Last news in Fakti

30 Март, 2021 11:48 10 313 183

Борисов горд: Като ластик сме – отваряме, затваряме за по 10-15 дни (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • красен кралев-
  • бяла

Според премиера това е оптималният вариант между мерките и щаденето на психичното здраве на хората

Борисов горд: Като ластик сме – отваряме, затваряме за по 10-15 дни (ВИДЕО) - 1

Премиерът Бойко Борисов, придружен от министъра на спорта Красен Кралев, се разходи до град Бяла, където посети нова спортна зала. Коментирайки борбата с коронавируса в България, министър-председателят обясни, че разчита на личните лекари и медицинските специалисти да поставят по 10-15 000 ваксини дневно.

„Това означава към милион и половина българи да са ваксинирани или с антитела, минали през заразата. Това дава възможност за оптимизъм, че май – юни вече ще излезем от пандемията”, размишлява министър-председателят.

Борсов каза, че мерките се разпускат поетапно, на база данните за ваксинираните и оздравелите.

"Поетапно започваме да разхлабваме мерките. Сутринта имахме съвещание. От понеделник тръгват детските градини и яслите. Училищата тръгват в момента, в който се върнат децата от ваканция. Отваряме и откритите площи на заведенията. На първо място в заповедта са театрите, филхармониите, галериите, музеите. Започваме поетапно - от 30%, през 50% и нататък, докато ги отворим след 12-ти на по-голям капацитет. Отваряме фитнесите и СПА центровете. Зимните курорти работят на макс и продължават да работят", каза Борисов.

Премиерът обясни, че в изключително тежката обстановка това е оптималният вариант между мерките и щаденето на психичното здраве на хората.

„Затова ние сме като ластик - отваряме, затваряме за по 10-15 дни. Когато хората се уморят, пак отваряме”, добави Борисов.

"Мои политически опоненти се гласят да управляват с минимален процент, спечелен на изборите. Но като си сложили програмата и другите да я подкрепят. Кой ще си даде партията да подкрепя глупостите, които предлагат? Представете си, дори да се намерят партии, които да ги подкрепят, кой ще им направи кворума? По този начин заблуждават избирателите, че имат някакъв шанс. А той е нулев. Няма социологическа агенция – българска, чужда, червени, пембени, дават разлики 4- 5- 6 % между ГЕРБ и останалите партии. Може ли два дни преди изборите да водиш с толкова много при всички проучвания и те се готвят да кажат, че изборите не са честни. Това ще им е отсега мога да го подчертая, защото са бити, победени, защото отново не са могли да защитят нито една своя програма. Как да защитиш програма, в която казваш, че ще вдигнеш данъците? Вкарваш в ужас хората. Затова вие само показвате, хората да си направят изводи – нищо повече“, коментира още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойчо

    93 18 Отговор
    Всичките съм ви карал с 200. Аз съм царя.

    Коментиран от #50, #57, #87, #154, #174

  • 2 Търновец

    78 14 Отговор
    Гласувайте за единствената патриотична партия в България която ще изправи на съд главатарите на хунтата за грабежа...

    Коментиран от #7, #78, #136

  • 3 Последния Софиянец

    202 14 Отговор
    Докога ще те гоним бе ЛАСТИК?В Министерски съвет те няма.В Банкя те няма.В резиденцията в Бояна ходихме и там те няма.На магистралата те гонихме и там избяга.Стига се кри зад жени и деца бе мишко!

    Коментиран от #48, #81

  • 4 Търновец

    39 27 Отговор
    За истинската опозиция

    Коментиран от #72, #180

  • 5 анонимен

    146 12 Отговор
    Напусни политиката стига си пречил на държавата....

    Коментиран от #14

  • 6 ФАКТ

    128 6 Отговор
    Тиквата си е тиква ластик не може да стане
  • 7 Даааа номер 5

    70 17 Отговор

    До коментар #2 от "Търновец":

    ПП.Възраждане в момента е с 12%. При извършване на проучвания от соц.агенции номера на Възраждане не се споменава. Изброяват се 10-на партии и коалиции без Възраждане. Вижте в анкетите на електронните сайтове колко са процентите на Възраждане? Според експерти на тези анкети може да се вярва много повече отколкото на платените проучвания на купените соц.агенции. Така че всеки нормален,отруден и подтиснат Български гражданин може сам да си направи изводите !

    Коментиран от #73, #75, #125

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 мислещ

    98 6 Отговор
    И няма полза нито от затварянето, нито от отварянето (Нито заведенията ще направят печалба за 1-2 седмици, нито учениците ще научат нещо). То не, че целта е друга, де. Всичко е насочено срещу нормалните хора. Е, и срещу ненормалните, ама тях си ги кефи да ги мачкат.
  • 10 Последния Софиянец

    158 9 Отговор
    Всеки който гласува за Бойко Борисов е същия страхливец,лъжец ,подлец и крадец като него.

    Коментиран от #26, #92

  • 11 сара

    91 1 Отговор
    Само знам, че кой каквото търси ще си го намери.
  • 12 АНОНИМЕН

    84 6 Отговор
    Така кaктo отваряме/затваряме, нoкдaун cлeд лoкдaун и пaк, и пaк ако не е ще прecoли мaнджaтa! Лacтикa издържa нa oпъвaнe "дo" и кaтo гo прecилиш ce къca! И нe знaeш къдe щe ce cкъca и къдe щe изплющи!
    Хубaвo e изцялo и oтвcякъдe дa кoнтрoлирaш нaрoдoнaceлeниeтo, cлaдкa рaбoтa e! Въпрocите са : 1. Дoкoгa щe уcтиcкaш c кoнтрoлa?! 2. Нямa ли дa и кога ще ти излeзe прeз нoca!?
    Защото когато излезе по улиците и площадите на градовете огладнялото стадо няма да е само от овце! Протеста на "Отровното трио" ще е като лек пролетен ветрец!
  • 13 Съд за хунтата и възмездие

    116 4 Отговор
    В предаването "Бизнес.бг" по БНТ сряда 24 март 2021 г. икономиста професор Красимир Петров разкри ужасяващи факти! Правителството на Бойко Борисов за 7 месеца е изхарчило над 12 милиарда лева . От месец септември миналата година до сега. Валутния фискален резерв тогава е бил 13 млрд.лв а в момента 7 млрд.лв. Изтеглен кредит от МВФ 5 млрд.лв.месец октомври 2020 г.и 526 млн.евро ( 1 млрд.лв.) месец ноември същата година от СБ общо = 12 млрд.лв. За 7 месеца ?????? Част от тези пари са отишли за купуване на пенсионерите по 50 лв.всеки месец , подпомагане на кръчми и
    дискотеки (70% от оборотите им) , подпомагане предимно на фирми на Пеевски от ББР(Българската банка за развитие) . А останалите милиарди са отишли в близките до ГЕРБ фирми по веригата. 12 млрд .лв.се падат на 6 млн.население по 2 хиляди лева на човек! Някой от вас обикновените хорица получи ли финансова помощ от правителството заради пандемията ? Тези безподобни крадци явно не са за съд а да висят по улични стълбове. Натовариха клетия народец с милиарди кредити а парите присвоиха същите тези крадци от хунтата. Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на България!

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 3,14К

    37 2 Отговор
    И така:#4, #5, #6, #11, #14, #18. Тиража е в неделя. На печелившите, честито!
  • 16 ИСТИНАТА

    75 4 Отговор

    До коментар #13 от "Съд за хунтата и възмездие":

    ГЕРБ когато започнаха протестите миналото лято си купи време с нашите пари събрани от данъци,осигуровки и глоби да докрета до редовните избори. Започна да ги раздава безразборно. Увеличи на момента с 30% заплатите на държавните служители + на учителите и полицаите ! Започна да раздава по 50 лева месечно на всеки пенсионер без никаква икономическа логика защото точно на пенсионерите доходите не бяха засегнати от пандемията. Техните пенсии с пандемия и без са си едни и същи. Не че не заслужават вдигане но тия 50 лв.не биха ги спасили за няколко месеца а просто пиар на управляващите . Сега началото на месец април ще раздадат по 120 лева на 392 хиляди пенсионери с пенсии от 301 до 369 лева. Като се надяват дори 1/4 от тях да се подведат това са още 100 хиляди гласа за Герб. А след изборите и 50-те лева отпадат и 120-те лева. Но парите в резерва ще са прахосани. Но какво й пyка на хyнтата важно е с нашите пари да се купуват гласове. Но след изборите съд - затвор до живот.
  • 17 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    69 6 Отговор
    Борисов кой ти дава право да заробваш с дългове бъдещите поколения на България?

    Коментиран от #21

  • 18 ?херо

    56 5 Отговор
    Тоя дали някога ще слезе на земята?
  • 19 Прави сте

    50 4 Отговор
    Преди седмица в предаването "Референдум" по БНТ представителя на ДПС бе прав за една нещо!!! Като каза че през септември миналата година валутния фискален резерв е бил 13 милиарда лева а в момента е 7.5 милиарда. Изхарчени са 5.5 милиарда за 6 месеца ! Като се вземе предвид че и правителството изтегли 5 млрд. края на месец септември от МВФ и 526 милиона евро началото на ноември за справяне с кризата Ковид-19. Тоест ги няма 11.5 милиарда а скоро се похвалиха че са раздали на населението 3 милиарда !!!! Къде са останалите 8.5 милиарда се пита??? В чекмеджетата на Буда и на герберите по веригата ли са отишли? А да попитам...Някой от Вас тук получи ли финансова подкрепа за справяне с кризата? За един приятел питам...

    Коментиран от #32

  • 20 Българка

    65 5 Отговор
    Мръсна т в а р лъжите му наистина са като ластик. Нека на 04.04 опънем и скъсаме завинаги тоя ластик!
    Доживотен затвор за Борисов е малко! Престъпниците трябва да са в затвора, а не в парламента и властта.
    Да каже Борисов коя е Мата Хари, къде е майката на детето му -мис гащи.Да отговаря пред съд за пачките, рекета, милионите в чекмеджето, прането на пари с къщата в Барселона, поръчковите "изгаряния" на опоненти, за обслужване на чужди интереси с милиарди изстрадани пари на българите и т.н.
  • 21 Бойчо

    5 30 Отговор

    До коментар #17 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Смешници като тебе, дето си стоят дома.

    Коментиран от #37

  • 22 Оптимиста

    63 6 Отговор
    Още 4 дни ще ти гледаме мазната глава. Оставка и затвор.
  • 23 Ужасен

    58 4 Отговор
    Брутния външен дълг на България за октомври 2020 г.е 35 милиарда и 800 милиона лева -59,8% от БВП ! Преди 12 години по времето на Станишев бе 13.7% от БВП. И като се вземе предвид че за тези 12 години управление на ГЕРБ получихме стотици милиарди Европейско финансиране и еврофондове по програми! Както скоро написа експерта по конституционно право бившия народен представител адв.Емил Василев- "Само си представете при друго управление колко напред би била България сега и какви биха били вашите доходи и пенсии". А в замяна на това получихме 3 пъти по висок външен дълг, най ниските заплати в Европа, най високите цени в магазините , най високата смъртност в света от КОВИД-19 и от други болести , най огромната корупция и грабеж! Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на страната!
  • 24 пешо

    49 4 Отговор
    много прост , никога повече герб .
  • 25 МОЛ

    56 3 Отговор
    ЛАСТИКА Е СКЪСАН ОТДАВНА,,,,,,,,
  • 26 Бай Ганьо

    33 5 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    точ.но ръка куле га. Саму простити и ниграмотнити гласуват за бб
  • 27 селски тарикат

    37 3 Отговор
    тази дъвка не се ли вмириса в устата му?
  • 28 бнмцхгвйбкнл;

    58 5 Отговор
    Този тулуп съвсем изтрещя.
    Хора, сваляйте го от власт, докато съвсем не ни е унмищожил с простотията и грандиозното си его.
  • 29 Една жена

    57 5 Отговор
    ГЕРБ може да спечели единствено, ако фалшифицира и открадне изборите
  • 30 Иван

    44 5 Отговор
    Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За няколко месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и след това 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купи време да докрета до изборите през април ! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

    Коментиран от #157

  • 31 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    37 8 Отговор
    Всеки месец отдържат на мен и на моят работодател общо 450 лева за чекмеджето на Боко тиквата и ОПГ около него.
  • 32 Хаджиментов

    8 49 Отговор

    До коментар #19 от "Прави сте":

    Не съм фен на ГЕРБ, но искам да отбележа, че всички разходи за поддръжка на затворените бизнеси, за 60/40, за ваксини, препараати, тестове, за пенсии и заплати трябва да дойдат от някъде, а при неработещи туризъм, ресторанти и голяма част от другите бизнеси, няма откъде. Единствените източници тогара са резерва и кредитите.

    Коментиран от #35, #49, #131

  • 33 Болшевик

    35 9 Отговор
    Искам си БКП-то....Ляба беше по 0,26 ст и ходихме по два пъти в годината на море,даже и вицове за Тодър Живков не ни забраняваха да споделяме.

    Коментиран от #40, #124, #126

  • 34 Пипи

    36 4 Отговор
    Ластик няма да те издържи. Друго трябва. И в затвора ще си останеш проста Тиква.
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 31 Отговор

    До коментар #32 от "Хаджиментов":

    съгласен с вас ГОСПОДИНЕ трябат заеми аз винаги ша гласувам за ГОСПОДИН БОРИСОВ зашото ми дава още 50 лева към пенцията от 220 лева и сега земам 270 лева ми се падат по 8 лева на ден да живея с тях се храня 3 пъти плашам си тока вода интернет телефон лекарства и зимата отоплението с тези пари просто РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб за да живея добре както сега

    Коментиран от #43, #107, #130

  • 36 Хохо

    37 4 Отговор
    Ластикът ще се скъса и така ще те изтряска, че няма да разбереш какво става.
  • 37 Българка

    30 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бойчо":

    А ти в затвора!
  • 38 Като

    28 2 Отговор
    предъвкана дъвка !
  • 39 пройчо

    27 2 Отговор
    4 дни !...Адиос ,Мучачо !:))
  • 40 Шумкар

    6 5 Отговор

    До коментар #33 от "Болшевик":

    И аз така. Имах и превилегии,като "АКТИВЕН БОРЕЦ"
  • 41 BG модел

    17 1 Отговор
    Пунтика, пластика, и на магарето ластика! Цял свят се учи от българския опит!
  • 42 Просветен илюминат

    26 1 Отговор
    Светът се управлява от психопати,които ви правят на ластици.
    Вие избирате до кога да бъдете разтягани.
    "Според премиера това е оптималният вариант между мерките и щаденето на психичното здраве на хората."
    А дано,ама надали.
  • 43 Потресен

    39 3 Отговор

    До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Този бандюга на снимката похарчи 13 милиарда за 7 месеца..за стадиони по селата , стотици милиони за закъсали футболни клубове, за администрация и полиция, за чиновници и учители и за шкафове и гардероби ..за обикновените трудещи се няма..

    Коментиран от #46

  • 44 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    29 2 Отговор
    Много бавно минава времето, не искат да си ходят. Много мъка изтърпях. 04.04.2021. Точно в 07.15 часа отивам в секцията да гласувам с бюлетина номер ▪️1️⃣8️⃣▪️ Не мога повече да чакам, нямам нерви.

    Коментиран от #52, #162

  • 45 Холокост

    35 2 Отговор
    Мутрата използва Службите за Сигурност за тероризъм срещу неудобни!

    Коментиран от #56

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 27 Отговор

    До коментар #43 от "Потресен":

    мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

    Коментиран от #59, #91

  • 47 Мата Хари

    34 2 Отговор
    При всяко движение на ластика, чекмеджето се пълни с евраци(също хванати с ластик). Изобщо само пари и власт са ти в главата. Докога ще ни съсипваш?!
  • 48 Абе ти

    5 19 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Прибра ли жена си мишко, 🐁🐭🦔🐭🐭 че тия с 🚚🚚🚚🚚🚚🚛🚛🚛🚛🚛🚛Я издъниха.
  • 49 направо мента

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "Хаджиментов":

    Не съм фен на ФК Левски но дузпа нямаше.
  • 50 кръговрат

    35 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойчо":

    МАТА ХАРИ те подкара с 300. Каквото може да свърши една жена, дузина бойчовци не могат да свършат. На 04.04 да извозим Бойчо с 200!
  • 51 Номер 11, за да си върнем България

    30 1 Отговор
    1000 000.. Малки фирми са унищожили Гробарите начело с Мутрата от Сик Боко..
  • 52 Епа що

    3 12 Отговор

    До коментар #44 от "Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼":

    Не ходиш още сега, място си пази🙊🙊
  • 53 Лост

    27 2 Отговор
    Като ластик може да си разтягаш . урката, ако я намериш. Сигурно и простата ти алармира.Пътем мини да видиш и бетонираната горичка.
  • 54 Паринакоча

    24 1 Отговор
    Туловището ти ластик Борисов,кратуната ти е гумена.
  • 55 ПСР

    28 1 Отговор
    Нещо като"Император"на разходка,с антураж.
    Как е възможно,толкова простотия и простащина!
    Май нЕма да има нужда да се гласува-Той си го казва в пряк текст.
    "Ниа толкова ги водимЕ,така че ги биемЕ,че...."
    04.април-все пак,да опитаме.
  • 56 много е смел

    21 7 Отговор

    До коментар #45 от "Холокост":

    Но пък няколко майки с транспарант го уплашиха.
  • 57 pepy

    43 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бойчо":

    "... Аз съм царя."

    Имам и "джипка" с лампа...

    Коментиран от #82

  • 58 bgred

    24 4 Отговор
    Б М - Болен мозък.
  • 59 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    12 7 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз напълно подкрепям Козлодуй! Ние сме доволни и щастливи че победителя и лидер като мен Бойко Борисов тегли милиардни кредити на ваш гръб! Ние с Козлодуй не работим и не ни пука! Тези милиарди ще ги връщат работещите и хората на наемния труд. С по високи социални и пенсионни и здравни осигуровки ,по високи данъци и такси и солени глоби и разбира се с ниски доходи. Козлодуй си взема пенсия , аз получавам траншове от тези заеми на ваш гръб да купувам гласове за ГЕРБ в ромските гета и махали . Ние с Козлодуй нямаме деца за да сме притеснени че ще превиват гърбове и блъскат като волове да ги изплащат . Умен е Бойко , тарикат и великан. Все едно някой от вас да отиде в дружество за бързи кредити ,да вземе парите в кеш а да се води заема на друг. Както Бойко прибира парите а вие ще ги връщате. Велик си Бойко ,великан!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БРАВООО Бойко отваря всичко

    6 30 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО.
    БЛАГИДАРЯ ТИ БОЙЧЕ
  • 62 майкатимръсна

    22 2 Отговор
    и боклук неземен - ще мреш като псе тиняк прост
  • 63 усдр

    33 2 Отговор
    Ластика ще се скъса тази неделя.
  • 64 Запомнете!

    9 11 Отговор
    Нов кабинет няма да има.Борисов ще продължи да управлява до Есента, а съществува сценарий,и до другата година.Без реално действащ парламент.Още по удобна форма на управление.Ако не събере над 120места от коалицията си и някоя евентуална патерица, ще бъде принуден да върне мандата.Вторият-също е с малка вероятност да образува кабинет.При подобен развой, самото технологично време се разтяга с месеци.Межу 4-5,а може да отидем и до 8месеца.Имали сме подобен случай.Тогава ще разберете,как се харчи,като за последно.

    Коментиран от #71, #80

  • 65 Троянеца

    7 14 Отговор
    Белютина номер 20. Движение на непартийните кандидати.

    Коментиран от #113

  • 66 БАЦЕ БАЦИЛА

    22 2 Отговор
    Тоя пак подкара лайновoзa!
  • 67 Blackthorn

    16 1 Отговор
    Ластикът ще е на 04.04

    Коментиран от #70

  • 68 Хаджиментов

    8 4 Отговор
    Пълното отрицание и оплюване никога не е водило до добро.
    За да се победи трайно и окончателно врага е нужно да се познава и ЧЕСТНО И ТРЕЗВО да се преценят силните и слабите му страни. Другото е плюнчене и смехория - все едно с прашка да се опитваш да унищожиш танк, защото са ти втълпявали в кратуната непрекъснато, че той е хартиен, не може да върви и стреля и се кара от некадърни, незнаещи и неможещи. Такива хора усещат истината едва, когато танка ги понастъпи или думне с право мерене. А умните се пазят, разучават го, намират слабите му места и с подходящите за това оръжия го удрят точно там.
  • 69 Дааааааа

    11 1 Отговор
    Ще излезм май-юни, но без теб!
  • 70 Пипи

    10 1 Отговор

    До коментар #67 от "Blackthorn":

    И дебел ластик - двойно въже.
  • 71 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    20 2 Отговор

    До коментар #64 от "Запомнете!":

    Тогава Боко тиквата, ако остане на власт ще поръча още 8 изтребители ф16 блок 70 на чертеж
    за 3 милиарда лева. Които ще пристигнат в България през 2032 година.
  • 72 Е нема що

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "Търновец":

    Копейката продажна, една от най "истинските"! 🤣
  • 73 Възраждане

    8 10 Отговор

    До коментар #7 от "Даааа номер 5":

    Не само 12 процента, но сами ще съставим правителство, за ужас на Братя Халваджиян и техните господари на ефира

    Коментиран от #83, #115

  • 74 Професора

    23 9 Отговор
    Боко тиквата осъзнава ли собствената си циклофрения ?

    Коментиран от #104

  • 75 стоян

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "Даааа номер 5":

    До 7 ком -другарю -забравил си отпред нулата-0 .12% за руското възраждане
  • 76 Мазньо

    32 2 Отговор
    С ластик,без ластик-гащите ти паднаха!А с този психологически трик на агенциите се цели внушение ,че всичко е предопределено - сиреч,няма смисъл да ходите да гласувате!

    Коментиран от #93

  • 77 Просто човек

    25 2 Отговор
    Уморени сме от теб или твоята глупост...
  • 78 Лайка

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Търновец":

    Коя е тази твоя партия бре Търнокоп? Стига спами.
  • 79 Гошо

    16 1 Отговор
    Нещо му куца психиката или не може да научи какво са му написали PRите, почне ли да разсъждава става манджа с грозде!
  • 80 Сър Пичук

    9 15 Отговор

    До коментар #64 от "Запомнете!":

    Дори да не събере 120 депутата ГЕРБ може да направи правителство с малцинство. Няма да може да си прокарва всичко, но на него за момента главната му цел е да не позволи служебно правителство на резидента. Може по корем да се влачи, но ще устиска до президентските избори.

    Коментиран от #85, #86, #88, #89

  • 81 МИСИРКА С МИКРОФОН ОТЗАД

    3 14 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Е ЗАТОВА МАЙ МАЙ ДО МАЙ МЕСЕЦ ЩЕ СТЕ „КЛОУ ЗЕТ” 😬😬😬😬
  • 82 пройчо

    20 2 Отговор

    До коментар #57 от "pepy":

    100+ ..Добър си !:))
  • 83 Сър Пичук

    6 10 Отговор

    До коментар #73 от "Възраждане":

    А бе много са ви заслепити рубличките на хоризонта.
    Нищо, като паднеш от високо повече боли!
  • 84 Мюмюн

    11 1 Отговор
    Айшето ма изненада-купила/краднала една тиква-цигулка, измила я, нарязала на парчета и я опекла. Сига със стъргани орихи и мед ша плющим кат лапето на Задушница. Кво да го зяпам тоз борисов...палячо.
  • 85 КАВАЛ С ТОНКОЛОНИ

    4 7 Отговор

    До коментар #80 от "Сър Пичук":

    ДА ПРАВ СИ ПРАВИТЕЛСТВО :ГЕРБ С ВМРО/ ДБ 😀
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Физиономия на невменяем

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бойчо":

    Борисов предусеща политическият си колапс. Не греша той е самовлюбен нарцис егоистично същество и невменяем.
  • 88 Запознат

    11 1 Отговор

    До коментар #80 от "Сър Пичук":

    ГЕП ще има 50 депутати в 45 парламент.

    Коментиран от #94

  • 89 6666

    9 3 Отговор

    До коментар #80 от "Сър Пичук":

    Сър Пичк@, кога си го виждал да управлява с малцинство?

    Коментиран от #96

  • 90 ники

    10 1 Отговор
    МАФИЯ ЗАТВОР
  • 91 Пипи

    9 1 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козло Уец. И ти си за ластика и то двоен. Явно нямаш деца или си в дименция от много време.
  • 92 Ахххааа

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Напълно се отчая нали, няма да дават повече пари....
  • 93 МАШИНА НА ВРЕМЕТО С ЛАСТИК

    3 10 Отговор

    До коментар #76 от "Мазньо":

    НА 04.04.21 ГЕРБ БСП ДПС ИТН ДБ ММ/ ВМРО!😬😬😬😬

    Коментиран от #117

  • 94 Пипи

    11 1 Отговор

    До коментар #88 от "Запознат":

    Герп в затвора и никакви крадци повече. Зависи от нас. Сега или пак 4 години мъка и дъно.
  • 95 Горко ни

    11 0 Отговор
    Шизофренията е заболяване на пристъпи. Тези заболявания бяха на отчет в психодиспансерите, но те бяха сериозно съсипани.Ластикът много мяза на диспансерен, но след като ги премахнаха, не може да се докаже черно на бяло
  • 96 БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ

    1 8 Отговор

    До коментар #89 от "6666":

    ШЕ ШЕ ГО ВИДИТЕ ДЕДОВИЯ.........ЛАСТИК БЕ😂😂😂😂

    Коментиран от #127

  • 97 Поназнайващ

    5 6 Отговор
    Браво на кмета Славов, най сетне град Бяла започна да получава полагащият и се добър облик! Това е едно добро управление на града.
    Басейн, църква, пречиствателна станция, училище, сега спортна зала, строи се музей за восъчни фигури - все нови неща за 5 години. За държавата е друг въпрос - винаги има разлика между регионално управление и глобално.

    Коментиран от #108

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ФЕЙК

    20 1 Отговор
    Наближава 24 май. Предлагам номинации за :
    1. Учител на годината- Б. Борисов - научи ги перфектно да лъжат като него тези от правителството и НОЩ.
    2. Ученичка на годината - Сачева - лъже повече от учителя си!
    3. Ученик на годината - Кунчев - хем лъже, хем заглади косъма.
    ". Други номинации - цялото правителство /поименно/ , Областни управители, кметове, от ГЕРБ и цилия НОЩ начело с Костадинов!
  • 100 Анонимен

    2 1 Отговор
    Как да не си стоим в къщи, като вие сте всичките деца на Живков, герб, дпс, бсп. Приятелски семейства сте герб и бсп.
  • 101 смерш

    11 1 Отговор
    Надувкото пишман генерал отново показва "гениалноста" си-именно хаотичните отваряния и затваряния са особено тежки за психиката на народонаселението в територията!
  • 102 шундурко

    6 1 Отговор
    пълен цървул
  • 103 БЯЛОТО СЛЪНЦЕ НА ПУСТИНЯТА

    4 6 Отговор
    НАЙ_ХУБАВОТО НА ИЗБОРИТЕ Е ,ЧЕ СВЪРШВАТ И ТУКА ЩЕ НАСТЪПИ РАЙСКА ТИШИНА ,Е МАЛКО ЩЕ Е СКУЧНО НО СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ!😀
  • 104 Съвети на специалиста

    17 1 Отговор

    До коментар #74 от "Професора":

    Борисов има биполярно афективно разстройство което е психично заболяване, което се характеризира с промяна на настроението от състояние на тревожност тъй наречената депресията или постоянно тъжно настроение през апатично настроение и превъзбуди и в еуфория и смешен плач ,това води до мания за величие и склонност за самонараняване с летален изход и колапс .

    Коментиран от #114, #178

  • 105 питам

    17 0 Отговор
    Борисов, кое повече се разтяга - ластика или локума? Защото отдавна разтягаш едни мазни рахат локуми, но с тях и гащите си не можеш да вържеш!
  • 106 112

    2 6 Отговор
    Който и да дойде липсва ви възпитанието, както е в Брекзит. Виж за Борис Джонсън бихме си дали гласа и то много са желаещите за Него, българи, турци, помаци. 1/1
  • 107 Ха ха

    10 1 Отговор

    До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти къв си балък не е истина, ти не заслужаваш и 1 стотинка щом с 270 лева живееш перфектно
  • 108 Запознат

    6 1 Отговор

    До коментар #97 от "Поназнайващ":

    Швейцарската часовникарска фирма тиссот ще построи завод за часовници в град Бяла на стойност над 10 милиона евро.
  • 109 Цанков

    15 1 Отговор
    Убедих се че тоя е пълен неадекватник
  • 110 ТОЧКАТА

    8 1 Отговор
    Страшна работа сте ...като ластик!,асфалтобетонен ластик!!!Няма мърдане статуквото,......е поне до 4.4......
  • 111 Тони

    8 2 Отговор
    По-скоро като фурнаджийска лопата.
    Само исамо да останете на власт и да продължавате да крадете.
    Но скоро ще ви изритаме.
    Съвсем скоро.
  • 112 Ставри

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бойчо":

    Скоро ще те опрудя!
  • 113 Българка

    7 3 Отговор

    До коментар #65 от "Троянеца":

    Не разпилявайте протестния вот с измислени и малки партийки! Така обслужвате ГЕРБ и ДПС
  • 114 Запознат

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "Съвети на специалиста":

    Кой знае какви психотропни хапчета взема, за да стигне до това болестно състояние?
  • 115 pepy

    24 3 Отговор

    До коментар #73 от "Възраждане":

    "... сами ще съставим правителство..."

    С този ментор /а и с другия също/ "а дано... ама надали"...

    Коментиран от #156

  • 116 Годжи

    11 4 Отговор
    А не мислиш ли,Тикво проста че така се гавриш с хората.Време е всички да отварят и да браним с оръжие,ако трябва правата си и свободата си
  • 117 Мазньо

    7 2 Отговор

    До коментар #93 от "МАШИНА НА ВРЕМЕТО С ЛАСТИК":

    Машина с ластичен двигател???Много иновативно!Можете да ползвате Бойче за зарядна станция - той в разтягането на ластици и локуми е ненадминат!
  • 118 Отвратителен

    10 2 Отговор
    неподходящ за гледане.
  • 119 Калашников

    11 2 Отговор
    И нека всички, които пак гласуват за този умствено болен клоун знаят, че сами ще си бъдат виновни за това че са бедни, болни и прости.

    Коментиран от #142

  • 120 НЕПРОТЕСТИРАЩ

    4 2 Отговор
    Брадатият лидер на една партия (липсващото звено в еволюцията на човека "Australopithecus sediba") , не може да носи обувките на Борисов.
  • 121 Фактът

    10 2 Отговор
    Боже, управлява ни пълен ИДИ...ОТ.
  • 122 Гъвкав

    4 2 Отговор
    Ха, ха като опънат ластик. Като винаги изтърваш единия край.
  • 123 Без стари партии и коалиции вредни

    4 3 Отговор
    Номер 20 Непартийни и мислещи за народа!
  • 124 Ментържия

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Болшевик":

    На море с колело, автостоп и в препълнени автобуси. Директорите ходеха със служебните Волги. Простолюдието беше 98%. В чужбина(Румъния) с 10лв на ден за обмяна. Парите ги пренасяха на тайни места. В чужбина се обмениха само банкноти от 10лв. Другите нямаха ,,златно покритие"... И не се приемаха в банки и обменни бюра. Позор за вашия социализъм, да имаш пари без доверие и покритие! Кой ще потвърди, че не е вярно?
  • 125 Хайде не

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Даааа номер 5":

    ме разсмивай с анкетите! От тях има смисъл, само ако медията е независима и със сигурност ще видиш реален и различен резултат от платените соц. агенции! А иначе анкетите по сайтовете са хубави, за да види човек кой сайт от кой се държи и кои са патерици! 😃Държащият сайта е надул собственият резултат, както и на патериците си! 😃
  • 126 За виц срещу властта при бай Тошо,

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Болшевик":

    Имаше БЕЛЕНЕ. А, в демократична Русия още има СИБИР! Сега е живота. Но, дядка да се млад!
  • 127 пффф

    6 2 Отговор

    До коментар #96 от "БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ":

    Ма той умрял, ма!
  • 128 Като ластик на вътрешна гума, надута на

    11 2 Отговор
    Трактор сте с Кралев!!! Двамата правите 300кг и отгоре!! Фидосова била само 205 кг, да стане 250гх,а вие дае Стигнете!!!
  • 129 лудЛиСи тъпЛиСи

    7 2 Отговор
    Абе Тулупий , накрая ще опущиш ластика и ще те изплющи по кратуната.
  • 130 Много си облъчен от Чернобил

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Радвай се на сегашния живот, без кюмюр, със ренти от собствени земеделски земи, лични автомобили, свободно да слушаш радиостанции, да си носиш свободно дънките, сам да определяш каква прическа да носиш, да ходиш на църква, да празнуваме именните си дни(бяха забранени) и да спра с изброяването, което трябва да се изучава от младото поколение. Имаше ТЕРОР и лагери на смъртта, Скравена, Белене .. НИКОГА ПОВЕЧЕ СОЦИАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 позор

    9 0 Отговор
    Никой българин не трябва да дава гласа си за този лъжец и крадец. От 2009 г до сега този е взел 29 милиарда борчове на гърба на българите, и парите от Европа са усвоили с калинките си и освен че си напълниха банковите сметки друго няма. Сега иска да прекара през чекмеджето и грантовете от Европа, а за простите дето му се радват духова музика и лъжи. Никой не трябва да гласува за този лъжец и крадец

    Коментиран от #137

  • 133 ластикът

    13 0 Отговор
    Един жалък , безпомощен , мразен от болшинството Тулуп , мотаещ се насам , натам и ръсещ тъпотии.
  • 134 епидемиолога

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Браво, г-н министър! Много адекватни решения! При над 4000 заболели и 203 починали за последното денонощие!?
  • 135 Мутри вън!

    13 0 Отговор
    Герб приключи! Този неграмотен смотаняк с обща култура на борец приключи! Само глупости говори. Речника му е на 19 годишен селянин.
  • 136 Търновка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Търновец":

    И кое е те,че не разбрах...?!?!
  • 137 бай Uy

    3 0 Отговор

    До коментар #132 от "позор":

    И тези , дето им дава да крадат ли , и тези на които им дава по 80-сет лева да му гласуват , и те ли . Съмнявам се , много българи са на нивото му , прости , мързеливи , търсещи далаверата.
  • 138 Смешно е!

    6 0 Отговор
    Абсолютен жартиер
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Я па тоя...

    9 0 Отговор
    ...Тиквунар,с какво се хвали..
    ?!Че ни превърна в жартиерен ластик на танцьорките танцуващи ,,Кан-кан"...
  • 141 Истината

    7 1 Отговор
    Простият с Жипката - лицето на Тиквиландците - прост, нагъл и крадлив.
  • 142 Как да ги стигнем американците?

    4 1 Отговор

    До коментар #119 от "Калашников":

    Забрана на социализма !
  • 143 Вова

    8 0 Отговор
    Боко престъпната мутра с псевдоним "Буда" от ДС е голям мръсник - страхливец, много долен и некадърен.
  • 144 бациту

    7 0 Отговор
    От как му опадаха паунските пера взе все повече и повече да прилича на себе си , уплашена до безумие , слабоумна мутричка.
  • 145 Гласувайте на 0404

    9 1 Отговор
    Важното е да е против такива като тоя....ако не е комично то е трагично.Това ли заслужава народ оцелял много повече от 1300 години?Аз ще гласувам!Против тия от сегашният парламент.Не се страхувайте!Хунтата това и чака.
  • 146 123

    1 0 Отговор
    Лъстец
  • 147 Azz

    7 0 Отговор
    Като сопол си тикво,без извинение!!
  • 148 Миро

    8 1 Отговор
    Не можах да извадя късмет в този живот.Тридесет години ме управляваха комунисти,след това тридесет години ме управляват техните шофьори и чистачки
  • 149 Играч в живота

    6 0 Отговор
    Заради човек / хора от ромски произход българското не е добре и българското племе намалява !
    В чужбина всички българи, които работят, всъщност са поробени, сега в 21 век !
  • 150 ЕВАЛА НА ББ

    3 4 Отговор
    ЩОМ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ ГЕРМАНИЯ И АМЕРИКА - ВЯРНО БОЙКО Е ГОЛЯМА РАБОТА! ЗАД НАС СА УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ, ШВЕЦИЯ, БЕЛГИЯ, ПОРТУГАЛИЯ....

    Коментиран от #158

  • 151 гражданин

    3 1 Отговор
    този Славов, само приказки, сега почвал, сега ще асфалтирал, е досега къде беше, нали ти е втори мандат, виждаш че залата се строи, защо поне тази улица дето води до залата не си я завършил, много не дотам сериозни хора има около премиера, и накрая те ще го провалят, кадрите не са шега работа шефе, трябва да си ги пренаредиш
  • 152 Петров

    8 1 Отговор
    Каже ли някой "Бате Бойко" и веднага разбирам, че е от ония с по-тъмна кожа и много слаби в главата, ония берачите на желязо, ако ме разбирате !

    Коментиран от #163

  • 153 БРАВО

    1 1 Отговор
    Т_ _ _ _ _ Р
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Чекмедже

    6 2 Отговор
    Айде да идва 04.04., че се не трае вече!
  • 156 пройчо

    10 1 Отговор

    До коментар #115 от "pepy":

    + ,...Добър си !...нали помниш :" Не ме е яд -да ме ритне ат...":))
  • 157 Димитър ямбол

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Нищо не получих! Само нови изисквания такси и т.н край нямат!! Унищожиха ни !!
  • 158 Хвала! Б

    6 1 Отговор

    До коментар #150 от "ЕВАЛА НА ББ":

    Да, бе! Първи сме по смъртност и заразяване. След нас са всички държави!
    Бог да ни на помощ от този българоубиец!

    Коментиран от #164

  • 159 Филип Георгиев

    5 1 Отговор
    ТЕБ ЩЕ ТЕ ЗАТВОРИМ ЗА ДЪЛГО И НЯМА ДА ИМА ОТВАРЯНЕ. ДИКТАТУРАТА НА ПРОСТАКА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА ПРИКЛЮЧВА. ТРИ ДНИ!
  • 160 Дам

    1 2 Отговор
    Бочето, няма нищо общо. Той само изпълнява, лоши доктори, амка му ;)
  • 161 CCCPE

    2 3 Отговор
    Hа тия комунисти дето те плюят Бойко трябва да ги затворят до живот в някоя септична яма!!! Hай-добрия политик и премиер в България а русофобите да вървят в Русия като не и харесва!!! Hаправи толкова много а предателите сънародници те плюят заради тяхната простотия и неграмотна селянщина!!!
  • 162 😂😂😂😂😂...

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼":

    С която и бюлетина да гласуваш на 04.04...все тая..най-много да обръснеш Герги под мишниците..както се казва😂, на 05.04. ще си все същият, колкото дъвки и ластици да разтягате тук..Бойко пак ще спечели..и вие всички ще станете по умни и по богати по неговото мъдро управление..😂😂..абе всеки да се оправя кой както може, какво сте ми ревнали тука..лузъри такива.

    Коментиран от #176

  • 163 МНОГО СМЕ ЗЛЕ

    2 4 Отговор

    До коментар #152 от "Петров":

    ПРЕДИ - НЯМАШЕ КОЛИ, НЯМАШЕ ГОРИВО, НЯМАШЕ ХРАНА, НЯМАШЕ ПАРИ, 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ, 10 ДОЛАРА ЗАПЛАТА - КОЙТО РАБОТИ, ПЪЛЕН ГЕНОЦИД ОТ БСП И ДРУГАРЯ ГЕЧЕВ! СЕГА - 30 000 ЧАКАТ НА ГРАНИЦАГА ВСЕКИ ДЕН, ТРЪГНАЛИ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ? САМО НЯКОЛКО РОМИ ПЛАЧАТ ТУК ВСЕКИ ДЕН - КОЛКО СА ЗЛЕ!

    Коментиран от #169

  • 164 МАНГЪРОВ

    2 3 Отговор

    До коментар #158 от "Хвала! Б":

    ЧЕ НИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ БИЛИ ПЪРВИ ПО ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ, КОГА СМЕ БИЛИ ПО-ДОБРЕ? С 30 МИЛИАРДА БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ПРИ БСП ИЛИ СЕГА С 120 МИЛИАРДА??? ОТ КАН АСПАРУХ ДО СЕГА - ТОЛКОВА ПАРИ НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ КАТО ДЪРЖАВА! Я ВИЖ АВТОМОБИЛИТЕ - 4 МИЛИОНА, ПО ДВА НА ЧОВЕК!

    Коментиран от #168

  • 165 КРАДЕЦ

    1 0 Отговор
    Дедо му на тоя,дезертирал от мобилизация през 1944г.,е убит от разярени негови съселяни,щото докато са били мобилизирани,задирял булките им. ........БОЙКО Е КРАДЕЦ НА ПОМИЯ ЗА ПРАСЕТО ЩОТО ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИ НЕ Я СЪБИРАХА ЗА НЕГО А СЪВЕТА В БАНКЯ ИМАШЕ СВИНАРНИК И ТЯ БЕШЕ ЗА ТОЗИ СВИНАРНИК , ТАКА ЧЕ БОЙКО СИ Е КРАДЕЦ ОТ МАЛЪК !
  • 166 Гадост

    0 0 Отговор
    Лигавите се, гаврите се с хората! А и много е тъжно, че има толкова много калинки, който Ви оправдават действията! Всъщност те нямат избор - това е още по-тъжно!
  • 167 nie

    0 0 Отговор
    ТИКВОЧ ЛАСТИКА МОЖЕ ДА ТИ ГО СКЪСА, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕДИН ЧОВЕК!!! И ТИ ДОБРЕ ГО ПОЗНАВАШ И ЗНАЕШ, ЧЕ ТОЙ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ ПРИКАЗВА!!!КАЖЕ ЛИ НЕЩО, ПРАВИ ГО!!! УМИШЛЕНО СЕ ИГНУРИРА ОТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ТЕБ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ. КАЗВА СЕ ВАСИЛ КРУМОВ БОЖКОВ С БЮЛЕТИНА № 14 - БНО. ПРЕДСТОИ ТИ ИСТИНСКА ВОЙНА С НЕГО С ФАТАЛЕН ЗА ТЕБЕ КРАЙ!!!!
  • 168 БВП

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "МАНГЪРОВ":

    се е повишил, не заради подлогата Борисов, а въпреки него! А ако не беше той или някой от последните 30г. а имахме достойни политици, мислещи първо за държавата, а после за себе си, сега щяхме да сме не на 80, а на поне 500 милиарда БВП! Кредите също нямаше да са половината на БВП! От платената ти простотия, файда няма! Твоето бъдеще съсипваш!
  • 169 Зле сме бе човече..много зле..

    0 3 Отговор

    До коментар #163 от "МНОГО СМЕ ЗЛЕ":

    Ти преди пандемията ходил ли си по гръцките курорти????, да видиш там как гладните и зле платени българи как нагъват като невидели калмари и студена бира..ама то това от немотия. И в Анталия и Кушадасъ е същото..немотия брат..немотия.
  • 170 Вересии

    4 0 Отговор
    Безопасно можеш да отваряш-затваряш врата, не икономика. Отваряш обект-консумираш: ток, вода, гориво, дължиш осигуровки, заплати, данъци, към доставчици и др., очакваш приходи за да ги платиш и те затварят щото опъвали ластика. А освен това потреблението зависи от платежоспособните клиенти, като останат без доходи, заплата, кой ще купи. Бъдеще: фалити и безработица, ще пълните бюджета със скъсаните си ластици
  • 171 ТО ЗА...

    3 0 Отговор
    ТОВА СМЕ НАЙ ЗАРАЗЕНИТЕ И
    УМИРАЩИ ОТ КОВИДА. СТРАХЛИВ СИ И БОЛЕН. НЕ ТИ ПУКА ЗА НАРОДА
    МЕРКИ КЪТЬО ОЗНАЧАВАТ МЕРКИ
    ЗА ДА ОПАЗИШ НАРОДА. А НЕ СЕБЕ
    СИ.
  • 172 иван

    1 0 Отговор
    Затваряй и се махай!
  • 173 гост

    0 0 Отговор
    Селяка премиер. не се казва а. казва се моля. тъпанар!
  • 174 Бай Ганю от герб

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойчо":

    Глупака долен до последно ще лъже и ръси дезинформация белки някой малоумник като него да му гласува още един мандат да ни краде за да може да си пълни шкафчето... Пфу боклукдолен
  • 175 КРАДЕЦ

    2 0 Отговор
    Дедо му на тоя,дезертирал от мобилизация през 1944г.,е убит от разярени негови съселяни,щото докато са били мобилизирани,задирял булките им. ........БОЙКО Е КРАДЕЦ НА ПОМИЯ ЗА ПРАСЕТО ЩОТО ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИ НЕ Я СЪБИРАХА ЗА НЕГО А СЪВЕТА В БАНКЯ ИМАШЕ СВИНАРНИК И ТЯ БЕШЕ ЗА ТОЗИ СВИНАРНИК , ТАКА ЧЕ БОЙКО СИ Е КРАДЕЦ ОТ МАЛЪК !
  • 176 Още малко ви остана

    4 0 Отговор

    До коментар #162 от "😂😂😂😂😂...":

    За тебе и другите калинки герберски хората са лузъри. Но истината е че вашата прослойка сте пълни и завършени боклуци,най долни крадци и мошеници забогатели на гърба
    на "лузърите" благодарение на крадливия ви господар Цар-тиква. Но палачинката се обърна и скоро ще усетите възмездието
  • 177 Долен Пидероффф

    0 0 Отговор
    Отваряме, затваряме, отваряме затваряме - задни бузи!!!!!!!
  • 178 Плешивия

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Съвети на специалиста":

    Борисов има биполярно афективно разстройство което е психично заболяване което се характеризира с промяна на настроение тъй наречената депресията или постоянно тъжно настроение през апатично настроение и превъзбуди и в еуфория и смешен плач това води до мания за величие и склонност за самонараняване с летален изход и колапс .
  • 179 Нова книга

    1 0 Отговор
    Борисов има биполярно афективно разстройство което е психично заболяване което се характеризира с промяна на настроение тъй наречената депресията или постоянно тъжно настроение през апатично настроение и превъзбуди и в еуфория и смешен плач това води до мания за величие и склонност за самонараняване с летален изход и колапс .
  • 180 Барбуков

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Търновец":

    Не ми се виждаш много редовен....
  • 181 Праведен

    1 0 Отговор
    Затвора за него и щаба не е решение. Има по радикални мерки, оставете го на тълпата.
  • 182 Спомен

    1 0 Отговор
    Явно тези отгоре са забравили какво се случи с сем. Чеушеско.
  • 183 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    МУТРИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ----------- И РЕКЕТИРАТ .............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове