Last news in Fakti

11 Април, 2021 10:20 2 415 29

Корнелия Нинова ще проведе срещи със структури на БСП

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • срещи

Обсъдени ще бъдат изборите

Корнелия Нинова ще проведе срещи със структури на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще проведе срещи с общинските и областни председатели на партията по нейна инициатива, съобщиха от БСП.

Лидерът на българските социалисти ще изслуша мнението на структурите за ситуацията в страната след отминалите избори, и за поведението на парламентарната група на БСП в 45-то Народно събрание.

На срещата ще бъде чута оценката им за изборните резултати и действията, които трябва да се предприемат оттук нататък за стабилизиране на партията.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Корни

    6 2 Отговор
    Този Добре много се разпищовил, взел да мисли за хората. Така ли е?
  • 3 Майна

    9 22 Отговор
    БРАВО ЗА ПОЗИЦИЯТА, НИНОВА, И ЗА СМЕЛОСТТА!

    Коментиран от #11

  • 4 Даката

    16 8 Отговор
    Да отива се моли на чалгата за постове
  • 5 Бсп са социалисти

    20 8 Отговор
    Колкото герб са пианисти.
  • 6 бсп е като гроб

    17 8 Отговор
    ще прави анализи, след дъжд качулка
  • 7 нннн

    11 6 Отговор
    А за подкрепа на Радев още ли ще мислят ? Е, и ние още ще мислим за подкрепа на БСП.
  • 8 Кръчмар

    7 10 Отговор
    Старите кучета ГЕРБ, ДПС и БСП тихо и кротко подлагат динена кора на Слави да състави правителство и изсърба горещата каша която му надробиха. ОСобено Борисов, ще стои от страни и ще му гледа сеира, за да се появи отново като "спасител" / ПО-СКОРО КАТО ОКОНЧАТЕЛЕН ГРОБОКОПАЧ/ на държавата. Обективно ситуацията е патова и никой не иска да се НАХЪНДРИ с управлението, освен ако нее фатално АЛЧЕН ИЛИ ВЛАСТОЛЮБИВ/ / за 2 часа дами дадат властта ще я взема , защото властта е сладка според К. Муравиев/
  • 9 АМОН

    15 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Обсъдени ще бъдат изборите

    КАКВО ОБСЪЖДАНЕ ЩЕ ИМА ДРУГАРКО НИНОВА.
    Оставката ти е повече от необходима.
    Подавай я , и отиваи да си гледаш бизнеса с ТЕХНОИМПЕКС , което и към настоящият момент е добре капитализирано дружество под патримониума на групировката ТИМ.
  • 10 Аз отивам да карам тир у европата

    3 3 Отговор
    За вас не знам тука оправия нема никога да има
  • 11 АМОН

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    МНОГО Е НАГЛА БЕ ПРИЯТЕЛЮ!!

    ЦЯЛОТО И ПАРТИЙНО БЮРО СЕ САМОРАЗПУСНА, А ТЯ ОСТАНА КАТО КОЛ ДА СТЪРЧИ И ДА ПИТА КОЙ Е ВИНОВЕН.

    АМИ КОЙ ДРУГ АКО НЕ ТИ ВОДАЧА НА ТАЗИ ПАРТИЯ ДА Е ВИНОВЕН МА КРУШОВСКА БИВОЛИЦЕ.

    ДА ХОДИ И СИ ГЛЕДА ТЕХНОИМПЕКСА , КОЙТО И КЪМ МОМЕНТА Е В ПАТРИМОНИУМА НА ГРУПИРОВКАТА ТИМ!!

    СТИГА НИ Е ЗАНИМАВАЛА С ПЕРСОНАТА СИ!!

    Коментиран от #17, #21

  • 12 не се знае

    8 5 Отговор
    общинските и областни председатели на партията искат ли да се срещнат с нея...
  • 13 ТаУмВзе

    5 7 Отговор
    Кинтоимпексова постигна пребоядисване в герберастия. Чреж крепеж на официалната диктатура на мутропитека шизофренясал. Брао!
  • 14 Между третото

    6 10 Отговор
    Слави евнуха и кака Корнелия
  • 15 Между третото

    2 11 Отговор
    Слави евнуха и кака Корнелия са бъдещето на бг
  • 16 дявола

    10 3 Отговор
    Тази да си върви на село там от където дойде и да не се меси на МЪЖЕТЕ във работата
  • 17 Майна

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "АМОН":

    Опитвам се да подкрепя всяко положително действие, брат, защото работя в чужбина, но искам децата ми да живеят в БЪЛГАРИЯ...Надявам се, че сега е времето, в което има някакев шанс за осъзналия ни се народ..., който трябва да остане буден , а не да потъне пак в...ПРИМИРЕНИЕТО СИ!
  • 18 Билета

    5 4 Отговор
    Оправия няма сами сме си виновни. Всеки гледа зло да направи на съседа си . И курни се радва за герб ,а не гледа своята партия.
  • 19 Честито

    7 7 Отговор
    Корнелия осъзна, че загуби и изборите, и доверието на нейните съпартийци. Сега се опитва да замете стореното от нея, но едва ли ще се справи със ситуацията-единствената й надежда е да бъде ЕВЕНТУАЛНО поканена за създаването на ново правителство. Ако Слави, Мая и Христо Иванов я заобиколят, най-сетне ще разбере, че е никому ненужна. И...game over! Ключът за ново правителство стои само на едно място, и това е ДПС . Без да се сърдим, това е истината.
  • 20 Поп Кръстю

    8 7 Отговор
    Залеза на БСП и края на мандата, на Авиаторчето са на харизонта. Със своите действия за пореден път, БСП и „Президента Радев успяха да докарат държавата до политическа и финансова криза.
  • 21 !!!

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "АМОН":

    САтанишевист, стига си плюл!
  • 22 Не знам

    3 3 Отговор
    какъв типигьоз ( както казваше дядо ми за супер наглеци) трябва да си, за да не си подадеш оставката след такъв провал!!!! Не може да се държиш като слон в стъкларски магазин с партията си и то преди избори и да чакаш резултати!!! Лидерството не е за всеки!
  • 23 Посетител

    2 0 Отговор
    Интересно, защо никой не търси оставката на пишман патрЕотите Каракачанов, Далавери Сим?! Техния провал е къде-къде по-сериозен, та те изпаднаха от НС, а всички са ревнали по Нинова!!! И не ми излизайте с довода "такава била европейската практика"! Ако бяхме наистина европейска държава, никога нямаше да допуснат Мутрата да си разиграва коня толкова време!
  • 24 XAAXAAAXA

    0 3 Отговор
    Бойко и на тези избори разпори червения хастар!
  • 25 121212

    0 3 Отговор
    При кумонизма избивахте собствиния си народ хранихте прасетат с тях в Белене сега власт искаш. Ма..ти гладна д..ба
  • 26 БСП ТРЯБВА

    3 1 Отговор
    БСП трябва да се превърне от Дискусионен клуб в сериозна Пол. Партия сплотена и единна, която да е способна да побеждава и на която може да се вярва. Това може да стане, ако има добре развита вътрешно партийна демокрация до вземането на решенията, но непременно съчетана с желязна Партийна дисциплина и единодействие при тяхното провеждане и устояване. Всякакво обсъждане по медиите на вътрешно партийни различия по същество е антипартийна дейност.
  • 27 Онуфри

    0 2 Отговор
    Дойде чак в Ямбол да благодари ,че е получила повече подкрепа от ГЕРБ.Цели 1,5 процента.
  • 28 дядо Шишарко

    2 0 Отговор
    Ко не, откъдя на къдя , гласуваш за Слави, и не получаваш балета хубавици, а четири дърти опулени скумрии, трътлестата момата Дончева, дебелата Капон, опулената барсалива сестра Галева, и Импексовата цоцолана, бря. М чи те са издухани повеке от мойта бабичка бря. Към тях, като прибавим Феса Крарамърда, Г-ома, Пинокио, които пък са слуги на Чер-па, Маджо и ДС доносници, става комуимпексовтюрлю гювеч бря, сготвен и сервиран от Кауня и поръсен с турска мерудия. Това ли им е промяна бря, да ви го наш-м на промяната бря.
  • 29 ЗАРАЗНО ЗЛО

    1 1 Отговор
    Ще се хвали, че е паднала само на половина, което е чиста победа, за нея. Само око бешеравна със Слави, щеше да има жълто отзад.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове