Last news in Fakti

12 Април, 2021 11:39 4 137 56

Мартин Димитров: Абсолютна лъжа е, че управлението на Борисов е било добро

  • мартин димитров-
  • демократична българия

Активността е била ниска на тези избори, което е довело до този резултат

Мартин Димитров: Абсолютна лъжа е, че управлението на Борисов е било добро - 1
Снимка: БГНЕС

Реформите не могат да бъдат отлагани повече. Румъния ни изпревари двойно по икономическо догонване. България е последна по доходи в Европейския съюз, ако не променим драстично нещата – те ще си останат такива. Това заяви Мартин Димитров от „Демократична България“ пред Нова ТВ.

Според него е абсолютна лъжа, че управлението на Борисов е било добро.

Той добави, че активността е била ниска на тези избори, което е довело до този резултат.

Димитров подчерта, че трябва да се смени технологията за провеждане на изборите.

„Моето мнение е, че ГЕРБ, БСП и ДПС създадоха омагьосан кръг, който доведе до бедността“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Докато

    56 13 Отговор
    Тулупа е на власт България ще е последна по доходи в Европейския съюз.
  • 3 Мнение

    30 12 Отговор
    “Тквата си остава Тква и не може да стане Диня!” “Премахвайки узрялата тиква от Бостана, друга Тква зрее...със същия вкус и качество.”
  • 4 Ма на мести

    11 27 Отговор
    Си очилата бер Мартинке.
  • 5 Разбира се,

    44 10 Отговор
    че беше лошо,мноооого лошо управлението на Борисов.Мнооого бедни/особено пенсионери и родители с 2 деца/,мизерия отвсякъде,глад,студ,убийства,безчинства...Изобщо е излишно да коментираме
  • 6 Българка

    52 11 Отговор
    Как може някой нормален да твърди, че управлението на мутрата е било добро. В държавата, превзета от мафията, корупцията е ендемия, която ограбва доходите на всички. Корупцията доведе до магистрали, които се строят най-бавно, най-скъпо, най-некачествено в ЕС. Корушцията на всички нива на мутренското управление доведе до беззаконие и геноцид в здравната система.
    Очакваме съд, затвор и конфискация за всички, участвали в безобразията, начело с Борисов, Доган, Пеевси, Цацаров, Гешев

    Коментиран от #16, #27

  • 7 Демократ

    35 1 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 8 Цирк ще има

    13 17 Отговор
    Добро си е, сега идва сеира
  • 9 Комшията

    31 7 Отговор
    Мартинчо цялата тая Демокрация като почнеш от Костов циганина до Бойко мафиота е 32 годишен загубен период. Период в който управляващите крадяха а гласоподавателите оредяха. И ти не си китка за мирисане. Какво допринесе за гласоподавателите за да не бягат в чужбина?
  • 10 НЕДОРАЗБРАЛ

    17 19 Отговор
    ВЕРНО ЛИ БЕ МАРТИНЕ А АЗ ЩО НЕ СЪМ РАЗБРАЛ .40 ГОДИНИ МЪДРИХТЕ БУЛ ЛЕВСКИ ВЪВ ВАРНА А СЕГА МИНАВАМ ПРЕЗ ГРАДА ЗА 4 МИНУТИ А ТИ СЕ ВОЗИШ НА МЕТРО И КАРАШ ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО НА СОФИЯ А НЕ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА
  • 11 Катастрофално

    23 8 Отговор
    Направил държават най - бедната и най - корумпираната ЕС , а населението страдащо , грабено , болно и несигурно !

    Коментиран от #23, #41

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Манафоглу

    10 16 Отговор
    Дали и Мартинчо е готов да се пожертва като адвокат Мравун в името на това да стане министър. Въпросът е дали Херо ще го включи в списъка на пожертвалите се политически проститутки.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 АРНАУТИН

    9 14 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    ТОЧНО ТАКА . НИКАКВИ МАГИСТРАЛИ И ВСИЧКИ НА СЕЛО ОТ КЪДЕТО СА ДА КОПАТ КОМПИРИ
  • 17 Си ган

    25 18 Отговор
    Абе Мартине, всички виете до небето колко било лошо, ама един не каза и колко се направи за тези 11 години, не ви е ли е срам..ти какво по-точно направи, че сочиш другите?

    Коментиран от #44, #45

  • 18 чичо

    20 23 Отговор
    Мартинеее,последните 10год сме най-богати от последните 70,въпреки ония които,преди Борисов,нищо не направиха.
  • 19 адаша

    9 8 Отговор
    Тъп.нарско управление и тъп.нарска опозиция...
  • 20 САТЪРА НА ХАНА

    7 12 Отговор
    И МАРТИН И РАПОНА СА ПЛОДОВЕ НА ДУПЕТАТА НА СВОИТЕ ГОСПОДАРИ
  • 21 Точно по Бойков време

    19 11 Отговор
    Точно по негово време станаха най големите грабежи.Ама някой хора харесват да ги бастисват. Ако беше добре що ли ГЕРБ вече е към залез???
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ХРИСТО

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "Катастрофално":

    ДОРИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ЗА НАЦИЯ ОТ ДРЕБНИ ШМЕКЕРИ
  • 24 Демократ - София

    5 3 Отговор
    Политическата полиция успя и да внедри свои агенти в СДС - все пак, какъв е шанса да излезе изцяло чиста от буклуци партия след 50 години репресивно тоталитарно газене на народа? Все пак другаря Маринов ще ни обясни "най-големите грабежи", като започне от къде дойдоха 500% инфлация, 13 милярда долара външен дълг и изцяло празен държавен резерв (фискален и стоков). След това, какво беше оставено на Агент Симеон. И накрая с проста математика да видим разликата, както и да изложите точно ограбеното. Слушаме ви другарю Маринов?
  • 25 Песимист

    10 8 Отговор
    Момчета! И тук таме някое момиче!:) Тоя, ако дойде на власт, ще разберете защо реформите са болезнени!:) Така ще дръпнем напред че пушек ще ни се вдигне от ушите!:) Ама, нищо! Нашият народ е оцелял при каква ли не власт ще оцелее и сега! Това че ще почнем да намаляваме още по-бързо не е от значение! Продължавайте по същият начин! Бог да пази България! Ние сами не можем да я опазим!
  • 26 chi

    11 9 Отговор
    Управлението на Борисов беше катастрофално за България!
  • 27 чичо

    12 14 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Точно заради това управлението на Борисов е добро.Въпреки мутрите и мафията от прехода,които са в президентството и БСП,въпреки антибългарското им и престъпно поведение,ГЕРБ и Борисов ни осигуриха най-добрите 10 год. от последните 70.Справка-Герб отново победи,ама ти си вярвай,няма лошо.

    Коментиран от #46

  • 28 САТЪРА НА ХАНА

    5 4 Отговор
    ПРОБЛЕМА В МОМЕНТА Е ЧЕ ВОЖДА СЛАВИ - СЕДЯЩИЯ ВОЛ
    НЯМА ТОПКИ ЗА ДА НАПРАВИ НЕЩО :))))
    ........
    ПРОТЕСТА СВЪРШИ , АЛ ЧЕКМЕДЖЕТО ПАК СПЕЧЕЛИ
    ..............
  • 29 Демократ - Калофер

    12 4 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ, че избра човек от групировките-Боко. Как искате България дасе оправи. Всички са Хайдути. ОСТОВКА !!! ДАСИ ОТИВАТ !!! СДС беше прекрасна идея ,но я опорочиха много лизачи и агенти на ДС , до там че я превърнаха със шантажи в милиционерско образование , алчно и корумпирано!!! СДС идеята я убиха много отдавна и този съюз никога повече няма да се съвземе за голямо съжаление !!Бившата ДС се е вмъкнала навсякъде и ще е много трудно , много пари откраднаха ще е като борбата срещу Голиат!!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Прав си Мартин Димитров!!! ГЕРБ, ДПС и

    7 2 Отговор
    БСП, играха оная игра с "дяволите около масата с казана и лъжици те с много дъгите дръжки" "Има и чудесна карикатура!!" Аз на тебе, ти на мене" така се казва играта!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Пенсионер

    7 8 Отговор
    Е, как ще е лъжа, като аз съпругата ми, всеки месец към пенсиите получавахме Х 50 лева. Общо 100. Сега КРАЙ, няма да има 50 лева. Е, на джоба си ли да вярвам или на уредени Димитров.
  • 34 продажници

    8 5 Отговор
    Що не помня да ми е било добре по време на БСП и твоята партия... И като ти чуя реформи, реформи с цел разграбване на останалото. Така ни реформирахте, че продадохте държавата за жълти стотинки. Боко давал на близки фирми и вие ще дадете, само, че не на български, ами на американски. Продажници сте и ще фалирате напълно бизнеса, за да се нанесат чужди компании тук. И земята ще разпродадете със сигурност на тези, които толкова години ви хранят, без да сте във властта.
  • 35 ИВО СИРОМАХОВ

    6 4 Отговор
    МАЛИИИ И ТОЯ ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ МЪКА ДОКАТО СЕ НАМЪРДА НЯКЪДЕ. АЙДЕ ЩЕГОВОРЯ С УЧИНДОЛЕЦА ДА ТИ НАМЕРИМ НЯКАКВА СЛУЖБИЦА.
  • 36 Дебилите от ГЕРБ, ДПС

    2 5 Отговор
    Ivo Berov :
    "Смешно и странно на пръв поглед. Костов няма никаква власт, няма партия, няма медия, няма нищо, но колчем се появи някъде из общественото пространство тутакси предизвиква необясним бяс, неистови нападки и болезнена ненавист. От страна на леви, разбира се, но също и на всякакви, обявили се за десни. Защо ли ?
    Ето моето обяснение. При всяка поява на Костов веднага си проличава смазващата, убийствена разлика в класите. В равнищата. Костов е няколко равнища над другите политици и като личност, и като политик, и като държавник. Просто стърчи над цялата ни прокопсала политическа прослойка. Стърчи и хвърля „зловещата си сянка”. И клетата прослойка се нахвърля върху тази сянка, тъпче я, търка я, трие я, проклетисва я.
    Досега изобилните клевети и оплювки успяваха донякъде да притъпят стъписването от явната разлика в класите между Костов и останалите. Може и този път да успеят. Но тъпченето на „ зловещата сянка” вече изглежда не толкова нелепо и възмутително, колкото смешно и жалко. Наистина да съжалиш тия хора, клетите те, със смехотворните им оплювателски напъни."
  • 37 Ами защото

    3 1 Отговор
    всички до сега само крадоха затова, а сега като слушам и гледам какво се случва с ,, МУТРИ ВЪН " ми те ще се избият при първа възможност да кой да открадне повече!
  • 38 www

    1 0 Отговор
    Всички знаем, че не е било.
  • 39 Отбор Тулуп

    4 0 Отговор
    Много си беше харно управлението на нашия-толкова пари не сме и предполагали,че има и ще ги приберем.Само го оставете още малко,че сме капарирали едни парцелчета на Марс.
  • 40 Боримечката

    3 2 Отговор
    Ние сме в национална катастрофа. И продължаваме да не гласуваме - близо 50% негласували! Това показва що за боклуци сме - и за рециклиране не ставаме!!!
  • 41 стоян

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Катастрофално":

    До 11 ком -кумунисче -преди десет години по богати ли бяхме- и как да станем богати като кумунягите ни окрадохте 1997 година и ни оставихте с заплати от 10 долара и 3 долара пенсии

    Коментиран от #50

  • 42 АСЕН ИЛИЕВ

    2 2 Отговор
    НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ.
    НЕ РУМЪНЦИТЕ, А ВАС СЪМ ОСЪДИЛ НА СМ ЪРТ.
    ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРИСЪДАТА ПРОДЪЛЖАВА.
  • 43 заката

    6 2 Отговор
    ВCИЧКИ КМEТOВE НA OБЩИНИ CТAНAХA МИЛИOНEРИ ПРИ БOЙКO КРAДEНE ЯКO OТ EВРOФOНДOВE И OБЩИНCКИ ПOРЪЧКИ ВРEМE E И ТE ДA ВЛЯЗAТ В ЗAТВOРA ДO EДИН КAТO ДOЙДE НAРOДA НA ВЛACТ
  • 44 Кво толкова

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    се е направило?
    Почти нищо.
    Румънците направиха а ние не.
    В коя сфера имаше някаква реформа?
    В никоя.
    Така че недей да ги възхваляваш ГЕРБ какво са направили.
    Окрадоха и субсидии и фондове и всичко, те това са направили.
  • 45 Айде недей

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    да повтаряш лакърдиите на вожда.
    "Другите говорят а ние работим"
    Ами какво да направи освен да говори, да не би да е на власт?
    На власт са ГЕРБ и нищо не правят. Което си личи от статистиките.
    На последно място в ЕС по стандарт и на първо по смъртност.
  • 46 Ако бяха

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "чичо":

    Бойко щеше да е на бял кон и да не може да му затвориш устата.
    Ако бяха победили вече щеше да има правителство.
    А да обясняваш колко добре живеем като има хора които ровят по кофите и не могат да си платят тока си е чиста лъжа чиче.

    Коментиран от #55

  • 47 Но пък

    3 2 Отговор
    между Тома Биков - кандидат за премиер от ГЕРБ и Сл. Трифонов от ИТН, от ДеБъ предпочитат Трифонов. Блестящ избор, няма що! Ми тогава айде вън от ЕНП!
  • 48 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ОТНОВО В "ПЛЯМПАМ МЕНТЯ " : РУМЕН ГЕЧЕВ ? ; МАРТИН ДИМИТРОВ ; УФСЪТА СТРЪВНИЦА -АГЕНТ; СВ И НЯТА МУЛТАК -АУДИОКАТ ; У СИ РА ЛИТЕ ТРИ ПЪТИ "ПЛЯМПАМ МЕНТЯ " -ТРИБУНАТА ---ПУ Т КО ДА ТИ !!!!
  • 49 шопендар

    3 2 Отговор
    бляа бла бла,борисов такъв,борисов онакъв,нещо откраднал,някого убил,ми кажи нещо конкретно бе аланоглу.изкарахте го по черен от дявола.но истината Е, че борисов е най успешният премиер от 50 години насам,е,никой не е съвършен,СЪВЪРШЕНИ СА КРИТИЦИТЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ.,,И РАЗБИРА СЕ БСП И РОЯЦИТЕ ОКОЛО ТЯХ.А ДА..И БОЖКОВ,И РАДЕФ....
  • 50 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "стоян":

    Стоян, сега ще стане същото. Тия дето идват са от крадец и нагоре.
  • 51 Историк

    2 3 Отговор
    ТОЗИ ХАМЕЛИОН, ПЛУЖЕК-Мартин Димитров след като беше в СДС и ревеше, че Иван Костов разцепи и унищожи десницата, сега го купиха с депутатско място и хвърля всякакви лъжи и лиже Иван Костов по задните части
  • 52 Асен

    5 3 Отговор
    Поредният многознайко и нищоправник от Демократична България!
  • 53 Не съм бедна

    7 1 Отговор
    2010г заплатата ми на учител беше 300лв,в момента бруто взимам 1800лв.
    Защо да съм недоволна?!Улиците пълни с хора с по два телефона,лаптопи,модерни парцалки,коли,заведенията предлагащи кафе за 10лв са пълни, екскурзии в чужбина,всеки втори я в Гърция я в Дубай ...нали сме много бедни и гладни...Да не говорим, че хората с наднормени килограми са навсякъде,това не е от глад със сигурност!
  • 54 БОРИСОВ И СДС....ПАК МАЧКАТ ЯКО

    3 2 Отговор
    ЯВНО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕ МИСЛЯТ КАТО ТЕБ.....БОРИСОВ ПАК ВИ НАБИ КАНЧЕТАТА......АМА ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ ВАШЕТО....
  • 55 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ако бяха":

    Ей артист,че те победиха.В коя България живееш?И чичовото,колко пъти да ти/ви/ обяснявам,че днешната попара я надробиха тия преди Борисов.И точно заради това Борисов е достоен за уважение.Въпреки всички червени антибългарски идиотщени на фона на световен медицински проблем,въпреки младежкия но глупав .,на на найна ентусиазъм,Борисов се справи.И нищо на никого не обяснявам-фактите са си факти.Последните 10год. са най-добрите.Че някой не може да си определи приоритетите,кой му е виновен.
  • 56 ЗАРАЗНО ЗЛО

    1 2 Отговор
    МАРТИ, И ТИ ДЪРЖЕШЕ БОЙКО ЗА ШЛИФЕРА, СЕГА ЩЕ ДЪРЖИШ НА ДОГАНЯ ШЛИФЕРА, И НА ИМПЕКСА ДЕБЕЛАТА ТКА...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове