Last news in Fakti

12 Март, 2021 19:51 2 697 27

Валери Симеонов пред работодателите: „Чукате на отворена врата“

  • нфсб-
  • воля-
  • бизнес

НФСБ и ВОЛЯ идваме от бизнеса и познаваме проблемите му

Валери Симеонов пред работодателите: „Чукате на отворена врата“ - 1
Снимка: НФСБ

„Ние с вас имаме единомислие за мерките, които трябва да се предприемат за подобряване на бизнес средата и повишаване ръста на икономиката в България. «Чукате на отворена врата», защото НФСБ и ВОЛЯ идваме от бизнеса и познаваме проблемите му. Но за реализирането на мерките са нужни по-координирани общи действия“. Това заяви по време на среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) Валери Симеонов – съпредседател на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, и водач на листата в Бургас.

Той подчерта част от успехите в съвместната работа с работодателите като борбата с монополите и облекчаване на режима за внос на квалифицирани кадри от трети страни. «Вярвам, че ако получим подкрепата на бизнеса, ще можем да доведем до успешен край и прекратяването на договорите с т.нар “американски централи”, намаляването на дела на сивата икономиката и тежките регулаторни режими”, допълни Валери Симеонов.

„Имаме общи позиции с вас, работодателите, защото имаме реална представа с какво се сблъсква бизнеса“, подчерта и Боряна Георгиева, водач на листите на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в 25 МИР-София и в Шумен.

Обсъждането на приоритетите за подобряване на бизнес средата в България бе част от поредицата срещи, които представителите на четирите работодателски организации, членове на АОБР, организират с партиите и коалициите, за които социологическите агенции дават шанс за участие в следващия парламент.

„Целта на срещите с политическите формации е да ги запознаем с действията и мерките, които според нас, следващият парламент и правителство е добре да включат в програмата си, за да може страната ни да реализира ускорен икономически растеж. Не е тайна, че през последните четири години сме имали подкрепата на г-н Валери Симеонов и г-н Марешки. Разчитаме, че като представители на българския бизнес при влизане на формацията им в следващото Народно събрание ще продължим с успешното си сътрудничество“, заяви Васил Велев, председател на АИКБ и настоящ ротационен председател на АОБР.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    31 1 Отговор
    Тоалетко и отворените задни врати, Широк пролапс е.
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    2 41 Отговор
    Е ЕДИН ПОЛИТИК КОЙТО РАБОТИ И ПРАВИ НЕЩА В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО
  • 3 Браво, Браво

    41 3 Отговор
    Не беше ли този същия който от любов към бизнеса им размахваше пръст от прозореца
  • 4 Счупената

    34 3 Отговор
    патерица на Боко пред работодателите : ...
  • 5 РАДИО ЕЛТО

    34 5 Отговор
    ТОЗИ Е НАЙ РАБОТНИЯ ПОЛИТИК, САМ ИЗПЛЕТЕ ЦЯЛАТА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА, САМО ЗА КОЛОВЕ ПОЛЗВА ВИНКЕЛ

    Коментиран от #7

  • 6 Байо

    38 1 Отговор
    Бизнесът драги може и да чука на отворени врати! Ама вие спрямо народа чукате на затворена вратня! За вас отворено е само ....централния софийски.
  • 7 Право казваш

    30 1 Отговор

    До коментар #5 от "РАДИО ЕЛТО":

    Изплетоха... И взеха толкова пари, все едно преждата им е от чисто злато! Крадци мошеници и мафиоти! Лошото е че държава няма, ни съд ни прокуратура ,ни затвор! Двора разграден макар и с ограда.
  • 8 ГОРСКИ

    26 1 Отговор
    Който не те познава само него можеш да излъжеш,няма кой да гласува за тебе!!!!!
  • 9 Сатъра на Хана

    19 2 Отговор
    Гледайте Стария Язовец Далавери Сюлейманов
    ........................
    в ролята на пухкавата куртизанка Зайка Байка ............................... ................ ...........в сапунката "Сараите на Доган "
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сатъра на Хана

    16 1 Отговор
    За Далавери Сюлейманов ще избера най-дебелия , и най-грозния румънец от Сливен , да го набие на кола :)))
  • 12 6666

    17 1 Отговор
    Затова ли досега затваряхте всичко бе пудели.
  • 13 Става страшно

    20 1 Отговор
    Снощи по телевизия АЛФА Волен Николов Сидеров разкри на зрителите че бившия му кум Валери Симеонов Балевски (Винкела) фактически е закрил партията си НФСБ. В листите на коалицията ВОЛЯ- НФСБ са само протежета на Марешки а единствения представител на НФСБ е самия Балевски -Симеонов. Целта му е да няма вече партия но да влезе в парламента и да се сдобие с депутатски имунитет и държавна охрана от НСО в следващите 4 години. Защото вече не искал власт и пари защото достатъчно милиони е откраднал за изминалите 4 години във властта от оградите на границата ни хотелите там в които се настаняваха военнослужещи по държавна заповед. А единствената му цел е физическото му оцеляване защото според Сидеров десетки собственици по черноморието чийто бизнеси е фалирал му се заканват жестоко и най много опитва да се скрие от отмъщението на Божков за когото се заканваше преди месеци че ще го върне с белезници и в чувал. Не влезе ли в парламента и не има ли имунитет и охрана занапред за него вече просто няма живот в обществото на страната!
  • 14 25849

    15 1 Отговор
    Смеонов аз се чудех какво канти така на кухо, а те били ви чукали, пък и вратите ви били отворени и течение ставало! Ало Симеонов патерица на Боко Тиквата и ГЕРБ ОСТАВКА да те няма некадърнико прост!
  • 15 Е, И

    19 1 Отговор
    Аз не бих гласувал за този НИКОГА. По нагъл от него не съм виждал. Премиерът е направо букет цветя сравнение с този. Премиерът милион пъти по човечен от този. Дано този НИКОГА повече да не види парламент
  • 16 аксел роуз

    10 0 Отговор
    Абе Валери,я изпей ,,Knockin on heavens door,, и може да те включа в бандата!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Doko

    4 0 Отговор
    РАДИО ЕЛТО Е ЕДИН ПОЛИТИК КОЙТО РАБОТИ И ПРАВИ НЕЩА В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО

    Тоест Валери е радио елто? Сигурно, работи само в една посока като поповете...
  • 19 Бургаски кей

    5 0 Отговор
    Да си припомним думите на ректора на СУ!
  • 20 Фактолог

    3 0 Отговор
    Той, Симеонов де, така казваше и на БМБ – чукаш на оторен г ъ з...
  • 21 ДВЕ НУЛИ

    2 1 Отговор
    ДАВАТЕ ПАРИТЕ И ВРАТАТА Е ОТВОРЕНА КАЗВА ВИНКЕЛА ! НЯМА НУЖДА ОТ ДРУГО ! само дето е точно обратното .... винкела чука на вратата на РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ ! ВСЪЩНОСТ ВИНКЕЛА Е ДВЕ НУЛИ !
  • 22 скат симеонов

    4 1 Отговор
    Чукате на кухата ми глава, аз съм отявлен лъжец...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дaлaвери Мaрeшки

    4 1 Отговор
    Крайно време е и двата черноморски града да се отърват от тези тумopи които ги задушават. И двамата са изпечeни мoшeнници, рекeтиращи Варна и Бургас. Марешки купува гласове на всички избори. Валери е същия.

    Коментиран от #25

  • 25 BDAP

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Дaлaвери Мaрeшки":

    Никой не купува гласове. Има постановка, гарантирана от герб и тези преди тях.

    Сталин: Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете
    Та...герб броят гласовете, защото са във власт.
  • 26 Фактъ

    4 1 Отговор
    Този какъв бизнес има ? Кабеларка с качество от преди 30 години ! Смешник !
  • 27 Достойна присъда

    3 1 Отговор
    Валери и краси-на Бойко п...... аси!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове