8 Април, 2021 16:36 12 436 51

Барабанистът на "Ку-ку бенд" към Светльо Витков: Защо се държиш така високомерно и използваш махленски език?

  • венелин венков-
  • светослав витков-
  • светльо витков-
  • ку ку бенд

Нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН, заяви Венелин Венков, подчертавайки че говори единствено от свое име като бивш гласоподавател на "Глас народен"

Барабанистът на "Ку-ку бенд" към Светльо Витков: Защо се държиш така високомерно и използваш махленски език? - 1

Барабанистът на ”Ку-ку бенд” Венелин Венков отговори на Светльо Витков, който след изборите нарече България - Чалгария. Венков заяви, че говори единствено от свое име, тъй като не е част от политическия проект на Слави Трифонов "Има такъв народ". Той се чуди, защо лидерът на "Глас народен" се държи "така високомерно и използва махленски език по гласоподавателите". Венков се гневи на Витков като негов бивш гласоподавател, който е разочарован от "Глас народен" заради надвзетите субсидии, които не са били върнати.

"Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певеца, който беше и който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда ще дойда и ще запиша песни за теб", призова още колегата си музикант Венков.

Ето и цялото му обръщение към Светослав Витков:

Сега и аз ще ти отговоря, г-н лидер на партия.

Пиша ти от два-три дни по мое лично желание. Провокира ме с поста си в, който нарече България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да пише вместо мен, но не е така – аз пиша лично от мое име и не представлявам никого, както и не искам да ангажирам никого с мнението си. За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН. Дори и не искам да коментирам политически въпроси, защото нямам претенции да разбирам от тези неща.

Та…г-н лидер на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой избирател, дал гласа си за теб на всички избори на които си се явявал. Според демократичната система, в която живеем, аз и всички останали избиратели ти плащаме по 8 лв…. грешка…плащахме ти по повече и след като закона те задължи да ни върнеш надвзетите пари, ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал чрез данъците си и субсидията, която си получвал, имам пълното право, гарантирано ми от Конституцията, да ти държа сметка, г-н лидер на партия.

Имам право да ти държа сметка за абсолютно всичко. А ти, г-н лидер на партия, си длъжен да ми даваш отчет, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в критиките, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и че нямам тази сила! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти ИЗБИРАТЕЛ, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!

Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певеца, който беше и който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти искам нищо).

Въпросите, които те мъчат, не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого.

Тук съм в качеството си на твой избирател, г-н партиен лидер. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, г-н партиен лидер. Защо партия „Глас народен“ през 2013 година събра подкрепата на 47 419 гласоподаватели, а сега зад теб застанаха 8 330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са оттеглили подкрепата си от теб, г-н партиен лидер?

Аз мога да кажа за себе си, г-н партиен лидер, защо не дадох гласа си за теб. Защото давах гласа си за Венци Мицов, който вече не е част от „Глас народен“ заради теб, г-н партиен лидер. И никога не съм се интересувал от програмите ти. Каквито и да са били те, ти няма как да ги реализираш, защото нямаш потенциала да го направиш. Не защото не си умен, просто нямаш лидерски качества. Нещата понякога са лични. Моят глас, г-н партиен лидер, си го получавал заради приятелството ми с Венци Мицов. Зарадвах се на това, че музиканти влизат в политиката и реших, че вие ще сте моите хора – ти и бат Венци. Лично, нали…..и наивно.

Като твой избирател и данъкоплатец искам да знам защо не върна надвзетата субсидия (моите и на останалите гласоподаватели пари), г-н партиен лидер?

Защо се държиш така високомерно и използваш доста махленски език по гласоподавателите, които ти казват, че не са съгласни и не харесват нещата, който правиш, г-н партиен лидер?

Нали не си пънк певецът Светльо от „Хиподил“, а си лидера на партия „Глас народен“? Ако си певецът Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си лидер на партия „Глас народен“ и като такъв нямаш никакво, ама никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито данъци си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо смиреност и уважение и не на последно място и пари!
И тук изобщо не стана въпрос на ИТН, нали? Стана въпрос за твоят бивш избирател Венелин Венков и за партийният лидер Светльо Витков.

Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам желание за това, а и никога не съм имал. Имах възможност да стана член на ИТН и да съм сега депутат, но дори и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър приятел Калин Вельов ми е добър пример в момента…..не, благодаря!

А, да…. Слави не ми е работодател! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски договор с фирма Седем-Осми и мога да те уверя, че този договор е просто една административна формалност, защото такива са законите и ние ги спазваме – трябва да имаме договори по между си.

Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995 г. вече 26 години. Нашият соло вокал и продуцент, Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил. И точно по тази причина аз, а смея да кажа и моите приятели от "Ку-Ку Бенд" сме заедно от толкова много години – имаме 23 албума и пълним стадиони. Никой не би стоял и творил с някой, който е лъжец. Знаеш го това, защото и ти имаше група, нали? Нямам представа, защо се разпаднахте с „Хиподил“, но май започвам да се досещам, след като те поопознах.

Сполай ти, г-н партиен лидер и със здраве.

Венелин Венков


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    156 18 Отговор
    ДОБРЕ МУ ГО КАЗА....

    Коментиран от #42, #46

  • 2 Врачка

    34 87 Отговор
    Колко патетично.Чалгаджиите се надушват като краставите магарета,през девет баира.
  • 3 Булдог

    79 11 Отговор
    Герберистите разнебитиха държавата!
  • 4 не се хаби

    101 14 Отговор
    Венко, не се хаби. И ние това питахме, ама не ни отговори. Просто злоба и ревност, че Венци го напусна.
  • 5 Металика

    90 8 Отговор
    Витков да връща субсидията

    Коментиран от #10, #36

  • 6 Мале

    31 53 Отговор
    Тоя Слави много говорители има вески ден по един пуска в ефир 🤪🤪🤪🤪

    Коментиран от #11

  • 7 Витков е ПЪТНИК

    49 8 Отговор
    Ама НЕ ГО ЗНАЕ......... ЖАЛКО ЗА НАРОДНАТА ПАРА ДАДЕНА И НА НЕГО......
  • 8 330i

    17 26 Отговор
    Добре де.. от къв зор се намесваш?
  • 9 Браво

    21 16 Отговор
    Да попитам и аз партийния лидер, Бригадир ли го подучва, да говори глупости. Срам!

    Коментиран от #18

  • 10 Алооо

    17 6 Отговор

    До коментар #5 от "Металика":

    Искай го и от абв, възраждане и останалите
  • 11 Секи барабанист - тъпанар е на

    37 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мале":

    Коооооооооосмическо ниво над ПКП И КАЛИНКИТЕ ДО СЯ...
  • 12 Жоро

    17 27 Отговор
    Станислав още се крие или се чуди как да се нагласи на Бойко

    Коментиран от #25

  • 13 Партиите

    26 1 Отговор
    С гласове над 1% взимат субсидии. На кого се отчитат за получените държавни пари? Имат някакви публични отчети и доклади за изпълнение на програмите си? За санкциониране(поради лъжене на избиратели) все още не е дошъл ред в закона и осъзнатост у избирателите.
  • 14 Пучо Капучо

    42 10 Отговор
    Витков се изложи, явно е действал по поръчка на някого. А в интерес на истината Хиподил си ги кльопах много, но в случая съм на страната на чалгаря Славчо.
  • 15 Витяз

    21 11 Отговор
    Витков не е пънк певец, защото пънкарите имат гребен от коса на тиквата, той си е на пързалка.
  • 16 Ами

    9 13 Отговор
    като сте се на вряла в миши дупки и мълчите,ядно е,че сте гола вода. Ще ви гледаме циркато и на вас.
  • 17 Ужасонн

    23 8 Отговор
    Браво, този хиподрил вече се поболя от наркотици и с право му е казал всичко! Утайка на герП от 10 години
  • 18 сила

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "Браво":

    Бригадира и щерка му лошо го подведоха,но всеки си има глава на раменете и сам си носи отговорност за постъпките
  • 19 Брей

    12 9 Отговор
    Е нормално и съсвем естествено да е казал Чалгария,след като портфолиото на кукувците и техния продуцент са секстиски,вулгарни песни които учиндолеца изпълнява с удоволствие.Ако са имали други намерения да творят друго ,а не простащини щяхме да сме забелязали.И тона който лъха е изключително арогантен все едно чуждото мнение и критика са забранени.Много пък чувствителни,налагане на диктат ,иначе референдуми и популистки утопии.Мошеници!

    Коментиран от #45

  • 20 Все пак

    14 1 Отговор
    нали взе 5 бона заедно се темеРут и разни други музишъни.Трябва сега да си ги изработи.
  • 21 А.така

    8 1 Отговор
    Браво
  • 22 хахаха

    34 8 Отговор
    Браво. Витков е гербаджийска подлога.
  • 23 Страничен

    28 6 Отговор
    За кой става въпрос? За безизвестният Витков,с една песен в репертоара! Ха,кой го брои за жив този плямпач?!
  • 24 Мой

    7 1 Отговор
    Защото е махленски селянин.
  • 25 Нееее крий са от кузяк

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    Чи гу търсят за ИНСТРУКТАЖ......
  • 26 Смехоран

    4 11 Отговор
    На тоя само като му гледам снимката и тръпки ме побиват!
  • 27 Еее " обидени"

    11 15 Отговор
    Абе в тяхното предаване можеха да обиждат всеки,да са нагли и арогантни,за да печалят аудитория от простащини.Сега, що им казали чалгари,е такива сте и с това спечелихте гласове ,благодарение системното ежедневното опростачване.Това е трагично!И да,Слави не е собствен проект,а зависимо лице на един от Дондуков и др.разбира се
  • 28 Витков

    29 1 Отговор
    селски бек-първото нешо което направи със субсидиите е да си купиш Мерцедес нали-селяк. Сега много си силен през Фейсбук
  • 29 big

    9 13 Отговор
    Просто е, защото е лидер на партия, дори малка! Проблема е, че е прав! Гледах 7/8 ТВ доста време, успях да чуя мненията на доста от "умовете" на ИТН, и честно, никак не ме впечатлиха. Напротив има сериозна липса на политическа култура, знание, визия, стратегия. Див "антикомунизъм" и "антибсп", отделен е въпроса дали някой от тях знае какво е комунизъм, а още повече, че никога не е имало такова!. БСП сега няма нищо общо с БКП преди, просто им взеха историята, така както Литекс на ЦСКА. Още в началото го предположих, твърдя го и сега, ИТН ще се разпадне в НС или ще се коалира с ГЕРБ.
  • 30 селянин

    25 3 Отговор
    Те това е съвременен бай Ганьо(Светльо Витков) няма достатъчно гласове за да получи държавни субсидий, свършат парите и почне да лае по другите.

    Коментиран от #40

  • 31 Смех !

    16 1 Отговор
    Ама на Витков му остаря мерцедеса,трябва му нов ! А ,Слави му взе субсидията.
  • 32 Георги v.

    11 15 Отговор
    Този нахалник говори за махленски език! А какво да кажем за просташкия такъв на неговия Гуро и цялата кохорта зад него. Говори се на ударения, неправилно и цинично. Цялото предаване почива на еднообразни, безвкусни скечове, които имат за цел да обиждат хората,с повод и без повод.

    Коментиран от #33

  • 33 Само да питам

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Георги v.":

    Ти негър ли си ?
  • 34 Счупи тъпомера

    15 1 Отговор
    Интересно, аз съм гласувал за Витков, симпатичен ми беше, но след липсата на каквато и да е инициатива, го забравих.
    Защо реши, че трябва да упреква Слави, че бил чалгар, може би защото неговото парче "Бате Гойко" е в албумите на Бетовен или Бах?
    Няма значение, кой какъв е бил, а каква воля има за промяна и самоусъвършенстване. Пример, един патентен служител, никому неизвестен, става най-великия учен на света и всички го знаят. Той също има изплезени снимки, но никой не му е казвал, че е проста канцеларска мишка.
  • 35 Знайко

    15 0 Отговор
    "И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и че нямам тази сила! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти ИЗБИРАТЕЛ, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!" БРАВО Венелин Венков! Това важи, не само за Светльо Витков, това важи за всички политици, за които сме гласували. За всички депутати, общински съветници, кметове. Ало политиците Нинова, Борисов ... не забравяйте, ние сме ви избиратели. Вие трябва да ни отделяте време и да ни изслушвате в приемна всяка една седмица. Вие трабва да правите това, което ние ви казваме. А не да ни пребръщате във ваши послушни роби.
  • 36 Ники

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Металика":

    И Мерцедеса
  • 37 Тоя па

    5 5 Отговор
    педофила жена му е 20 години по малка от него какво се обажда
  • 38 гост

    6 8 Отговор
    Барабаниста не е толкова грамотен и не го е писал той!
  • 39 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    СТРАННО Е ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВИТКОВ !!! ВИТКОВ СИ Е СТОЙКАР ПО ПРИРОДА ---НЕ МАЖЕ ДА ГО ОБВИНЯВАШ ,ЧЕЕ ТАКЪВ !!! НА НИКОЙ В БГ НЕ МУ ПУКА ЗА ВИТКОВ В ПОЛИТИКАТА -- ОБАЧЕ ПЕСНИТЕ СА СИ ВЕЧНИ -НЯКЪДЕ И ЗА НЯКОЙ !!!!!!!
  • 40 Знайко

    14 3 Отговор

    До коментар #30 от "селянин":

    Бай Светльо Балкански, ЯКО РЕВЕ от АЛЧНОСТ. Защото конкурента му Трифонов този път е спечелил много повече от едни и същи ограничен брой гласове/пазарна ниша/, за които се борят и двамата и са конкуренти. Бай Светльо Балкански е много ГНЕВЕН, защото загуби много гласове, т.е. пари. Които за 4-рите години на мандата са няколко милиона лева. На Бай Светльо Балкански, му е много по-лесно да хвърли вината за собствения си провал върху Слави Трифонов. Отколкото да признае сам на себе си, че се е провалил вчера, там където днес Слави Трифонов е успял. Предполагам, че атаката на Бай Светльо Балкански към успеха на Слави Трифонов днес. Е или от ЗАВИСТ или Е МРЪСНА КОНКУРЕНЦИЯ С РИТАНЕ ПО КОКАЛЧЕТА. Бай Светльо Балкански се опитва да си лъсне накърненото ЕГО. Като направи така, че Слави Трифонов да падне до него в калта. Защото Бай Светльо Балкански, не го е грижа за това, че като провали утре Слави Трифонов? Ще провали и надеждите на още 500 000 българи гласували за Трифонов.
  • 41 тъпанарин

    3 9 Отговор
    Абе я си думкай Тъпаните и стига си правил бибитки на началника си
  • 42 Да да

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Минимална заплата 1200 лв. Мин. пенсия 750лв. Силната икономика дава висока заплата и пенсия . Силната икономика се развива в конкурентна среда. Конкурентна среда се развива със здрави закони. ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА.
  • 43 В е л и к и я

    12 8 Отговор
    Я тогава кажи защо се хвана с певачката ...Аз ще ти кажа... щото и аз съм старо куче медалист и бая певачки са минали през ръцете ми / жалко че не ги удуших половината поне , ама това е друга тема / щото от край време тупанджиите гледат да се хванат с некоя певачка за да вървят и те/ да се спасяват , да имат работа / ... че не са едни от най важните и незаменими членове на която и да е група ..... Та аз това да те попитам като гледам че всеки на днешно време пита ....! А там при Славчо сте се сгушили 26 години щото навън е глад и мизерия за тупанджии и китаристчета ..може за някои да се намираше работа преди 20 години навън но трябва и да ПЕЯТ а вие всички си дрънкате на дрънкалата и само ТОВА а НАВЪН е пълно с безработни ТАКИВА МУЗИКАНТЧЕТА НЕ ПО ЛОШИ БАРАБАНИСТИ ОТ ТЕБ , от 26 души само Годжи/който пък е слаб басист/ и ритъм китаритчето дебелшкото пеят .. другите сте се сгушили и и си тупате и си свирите партиийките и не смеете да гъкнете ...Излъгахте БТВ не знам как да ви държат 20 години , с милиончетата оттам си оправихте живота ...и имахте изяви , и ти пък си рок барабанист .. Не се фукай толко че си пълнил стадиони щото там си тупал на чалгарски пошли песни а не на рок парчета за да ИМАШ ПРАВО да се фукаш ... !

    Коментиран от #47

  • 44 В е л и к и я

    1 5 Отговор
    ...и никой лидер на партия който не те е молил да гласуваш за него а ти на своя глава си гласувал без никой да те бие по нея и затова че си бил приятел с някой от който може да си извлякъл некъкви облаги в миналото ... та тоя за който си гласувал няма изобщо как да ти отговаря нито с жар нито без жар ....!
  • 45 Разбира се

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Брей":

    олразец на изящен изказ и пълна толерантност са хора като Борисов /има едни записи.../, ПКП /оди пеш,бе.../, Томчето Биков, Дариткоа... още, и оше, и още...
  • 46 Логично

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Много силно, евала!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 В е л и к и я

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Още малко ви остана":

    Шефа ли ...? .. Аз съм над всички , няма Бойко няма Тръмп ....!Всеки от мен си получава порицанието когато го заслужи ...!
  • 49 Чалгар от

    1 2 Отговор
    България и утре ще сме Граждани чалгари и с вожд Славчо Сапа с Дългият пишлок
  • 50 крали марко

    3 3 Отговор
    малийй разприказва се и хеви чалга тъпанаря
  • 51 защо не

    2 0 Отговор
    Ами влиза в тона на инТЕЛЕгентния изказ на тия от ИТН, защото знае, че иначе няма да го разберат. Онова нещо от партия ИТН като обясняваше, че няма да се коалират с никого се изказа все едно си е в глyпавото шоу, но това не нарани чувствителния слух на барабанистчето, нали? Ама нищо, важното е да имаме претенции към другите, за да изглежда, че ние не правим така.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове