8 Април, 2021 14:52 10 403 84

Мартин Димитров пред ФАКТИ: Няма какво да правим заедно с ГЕРБ, БСП и ДПС

  • мартин димитров-
  • демократична българия-
  • гражданска квота-
  • преференциален вот-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс-
  • лустрация-
  • изборен кодекс

"Аз лично смятам, че ако се стигне до следващи избори, това не е проблем. Може да се окаже решение", заяви икономистът, постигнал впечатляващ личен вот с преференции в София

Мартин Димитров пред ФАКТИ: Няма какво да правим заедно с ГЕРБ, БСП и ДПС - 1
Снимка: ФАКТИ

"Ситуацията е доста сложна. Винаги съм казвал, че с ГЕРБ, БСП и ДПС няма какво да се прави заедно. В момента и трите партии имат блокираща квота. Това изключително много усложнява положението. Аз лично смятам, че ако се стигне до следващи избори, това не е проблем. Може да се окаже решение". Това заяви пред ФАКТИ икономистът Мартин Димитров, избран за народен представител от гражданската квота на "Демократична България" в София, 24 МИР. Това се случи, въпреки че Димитров бе поставен като пети в листата на обединението в 24 МИР. Той получи 4014 преференциални гласа, с които направи размествания в листата.

"Също така за тези избори е важно да отчетем сериозното гражданско участие в листите на "Демократична България". Визирам и Петър Славов, и Георги Ганев, което много помогна за софийския, но и за националния резултат. Така че, ако се стигне до нови парламентарни избори това при определени обстоятелства и при правилно поведение може да подобри ситуацията", допълни той.

"Очаквах висок резултат в София. Промяната често започва от столицата и разчитам тази промяна да се разпростре и в останалата част от страната. Видя се, че тези избори бяха един вид вот на недоверие и към ГЕРБ, и към БСП. Така го виждам аз. Хората търсят нов път. В този смисъл има добри новини, но това е само началото", коментира за медията ни Мартин Димитров.

Зададохме му и въпроса дали е възможно, ако има нови избори, ГЕРБ, БСП и ДПС да бъдат още по-отслабени, а опозиционните формации като "'Демократична България", "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!" да отбележат още по-голям прогрес, а той ни отговори така:

"Възможно е. Зависи от поведението, от свършената работа, от адекватността на решенията. Тоест, напълно е възможно, ако се изиграят правилно картите. Дали ще бъдат изиграни правилно - ще видим. Ситуацията е достатъчно сложна, но такава възможност съществува, защото се намираме в един омагьосан кръг на ГЕРБ, БСП и ДПС. Ако не е ГЕРБ е БСП, ако не е БСП е ГЕРБ вече толкова години. Поради това сме най-бедните в Европейския съюз. Нашата цел трябва да е да излезем от този омагьосан кръг. Докато не излезем от този омагьосан кръг, ще си стоим последни в ЕС".

Разбира се, не подминахме и въпроса за първите законодателни инициативи, с които възнамерява да се захване Мартин Димитров:

"Много важен ми се струва въпросът за гласуването, тоест необходимите промени в Изборния кодекс. Аз продължавам да настоявам за дистанционно електронно гласуване. Знам, че то е свързано и с други въпроси, като например как ще се реализира електронната идентификация. Като гледам грешките в протоколите, като гледам сложността да гласуват стотици хиляди наши сънародници, даже бих казал два милиона българи в чужбина, продължавам да настоявам за дистанционно електронно гласуване, което го има в Изборния кодекс, но беше на практика отложено за неопределено време. Това ми се струва един от много, много важните въпроси, за който и в кратък парламент може да се търси някакво решение. Ако не може за кратък период да се намери решение, съм за гласуване по пощата, което да започва доста преди самата дата на изборите.

За да променим България трябва да осигурим много по-голямо участие на хората в изборния процес. Видяхме, че на 4-ти април гласуваха под 50% от хората. Част от обществото има своето напълно логично оправдание - има пандемия, има риск. За това трябва да осигурим дистанционно електронно гласуване, за да има по-сериозна представителност. Представете си, ако гласуват 60-70% (Това трябва да бъде целта. Че и повече), колко по-голяма представителност би имало на българския парламент. Ако и тези 2,5 милиона българи в чужбина могат лесно да гласуват, колко по-реална власт би имало едно такова Народно събрание, представлявайки повече хора. Това ми се струва най-важният въпрос, който трябва да бъде решаван. Иначе, разбира се, и всичките ни антикорупционни действия - като например проверката на КТБ, защо допуснаха това безобразие "Руски поток", защо похарчиха 3.3 милиарда, защо я няма гръцката връзка. Само чакам да вляза в парламента, за да ги започвам по всичките тези теми".

На финала на разговора с него изкоментирахме темата за лустрацията, в контекста на това, че в обществото се чуват подканвания да се състави правителство от партиите, които доскоро бяха извънпарламентарна опозиция, подкрепени от гласовете на БСП:

"Ние сме прокарали закон за "мека" лустрация, който не се прилага (б.р. законът бе прокаран от Мартин Димитров, адв. Петър Славов и Методи Андреев в 43-ото Народно събрание). Това е друга тема, по която ще питам веднага - защо няма приложение. Проблемът е, че извън "Демократична България" всички издигнаха агенти на Държавна сигурност за народни представители. Лошото е, че извън моите колеги не виждам кой би ни подкрепил по темата "лустрация", защото издигайки такива кандидати косвено всички тези партии казват, че нямат проблем с агентите на ДС. Тоест, това очевидно е проблем само за нас.

Аз твърдя, че Държавна сигурност продължава да дърпа важни конци в обществото, да участва активно в управлението и да пречи на европейския и натовския път на България. Затова ние трябва да продължим с лустрацията, но ще бъде доста сложно, защото виждам, че Държавна сигурност има добро за нея присъствие навсякъде. Всички видяхме листите на партиите, навсякъде участват агенти на ДС, с изключение на "Демократична България". Стряскащо е, че са навсякъде. Обясняват ни някои, че ги нямало вече, че било остарял въпрос. Те бяха във всички листи, как ги няма? При нас бяха взети специални мерки, за да не се случи това".

"Докато не се случи истинската лустрация тези хора ще пречат и ще участват подмолно и скрито в дълбоката държава и ще пречат на развитието ни като държава", категоричен бе Мартин Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    63 99 Отговор
    ГЕРБ, ДПС и БСП се сдушиха в зала Арена Армеец и с помощта на Мишо Константинов откраднаха гласовете на Слави,Мая и Христо.

    Коментиран от #7, #35, #42

  • 2 Врачка

    85 21 Отговор
    Седерастите от седмия ден си купиха фабрика на 08/09/44 .
  • 3 Behemoth

    83 30 Отговор
    Тая девица май забрави как я заплоди светият дух ?
  • 4 Велики сте

    92 17 Отговор
    И това пак ще ви изяде главите.
  • 5 Майна

    127 55 Отговор
    ДБ Е ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ, КОСТОВ Е ТОЗИ КОЙТО Е УЧАСТВАЛ В РАЗПРОДАВАНЕТО НА РОДИНАТА...

    Коментиран от #17

  • 6 смешници

    109 23 Отговор
    Вие първо спечелете изборите,че тогава правете сметките с кой и как ще се коалирате.
  • 7 Behemoth

    79 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ама и тебе не те слуша главата ....психо ли си ?Десен ли си ?Ама не си съвсем у чалмътъ!

    Коментиран от #69

  • 8 Георги

    62 54 Отговор
    Поздрави за Демократична България! Аз съм ЗА лустрация! Старите кримки да се махат. Нека дойде нещо по-добро , ново.

    Коментиран от #12, #18, #19, #34

  • 9 Пореден лъжец

    99 30 Отговор
    Тоя червей от къде изпълзя.
  • 10 бррррррх

    99 22 Отговор
    повдига ми се. Този беше председател на СДС и през 2012 /като че ли/ каза, че СДС е пробит от ГЕРБ. Ами нали СДС сега е в коалиция с ГЕРБ в лицето на АлЙо. Колко СДС-та сте, бе, интересчии долни. Само реванш търсите и изобщо не се интересувате от тази разпарчетосана България. Няма да се смирите, ей! Какво обединение чакаме ние!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Последния Софиянец

    36 33 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    В моята секция Христо имаше 300 гласа,а ГЕРБ 50.И в другите подобно.

    Коментиран от #51

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хахаха

    49 6 Отговор
    Освен за себе си.. нещо за хората никога
  • 15 Гост

    65 13 Отговор
    В случая не е дали вие от Дб няма какво да правите с останалите партии, ами те с вас!
  • 16 нннн

    43 4 Отговор
    Ама недейте да правите коалиция с тях! С ккабинет на малцинството направете нужните промени, за да бъдат изборите честни и тогава вървете към служебно правителство и нови избори.
  • 17 ТОДОР

    39 4 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    БЪЛГАРИН И РОДИНА?! АБЕ МОМЧЕ ПО ГОЛЯМ РОДОТСТЪПНИК И ПРЕДАТЕЛ ОТ НАС ИМА ЛИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В БГ.
  • 18 еооо

    17 13 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    Няма, всичко е обсебено от дс на бкп.
  • 19 Бай Шиле

    49 8 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    Прав си пич.Нека дойде нещо ново.Като Атанасов,Тафров... Костов.
  • 20 бесен

    68 22 Отговор
    ЕЙ Костовис, дето окрадохте всичко с приватизацията, СПРИ СЕ! СТИГА С ВАШАТА ОМРАЗА И РЕВАНШИЗЪМ. МАЙ НЯМА ПО- МАЛКО ДА НИ ТРОВИТЕ ДУШИЦИТЕ ТИ И АТАНАСОВ. СПРЕТЕ СЪС ЗЛОБАТА! ОМРЪЗНАХТЕ НИ!!!

    Коментиран от #54

  • 21 Пръц

    35 28 Отговор
    Аз гласувах за ДБ защото ще узаконят еднополовите бракове и ше мога да се задомя с патньора ми.И ХЕЙ парадите ще разрешат като първомайска манефестация ще са.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Dodo

    51 14 Отговор
    Този от коя дупка изпълзя бе! Много на сериозно се взе. Хората са казали да не а каш където после ще ядеш ама май е забравил
  • 24 Софиянец

    20 12 Отговор
    Бърка за всичко, а преференциите са заради лустрацията а то. Втори шанс да се измете статуквото няма да има, ще се преструктурират. Разочарован съм.
  • 25 Джема Грозданова

    46 17 Отговор
    Този гнусен тип действа срещу интересите на България. Пак изпълзя отнякъде, уж го нямаше в предизборната компания. Народа го мрази тоя, и он знае това и затова навреме се скри и сега пак ще дава акъл, че не ни трябва АЕЦ.

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ФЪФЛЯK

    43 12 Отговор
    ТОЗ ПEЛTEK ПАК ЛИ Е НА ДНЕВЕН РЕД ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ЯКО.
  • 28 Варненец

    41 12 Отговор
    Знам ги седерастите. Превърнаха Варна в клоака. Помним Добрин Митев, жалкото фашистче.
  • 29 Пипи Чорапчето

    18 5 Отговор

    До коментар #25 от "Джема Грозданова":

    Джемо, ти оди да слагаш кърпите с оцета на Цурко;), че Вълнев си иска парите;)
  • 30 За този

    24 4 Отговор
    Имам гадното усещане, че прави с ония части, дето са му отзад.
  • 31 SDEЧЕВ

    31 8 Отговор
    ТОЗИ Е ИКОНОМИСТ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА- НА КАРТИ ЩЯЛ ДА ИГРАЕ. КЪДЕ ОТИВАТ 850000 ГЛАСА ЗА ГЕРБ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ .ВСЕКИ КОЙТО ПРЕДЛАГА НОВИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ПОНЕ ЕДНА ПРОГНОЗА ДА КАЖЕ- ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ГЕРБ ЩЕ ИМАТ ТОЛКОВА ,ДБ ЩЕ ИМАТ ТОЛКОВА И Т.Н. И ТОГАВА ПРАВИШ АНАЛИЗ КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕШ. ТОЗИ ПИСЮР КАРТИ ЩЯЛ ДА ИГРАЕ С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА-НОВИ ИЗБОРИ,ПРОПУСНАТИ СРДСТВА ОТ ЕС. ТОВА СЕ КАЗВА ЕНБИЦИЛ ,МАЙКА МИ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ И СЕГА МИ Е КРИВО.
  • 32 Kuko

    38 8 Отговор
    Точно това момченце прокара лобисткия закон за банките, в следствие на което стотици хиляди граждани бяха подложени на рекет :-)
  • 33 Го4о

    33 7 Отговор
    Мартине, наистина не Ви е мястото при тези системни партии! Искайте да Ви дадат старата сграда на НС и там Слави Трифонов ще води парламентарно шоу докато се научите "Що е то политика" и как се носи отговорност след избори!!!!
  • 34 кака

    28 13 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    Е нали си избрахте новото де.Галева,Ристьо,Гнома,Славуца.

    Коментиран от #39

  • 35 Ринго Сталин

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХ .....ПОСЛЕДНИЯТ СОФИЯНЕЦ , ТИ ОТ КОЕ МОНТАНСКО СЕЛО СИ ???
  • 36 казах

    33 10 Отговор
    Нови избори и тези като този ще изчезнат. Гласуване по пощата го видяхме в САЩ. Гласуване по интернет няма никъде, мажоритарна система също. Втори път народа няма да се излъже и маргинали няма да вкара в парламента.
  • 37 jorj

    24 5 Отговор
    Нови избори, ама хич не са проблем бе мартинчо, нали народа ще плаща масрафа, че ще има и за президентин избори!!!!!! Голям келепир ще пада, па той народа и тъй и тъй си е беден, ама келепира си е голяма работа, възвеличява те, така да се каже.
  • 38 6878

    12 14 Отговор
    По образованите и тези от централните квартали гласуваха за ДБ.
    Това е факт.От кой трябва да се учи по не укия и по-елементарен човек ако иска да живее по- добре.Да си фрос и зъл и да не можеш да се видиш това е най-ниското ниво.та трябва още глад и други работи.

    Коментиран от #47, #64

  • 39 sars cov2

    18 7 Отговор

    До коментар #34 от "кака":

    А , Гнома е готов да стане едновременно и министър председател и президент ... и в момента чака да му се връчи мандат ... ха ха ха ха ха ха ...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 баиуй

    19 3 Отговор
    Тоя аритметика учил ли е ? Как ще управляват сус сто депутата
  • 42 Го4о

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Селския Софиянец нали Мая и Ристю имаха НАБЛЮДЕНИЕ организирано от тях! Признаха изборите за честни. Какви ги говориш сега врели не кипели? Защо обвиняваш любимата ти Мая, тя не лъже, Ристю също иска да е премиер!?!? Само, че Бойко каза "друг път"!
  • 43 Чичо Тони

    14 4 Отговор
    Дали е възможно... Ами разбира се, че е възможно. Незнам само дали правиш разлика между възможно и вероятно. Както е казал поета - "възможно е мъж да забременее, но е много малко вероятно". Та така.
  • 44 Демократ

    13 6 Отговор
    Държава сигорност са Мутрите но докато са живи ще пречат за нормален живот на милиони бълтари.Мутри в сианка.
  • 45 Токин

    20 6 Отговор
    "Аз лично смятам, че ако се стигне до следващи избори, това не е проблем. Може да се окаже решение", заяви икономистът... ако този наистина е икономист, може ли да каже кой ще плати сметката за следващите избори, защото няма да се плати от неговия спонсор - Иво Прокопиев, нали?
  • 46 Какво ли и

    16 5 Отговор
    Нивото, на хората, гласували за МаЛтинчо, като той за ни у..й, не става...
  • 47 Когато

    14 6 Отговор

    До коментар #38 от "6878":

    На един, с много висши, че зад Демократична България стои Иван Костов , с ДСБ, бе в изникна почуда и взе да си скубе косите... И да вика на глас: ах какво съм направил....
  • 48 Демократична България

    11 8 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС голяма
  • 49 СЛАВИ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

    12 5 Отговор
    Доган да връща Росенец на България и бъдещето й на хората им писна. Не е редно народни представители да крадат Акватория ДПС на съд Боко и Гешев
  • 50 Демократична България - Пловдив

    6 15 Отговор
    Атанас Атанасов:
    “Сърдечно благодаря на всички съмишленици и съратници, които безрезервно работиха и подкрепиха Демократична България! Струваше си! Сега идва по-трудното - да насочим тази енергия към промяна на съдбините на Майка България!”
  • 51 Фершел

    15 4 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Не ти ли омръзна да фантазираш бе мушморок
  • 52 ПРОТЕСТ

    11 5 Отговор
    САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА, 120 ДЕПУТАТИ И 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ ЗА ТИЯ МАСКАРИ.
  • 53 Последният позитанец

    13 7 Отговор
    Не четете "Последният софиянец", той е ЧАКАЛ на "Системата ни убива" ,платен от Мая Манолова с парите на Черепа да пикае по дувара на Бойко в Банкя.
  • 54 чумата герб

    6 7 Отговор

    До коментар #20 от "бесен":

    И НИЙ ТАКА ВИКАХМЕ ОСЕМ МЕСЕЦА НА ЛЮБИМИЯ ТИ ВОЖД-ТИКВА, АМА МРЪСНИКА НЕ ЧУВА...

    ЕЙ СЕГА ЩЕ ЧУЕ !!!

    Коментиран от #61

  • 55 ЙоцаАмстердама

    3 6 Отговор
    Брате чекам те Милиот.
  • 56 ГЛАС НАРОДЕН

    11 2 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.
  • 57 Продадохте протеста

    14 3 Отговор
    Май остана само БСП всичИ се продадохте.... предишният път пак излъгахте избирателте и сега пак му полягате... но площада ще ви трича долни продажници...

    Това ДБ-то нали са комсомолците на Костов /Гаргамел/ тия дето ни приватизираха та не еваха майката и сега ни лук яли, ни лук мирисали!!!! Същите разсипници са като мутрите, а и са управлявали с Т0лупа!!!! Така, че по спокойно, присъедините се към антигроб коалиция, но по смирено и при вас и при мутрите комунистите са повече отколкото в БСП....Така, че със или около БСП ще е по добре да сте!!!!
    За целта има народна мъдрост: „Врагът на моя враг ми е приятел“

    Коментиран от #60

  • 58 Електра

    11 5 Отговор
    Ми с кого тогава бе аланкоолу, Мая Гламавата и старата мома Дончева ли. Ми направо викайте Ванко -1...
  • 59 Професор

    16 3 Отговор
    Мартинчо, кажи пак за гражданската квота и за Гошко Ганев, внученцето на комунистическия регент Венелин Ганев. Вие сте за лустрация на някакви старци, но всъщност сте внученца на комунистически велможи.
  • 60 Корвети вън

    7 10 Отговор

    До коментар #57 от "Продадохте протеста":

    Ви кво, пак през аналния вход ли искате да се докопате до властта. По добре е с Герб от колкото с Импексовите БСПеерасти.
  • 61 Корвети вън

    5 9 Отговор

    До коментар #54 от "чумата герб":

    Сега е ред на Кауна фигуранта Импексовата му крадлива господарка.
  • 62 Даката

    8 5 Отговор
    Правилно,Мартинчо,фащайте се на гюбеците с чалгаря и маямата.
  • 63 Бай Ставри III

    2 4 Отговор
    Най-смешно ще се получи, ако на едни бъдещи избори се издигне лозунг "НОВОТО" срещу "СТАРИТЕ ПАРТИИ"...хахахахах...голям 4еп ще получат ГЕ(р)П, ДПС и БКП!

    Коментиран от #72

  • 64 Модерна алеале

    2 5 Отговор

    До коментар #38 от "6878":

    че то и в нашата секция в Горна Оряховица, макар да сме прости и необразовани провинциалисти гласовете за Демократична България скочиха 0т 9 на 25 ;-)
  • 65 Пацо

    9 1 Отговор
    Идвай с нас Марто,тук е веселбата и кльпачката...чака рака. чака рака
  • 66 Алексей Сергеев

    17 1 Отговор
    Мартине, Мартине и ти ламтиш за власт ... Забрави, загърби СДС и се присламчи към гробокопачите на СДС, Иван Костов и ген. Атанасов
    Толкова ти е морала, има БОГ
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бегай !

    8 2 Отговор
    Клоун.
  • 69 ЛЕТ МИ БИЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    ТОЙ П.С. Е ЮЛУ ДЕНЕВ И БОСИЯ НИКОЛАЙ, НО С КРЪЧМА⛲⛲⛲⛲⛲
  • 70 Даа!

    6 1 Отговор
    Най важното и неотложно- гръцката връзка.Направо ще цъфнем и вържем,като икономика.Направо газови доставки от конярска шиста ,превозвана с бидон. Ефтинджос майна! Ако успее и ТП да блокира,и през положените тръби да тече само сащисан газ- направо сме върха. Е,че парното ще удари тавана,всяка година,че над 70% от местното производство, индустрия са зависими от доставка на евтина газ,кой ти гледа.Важното е напред и непобедима евроатлантическа солидарност. Ехх,народе,поглеждаш ли списъците от кандидати,преди да си пуснеш бюлетин. От едната страна-Боко и седесето,от другата- " Противник,пълен с бивши седесари.Такива ги пуснете във властта,но после да не питате защо за парно ви търсят половин заплата на месец.И да се чудите,парно ли да платите или хляб да купите.Че и хлебеца се пече на газ.При тези,ще го купувате на филиики.Кой пет- кой десет.Цялата тази спотаила се гмеж,която ни разпродаде държавата, пак изпълзя,като надуши далаверата.А тя е огромна.Шестдест милиарда!
  • 71 Джей Джей Окоча

    4 0 Отговор
    ИВАН КОСТОВ ПРЕМИЕР С ТЕМЕНУЖКА НА РЕВЕРА😈
  • 72 хмммммм

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Бай Ставри III":

    Като гледам кои хора са в ДБ,май не са нови а?Ми и те са от старата Костова партия.Чисто статукво са си.
  • 73 БирникЪ

    5 1 Отговор
    Абе, каунь, какво се пънеш като глист на суа буца? Имате общо 95 депутата и ще прекарате решенията си га пръдне гущер! А червените ви предложиха подкрепа, а не коалиция! Или искаш пак да върнете Тулупа на власт!?
  • 74 Мартинчо

    8 1 Отговор
    Я ни просветли нас- глупавите, като си с голема,умна глава,защо ни подхвърли тези 3 милиарда,за тръбата.? Тръбопровод от който ще печелим суха пара,във евро,и за нас по евтина газ,като транзитна държава- доставчик.Но и сричка не изрече за едни други три милиарда- за хвърчоплани на чертожна дъска.Там ви хваща пълна амнезия,дори само при споменаване.Нещо да ни припомниш,за златна Добруджа,с мераците на твойте " приятели" да ни залеят със шистак,а Добруджа като швейцарско сирене.Или греша?
  • 75 Аванти

    8 2 Отговор
    Мартин Димитров е празна кратуна.
  • 76 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ВСЕКИ ТРЯБВА ДАЗАПОЧВА С ДУМИТЕ : " АЗ ПРАВЯ ТОВА -И ТОВА " !!!ПОСЛЕ МОЖЕ ДА ИЗКАЗВАТ МНЕНИЯ И СЪЖДЕНИЯ !!!! А НЕ КАТО ТОЗИ - НИЩО НЕ ПРАВЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ,НО КАКВО ДА ПРАВЯ С ТЕЗИ И ОНЕЗИ !?!?!?!?!?
  • 77 Павел пенев

    3 0 Отговор
    А всички останали няма какво да правят с вас.
  • 78 Цоко

    4 1 Отговор
    Този седерунгел и СК гласуваха за първото правителство на сикаджията. Без гласовете на синята коалиция Боко тиквата нямаше начин да стане премиер. Гласовете на СК дадоха властта на сикаджийската мутра и са отговорни заедно с мутренската шайка Гроб за последвалия 12 г. мутренски погром на България.
  • 79 Котарак

    2 2 Отговор
    Гледам, статията е налазена от доста червейчета с дъждобрани с надпис ГРОБ-СДС.
  • 80 Уйке

    2 1 Отговор
    Мартине, ти се прочу като домашния любимец на Костов! Още ли те държи на каишка?
  • 81 Ханко Брат

    1 1 Отговор
    Тоя пут*ьо е абсолютен кре'тен.
  • 82 Фори светулката

    2 1 Отговор
    Много трол, много гербопитеци. Свърши вашата, заплати на 1 май няма да вземете. Баце приключи
  • 83 ГРАЖДАНИН

    0 1 Отговор
    ЧЕСТИТО МАРТИ .
    Много съжилявам за неосъществения дует с Петер Славов .Макар извън парламента Славов не ще ти е излишенс неговите идеи Не забравяйте за лустрацията с която се позакъсня Попътен вятър в законотворенето при съ ставяне на новия 45 парламент на РБ .
  • 84 геро

    1 0 Отговор
    ами направете нещо с мутри въън
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове