Last news in Fakti

5 Април, 2021 12:58 11 790 114

При 72,35% обработени протоколи: Разликата между ДБ и ДПС се топи

  • дб-
  • дпс-
  • парламентарни избори

Пoд грaницaтa зa пaрлaмeнтaрнo прeдcтaвитeлcтвo ocтaвaт "Възраждане" c 2,65% и ВОЛЯ-НФСБ c 2,45%

При 72,35% обработени протоколи: Разликата между ДБ и ДПС се топи - 1
Снимка: ЦИК

Рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри при 72,35% oбрaбoтeни прoтoкoли ca cлeднитe: ВМРO ocтaвa извън пaрлaмeнтa c 3,55%. Кoaлиция "БCП зa Бългaрия" ocтaвa трaйнo трeтa пoлитичecкa cилa c 14,91%.

Дeмoкрaтичнa Бългaрия e чeтвъртa c 10,14% oт глacoвeтe. Зa ДПC ca глacувaли нaд 204 хил. души и тoвa им oтрeждa 9,18% oт вoтa. Пaртиятa нa бизнecмeнa Вacил Бoжкoв имa 3,08%. "Изпрaви ce! Мутри вън!" зaceгa влизaт в пaрлaмeнтa c рeзултaт oт 4,92%.

ГEРБ-CДC прoдължaвaт дa държaт първoтo мяcтo c 25,85%, cлeдвaни oт "Имa тaкъв нaрoд" c 18,19%.

Пoд грaницaтa зa пaрлaмeнтaрнo прeдcтaвитeлcтвo ocтaвaт "Възраждане" c 2,65% и ВОЛЯ-НФСБ c 2,45%.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОКЛОН

    306 27 Отговор
    Поздрави за ИТН , ДЕМОКРАТИ И МУТРИ ВЪН!
    БРАВО НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА!

    Коментиран от #7, #111

  • 2 choko

    180 11 Отговор
    Най-прецакани са Шкембето и БожкоФ :D

    Коментиран от #10, #31, #46, #110

  • 3 2loop

    214 10 Отговор
    Там им е мястото на патериците - под 4 %

    Коментиран от #78

  • 4 Факт

    241 12 Отговор
    България сложи край на модела Борисов-Доган-Беевски- Гешев... Време е за ПРОМЯНА!!!

    Коментиран от #19

  • 5 ЕНП

    168 7 Отговор
    11 години стигат !
  • 6 българин

    225 4 Отговор
    Сега си наливам една ракия ,че и две ще пия ,защото ще ги няма нфсб, воля и вмро !!!
  • 7 Мимч

    137 5 Отговор

    До коментар #1 от "ПОКЛОН":

    Този вот е явно протестен или наказателен против герб.....

    Коментиран от #91

  • 8 Бойко резила

    78 6 Отговор
    Цункай го,напипай го
  • 9 Мой

    127 5 Отговор
    Добрите новини: Детронирането на бочко започна И ВЪПРЕКИ ЗАПЛАХИТЕ МУ СНОЩИ няма да управлява никога повече. Патериците му до една са ВЪН.

    Лошите новини: Ще плащаме субсидии на черепа и цвцв.
  • 10 куку руку ку

    74 14 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Най-прецакан е целокупният български народ!

    Коментиран от #35

  • 11 Владо

    133 4 Отговор
    Поздравявам всички участници във форума, които са гласували срещу мутроченгесарската измет. . Благодаря и на всички роднини и приятели в чужбина, които се представиха достойно вчера.

    Коментиран от #22, #25

  • 12 One

    61 3 Отговор
    ЦИК сега го играят господари на вота. Няма начин някой снощи да не им е звъннал и просъскал в телефона: Умната, че...знаете какво следва! И те, послушните, сега треперят над всяка една бюлетина. Ама само с усърдие не става.
  • 13 SDEЧЕВ

    18 101 Отговор
    РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ СА ПОБЕДА НА ЕНП(СДС,ГЕРБ,ДБ)ПОРАЖЕНИЕ ЗА ПЕС (БСП) И ИТН ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ЧЕРВЕНОТО ИЛИ СИНЬОТО ХАПЧЕ ДА ИЗПИЕ.EДНO ПРAВИТEЛCТВO НA МAЛЦИНCТВOТO МП ХРИCТO ИВAНOВ ДБ,CДC,ГEРБ,ИТН И БOЙ ПO ДПC,БCП И МУТРИТE НA МAЯ- ЗA ПРЪВ ПЪТ ПРAВИТEЛCТВO БEЗ ДПC И БCП. УДРЯЙ ПAРТИЗAНИТE И РAДEВ. БOЙ ПO ЧEРВEНИТE ХМEРИ

    Коментиран от #24, #47, #66, #83, #92, #107

  • 14 Георги Дочев

    90 3 Отговор
    Божков е малкия победител. Никой не очакваше да стигне над 3% при граница за влизане от 4% . Големия победител е Слави, адмирации и Респект . Най прецакания е ВМРО и шкембе чорбата , начело с цялата измелсвна листа

    Коментиран от #85

  • 15 еееееее

    69 1 Отговор
    Тези от СДС тотално го унищожиха, вече няма сдс и синя идея, за съжаление!
    Как можаха да се хванат с герб?!?!
  • 16 Милост никаква

    106 8 Отговор
    Този , който обяви война на народа си, снощи предлага мир и да не бъде разследван! Помним, че еничарите му биха мирно протестиращи,нали? Помним пачките,кюлчетата и пистолета ,нали? Помним обидите към сънародниците си нали? Помним че той си избра Главния прокурор,нали? Помним , че той разду и напълни с калинки държавната администрация ,нали? Помним, че направи всичко възможно да не гласуваме, нали? Помним, че сме на челно място по смъртност ,нали? Помним , че сме на челно място по бедност,нали? Помним , че сме на челно място по корупция,нали? Затова с мутри , не се преговаря ! Колкото и да молят за пощада!

    Коментиран от #23, #114

  • 17 Стойко

    73 16 Отговор
    В каква страна и Държава живеем??? Една крадлива шайка и грабителска хунта (ГЕРБ) да получи 700 хиляди гласа? Вярно че за тази клика гласуваха калинките от Държавната администрация и купения вот! Да гласуват 500 хиляди за един чалгар без програма, десетилетия опростачвал населението с вулгаризми и цинизми и васал и шут на мутрите от групировките в зората на демокрацията! Но все пак са останали мислещи и нормални Българи в тази клета страна! Това са тези 300 хиляди гласували за Демократична България , тези 150 хиляди пуснали своя вот за "Мутри вън" , тези 100 хиляди гласували за формацията на Васил Божков и тези 85 хиляди гласували за "Възраждане"! Сметнете ги колко са? Близо 700 хиляди останали читави и нормални хора в тази държава! Жалко е , но е факт!

    Коментиран от #56, #81, #99, #102

  • 18 Апел

    8 68 Отговор
    Българи! След като на изборите сега партия Атака получи 0.51% ( половин процент) и вече няма право на Държавна субсидия за която е необходим 1% , телевизията на партията АЛФА ТВ няма с какво да се издържа за да функционира и да плаща на журналистите си! Също така както заявиха от партията пред тях има 2 варианта : Да закрият партията и телевизията или да продължи да съществува само формално. Затова е открита дарителска банкова сметка за дарения на телевизия АЛФА! И моя апел е примерно 1 милион Българи да преведем по левче по Изипей където няма такси за превод и да подпомогнем партията и телевизията да продължат да съществуват! Едно левче е 3 цигари или половин кафе! Така че който желае да я има Алфа и Атака да преведе левчето по банковата им сметка. Късмет на всички!

    Коментиран от #32, #38, #65, #77, #104

  • 19 Ми да

    29 18 Отговор

    До коментар #4 от "Факт":

    Най-после чалгарска депутатска парламентарна група! Парламентът никога не е бил толкова извисен. Такова високо ниво!

    Коментиран от #36

  • 20 Дададаад

    22 1 Отговор
    Абе, като я слагате тая снимка, не намаляйте размера. Или пуснете линк към изображението. Тази прикрепена графика за нищо не става, като качество
  • 21 Ася

    39 4 Отговор
    За Борисов по добре беше да не купува гласове с нашите пари а да остане трети или четвърти от колкото да спечели и да не може да състави правителство.За това се иска акъл но къде в тиквата акъл.
  • 22 Варна

    6 17 Отговор

    До коментар #11 от "Владо":

    Евала, пич...не е нужно да ми благодариш! След като изпих кило стралджанска мускатова, изядох две салати,замезих с бахур и филе "Елена", ометох порция пилешки крилца в сос "Беарнез" и завърших със лава-кейк.....и като получих на ръка 300 BGN(от неизвестен доброжелател) , се надигнах и отидох да гласувам. Натиснах бутона на джаджата за ДБ и се оттеглих спокоен. Така, че всичко е точно. А парите....точно толкова не ми стигаха, за да си купя Мазерати Квадра Порте. 😉
  • 23 ртет

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "Милост никаква":

    И влиза в сговор, трябва да допълниш!!!
  • 24 хгфйдгф

    31 5 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    Иска ти се, нали :)))))
    Тва ли са новите опорки? Ама няма да стане. Борисов е политически труп.

    Коментиран от #42

  • 25 пешо

    7 17 Отговор

    До коментар #11 от "Владо":

    и кога ще се представят отново достойно "приятелите и роднините"? на следващите избори. до тогава ще ги виждаме само по летищата, на прибиране за коледа или великден. с дисагите, със самочувствието на "ние от западна европа/канада/сащ".
    верно, "достойно" представяне е. и голям принос за територията.
  • 26 Панов

    31 2 Отговор
    Някаква новина за ''инспекциите'' на боко няма ли днеска??????? Това сгрешени протоколи ама платена ''работа'' го знаем отдавна, това ''разменени'' машини или бюлетини също не е новина така че дайте джипката за да ни зарадва окото с някоя красива част на България ''инспектиращия'' че за друго не става.

    Коментиран от #39

  • 27 4 април

    38 2 Отговор
    Боко падна! Къде са гъзобли.зците? Гошо Марков, Гърневски, Рашидов, Манчо Манев, георгчо????? ПКП БКП ПКП ???

    Коментиран от #41, #49

  • 28 Чефо

    47 5 Отговор
    Възмутен съм от Варненци,как може да гласуват отново за Герб след всичките протести миналото лято.С Герб Варна продължава да затъва все по-дълбоко в ла..ата.

    Коментиран от #33

  • 29 ПКП

    34 2 Отговор
    Бах.ти тъпата тиква е Бойко
  • 30 Котарак

    41 1 Отговор
    Шкембе войвода е аут! Хи-хи-хи! На боко му паднаха две от колелата на триколката, а той не може да кара на едно колело. Мутропитека е свършен!
  • 31 Българин

    20 7 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Напротив...най прецакани са Българския народ
  • 32 Капитал

    35 2 Отговор

    До коментар #18 от "Апел":

    Ще даря 1000лв., само ми обясни и докажи с какво атака и сидеров ще помогнат на България. До сега нищо не сахнаправили, а сидеров си е тотол щета...
  • 33 Варна

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Чефо":

    Евала...ама как ТИ разбра за кого гласувахме? Да не би да си персонален преброител на бюлетините, или свише някой ти докладва кого подкрепихме? Дай някакво доказателство, за да те разбера какво плещиш.

    Коментиран от #51

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 12345

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    Да разбирам че с Винету, Далавери Шкембе войвода, и МАГАРЕШКИ беше по добре.
  • 36 Брей ...

    25 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ми да":

    За предпочитане и чалгаря,пред тъпата мутра.Шиши надуши теслата и започна да разпродава всичко и беж.Дръж му петите.
  • 37 ПКП

    25 1 Отговор
    Днес Бойко къде е на инспекция с джипа?

    Коментиран от #59

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 хгфйдгф

    13 0 Отговор

    До коментар #26 от "Панов":

    Няма ве, снощи спукал гума.
  • 40 Авеее

    7 0 Отговор
    ДЕЙБЪДЪБЪТОДЕЙБЪРЕЧЕ НЯКОЙ В ТУНЕЛА"ВИТИНЯ",ОТ СЛУЖЕБНА ЖИПКА.
  • 41 Котарак

    31 1 Отговор

    До коментар #27 от "4 април":

    Нащо ми се губят и Лъчезар Борисов, Тома Биков, Росен Желязков и биволица Сачева.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Русофил имигрира в русия .. Ъъъ

    6 19 Отговор
    лилиПУТИНистите са най прецакани ! Преброиха се . :)))Сбора на Костя Копейкин , Малинов и агент Гоце няма и 4% от гласувалите, под 2% от всички :)))))

    Коментиран от #112

  • 44 Невъзможно е

    11 1 Отговор
    С такива прдажници и агенти на тиквата като теб, станишеф, гергов и компания е нвъзможно....
    Квото можахте направихте за пртията!!!!
  • 45 Дани

    11 14 Отговор
    Досега парламентът беше един голям цирк с 240 клоуна,сега със Слави ще бъде шоу начело с най големия шоумен и ще бъде много весело.Хората обичат Слави това показаха изборите.
  • 46 Шошо

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Най прецакан е винкела 😄😄😄
  • 47 оня с коня

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    ей утьо, герб са тъмночервени!!!
  • 48 Статуквото в шаш

    12 0 Отговор
    Но когато новите се закълнат , тогава ще разберем кой какво е обещавал, какво е мислил и какво може. Да не стане "Внимавай какво си пожелаваш".
  • 49 О не

    19 0 Отговор

    До коментар #27 от "4 април":

    Инспектират завода за поцинковани кофи, може да си намерят работни места....
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Чефо

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Варна":

    Ти четеш ли резултатите от ЦИК по области,ами вземи потърси и прочети резултатите от Варна.

    Коментиран от #68

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Обективен

    7 20 Отговор
    Едно е ясно Бойко който го плюете 10 години пак ви го тури. Ся ще го видим и Славун който го раздава тежко. А за кака Кури кво да кажем ......тотална загуба на гласове . Направо да дава оставка и да се маха .

    Коментиран от #79, #84, #90

  • 54 ДС кадри

    9 1 Отговор
    „ГЕРБ - СДС“
    Иван Йосифов Кюркчиев - агент Ивайло
    „БСП за България”
    Бойко Клечков -ДС Кюстендил
    Велизар Енчев - водач на листа в Хасково. Разузнавач, ПГУ-ДС
    Емил Георгиев - кандидат за депутат от 23 МИР - София, трети в листата, агент Станислав, ОУ на МВР-Хасково-ДС; ОУ на МВР-Видин-ДС
    Иван Вачев - кандидат за депутат от 23 МИР - София, под номер 30 в листата. Щатен служител, ДС, отдел IV
    Иван Търпоманов - кандидат за депутат от Пазарджик, четвърти в листата. Съдържател на явочна квартира, псевдоним Кула
    Иван Димитров - кандидат за депутат от 25 МИР - София, втори в листата след лидера Корнелия Нинова. Агент Огнян, ДС
    Иван Борисов - кандидат за депутат от Разград, трети в листата. Съдържател на явочна квартира, псевдоним Ягода
    Крум Тодоров - кандидат за депутат от Враца, осми в листата. Съдържател на явочна квартира, псевдоним Валентина
    Румен Гечев - кандидат за депутат от Плевен (и настоящ депутат), водач на листата. Псевдоним Економов - секретен сътрудник, Първо главно управление-ДС.
    Сашко Лозанов - кандидат за депутат от Стара Загора, шести в листата. Щатен служител, ОУ на МВР-Стара Загора и Хасково.
    Таско Ерменков - кандидат за депутат от Разград (и настоящ депутат), водач на листата. Щатен служител, РУ на ГЩ
    Тодор Костадинов - кандидат за депутат от 25 МИР - София, под номер 15 в листата. Осведомител, Управление ІІ-КДС. Псевдоним Радослав
    Тодор Тодоров - кандидат за депутат от Пловдив. Щатен служител, РУ-ГЩ.
    Христофор Дочев - кандидат
  • 55 Демократ

    7 5 Отговор
    Слави мая и - христо вероятно ще представят новата троина клалиция
  • 56 Информиран

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Толкова, 10% я има, я няма.
  • 57 НЕЗАБАВНА

    18 0 Отговор
    Ревизия на гербавите!
    Нали са работили само в полза роду?
    Нали не са крали?
    Тогава от какво са притесняват?
  • 58 Тюрк

    15 1 Отговор
    Догане рестартирай тази партия ДПС и продай сарая иначе няма да получиш и 8% след 5 години.
  • 59 Копейкин

    6 3 Отговор

    До коментар #37 от "ПКП":

    Търси къде е паднала Корни от коня . Ще се събира БКП - ГЕРБ, БСП, ДПС, за последен бой. Москва каза - Приключвайте с цирка.

    Коментиран от #105

  • 60 шизофрения

    10 0 Отговор
    хаха, на когото не му допадат резултатите бълва злоба и нарича тези,които не мислят като него тъпи... и коя точно врачка ви каза,че при "чалгаря" ще сме по зле дори и от при пожарникаря
  • 61 хгфйдгф

    12 1 Отговор

    До коментар #42 от "SDEЧЕВ":

    Вариант 3:
    Временно правителство до новите избори, на което главната задача ще бъде да предотврати замитането на следите, да разчисти калинките и ЦИК. И ГЕРБ лягат в гроба, а ББ и още няколко задълго в ЦСЗ. Кво ще кажеш а?
  • 62 Митко

    13 1 Отговор
    Сега реално се видя защо ДПС винаги са били трети.
    Нямаше туризъм от Турция и се сринаха нещата.
    Ако и там имаше контрол, щяха да са още по-надолу.
  • 63 ДС кадри

    2 1 Отговор
    „Има такъв народ“
    Иван Хиновски - кандидат за депутат от Враца, втори в листата. Първо главно управление на ДС, секретен сътрудник. Псевдоним Хабов
    Николай Радулов - кандидат 24 МИР-София, втори в листата. Столично градско управление на МВР, щатен служител, разузнавач, назначен през 1981 г.
    Румен Попов - кандидат в Пловдив-област и 23 МИР - София, щатен служител на Разузнавателното управление на Генералния щаб (РУ-ГЩ)
    „Движение за права и свободи“
    Дауд Ибрям - кандидат в Русе, агент Искренов, ОУ на МВР-Пловдив-ДС
    Мехмед Юмер - кандидат в Силистра, агент Свилен, Трето управление на ДС (военно контраразузнаване), вече е обявяван от комисията по досиетата като кандидат на различни видове избори от 2007 насам.
    Рамадан Аталай - водач на листата в Пловдив-област, агент Вергил, СГУ-ДС, дългогодишен депутат от движението.
    Рушен Риза - водач на листата в Ловеч, агент Петър на ОУ на МВР-Варна-ДС, бивш депутат
    Сандо Захариев - кандидат от София-област, агент Маринов на ОУ-МВР-София, обявяван като кандидат на местни избори
    Стоян Стоянов - кандидат в Кюстендил, резидент Йордан, към ДС-Софийски затвор
    Стоян Димитров - кандидат в 23-и район в София, агент Величков, Второ главно управление-ДС
    Янко Янков, водач на листата в Ямбол, нещатен служител, МВР-Сливен-ДС, обявяван като депутат
    „Изправи се! Мутри вън“
    Христо Илиев - кандидат за депутат от Сливен, на 11-о място в листата. Управление III-IХ-III на ДС, регистриран през 1989 г., агент Янко
    Марияна Чо

    Коментиран от #69

  • 64 Max

    5 1 Отговор
    Колко е хубаво!!!:))))
  • 65 санчо панса

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Апел":

    Българино - има и трети вариант - сидерчо да си продаде активите и да си я самофинансира телевизийката. А колкото до превеждане на левчета - айде и на мен да преведете а ? обещавам и аз да направя телевизия!
  • 66 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    Няма такъв номер- само служебно правителство и ревизия на сделките!

    Коментиран от #76

  • 67 Гербар

    1 9 Отговор
    Победа победа
  • 68 Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Чефо":

    Разбирам. Но не вярвай много на ЦИК- в политиката и изборите има много инструменти, методи и похвати, които заблуждават гласуващите. Опитай да вземеш кокал от куче...обратното на твоето мнение мисля. Не да предизвиквам спорове, Стефан или както там ти е името.
  • 69 А.така

    7 0 Отговор

    До коментар #63 от "ДС кадри":

    Обаче ако бяха работили за ЦРУто друг звучи някак а?
  • 70 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    Не може да се замени незаменимото-пекинската патица е емблема на герп вовеки веков!
  • 71 Соломунчо

    1 4 Отговор
    Кой как ще изпълни предизборните си закани. Копейкин пак се субсидира чрез свойте съучастници.Славейчо ше намаля субсидите и депутатите , т е нещо като харакири.Шарен свят, поне настъпи известно разнообразие , щот и на ББ му омръзнало да управлява , бил самотен.
  • 72 Василева

    4 1 Отговор
    А сега накъде?
  • 73 Gowko

    9 0 Отговор
    Ммда.,още малко ако се задържат тези преброявания ГЕРБ може да мине и 30 %.Масово се пренаписват протоколи.Трескаво се включва целия контингент от ченге до дилър.Лично Борисов брои протоколите.Паниката е ужасна.
  • 74 БКП=герп+дпс

    4 1 Отговор
    Браво българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Гост

    2 5 Отговор

    До коментар #66 от "гост":

    Има, има! При това положение Бойко ще управлява отново поне до есента, когато ще има нови избори.
    Запознайте се със закона и тогава пишете. Служебно правителство на куково лято.
  • 77 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Апел":

    Да си продаде златното пръстче!Подигра се хората!
  • 78 big

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "2loop":

    Ами тези в новото НС? Нали Ви е ясно, че ДБ са членове на ЕНП и приятелчетата на Боко могат да ги натиснат! Там обещават и пари и подкрепа срещу нещо разбира се!
  • 79 Опа

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Обективен":

    Щото сме обективни, колко по малко депутати ще имат победителите?
  • 80 СиСи

    8 0 Отговор
    А аз ще ги питам тези държавни служители,които гласуваха за ГЕРБ , защото им увеличиха заплататите 2020 , вземаха цели заплати без да ходят на работа , за тях нямаше "на 4 часа" и неплатен отпуск ,но това беше с пари на кредит от ЕС и с приходите от 2019 . Сега ,когато 2020 икономиката е на дъното и най-много до септември им давам да ги държат и започват съкращенията. Това е жалката истина , ББ си ги купи и тях и пенсионерите с по 50 лева напълно законно за да кара още 4 годинки с имунитет. И да продължават да подсмърчат като си изпращат децата на летището.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Апостоле бойко

    0 7 Отговор
    Демокрациата е победител българиа товайе ГЕРП
  • 83 Гиги

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    много сте зле Гербавите псет.....поражение е за вас краи с герб и дпс и шиши .остави ги бсп на умряло ку4е нож вадиш хахха а
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Софиянец

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Георги Дочев":

    Mагарешки е най-прецакан, продава евтино гориво, сега вдигна цената след изборите.. но народа го разбра що за стока е тоя.. дето се коалира с ( Валери Симеонов един прост ... )
  • 86 гост

    4 0 Отговор
    Апание и скубание и драпание.
  • 87 kyky

    7 1 Отговор
    копейката, магарешки и валерито ще видят парламента през крив макарон
  • 88 До ЦК на ГРОБ

    8 1 Отговор
    На какво основание крихте резултата на БНО, а показвахте резултатите на вечни маргинали като Воля и Възраждане ?
  • 89 И сега кво

    6 3 Отговор
    Заседанията на парламента ще се откриват с балет магаданс хи хи х..

    Коментиран от #98, #106

  • 90 Дааа

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Обективен":

    Обективния,колкото и да плюеш връщане назад няма .Буци няма да ви маха от джипката повече ама никога запомни.
  • 91 ПСР

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мимч":

    Абсолютно.ББ губи София..../без Факултето,разбира се,там думата на Данчето е закон/.ГЕРБ губи много мандати в новия Парламент.ГЕРБ губи българите в чужбина.И най-важното-ГЕРБ губи Премиерът си.Язък за едногодишното пътуване из България с дЖипката и дежурният антураж-куфари.Протестът спечели.БСП не ми се коментира-оставки трябва да има там.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Русский

    0 1 Отговор
    Къде, къде си проститутката...
  • 94 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор
    Защо не изчакате и да обявите резултатите след ,като имате резултатите от гласувалите в чужбина!Много дразни това 1/4 от гласувалите за гроб.При следващи избори шайката на банкянския разбойник няма да вземе и резултата на ниновата номенклатура!Демократи ще бъдат преди дпс,не се мъчете разликата между гроб и ИТН ще е ,около 1%!Като имате в предвид,че изборите ги правиха хората на чекмеджан......
  • 95 чиче

    5 0 Отговор
    В тези близо 26 процента колко цигане по 50 лева има
  • 96 Борисов Б

    5 0 Отговор
    Радев ме мина с двеста! Направо свят ми се зави!
  • 97 Верно ли

    6 0 Отговор
    Все пак е утешителна награда, че повече няма да гледаме Шкембе воевода, Релсата и Магарешки повече. Ще видим с другия Тулуп как ще се развият нещата, но със сигурност Ерата на джипката приключи. Няма да е лесно, но нищо хубаво в живота не е лесно.
  • 98 oooo

    0 2 Отговор

    До коментар #89 от "И сега кво":

    Hе с Краси Радков и ще имитира всички в парламента а Гешев ще води шоуто на слави
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 111

    3 0 Отговор
    Тулупите си правят сметки пак да им слугуват в новия парламент. Всички партии заедно трябва да оспорят резултатите от вота!
  • 102 Верно ли

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Тук съм напълно сигласен с теб, но уви - такава ни е българската реалност.
  • 103 SDEЧЕВ

    0 2 Отговор
    БРЕЙ ТОЛКОВА ЛИ СЪМ УМЕН?

    Коментиран от #109

  • 104 Верно ли

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Апел":

    Е с'а веднага ще му дам на "Златният пръст" едно левче :))) Виж, ако дарителската сметка е за спешна хоспитализация в специализирано заведение, където ще е под постоянен надзор, бих се замислил :)
  • 105 Бай той

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Копейкин":

    Така, както си ги изредил са повече от 121 депутата. Къде отиде Великата победа на улицата.
  • 106 asdf

    3 0 Отговор

    До коментар #89 от "И сега кво":

    Не, няма да се откриват. Пак ще гласуваме и този път ще е 100% машинно.
  • 107 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    Те ГЕРБ,винаги са били правителство на малцинството.
  • 108 Бай Шиле

    0 2 Отговор
    ПОБЕДА!УРА! Слави ме покани за зам.министър на земеделието.Да отговарям за овчиците.Отказах понеже всичко е разработка на военните.Искам посланик в Русия.На 80-те процента честито!
  • 109 хгфйдгф

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "SDEЧЕВ":

    Не, не се притеснявай.
  • 110 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Тъпаците Ако бяха гласували за ДБ вместо Божкоф щяха поне нещо полезно да свършат, а сега с гласовете от Турция пак ще ни го наврат
  • 111 Защо печели

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПОКЛОН":

    чалгата и Тошковото ?

    Преди 2 години бях на море в Синеморец .
    Един ден дойдоха 3 човека да търсят квартира и хазаина каза че може да им предложи стая и че местото е уютно и е много тихо .

    Тогава единия разгневен отвърна – изобщо не ми харесва, аз искам като спа ДА МИ ДЪНИ ЧАЛГА !

    С чалга матр’иял, чалгата печели .
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 АЙДЕ СЕГА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

    1 0 Отговор
    И ПОЧВАМЕ ВСИЧКО ОТ НАЧАЛОТО. ...БЕЗ НИКАКВИ МУТРИ. .НАШИ И ВАШИ. .
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове