Last news in Fakti

9 Април, 2021 19:14 20 068 125

Владимир Танев: Слави губи от нови избори

  • слави трифонов-
  • избори-
  • има такъв народ

За ГЕРБ вече е ясно

Владимир Танев: Слави губи от нови избори - 1
Снимка: БГНЕС

Още в изборната нощ старите влъхви на социологията и политологията се юрнаха да помпат и без това високото самочувствие на Дългия.

Това коментира журналистът Владимир Танев в профила си във Фейсбук.

При нови избори партията на Трифонов щяла да ги спечели. Хайде сега малко без помпозни фанфари и подлизурковски коментари. За да има нови избори /за икономиката и бизнеса това е абсурдно и безотговорно/, трябва да се завърти парламентарната рулетка.

За ГЕРБ вече е ясно. После парламентарната група на ИТН ще получи втория проучвателен мандат от президента.

Ако Слави откаже, подкокоросан от споменатите по-горе, това ще е огромна политическа грешка. За него ще важи заглавието на лентата „Той танцува само едно лято“.

Разумните хора ще кажат – ние му дадохме огромен кредит на доверие, а той абдикира от отговорността на управлението. За кратко време Трифонов ще стане лузър в съзнанието на избирателите.

Те втора грешка да го подкрепят няма да допуснат. Така че, драги ми бивш шоумен и новоизпечен политик, сядай си на задника и съставяй кабинет. Имаш сигурни 135 гласа парламентарна подкрепа...


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копейкин

    205 84 Отговор
    :))))) По голяма простотия не беше се появявала .... :)))) От къде го намерихте тоя бе ?

    Коментиран от #60, #91

  • 2 поговорка

    145 151 Отговор
    Музикант къща не храни, а камо ли цяла държава. Славчо е страхливец и се е скрил в миша дупка.

    Коментиран от #78, #115

  • 3 123

    139 37 Отговор
    Без коментар за глупави коментари
  • 4 Коректен

    127 96 Отговор
    Още повече ще гласуват за ИТН при нови избори
    Парите за купуване на гласове вече започнаха да привършват. БСП сигурно няма да влязат в следващия парламент.

    Коментиран от #26, #92

  • 5 Софиянец

    73 97 Отговор
    Не само Слави губи, и да България също. Печели ГЕРБ и статуквото. Единствения полезен ход е правителство и да се измете шайката, после избори без значение кога.

    Коментиран от #23

  • 6 дявола

    91 57 Отговор
    Стават смешни Бог ни опазил от такива политици.Тази партия мислеше само да се насади във парламента и да точат пари просто не са подготвени за това което ще им се предложи
  • 7 Славчу

    43 31 Отговор
    Новият Министър-председател на територията.

    Коментиран от #59

  • 8 Закривай всички

    107 28 Отговор
    Всички псевдо агенции да се закриват. Нищо не познаха, освен ГЕРБ, но те нямат мърдане с твърдия електорат от гетата с 50 лева под масата. Оказва се, че ромите ни избират първата партия от години.
  • 9 Fenasi Kerim

    108 30 Отговор
    Слави не е абдикирал от нищо. Топката е в Герб. Слави не е Яне Янев който преди избори "уволняваше" Борисов а после му стана съветник. Не завиждам на Трифонов, сигурно телефона му не млъква от обаждания съдържащи, съвети, молби и заплахи.

    Коментиран от #52

  • 10 Предречено от Пагане

    42 98 Отговор
    За съжаление, най-вероятният сценарий е виолист да свири на ушенцето на фатмака любими руски частушки и след десет години всичките заблуденяци пак да скачат по площадите със злобна пяна на устите, но този път лошият ще е не мутрата, а фатмака. Всеки народ си заслужава управниците

    Коментиран от #20

  • 11 реалистъ

    98 44 Отговор
    Тройна коалиция Слави + Христо + Мая, подкрепена и от гласовете на БСП. Бърза ревизия на герберското управление, смяна на областните управители, шефове на МВР и калинките в администрацията. Смяна на ръководствата на ЦИК и информационно обслужване.

    Коментиран от #38

  • 12 Славчо

    69 44 Отговор
    Кой та мама изклати? Твойти сценаристчета ли? Ша станеш за посмешище с тая политика. Можеше да се оттеглиш с достойнство на пенсия. Ората щяха та запомнят с добро.
  • 13 правилно

    49 39 Отговор
    той сега даже е лузър ,инфантилен ,това са причините да е сам без семейство и прочий ! Гадно просто същество !
  • 14 Копейкин

    44 17 Отговор
    Всичко е ясно - Слави и ДБ ще ги разбият: :"Владимир Танев, разкрит като агент “Спасов” на шести отдел на ДС от Комисията по досиетата, стана създател и идеолог на антипротестна група във Facebook. Танев е журналист, работил в Дарик Радио и бивш съдружник на Васил Божков – Черепа във фирмата “МНД”."
  • 15 Анонимен

    12 22 Отговор
    Старата ми покойница Костов ми каза приживе. Ще ни дадат на Турция, като не се разбират. Много крадохте. И дпс е крал, но строеше. Капитализма е работа, работа и работа.
  • 16 ВМРО БНД

    20 52 Отговор
    Нови избори, за да можем ние воеводите да влезем в парламента.
    На България й е нужен патриотизъм.
    Вътрешна Македонска Революционна Огранизация - Българско Национално Движение
  • 17 Гост

    44 24 Отговор
    Не напротив състави ли правителство с Герб бсп дпс си отива!! Айде секви там тем подобни изяви , че било пагобно за икономиката да върне мандада си ги пишете по тефтерите в къщи!!! То за обикновенния човече е пагобно вече на 30 години!! Хората не искат гореспоменатите партии вече за това и му гласуваха довери на Слави защото обеща , че с тях коалиция няма да прави колкото и да го натислат по разни медии сайтове и тем подобни това няма са св случи!!!

    Коментиран от #22, #40

  • 18 среднощен

    19 28 Отговор
    Браво! Най-после адекватен коментар...
  • 19 Журналист

    22 5 Отговор
    А вестник "Стандарт" е собственост на Кой??? За един прЕател питам, не че нещо :):):):)
  • 20 Пенсионер

    24 11 Отговор

    До коментар #10 от "Предречено от Пагане":

    Е, може и в сараите да свири на Доган и да играе кючеци.
  • 21 Хемороиди

    40 4 Отговор
    Много акълии дращят тук всевъзможни версии и глупости! Близо 50 % от племето НЕ гласуваха! И какво да очаква раята - някой да дойде и да ни освободи ли? Кой каквото си е надробил, да си го сърба.
  • 22 даа

    30 10 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Е, той губи от всичко така или иначе... Няма полезен ход. Освен да се пожертва и да съсипе ДПС, че да го запомнят хората с нещо полезно.
  • 23 мислещ

    15 24 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    Е правителство, де, ама не на мутрослави и старото статукво, а на Радев.

    Коментиран от #44

  • 24 no name no face no number

    41 23 Отговор
    За да се почисти мафията трябват Нови избори, а не правителство. Дано Президента излъчи служебно такова и Юли месец на Избори. И нека не се вайлат за 100 млн. Само са ф 16 похарчихме много повече, а полза нвма

    Коментиран от #75

  • 25 Истината

    10 16 Отговор
    Те бяха умни старите, но от войните в бг и на село на тютюна. Бежанци, потомци, християни, но тукашните християни на баба ми не са давали работа, в монопола. Помакинята ми е приятелка, 1994 с тежка операция, 1999 ни съкратиха с малко дете. И никога няма да забравя думите й. И кво като си българка и държавата ти е България. Малка държава, много учени и много командири, и обиждат... На малоумни, изтрийте.. Българите сте диктатори. С турците си живеехме до 1984 страхотно.
  • 26 9812

    54 24 Отговор

    До коментар #4 от "Коректен":

    Ти сериозно ли мислиш че всички харесват Славчо?!:) Та, той е типична мутра! Ще гласувам и за марсианците, но не и за тоя! И не съм само аз!
  • 27 Винкело

    22 44 Отговор
    Ся, тоя Танев да гледа тука внимателно: ние сме шест човека в една къща. Гласували сме за 5 различни партии, и само един - за Слави. Като седнахме вечерта на масата, си казахме: Ако има скоро следващ път - тоя път всичките за Слави.

    Коментиран от #36, #39

  • 28 ТаУмВзе

    33 15 Отговор
    Още не сме се оправили със сикаджийската мутра, вие редите парламент на чалгарчето. Знам какви ви е!
  • 29 Срам нямате, властолюбци продажни....

    24 7 Отговор
    Всякакви варианти и разнопосочни мнения и тънки сметки, а никой не слуша Народът какво казва от миналата година и сега. Във всички листи все от старите муцуни и мутри. 30 и повече години само престъпления и провали, кризи, разруха. В другите държави властниците ги съдят подред и лежат по затворите, а тук вилнеят паразитите докато хората умират в адски условия.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Славуца

    59 17 Отговор
    шмърка вече над 20 години и се чудя как още не е при Марадона.Добре е също да се знае,че в деня след убийството на Васил Илиев се разрева в ефир и отряза косата си защото по думите му убития бил "достоен" българин."Достойния" беше застрелян на път за ресторант в който двамата са имали среща на която вероятно още тогава са щели да обсъждат политическата му кариера.Ето такъв "противник" на мафията си избраха над 500000 души но дали ще оправдае очакванията им...леко се съмнявам.

    Коментиран от #42, #47

  • 33 INOT

    47 8 Отговор
    Тенев, нищо не разбираш! Слави и компания искат да са фактор в политиката, но не и да управляват държава - не могат, не искат, а и не бива. Той (Те) е само инструмента (оръжието) за да се свали ''Някой'' от власт.

    Коментиран от #49

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 БКП мафия

    14 18 Отговор
    БКП = ГEРБ+БCП+Д(п)C = 148 дeпутaтa. Гeшeв и мaфиятa мoжe дa cпят cпoкoйнo, нямa кaк cъздaтeлитe им дa ce oбърнaт cрeщу тях. Мocкoвcкитe бaндити cъщo ca cпoкoйни - дaнък руcия щe прoдължи дa ce плaщa ! ДC aгeнтитe cъщo ликувaт - нямa дa имa луcтрaция и ще продължат да манипулират, както в случая прави агент Спасов .
  • 36 вие сте овце

    20 5 Отговор

    До коментар #27 от "Винкело":

    за това ще бъдете 6 овце като в кошара ! Белите хора не живеят в коптори !

    Коментиран от #46

  • 37 5665.

    2 9 Отговор
    Нашите родители от войните са ги настанили маман в турско къзълбашко село, баща ми в АкБунар, а в акбунар града, живяхме македонци, турци, тракийци, цигани, помаци, арменци, еврои. И ни бе окей. Живков им смени имената 1984. Ква вина имат обикновените българи. И пкп удари умните юристи в града. Преди 30 години юриста загатна и.. Но ум патки пасе. Прости и неуки. В един дом само за пари щом се говори кво очакваш. Мързеливи. И бб го каза на посещение в един кж завод.. Да се досети.. Ама акъл нерде.. То затова всички искат в НС. 6 завършили Су, право, с деца на михнева, бащите им са били посланици по света и ти удари умното, умните юристи в града. 4 години ще ни досаждаш на мнозина.
  • 38 перничанин

    35 6 Отговор

    До коментар #11 от "реалистъ":

    Да, ама Славчо отсече: Без БСП, ДПС и ГЕРБ! Ако , се хване на въдицата, направи правителство и поради разнородността си то се разпадне след месец, какво правим?!!? Как ще накара някой да гласува за него, след като си е плюл на лицето и не си държи на думата? Ъ, ко ши каиш, ъ??

    Коментиран от #80

  • 39 Еее

    12 17 Отговор

    До коментар #27 от "Винкело":

    Може би няма да е лошо да приемеш, че има аналогични ситуации, при избори юли, но ще се гласува протестно срещу протеста, т. Е. За герб. Че тогава и вота на червените бабички ще е повече и тия дето правеха опашки пред посолствата ще са по малко... Голям мандат лапни, големи /ненужни/ предсрочни избори не предвиждай за взети с лелеяно мнозинство.
  • 40 гост

    28 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Всички хора това искат, дори и негласувалите за Слави.Ще видим дали Слави има топки или само се хвали.
  • 41 ауууу

    11 8 Отговор
    Кой е тоз, бе! Май той подскокоросва.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 хахаха

    23 10 Отговор
    Мъжът Везни - Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.Зодията на Славуца.

    Коментиран от #45, #54

  • 44 Софиянец

    28 21 Отговор

    До коментар #23 от "мислещ":

    Радев е част от статуквото и възможно най-немислещия.
  • 45 Хахаха

    10 2 Отговор

    До коментар #43 от "хахаха":

    А кажи сега, че не са верни хороскопите.
  • 46 Винкело

    13 16 Отговор

    До коментар #36 от "вие сте овце":

    Зрънчо, три живота да блъскаш, пак няма да я докараш до нашия "коптор" - на брега на яз. Цонево, три декара парк, като се търсим къде сме си звъним по телефоните. И не ми пука кой управлява, напълно независим съм от кой е на власт. Затова следващия път - Славчо. И да се окака, все ми е тая. Вие го мислете, с градския транспорт.

    Коментиран от #56, #58, #62, #120

  • 47 ДС номера

    8 7 Отговор

    До коментар #32 от "Славуца":

    :))))) И после взе ли си 10 копейки
  • 48 Шуши

    12 19 Отговор
    Мухахаха, ами нали трябва да е пъва политическа сила за да носи отговорност, нека да има служебен кабинет и да видим бацо 3 какви ги е вършил, тогава Слави може и да стане първа политическа сила

    Коментиран от #51

  • 49 Путаранка

    8 2 Отговор

    До коментар #33 от "INOT":

    А, кой ще дойде на власт?! Ти, ли скъпи?!
  • 50 Пенсионер

    16 17 Отговор
    ГЕРБ И БСП НИАМАТ БЪДЕЩЕ.МЛАДИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ А БЪДЕЩЕТО Е НА МЛАДИТЕ !!!!!
  • 51 Шуши

    8 10 Отговор

    До коментар #48 от "Шуши":

    По-лошо от правителство подкрепено от баце и дпс без отговорност и възможно да бъде свалено по всяко удобно време, няма как да му се случи
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Имоции.

    8 3 Отговор
    ИТН имоции.
  • 54 АСТРО

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "хахаха":

    А така, сега кажи и за позитивните деиствия на описаното от теб предположение.
  • 55 Факти ама ФАЛШИВИ

    11 2 Отговор
    Подобна ПРОСТОТИЯ дори не си заслужава човек да е коментира
  • 56 Хахаха

    18 9 Отговор

    До коментар #46 от "Винкело":

    Страшни сте дето си мерите декарите по форумите. Като дойдат на Путин зелените човечета, извикани от фатмака и ти експропират безбрежните плажове на яз. Цонев обади се по телефона дет се търсите с родата на Славчо, па барем ти помогне... Хахаха хахаха

    Коментиран от #61

  • 57 Анон

    3 8 Отговор
    ФИЛОСОФ Е АХМЕД ДОГАН. НЕ СТЕ БИЛИ РОДЕНИ МНОЗИНА ОТ ВАС 1989. ВОЙНАТА БЕШЕ НА КОСЪМ, ГРАЖДАНСКА ДЕ. УМЕН Е Доган. Българите ходят при ходжата, при мюсюлманите да се молят за гласове на герб. Идват у нас, казват ни. Ел. Техници, строители, нищо, че дедите ни от беломорието са също били строители. 30 години живеем безхаберно с волен, оп. Сега знаем. Турците във входа са на запад. Българите също, само мюсюлмани и едно ромско семейство. Приятелката ми е туркиня Мюрфе се казва. Имаха бизнес, фалираха, взеха им4 блока, и са в Германия. Имат 2 блока. И не искат за БГ. А са интелигентни турци. Говорят само на български език. И не са националисти. Заедно децата си отгледахме. Много качествени хора има, но уви. УМНИ

    Коментиран от #73

  • 58 Браво

    3 16 Отговор

    До коментар #46 от "Винкело":

    Браво,хубав коментар.Ти си човек който не чака някой да ти движи живота.И аз съм като теб.Хич не ми дреме кой ще командва парада в Бг.Аз съм си оплел кошницата.Мога да храня фамилията ми до девето коляно.А непрокопсаниците и мързелите да духат супата.

    Коментиран от #63, #68

  • 59 Aааааааааaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Славчу":

    Чувееек!!! Отде тва видео ве!?😂😂😂😂😂тамън е Слафчу тамън е 🤮
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 хахаха

    6 5 Отговор

    До коментар #56 от "Хахаха":

    Айдееее ,почна се с фантастиката.Некадърника няма какво друго да напише.

    Коментиран от #65

  • 62 Иво Сиромахов

    16 2 Отговор

    До коментар #46 от "Винкело":

    Ох! Чорбаджи! Само да не ти посегнат на бизнесо, парите и имото! Пази Боже! Ама, знае ли се! Нова власт може и да ти посегне! Че имигрираш некъде! Колко му е!:)
  • 63 10 то коляно

    14 0 Отговор

    До коментар #58 от "Браво":

    То и Буров си е бил оплел кошницата ама....
  • 64 А.така

    3 2 Отговор
    Глупак дето глупово се опитва да плаши
  • 65 Азимов

    10 0 Отговор

    До коментар #61 от "хахаха":

    Еее фантастика е да. Питай някой украинец дето е бил с три четири декара на брега на Азовско море....
  • 66 Илюминат

    12 9 Отговор
    Танев ти си клоунист!!! С тези 135 гласа ще му връчат кораба засилен към скалите и ще се опитат да се върнат на бял кон към старото познато! Колко пари взе за тази куха провокация , клоунист нефелен! Как после да прокарва закони ако другите партии си вземат гласовете? Ти за какви ни имаш бе?
  • 67 ТРЕНД

    5 4 Отговор
    А когато е в в управлението и в парламентът, неговите депутати ще се скарат защото са различни, и ще излезе - че нямат нищо общо с избирателите си.. програма на Славито - "Приватизация на здравната каса, продажба на държавни предприятия, публично-частни партньорства и концесии, ще прави бедните бизнесмени и т.н." .... бедните да са бизнесмени, а не работници? В най-развитите страни над 90% работят на заплата. Червените бабички сега, са СДСари от 1990та, 40 годишни тогава. Първите червени бабички са на 100 или 95 години, вероятно в гробът. Ето защо БСП взе човек на Костов, Нинова, да води този електорат... Та новите червени бабички имат пенсия 160 лева, били частници, бизнесмени, неосигуряващи се, богати мечтаеха да са. .. Размерът на социалната пенсия за старост се предвижда да се увеличи от 01.07.2021 г. от 141,63 лв. на 148,71 лв. И преизчисление няма да им помогне.
  • 68 Лозан Панов

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Браво":

    Нема да се притесняваш! И на по-големи терикати от теб са духали под опашката!:) Да не ти се разплете кошницата!:)
  • 69 3 декара на Цонево

    5 0 Отговор
    Е поне разбрахме тимаджийте за кого са...
  • 70 До кошницоплетачите

    7 0 Отговор
    Аз сиромаха 6 гласа не мога да извадя за Славуца, ма барем тъй за декар, два на Кичево дъл може да се измисли нещо?
  • 71 Просветен илюминат

    9 1 Отговор
    И какво го мислите Слави сега?
    Вие за себе си не мислите и очаквате някой друг да го направи ли?
    Няма как да стане.Промяната идва с носене на отговорности,досега някой от избраните помогна ли ви?
    Да разчиташ на нечия благословия е зависимост от която страда цял свят.
    С писане и анализи получават ли се нещата?
    От 4г напуснах фейсбук защото там е пълно със специалисти и просветители.
  • 72 сПас

    10 7 Отговор
    ТАНЕВ ТАНЕВ,КАТО ВИ ПОДХВЪРЛЯТ НЯКОЯ МРЪВКА И СЕ ЗАПОЧВА С ГЛУПАВИТЕ АГИТАЦИИ.СПОКОЙНО,СЛАВИ ИМА ПОВЕЧЕ МОЗЪК ОТ ТЕБ.
  • 73 ЛЕТ МИ БИЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #57 от "Анон":

    НАМАЛИ КОНСУМАЦИЯТА НА БАКЛАВА... И ШЕРБЕТ, И ЩЕ ТИ СЕ РАЗБИРА КАКВО НИ ВНУШАВАЩ😀С ТАЯ ТАКА НАРЕЧЕНА „ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ”НИ ПЛАШАТ ОТ 1984година!!!!
  • 74 Калоян

    8 12 Отговор
    Ааа,сега се сетихте за икономиката,бизнеса,хаоса и безотговорността на Слави.Като сте толкова отговорни,загрижени за бизнеса и държавата защо вие,най-опитните,най-отговорните, се докарахте в положение Слави да ви спасява?Слави може да прави каквото си иска и никой няма право да го обвинява в нищо.Ако реши да прави правителство ,да прави.Ако реши да върне мандата,ще го върне.И двете действия са законосъобразни и няма такъв филм,че е постъпил безотговорно,като е спазил закона.
  • 75 Просветен илюминат

    6 5 Отговор

    До коментар #24 от "no name no face no number":

    "За да се почисти мафията трябват Нови избори"
    Колко избори минаха досега тя мафията стана толкова голяма,че само изборите ще я съборят като гледам какво стана на поредните?
    С едни и същи действия можеш ли да постигнеш различни резултати?
    Мижеш ли със същият начин на мислене,а който е създаден един проблем да го разрешиш?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Най добрият

    7 5 Отговор
    вариант - през времето, в което НС работи /а то работи , дори и да няма ново правителство!/ - се решават проблеми и се създават закони, които отнемат самосъздадените привилегии на ГЕРБ като например промяна в методиката на изборите /дистанционно гласуване, машинно .../, пълна смяна на ЦИК и т.н/, прави се пълна ревизия на герберастката клика, отговаря се на исканията на хората ... - едва ако това се осъществи /има достатъчно време, ако НС работи по 8 часа и ежедневно!/ , се стига до нови избори - и тогава, ако наистина чувството за справедливост у хората е удовлетворено и машинациите са стопирани /вкл. и тези с ромското "включване" в тях/ - победител ще бъде този, който ги е провел и резултатът ще е справедлив.
  • 78 Не прехвърляйте

    14 9 Отговор

    До коментар #2 от "поговорка":

    герберасткият манталитет върху тези, които ви натриха физиономиите. Нима Борисов не се кри /колко години, че не помня точно?/ от Народното събрание; нима ГЕРБ и Борисов "нахраниха" България, че сме на последно място по жизнен стандарт не само в ЕС, ами и в цяла Европа? Слави Трифонов каза защо не се появява - симптоми на ковид - ако искате, вярвайте. Но каза и ще действа по закон и Конституция, а там няма задължение да се дават изявления от когото и да е...

    Коментиран от #105

  • 79 ТОДОР ЖИВКОВ

    16 17 Отговор
    Следващите избори ИТН ще има 5 пъти по-малко от чужбина, и два пъти по-малко от българия.

    Коментиран от #87

  • 80 Ситуацията

    1 12 Отговор

    До коментар #38 от "перничанин":

    е гротескна - правителството на Трифонов ще бъде най-стабилното - ако при избора му /евентуален/ и БСП, и ГЕРБ го подкрепят -всеки по своите си причини - това правителство НЯМА КАК да бъде свалено - при евентуален вот на недоверия от едните другите автоматично ще гласуват ПРОТИВ - сметнете броя без едните -и ще полечите над 121...
  • 81 Митко

    13 11 Отговор
    Напротив , на предсрочните избори гласовете му ще се удвоят .
  • 82 Гражданин

    12 11 Отговор
    Явно на някои много им харесва да имаме безпринципни и продажни политици като Яне и Барека. Ама със Слави ще ударите на камък.
  • 83 😁😁😁😁

    8 4 Отговор
    До Владимир Танев: Ти пък кой си
  • 84 chi

    11 0 Отговор
    Танев, не е важно кой губи, важното е да спечели България!
  • 85 оня с коня

    13 4 Отговор
    Журналистът Танев НАХЪСВА Слави да съставя Правителство.КОЙ обаче е Танев и закво се бори?Фен на Има такъв Народ ли е?Нека не гадаем,а като Шерлок Холмс да тръгнем от "Дедуктивното към Индуктивното":Заявява Танев,че Слави има цели 135 Депут Гласа и да Хваща с тях Държавното Кормило.СБОРЪТ обаче на Депутатите на Слави,"Изправи се" и Дем. Бълг." са само 92?!...А като прибавим и тия на БСП,сметката излиза - ТОЧНО 135 гласа!Сега ясно ли е КОЙ е Танев и закво се бори,т.е. КОЙ ме ПЛАЩА?
  • 86 Лустрация

    3 1 Отговор
    Съд и Затвор за такива!
  • 87 Комунист

    7 0 Отговор

    До коментар #79 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Време е за лустрация и затвор
  • 88 Мурджо

    9 3 Отговор
    Слави влезе с гръм и трясък в Парламента. В момента Слави няма възможност да управлява с тия депутати и рехави поддръжници.
    Логично е да се направи промяна на Изборния кодекс, за да се гарантират следващите честни избори.
    Най-вероятно това ще стане от Служебно правителство. Искаме, или - не - това е логиката на получените от Слави гласове.
    Шанс за България! Да бъде за добро!
  • 89 онзи

    5 2 Отговор
    Танев, жалко комунистче, по такъв гнусен начин ли искате да се докопате да властта?
  • 90 луд доц

    13 2 Отговор
    Най-после нещо вярно !
    Тоя може и да не влезе в парламента при нови избори !
    Новите избори ще са за ГЕРБ и ко .
    Така е , когато народът е затъпял и чалгисан !

    Коментиран от #108

  • 91 Сульо

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Копейкин":

    Как откъде? от лудницата и от хранилката, откъдето са повечето т.нар. "демократични" социолози.нищо, Слви & ко ще им видят сметката.
  • 92 Бай Стоил войводата

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Коректен":

    Ти верваш ли си какви глупости говориш?

    Коментиран от #93

  • 93 Бибитко

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Бай Стоил войводата":

    Ами може и да познае,знаеш ли!? Да ти кажа има известна логика в думите му. Сега,че на теб и някои други не ви харесва изказването му,е друг въпрос.

    Коментиран от #94

  • 94 При едно електронно защитено ...

    7 3 Отговор

    До коментар #93 от "Бибитко":

    Гласуване по интернет,ГРОБАРСКАТА партия ще остане със сто гласа!Ако има повече от това, ще е сигнал ,че пак са правили някакви мошеничества с изборните резултати....Ако трябва ще се гласува не анонимно,а с директно представяне на гласоподавателя....
  • 95 Женски коментар

    9 6 Отговор
    Слави се възстановява в някой спа център и грижи от лекари. Ще се покаже. Пак ще върти плочата с оня референдум, който няма нищо общо с оправянето на пропадналата ни държава. Ако има добри съветници, може да се очаква нещо добро, но едва ли...не вярвам на негово правителство. Единствено правилно ще бъде ако БСП се покори и сесъюзи с протестърите, тяхната визия за страната е добре обмислена, също и на Изправи се! мутри вън.

    Коментиран от #122

  • 96 Аз Негодника

    3 8 Отговор
    На тези избори гласувах за ГЕРБ...Машинно...От години гласувах САМО за БСП...Защото не виждам,нито в БСП нито в президента,ярко изразена РУСКА подкрепа...Даже напротив,мисля че те са се продали на СОРОС за тия 60 милиарда.Да,взе много да се усеща,миризмата на пурите на Васил Божков...А това значи само едно,че задкулисно ПУТИН е с ГЕРБ и проектите, и по отношение на България и ЕС...Протестите го доказват,това е много стара отработена техноология на СОРОС...Оцеляването и развитето ни, като държавата трябва да е с РУСИЯ.ЕС.и Китай...Имаме нужда от газопровод,нова централа,европейски технологии, и китайски инвестиции.Това е единствения начин да задържим младото население,и да се развиваме като модерна европейска държава.
  • 97 Ебвгз

    4 3 Отговор
    Бибитко,и поименно да се гласува пак герб ще са с повече проценти,тъкмо да се знаят имената на масларниците ,които мислят че батю им Славчо ще ги оправи,той такъв ще им го сложи ще ще ам държи дълго време.И кой ли ще им е виновен тогава?Интересно ще е.Тоя цирк искам да го гледам.

    Коментиран от #111

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 АЛИ БЕГОВ

    1 4 Отговор
    НАЧИ ИЗЛИЗА ЧЕ БОКО ПАК ПИЧЕЛИ - АЙДЕ ДА ПРОБВАМЕ !7723
  • 101 Аз не гласувах за партията на Слави

    4 4 Отговор
    Но при втори избори ще гласувам за него,гласувах за ВАЗРАЖДАНЕ а това ме няма да спечели изборите е вариант но малко вероятен ако има манипулирани гласове при втори избори Слави ще стане първа политическа партия
  • 102 БиБи Кинг

    4 2 Отговор
    Слави болниа направи по-лесното:каза "хоп"! Сега остава спокойно да се набута у фекалнио трап и да започне плува! Ма тва е вече трудно и спасителен поиас за там нема измислен! Слет таа грешка с политиката нема да е ни политик ни клоунмен! Од двата стола че седне на средниа и че мо се смее вече не само Бойковина ма и целио свет дее!
  • 103 тоя кога е

    11 2 Отговор
    учил математика??? слави има 50 депутата а не 135 гласа. кредит му дадохме но е само 18% а не е ОГРОМЕН ! а и от една мисирка ...платена от хунтата акъл не искаме
  • 104 мнение

    5 3 Отговор
    Моето скромно мнение е, че при нови избори ИТН ще има повече гласове. Всички, които гласуваха за БСП мислейки, че тя е способна да бутне ГЕРБ при новите избори ще гласуват за ИТН. Нинова много сгреши, че не подкрепи Радев. Ама, нали знаете, когато се обърне каруцата, тогава пътища много.

    Коментиран от #107

  • 105 4745

    4 3 Отговор

    До коментар #78 от "Не прехвърляйте":

    Славчо е честен човек!:) Никога няма да излъже!:) Ако, не вярваш питай!:) Вярно една голяма част от тях са буквално под земята, ама има и още живи те ще потвърдят!:)
  • 106 Сър Пичук

    4 4 Отговор
    Каквото и да направи в момента СТ, той губи.
    Вариант 1: Приема мандата и предлага правителство. То е прието с подкрепата и на трите партии от статуквото - ГЕРБ, БСП и ДПС. Но подкрепата спира до тук След това той няма да може да прокара нито едно решение насочено към демонтиране на системата, защото тези 3 партии няма никога да го гласуват, а гласовете на другите са недостатъчни. Така той няма да изпълни обещанията си и на следващите избори може дори да не стигне до парламента.
    Вариант 2: СТ връща мандата. Тогава всички го обвиняват, че дезертира и бяга от отговорност и той пак губи и на следващите избори най-вероятно ще е под чертата.
    Това, което е разумно да направи, е да приеме мандата, да закърпи положението с неотложните задачи - Ковид, икономически мерки, туристически сезон, Европа, Президентски избори и т.н. и да си хвърли оставката. Пак ще го обвиняват, че не си е изпълнил обещанията, ще изгуби много, но поне ще има оправдание и няма да го обвиняват, че е дезертирал.
  • 107 Шоп

    3 3 Отговор

    До коментар #104 от "мнение":

    Яз, па че гласувам за "Нема Такава Държава"!:) Там са най-умните и мъдрите!:) Че ни оправат!:) Вервайте ми!:)
  • 108 Байчо

    5 4 Отговор

    До коментар #90 от "луд доц":

    Че какъв ще го дири Слави в парламента?! Вярно ще разсмива народа, ама не е достатъчно!
  • 109 ФАКТ

    6 1 Отговор
    ТУК СТОИ ЕДИН ОГРОМЕН ВЪПРОС....ИМА ТАКЪВ НАРОД Е ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В МОМЕНТА...И ЯВНО МНОГО ХОРА РАЗЧИТАТ НА НЕЯ И НА СЛАВИ...ТА ВЪПРОСЪТ Е..КЪДЕ ПО ...... Е СЛАВИ..????ТОЯ ЧОВЕК ОТ КАКТО РАЗБРА ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЕГО..ПРОСТО СЕ ПОКРИ..ОК БИЛ БОЛЕН Е КАК ПЪК РАЗБОЛЯ ТОЧНО В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ...А БЕ КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА...ЗАЩО КОГАТО НЕЩО ВЪРВИ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ..НИЕ САМИ СИ РЕШАВАМЕ ДА Я СЪСИПЕМ..ОК СЛАВИ Е НЕЩО КАТО ИДЕЯТА ЗА ПРОМЯНА..А КАКВА ПРОМЯНА ДА ОЧАКВАМЕ..КАТО ТОЙ САМИЯ ГО НЯМА..А БЕ ДУМИ НЯМАМ...ТОЯ ЧОВЕК ДА НЕ СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ДА УПРАВЛЯВАШ Е КАТО ДА ПЛЮЕШ САМО ПО ПОЛИТИЦИТЕ...АЙДЕ ЧОВЕЧЕ..ТВОЙ РЕД Е ...ИЗЛЕЗ ОТ ДУПКАТА..ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ ДА ПЛЮЕМ ПЪК ТЕБЕ...,,АМА ТО НАЛИ ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА КУЧЕ ДЕТО МНОГО ЛАЕ..НЕ ХАПЕ..ТА ДА НЕ СТАНЕ ТАКА С ТЕБ..ЛАЕШЕ ЛАЕШЕ...А СЕГА НЕ ТИ СЕ ЧУВА ГЛАСА...ИЗЛЕЗ И КАЖИ НЯКОЯ ДУМА..ДА НЕ ОНЕМЯ,..
  • 110 Анонимен

    3 2 Отговор
    София не е България. Стари хора и от селата раждат деца. Пенсионери, здравеопазване, образование.. Много тук и отвън са без здравни и пенсионни осигуровки. Те отвън ще се оправят, но в бг трудно ще е при някои. А не мисли на изборите, кой ще гласува. При едни реформи и ще сте на друго мнение. Отвън има много умни млади не корумпирани млади хора. Никой не се е родил научен. Поне ще говорят на литературен български език. Лично мнение. Не подценявайте младите на запад завършили, без мама и тати
  • 111 оня с коня

    1 2 Отговор

    До коментар #97 от "Ебвгз":

    боко отдавна ти го е сложил!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ТРЕНД

    3 1 Отговор
    То рейтингът на всички партии в опозиция, се води от омразата към статуквото. ВАКУУМЪТ! Сините партии подкрепяха ГЕРБ, което ги направи статукво, и това вдигна рейтингът на БСП и патриотите, И СВАЛИ СИНИТЕ. После патриотите заместиха сините, КАТО ПОДКРЕПА ЗА СТАТУКВОТО. Та, да, в България няма ляво и дясно, народът е неграмотен политически, пък и образованието и медиите са така. На медиите плащат да е така.. Образованието винаги е било зле, а сега се управлява от десни сили, мафия фашисти. Системата е пазарна освен икономиката, и политиката и управлението е пазарно. Нинова купила постът си. Управляващите правят закони и сделки само ако има кой да им даде рушвет и комисионна. Тоест бъдещето на БСП зависи кой ще ги конкурира в антистатуквото, и колко могат да убедят - че са по-добрата алтернатива на статуквото и по-силното антистатукво. Няма пък как Слави да оправи нещо така - че българите да са доволни. И ще изхвърчи с камъни по главата. Пазарните страни постигат прогрес за стотици години. Само СССР и Китай постигнаха петорно по бърз прогрес, виждащ се от едно поколение. Частният бизнес в Китай е 30%, в България 80%.
  • 114 баиуй

    4 2 Отговор
    Прав е човека. Простата аритметика го показва.
  • 115 Драйфус

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "поговорка":

    Кога имаш парите на Славчо,тогава коментирай !!
  • 116 Драйфус

    3 6 Отговор
    Не зная кой губи от нови избори,но зная,че не Слави!!!
  • 117 сляп

    2 3 Отговор
    Президентът да става министър-председател и да се излезе от тупика. Тъкмо ще управлява 4 години, а не 3 месеца
  • 118 Шердан Българов

    3 3 Отговор
    Слави КЮЧЕКА спечели най-много на тези избори но загуби още повече в перспектива! След като бъде свикан парламента и Бойко Борисов върне мандата всеки ход на КЮЧЕКА ще е срещу него самия! Започвам да си мисля не е ли той най-удобния на всички да си оплакнат ръцете в момента с него и на следващите избори които ще са съвсем скоро той да е на прага на влизането в парламента!
  • 119 Дългама стия

    5 3 Отговор
    ИТН - има такива наивници, има такива нефелници.
    Дългуча го избраха поколението ??? , всички чалгаджийчета които самия той поквари и унищожи като бъдеще за България, всички тези които продължават да му плащат билетите по концертите и да пляскат на бездарните му, безидейни и втръснали отдавна чалгаджии сценаристи/вече политици. И вярно е че всеки народ си заслужава управниците, жалкото е че ние сме смотани и не можем да го разберем вече 75 години, да го д_ха простата част от племето, подала гласа си за дългия маркуч!
  • 120 язовирния пазач

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Винкело":

    Да бе, и като се събуди големия пръст на левия ти крак в контакта! Палячовци като теб само си мислят че имат, когато разберат че парите не са всичко тогава им се изяснява живота но за съжаление е късно.
  • 121 666

    7 4 Отговор
    Чалгаря няма никакво намерение да управлява. Той е опитна мишка в ръцете на Фуражката и участник в преврата. 🦧🦧🦧🦧🦧🦧
  • 122 Фантаст

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "Женски коментар":

    Много ми е приятно че и жена коментира във форума! Никой мъж не би използвал думата "покори" в съчетание с БСП!:) Това пък да се съюзи с протестърите!:) Да! Идейте са отлични, но не са реалистични!:)
  • 123 Страничен

    2 0 Отговор
    Владко Тенев си е жив трол, не колумнист !
  • 124 Абдал

    2 0 Отговор
    На колко години си бил при Беров че си отваряш г-та уст, герпаджиско мекре
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове