Last news in Fakti

31 Март, 2021 12:42 1 845 48

Валери Симеонов: Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са наши каузи

  • валери симеонов-
  • нфсб-
  • избори

Боря се за гласа на предприемчивите хора и на родолюбците, но не на фейсбук патриотите, сподели той

Валери Симеонов: Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са наши каузи - 1
Снимка: БГНЕС

Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са сред приоритетите, които бъдещите депутати от НФСБ и „Воля“ ще реализират.

„Ще работим с органите на изпълнителната власт. Това, което доказах, че мога да го правя при потушаването на етническите конфликти в Асеновград и в Пловдив, както и при акциите срещу шума в морските курорти, ще продължа срещу разпространението на наркотици. Оказа се, че когато полицията има гръб зад себе си, може да върши много полезна работа. Ще я върши и сега“, заяви пред БНТ водачът на листата в Бургас на Патриотична коалиция - „Воля“ и НФСБ Валери Симеонов.

„Гордеем се с това, че сме единствените, които успяха да постигнат въпреки съпротивата на останалата част от политическата общност реални неща като повишаване на пенсиите. Финансистите на ГЕРБ бяха против. Вече обаче минималната пенсия е 350 лева. Успяхме и да завършим оградата с Турция. Това е лично моя кауза“, каза лидерът на НФСБ в началото на интервюто в студиото на „Денят започва“.

„Успяхме да обърнем нагласата към хазартната зависимост, в която изпаднаха голяма част от българите. Не получихме подкрепа в борбата срещу търкането на билетчета, но се справихме“, добави той.

„Променихме и атмосферата в националните курорти по отношение на вредното въздействие на шума. Наложихме действащ закон, с който лесно могат да се преследват нарушителите. С това доказахме, че няма да отстъпим нито на картели, нито на олигарси“, подчерта Симеонов.

„Помощта, която оказахме на дребния и на средния бизнес, е достатъчно забележима. Спасихме казаните за ракия от промените в закона, които щяха да ги унищожат. Помогнахме на търговци на горива за малките бензиностанции“, припомни той.

„Тези неща постигнахме с наши усилия. Това бяха наши каузи“, подчерта водачът на патриотите в Бургас.

„Помогнахме на българските общности в чужбина. Пуснахме въздушната линия София – Одеса. Затова сме наградени от българските общности в Унгария, и в Украйна, и в Армения“, добави той.

„Управлението ни с ГЕРБ беше трудно. Имали сме сериозни конфликти. Не знам дали ще си спомняте за 30 години името на друг вицепремиер или министър, който да е подавал сигнали в прокуратурата срещу негови колеги от правителството. Това съм го правил“, заяви Валери Симеонов.

„Не дължа извинение на никого. Всичко се върти около това дали трябва да се извиня на Васил Божков, защото това, което се случи в края на 2018 г., е реакция на моята битка с хазарта“, добави той.

„В кратък период от време, след като започнах борбата с хазарта, се организираха протести, които бяха платени. Даваха се по 100 лева на знаме и по 50 за присъствие, но въпреки това те стихнаха. Медиите, финансирани от Божков, които подхванаха кампанията, доведоха до моята оставка“, коментира лидерът на НФСБ.

„Боря се за гласа на предприемчивите хора и на родолюбците, но не на фейсбук патриотите. Припомняме това, което сме направили, за да се разграничим от тези, които обикалят студията, от онези, които нямат реализация в живота и я търсят в Народното събрание“, добави той.

„За разлика от тях ние с Веселин Марешки сме се реализирали в бизнеса и имаме с какво да се похвалим за времето, когато сме били в 44-ият парламент. В Народното събрание хората, които имат успешен бизнес, сме 4-5 човека. Това е драмата на българските предприемачи. Той не е представен в парламента, а трябва да е, защото е гръбнакът на икономиката“, коментира кандидатът за депутат.

„На първо място сред приоритетите ни е увеличаване на доходите на хората, което ще постигнем, чрез изпълнението на нашите задачи. Поставяме си кауза да увеличим всички пенсии с около 200 лева. Ще осигурим и безплатни лекарства за учениците до 18 и на хората над 65 години“, добави той.

„Облекчаване на условията за работа на дребния и средния бизнес, чрез повишаване на прага за регистрация по ДДС от 50 на 100 хиляди лева, чрез борба с монополите и картелите, което с Марешки сме доказали, че можем да я водим. Трябва да ограничим административните тежести и да се увеличи дялът на електронните услуги“, заяви Симеонов.

„Изграждането на магистрала „Черно море“, която ще свързва Бургас и Варна, е наш приоритет. Недопустимо е тя да бъде игнорирана. Имаме много голям не само туристически, но и икономически поток“, добави той.

„Борбата срещу картела на мобилните оператори, намаляване на цените на горивата чрез държавните бензиностанции и данъчни складове е наша кауза, както и съпротивата срещу наркомафията и разпространението на дрога“, подчерта лидерът на НФСБ.

„Не вярвайте на обещанията, а на тези хора, които са се доказали, т.е. на тези, които могат да свършат работата. Както е казал великият Хайтов, едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто – да го изпълниш“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    56 2 Отговор
    Писна ми от антибългари !!!!90% от депутатите бяха такива !
  • 2 Овчарник

    48 3 Отговор
    политиците са тумора в системата.
  • 3 нннн

    63 1 Отговор
    Влязохте в Парламента като критици и опозиция на Шайката и после се прегърнахте с нея. Втори път няма да ни измамите. Мошшшеници !
  • 4 Въй

    30 1 Отговор
    Брей!!!! Бабетата и дядките може и да забогатеят. Ако обаче Баце с жипа им отпусне още по 50 левчета.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    26 3 Отговор
    " Ще осигурим и безплатни лекарства за учениците до 18 и на хората над 65 години“, добави той.😀😀😀 напред към ...... времето на Живков 😀😀😀
  • 6 124

    32 1 Отговор
    Питай Борисов за наркомафията!
  • 7 Натъкмен

    38 1 Отговор
    Ох, недей. Видяхме те.
  • 8 ГОРСКИ

    43 1 Отговор
    Много бързо забрави средния пръст от прозореца срещу стачкуващите, ти не ставаш за политик защото си мислиш че си нещо а си едно нищо!!!!!!!
  • 9 БАЙ Х@Й‼

    33 0 Отговор
    "Успяхме и да завършим оградата с Турция..." 🤔🤔🤔 и я засекретените защото е като оградата за двора на дядо, а е платена като по границата на Израел или САЩ ‼‼‼

    Коментиран от #32

  • 10 Отвратен

    35 1 Отговор
    Наглец! Вие изравнихте пенсиите, като ощетихте хората, които внасяха повече осигуровки и ги раздадахте на тези, които са се осигурявали на минимум. Вие сте търгаши, курбанджии и хайдуци.
  • 11 сила

    37 0 Отговор
    ВАЛЕРКООООО СВЪРШЕНО Е С ТЕБЕ,ВЕЧЕ И ПО УЛИЦАТА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАШ.....
  • 12 Варненец

    28 1 Отговор
    Г-н Симеонов, ако не беше Сидеров, никога нямаше да сте депутат. Не е ли срамно да измените на най-големия си благодетел?
  • 13 колчо слепеца

    29 0 Отговор
    Далавериии,слепо око сълзи не пуща!
  • 14 😁😁😁😁😁

    9 0 Отговор
    😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
  • 15 Не ви искаме

    31 0 Отговор
    "Валери Симеонов: Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са наши каузи"

    А ДО СЕГА, ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ НАЛИ БЯХТЕ ВЪВ ВЛАСТТА? КАКВО ВИ ПРЕЧЕШЕ, МОЖЕ БИ ВЪЛНъТА
  • 16 Оффф

    29 0 Отговор
    Тоя блъска отрудени старци , поседнали да отдъхнат на тревата им заповядва да стават , пенсии щял да вдига другаря Балевски ? Кой ти вярва , бе нагъл ?
  • 17 ВАЛЕРКА

    30 0 Отговор
    Всичко ще обещаеш и дадеш само и само да се добереш до софрата. Жялък примитив. Само за патерица на ГЕРБ ставаш , доказал си го.
  • 18 напускай

    27 0 Отговор
    фалери , за да се вдигат пенсии трябва да има икономика инвестици прозиводителност на труда , а вие патериците на гроб само допринсохте за обратното , за какви пенсии говориш бре псевдо патриоте разпространителю на гeй порно ?
  • 19 Шаран БГ

    19 0 Отговор
    Лъжете другари ! Сега му е времето !! После е лесно..........
  • 20 Българка

    23 0 Отговор
    Цинично е управляващите мутри да се хвалят, че са увеличили пенсиите. Увеличението на минималната пенсия на 300 лв. не е за хвалба. Тя е популиски, предизборен ход/подкуп, който изцяло изкривява пенсионния модел . Ако пенсиите бяха актуализирани и осъвременени пенсионерите щяха да получавам много по-високи пенсии и да бъде запазена справедливо отчитане на приноса (време и размер на осигуряване). Сега тези, които не са работили и не са се осигурявали получат пенсии почти равни с работили и осигурявали се
    НФСБ-ВОЛЯ са патерици на сегашната власт, т.е. са виновни на равно с ГЕРБ, ВМРО, ДПС за извращенията, корупцията, лобизма...престъпленията на мафията
  • 21 мисирка

    12 0 Отговор
    е как ще гоните ортаците?
  • 22 антрашпиц

    15 0 Отговор
    Специално помня,че когато влязохте във властта Валери,обещахте,че ще се борите с ДЕМОГРАФИЯТА.Като гледам успяхте само в гетата...............
  • 23 БРАВО ВИНКЕЛ

    21 0 Отговор
    КРАЖБАТА ОТ 100 МИЛИОНА ОТ СТРОЕЖА НА ТУРСКАТА ОГРАДА --- ИЗПЪЛНЕНО !
  • 24 КРАДЦИ НФСБВОЛЯ

    13 0 Отговор
    КРАЖБИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ , ЛЪЖИТЕ СЪЩО - НИЩО ЧЕ НЕ СА СПИРАЛИ !
  • 25 Балевски

    14 0 Отговор
    Какво стана с релсата, бавиш се нещо?
  • 26 А ТАКА ДЕ

    12 0 Отговор
    Министър-председателят Бойко Борисов ще подаде оставката на правителството в четвъртък, научи ФАКТИ от отлично осведомен източник в четвъртък и сам ще влезе в затвора , по покана на БАЙ СТАВРИ !
  • 27 Пешо

    17 0 Отговор
    Как пък имате очи да се явявате пред хората?!?Гьонсурати
  • 28 :D:D:D

    14 0 Отговор
    Мен ми е много интересно защо ги виждам тези постоянно.Когато дори няма да влязат в парламента. Защо ни занимават с тях като изчезват.
  • 29 БЪЛГАРИН

    14 0 Отговор
    Циничнo e упрaвлявaщитe мутри дa ce хвaлят, чe ca увeличили пeнcиитe. Увeличeниeтo нa минимaлнaтa пeнcия нa 300 лв. нe e зa хвaлбa. Тя e пoпулиcки, прeдизбoрeн хoд/пoдкуп, кoйтo изцялo изкривявa пeнcиoнния мoдeл . Aкo пeнcиитe бяхa aктуaлизирaни и ocъврeмeнeни пeнcиoнeритe щяхa дa пoлучaвaм мнoгo пo-виcoки пeнcии и дa бъдe зaпaзeнa cпрaвeдливo oтчитaнe нa принoca (врeмe и рaзмeр нa ocигурявaнe). Ceгa тeзи, кoитo нe ca рaбoтили и нe ca ce ocигурявaли пoлучaт пeнcии пoчти рaвни c рaбoтили и ocигурявaли ce
    НФCБ-ВOЛЯ ca пaтeрици нa ceгaшнaтa влacт, т.e. ca винoвни нa рaвнo c ГEРБ, ВМРO, ДПC зa изврaщeниятa, кoрупциятa, лoбизмa...прecтъплeниятa нa мaфиятa
  • 30 Ганчо

    9 0 Отговор
    В събота излез на границата с Турция да буташ бабичките, за другото си ясен...
  • 31 В Симеонов гледам те и се чудя, като те

    13 0 Отговор
    Познаваме вече!!! Никой за нищо нети вярва!! Отиваш в Историята, ако не те вкарат в Затвор!!
  • 32 sssr

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й‼":

    голямата ограда,афганците стигнали до Видин,на разпита казали че ограда не са виждали по пътя.
  • 33 Емил

    13 1 Отговор
    Мутро вън!
  • 34 БОЧКО

    14 0 Отговор
    Скрий се и никога повече не ни се мяркай пред очите и ти, и оня с бензина и хапчетата! Отвратителни подлоги.
  • 35 chi

    7 0 Отговор
    Бяха ваши каузи!
  • 36 111

    2 5 Отговор
    Симеонов ще спечели, ни Марешки повече. Умен е Симеонов, чети в пик.
  • 37 Тъп Чо

    8 0 Отговор
    Валерка, разбирам те. Добре, минимална пенсията ще направиш 500 или 1000 лева. Не казваш колко ще струва хляба при това увеличение? Най-вероятно 3 - 3,5 лв. Ползата каква е Симеон Велики?
  • 38 Кълдъръм ефенди

    10 0 Отговор
    Селянинът,недоучил от съседно село до Меден рудник!!!
  • 39 Тези номера

    11 0 Отговор
    за увеличение на пенсиите са изтъркани,но нямаш мозък да измислиш нещо друго.Вече няма кой да ти се хване на въдицата хахаха
  • 40 4 април

    7 0 Отговор
    2 процента. И ви няма. Ако бях невъзпитан щях да кажа : навряхме ви на кучето в г.ъ.зъ. обаче съм възпитан и няма да го кажа
  • 41 мунчо

    7 0 Отговор
    ВИНКЕЛА е по-тъп и от ТОЛУПА!!!
  • 42 Wc Кенеф

    7 0 Отговор
    Вече си аут, чака те съд. Подготви си документите, сега е момента, после ще е късно.
  • 43 ВОЛЕН

    5 0 Отговор
    ДВЕТЕ БЛИЗАЛКИ ЩЕ БЛИЖАТ В ДРАКИТЕ.ИЗВЪН ПАРЛАГЪЗЕНТА.
  • 44 Бахари Захаров

    3 0 Отговор
    Тука поне може да се коментира и народа показв любовта си към тези......... А в бургаският "Флагман" не допускат коментари под статии за политически партии. Е, има и изключение, ако не си спонсор всеки може да каже нещо за теб.
  • 45 Бургазлия

    6 0 Отговор
    Тоя,пак се заиграва с пенсиите!!!
    Тъпанар!!! Настрои пенсионерите едни срещу други и продължава.Няма,кой да ти се хвани на лъжите втори път.Бита карта си вече.
  • 46 Синът ти

    3 0 Отговор
    Стига бе тате, с мен ли ще се бориш.
  • 47 миш

    2 0 Отговор
    По-добре мисли след месец май,кво ,ще правиш,че си е за мислене.
  • 48 Комуниста с чуждата фамилия

    0 0 Отговор
    Тоя .ангал задмина вожда по лъжи!
    Приключи жуже, вече са те поръчали от Дубай!
    За добре свършената услуга!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове