Last news in Fakti

8 Април, 2021 12:52 8 377 79

Волгин скочи на "Демократична България"

  • петър волгин

Ако разумните хора не намерят сили да се противопоставят на това, петата колона на либералната нетърпимост ще стори ужасни неща

Волгин скочи на "Демократична България" - 1
Снимка: БГНЕС

Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична България" неща от сорта на "модерност", "цивилизованост", "свободомислие". Нищо такова "Демократична България" не е. Това написа във "Фейсбук" журналистът и писател Петър Волгин.

Тази формация, изчистена от всичките снобски думички, е чисто и просто авангардът на либералния фашизъм в България.

За тези хора нашата родина има значение само дотолкова, доколкото може да бъде превърната в поредната територия, където да бъде забито победното флагче на шестващата по света идеология на либералната нетърпимост. Според тази идеология човекът трябва да бъде лишен от всякакви привързаности - към нация, класа, семейство, дори към собствения си пол. Човекът в представата на либералните фашисти трябва да бъде самотен атом, който да бъде лашкан в посоката, в която го насочват елитите. Именно затова трябва да бъдат разрушени всички общности. Под претекст, че така се осигурявала максимална "свобода" всъщност се отнемат всички свободи.

Отделят ви от родината, от социалната ви група, от семейството. От всичко. Казват ви, че така ви правят свободни, а на практика ви превръщат в абсолютни роби. Този либерален фашизъм има своите различни политически представителства в различните държави. В България тази човеконенавистническа в дълбоката си същност идеология най-последователна се налага от "Демократична България".

А прокарването на Истанбулската конвенция у нас е само първата стъпка към разрушаването на обществото и към превръщането му в сбор от неориентирани индивиди.

Ако разумните хора не намерят сили да се противопоставят на това, петата колона на либералната нетърпимост ще стори ужасни неща.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    51 92 Отговор
    Други няма.Добри,лоши,това е.Който иска по добро да направи партия.От дивана лесно се критикува.

    Коментиран от #26, #60, #65, #77

  • 2 Демократична България

    17 33 Отговор
    ‼️Установи се, че при машинното гласуване в листата на Демократична България в МИР- Велико Търново, е въведена НАПЪЛНО СГРЕШЕНА подредба на кандидатите. Подадена е жалба в РИК.

    ‼️Призоваваме всеки, който е избрал да даде вота си за Демократична България в МИР Велико Търново да го направи хартиено. Молим да разпространите информацията, за да достигне до колкото може повече хора. Вашият глас има власт! Затова ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 3 СЛАВИ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

    19 10 Отговор
    ‼ЦИК официално СПРЯ машинното гласуване в МИР Велико Търново! Единствената възможност за гласуване остава чрез хартиена бюлетина. ‼

    👉До решението се стигна след сигнали за сгрешена листа на Демократична България в машината. Кандидатите се оказаха разбъркани в листата.

    👉Резултатът бе разминаване между отбелязаната на машината преференция и името на кандидата, което излиза в хартиения отпечатък след гласуването.

    Надежда Йорданова:

    ❗Това е безпрецедентно по обема си нарушение в изборния ден в България.

    👉Първите сигнали за това бяха подадени още в 7:15-7:20 часа.
    ⁉От Демократична България от 3 февруари говорим, че трябва да се вземат мерки за гарантиране на сигурността на машинния вот. Не бяхме чути. Резултатът е видим.

    👉От самото начало на изборния процес Демократична България настояваше за независим одит на машините, който така и не беше позволен.

    ✅Гласувайте за свобода, законност и модернизация. Не оставяйте някой ДРУГ да направи избора вместо ВАС.

    #БългарияМожеМногоПовече
  • 4 Дъра бъра

    121 43 Отговор
    Ами прав е, тия са джендъри,те са родоотстъпници и скоро ще го видим.
  • 5 Електра

    17 52 Отговор
    Скочил бил, как ще скочи като са заедно на левия бряг...
  • 6 Статистик

    45 79 Отговор
    Къде си бре, бастун.
    Ходи се отърквай на кУрнелия. Нито ДБ, нито Слави са цъфнали, ама процесът по изстъргване на тия тулупи дето ги гледаме последните 15-20 години започна и такива като теб дето им е мъчно могат да си ходят барабар с тях!
  • 7 дядо Шишарко

    24 46 Отговор
    Ко не, откъдя накъдя Бойко ша хвърля мандата бря. Ся Краднелия и сестра Галевица, къде ще си дръгнат лъжливите, миризливи и крадливи пърдялници бря. Да са стяга дългия, ако не е преминал и той на левия бряг, като Рада дълбоката и СС Момата бря.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дцс

    29 69 Отговор
    тъп комунист
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рашка с прашка

    43 81 Отговор
    Другаря Волгин реве срещу всичко, което ни прави едно с европейските народи и ни отдалечава от Рашка.
  • 12 Демократична България - Пловдив

    3 23 Отговор
    📢 Актуална информация за сигнали и нарушения в изборния ден, подадени към Ти броиш към 09.30 ч.

    Близо 100 сигнала за нередности и нарушения в начина на протичане на изборния ден са получени от 3 април до 4 април към 09.30 ч. от сигналите на застъпниците на Демократична България и тези в платформата Ти броиш:

    🗳️ 2 нарушения за агитация в деня за размисъл.

    🗳️ Сигнали за грешни адреси на изборните секции в Брюксел и Гренобъл.

    🗳️ В 4-ти МИР, Велико Търново, листата на Демократична България при машините за гласуване е разбъркана - сгрешен е редът и преференциите на кандидатите в листата, което не позволява на гражданите да посочат коректна преференция.

    🗳️ Получени са множество сигнали с непоставяне на втори печат от комисията при пускане на бюлетината в урната в няколко МИР-а в цялата страна, което прави гласа недействителен.

    🗳️ Множество сигналите са свързани с неработещи машини и разместени номера на преференциите.

    🗳️ На защитници на вота от “Ти броиш” е отказан достъп до секции в поне 5 секции към момента, въпреки изрядните документи. Един от случаите е в 23 МИР София. Сигналът е насочен към съответната РИК.
  • 13 Дельо Хайдутин

    27 59 Отговор
    Волгин да скочи с волгата в реката.
  • 14 Анадол

    35 62 Отговор
    Абе,Вулвин що си не боднеш една петолъчка и да си ходиш от радиото.
  • 15 ИЗРИТ ВАНЕ

    67 19 Отговор
    прoкaрвaнeтo нa Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция у нac e caмo първaтa cтъпкa към рaзрушaвaнeтo нa oбщecтвoтo и към прeвръщaнeтo му в cбoр oт нeoриeнтирaни индивиди. ДА ИЗРИТАМЕ МЪРШИТЕ ОТ Д Б ............... ТЕ СА ГЕРБЕРАСТИ В ОВЧА КОЖА
  • 16 Електра

    12 30 Отговор
    Скочил бил, как ще скочи като са заедно на левия бряг...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ТаУмВзе

    16 28 Отговор
    Абе волгин, каквото заповядат краварските господари на колинията, те тва ще е. Чукча не читател, Чукча писател.
  • 19 Матей

    38 16 Отговор
    ДБ как са скрили досега ,че са либерал-фашисти и се намърдаха в НС,СЕГА ЩЕ НИ ЧУКАТ СОЛ НА ГЛАВИТЕ. Гласовити ,лъжливи ,сво-ла-чи,не се иска много да се задълбочаваме,за да го разберем.И как да не остане човек с усещането ,че изборите пак са натъкмени,но вече в друга плоскост,герб да отпадат постепенно и да бъдат заменени от по-крайни нео-либерали.
  • 20 1234

    48 10 Отговор
    В тая партия е и Тафров. Повече няма за какво да се хаби мастило.

    Коментиран от #53

  • 21 МОШЕТА

    60 14 Отговор
    КОИ СА ДБ - МИ ТОВА СА КРАДЕЦА КОСТОВ И МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ !
  • 22 Иван

    56 13 Отговор
    Сорос и Костов много са се зарадвали на успеха на Демократична България!
  • 23 Диверсант

    25 19 Отговор
    ВАЖНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОФИСА НА ПАРТИЯ ИМАТЪПНАРОД ....... Уважаеми ....... ци, предстои ни смяна на името България с Чалгария, както и националния химн. За целта събираме предложения от архива на Куку Бенд и нашия лидер. ... 😂😂😂
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 стоян

    20 33 Отговор
    Какво може да каже едно кумунисче -И защо това кумунисче все още е в държавното радио-няма ли кой да го уволни
  • 26 ЛЕТ МИ БИЙ

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    НИЩО ЧУДНО ДА ИЗДИГНАТ ИВАН КОСТОВ ЗА КАНДИДАТ ПРЕМИЕР.....КАБИНЕТ КОСТОВ ВТОРИ..😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #79

  • 27 Българин

    33 12 Отговор
    Джендърите христо иванов и иео прокопиев заедно с боко в затвора! Незабавно!
  • 28 Казуар

    24 38 Отговор
    Другарят Волгин смята, че светът трябва да се управлява от диктатори като Путин, Ердоган, Мадуро, китайския диктатор и други.

    Коментиран от #35

  • 29 Демократична България и Слави Трифонов

    38 3 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 30 Уйке

    34 3 Отговор
    Тепърва ще лъснат неща, които ще светнат наивните избиратели, че пак са подведени и пак са излъгани! Но за съжаление това е нашият народ-наивен и доверчив! Такъв народ винаги се намира кой да го яхне и язди, язди...!
  • 31 АМОН

    22 31 Отговор
    ЗАЩО ДА СА ФАШИСТИ БЕ ВОЛГИН ?!!!

    ЗАТОВА, ЧЕ ИСКАТ 80 ПРОЦЕНТОВИ СЪКРАЩЕНИЯ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ??

    ЗАТОВА, ЧЕ ИСКАТ СЪДЕБНА РЕФОРМА ЛИ?!!

    ИЛИ ТИ ИСКАШ ВОЛГИН СИСТЕМАТА ДА СИ ОСТАНЕ ТАКАВА - да продължи ГЕШЕВ и ГЕШЕВЩИНАТА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И ПРАВЯТ БЕЗОБРАЗИЯ НЯМАЩИ АНАЛОГ В ИСТОРИЯТА НИ.

    ДИКТАТУРАТА ИДВА ОТ ГЕШЕВ И БОРИСОВ, А НЕ ОТ ХРИСТО И ЕКИПА МУ!!

    Коментиран от #42

  • 32 Софиянец

    13 15 Отговор

    До коментар #24 от "Йосиф":

    Защо да млъкна евреино, в Белене ли ще ме вкараш?! 0.4% гнусофили сте, скоро идва и вашето време!
  • 33 боримецата

    17 4 Отговор
    Калина Андролова къдей,българската Райна княгиня?Борисов недоузрелият Георги Бенковски!
  • 34 Диян

    32 14 Отговор
    Ерудиран, смислен и умен човек, разкрил е големите демократи от ДБ и правилно ги е нарекъл анангардът на либералния фашизъм у нас.
  • 35 Иван

    24 14 Отговор

    До коментар #28 от "Казуар":

    Ти на другаря Волгин на малкия пръст не можеш да се намажеш,разбра ли капутче такова?!?
  • 36 Русофил Ъъъ

    14 30 Отговор
    Волгин не разбра ли, че лилиПУТИНистите ce преброиха . Не видя ли, чe Костя Копейкин , Малинов и агент Гоце нямат и 2%. Партията на милионерите и пенсионерите - БCП, също ги няма:))))) Нaрoдът вярвa нa зaвeтитe нa Рaкoвcки, Лeвcки, Бoтeв, Зaхaри Cтoянoв, Cтaмбoлoв, a нe нa рублaджии шaрлaтaни. Мocкoвcкитe прoдaжници мoгaт дa cтaнaт упрaвлявaщa пaртия у нac caмo cъc cилaтa нa руcкия бoтуш и шмaйзeр.

    Коментиран от #46

  • 37 Спасов

    9 18 Отговор
    Тоя е съвсем ошашавен...
  • 38 Сделано в СССР

    14 13 Отговор
    Cъдeбнaтa рeфoрмa я cпряхa БCП,ДПC и OП. Гeшeв гo избрaхa ГEРБ, ДПC и БCП , чрeз квoтитe cи във ВCC, Цaцaрoв гo избрaхa ГEРБ, ДПC и БCП. Нaд 3 млрд. нaши пaри, хaризaхa нa мocкoвcкитe бaндити ГEРБ и БCП .... БCП e чacт oт прoблeмa , чacт oт мaфиятa.
  • 39 Zidil

    12 21 Отговор
    Този от злоба не е могъл да порасне, пръска злъч,щом заговори за ДБ! Какво беше "идеология на либералната нетърпимост"? Хем либерална,хем нетърпимост?!! Отвратителен путинофил! Ха,телефонът ми изписа порнофилм🤣🤣🤣
  • 40 Сандо

    26 10 Отговор
    Прав е Волгин,но кой да го чуе?
  • 41 хах

    6 19 Отговор
    Тоя ако иска може и на Путин да скочи. Синя Волга с червен волан.
  • 42 Само да питам

    19 4 Отговор

    До коментар #31 от "АМОН":

    Христо Иванов от кой екип беше и какъв го раздаваше там?! Много ви е дълга "паметта" за едни, а къса за други!!!
  • 43 пешо

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "Софиянец":

    волгин го помня като ученик, от преди 89-та още, от събиранията в "дома на киното".
    а ти от кога си софиянец?
    и това ли са доводите ти?
    що ли питам...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Кавали

    28 6 Отговор
    Знае ли някой как гласува Ристьо Иванов (пинокио) който много реве за машинно гласуване. Тая подлога на мафията гласува с хартиена билютина да ви е честито.

    Коментиран от #48

  • 46 Айде, бе

    1 15 Отговор

    До коментар #36 от "Русофил Ъъъ":

    А ти не видя ли, че във всички партии в бг има русофили😊кои по дейни да направят поток или аец, кои чалгари и джендъри дето пък хептен нищо не могат да направят без подкрепата къде на дейно те, къде на бсп и президента пак избран за русофилство:)))
  • 47 Социнженери

    17 2 Отговор
    Всъщност истинските червени у нас,пък и в САЩ са точно иzтърсаците на Шоrош и Демокrаsтавата партия на САЩ.Новите-стари социални инженери. Кои са в Дай България? Христо Иванов - наследник на коминтерновци,Кристиян Таков - от родата на члена на Политбюро Пеко Таков,Радан Кънев с леля си партизанката от рода Кордова,Слчи Кордова и роднините си gейоvе в Израел,Костов с партизанската рода на леля си и даскалуването по политикономия,Роsенчо - комсомолското секретарче,съдията и прокурор в Разград от времето на възродителния процес,т.н генерал Gном...... Това са хора теоретично познаващи и изповядващи културния марксизъм,tроцкизма,dженdъризма и либеrаsтията. Отвън зелени tалибани,а отвътре проводници на идеите на Енгелс от "Произход на семейството,частната собственост и държавата" - без религия,без християнство,без моногамно семейство,права на sексуалните dевианти. Това вече един път е постигано в Съветска Русия при Ленин и Троцки,постига се в момента в САЩ и ни се подсунва на нас.
  • 48 ми иии

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Кавали":

    Всеки може да си бърше задните части с каквото иска.
  • 49 Сатаната

    3 9 Отговор
    Той скочил, ама не се подмил.
  • 50 Просветен илюминат

    6 1 Отговор
    С политика явно не става,показа го живота.
    С приказки и теории пак не става.
    Лозето си иска мотика.
    А промениха ли хората мисленето и защо чакат някой отново да ги води?
    Ако има човек проблем всеки ще се намери да му даде акъл,но от кого зависи той да си реши проблема?
    От него нали?
    Коя партия ви разреши проблемите?
    Ако външният дълг расте,то тогава защо се продължава да се живее по начин от който само се губи?
  • 51 Лошо коментирате бе хора

    6 2 Отговор
    Спрете с лошото
  • 52 Наблюдател

    17 2 Отговор
    Прав е!
  • 53 Бай Вълчан

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "1234":

    И т.н. генерал Атанасов. Това ми е достатъчно.
  • 54 choss

    11 19 Отговор
    Това руско мекере е лице на тъпата пропаганда! За да съчетаеш либерализъм с фашизъм, две напълно несъвместими понятия, се иска бая тапигьозлък! Рушляците и техните марионетки са царе на пропагандните клишета!
  • 55 Страничен

    10 15 Отговор
    Много такива другари-джендъри като Волгата ще плюят и ще очернят!
  • 56 ИСТИНАТА

    13 6 Отговор
    БРАВО!
  • 57 Павел пенев

    13 9 Отговор
    Браво г-н Волгин. Има ли кой да прочете тво коментар? Ген. Атанасов и Христо Иванов поне могат да четат, но не очаквайте нищо друго от тях. Умни, красиви и интелигентни-грънци.
  • 58 Бай Шиле

    11 1 Отговор
    Волгин, много дъ-ъ-лго бе.Достатъчно беше да напишеш имената на актива на тая "партия".

    Коментиран от #73

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Иво

    3 5 Отговор
    Интересно ми е - колцина от пишещите да чели Истанбулската конвенция?!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Сух

    1 0 Отговор
    Кво разправяш добри, лоши няма? Ами то ако е така за кво стърча, като изпразнен , до онзи ден на протестите? Щом нямало други дай да натресеме западни приятели 1 и 2! За това ли се бориш??? Марионетка на конци, ми да ви го сложа на голямото добро утро, м? Най-вероятно ще ви хареса предвид вятъра на промяната. Ай sektир от такива като вас, верно ми е писнало от ибr£кчiи облечени, като принцове.. Мравунчо..
  • 65 Сух

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    # 64 е за теб..
  • 66 МИХАЙЛОВ

    6 4 Отговор
    ....ДАЙ БЪЛГАРИЯ
    НА РИСТЮ БОЙКИКЕВИЯ
    И НА ИВАН КОСТОВ
    СА ГЕСТАПОТО И ЕСЕСА
    И ШПИЦКОМАНДИТЕ
    НА ЛИБЕРАЛНИЯ ФАШИЗЪМ
    НА САЩ В БЪЛГАРИЯ
    И СА ПРЯКО РЪКОВОДЕНИ
    И КОМАНДВАНИ И ФИНАНСИРАНИ
    ОТ ЦРУ НА САЩ
    И ОТ ДЪРДЕПА НА САЩ
    И ИЗПЪЛНЯВАТ
    ВСИЧКИ ЗАПОВЕДИ, НАРЕЖДАНИЯ,
    ПОСТАВЕНИ ЗАДАЧИ
    И ЦЕЛИ НА САЩ...
    ...ТОЧНОТО НАЗВАНИЕ
    НА ТЕЗИ ЕНИЧАРИ НА ЦРУ НА САЩ
    ТРЯБВА ДА БЪДЕ -
    - ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ
    БЪЛГАРИЯ НА САЩ...
    ....ФАШИСТИТЕ НА ДАЙ БЪЛГАРИЯ
    ТРЯБВА ОЩЕ СЕГА
    ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ
    ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ
    И ДА НЕ БЪДАТ ДОПУСКАНИ
    ДА УЧАСТВАТ
    В КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО...
    ...НАЙ - ВАЖНОТО Е
    ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ
    ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ КАТЕГОРИЧНО
    ОТ ФАШИСТКАТА СГАН
    НА ДАЙ БЪЛГАРИЯ -
    - ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ
    БЪЛГАРИЯ НА САЩ...
    ...ЛИБЕРАЛНИЯ ФАШИЗЪМ
    Е СИ Е ВАРВАРСКИ ФАШИЗЪМ,
    НО МНОГО ПО - ЖЕСТОК И СВИРЕП
    ДОРИ ОТ ХИТЛЕРОФАШИЗМА...
  • 67 Катя

    7 2 Отговор
    ДБ са манипулатори и нищо повече.
  • 68 На демократи

    6 3 Отговор
    никакво доверие. Лъжат, много крадат и са нагли. Те ни докараха сегашното положение.
  • 69 Мартин

    8 4 Отговор
    Абсолютно прав е Петър Волгин! Зад "Демократична България" прозират интересите на кръга "Капитал", чийто идеолози са Иван Кръстев - Красавеца и Иво Прокопиев - Фараона! Но хората късно ще се усетят и за това!
  • 70 там си

    1 5 Отговор
    я са скрий ве
  • 71 ПРООТЕСТ

    4 2 Отговор
    САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА, 120 ДЕПУТАТИ И 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ ЗА ТИЯ МАСКАРИ.
  • 72 Gen Gurko

    5 0 Отговор
    Напълно вярно! Подписвам се с две ръце за това.
  • 73 Достатъчно

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бай Шиле":

    Ами коментар 47 ги е описал дастатъчно точно - зелени отвън червени отвътре и по наследство.
  • 74 ГЛАС НАРОДЕН

    1 1 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.
  • 75 Борис

    2 0 Отговор
    Напълно е прав за това: В България тази човеконенавистническа в дълбоката си същност идеология най-последователна се налага от "Демократична България".
  • 76 111

    1 2 Отговор
    Волгин, не помагаш по никакъв начин в изнервената ситуациЯ.
  • 77 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД.За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а бате Ламбо беше техен кумир, Бог да го прости. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 2000 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите изроди и да възстанови суверинитета си, като върне Търновската(сребърна) Конституция.
  • 78 факт

    0 0 Отговор
    все пак народа е на предела на търпението си!и излъжат ли го става много жесток!
  • 79 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "ЛЕТ МИ БИЙ":

    Само като направиш анализ на партиите и се вижда дългата ръка на Иван Костов и ДС ченгетата зад него. В случая ако тия бандити от ДБ-ДСБ, МаяМа и БСП успеят да съставят правителство подкрепено и от ДПС ни чака Орешарски 2 и кандидат за президент Делян Пеевски.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове