Last news in Fakti

2 Април, 2021 08:18 3 724 41

Цветан Цветанов: Не мога да бягам от биографията си

  • цветан цветанов-
  • републиканци за българия-
  • герб

Чувствам се част от процес в началото, когато ГЕРБ стартира и бях в изпълнителната власт. Но в последните две години не мога да се чувствам част от нещо, което превърна страната ни в една зависима държава от чужди интереси и държава, която днес няма медийна свобода, отбеляза председателят на "Републиканци за България"

Цветан Цветанов: Не мога да бягам от биографията си - 1
Снимка от 2013 година: БГНЕС, архив

Всички политически формации, участващи в предизборната надпревара заявяваха, че може би ще се създаде хаос на вота, защото правителството не предлагаше решения, макар за всички да беше ясно, че ще има пандемия и нов локдаун. Това каза председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в предаването „Денят ON AIR” по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му ситуацията e неглижирана от управляващите, не се e предложил никакъв протокол за провеждането на изборите и особено за хората, които са карантинирани.

„Сега, когато сме в локдаун, е абсурд всички карантинирани да могат да гласуват“, каза Цветанов.

Той сподели впечатления от многобройните си срещи в страната и заяви, че хората са объркани от непоследователността на мерките.

„Представителите на семейния и малък бизнес се оплакват от липса на подкрепа. Хората не знаят ще могат ли да получат здравни грижи ако изпаднат в критична ситуация и никой не вижда хоризонт и перспектива за личната си и професионална реализация“, коментира председателят на Републиканци за България.

„Ние призоваваме хората да гласуват. Всеки един човек трябва да осъзнае важността на своя глас, а не да оставя страната на случайността и на този хаос, който е в рамките на година и половина. Виждаме, че не могат да се справят“, каза той за управляващите и в отговор на въпрос това ли ще е най-ниската избирателна активност по време на парламентарен вот.

„Убеден съм, че "Републиканци за България" ще влезем в Народното събрание“, заяви Цветанов и даде пример с това, че само подписите, събрани за регистрация на партията за участие във вота бяха над 31 хиляди. „За да имаме тези проценти, които в момента ни дават социолозите, значи да имаме 13 до 20 хиляди гласа, а това е смешно“, категоричен бе той.

„Ние сме млада формация, но за шест месеца успяхме да изградим структури и да имаме хоризонтално покритие във всички области в страната“, припомни още Цветанов и сподели, че със зам.-председателя Павел Вълнев вече са обиколили страната няколко пъти, за да се срещат и разговарят с предприемачи, работодатели, граждани и симпатизанти по места.

„Вслушваме се и в нашите структури в страната, структурите бяха тези, които определиха водачите на листите и самата подредба на листите. Ние сме една от малкото партии, явяваща се на изборите с местни хора, които познават регионите си. Виждам го ежедневно на всички срещи“, заяви Цветан Цветанов.

„Много важно е една партия да бъде независима и да получава подкрепа от достойни българи“, каза Цветанов при въпрос за финансирането на ПП „Републиканци за България“. „Имам наблюдения от начина, по който Павел Вълнев беше направил медиен проект и всички журналисти, работили там могат да кажат, че в нито един момент не е имало някакво ограничение. По същия начин е и в партията“, категоричен е Цветанов.

„Аз съм участвал в управлението и не мога да бягам от моята биография, но мога да кажа, че като кандидат и избиран от Великотърновския район, винаги съм изпълнявал функциите си. За политиките, които съм реализирал и срещите, които съм имал с хората – оценката ще бъде дадена на предстоящите избори. А дали се чувствам част от статуквото – чувствам се част от процес в началото, когато ГЕРБ стартира и бях в изпълнителната власт. Но в последните две години не мога да се чувствам част от нещо, което превърна страната ни в една зависима държава от чужди интереси и държава, която днес няма медийна свобода“.

„Промяна ще направим с екипа, с който сме заедно в "Републиканци за България“, категоричен бе председателят на партията Цветан Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 temerut

    28 0 Отговор
    Има си хас!Остава и да се гордееш с нея!
  • 3 Поредният

    24 2 Отговор
    като Черепа опитващ се да избяга от правосъдието чрез политика.
  • 4 ЕНП

    30 1 Отговор
    НАГЛОСТ !!!
  • 5 АУУУУУ

    22 1 Отговор
    Абе ти и от тираджийските милиони не можа да избягаш 🤑🤑🤑🤑😂😂😂😂😂
  • 6 Ха ха ха

    20 1 Отговор
    Тук, тук! Седни!
    Сега махай с опашка!
  • 7 Цар Киро и царица Костадинка

    2 20 Отговор
    Цецо е най честният и достоен и кадърен политик, в неделя всички ще дадем вота си за господин Цветанов

    Коментиран от #25

  • 8 БАЙ Х@Й‼

    22 0 Отговор
    Не можеш да избягаш , АМА КАК ХУБАВО КРИЕШ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НЕЯ‼
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 безпартиен

    25 0 Отговор
    Ще повярвам само ако каже как със заплата от бюджета и без никакъв успешен частен бизнес успява да придобие собственост/5-6 апартамента/,да изучи деца в престижни ПЛАТЕНИ западни университети,да поддържа висок стандарт на живот!Как става този фокус?Сподели!Или да започнем всички да се занимаваме с политика,та да замогнем?
  • 12 Кресна

    25 1 Отговор
    ПРЕСТЪПНИК
  • 13 въпросче

    23 0 Отговор
    А от асансьора можеш ли да бягаш,Цвъки?!
  • 14 ГОСТ 1

    20 1 Отговор
    Не мога да бягам от биографията си, каза колекционера на апартаменти и виден крадец Цв.Цв. Нагъл,нагъл и пак нагъл. Само си представете ако тоя тип е начело на държавата какво крадене ще настане. Аз не мога.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Прави вятър

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    И не само вятър , е този Цветанов ,
    винаги е бил част от репресивната,
    политическа машина на ГЕРБ ?

    Цветанов , много бързо забрави" Шкембе чорбата" ,
    която яде на закуска, в същата тази държава САЩ,
    която не само се меси ,във вътрешните работи на България ,
    но и я управлява ,чрез подкрепа,
    на корумпираните политици , от Хунтата в България?

    Цветан Цветанов е аут , на тези избори!

    Неговата кампания е ?

    "Имал Кольо, дал Кольо?"?
  • 17 Черен Петър

    19 0 Отговор
    При тая биография един човек със съвест щеше да се скрие и да не се мярка повече в публичното пространство...Но съвест у Цвък? Да не говорим, че още плащаме за простотиите, дето натвори докато беше нещо като министър на вътрешните афери...И се чудя що все още не е зад решетките? Скоро съдеха една гладна баба, че свила кофичка мляко и хляб за да се нахрани, а тия ограбиха цялата държава и още са на свобода и се невинни като момини сълзи...
  • 18 Лелее

    19 0 Отговор
    И кафето не можах да си изпия !
    То бива , бива НАГЛОСТ ?
    ДА-Крадох , крадох , крадох ....
    Ма Вие ще ми простите ???
    Какво очаква да отговорим ?
    Ааа сетих се - Бееееее ...🐑
  • 19 каун

    15 0 Отговор
    Кат не можеш от биографията , бягай в затвора.
  • 20 Една

    11 0 Отговор
    престъпна биография !
  • 21 нннн

    16 0 Отговор
    Като имаш такава биография, върви е манастир на пост и молитва. Какво си ни цъфнал като въшка на чело.!
  • 22 пешо

    9 0 Отговор
    долен боклук
  • 23 адаша

    8 0 Отговор
    "...имаме хоризонтално покритие в страната..."! Тъй като нямате вертикално покритие в страната, няма да се класирате...
  • 24 Чиба боклуци

    13 1 Отговор
    Гледайте тоя да е под 1% Искам да видя как без субсидия ще връща бочовете си на кукловодите . Ще трябва да им работи без пари до края на живота си а и апартаментчето отиде
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ирена

    3 1 Отговор
    Цветанов да върне апартаментите и асансьора придобити с влияние и далавери.
  • 27 Цербера

    5 0 Отговор
    Цецо чети коментарите и виж плюсовете. Направи си хара кири, ама нямаш топки и достойнство. Ако не беше Борисов щеше да си стоиш некъде в ъгъла ляв или десен до краварката. Мишок...
  • 28 ууууууу

    1 5 Отговор
    Партия Републиканци е Цветанов,Вълнев и хиляди млади и компетентни хора.Не плюйте а отидете да гласувате и бъдете активни за да помогнете на промяната.До кога ще се примиряваме с тези,които ни унищожиха!
  • 29 One

    6 0 Отговор
    Този включи на задна скорост. Разбра, че неговата партийка няма да влезе в следващия парламент, а и че Борисов ще му прави мръсни номера-и сега се вайка какво ще прави след изборите. Оня тулуп до него-Вълнев, ще си иска парите ресто, ако Републиканци за България не успеят.
  • 30 Нели

    1 6 Отговор
    Факт е ,че всички бягат от ГЕРБ! Време е за Промяна! 21 е нашия шанс!
  • 31 Bork

    0 2 Отговор
    Негативите от неадекватното управление на ББ тепърва ще се усещат! Успех!
  • 32 BoLeto

    1 3 Отговор
    За жалост всички ние сме потърпевши! Истината е, че всички трябва да се пробудим и да желаем промяната. Вече имаме алтернатива 21!
  • 33 Шуменеца

    1 0 Отговор
    Колко от така наречените наши "политици" застават и го казват? Забравяме в коя държава живеем! Важното е да гласуваме 04.04_21!!!
  • 34 Joyful

    1 3 Отговор
    Всички нормални си тръгнаха от ГЕРБ! А сега да махнем и ГЕРБ от управлението!
  • 35 Stan

    1 3 Отговор
    Дано успеем да паркираме джипката без повече щети!
    На 4-ти с 21!
  • 36 КОен

    1 3 Отговор
    Това е много достойно,може би за това ,ще гласувам с 21
  • 37 НАГЪЛ РЪБ

    2 0 Отговор
    НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ НИКОГА ОТ БАВНОРАЗВИВАЩИЯ СИ КРАДЛИВ МАНТАЛИТЕТ ЗАЛОЖЕН ОТ БАЩА ТИ ТАМ КЪДЕТО НЕ Е ТРЯБВАЛО !
  • 38 Нели

    0 0 Отговор
    Да изпратим джипката на вторични ,заедно с Бойко , и да си гласуваме за точните хора! Републиканци , успех!
  • 39 колаБОРАНТ

    0 0 Отговор
    Има ли кой да му повярва ? А още повече и на бившия му главар- Вожда от Банкя ! Един дол дренки и психопати !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 хаха

    2 0 Отговор
    Боклук , хвърляйте го !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове