР и прокуратурата са изградени в стил 50-те години на миналия век. И МВР, и прокуратурата са изцяло сталинистки и репресивни органи, изцяло неефективни по отношение на преките си действия, тоест в борбата с престъпността. Отговорът тук е сравнително лесен. Основната причина, поради която от „Изправи се! Мутри вън“ - в частта „Мутри вън!“, искаме да влезем в парламента, е точно това – отстраняване на Гешев и гешевщината, драстична реформа в прокуратурата, включително и в МВР.

Те буквално трябва да започнат по нов начин, с нови правила и в огромната си част с нови хора, тъй като няма как това да продължава. По високите и средните етажи са нужни нови хора. По-важни обаче са новите правила, за да не стане така, че сменяме едни хора с други, но разлика няма никаква, което се е случвало многократно през годините. Всичко се повтаря – идва правителство на власт, гони шефовете на МВР, слага свои хора, какво се променя – нищо. Затова казвам, че са задължителни нови правила. Същото важи и за прокуратурата, и за ВСС“.

Адвокат Хаджигенов беше категоричен, че отварянето на телефонна линия не може да бъде адекватен начин за гарантиране честността на изборите: „Това е специфика в „работата“ на ГЕРБ. Това е вместо онова, което трябва да направят. Ето например вместо контрол върху главния прокурор, имаме надглавен прокурор. Това се прави колкото да кажат ние сме взели мерки. Да, взели сте мерки, но тези мерки кога ще заработят? Ненапразно започнах с това, че този телефон е милиционерска пунта мара. Това ще го видим и на 4 април“.

„Гарантирането на изборния процес може да се случи чрез максимална прозрачност и максимална публичност. Още по време на протестите артикулирах какво означава това – това е възможност всеки един гражданин, който поиска да си купи и да сложи във всяка една изборна секция камера, която да излъчва на живо, с единственото условие да публикува линк с излъчването на сайта на ЦИК или „Информационно обслужване“ . Тоест всеки по всяко време да може да бръкне в изборна секция № 3 на Крива бара, Ломско и да види какво се случва там. Това е например начин за старомодното хартиеното гласуване. Останалото, разбира се, е електронно гласуване в чистия му вид – гласуване с електронен подпис, със сертификат и т.н.“, каза още той.

„Естествено, видеонаблюдението се отхвърли. Как иначе ще излъжат и ще откраднат? Вместо видеонаблюдение, сега предлагат някакъв телефон, на който може да звъните до посиняване. Представете си как сте в Крива бара, Ломско, виждате изборно нарушение и звъните на този телефон. Вдигат в София, казват, че пращат жандармерията, която пристига в 12 април за деня на космонавтиката“, допълни той.

„Задължително обаче най-ефективната мярка винаги е максималната публичност. Ненапразно съществува мнението, че тайните пораждат тиранията. Когато всичко е скрито-покрито, можеш да направиш всичко. Вече сме го виждали с ГЕРБ, когато действащи депутати носеха чували с бюлетини. Сега няма да е по-различно“, каза адвокат Хаджигенов в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    104 24 Отговор
    Нагаждат се на джипката !

    Коментиран от #23, #31, #45, #51, #81

  • 2 Внимавай

    60 139 Отговор
    МВР да не направи от теб проститутка

    Коментиран от #30, #56

  • 3 Ти си

    55 117 Отговор
    Л@йнар

    Коментиран от #105

  • 4 Достойна присъда

    67 101 Отговор
    Хаджигенов,отиди при майките от системата ни убива искат да те питат за едни пари
  • 5 Факт

    78 26 Отговор
    По лошо МВР се занимават с държавен тероризъм!
    В Перник имат лагер за изтезания и полигон за изпитания на не смъртоносни оръжия!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 След като

    46 96 Отговор
    винаги е било така,този помияр да беше го казал при управлението на неговите червени другари.Или интересът клати феса.
  • 8 Такава е играта адвокатче...

    37 65 Отговор
    Ако ти дадат властта на теб, как ще я задържиш... ?! Без МВР и финансовото министерство, ще паднеш от власт заради два реда в някой сайт. По тия географски ширини е така !

    Коментиран от #92, #98

  • 9 Да не е в Карлуково.... ?!

    10 13 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Или Курило... ?
  • 10 Миризлив пор

    49 91 Отговор
    Имаш късмет, че цяло лято те пазиха като правеше простотии и блокади. Ако не бяха полицаите никой нямаше да чуе повече за теб, никой нищо нямаше да е видял и никой нямаше да посмее за напред нерегламентирано да спре движението.
  • 11 ХайлАдолф

    45 69 Отговор
    Някакъв долнопробноплатенлибераст седнал да говори .....
  • 12 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    47 53 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят ще гласуваме за отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители. Гласувайте с бюлетина номер 1️⃣8️⃣. Казах.

    Коментиран от #21, #57, #96

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 спасчоl

    19 50 Отговор
    Полицията требе да действа твърдо-с винкел в пъка.

    Коментиран от #20

  • 15 Да да да

    39 17 Отговор
    Вярно е!
  • 16 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    49 46 Отговор
    Всички във Варна да гласуват за Проф Татяна Дончева с бюлетина номер 1️⃣8️⃣❕❕❕
  • 17 Антиболшевик

    33 50 Отговор
    А бе Хаджиментелов , да не са те ощастливили и теб с 300 ,та ги знаеш тия джендърлиберастки неща толкова добре ..... ма сигур много те е боляло а .
  • 18 Дъртият

    22 39 Отговор
    Пролетта е време за нови надежди. Гласувайте с бюлетина номер 1️⃣8️⃣❕❕
  • 19 Българин

    12 34 Отговор
    Русофилски служби и прокуратура
  • 20 Инсайдер

    25 12 Отговор

    До коментар #14 от "спасчоl":

    Незнам как трябва да действа полицията знам че ама пускат масово незаконни СРС-та да гледат жените как се къпят в баните и как ходят до тоалетна!
  • 21 АУУУУУ

    19 24 Отговор

    До коментар #12 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Ай стига ве.... Абе то направо цялата мааала ша гласуват с теб😂😂😂😂 Да не забравиш да влезеш на 5ти април, да обсъдим резултатите след като всички в родата и мааалата сте гласували за правилните, а пък останалата част от България за...... неправилните 😂😂😂😂😂😂. Да не забравиш да влезеш че имам голям мерак да те гъбаркам на 5ти април 😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #42

  • 22 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    57 24 Отговор
    Владислав горанов вместо да е в затвора при
    Бай Ставри, доживотен затвор и конфискация на имущество, той отново се появи за да агитира за герб.

    Коментиран от #27

  • 23 тaчо

    18 36 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Ти cи нaй-голямaтa проcтитуткa, при товa токcичнa.
  • 24 От соца

    9 7 Отговор
    до днес !
  • 25 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    26 30 Отговор
    Да се има предвид че младите хора зад граница ще гласуват масово с бюлетина номер 18. Общо 300 000 гласа.

    Коментиран от #34, #69, #102

  • 26 Когато фактите говорят

    37 12 Отговор
    Боко и слави патерицата са политически неприятни хора. И този слави какви надписи има по гърба си. Чак ми се доповръща. Отвратителна история и отвратителни татуси.

    Коментиран от #36

  • 27 АУУУУУ

    15 36 Отговор

    До коментар #22 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Ти сега да не вземеш да получиш някой масиран инфаркт и да не гласуваш правилно на 4ти април.... И НАЙ-ВАЖНОТО ДА ПРОПУСНЕШ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ КОГАТО Я ОБЯВЯВАТ НА 5ТИ АПРИЛ 😂😂😂😂😂😂
  • 28 БАЙ КУРТИ

    26 22 Отговор
    По голяма прос....тка от него и 2мата му баджанаци няма . Защо не даде отчет на парите които хората дариха по време на стачките на ОРЛОВ МОСТ от 690000 лв .Но иначе 3 спатия надуваха БУЗИ ПО КРЪЧМИТЕ .

    Коментиран от #97

  • 29 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    26 45 Отговор
    БОРИСОВ МАЧКА И НА ИЗБОРИ И НА...ПЛОЩАДА.....ШВЕДСКАТА ТРОЙКА ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ.....БАЦЕТО ВИ РАЗБИ БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА...И РАДЕВ НЕ ВИ СПАСИ

    Коментиран от #49

  • 30 гуджо

    4 21 Отговор

    До коментар #2 от "Внимавай":

    Няма страшно,родният Радев ни пази!
  • 31 888888

    11 30 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Аз ще гласувам за проф. Мартин Димитров. И адв. Петър Славов. Такива хора са нужни на България .
  • 32 Милицията е наи голямата организирана

    42 11 Отговор
    Престъпна шайка
  • 33 Този

    14 20 Отговор
    Е от соросидите, продажник.
  • 34 АУУУУУ

    14 23 Отговор

    До коментар #25 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Грешка бе обърка бюлетината... Слагай очилата и гледай... Трябва да гласуваш с 2️⃣8️⃣. 😂😂😂😂😂
  • 35 име

    28 16 Отговор
    хаджи , утре ще станеш депутат. и ще трябва и тебе да те пазят от народната любов. демек да не те любят насила. и тогава ще запееш друга песен. както маяма петък вечерта....
  • 36 Чичо Том

    13 8 Отговор

    До коментар #26 от "Когато фактите говорят":

    Мисли си,че е американски рокер,изи райдър,но му липсва брада,понеже е кьосе!
  • 37 Адвокат

    25 21 Отговор
    Хаджигенов,кога ще спечелиш дело?
  • 38 Втория с Коня

    19 5 Отговор
    Е какво друго да са? Колко много хора обслужват. Като минат изборите, ще се извдят много неща. Повярвай ми!!! Сега е страх!
  • 39 Явно

    28 21 Отговор
    Тоя палячо ще излезе по-тъп отколкото го мислех !
  • 40 УПС

    29 27 Отговор
    Абе, Хаджигеноff, във вашата партия най-голямата проститутка е шефката на партията, но все пак тя е жена, иначе от ,,мъжете,, ти си най-голямата проститутка.

    Коментиран от #46

  • 41 РАЙСКИ ГАЗ

    4 27 Отговор
    Аз ЩЕ гласувaм за москов петърчо😀😀👙👙

    Коментиран от #44

  • 42 Достойна присъда

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "АУУУУУ":

    Кои са правилните? И защо са такива или още сме под влияние на соца?

    Коментиран от #52

  • 43 Behemoth

    16 9 Отговор
    Баце треба да пищи!
  • 44 Куку

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "РАЙСКИ ГАЗ":

    Ха ха!
  • 45 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    2️⃣4️⃣ дни до изборите за народно събрание.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Жалко за старите кучета

    2 4 Отговор
    До един час трябва да съм заспал ако не ще пия един диазепам за да заспя навреме.
  • 48 Дреме ми

    7 1 Отговор
    Само мъжки ..ви коментаторки тук. Айде честит ви осми март. Голяма простотия.
  • 49 Достойна присъда

    24 10 Отговор

    До коментар #29 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА":

    Кога баце ще дойде на площада,кога ще се появи в някой голям град,последно във Варна се изложи,страх го е май.....
  • 50 някой си

    27 14 Отговор
    Хаджигенов прекали. Явно политикът измести юриста!
  • 51 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    14 17 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Хаджигенов е велик.

    Коментиран от #74

  • 52 АУУУУУ

    15 17 Отговор

    До коментар #42 от "Достойна присъда":

    Дъртия каза че всички от мааалата ще гласуват за правилните.... А пък аз заедно с повече от една трета от българите ще гласувам за ГЕРБ. Ти си гласувай за които искаш. Чакам всички на 5ти април.... да обсъдим... Абе да ви габаркам как така стана че има Борисов 4🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 пфу

    22 15 Отговор
    Алооо мършоооо,трябваше да ти пукнат кратуната,а не сега да държиш тъпите си речи.
  • 55 АЛИ ПАРЧЕТО

    13 13 Отговор
    ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ ДРУГАРЮ БОРИСОВ

    Коментиран от #58, #59

  • 56 Цецу

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Внимавай":

    ушков...ти си знаеш!
  • 57 пфу

    11 7 Отговор

    До коментар #12 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Гласувай ти за него,само дръж децата си далече от тоя,да не им подари новата детска книжка
  • 58 АУУУУУ

    16 10 Отговор

    До коментар #55 от "АЛИ ПАРЧЕТО":

    Не бе чоджум трябваше да честитиш на Нинова и Мая Манолова 2ри февруари 😂😂😂😂😂
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Достойна присъда

    20 16 Отговор
    Това е опозицията в България, добра лоша всички които са против ламята Герб трябва да се обединят в името на общото спасение загърбвайки егото и претенциите си,ето снощи оплюеаната от вас Мая дойде на площада да се обясни на майките, колко политици у нас ще го направят след като са били освиркани,колко от тях ги интересува какво мисли народа, така преди 500 години балканските народи оплетени във вековна омраза позволиха на османската шайка да стане империя да не допускаме тяхната грешка!
  • 61 :):):):)

    1 5 Отговор
    Там само такива са назначени но не са политически
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 1ЗаБЛУден

    17 10 Отговор
    Тъжно, но истина - МВР и ПРОКУРАТУРАТА СА БУХАЛКИ срещу БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Без значение #КОЙ управлява! Адвоката не уточнява, че става дума за РЪКОВОДИТЕЛИТЕ на тези институци, които се назначават от политиците. За жалост, тези ръководители влачат след себе си подобни нищожества и така до редовия полицай и прокурор. На 100 един е нормален. В най-добрия случай и ВИНАГИ за кратко, защото останалите не го търпят или не му издържат нервите...
  • 64 ТИ КВО СИ

    15 8 Отговор
    ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТ ЗА ПАРИТЕ - ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА ПРОСТИТУТКИ! ЖАДЖИЖЕНЧО С КАКВО ИЗДЪРЖА ДЕЦАГА В ЧУЖБИНА? ДА КОЙ ДУХА?
  • 65 ТИ КВО СИ

    13 8 Отговор
    ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ ЗА ПАРИ - ВСИЧКИ СА ПРОСТИТУТКИ! ХАДЖИЖЕНЧО С КАКВИ ПАРИ ИЗДЪРЖА ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНА? НА КОЙ ДУХА ЗА ДА ИМА ПАРИ.
  • 66 Ей,адвокате

    5 2 Отговор
    Ща осъдят жриците за обида, да знайш.И за истинските ти говоря, не за тия ветропоказатели.
  • 67 клът

    16 6 Отговор
    МВР са вече заедно с охранители- башибозук. Слели са се в едно цяло- методи, прийоми, клевети, доноси, репресии, всичко им е еднакво. По места охранителни фирми са завладели МВР.
  • 68 да да

    10 5 Отговор
    Хаджигенов Хаджипенчович, едно време не беше така. явно си много малък да ги знаеш тия неща..
  • 69 Тези гласове

    7 6 Отговор

    До коментар #25 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    можеш само да ги гледаш написани на хартия.Другото са налудничави мечти.
  • 70 ХУНТАРА

    18 16 Отговор
    ХАДЖИГЕНОВ ПО ГОЛЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ОТ ТЕБ НЯМА.
  • 71 ХАДЖИГЕНОВ

    15 19 Отговор
    МНОГО ОБИЧАШ ДУБАЙСКИ КИНТИ, А СЕГА ТИ КАКЪВ СЕ ЧУВСТВАШ. КУРТИЗАНКЕ.
  • 72 троянец

    12 3 Отговор
    След като се разбра ,че се издига кандидатурата на Марин Маринов Ичев за Ловешка област/бившо ченге,началник на РПУ-Троян,прогонен в Луковит и Угърчин,щяха да го съдят май-нещо заради вноски като за такса спокойствие,с две висшита-инж. и право-завършено като ченге,задочно,понастоящем се води адвокат-но се писал МЕДИАТОР за да привлича клиентела и тлнл/ фейса се възмути.Хора партийно не зависими вече са в ярост.Триото да се осъзнае кого приемат.Този е бита карта.Хаджишгенов и Майчето да го поразпитат професионално за правото,ама не за неговото право .Мене ме загубихте като избирател.Така ще загубите Ловеч.Вервайте ми.
  • 73 WENKO4444

    15 15 Отговор
    хаджъгенов ПРОСТИТУТКАТА на РУМ. РАДЕВЪ ...
  • 74 СТАЛИН

    5 9 Отговор

    До коментар #51 от "Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃":

    Този весел АДВОКАТ е много "АДВОКАТ"........
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 123

    1 12 Отговор
    На Илияна Маринкова защо не и изтрихте статията - Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: МВР, подобно на прокуратурата, винаги са били политически проститутки - аз като напиша П@дал и ме трият
  • 77 ХАДЖИГЕНОВ РУСПИЯТА

    14 19 Отговор
    ЧЕСТИТ 8 МАРТ, ТРИО ТРАВЕСТИТИ.
  • 78 НЕЩО СЕ СДУА

    11 15 Отговор
    ХАДЖИДУХЛЬО ЧЕРЕПЧЕТО ПЛАЩА ЛИ РЕДОВНО?
  • 79 Хахахаха

    15 8 Отговор
    Много точно казано за полицаите и проституцията
  • 80 Ессерем

    13 7 Отговор
    МВР=ГЕРБ
  • 81 абе

    15 13 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    ТОВА ВЛЕЧУГО ХАДЖИГЕНОВ?КАКВО СИ ВЬОБРАЗЯВА ,ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА,ТРЯБВА ДА ВИ Е ИЗПИЛА ГАРГА МОЗЬКА ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ И.....ДИ
  • 82 Знайко

    19 3 Отговор
    Адв. Хаджигенов, по-големия проблем е, че не само 100% от полицаите и 100% от чиновниците са политически проститутки. Но и 25% от всички останали българи са политически проститутки и си свалят гащичките за кефа на властимащите.
  • 83 Европа

    18 3 Отговор
    В Българи има МИЛИЦИЯ, която не е реформирана вече 30 години!!!

    Над 60 000 калпака на държавна хранилка -- 1 ва категория труд.
  • 84 Ффффффффи

    13 3 Отговор
    Полицаите говорят с числа те не разбират български език или ако го говорят е езикът на батките или жаргона. Вижте им колите, вижте им униформите или надпис на латиница или някакви кодове с числа.
  • 85 Давид

    11 3 Отговор
    Когато стане въпрос за проститутки , това е сайта ;)
  • 86 Истина

    12 6 Отговор
    Абсолютно прав е ! 1 към 1
  • 87 ааа

    12 3 Отговор
    Адвокат държава не прави.Само прибира в кръвта им е.
  • 88 А бе

    9 11 Отговор
    Всъщност най-големите "труженички" в занаята са от гилдията на Хаджигенов!! А той самия е примабалерината на адвокатските проститутки!

    Коментиран от #91

  • 89 Перо

    17 7 Отговор
    Прав е Хаджигенов,още повече,че министъра на МВР е кандидат-депутат от ГРОБ!
  • 90 Къса памет

    13 6 Отговор
    Тиквата "купи" най напред милиционерите.
  • 91 БОЗАДЖИЯН

    1 12 Отговор

    До коментар #88 от "А бе":

    Абсолютно си прав. Хаджигенов може би е мечтал да е полицай но се е провалил и сега люто мрази. Адвокатите пишат законите и ръководят МВР .Много малко полицаи са били мостри Виктор Михайлов, Богомил Бонев , Младен Маринов и Христо Терзийски и Вучков всички останали са политици и адвокати и военни. Да системата трябва да се промени .Трябва да стане абсолютно невъзможно да станеш главен секретар след 10 г служба или да влезеш отвън както стана с ББ.При сегашните условия за пенсия трябва да се случва най рано на 20 година и то след като да си служил от инспектор през начални на участък група сектор до директор на ОДМВР и след това директор на главна дирекция.Това се казва последователност и политиците не биха влияли.Но няма да го направят.Никой не искасилно МВР затова обикновенно гонят опитните и под формата на структурна реформа.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сатъра на Хана

    8 1 Отговор
    Заптиетата са като кучата и еничарите ..
    ..... Гледат винаги Чорбаджията да им сипва чорба
    .......................................................................
    ЧОРБАДЖИЯ - буквално "Главен Готвач , човек който дава чорбата " ...... ПОЛКОВНИК НА ЕНИЧАРСКИ ПОЛК , ВОЕННО ЗВАНИЕ В ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ
    ........................... ............... ОТ ТУК ЧОРБАДЖИЯ ВЛИЗА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК :))
  • 94 Сатъра на Хана

    7 1 Отговор
    Задължителни тестове за Наркотици за Всяко Заптие и
    Държавен Служител
    ................ .............. На всеки 2 седмици..................... В Петролната индустрия е така - Халибъртън - подписваш договор и всеки 2 седмици тест - ако те хванат си отиваш ...... и няма алкохол ..... А Заптиетата много от тях за Наркоманчета, Алкохолици и Анаболчета
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Стоян Нешев

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Въртоглавите Отровни и МаяМа , готвят ни нов Костинброд . Очаквайте Панаири. Който гласува за тях да бъде директно освидетелстван и в Карлуково на почивка.
  • 97 Няма значение

    0 5 Отговор

    До коментар #28 от "БАЙ КУРТИ":

    Дадоха няколко отчета във фейсбук страницата, включително и платежното за останалите пари, които дариха на детската онкохематология. Тъпо е да плюеш без да си информиран.
  • 98 Gowko

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Такава е играта адвокатче...":

    Бъркаш.По същество всички сме граждани.Включая и министри и президента.Не случайно споменава защита на гражданите.А не политиците и то на власт.За това си има отделни подразделение.И там има по специфични законови уредби.Но МВР защитава общите закони и правила...в мирно време.Иначе ,,мяза" на хунта превзела властта.Ами в такъв случай да им плащат заплатите ,,те".Или ,,ТОЙ".Защо ние гражданите.Срещи колите е хунтата.Затова адвоката говори правилно.Тази система не е реформирана.И който е живял по ,,онова време" знае
  • 99 Libre comments air

    4 3 Отговор
    Прав е адвокатът...в мвр и прокуратурата е пълно с боклуци....и трябва масова чистка...
  • 100 777

    1 1 Отговор
    Зима е. Навън е отвратително студено. Старшина зъзне в една канцелария и привиква редника при себе си.

    - Редник Иванов, какво е времето навън?

    - Съвсем не мога да знам, гус`син старшина.

    - Ами вземи термометъра от канцеларията, изнеси го навън и ще разбереш.

    - Няма да стане, гус`син старшина, той сигурно е развален, колкото пъти съм го гледал, само над нулата показва ...

    - Много си глупав бе, Иванов, ами обърни го наопаки!
  • 101 Тяната

    3 1 Отговор
    КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ,ПРЕЗ 2019Г, НА БАЛОТАЖА ЗА СОФИЯ,ФАНДЪКОВА ВОДЕШЕ,С ОКОЛО 10ПРОЦЕНТА И В КРАЙНА СМЕТКА ФАНДЪКОВА Я ПОБЕДИ С ОЩЕ ПОВЕЧЕ РАЗЛИКА,ОБОБЩЕНО КУПИХА ЦИГАНИТЕ,ПРЕДИ ТОВА КОСТИНБРОД,ОКОЛО 300000 БЮЛЕТИНИ ИЗЧЕЗНАХА, А СЕГА ИМА МАШИНИ,НО НЕ НАВСЯКЪДЕ,ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЛИПСВА,ИЗОБЩО ЗА КАКВО СИ ГОВОРИМ!!!!!
  • 102 Докога бе тролове

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    На стари години малко страничен доход, а? Да ти приседнат тролските кинти. А Хаджигенов е професионален соросоид. В белите държави отдавна да е в затвора. За червените и черните да не говорим...
  • 103 сара

    3 3 Отговор
    Този човек в последно време някак девалвира. Като говори не гледа човека в очите - признак на нещо подмолно.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Чумата на България-герб

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ти си":

    Герберска фекалия
  • 106 Само питам

    3 2 Отговор
    Тогава Хаджигейов защо се напиня в политиката? Сигурно иска да става пезевенк на бардака МВР?
  • 107 кочо

    2 1 Отговор
    задължително--преубразуване на мвр.мвр под шапката на мно.
  • 108 Болярин

    2 2 Отговор
    Хджигенов, позволяваш си да наричаш хората "проститутки" !
    А имаш ли огледало вкъщи, за да добиеш представа как изглежда и проститутка и сутеньор в едно ?!!
  • 109 Професионалист

    1 2 Отговор
    Не съм му фен,но адвоката е напълно прав. В Абсурдистан всичко може,щом начело стои Бай-Ганьо с джипа.
  • 110 Хайнрих Х.

    2 1 Отговор
    Тоя е по-отвратителен и от Боко.
  • 111 ДОГАН ВЪЖЕ

    0 0 Отговор
    Пaмeттa зa нeвиннитe жeртви нa кървaвия прoтурcки aтeнтaт нa Бунoвo e живa
    Cлeд дългo рaзcлeдвaнe прeз 1988 г. aтeнтaтoритe Eмин Aли, Aптулa Чaкър и Caaфeт Рeджeб ca зaлoвeни и ocъдeни нa cмърт
  • 112 ТОВА Е

    1 1 Отговор
    БОЙКО Е ПО - ОТВРАТИТЕЛЕН ОТ ХАДЖИГЕНОВ !
  • 113 Лунгурска наденица

    0 1 Отговор
    Абе затова ще ви поздравят на 5.4 2021 с песента на Криско - Я НАДУЙ КАВАЛА.
    Ама радостта ще е кратка.
    Нали знаете - Тарикат не можеш да го прецакаш, той се прецаква сам от много тарикатлъци.
    Историята на ГЕРБ ще бъде като на ПП(РР) в Испания на Маряно Рахой, най корумпираната партия в Испания.
    Вижте в интернет SOY COMPAÑERO, SOY COMPAÑERO, Как внедрени цивилни полицаи провокират колегите си(тактика на Рахой да се обвиняват протестиращите в агресия) но, когато един униформен полицай започва да бие един от тях, онзи почва да крещи -КОЛЕГА СЪМ, КОЛЕГА СЪМ.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.