Last news in Fakti

31 Март, 2021 20:57 3 842 63

НФСБ се възпротиви срещу доклада на Държавния департамент на САЩ

  • нфсб-
  • доклад-
  • държавен департамент-
  • критика

Не приемаме силово да се налагат чужди за нас и измислени „проблеми“, пишат от партията на Валери Симеонов

НФСБ се възпротиви срещу доклада на Държавния департамент на САЩ - 1

Политическа партия "Национален фронт за спасение на България" остро осъжда опитите за намеса във вътрешните работи на България, направени с годишния Доклад за правата на човека от Държавния департамент на САЩ, пишат от партията.

Ето какво гласи позицията на НФСБ:

Категорично се противопоставяме на констатациите на доклада - те са дълбоко неверни и видимо тенденциозни. Не приемаме силово да се налагат чужди за нас и измислени „проблеми“. Този факт ни кара да мислим, че те са родени от доноси, а не от реални наблюдения и факти.

По „критиките“:

Императивно се настоява България да признае съществуването на „македонско малцинство“.

Остро възразяваме срещу това и заявяваме: Българският народ няма да предаде националната си памет и история, и няма да отстъпи по темата с Македония. По всички свои граници България граничи със свои сънародници.

Силово те опитват да ни наложат джендъризма и гей-браковете – докладът отправя сериозни критики за това, че не се зачитат в достатъчна степен правата на ЛГБТИ.

Категорични сме, че тези групи от хора имат права, каквито имат всички български граждани. И нищо повече. Ние сме против демонстрирането и афиширането на тяхната различна сексуална ориентация.

Няма да допуснем въвеждането на чужди за християнската традиция и българска ценностна система норми. Още повече – наложени силово отвън.

Докладът поставя акцент върху правата на ромите. Отново ще повторим – те имат същите права, каквито и останалите български граждани. В изследването на този проблем обаче авторите на доклада са пропуснали да анализират въпроса със задълженията на ромите като граждани и и най-вече – с необходимостта от интеграция на тази малцинствена група. За да не остане тя маргинализирана.

С оглед пълния провал на САЩ в интеграцията на афроамериканците и мексиканците, не приемаме указания от провалени консултанти.

Българската държава не може да остане безучастна към този опит за намеса в политиката ѝ.

Национален фронт за спасение на България настоява Министерство на външните работи да излезе с позиция по направените в доклада неверни констатации и да обяви виновните, въвели в заблуда Държавния департамент на САЩ!

ИК НА ПП НФСБ


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този защо още не е в затвора??

    89 6 Отговор
    Краси 5 тераси, Горанов дето не знае законите дето е прокарал и оня дето подписва конституция без да може да чете? Какво става народеееееее

    Коментиран от #39

  • 2 пфу

    27 48 Отговор
    Тия поробители кога ще спрат да си пъхат гагата навсякъде.юзавряха индианците в резерватите,завладяха земята им,убиват черните по най-безмилостния начин,но тръгнали да критикуват другите.

    Коментиран от #49

  • 3 Смешно е

    42 1 Отговор
    То е се ено google или инстрагам да ти предостави общите си условия.. Или приемаш или си аут! , ганьо гу сен копанар.. с министър таботещ с word... Боже...
  • 4 А Валерката

    70 5 Отговор
    Е разкрит ведно с гербаджиите. И не му изнася. Само лапане не става затова след изборите сте на диета пост и молитва. Преядохте бре. А народа тъне в нищета.
  • 5 Шивик евров

    34 1 Отговор
    Видяхме плакати на ген. Шивиков, и не можахме да разберем от коя партия е кандидат- от ВМРО,БСП, НФСБ, и дали е кандидат от тези,дето щеше да сваля с преврат.

    Коментиран от #15

  • 6 Българин

    55 4 Отговор
    Комуниста Балевски/Симеонов не е свикнал да го разобличават
  • 7 Корупция

    59 3 Отговор
    Тоя тикволизач се прави на интересен, очаквам и гаджето му Магарешки да изреве отнякъде.... Аут сте....
  • 8 овратен

    45 3 Отговор
    Абсолютни крадци и бокл-уци са тези
  • 9 ставри

    33 3 Отговор
    Валерка любит сиренясали мамули.И сосиски тоже,ама нема!!!
  • 10 Румен

    36 2 Отговор
    Симеонов ,предизборно а?Няма прости хора. Има прости политици.

    Коментиран от #13

  • 11 Gowko

    14 10 Отговор
    Има си хас Тоя не ми хареса още от първия път като го видях.Руски копейки е .Фащам се на бас
  • 12 GnG

    35 3 Отговор
    Тоя пък, ПРЕДИЗБОРНО се прави на ПАДНАЛ от ЛУНАТА ! :)
  • 13 Gowko

    7 15 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Иска да обере изберателите на Сидеров.Сидеров е аут.Отпадна подкрепата от Кремъл за него.Осиротелите му гамени ще прибере Симеонов
  • 14 Мой

    33 4 Отговор
    Монголеца не приема истината, иска да е патерица на Сатаната.
  • 15 Генерал Одеяла

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Шивик евров":

    Говорете си, и се пукайте от яд, аз съм дялан камък, от която партия да се кандидатирам, все съм на далавера.......Какво като щях да докарам танковата бригада и да сваля Валери Симеонката от власт....
  • 16 ТаУмВзе

    28 1 Отговор
    Тоалетния пудел, скача и лае за последно. Нали му е известно, че са къса каишка от Козяк. И не само от там. Всяко посолство, знае колко сте Палаво продажни Всичките.
  • 17 Уйке

    21 3 Отговор
    Ах тия невинни душици, мамини те! Тия лоши американци, сега ли е момента да ги плюят! И те ли се продадоха на,, комунистите"!
  • 18 САЩ

    19 2 Отговор
    Точно 87 агенти или служители на тоталитарната Държавна сигурност са сложили в листите си партия ГЕРБ, ДПС. Сред кандидат-депутатите с досие, закомерно има доста, чието агентурно минало отдавна не е тайна. В списъците отново са и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, преминалият от левицата при войводите международник Боян Чуков, настоящи депутати от БСП - като Таско Ерменков и Румен Гечев, бивши избраници - журналистът Велизар Енчев, финансистът Кольо Парамов, който сега се явява от „Воля“-НФСБ, в списъка е и енергийният експерт на „Има такъв народ“ Иван Хиновски, също вече обявяван от комисията по досиетата. В решението на комисията по досиетата са и познати имена от ДПС - депутатът Рамадан Аталай, но и Рушен Риза и Янко Янков - последните двама пропуснаха 44-тото НС, и др.

    Сред партиите и коалициите, на които социолозите дават шансове за влизане в новия парламент, само в листите на „Демократична България“ няма кандидат с досие от ДС

    Коментиран от #36, #53

  • 19 Този

    11 2 Отговор
    кой беше ?
  • 20 123

    18 1 Отговор
    Проблема на Симеонов е че не само доклада на САЩ е критичен и намира тези проблеми в България от 30 години. Доклада на на ЕС е същият като на САЩ и се повтарят едно и също всяка година,какво са направили управляващите за да премахнат тези дефицити в България?
  • 21 ПЕНКО

    17 10 Отговор
    ПОЛИЦАИ В САЩ УБИВАТ ЧОВЕК ЧРЕЗ УДУШАВАНЕ И ТЕЗИ ПЕ...СИ НИ ОБВИНЯВАТ В ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ !?!?!? ПРАВЯТ СТЕНА С МЕКСИКО И НИ УЧАТ НА МАКЕДОНИЗЪМО ЕВРОПЕИЗЪМ !?!?!?ИЗПОЛЗВАЛИ СА АТОМНА БОМБА И НИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ?????

    Коментиран от #32

  • 22 Да,бе

    19 1 Отговор
    Пожелавам му на Фалерката в затвора с бай Ставри с да го дели ограда,като неговата на границата ни с Турция.И ако не близни ще е истинско чудо.
  • 23 САЩ, ПОСОЛСТВО

    21 3 Отговор
    ВАЛИРИ СИМЕОНОВ БИЕШЕ БАБИТЕ НА ГРАНИЦАТА ПОМНИТЕ ЛИ

    Коментиран от #56

  • 24 Уса

    13 2 Отговор
    Скрии се бе тъпан крадлив не се виждаш отстрани,колко си малък и жалък, щото си постоянно надрусан с кока
  • 25 Мутро вън!

    14 1 Отговор
    Управляващият режим на съд и конфискация на заграбеното!
  • 26 xRepo

    11 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нaциoнaлeн фрoнт зa cпaceниe нa Бългaрия нacтoявa Миниcтeрcтвo нa външнитe рaбoти дa излeзe....

    МнВР се дистанцира от вмро депутата Джамбазки, има го на сайта на министерството. Няма официална реакция на герб, освен разни лакадии пак и отново от вмро. Очакваме Марешки...
  • 27 САЩ

    6 0 Отговор
    листите на ГЕРБ - СДС обявеното име с минало в тоталитарните служби е само 1, в „Изправи се! Мутри вън“ има двама претенденти, обявени от комисията по досиетата. Начело по брой кандидати с досие е „БСП за България“ с 15 имена в обявения днес списък, следвана от ДПС - с 8, ВМРО - със 7. В „Има такъв народ“ участниците в изборите с досие са 3-ма на брой.

    Ето и кои са кандидатите с досие в партиите според тежестта им по последни социологически проучвания:

    „ГЕРБ - СДС“
    Иван Йосифов Кюркчиев - агент Ивайло към ОУ на МВР/ДС в Русе. Кандидат-депутатът е на 13-о място в листата в Русе. Обявен е за втори път от комисията по досиетата - Кюркчиев сега е общински съветник от ГЕРБ в града и досието му излиза за първи път на местния вот през 2019 г.
  • 28 Манерката с верните доклади

    8 2 Отговор
    "По всички свои граници България граничи със свои сънародници." Всякъде българско малцинство но в българия няма малцинства.
  • 29 САЩ

    7 0 Отговор
    Агенти от ДС.. Движение за права и свободи“
    Дауд Ибрям - кандидат в Русе, агент Искренов, ОУ на МВР-Пловдив-ДС

    Мехмед Юмер - кандидат в Силистра, агент Свилен, Трето управление на ДС (военно контраразузнаване), вече е обявяван от комисията по досиетата като кандидат на различни видове избори от 2007 насам.

    Рамадан Аталай - водач на листата в Пловдив-област, агент Вергил, СГУ-ДС, дългогодишен депутат от движението.

    Рушен Риза - водач на листата в Ловеч, агент Петър на ОУ на МВР-Варна-ДС, бивш депутат

    Сандо Захариев - кандидат от София-област, агент Маринов на ОУ-МВР-София, обявяван като кандидат на местни избори

    Стоян Стоянов - кандидат в Кюстендил, резидент Йордан, към ДС-Софийски затвор

    Стоян Димитров - кандидат в 23-и район в София, агент Величков, Второ главно управление-ДС

    Янко Янков, водач на листата в Ямбол, нещатен служител, МВР-Сливен-ДС, обявяван като депутат

    Коментиран от #44

  • 30 Киро

    8 0 Отговор
    - Как се наричат хората, които едва си взимат изпитите?
    - “Мини-с-три!”
  • 31 един от многото

    11 2 Отговор
    Много добре звучи , само да не беше предизборно! Налапате ли кокала и американците стават добри и всичко забравяте улисани във всекидневните кражби!
  • 32 123

    13 3 Отговор

    До коментар #21 от "ПЕНКО":

    В Сащ има убит човек , но има полицай-убиец не само изпъден от работа но и осъден като убиец и е в затвора, а на семейството на убития човек има изплатени 27 милиона долара компенсация... в България какво има?
  • 33 ГОРСКИ

    10 2 Отговор
    Тези опасни муцуни ми омръзна да ги гледам, остана им още малко време!!!!!!
  • 34 Пичо

    11 0 Отговор
    И в съда е така- престъпника протестира присъдата. Нормално е да подскача защото са го хванали в крачка.
  • 35 Бобо

    10 2 Отговор
    Валерка, аре фаштай си багажчето и аут.
  • 36 GnG

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "САЩ":

    само в листите на „Демократична България“ няма кандидат с досие от ДС
    ----------------------------------------------------------------------------

    А, ТРЯБВА !
    Има кандидати от листата на "Демократична българия", които отдавна трябваше да имат СЪДЕБНИ досиета, заради разбойническия преход и участие в разграбването на България ! :)

    Коментиран от #42

  • 37 40010

    12 2 Отговор
    Срам и позор си Симеонов и кой още трябва да ви го каже за да го разбереш кражбата ви е видна за всички и свърши време ви е да си ходите! ОСТАВКА да те няма крадец, мошеник и лъжец!
  • 38 оня с коня

    5 2 Отговор
    да го дуе монката!!!
  • 39 МАФИЯ НА ББ

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Този защо още не е в затвора??":

    ВСИЧКИТЕ ПАТЕРИЦИ НА ГЕРБ, ШАЙКАДЖИИ И МАФИОТИ ОТ ГЕРБ СА ПРОТИВ доклада на Държавния департамент на САЩ. МА ЩО ТАКА БРЕ МУТРИ-НИМА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ ЛЪЖАТ???? ТИКВО БОРИСОВА ЛЪЖАТ ЛИ ОТ САЩ????? ГАДОВЕ СТЕ ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОДЪРЖАНИ ОТ ПСЕВДОПАТРИОТИ ПАТЕРИЧНИ.
  • 40 Пловдив

    18 2 Отговор
    В доклада пише: корупция, безнаказаност и натиск връху журналисти и медии!! никъде не пише Македония и македонците, "войводо"

    Коментиран от #43

  • 41 Цветан Николов

    10 2 Отговор
    Тоя пък кога почна да разбира от международната политика. Уф! Съжалявам! Забравих, че е от парламента. И започна да дава акъл. Жалко за България.
  • 42 бивш агент на ДС

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "GnG":

    Осветлават само бивши агенти на ДС. Агенти на други служби не се осветяват.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 НЕ ПРОПУСКАЙ

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "САЩ":

    На 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП, като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с “оперативно интересни лица”. Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е “картонче” и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.
  • 45 Winkel

    8 0 Отговор
    Днес само герб и Георг не се изтропаха за доклада на Държавния департамент на САЩ. вмро и този на снимката само дрънкат, както се очакваше. МнВр се разграничи от вмро депутата Джамбазки, но на кой му пука? Със сигурност джипката ойде у ряката. Биг мама скендъл...
  • 46 ЧОБАНИН

    3 9 Отговор
    Кога Бабикян и Мая ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА КЛЕВТИ И НАБЕЖДАВАНЕ
    Примери БОЛ В САЩ щяха да са в пандиза

    Коментиран от #47

  • 47 Fear

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "ЧОБАНИН":

    Нещо си се объркал. Виж доклада на САЩ за България. Можеш да протестираш пред Белия Дом, пред Сената на САЩ и другаде по този повод. Но в България може само си седиш пред клавиатурата и ляляш в посока герб, както го правят клакьорите на герб - патриотите.
  • 48 Валерка,

    8 3 Отговор
    стягай куфарите, аут си!! Ще гледаш другата седмица парламента от към ЦУМ!! Ха, ха! Козел!!
  • 49 сноу

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "пфу":

    Нищо ново под Слънцето..Стара истина е ,че шом се наакаш в гащите ,все гледаш да насочиш всички носове на друго място..
  • 50 Гост

    8 1 Отговор
    Далаверко, някой казва че тук има корупция и далавери и ти веднага се противиш, а? Е чи кой си ти бе?
  • 51 chi

    4 0 Отговор
    Спри се бе келеш!
  • 52 кокоска

    10 1 Отговор
    КАЖИ КОЛКО ПРИБРА ЗА ОГРАДАТА ВАЛЕРИ, НЕ ПРАВИ НА УЛАВ. И ТИ СИ В ТАЗИ КОРУПЦИЯ В ДОКЛАДА ОТ САЩ. СЕЛСКИ ТАРИКАТ И ЦЪРВУЛ

    Коментиран от #60

  • 53 Непознат

    1 4 Отговор

    До коментар #18 от "САЩ":

    Да, в листите на "Демократична българия" няма агенти на ДС защото през комунизма, членовете на БКП не ги вербуваха. За информация и сведение - произходът на Христо иванов Бойкикев!!!
  • 54 Казуар

    1 6 Отговор
    Марешки и Симеонов гласуваха срещу покупката на самолетите ф 16.

    Коментиран от #55

  • 55 Sieg

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "Казуар":

    Те се издъниха в куп други неща. Вече е късно за доверие към тях, все едно да вярваш на Ц. Ц. Няма много опции, но статуковото нищо не направи.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Gowko

    4 0 Отговор
    Мисля че Валери е по глупав от Боцкат.И като знам че Боцата е пълна трагедия ....И тия драпат да са на власт....Дяконееее, Дяконе.С право си извикал .,,Боже опази България". от тия...
  • 58 Да,нагласено и невярно

    1 2 Отговор
    Доносниците трябва да бъдат осветени,обявени и дадат обяснение,за да е ясно по чии констатации е "доклада".Обикновено доносниците са едни и същи през годините,като тези които ни докараха на 100- но място по свобода на словото,въпреки,че сме на първо по слободия и дори безнравственост в някои!За "македонското" малцинство е много вероятно Радан Сърбомакедонски депутатина в евро да се е полакомил покрай захранването от резолюцията срещу БГ и предал българските интереси съвместно с омовци.Няма да е само той,след като троловете на ДъБъ атакуват
    Симеонов с отнесени от вятъра приказки,но не по темата,а той конкретно е прав.Колкото до полицейското безсилие,а не насилие,при явни провокатори и платена тълпа която ги протиска лятото,та полицаите да са насилници е изключително обидно и подроннва тяхното човешко достойнство,знаейки на какво бяха подложени.Там анонса води към фалшивия бабикян и компания ,с дежурните фотажии,и като цяло скъпо платена за да излезе сега.Доклада е тенденциозен,с обиди срещу БГ от определени вътрешни кръгове с користна цел търсещи лични дивиденти преди избори.От продажни индивиди което не трябва да остава без последствия ,а да се реагира навреме.
  • 59 Таратанци

    2 1 Отговор
    Американския департамент по правата да вземе да провери историческите архиви на България ,в наличност при тях и след това да се извини.Това с македонското малцинство е фарс и прозира лобизъм или некомпетентност.Херо нали чете българска история,или не чете!Провокаторите,създателите на този саботаж целят отношенията със СМ да боксуват ,а не да се намери решение
  • 60 До 52

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "кокоска":

    Колко да е прибрал,имаше ревизия ,нищо не е прибрал!Къде го слагаш Валери и как ще го сравняваш с Милиончевата " честната"!Оградата беше необходима заради наплива,то без ограда съвсем!Те пак минават ,ако не ги видят и по реката и в бусове и в хладилни камиони,и все пак към нас е слабо!
  • 61 истината

    3 0 Отговор
    нормално е най- корумпираните и най-фалшивите патриоти да са против доклада
  • 62 Санитарен инспектор

    2 0 Отговор
    Този монголоиден елемент става само за личен асистент на болната си майка.
  • 63 Резултата е

    2 1 Отговор
    Благодарение на комунизма натрапен на българите от Русия и политиката на 50 години комунистически братски интернационализъм, българите станаха безродници, глобалисти и българомразци...!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове