Last news in Fakti

21 Март, 2021 12:01 12 404 174

Петър Велков: Чорбанов е в болница с коронавирус, а каза, че го е изкарал

  • андрей чорбанов

На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други интервюта също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември

Петър Велков: Чорбанов е в болница с коронавирус, а каза, че го е изкарал - 1
Снимка: БГНЕС

Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с ПСР позитивен тест за Ковид и двойна бронхопневмония. Това написа в социалните мрежи Петър Велков и продължава:

По информацията, която имам, той се влошава след близо седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер ковид инфекция. Въпреки ограниченото наличие на места, е приет в болницата.

На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други интервюта също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември.
На 19-ти март той постъпва с позитивен ПСР в болница.

При Хекимян той заяви: "Аз няма да се ваксинирам, защото прекарах вируса. Продължавам да твърдя отговорно, че прекаралите заболяването имат изключително траен имунитет срещу вируса. Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния".

В началото на март, дни преди да позитивира за втори път тест, той заяви: “Безсмислено е преболедувалите КОВИД-19 да се ваксинират. Преболедувал да се ваксинира, е все едно да продупчиш 2 билета за автобус. По-рано заяви, че преболедувалите класическия вариант на коронавируса ще имат защита и срещу новия вариант.“

Чорбанов или е излъгал, затова че е карал COVID-19 или при него се наблюдава някаква форма на реинфекция с вируса. Така или иначе една от двете му тези е грешна, за пореден път.

На 15-ти март (преди точно 6 дни) беше последното участие на Чорбанов при Цветанка Ризова, където той сееше поредните ненаучни тези, но за съжаление, вече е сеел най-вероятно и обилна доза вирусни частици. Той се подиграва на хората, носещи маска.
Чорбанов последните седмици е на събития и на партията на Слави, от която се кандидатира. Без маски винаги. Техните събития продължават в момента в затворени пространства без маски в контакт с хора, които най-вероятно са имали незащитен близък (както Чорбанов го нарича – интимен) контакт с него.
За съжаление, освен с вируса на глупостта, довел до загубата много човешки животи, вече най-вероятно и директно е отговорен за заразяването на немалко хора.

Присъединявам се към призива на д-р Царкова: “Пожелавам бързо оздравяване на Чорбанов, понякога някои на собствен гръб трябва да изпитат през какъв ад минават стотици обикновени българи, за да спрат да "хранят "егото си и да сеят престъпна дезинформация. На война знаете какво се случва с дезинформаторите, а ние сме в тежка, необявена такава...“

Надявам се, въпреки че знам, че няма да се случи – той да издържи най-после и теста за човечността и да промени поведението и позициите си, когато излезе от болницата!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CoV TV

    133 248 Отговор
    Поне сега ще има опит от първо лице и няма да плямпа глупости като Мангърина !

    Коментиран от #106, #129, #158

  • 2 Румпелщилцхен

    206 65 Отговор
    Двойна бронхопневмония бе алоууу. А, че ПСР е дала положителна проба той си дава фалшив позитив в 75% от случаите така или иначе.

    Коментиран от #26, #85, #152, #160

  • 3 choki

    45 70 Отговор
    Не беше ли ваксиниран този ?
  • 4 смерш

    179 20 Отговор
    А дали информацията е потвърдена от достоверен източник?

    Коментиран от #10, #58, #72

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чакаме

    25 47 Отговор
    ДЪЛБОКО СЛЯП да каже поредна мъдрост, за да ръкопляскаме
  • 7 Сега

    189 43 Отговор
    всячески ще се опитват да компрометират и очернят достойните хора, заслужаващи доверие, които не са част от и които не подкрепят фармацевтичната мафия.

    Коментиран от #17, #168

  • 8 Тъпотия

    119 19 Отговор
    Кой е автора?

    Коментиран от #93

  • 9 Доц.Супников

    51 80 Отговор
    А,че това е само едно грипче,бе...
  • 10 Хехе

    15 56 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    Ще чакаме блага вест

    Коментиран от #151

  • 11 вма

    90 58 Отговор
    Ако информацията е вярна, това ще доказателство, че понякога човек отговаря за глупостите ,които е изговорил...Да е жив и здрав, но направиха страшни поразии водени от желанието да станат известни. И Велков страда от това заболяване-търсене на славата. Като човек преминал през това зоболяване ви казвам- тежко е , не е като грип, и бавно се възстановяваш. Много хора си отидоха без време.На 49 съм.

    Коментиран от #124, #137

  • 12 Човек от село

    167 36 Отговор
    Не зная дали Чорбанов лъже, но със сигурност Петър Велков е изпечен лъжец,като се представя за математик, а единственото нещо което го
    свързва с математиката е,че като дете е я учил в училище!!!

    Коментиран от #34

  • 13 ДжафДжаф

    35 61 Отговор
    Бил направил ваксина, само дето нямал мишки, че да я тества. Е, ако си я беше пернал на него си......Ама реши да се ваксинира политически. Да му пожелаем да оцелее, че да прибира дивидентите, че то от неговата специално микробиология май полза никаква!
  • 14 Защо не!

    72 8 Отговор
    Няма нищо за чудене,по света има много които го карат за втори път.

    Коментиран от #87

  • 15 Иван

    26 14 Отговор
    Аз се чудя, що не го виждам да приказва тоя човек по телевизията.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Иван

    16 29 Отговор

    До коментар #7 от "Сега":

    Иди го виж и му право компания
  • 18 Антиболшевик

    38 62 Отговор
    Чобанков , бързо звънкай на Мангъра , той ще те оправи от това "грипче" с малко гробарско чайче ..... Хи хи .
  • 19 Bingo

    88 19 Отговор
    Тя работата стана такава, че без положителен тест няма да те вземат никъде за лекуване от двустранна БП. Надявам се човека да се оправи а онзи фалшиф математик да си получи заслуженото за участието в този безчовечен план за убиства чрез отказ от лечение на български граждани.
  • 20 Втория с коня

    63 8 Отговор
    Дано се оправи и да бъде здрав. Колко е достоверна статията - ще се разбере! И дано повече хора спазват мерките. Не е само едно грипче.
  • 21 Ива

    37 15 Отговор
    Тоя е тотален смешник!
  • 22 Верно ли

    69 18 Отговор
    Ааа, туй го е казало онова матемиматиче, дето не е и математиче даже :))) А за пропаганда кво, Велков???
  • 23 Лост

    56 13 Отговор
    То пък от поста на математика, като е залъхала една човечност. Ум да ти зайде.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 АУУУУУ

    35 45 Отговор
    Ха ха ами сега ... бегом при другия специалист Мангъра.. да му изпише ЕДНА КОФА НА ДЕН ЧАЙ ОТ ЛАЙКУЧКА... за тази безценна консултация само 200 лева 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #41

  • 26 гост

    18 20 Отговор

    До коментар #2 от "Румпелщилцхен":

    Как четеш бе човек? ПСР дава грешка при 30% от случаите ,при тебе в 75%, за какво го ползват при такава ефективност. Върни се и прочети информацията пак , ама бавно.

    Коментиран от #43

  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    37 18 Отговор
    бронхопневмония се получава и преди Ковид!Ако е изкарал НЕщото ,,вероятноста да се зарази е 63/115000000-велков!Чакай да се разболее някой ,който го е изкарал! Накрая-Епидемия се обявява при 2000/100000 случая,а в момента сме много под тях,като за последните 42 дена сме 382/100000!

    Коментиран от #42, #45

  • 28 Дон де Мар

    54 16 Отговор
    След като една година ни плашиха лекарите( че ще се мре яко) сега ни налазиха Математиците
  • 29 ннмм

    35 42 Отговор
    Любимият ви Мангъров дали го е изкарал?
    Чорбанов да ходи да се лекува при Мангъров.
  • 30 Тц, тц

    37 11 Отговор
    Яли го вълци доцента ,поне напъните му да стане известен се осъществиха! Ами Цветанка какво ще я правим,за нея ми е мъката..
    Закъде без бретончето на Бтв???
  • 31 математиксъм

    37 12 Отговор
    Сложи си космически скафандър на главата, обаче се съблечи гол и излез на раходка в тоя студ. Гарантирам ти, че до вечерта ще си болен. Ти си пресметни какви са шансовете в болницата да ти покаже нещо по - различно от КОВИТУ.
  • 32 Лост

    51 12 Отговор
    А Борисов като уж го изкара и вини хората, че ходят без маски, защо не се ваксинира или си носи маската?
  • 33 бай Иван

    18 1 Отговор
    Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а този, който заслужава това, никога няма да те разплаче.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 рфуйрфгй

    12 19 Отговор
    Тоя може ли да предвиди другия месец като започнат алергиите дали ще започне 4-тата вълна и кога ще бъде пикът и? Аз лично предвиждам, че хунтата ще спечелят спечелят пак и ще забранят протестите ... аллах уакбар
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Много

    12 6 Отговор
    ли е чудно , че има повторно заразяване ? Успешно възстановяване !
  • 38 EdinotBG

    47 15 Отговор
    Вече няма други болести. Всичко е ковид или следствие от него. Боронхитпневмония е предизвикана от ковида. Ако е инфаркт или друго сърдечно съдово заболяване, то сърцето ти е било отслабено от ковид. Други болести - имунната система е била отслабена от ковид и т.н. който каже, че няма такова нещо, бива поразен от него. Който се васинира, става полубог. То бива пропаганда, ама тия се оливат вече.
  • 39 Антитрол

    25 38 Отговор
    Тези които пуснаха опркота, че няма вирус или е безобидно грипче, трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство, тъй катоявно има доста прости хора и им повярваха!
    Както и троловете пишещи че няма!

    Коментиран от #50

  • 40 До опиньока.

    3 0 Отговор
    Верно си цървул! И то непоправим.
    Щом не можа да измислиш нещо ентилигентно!
    Явно си от гражданите на една туба бензин от додето.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Говорит Москва

    3 10 Отговор

    До коментар #27 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Много си прав. Продължавай да смяташ.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Продаде се

    5 15 Отговор
    И той на ГЕРБ... Ужасно.. Номер 11.за да си върнем България
  • 45 Не го

    9 7 Отговор

    До коментар #27 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Обяснявай, те няма да разберат.Те гледат телевизора.
  • 46 ⁉️Кога Борисов ще отговори на въпроса за

    21 14 Отговор
    ⁉️Кога Борисов ще отговори на въпроса защо България се отказва от 500 млн. лв. концесионни такси за летище София? Става дума за половин милиард лева - малко по-малко отколкото въобще са изплатени на всички български фирми, пострадали от ограниченията, свързани с COVID-19.

    ❗️Ще продължим да настояваме и да търсим отговор и на въпроса кой всъщност стои зад концесията на летището - обект от стратегическо значение и ключов за националната сигурност.

    ✅С № 11 за Демократична България. Ивайло Мирчев с преференция 103 в 24 МИР-София.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гост

    21 1 Отговор
    Пожелавам му бързо оздравяване и после да разказва. Това ,ако е вярно не може да се скрие и ще се разбере.
  • 49 Чичо Тончо

    19 6 Отговор
    Краставите магарета се надушват през девет дерета! Не чак толкова отдавна този Петър Велков беше с Лъчо Томов-математика от НБУ при Георги Любенов в БНТ!
  • 50 Филип Георгиев

    15 10 Отговор

    До коментар #39 от "Антитрол":

    АМИ КАТО ГВОРИШ ЗА СЪДИЛИЩА, ЩО НЕ КАЖЕШ, ЧЕ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ И БОЯДИСАНАТА КРАТУНА, СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ. ЕДИНИЯТ ЗА Т'ВА, ЧЕ НАРЕДИ ДА СЕ ОТВОРЯТ КРЪЧМИТЕ ПРЕДИ ТРИ СЕДМИЦИ А ДРУГИЯТ,ЧЕ ГОВОРЕШЕ ЗА УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ ЗА БОРБА С ВИРУСА.

    Коментиран от #161

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 007

    14 11 Отговор
    Мантрата "да махнем Борисов", иначе казано "магарето, което върши работа", употребявана от "расови коне", които се оказаха парцалени пълни със сламени титли, като тава човече. Па и лъже, ама вирусът не харесва такова отношение. Да му пожелаем успешно оздравяване, физическо и политическо, на него и на многото други "политически сламеняци".
  • 53 гост

    10 15 Отговор

    До коментар #43 от "Как":

    Явно и него са го сбъркали с този ПСР , но защо отива в болница и то с двустранна пневмония като не вярва . Срам за такъв учен , трябваше да си седи дома , да си взима антибиотика ,да пие чай . Жив и здрав да е , да видим какво ще приказва след преболедуването .
  • 54 ИМА ШАНС

    14 12 Отговор
    Чакат гопоне 2 седмици болница ако се размине без апаратно дишане и 6 месеца възстановяване като постоянно ще е уморенЩе опознае вируса по трудният начин.Първото не е било корона вирус.
  • 55 Стрелата

    11 9 Отговор
    Цялата работа че не можаха да излъжат хората да се ваксинирам и се чюдят Главоци те кво да измислят както жената уж карантия а пък ходи на работа така е в Главокия
  • 56 Централен софийски затвор

    8 7 Отговор
    Правителството трябваше да построи нов затвор за 100 милиона лева и 3000 затворници в село Замфирово монтанско. Там можеше да бъде новият дом на Боко тиквата и ОПГ около него . Сега остава единствено цсз
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 бб57758696

    13 7 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    Най достоверния - детската учителка /математик/ Петър Велков. Кво има сега да се съмнявате.
  • 59 чорба каша

    7 9 Отговор
    Злобеете ли злобари...
  • 60 Стрелата

    6 10 Отговор
    Че и със скенер го открили ужас Лъжаааа заразявайййй
  • 61 кака

    20 7 Отговор
    Моя приятелка е медецинско лице,получи и двете дози на Пфайзер,винаги е била с маска,че даже и две наведнъж,и сега от 15 март е с КОВИД,хубавото е че го кара леко,засега има само силна хрема ,така че човека е прав,с маска или не,винаги има риск от зараза.
  • 62 1111

    15 3 Отговор
    Нема вирус нали?
  • 63 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 6 Отговор
    ако това е истина..., ако Нещото тръгне отново,Ако започне да ходи по малки деца и Бременни....Не би трябвало този да се радва.....а,да си приготви бял саван!

    Коментиран от #123

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Не е искал

    5 7 Отговор
    Да каже, че ваксините са боклук, че ще го съдят. Аз на негово място бих постъпила по същия начин
  • 66 пфу

    16 0 Отговор
    Ако е пич,сега да се включи на живо от там където е,и да разказва какво се случва.
  • 67 келеш

    3 5 Отговор
    Гледай себе си...Бягай ...
  • 68 миро

    9 15 Отговор
    независимо от всички прокоби аз продължавам да бъда свободен и не нося маска.долу робството.

    Коментиран от #128

  • 69 ХАН КРУМ

    6 4 Отговор
    ХАЙДЕ ДА ИЗЛЕЗЕ , АКО Е В БОЛНИЦА, ОТИВАШ И ГО ПИТАШ. .И ТОГАВА ПИШЕШ.
  • 70 СНиколов

    9 8 Отговор
    Винаги може да хванеш образно казано настинка
    няколко пъти под ред по различни причини.
    А колко е верен така наречения тест
    това пък е съвсем отделен въпрос.
  • 71 Синан

    13 11 Отговор
    Как да верваш на човек, завършил за даскалица, който се представя за математик?

    Коментиран от #108

  • 72 Хахаха

    13 13 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    А дали е редно да се изнася такава информация за когото и да е от трето лице без съгласието на
    човека? Селянията е безкрайна. Это такава постъпка веднага отпраща тоя информатор в ъгъла. Отврат е постъпката му.

    Коментиран от #80, #155

  • 73 Иван

    18 6 Отговор
    Сега Ганьо неверни ще каже ,че няма вирус и са купили и него за да помага за световната конспирация.Само Ганя знае всичко
  • 74 Нали

    15 2 Отговор
    Ми ето на, виждате ли? Обикалял студията в телевизиите и се заразил! Аз от кога говоря, че телевизиите трябва да се затворят? Ходят по студията без маски, никакви мерки не се спазват, кога проветрили, кога не, а за дезинфекция да не говорим! Да ги затварят и то спешно!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Доктор Менгеле

    4 9 Отговор
    Бог да го прости.
  • 77 макробиолог

    5 9 Отговор
    Защо математик да не разбира от вируси,след като шафьори игавази управляват държавата?
  • 78 цк на бкп

    4 4 Отговор
    от 30г крадем ,мамим и успяхме да докараме нещата до там,че дипломатическите методи във вътрешен план за оправяне на България са изчерпани
  • 79 МУТРОООО

    4 8 Отговор
    Личeн лeкaр: 100% oт бългaритe щe ce cрeщнaт c вируca, 4% щe зaгинaт
    Cпoрeд д-р Вaлeнтин Янeв, вaкcинaциятa зaкъcнявa бeзнaдeжднo и тoвa нe вeщae нищo дoбрo
  • 80 Мда

    14 13 Отговор

    До коментар #72 от "Хахаха":

    Естествено, че не редно, това е лична информация, дори лекуващ лекар няма право да я изнася. Съветвам проф.Чорбанов да осъди това същество.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 123

    7 4 Отговор
    На никакви новини не вяреам вече.
  • 83 глоги

    7 3 Отговор
    Хекимян Чорбанов,Андрей Чорбанов,много чорба,много нещо.
  • 84 Същия неграмотен измекяр

    21 10 Отговор
    като гуруто си Мангъров. Писна ми от безмозъчни Ганьовци революционери!
  • 85 Фалшив позитивен

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Румпелщилцхен":

    ти е мозъка, м@л0умник.
  • 86 456

    17 11 Отговор
    А, така ся и Мангъра да го лепне Ковидчето и двамцата дса видят да видят откъде изгрява слънцето. Нямало вирус ...а?

    Коментиран от #117, #119

  • 87 Мангъров

    10 7 Отговор

    До коментар #14 от "Защо не!":

    Да де ама според мен втори път не може да се хване😂😂😂 Т.е. или аз или Чорбанов сме некадърници😂

    Коментиран от #105

  • 88 Ахахах

    5 9 Отговор
    Искам да кажа две неща:
    1. Тези полуучени хорица са спрат да изказват личното си мнение като научни постулати, понеже ако бяха толкова учени щяха да са в Америка или Западна Европа.
    2. Тези, които споделят лични здравни данни, трябва да знаят, че това е хипер незаконно и се лежи при Ставри!
  • 89 xaxaxaxaxa

    8 2 Отговор
    Бантускотовете да бяха чели заключенията на китайците преди година...
    Нормално за вас бантуси...топлата вода всяка година по няколко пъти я откривате.
  • 90 хахахаха

    11 5 Отговор
    "прекаралите заболяването имат изключително траен имунитет срещу вируса. Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния"

    То когато се ползваш с "привилегии" при лечение и избор на медикаменти всичко можеш да си плямпаш...

    Коментиран от #100, #110

  • 91 ПУТИН

    18 11 Отговор
    ЧОРБАНОВ, МАНГЪРОВ, ФАТМАКА, ТИЯ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ МАСКИТЕ, МЕРКИТЕ, ВАКСИНИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО ПАЗЕШЕ НАРОДА ОТ ЗАРАЗАТА! ПЪРВАТА ВЪЛНА, КОГАТО В ИТАЛИЯ БЕШЕ МОР - ТУК СЕ РАЗБОЛЯВАХА ПО 30 ЧОВЕКА НА ДЕН И УМИРАХА ПО ДВАМА - ТРИМА? И ТОЧНО ТОГАВА СКОЧИХА НА БУНТОВА И ВЪСТАНИЯ, ЧЕ НЯМЯЛО ТАКЪВ ВИРУС, ЧЕ ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА, ЧИПОВЕ, ИЛЮМИНАТИ, ГЕЙТС, ХОЛИВУДСКИ ПОСТАНОВКИ И Т.Н. ДЕБИЛСКИ ПРОСТОТИИ!

    Коментиран от #94

  • 92 Затваряй

    9 3 Отговор
    Затворете телевизиите! Хората само се заразяват по тия студия!
  • 93 Коча

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Тъпотия":

    Една кифла... Ако това е журналистика, ние сме астронавти.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 успех

    10 5 Отговор
    Жалко за професора, когото много харесвам. Дано да се оправи човека и да получи допълнителен стимул за откриване на лек срещу това биологично оръжие.
  • 96 Анонимен

    15 7 Отговор
    Е и? Какво следва от това, че е болен, Велков? Какво ще правиш, ако ти влезеш в болницата? Как да се отнасяме с тебе тогава? А и да умрат и Чорбанов, и Мангъров, какво от това? Всеки може да умре от всичко. Внимание! Петър Велков използва argumentum ad hominem, т.е. разчита на чувствата на убеждаваните за доказателство на своята теза! Щом някой е влязъл в болница, значи всичко, което казва, според философски неграмотния младеж, е лъжа. Значи, ако го видим утре в болница Велков и, той е казал някаква истина, само заради това трябва да я отхвърлим. Този младеж е душевноболен. Говори фанатично. Това е същото като едно дело с френски офицер от края на 19 век. Една жена го обвинила в изнасилване и, съдиите, вярвайки й, защото той бил пияница и, следователно ad hominem, е убиец и изнсилвач, го осъдили на смърт. По-късно било разкрито лъжесвидетелстването й. Идеята е била следната на съдиите: може ли една чиста и красива девойка да лъже и да не е изнасилена от един пияница! Така и тука. Велков цели да накара хората да не мислят върху думите на Чорбанов - щом е в болница, значи е лъжец за всичко! Как е завършил висше образование този човек? Аз не съм.

    Коментиран от #118, #156

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 5 Отговор

    До коментар #90 от "хахахаха":

    Хахахаха карахме го през ноември,ако тръгна да мра ще ви кажа бъдете спокойни!А,ти си помисли,ако преболедувалите нямат имунитет ....Ваксинираните що се ваксат,а???Ако имаш с какво да мислиш!Като шампион за мъже на НРБ ти го казвам и то нееднократен!

    Коментиран от #103

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор

    До коментар #100 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    По Шахмат ХАхахахахахаха!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 гост

    12 8 Отговор

    До коментар #87 от "Мангъров":

    И двамата сте некадърници с Мангъров. Но не това е най лошото .Лошото е ,че непрекъснато го афиширате .Бързо оздравяване на Чорбанов, но явно е подценил вируса.
  • 106 ТИ ДА ВИДИШ

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "CoV TV":

    Веднага да го приемат в МАТЕМАТИЧЕСКАТА гимназия за спешно лечение....
  • 107 Акад Петров

    7 4 Отговор
    Много просто това значи че ваксинацията става безсмислена.Което потвърждава тезата ми че само лекарство може да спаси положението
  • 108 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #71 от "Синан":

    Да де,ама още десет новинарски сайта публикуват същото.Включително и "24 часа."И те ли лъжат?

    Коментиран от #126

  • 109 МАНГЪР ЧОРБАН

    9 7 Отговор
    НИКАКВИ МАСКИ, НИКАКВИ ВАКСИНИ, СКУПЧВАЙТЕ СЕ, БУТАЙТЕ СЕ, ВИКАЙТЕ, ПЛЮЙТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ ВСИЧКО НАОБРАТНО!
  • 110 кихам

    10 5 Отговор

    До коментар #90 от "хахахаха":

    Ти ваксинара ли се? Маската носиш ли си я? От какво се притесняваш тогава? Неразбирате ли, че колкото повече от нас не се ваксинират толкова повече БЕЗПЛАТНИ ваксини ще има за вас. От всяка марка ваксина ще ви дадат по един брой да си ги съхранявате в празните хладилници и ще може да се боцкате на всяко кихане. Е това е мечтата ни безплатно здравеопазване ....
  • 111 КВО ПРАВИ ТАМ

    8 2 Отговор

    До коментар #104 от "Анонимен":

    ЛИЧНО СЪМ ГО ВИЖДАЛ МЕЖДУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НА ОРЛОВ МОСТ, КОГАТО СЕ ГОРЯХА МАСКИТЕ!

    Коментиран от #113

  • 112 КАКВО ЛЪЖА

    11 3 Отговор

    До коментар #104 от "Анонимен":

    ОТ ПЪРВОТО СИ ПОЯВЯВАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЧОРБАНОВ Е ПРОТИВ МЕРКИТЕ НА ЩАБА!

    Коментиран от #114

  • 113 Анонимен

    5 6 Отговор

    До коментар #111 от "КВО ПРАВИ ТАМ":

    Майко мила, колко си глупав! Значи щом някой гори маски, отрича битието на вируса, така ли? Ти изобщо чел ли си изказванията му за вируса? За какво ти е.

    Коментиран от #125

  • 114 Анонимен

    4 8 Отговор

    До коментар #112 от "КАКВО ЛЪЖА":

    Против мерките на Щаба не значи отричане на вируса. Абсолютни неграмотници, не могат да разберат смисъла на написаното от хората!
  • 115 Реалист

    10 10 Отговор
    Поръчкова очерняща статия. От километри личат жалките грошове за главния редактор. Затова сме на 111то място. Парите не миришат, особено тези в плик. Виж, ако Чорбанов беше гербераст е друга бира.

    Коментиран от #135

  • 116 потребител

    6 6 Отговор
    Като зная кой е този Петър Велков сериозно бих се замислил дали да повярвам.
  • 117 грънчо

    5 6 Отговор

    До коментар #86 от "456":

    Кога са казали че няма вирус?Може ли да ми посочите къде точно го казват?Благодаря.
  • 118 ТИ ДА ВИДИШ

    4 3 Отговор

    До коментар #96 от "Анонимен":

    Веднага да го приемат в МАТЕМАТИЧЕСКАТА гимназия за спешно лечение....
  • 119 Слтци

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "456":

    Мангъров е един първите ваксинирани!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ТИ ДА ВИДИШ

    6 2 Отговор
    Една баба продава яйца на пазара. Жена клиентка казва, бабо яйцата са развалени. Ти си развалена ма kypво, отвръща бабата!!!
    Извод: Е ли ако жената е с леко поведение (kypува), то яйцата да са читави!!!
    Та и лечителят математик по повод ковида и професора!!!
  • 122 Васил

    3 1 Отговор
    Като настинеш не означава че няма пак да настинеш
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Лупи

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "вма":

    Абсолютно съм съгласен с вас, вируса е много коварен и опасен, но решението на проблема със сигурност не са ваксини направени за няколко месеца. За да се изработят качествени и безвредни ваксини или най-малкото да са максимално рафинирани е процес отнемащ години. Тук спора не е дали вируса е опасен или не, а дали ваксините в момента са адекватна мярка предвид страничните ефекти, които тепърва ще излизат на яве и различния вид мутации на вируса, които се получават всеки месец.
  • 125 ТАКА БЕШЕ

    10 2 Отговор

    До коментар #113 от "Анонимен":

    ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ПРОТИВ МЕРКИТЕ - МАСКИ, ДИСТАНЦИЯ, ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НАКУП НА МНОГО НАРОД ИИИ ДАЖЕ ПУТИН СЕ БЕШЕ СКРИЛ В БУНКЕР! ПАЛЕХА МАСКИ И ФАТМАКА ГИ НАСЪРЧАВАШЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК. МАНГЪРА И ЧОРБАНА ПОДКРЕПЯХА!

    Коментиран от #127

  • 126 АНОНИМЕН

    0 3 Отговор

    До коментар #108 от "гост":

    Преписват от едно място! А дали лъжат?!

    Коментиран от #132

  • 127 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #125 от "ТАКА БЕШЕ":

    С такива шопари ще си имаме работа оттук нататък (Георги Бенковски, цитат).
  • 128 Казуар

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "миро":

    Дано вирусът посети теб и твоиите близки.
  • 129 Свети Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "CoV TV":

    Мангъра има уговорена среща с мен, само че го пазим в тайна до изборите
  • 130 ПУТИН

    7 10 Отговор
    ЧОРБАНОВ НЕ Е ОТРИЧАЛ ВИРУСА, А МЕРКИТЕ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО НА ЩАБА И ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ ПАНДЕМИЯТА. МЕРКИТЕ НА ЩАБА СА БИЛИ - ДА СЕ СПАСЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ЗАРАЗАТА И ПО-МАЛКО ДА УМРАТ! ОБРАТНОТО Е.....КАКВО? ЯПОНЦИТЕ ЛИ/120 МИЛИОНА С 5000 УМРЕЛИ/ СА ГЛУПАВИТЕ ИЛИ НИЕ - ГЯВОЛИТЕ ДЕТО ХОДИМ БЕЗ МАСКИ И СЛУШАМЕ МАНГЪРА И ЧОРБАНА?
  • 131 гого

    7 11 Отговор
    Ceгa плюeтe рoднитe мeдици,нo кaквo cтaнa c eдиният oт кумиритe ви прoecoр Чoрбaнoв? Нaли бeшe и тoй прoтив мeркитe ,нaли бeшe иcкaрaл вируca,a ceгa зaщo e в бoлницa c кoвит в мнoгo тeжкo cъcтoяниe?Изглeждa нe мoжeтe дa рaзгрaничaвaтe хoрaтa миcлeщи зa здрaвaтo и живoтът нa нaциятa oт иcтинcкитe мaнипулaтoри и дeмaгoзи.Кaтo нe ce cпaзвaт никaкви мeрки щe cтoитe зaтвoрeни .Нe зaбрaвяйтe дa блaгoдaрeтe и нa Мaнгърa.
  • 132 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #126 от "АНОНИМЕН":

    Повечето разясняват че са твърдения на тоя Велков, но цитираните казват ,че са проверили информацията от ,,собствени източници" ,каквото и да значи това. Ако се стигне до съд за невярна информация,си длъжен да съобщиш ,,източника" Така че едва ли биха си го позволили,ама то вече нищо невъзможно няма в България
  • 133 Еееее!

    9 7 Отговор
    Петър Велков да гледа себе си и да спре да се занимава с другите! Защото всички го видяхме колко струва самия той! Представя себе си като математик, малкия измамник! Брей, голяма сензация, голямо чудо оповести вече! Простотията вярно не ходи по гората
  • 134 чичо

    7 8 Отговор
    Дааа Чорбанов,каква я мислиш,тя каква става.Престъпно да се заиграваш със СВЕТОВЕН медицински проблем,подвеждайки хората,само заради политически актив-те такава става тя.Народе,изборите идват-проявете разум.

    Коментиран от #142, #153

  • 135 Разум

    2 1 Отговор

    До коментар #115 от "Реалист":

    Не им пиши. Не те разбират. Не вникват в дълбочина. Бъди здрав и все така разумен!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "вма":

    Съгласен съм с теб-да е жив и здрав.Но хората които бяха подведени от него,Мангъров и Радев,не трябваше ли да са живи и здрави.Та това са лекари и президент...
  • 138 6666

    0 2 Отговор
    Абе математика как се казва мъжкия на чайката че не ме лови сън.
  • 139 99999

    4 3 Отговор
    Това не е ли този който сложи прашки вместо маска.? Въпреки всичко, бързо възстановяване.
  • 140 Опичайте

    5 1 Отговор
    си акъла, тулупи!Какво още трябва да стане, за да погледнете истината в очите?Тя не е приятна, изисква известни жертви, изисква ред и дисциплина. Но пък и сладките лъжи не помагат никак.
  • 141 Витанов, Лъчо Томов все математици

    3 6 Отговор
    Учили и математика и станали Математици!!! Кой Физика за "Поривите на вятъра" Учил, кой някакви механика и автоматика, но Задължително Математици!!! По престижно звучи!! Използвани основно и двамата да всява не на страх в Обществото, да опсихясват хората!! Учили и Математика, като хиляди други, нете прави Математик!! Подлоги!!
  • 142 Да бе да

    0 2 Отговор

    До коментар #134 от "чичо":

    Хубаво си се писал чичо. Колко ли обичаш мириса на парите?

    Коментиран от #143

  • 143 чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #142 от "Да бе да":

    Мириса на парите ли-колкото тебе.Чичо-така ми казват,за това го използвам.Други въпроси?Всичко е пред очите ви,трябва да си сляп или...за да него разбереш.
  • 144 чичо

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Гаргамел":

    Не баце ти,Нинова го каза.

    Коментиран от #162

  • 145 Чук и Гек

    3 3 Отговор
    Първо, Чобанов влезе в една листа! Но, не е коректно да посоча точно коя! Второ, Бойко също изкара вируса и случаят с Чобанов показва, че трябва да даде пример немедленно! В пряк ефир! С Астрата! За по сигурен дефект!
  • 146 Пешо

    7 3 Отговор
    За продажните журналисти, видов ден ще дойде. Продадохте се не за 30, а за няма и 5 сребърника. Срам сте.
  • 147 Тоя колко ли чорба е издълбал??

    1 3 Отговор
    Чорба и да гледате в понеделник от СИК си държим на думата порпорционално делим ваксините! А тя е само един вид!!
  • 148 Maг Илиян

    2 4 Отговор
    Едните лъжат, че ваксините са безопасни. Другите лъжат, че са го изкарали леко.
  • 149 Секта Мангъров

    4 5 Отговор
    Бързо при Мангъров до го лекува с чай от лайка този "лек грип". Ако оживее, дали пак ще ни поучава че една ваксина трябва да се тества поне 10 години преди да се приложи?
  • 150 още едно

    3 5 Отговор
    доказателство, че Господ забавя но не забравя
  • 151 Не пожелавай

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хехе":

    на друг това, което не искаш да те стигне.
  • 152 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Румпелщилцхен":

    Алоууу, бронхопневмония означава възпаление на белия дроб! Причинителите могат да са различни, вкл. Ко- вида. Какво апострофираш, какво се изказваш и лъжеш?!
  • 153 Разбира се

    4 2 Отговор

    До коментар #134 от "чичо":

    че ще проявим и няма да гласуваме за крадеца и лъжеца Борисов!
  • 154 Възмутен

    10 4 Отговор
    Нямате ли по-сериозен източник? Кой е този Петър Велков - от Новинарска агенция "Клю-клю"? И откъде е неговата информация? Като ще злослови по нечий адрес, поне да си довърши клюката - в коя болница е проф. Чорбанов, да го навестим и подкрепим? Злобата и простотията, а не ковида, ще ни затрият и като народ, и като държава.
  • 155 И аз да кажа

    3 10 Отговор

    До коментар #72 от "Хахаха":

    А да ходиш по студиата да подвеждаш зрителите, не е нещо укоримо, а? Не виждате ли, че тази гадост ко- вито е нещо ново и непознато и борбата с него е по метода "проба-грешка"? Кой, за да се отличи, ходи да дрънка непроверени неща? Всички, разболяли се и починали, са на тяхната съвест, защото останалите препоръчват пазене, докато научим повече, за да се справяме по-успешни! Но не, отворковците не се спират, а после пълнят болниците и лишават от достъп онези, които са се заразили въпреки пазенето. Не виждате ли колко е долно това?
  • 156 И аз да кажа

    4 12 Отговор

    До коментар #96 от "Анонимен":

    Доста неверни твърдения. Чорбанов разнася ли чрез медии и в качеството си на лекар опасни и съмнителни твърдения? Според мен- да. Има ли право обществото да знае какво е здравословното състояние на пропагандиращ по медии неспазване на мерките индивид? Определено да! Мисля, че гласност, колкото тази от телевизиите, заслужава да бъде дадена за състоянието му, та тези, които са му се доверили, да имат избор какво да правят оттук-нататък.

    Коментиран от #163

  • 157 ЕДИН ДЕН ЧАЙЧЕ! ВТОРИ ДЕН ЧАЙЧЕ. .

    5 4 Отговор
    3 ДЕН ЛИМОНЧЕ. ....12 ТИ ДЕН --КОВЧЕГ ..
  • 158 От Швеция

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "CoV TV":

    Пожелавам на Професор Чорбанов, бързо оздравяване и
    продължение на започната ваксина до край?
    Това е най-важното за България?
    Професора е това, което трябва да бъде ,
    казва мнението си и толкова!
    Модификаций на заболяването Ковид 19,
    е съвсем друг въпрос?
    Случайности, на мутаций са доказани вече навсякъде ,
    колкото искаш в медицината!
    Явно и в България Ковид 19, мутира както си иска?
    Ние да не сме, някаква непреодолима бариера за мутации?
  • 159 ЩИРЛИЦ

    1 10 Отговор
    ЧОРБАНА И МАНГЪРА СА РУШКИ АГЕНТИ.

    Коментиран от #164

  • 160 Престъпник

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Румпелщилцхен":

    А този, който разпространява информация за здравословното състояние на друг човек, наясно ли е че това е забранено от Закона и той няма право да го прави и разпространяването на такава информация е престъпление?
  • 161 Екатерина Захариева

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Филип Георгиев":

    "Светът говори за българският модел за справяне с ковид-19".Преди седмица само го изкудкудяка.
  • 162 Боко Биби

    1 2 Отговор

    До коментар #144 от "чичо":

    Чичка,а на бас,че аз го казах.
  • 163 Хахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #156 от "И аз да кажа":

    Какво дължи тоя човек на обществото, че обществото трябва да е информирано за здравето му? Да не би да са го избирали с бюлетина? Аз не знам, какво говори, но каквото и говори е неговото мнение. Не е член на официални органи и щабове. Който иска слуша, който иска не. А чие мнение е вярно? Той е учен и си има свое мнение за ситуациата. Нали ревете, че живеете в демократия. Когато ви отърва, обаче. И ако правото на словото се касае само вас. Между другото и без това тук сте проследени всичките и сте под калпак.
  • 164 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #159 от "ЩИРЛИЦ":

    Аха. Епохата на маккартизъм.
  • 165 Бурканбанк

    6 2 Отговор
    Ало, боклук. Ти докога ще се изявяваш по медиите като "математик", въпреки че призна, че не си завършил математика? А аз и много други хора ще гласуваме за Андрей Чорбанов ("Има такъв народ"), защото е ЛЕКАР ама наистина лекар, който спазва Хипократовата клетва, която е полагал.
    А ти? Ти си един никой, на когото му плащат луди пари, за да плаши хората въпреки, че се доказа че си неук (незавършил математика, а представящ се навсякъде като "математик"). Хванаха те в лъжа, а продължаваш да се изявяваш по медиите! Абсолютен гьонсурат и боклук!
  • 166 Доктор ДЖАГЕРС

    2 0 Отговор
    Така ни ЛЪЖАТ ВСИЧКИ
  • 167 просто и ясно

    4 3 Отговор
    Вероятно първият път е бил фалшивоположителен тест! Тогава са го отчели като Ковид-19 за да изпълнят бройката болни, която са им наредили отгоре да отчетат, а сега вече наистина се е разболял от Ковид. При такава повсеместна некадърност и безхаберие у нас е нормално да се случи. А за някой, който е явна опозицията на Хунтата, е логично да се очаква и нарочно да му извъртят такъв номер.
  • 168 1917

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сега":

    Новичок, Новичок, така се прави с тези, които не караг успоредно на правата линия!
  • 169 ХХХХХ

    3 2 Отговор
    На ваше място бих махнал тази статия. Ако не-скоро ще разберете защо.
  • 170 Типичен ковидио

    3 2 Отговор
    Чорбанов хванал пневмония от "придружаващо заболявание". Ако почине ще е от пневмония, инфаркт, или инсулт от съсирек, не от ковид. В края на краищата "вирус нямаше", а после се оказа "лек грип" който се прекарва лесно от "мнозинството от случаите". Жалко е когато попаднеш в малцинството чийто живот си неглижирал с приказките си, нали? Спомняте ли си и Гошо тъпото от Видин, какъв вой беше по болниците? Сега е ред и на Мангъров ...
  • 171 дидо

    0 0 Отговор
    ковида се лекува за 36 часа тримирене....нищо не влиза през устата нито лекарства нито вода първите 24 са тежките т е усещат се симптомите а болестта запо4ва с лека температура това е момента да запо4нете ..... болеста удря отново след 3,4или 5 дена но по слабо отново се прави същото говоря от опит няколко човека вече са излекувани така вкл и аз
  • 172 Крис51

    1 1 Отговор
    Какъв е този набеден "математик", завършил педагогика, когото настоятелно канят по разни телевизионни студиа, за да ръси апокалиптичните си, неосновани на никакви факти, прогнози? Отгоре на всичко се оказва, че според изследванията му Чорбанов няма никакъв ковид. Човек може да хване бронхопневмония не само от Ковид-19, както мнозина от нас знаят отлично, след като са прекарвали такава в миналото. Знае ли, че е подсъдно да се разпространяват лични медицински данни? "По мои сведения"? Като какъв се изживява този? Надявам се доц. Чорбанов да си потърси по-късно правата в съда, за назидание на такива мерзки създания като въпросния Велков.
  • 173 минувач

    1 0 Отговор
    Злорадстването на този Велков не му прави чест. Паднал човек не се бие!
  • 174 Manita

    0 0 Отговор
    Как може да злобеете , за човек който е болен. Българска работа. А на тия , които сега ще започнат да ме обиждат казвам само едво- няма да ви отговарям, няма да се занимавам с толкова изпаднали същества, които се радват и злобеят за болестта на един човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове