Last news in Fakti

14 Март, 2021 18:51 2 400 90

Проф. Богов: Обществото ни е длъжно да иска прошка от лекарите

  • проф. борис богов-
  • александровска болница

Може би трябват много строги мерки, защото нашето общество е доказало, че не може да спазва мерки

Проф. Богов: Обществото ни е длъжно да иска прошка от лекарите - 1
Кадър бТВ

Мисля, че нашето общество е длъжно да иска прошка от лекарите. Това каза в предаването „120 минути“ по бТВ директорът на Александровска болница проф. Борис Богов.

„Днес, разхождайки се по улиците на София, останах изключително изненадан от това, което видях – много хора на едно място, неспазвайки мерките, без маски, разбира се. Дано не се случи това, което се случи месец ноември, но мисля, че много скоро ще ни достигне.

Може би трябва много строги мерки, защото нашето общество е доказало и непрекъснато показва, че то не е общество, което може да спазва мерки

Свидетели сме на всичко, което се случва в Европа, но ние сме опоненти от самото начало на кризата. Обществото се раздели за това дали да бъдат ваксинирани, дали да спазват мерките. Вълната, която е в Европа, ще дойде и при нас, разбира се“ каза професорът.

Според него това, което е било през ноември, в края на март и началото на април ще се повтори, а процентът на заразените ще расте плавно.

„Това, което виждам по улиците, по кафенетата, по ресторантите – това означава. Нашите сънародници не обичат и не искат да спазват мерките.(...)

"Проблемът с ваксините е сериозен. Спряха зелените коридори, това, което се случи е по директива на ЕК и заради нещастен случай два – в Австрия и един в нашата страна, това накара МЗ да спре временно ваксината на „АстраЗенека“ с питане до ЕК до каква степен това гарантира безопасност“, заяви директорът на Александровска болница.

Той коментира като лекар случая с почиланата след ваксинация с „АстраЗенека“ жена. Според него е малка вероятността ваксината да е причина за смъртта ѝ, "защото ваксините могат единствено да причинят остър момент на анафилактична реакция, шок, от който всеки човек може да завърши летално. 14 часа по-късно не би следвало да получи остра сърдечна слабост, ваксините нямат такова действие. Малка е вероятността, да не кажа никаква", категоричен е той.

По думите му, винаги има надпревара между фармацевтичните компании. Проф. Богов подозира, че е възможно заради по-популярната цена на „АстраЗенека“ ЕК да е взела решение да има най-много дози от тази ваксина.

За да бъде одобрена руската ваксина „Спутник“, Русия трябва да подаде заявление до ЕК и ако получи разрешение, няма проблем тя да бъде прилагана и у нас. Мисля че е малко по-далече във времето, допълни професорът.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Спасение брат

    13 60 Отговор
    Пълен локдаун за 3 месеца!

    Коментиран от #9, #13

  • 3 Имате я прошката

    26 8 Отговор
    Днес е ден за Взаимно Опрощение..
  • 4 КОТарАК

    77 8 Отговор
    ами що не отиде при тия групички да им направиш забележка? да ти хвръкнат очилата
  • 5 Лост

    90 8 Отговор
    Все някой ви е длъжник. Да не сте банка?
  • 6 хахахахаха

    42 3 Отговор
    "За да бъде одобрена руската ваксина „Спутник“, Русия трябва да подаде заявление до ЕК"

    'бсолютно! Защото вие сте необразовани бантускотове и в най-добрия случай можете да одобрите някоя играчка внос от Китай (дали е безопасна). Хахахахахахахахахахахахаха!

    25.02.2021 Куба започва масово производство на втора ваксина срещу коронавируса

    А бантусите даже не могат да направят "поръчка" за ваксини... ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
  • 7 Булгар

    89 2 Отговор
    Заради индивиди като този професор вече звучи грозно а лекарите да опасни за здравето.

    Коментиран от #82

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост 0

    60 6 Отговор

    До коментар #2 от "Спасение брат":

    И някъде като имаше такъв локдаун, ЗАЩО там заболяването продължава???

    Коментиран от #39

  • 10 БАЙ КУРТИ

    91 3 Отговор
    А те не трябва ли да поискат прошка от хората които чакаха и починаха на стълбите пред болницата . Много бързо ги забравиха .
  • 11 Чекмеджан

    78 3 Отговор
    Тоа па ...все хората са му виновни! Менгеле...същата физиономия имаш! Я се разкарай!
  • 12 3,14К

    77 3 Отговор
    Лекар: обществото трябва да иска прошка от лекарите! Това може да каже един неадекватен човек, а не лекар и то професор. Тия вече нямат срам. Безбожници!
  • 13 хахахаха

    9 16 Отговор

    До коментар #2 от "Спасение брат":

    80% от бантускотовете трябва да са затворени доживот.
    Евентуално простотията им да не е заразна.
  • 14 Рошко

    50 2 Отговор
    За това за което съм длъжен го пише в данъчната ми декларация, така че професоре не ни поучавай а като се разболееш иди като обикновен гражданин в общинска болница, да видим такива съвети ли ще даваш
  • 15 324

    70 3 Отговор
    Прошка ли да ви искаме? За какво, че ако ми се живее, по добре да не ходя на лекар? Че ни карате да висим пред кабинетите ви дори и да чуваме отвън, че си говорите по телефона или с пациента по съвсем други теми, че се чувствам просяк ако трябва да си поискам направление? Затова ли да искам прошка, от мен имате много здраве.
  • 16 Бегемот

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Про$ си кат г@мН0 ..
  • 17 Гюро Михайлов

    63 2 Отговор
    Първо лекарите да поискат прошка от своите пациенти, които вече не са пациенти, а клиенти. Лекарите са едни от най облагодетелстваните от прехода.
  • 18 От теб

    35 0 Отговор
    и ботокса ли , бе , на чийто стол те курдисаха ? Срам и позор за българите сте , респект към прекрасните български медици , които все още ги има !
  • 19 Спасов

    35 1 Отговор
    Мисля, че е точно обратното!!!
  • 20 да питам

    5 14 Отговор
    Абе , професора да не е имал предвид 80 % от списващите форумни специалисти у Факти ?
  • 21 Напук

    6 31 Отговор
    Странно и тъжно е дълбоко вкорененотаона повечето ни сънародници поведение – да са все контра, опозиция и против правилата. Я ако беше казано, че маските са забранени(както дългите коси, дънките , Бийтълс и др. от недалечното минало)– всички "бунтари" щяха да носят маски, че дори и да спят с тях, ей така напук!
  • 22 От теб

    16 1 Отговор
    и ботокса ли , бе , на чийто стол те курдисаха ? Срам и позор за българите сте , респект към прекрасните български медици , които все още ги има !
  • 23 PSG FR

    45 2 Отговор
    Не знам кой все още гледа тази жалка телевизия, но този да си завре мерките някъде! Цяла година сме подложени на следене, снимане, терор, заплахи, психически тормоз, полицейщина и блювоч по медиите!
    Заради тази "лекарска" шайка над 400000 души загубиха работата си, а само 200000 са започнали нова. Това е само по официални данни. Още няколко пъти по толкова хора сме с намалели доходи.
    В същото време здравни вноски дължат и безработните, подава се и декларация затова! Къде се намират тези хора? Как не ги е срам? Толкова наглост на едно място не съм си и помислял, че може да има!
    Разкарайте се, не искам да ви гледам, нито да ви слушам повече. Цяла година от живота ни изгубена и съсипана с дълготрайни последици върху истинското здраве! Това ли целяхте? Докога???
  • 24 ГОРСКИ

    42 2 Отговор
    Напротив лекарите трябва да искат прошка че ги търпим те не са лекари те са търговци!!!!!
  • 25 Ventura

    35 1 Отговор
    Докторите трябва да поискат прошка, за погубените животи, заради неадекватните им похвати в лечението,и не само от вирусите, а и от много други заболявания.
  • 26 888

    38 2 Отговор
    КАКВА ПРОШКА БЕ ПОДЛОГО........................ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗМЕКЯРИ КАТО ТЕБ ЧИТАВИТЕ ХОРА ГО ОТНАСЯТ..................ИМА 387 БОЛНИЦИ В БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА МРАТ КАТО МУХИ,НЕ САМО ОТ ТОЯ ГРИП...ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ТЕЙКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ХОРАТА СИ ОТИВАТ................САМО ТОЧИТЕ,ИЗРОДИ ДОЛНИ

    Коментиран от #89

  • 27 6666

    28 2 Отговор
    Къде са ви ваксините бе далавераджии.
  • 28 120 минути

    31 2 Отговор
    Само на мене ли този доктор ми прилича на Ботокса? Тия да не ги клонират бе?
  • 29 Скорпиона

    47 2 Отговор
    От бялата мафия да искаме прошка? От тези където още от вратата ти искат пари на ръка,нищо че плащат здравни от десетилетия? От тези където поставят байпас на здраво сърце за да вземат пари от касата? От тези,които оставиха десетки хоработа да умрат на стълбите или на пейките пред болниците? От тези където карат коли за 100 бона? Всички трябва да искат прошка от "простият" редови българин,на чийто гръб живеят!
  • 30 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    29 4 Отговор
    Ще поискат прошка-родителите на убитата от ваксина,или дъщерите на убития от лекари мой добър познат....Не е лошо наглец,като този дет сте изтъпанили да поучава да се скрие,щото и прошката няма да им помогне на мошенниците в бели престилки!
  • 31 F.F

    29 2 Отговор
    Прошка ли? Пуста дряновица!
  • 32 Здравната

    11 0 Отговор
    система започва с регламент от министерството, пътят на пациента.
    Управителите на здравни заведения трябва да начертаят как точно се случва това при тях. Лекарят е изпълнител на тази верига от решения и негативното отношение е към тях. Тогава да се промени регламентът. Пациентът отива при управителят и иска да му разясни цялата система и тогава подписва съгласие да се спещне с лекаря
  • 33 xxl

    32 2 Отговор
    Днес е страшно да влезеш в болница. Влезеш с леки проблеми, изкарат те с краката напред.
  • 34 324

    32 2 Отговор
    Аз пък да коментирам умрелите както вие казвате от корона вирус. Та как има връзка между смъртта на 75,80 годишен възрастен с диабет, сърдечно съдови заболяване и т н, но вие не отчитате нито възрастта, нито заболяванията, а само вируса и веднага умрял от корона! Та как ще обясните това, а в същото време казвате ~ауу няма връзка между ваксината и смъртта, на жената тя е умряла от сърце?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Demonaz

    23 2 Отговор
    Народа не е длъжен на никой с нищо. Още по-малко ,че докторите са съучастници в тоя бутафорен сценарий.
  • 37 anonimen

    25 2 Отговор
    Моля?Я пак?За какво да им искам прошка?Че лъжат,мажат,точат пари от НЗОК,гледат на пациента като на касичка,която да се изтръска до последната стотинка?За това че вземат 10 лева на доза ваксина на всеки ваксиниран с отровитв на Астра,Пфайзер,Модерна?За това че са част от измамата с кромид-19?Мафия в бели престилки.Задминаха мафията с бели якички по всички показатели!

    Коментиран от #43

  • 38 Иван

    29 2 Отговор
    Тоя пък...Бил се разхождал в София! Ами не се разхождай бе, охлюв! Стой си под кревата! Има пандемия!
  • 39 Никога

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Гост 0":

    не е имало пълен! А това което имаше показа, че дори и то работи и заболелите стояха в двуцифрено число! И понеже отпуснаха нещата месец по рано, та изгубихме и туристическият сезон тогава! Гърците задържаха малко след нас и си имаха сезона, а ти бълвай още глупости! Фактите са важни!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пич

    19 2 Отговор
    Кои лекари? Като Костадин Ангелов ли?
  • 42 Прошка ли!

    17 3 Отговор
    Преди се е случвало да се възмущавам при случаи на насилие над медици,но тоя ме разубеди окончателно.Само може да се съжалява,че най-заслужилите още имат зъби в ненаситните усти.
  • 43 последен

    1 11 Отговор

    До коментар #37 от "anonimen":

    Къде видя Модерна в България.Виж Докторите в белите държави колко вземат и в какви условия работят.1час ми ела в ковида.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Васил

    27 2 Отговор
    Лекари??? У нас са чистокръвни касапи които могат само да ти премерят кръвното и температурата и инжекция до там. В Израел за 26$ долара месечна здравна вноска не доплащаш и цент а тука няма нещо което да не плащаш. Даже и да имахме здравният бюджет на Китай пак нямаше да стигне а сме и на първо място по смъртност благодарение на некадърността им.
  • 46 последен

    0 7 Отговор

    До коментар #44 от "Behemoth":

    Никога не казвай никога-не ти мисля лошо,напротив-всеки е различен.
  • 47 АААААААААААА

    19 3 Отговор
    ЛЕКАРИТЕ ТУК И В ИСПАНИЯ РАЗЛИКА ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА НЯМА ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ С ЕЛЕКТРОННА РЕЦЕПТА ТЯ СЕ ИЗДАВА ЯНУАРИ И ВАЖИ ЦЯЛА ГОДИНА И ПРЕД КАБИНЕТИТЕ НЯМА ХОРА 5 НЕЩА ИЗСЛЕДВАТ БЕЗПЛАТНО ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО ПРОФИЛАКТИЧНО И ЖИВЕЯТ НАД 90 ГОДИНИ
  • 48 Бог да ни пази!

    16 1 Отговор
    От сегашните Лекари Корумпета, файда йок.
  • 49 уаси Тито

    15 1 Отговор

    До коментар #44 от "Behemoth":

    Не се гневете,този не е лекар!Един лекар не може да се изразява така като каруцар.
  • 50 трагедия

    8 1 Отговор
    И тоя взе да се изявява ,чудеса !
  • 51 охА

    18 1 Отговор
    ТУК ГЛЕДАТ НА ТЕБ КАТО БАНКОМАТ ОТИВАШ С НАПРАВЛЕНИЕ ПРИ СПЕЦИАЛИСТ ТОЙ ТИ ВЗЕМА 15 ЛЕВА ЧЕ ТЕ Е ВИДЯЛ С УЛТРАЗВУК ДР КАСТРЕВА И ДР ДИМИТРОВ МОНТАНА
  • 52 ЕХХХ

    7 0 Отговор
    В СОФИЯ ОТИВАШ С НАПРАВЛЕНИЕ ПРИ СПЕЦИАЛИСТ ТОЙ НЕ ТИ ВЗЕМА 15 ЛЕВА ЧЕ ТЕ Е ВИДЯЛ С УЛТРАЗВУК ЯВНО Е ДРУГА БЪЛГАРИЯ ИМА ПО МАЛКО ЧОВЕЩИНА
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ИМЕ

    15 1 Отговор
    По скоро обратното . Корупция. Точени на пари от здравната каса. Първото нещо което ти казва лекар когато влезеш в кабинета му е,, Пари. Дай пари ". Толкова народ унищожиха.
  • 55 хан ювиги

    12 1 Отговор
    Българи,само лекарите-подлоги на боко трябва да се извинят на народа!
  • 56 Психически

    10 1 Отговор
    Този, добре ли е психически ? ?.?.?.?.?.?5449
  • 57 Яверт

    14 1 Отговор
    Джпитата са за затвора. Лекуват по телефона и болните няма кой да им преслуша гърдите. Дали ковид, дали грип или обикновенна настинка лесно стават вирусни или бактериални инфекции със целият букет от разнообразни последствия. После има лесна постмортална диагноза. Убиват се здрави хора!!!
  • 58 Дядо бг

    9 1 Отговор
    питаме се, как са си раздавали титлите като този? Кой от кого трябва да иска ПРОШКА? Алоооооо лъжци ! Как не го е срам този! Александровска, която не може да види камък на бъбрека на сина ми? 3,8 сантиметра!!!!! това ако не е геноцид?!?!
  • 59 с една дума

    7 0 Отговор
    ла..р с две думи голем ла..ар
  • 60 За кое да ви искам

    12 1 Отговор
    Прошка във Вашата,а не- Нашата болница.Защото болниците станаха Ваши! За това,че с направление оперирахте жлъчка,при " предложени" от Вас два метода: класически и безкръвен( лапароскопия). Класически по кл.пътека с цена 1800 лв(?) и по безопасния, лапароскопски- с цена1200 лв.При първия плаща Здравна каса.При втория- пациента.Мурвв енски трик сте измислили.Ако нямаш пари,цепя те като агне, и поне шест месеца си половин човек( там те пращат при колегата- в частният сектор, за рехабилитация). Но гушкам два бона.С втората- прибирам и клинична пътека,плюс 1200 ,но от Моя джоб,директно в касата.Който после си ги делкате.И за десерт плащам от джоба и за леглото.Седем лева за ден.Да не пропусна и рецепта за определени лекарства.Който сте" нямали" а трябва да се приемат веднага след операцията.И пак от моя джоб.И пак..Ще отидете в еди коя си аптека! Отсреща,срещу болницата.За това ли,да ви искам прошка? Права е ,безкрайно права Нинова! Трябва да се отстрани този тумор- Търговско дружество. Иначе,ще продължи изтичане на милиарди ежегодно.И все не ви достигат.При няма 6 млн население, замо държавата ви снася над 4 милиарда.Отделно здравните вноски на над 3 милиона осигурени.А колко са реално лекуващи се при вас за година? Крадете нагло,брутално и безочливо.Да ви Искаме Прошка!?
  • 61 Мед. Сестрата Тодорка

    11 1 Отговор
    ДВАМА МЪЖЕ ВАКСИНИРАНИ С АСТРА ЗЕНЕКА СА ПОЧИНАЛИ В СИЦИЛИЯ. В ДАНИЯ ЧОВЕК ПОЧИНАЛ ОТ КРЪВОИЗЛИВ В МОЗЪКА СЛЕД АСТРА ЗЕНЕКА. ИРЛАНДИЯ, АВСТРИЯ СПИРАТ ВАКСИНАЦИЯТА С АСТРА ЗЕНЕКА................. ГР. БИЕЛА ИТАЛИЯ УЧИТЕЛ ВАКСИНИРАН С АСТРА ЗЕНЕКА ПОЧИНАЛ.......................... НОРВЕГИЯ 4 ТЕЖКИ СЛУЧАЙ НА КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ НА МЛАДИ И ЗДРАВИ ХОРА РАБОТЕЩИ В ЗДРАВНАТА СИСТЕМА................................................................... ЕВРОПЕЙСКАТА СЛУЖБА ЗА ЛЕКАРСТВАТА (ЕМА) НЕ ВИЖДАЛА ВРЪЗКА, ВСИЧКО БИЛО НАРЕД....................... ТА ТАКИВА СА "ЛЕКАРИТЕ " ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ НАВСЯКЪДЕ.................................. ПЕЧАЛБАРИ УБИЙЦИ
  • 62 ХАН КРУМ

    11 1 Отговор
    ОТ ТЪРГАШИ ПРОШКА НЕ СЕ ИСКА.НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА БОЛНИЦА ЛОЗЕНЕЦ И ОНЕЗИ ИЗТОЧЕНИ ХИЛЯДИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ,А ОНОВА ,КОЕТО КАЗА Д–Р ДЕЧЕВ СУТРИНТА ПО БНТ, А ДАЛАВЕРИТЕ С ЛЕКАРСТВАТА,А ХАОСА С ВАКСИНИТЕ–ЗА КОЕ ПО СКОРО СТАВА ВЪПРОС НАХАЛНИК!
  • 63 Лайка

    6 1 Отговор
    Професуре, Русия подадоха към Европа преди два месеца още. Но явно и ти си толкова в час. Те не могли да намерят сайта и точно коя компания произвежда дадената ваксина. Сигурно Сърбия и другите в Европа са по умни от Европа. Нека ни мотат още.
  • 64 РАДИО ЕЛТО

    9 1 Отговор
    31 години стига да изметем герб а БОЙКО в затвора
  • 65 РАДИО ЕЛТО

    11 1 Отговор
    а лекарите искат ли прошка от обществотжо не
  • 66 чичо

    0 11 Отговор
    Проф. Богов,не обществото е виновно,а престъпника Радев,който подведе,и все още подвежда,хората.

    Коментиран от #71, #75

  • 67 Когато чуя

    9 1 Отговор
    Подобен н,глец да бълва словесни др,шкавици започвам истински да хсресвам братята роми.И да изпитвам не само симпатия но и уважение към тях.Влиза,задава само един въпрос и ги започва наред.Нема санитар,нема п Пруфесор.Наред се крият под кушетките в кабинета,като мишки.
  • 68 БОГОВ ИМА ЛЕКАРИ И МАФИЯ С БЕЛИ

    7 1 Отговор
    Престилки и Титли кухи!!! Първите се трудят за насъщния а такива като теб права милиони, правят бизнес с живота на хората!!! Прошка ли..... Мафиоти с длъжности и Титли!!!!
  • 69 Старши

    11 1 Отговор
    ПРОШКА ЩЕ ИСКАТ ЛЕКАРИТИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ДА НЕ СИ ОТВАРЯМ УСТАТА КОЛКО ЛЕКАРИ УМОРИХА МОИ ПОЗНАТИ ДО СМЪРТ!!! ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ СТАНАХА,НЕКАДЪРНИЦИ,ОТВРАТИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ,НАГЛИ ЗА ПАРИ! ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ,НО НАРОДА МЪЛЧИ!
  • 70 Алооо

    11 1 Отговор
    Прошка те трябва да искат, че ги търпим толкова време да правят злоупотреби със здравната каса. Рекетьори...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Милена

    3 3 Отговор
    Българските лекари-на с@пун!
  • 73 3333

    1 0 Отговор
    Обратното глу*ак!!!
  • 74 Да бе да

    8 1 Отговор
    Много грозно изказване, лекарите са лекари да лекуват, да се извиним, че сме болни ли?Лечението ни беше телефонно.След положителен ПСР тест те водят болен, след 14 дни ако си жив-отчитат че си оздравял.През другото време ако не си ВИП се справяш сам.
  • 75 А,не си чичо ти

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "чичо":

    Леля си,нечистоплътна леля.Срам за родата.
  • 76 Яверт

    9 1 Отговор
    Друг проблем:спират се планови операции. Резултат:постмортална диагноза ковид с придружаващо заболяване. Последно:честито на оцелелите! Винаги има шанс да напомпат статистиката.
  • 77 Една камара ора отепаха

    3 1 Отговор
    Че и прошка да им иска народа
  • 78 Павел пенев

    4 1 Отговор
    Обратното е вярно. Лекарите трябва да искат прошка от обществото за това че са нанесени страдания и смърт на много хора, и за това че са търговци с Хипократова клетва.
  • 79 Диверсант

    2 2 Отговор
    Забелязвате ли къде се случва тоя цирк. ??? В СТРАНИТЕ ОТ НАТО. .... Същите които ще мачкат Русия и Китай. 😁😁😁 Утре ви вкарват във война , на втория ден немогат да поемат повече ранени, , затварят всички в къщи, спират фабриките ..... Смея се през сълзи
  • 80 Алфа Ромео

    2 1 Отговор
    Скрий се бе смешник продажен, като не ти отърва сменяш професията, мафиот в бяла престилка, все обществото ви е виновно, тъпчите болниците с хора които не са за там после ревете че изнемогвате!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Реалност

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Булгар":

    Лекарската гилдия в България е една от най-корумпираните и най-презрените. Хората не ходят на лекар, защото там ги изнудват за пари или ги лъжат, че са болни за да ги лекуват от болест, която нямат, но се точат пари от касата. Извинявам се на малцината честни и добри лекари - професионалисти, работещи по правилата на медицинското изкуство - на тях дължим много!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Достойна присъда

    1 2 Отговор
    Хора като Ботокса,Кратунчев,Мутафчийски,Балтов Маркировката,Кантарджията и ти Богов,нарушили хипократовата клетва,говорещи всеки ден различни неща и правейки различни мерки,слушащи един еднокнижник, нехаещи за човешкия живот,не заслужават прошка!
  • 86 Достойна присъда

    3 0 Отговор
    Вчера беше прошка,защо Тиквата не поиска прошка от българските граждани,защо нито един политик не го направи!
  • 87 Лдкдуфх

    2 1 Отговор
    Господата роми най добре показват как се взима прошка от бялата мафия.Особено от спешните центрове.Такани трябва.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 АУУУУУ

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "888":

    Да не се объркаш да отидеш на лекар като се разболееш.... Само на врачка - билкарка или при Мангъра, него никой не го слага в гилдията на медиците ами в гилдията на знахарките 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
  • 90 До професора

    0 0 Отговор
    Професоре, изкарах коронавируса. Като отидох на преглед, личната ми лекарка не посмя да се доближи на по-малко от два метра от мене. Нито ми прослуша, нито ми премери пулс, кръвно, температура, след много молби ми изписа напосоки две лекарства и ме изпрати да ме изследват за ковид. Трябваше да ми се обади за резултата от теста, разбрах го едва когато ми се обадиха от РЗИ, да ми кажат, че съм под карантина. Обадих се на познат лекар в друго населено място, който прие много по-присърце лечението ми и се лекувах с лекарствата препоръчани от него.

    Та сега ми казваш, да искам прошка ли? Я ми кажи, колко пари е получила личната ми лекарка от началото на здравната каса до днес, затова че съм я избрал и използвал 4 - 5 пъти за направление за очен лекар.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове