11 Април, 2021 12:42 4 096 133

Плевнелиев: Предстои голямата битка между демократи и популисти

  • росен плевнелиев-
  • избори-
  • политици-
  • правителство

Според него заявката за промяна е повече от ясна, от тук нататък предстои тя да бъде реализирана

Плевнелиев: Предстои голямата битка между демократи и популисти - 1
Снимка: БГНЕС

Управлението на държавата е упражнение за мъдри хора. Те отдавна трябва да са разбрали, че победата и загубата са много близо една до друга и нямат голям смисъл, заяви в предаването „Тази събота и неделя“ президентът Росен Плевнелиев.

Ще видим много нови роли. Тези избори, които минаха, бяха с висока избирателна активност спрямо кризата, в която се намираме – пандемията. Искам да благодаря на младите хора, които излязоха да гласуват, хората имат позиция и искат да я отстояват, заяви Плевнелиев. По думите му сега на ход са политиците, които трябва да докажат, че са държавници.

Според него заявката за промяна е повече от ясна, от тук нататък предстои тя да бъде реализирана. „Всички българи трябва да си дадем сметка какво се случва не само при нас, но и по света. Винаги съм казвал, че голямата битка не е между ляво и дясно, а между демократи и популисти, това е сблъсъкът в целия свят в последните години“, посочи Росен Плевнелиев.

Голямата битка между демократи и популисти предстои, България е заразена от популизма и ще плати висока цена, смята още Росен Плевнелиев. „Колкото по-бързо популистите дойдат на власт, толкова по-бързо ще се отървем от тях. Популистите стават статукво и следващата битка ще е срещу тях“, прогнозира президентът.

ГЕРБ е първа политическа сила – това е едно историческо постижение, длъжни сме да не го забравяме. От друга гледна точка системните партии, тези които вярват в институции, правила и ценности, все още са мнозинство. Антисистемните партии, наричам ги още популистки, казват, че управляващите са мутри и мафия. Тези, които обещават промяна на системата, те са във възход. Те не спечелиха тези избори от гледна точка на абсолютното им число, ще им бъде трудно да направят правителство, прогнозира Росен Плевнелиев.

Имаме президент популист, който казва, че управляващите са мутри и който обещава промяна на системата. Имаме три политически субекта в новото народно събрание – „Има такъв народ“, „Изправи се! Мутри, вън“, и Демократична България за съжаление, които бих сложил в категорията на популистките партии. За всяка една от тях, включително и за президента, предстои да видим как те ще успеят да реализират обещанията си, заяви той.

„Партията, която искаше да се нарече „Няма такава държава“ с голяма вероятност ще управлява тази държава. Референдумът през 2016 г. имаше три откровено противоконституционни въпроса, добави Росен Плевнелиев. Нека хората се замислят какво се криеше зад тези въпроси и какво щеше да се случи. Ако намалим субсидиите на партиите на 1 лв., това означава, че ги подаряваме на някакво задкулисно финансиране. Ако имаме мажоритарни избори в два тура, това означава диктатура на големите партии. Ако искаме мажоритарен избор на главния прокурор, това означава абсолютна диктатура. Демокрацията се базира на баланс между интересите на различните групи и между институциите, а не налагане със сила на неустойчиви във времето решения от името на народа“, добави Росен Плевнелиев.

„Трудни са балансите, но това е политиката и ще се избира между по-малкото зло. Бързи избори след тези, например през юли, ще доведат по-големи изненади и по-голям хаос. Почти съм убеден, че ще имаме правителство. Не изключвам коалиция между БСП, ДПС и „Има такъв народ“, нека не забравяме, че БСП и ДПС винаги са играли заедно“, коментира Росен Плевнелиев. Възможно е и трите популистки партии да се разберат за няколко важни за тях точки от дневния ред, смята той.

„Чух се с Бойко Борисов след изборите и му казах едно единствено нещо – поздравих го за това, че ГЕРБ продължава да пише история с този резултат. Това, което мен много ме впечатли, е колко много европейски лидери честитиха на ГЕРБ“, каза още Росен Плевнелиев.

„Борисов и екипът му са доказали не веднъж във времето, че чуват внимателно хората. Грешките са факт и аз мисля, че Борисов ги е разчел. Мисля, че е подготвил изненада следващите седмици. Не само ще покаже, че е чул внимателно гласът на народа, но и ще извади едно проевропейско и продемократично правителство“, заяви Плевнелиев. По думите му това ще е следващото поколение на ГЕРБ, което ще излезе и ще каже: Ние сме алтернатива на популистите. Никой не се страхува от служебен кабинет на президента Румен Радев, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лллллл

    206 8 Отговор
    чехльо , точка!
  • 2 стига

    207 10 Отговор
    И това магаре защо ми го прожектират пак.

    Коментиран от #107

  • 3 Някой си

    195 8 Отговор
    Съпругата на сниняптичката пак ли изпълзя?
    Нищожество!
  • 4 един от стадото

    159 9 Отговор
    просто го задрасквам тоя

    Коментиран от #56

  • 5 Плевенка

    96 4 Отговор
    Що не я пуснат за Президент пак от пачки гепевската партия да видим резултата 😂🙈😂
  • 6 ауууууу

    138 6 Отговор
    Ирландската пастира се излюпи!
  • 7 ...

    124 6 Отговор
    ... и ти си за затвора !!!

    Коментиран от #39

  • 8 провидението

    109 7 Отговор
    Един път те наказа Господ,пак ли искаш,прокажении?!
  • 9 Точно

    15 97 Отговор
    И на. Място казано.
  • 10 Абе

    101 5 Отговор
    ако герп са демократи ще хващам релсата на симеонов и чао
  • 11 наблюдаващ

    140 4 Отговор
    Смешко се изходи по заповед! Туй поне му се отдава! Със сигурност не му е лесно! И той иска цял живот да стане мъж, ама няма сърце и достойнство затова горкият! За туй пък, да е подлога му се отдава много!
  • 12 Благодаря на Факти

    127 3 Отговор
    Като видя само снимката на този идиот - Банов, веднага тичам до тоалетната! Абе дайте мнението и на оня с Трабантчето и на Ленчето с кремчето, за да бъде пълна хармонията.
  • 13 Срам ме е

    89 4 Отговор
    че гласувах за теб...
  • 14 Ланс Линк

    98 4 Отговор
    Този развали остатъкът от деня
  • 15 Корупция

    92 3 Отговор
    Тоя жена му вече няма ли да му забрани да се излага, остава сега и ПКП да се изкаже неподготвена......
  • 16 БОЗА

    70 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Управлението на държавата е упражнение за мъдри хора."

    Казано баш от този,звучи още по-комично...колко нещо изплува в последните дни..."Спартак"а да идва спешно... ;-)
  • 17 срамотия

    89 2 Отговор
    Ирландска пастирка здравей. Искам да ти кажа че се срамувам от теб и че не ми липсваш. А анал изите си можеш да ги споделяш с Деса. Не искам да слушам брътвежите на един провален палячо. мИрси.
  • 18 а виж ти

    84 3 Отговор
    Мистър Бийн! Абе, скрий се, че предизвикваш смях. И този си мисли, че сме го забравили, ама не.
  • 19 охо бо

    73 2 Отговор
    да каже бившият президент как построи този комплекс в Кв.Младост и от къде пари от заплатите като президент.....

    Коментиран от #81

  • 20 hjklfh

    67 2 Отговор
    не искаме да чуваме повече и за този д.е.б.и.л.
  • 21 Деймос

    60 2 Отговор
    Този ли трябва да чета !! Президента , патриота ..,който живее в Гърция ... този герболяк ,този герболяк :)
  • 22 123

    59 2 Отговор
    Този пак изпълзя от някъде, пудела на тулупа. Ти не разбра ли, че мястото ти е под полата на жена ти, чехльо. Айде отивай да миеш чиниите. И да изхвърлиш боклука, а и после да изглади.
  • 23 Милия ми той

    55 2 Отговор
    Тоя пък от къде го изкопахте? Ужааас. Бегай бегай от тука.
  • 24 НЛО

    51 2 Отговор
    Ей боклук скривай се някъде и повече никога да не те показват на обществото.
  • 25 Деси Банева

    59 2 Отговор
    Роско забрави да изхвърлиш боклука като излезе , като се върнеш те чака пода и да зготвиш. А за ген Радев не говори той е мъж не пастирка като теб като го видя и се ..... айде
  • 26 Ох Баня

    39 2 Отговор
    Кои бяха отпред и отзад тебе, пополистите или демократите.
  • 27 Тоя рапон не е виновен

    55 2 Отговор
    Тиквата го назначи за прецедент за да оплюва и храчи по Русия.За русофобските си изпълнения ще получава "големата пенция" до живот,колкото му е отредено Отгоре..
  • 28 Предстои

    38 2 Отговор
    да влизаш в затвора , червено грабливо същество на стотици милиони от обществени поръчки , първите потоци пари от ЕС за България под крилото на тогавашния кмет на София (и делбата) и ортаклъка с Катиния Захариев мъж ! Та чрез криминални деяния - в политиката !
  • 29 Centurion

    45 2 Отговор
    Когато си в основата на проблема,няма как да бъдеш част от решението.Пълна и тотална изолация на ГЕРБ к ДПС ,смяна на техните "кадри"( калинки) от всички държавни и общински ръководни постове.Пълно е с посредствени и крадливи послушковци,които съществуват заради собственото си съществуване!Това невежество трябва да бъде изринато до чисто,както се изрязва тумор. А този плъх ,тази жалка карикатура предизвиква само съжаление!
  • 30 Доктор ох боли

    51 2 Отговор
    Жена ти знае ли къдеси бре. Я в къщи. Бръже да простираш че жена ти мач гледа.
  • 31 Софиянец

    36 3 Отговор
    ГЕРБ нямат нищо общо с демокрацията и десните, действията им го показват като последен пример е трите милярда за тръба подарена на Русия, тази Русия която уби синът ти. Незнам какви очи и достойнство трябва да имаш за да плещиш тези глупости, явно червей и съжалявам за подкрепата за вас през годините.
  • 32 нннн

    34 3 Отговор
    Дрън-дрън... Битката е между Народа и мутрите.
  • 33 Бойковски

    24 2 Отговор
    Чух проблемите на хората и ги отроих. Е несъм ли басипича, а ?
  • 34 хм оригиналът

    17 3 Отговор
    Не го харесвам, но в случая съм на същото мнение. Суверенът гласува. Голямото чистене тепърва започва и колкото и умни и остроумни фрази да се чуват от всички страни, накрая същият този оплют, ограбен и омерзен суверен ще съди всички само по делата.

    Коментиран от #42

  • 35 Май

    31 1 Отговор
    Мисля, че си объркал популистите и демократите. Не може да наричаш "демократична" партия, която десет години стои на власт.
  • 36 Ел Диабло

    22 2 Отговор
    Малиииии,колко зловещо съм порил синоптичката там където сем го точил мухъла сега целува....да ти е сладко
  • 37 хан ювиги

    24 1 Отговор
    говорителя на боко-буда, сава, гоце,иван, николай и др агенти,може да излъже вече само неродените!
  • 38 Фактъ

    30 1 Отговор
    Със женски нрав е този чехъл .
  • 39 Странно

    42 1 Отговор

    До коментар #7 от "...":

    Странно Ирландската пастирка никой не го пита за имотите му в Гърция,Разложко и най вече за вилата на Черноморец на самия бряг на морето погазвайки точно като мутраче изключителната държавна собктвеност. Никой не го пита как продаваше труда на помаците от Чеча на безценица по паркинЗите в Германия.
  • 40 Историчка

    28 1 Отговор
    Популистът Борисов раздава пари от джипката!
  • 41 ЕЙ СЕГА

    24 1 Отговор
    НА ПЛЕВЕЛА ФУСТАТА !
  • 42 Centurion

    26 3 Отговор

    До коментар #34 от "хм оригиналът":

    И какви са делата, каква е равносметката за тези 11 г.Бяхме равни с Румъния,а сега как е?Първи по смъртност,последни по доходи,държава марионетка,превърната в такава от хора попаднали в тежки зависимости от външни и вътрешни фактори!
  • 43 Абе не

    35 1 Отговор
    останА бЛокук в тая държава, който да не възхвали ГЕРБ и техното управление бе!
    И се питам, нема ли един мисир да го попита тоя пухльо, като са ГЕРБ толкова успешни защо сме на последно място в ЕС по заплати и на първо по смъртност.
  • 44 SAAB

    30 1 Отговор
    Прибирай се ......веднага ! Деса щЪ тупа......не си умил чиниите !

    Коментиран от #57

  • 45 гнус

    27 1 Отговор
    Много "мъдрост" имаше в записите за "минах с 200" и снимките с кюлчета от миналото лято. Нали?!
  • 46 Господине

    29 1 Отговор
    вие сте едно голямо историческо объркване.Историята се прави от хора, а Борисов не е нищо. Той не прави историята. Той направи дупка в историята.След време в учебниците по история ще пише- след 45 тоталитарно управление България трябваше да изтърпи преходен-мутренски период от 30 години, за да се научиме да уважаваме и да спазваме законите
  • 47 Веждичката

    3 25 Отговор
    Плюете ли бе , плюете ли ?
  • 48 МОШЕНЯК

    28 1 Отговор
    ПРЕДСТОИ ГОЛЯМУ ПЦУЕНЕ ПО МУТРАТА ТИ !НЕКАДЪРНИК
  • 49 анонимен

    34 3 Отговор
    Всички от герб са СМОТНИ особено този ЕКЗЕМПЛЯР...
  • 50 Умното то бе!!

    34 1 Отговор
    Я подлизурко се показал :)
  • 51 ПИПОНЧЕ

    26 2 Отговор
    ААА БЕЕЕ ИМПИТЕНТЕН ГЛИСТ, СМИРИ СЕ МАЛКО БЕ, ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ СИ ГОСПОДИН НИКОЙ, И МНЕНИЕТО ТИ Е МАЛОВАЖНО.СМИРИ СЕ, ГОСПОД ТЕ НАКАЗА ЕДИН ПЪТ, ЧЕ ДА НЕ ПОВТОРИ. И ТИ БЕШЕ ЧАСТ ОТ СЪЩАТА ГЕРБЕРАСТКА МАФИЯ. ДА МАФИЯ СА, И ГИ ПРЕЗИРАМЕ. УРОДЛИВИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИ НИЩОЖЕСТВА.
  • 52 ЕШ ЕШ

    13 1 Отговор
    ЕШ МИ ФЪШКИИТИ БЕ МАНЮК !
  • 53 Анти ционист

    18 0 Отговор
    НЯМА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН РЕФЕРЕНДУМ . Референдумите произхождат от народа а народа е държавата. Народа е - КОНСТИТУЦИЯТА суверена . Без народ няма държава няма правила-закони-КОНСТИТУЦИЯ. Каквото каже народа това е. Не случайно всичко се свързва с народа-НАРОДНО събрание,ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Конституцията на всяка държава на света произхожда от народа дори назначените ку-:рви ог ОП се клеят да служат ба народа . Това Гоце делчевско недоразумение и ме-котело ако беше чело конституцията щеше да знае че няма РЕФЕРЕНДУМ който да е против конституцията защото референдумите са ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ -НАРОДНО ДОПИТВАНЕ а демокрацията сама по себе си представлява НАРОДОУПРАВЛЕНИЕ. Но жал-ката аме-ба Росица Плевнелиева в стремежа си да обслужи МАФИЯТА го пропуска това и говори абсолютни глупости манипулации и ЛЪЖИ
  • 54 Аз да пиша

    22 1 Отговор
    Ирландската пастирка мине немини и хоп изстропа нещо . Скрий се че не се ли виждаш колко си смешен . Ако искаш се кандидатирай за президент ,но едвали ще спечелиш . Отивай си в Гърция и не си показваш смешната си физиономия
  • 55 Quo Vadis

    12 1 Отговор
    Не става много ясно. Кои са демократите ?

    Коментиран от #60

  • 56 😁😁😁😁

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "един от стадото":

    Как задраскаш оввчарина ....😁...после кой ще ни води на паша
  • 57 😁😁😁😁

    8 1 Отговор

    До коментар #44 от "SAAB":

    ...приготвила му е и за близане😁...................сладолед
  • 58 Уйке

    27 1 Отговор
    Защо ни го натрапват тоя мухльо в неделя, та ни развалят хубавото пролетно настроение!
  • 59 ДБългария

    6 10 Отговор
    Единствено Демократична България не са популисти, а опитни политици с вного добра програма за развитието на България.
  • 60 много ясно

    3 8 Отговор

    До коментар #55 от "Quo Vadis":

    Демократите са Демократична България.
  • 61 Ко каза ко

    20 1 Отговор
    Само питам - ГЕПП демократи ли са или популисти???Щото за мен са си просто крадци!!!

    Коментиран от #67

  • 62 6666

    17 1 Отговор
    Верно е популиста си отиде у Банкя да риве.
  • 63 Плевнелиев, ти беше като президент една

    19 1 Отговор
    Кръгла. 0!!и като мъж си същия, трагикомичен образ на мъж!!
  • 64 Истината

    13 1 Отговор
    Не му се схрдете, трябва да запази откраднатото.. Всички членове на ДКМС и БКП са хлъзгави шанаджии..
  • 65 иваило

    19 1 Отговор
    Няма да забравя тази мишка когато имаше протести и тои беше магарето президент как подсмър4аше като наплашено мишле на една пладформа .тези мека китка да не се обажда 4е е наи мразения президент
  • 66 Анонимен

    24 1 Отговор
    Кои са демократите,бе плевнью?Помня те от МГ Благоевград-ярък комсомолски натегач,със същия плам ни набутваше тогавашните идеологеми.С теб винаги сме били от двата противоположни бряга.Аз обаче спя спокойно.За теб-не знам!
  • 67 много ясно

    14 1 Отговор

    До коментар #61 от "Ко каза ко":

    ГЕРБ са популисти.
  • 68 хихихихихи

    20 1 Отговор
    Еталон за наглост и вади по-тъпа физиономия от мистър Бийм!
  • 69 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор
    Това леке на дс пак изплува....Ще видите,какво е реалното ГЛасуване за гроб само при нови избори!От сега ви казвам,че са под 15%!не съм оставл впечатление на ,човек,който не разбира от проценти и от прогнози,нали факти!
  • 70 Брендиция

    18 1 Отговор
    Тоя мушморок какво разбира от битки? Изобщо не го интервюирайте. И без това нищо мъдро не му ражда кратуната..
  • 71 прилика

    18 1 Отговор
    Популизъм - "политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез ПРИВИДНА загриженост за нуждите на суверена (народа), създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми"- аз тук виждам, че образът на Борисов се припокрива идеално с образа на популист.
  • 72 Васил

    21 0 Отговор
    Плевнелиев ти си жалък палячо ходи да се гръмнеш
  • 73 Росен Банов

    21 1 Отговор
    Чехльооооооооо
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Рони

    16 1 Отговор
    Ей тоя на всяка манджа мерудия.Не му ли писна,защото на мен ми писна да му гледа глупавите мутра
  • 76 Стиви джи

    13 1 Отговор
    Този е мазохист.При всяко изказване е удавен от плюнки

    Коментиран от #119

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ъъъ

    14 1 Отговор

    До коментар #19 от "охо бо":

    Не е само този комплекс. Виж какво се строи между Герман и Лозен. Пак е негово, на ухиления палячо.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 И Плевнелиев е бил президент

    12 1 Отговор
    Напълнил се е с пари и тои е некомпетентен и част от мафията
  • 84 Пудколиев

    13 1 Отговор
    Че го срутиме!!! Боклука помашки нема да яде пасти
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Пудколиев

    7 1 Отговор
    Е продукт на черен Костов.Най големият демократ на БГ.
    ДБ са му съпартийци. Сите от ДС.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бай Шиле

    13 1 Отговор
    Плевньо е много ниска топка.Някой да помни Жельо,Стоянов или Гоце така просташки да са се плюли един друг?
  • 89 Чичо Тони

    12 1 Отговор
    Не разбрах, Плевнелиев кои смята за популисти и кои за демократи?

    Коментиран от #96

  • 90 123

    11 1 Отговор
    Бегай бе бухал умрел
  • 91 Деси

    8 1 Отговор
    Тегли тегли му един Б.... Ой на тоя
  • 92 Нане

    10 1 Отговор
    според тоя Борисов е демократ? Алоууууу скрийй са ва пречиш ми на бизнеса! Що му дават трибуна ма ко са чудя БТВ четката на властта
  • 93 Смехурко

    9 1 Отговор
    Кой е тоя дето се изхожда с нежна усмивка.
  • 94 hmhmhm

    10 1 Отговор
    Има няма и му се приака - и се изака ...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 И аз си мисля

    9 1 Отговор

    До коментар #89 от "Чичо Тони":

    Същото, но в едно съм сигурен. Едва ли ще се намери човек на територията, който да не е сигурен, че синоптика е за лудницата. Може и да не е късно. Знае ли се?
  • 97 Черен Петър

    13 1 Отговор
    Мдаа, пак се появи и надрънка куп глупости! Настоящият президент бил популист?! А бившият такъв е пълен ИДИОТ и за пореден път го доказа, а освен всичко друго, става ясно, че и значението на думата "популист" не му е ясно...
  • 98 Перо

    9 1 Отговор
    А селският боклук,второ поколение,от третия ешелон на БКП и комсомола, със заучените клишета от ОК на БКП,от кои е,”популисти” или селски демократи?
  • 99 Сульо

    12 1 Отговор
    Тоя 6okлy к откъде изпълзя и защо ни го пробутвате? Той отдавна изтече в мръсния канал на историята !
  • 100 Наблюдател

    10 1 Отговор
    Тази пък подлога къде видя демократи!?
  • 101 шопендар

    7 0 Отговор
    популистите ги опознахме около изборите,а кога ще дойдат демократите.що е демокрация и има ли почва у нас
  • 102 Някой

    7 0 Отговор
    Боже,колко много г-лупаци има тук,Боже!
  • 103 Латин

    10 0 Отговор
    Екс президентите да мълчат, че времето може да се развали.
  • 104 Из “Психоекспертиза”

    9 0 Отговор
    Пациентът е със силно изразена мания за величие, възприема се като грандиозна личност със световноисторическо значение. Всеки ден умира като античен герой и светло се ражда на другия ден като духовен водач на човечеството. На практика става дума за класически 0лиг0френ, поставен под домашен чехъл, но с разрешение да показва магарии на ТВ мегдан и да развеселява публиката с палячовщини.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 КутиТО

    0 0 Отговор
    Пдигавката на природата.Къдее.
  • 107 сороснерес

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "стига":

    Пoйкo Пaриcoф нa eднa прecкoнфeрeнция прeди прeзидeнтcки избoри кaзa " ниe и мaгaрe дa cлoжим зa кaндидaт, пaк щe cпeчeлим"..Дa бяхa нaиcтинa cлoжили eднo мaгaрe..Зaщoтo кaтo гo cлушaм тoзи бивш прaceдeнт П....лиeв кaкви ръcи..Ceгa cитуaция e другa, oт вac ce изиcквa дa мълчитe, никoй нe питa зa вaшeтo мнeниe гocпoдa oт Грoб...нaли cтe cпeчeлихтe..нeдeйтe дa ce прeдлaгaтe кaтo мaгиcтрaлки..cрaмнa рaбoтa..мaлкo дocтoйнcтвo..пoнe..aмa oт къдe дa гo взeмaт.
  • 108 ле ле

    5 0 Отговор
    мълчанието е злато...но уви за този гъзподин не важи,..били поздравили Гроб много лидери от Европа, да разбира се ..за тези зулуми които той направи в угоду на всички и във вреда на България, ще го поздравят..защо не...Да сте чули някой от Европа да поздрави Орбан за неговите победи в Унгария...не и колкото нашия премиер..защо ли, ами защото Орбан им показа среден пръст на Меркел и други мними приятели.Спомнете за измислени имигранти ,талибанска сган на Нерес Сорос които минаваха през Унгария..Орбан ги парти в трета глуха.
  • 109 Българин

    4 0 Отговор
    Абе тази халка къде се обажда
  • 110 мдда

    4 0 Отговор
    ти от кои си пуделче???
  • 111 1520

    7 1 Отговор
    моля ви този не го показвайте повече

    Коментиран от #113

  • 112 Ахахахах

    10 1 Отговор
    Господа журналисти, в невъзможността си да напишете нещо съществено видомо сте допряли до някакви нафталинени и изхвърлени от обществото неадекватни персони. Според вас дало някой се интервсува от мението на такива или събирате кликове и комвнтари по сайтовете. Меко казано е позорно поведението ви в последно врвме. Ами спрете се са малко! Стига с това безкрайно пълзене и облъчване! Наистина сте платени и на моменти ставате нагли. Бях се отказал една седмица да ви чета бъртвежите, но няма да ви чета още поне две седмици. Съветвам всички тук да го сторят! Не сме длъжни да им пълним джобовете за едно нищо!
  • 113 NeXu s

    2 3 Отговор

    До коментар #111 от "1520":

    Теб, мазният селски общак, ли да показват?
  • 114 Gost

    7 0 Отговор
    Ми, Чехльо, сър! Чехльо Подметков!
  • 115 Стефан

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Управлението на държавата е упражнение за мъдри хора. Теб затова ли от ГЕРБ НЕ ТЕ ИЗБРА ЗА ВТОРИ МАНДАТ, само ако можеше да се погледнеш отстрани каква карикатура си щеше да разбереш ЗАЩО предпочетоха Цачева вместо теб.
  • 116 Хаха

    6 0 Отговор
    Няма ли кой да каже на мъжа в семейството - Банкова, да скастри жена си да не дрънка глупости....
  • 117 Иво Христов

    7 0 Отговор
    Забрави тоя комсомолец от къде дойде. Голям бизнесмен: получи партийни куфарчета и далавери с европейски роби в Германия и сега акъл от Плевнелиев-Банева. Но ще дойде видов ден. Нищо скрито няма да остане!!!
  • 118 Феликс Дж

    6 0 Отговор
    М Ъ Р Л Я Ч
  • 119 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Стиви джи":

    Именно, клиничен мазол отвсекъде.
  • 120 Смърфиета

    4 0 Отговор
    Един позитивен коментар за чехъла не видях. Да оди да ръси сополи на неотдавнашния гроб.
  • 121 Бойко

    7 0 Отговор
    Боже господи прибери си верисиите. И това нещо е било държавен глава. Докаде сме стигнали като държава. Сигурно и Деси се срамува като чува тези каламбури от милия и. Жалко. Иначе външен вид що годе има, но съдържание НЯМА!
  • 122 Киро

    2 0 Отговор
    Роско пусни прахосмукачка и изчисти не се прави на умен
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Само този човек единствен бе президентин на РБ !
    Като такъв не му отказва никой изявите и ние сме ощастливени от неговите мъдри мисли.
    Странноте, че колкото п о-вече го попърджате / санким - псувате/ нему е по-здраго !?
    Не го коментирайте! Не заслужава .......
  • 125 Домати с лук

    4 0 Отговор
    Онзи трима папи и пияния Юнкер го галиха по главата.
    Първото с което ще запомня този, е че бе редовно пляскан по врата и челото от онзи.
    Втората му излагация бе подареното 200 кг. великденско яйце на папата. Общо взето запартъка страда от грандоманщина.
    Чак ми се пригади като го видя тоя дето и аз съм му плащал за тъпотиите.
  • 126 Toto

    3 0 Отговор
    То пак изпълзя. Плазмодийчо не го лансира те по медиите че ви пада нивото.
  • 127 плужек

    3 0 Отговор
    Седи, седи, току пръдне
  • 128 мноо ясно

    3 1 Отговор
    Роска предстои голяма битка между джендъри и истински мъже. Ти от кои си братле?!

    Коментиран от #131

  • 129 Мийка Гешева

    4 0 Отговор
    Исторически погледнато през последните 30 год. годините сме имали много политици, като повечето от тях са джендъри като теб Роска.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 толерантен

    3 0 Отговор

    До коментар #128 от "мноо ясно":

    той отдавна е минал на другия бряг...
  • 132 БАЧУ

    2 0 Отговор
    Г-н Бановска пак се изака неподготвена.След Тиквуний Барселонски това е най некадърния "политик".
  • 133 Мистър Бийн пак се показа!!! Това лигаво

    1 0 Отговор
    Същество беше и Президен?? С какво е, "Зяслужила" тази държава такъв Лезльо да стане Президент?? Наказва ни Господ, за Търпението ни!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове