Last news in Fakti

13 Април, 2021 19:33 9 736 137

Мария Капон към ГЕРБ: В този парламент няма да ви оставя да дишате!

  • мария капон-
  • парламент

Скандал преди старта на Народното събрание

Мария Капон към ГЕРБ: В този парламент няма да ви оставя да дишате! - 1
Снимка: БГНЕС

Огромен скандал се разразил на първото заседание на контактната група на парламентарно представените партии, на което са били разписани детайлите по първото заседание на 45-ото Народно събрание, научи Епицентър.бг от източници от ГЕРБ.

Представител на ГЕРБ е бил Александър Ненков, от "Има такъв народ" - Тошко Йорданов, от БСП са присъствали Георги Свиленски и Кристиян Вигенин, от ДПС - Хамид Хамид. Най-гласовите са били от "Изправи се, мутри вън" - Мария Капон и Мая Манолова. На сбирката са били още главният скеретар на парламента и представители на администрацията.

Решено било стартът на парламента да бъде даден в старата сграда, за което настоявали партиите на протеста, които не искали в сграда, на чиято фасада стои петолъчка, да се заклеват.

От името на "Има такъв народ" Тошко Йорданов предложил работата на депутатите да се върне изцяло в старата им пленарна зала. "Това е истинската сграда на парламента, а не този Партиен дом. От тук нататък ние ще продължим да предлагаме всички заседания да бъдат там. Има колебания в някои парламентарни групи, така че това явно ще подлежи на някакъв диалог, но ние смятаме, че Народно събрание трябва да си бъде в сградата на Народното събрание, а не в партийния комунистически дом", категоричен бе той.

От администрацията на парламента обаче припомнили, че в старата сграда на парламента вече няма озвучителна уредба, няма и пултове за гласуване.

Александър Ненков от ГЕРБ обърнал внимание, че липсата на озвучаване и пултове ще затрудни първото заседание, на което има много режим на гласуване - на председател, на зам.-председатели, оставка на кабинета и т.н "Ще гласуваме с вдигане на ръце", заявила Капон, подкрепена от Тошко Йорданов, разказаха присъствали на сбирката.

На реплика на представител на администрацията, че това не е редно Капон си позволила директни заплахи: "Каквото ние решим, това ще е! Ще изпълнявате, защото знаете какво ще последва!"

Друг представите на "Изправи се. Мутри вън!" обаче определи решението за връщането в старата пленарна зала като "популизъм" и допусна, че то ще бъде ревизирано, тъй като "повече от депутатите са нови и нямат никаква представа как ще работят в тази малка и тясна сграда".

Изстъплението на Капон минало всички граници, когато стигнали до разпределението на местата в залата на шестте партии, негодуват от ГЕРБ.

По традиция, която никога досега не е прекрачвана, всяка партия трябва да има лице на първия ред, където е ръководство, останалите депутати се нареждат в колона до края на залата.

Представителката на "Изправи се, мутри вън", която има само 14 депутати в парламента, Мария Капон обаче настоявала ГЕРБ, макар да са първа политическа сила със 75 народни избраници, да нямат лице на първия ред, а да заемат последните три реда по продължение на цялата зала. Срещу това остро възразил Александър Ненков. Тогава Капон си изпуснала нервите: "Това е само началото! В този парламент няма да ви оставя да дишате!"

Наложило се представители на БСП и на ДБ да "спасяват " ГЕРБ и след тяхното категорично настояване Мария Капон "разрешила" победителите на тези избори да имат 7-8 представители на първия ред.

"ГЕРБ загуби първото гласуване. Заседанието ще е в старата сграда, която е с надпис “Съединението прави силата”, коментира пред журналисти на излизане от срещата Мая Манолова. Тя подчерта, че старата сграда била символът на парламентаризма. Отказа обаче да каже защо ГЕРБ не са се съгласили първото заседание да бъде в старата сграда.

Хамид Хамид от ДПС и Кристиан Вигенин от БСП също потвърдиха пред медиите, че са гласували "за" това заседанието да е в старата сграда на парламента.

"Техническите проблеми трябва да бъдат решени, администрацията да направи каквото трябва, искаме да сме в старата парламентарна сграда, където пише "Съединението прави силата", а не в мастодонта с петолъчките", каза Мария Капон пред БТВ.

Със сигурност на клетвата на новите депутати ще бъде в старата парламентарна сграда, подчерта Капон. Това дойде с подкрепата на ДПС и БСП. Само ГЕРБ бяха против, каза още тя.

На заседанието не е било коментирано кой да бъде председател на парламента, както и какви кандидатури за заместници ще издигнат партиите.

Пред медиите Тошко Йорданов настоя, че те не са се разбирали кой ще е председателят на парламента, който ще излъчат, макар вече да се завъртя името на Ива Митева - доскорошният шеф правната дирекция.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    66 33 Отговор
    Тая убавица с голямата ци...ше ни управи.
  • 3 Аноним

    82 59 Отговор
    Правителството ще е смешно като нея

    Коментиран от #131

  • 4 Майна

    88 58 Отговор
    НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА НЕЯ, АМА БРАВО!

    Коментиран от #64, #108, #110

  • 5 Миндили сте вие от факти

    49 24 Отговор
    Продажни при това
  • 6 Вероятно

    59 23 Отговор
    е решила да яде боб преди всяко заседание.
  • 7 El boko

    90 34 Отговор
    Съединението прави силата е национален девиз срещу мафията ппГРОБ
  • 8 седящият бик

    55 10 Отговор
    "които не искали в сграда, на чиято фасада стои петолъчка, да се заклеват"
    притесняват се да не си докарат постоянно нощно н*пикаване, явно.
    смешници!
  • 9 хахаха

    59 19 Отговор
    До декември ептен ще се е охранила,и готова за коледната трапеза.
  • 10 Напред

    40 33 Отговор
    Браво.... Адмирации
  • 11 TOTO

    86 6 Отговор
    ГОЛЕМИЯ ЦИРК ЗАПОЧВА

    Коментиран от #37

  • 12 а така

    60 38 Отговор
    ГЕРБ в ъгъла, наказани, където им е мястото. И точно в Народното събрание трябва да се провеждат заседанията. Тази стерилна зала в синьо в бившия партиен дом никак не ми харесва. Освен това не е пригодена за Народно събрание.

    Коментиран от #14, #39

  • 13 Исус Христос

    79 25 Отговор
    Обругавахте ги тия сгради,опикавахте ги,насрахте ги с яйца и домати,а сега ще се заклевате вътре.Смешници.

    Коментиран от #47

  • 14 стрина

    20 13 Отговор

    До коментар #12 от "а така":

    Теб пък кой те пита

    Коментиран от #40

  • 15 зъл пес

    44 15 Отговор
    Св....ня мазна,ще дойде и твоя ред.
  • 16 Много неприятна

    65 17 Отговор
    тлъста сви.ня. Алчността,и простотията граници нямат,особено когато са червени...
  • 17 тхйт

    26 49 Отговор
    Мария Капон ще ги направи капо.
    Герберастите да се стягат.
  • 18 хаха

    53 13 Отговор
    Препоръчвам й да се оглежда добре докато върви навън че може някой домат или яйце да й кацне на дебелата чутура,хаха
  • 19 кипон

    9 10 Отговор
    недей че ся ш трябва да им купуваме комплек за обдишване освен бел прашец
  • 20 вЕрвам и

    55 3 Отговор
    Как няма да и вЕрвам, след ,като приватизира к.к."Албена" ....строен в моето детство от цяла Добруджа с парите на нашите родители и в който си влизах без проблем или каквото и да е заплащане ,години наред до момента ,когато ТЯ го приватизира и днес близо 15 години не съм стъпвал в него ,въпреки, че всеки ден преминавам по "кръговото" край него ...Лакомия голяма е тази Капон ...ама ,КАПИМ всички след нея -кога се появи ...

    Коментиран от #85

  • 21 Доволен от вота

    18 32 Отговор
    Браво Капоне. Откога ви търся такива. Пловдивска хиена като теб, липсваше при тези заспали калинки.

    Коментиран от #27, #95

  • 22 фен на сидеров

    37 8 Отговор
    цоцолански глупости ! ке си одиш до два месеца !

    Коментиран от #65

  • 23 оня с коня

    34 31 Отговор
    Жалкия Капон не вдява,че на ГЕРБ им е най-лесно да спат да влизат в парламента и да брокират по тоя начин всякаква СЕРИОЗНА Парламентарна дейност,респективно и Функциониране на Евентуално Правителство на Слави,Мутри всякакви и т.н.Целта им обаче е да се додрапа до Есента,когато в Президентството НА БЯЛ КОН ще влезе бат Бойко и ще изхвърли не само Радев/и Радевица/,ами и Стола му щото е гнуслив.Тагава вече Нещата пак ще си дойдат по Местата и ще се види Кой е Брат,кой пък на Булката Сват!

    Коментиран от #35, #36

  • 24 батко

    36 8 Отговор
    Гъци гъци,ох на батко увисналата и охранена шийка.
  • 25 Човек

    18 10 Отговор
    Правилно,новата зала на нищо не прилича ,лъха на ледена епоха.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 зъл пес

    35 11 Отговор

    До коментар #21 от "Доволен от вота":

    Пич тая кресла няма да я чуеш повече.Ще й затворят устата.На бас?
  • 28 Бай Шиле

    39 7 Отговор
    Тази Капут е фурнаджиска лопата.
  • 29 Чудомир

    14 18 Отговор
    ГЕРБ са свалили подмолно Борисов и сега той гледа вторачено в точка и лига му тече от единия ъгъл на устата.Може да го е ухапало бясно куче ей,трябва да се уведоми полицията да не стори някоя пакост из града!
  • 30 Смотан

    43 8 Отговор
    Мара капонката , това кюфте дето е любовница на едно друго кюфте - Бабикянчо се изказа много тъпо.

    Коментиран от #55

  • 31 Сър Пичук

    41 11 Отговор
    Колкото са по-незначителни, толкова са по-кресливи.
    Джафка като пинчер, ама като и изкочи истинско куче и се напикава.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Стара чанта

    27 11 Отговор
    Дрисло, дрислооо ! Сменяй редовно памуците и поддържай хигиената си, патка смотана !

    Коментиран от #78

  • 34 хахаха

    28 12 Отговор
    Капон е истински катастрофа.
  • 35 дим благоев

    18 15 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Бат ти Бойко на белия кон с кафявите гащи ли ще бъде?
  • 36 БАЦЕ БАЦИЛА

    7 13 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Кобилкина,блокирана ти е всякаква мисловна дейност,чети преди да публикуваш,излагаш се!
  • 37 ФАКТ !

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "TOTO":

    Да, голям ЦИРК ще бъде !! На хората им писна от всичко в тази държава !!! Морал , разум,интелект, професионализъм и още много качества ще им трябват на политиците !! И ВСИЧКО В ИМЕТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА трябва да правят !! РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА ги чака !!!
  • 38 Браво Миче,

    19 15 Отговор
    Хунтата направо в мазето я затваряйте.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Коректен

    18 5 Отговор
    Ще души тя, ама 100 лева са си 100 лева.
    Набързо ще и запушат лакомата муцуна с пачки от нашите пари.
  • 43 Атакист

    12 5 Отговор
    Абе,верно ли имало нещо между Сидеров и Ташева?
  • 44 Даката

    27 8 Отговор
    Партията на мутрите е най малка,ни за това пък,най нахална.
  • 45 Ghost_13

    32 6 Отговор
    Таз женица кой я извади от гардероба на прехода? Сега остава и Иван Костов да го върнат премиер, а Софиянски кмет на гр. София.
  • 46 Ми ся

    29 2 Отговор
    То е още рано всеки да си показва рогата .....ама има и нетърпеливи ! На другите избори МИЛА капон ще гледаш тая сграда КОЯТО не харесваш сега ....ОТВЪН нагли и безочливи НОВИ УПРАВЛЯВАЩИ !!!!
  • 47 Antitroll

    7 15 Отговор

    До коментар #13 от "Исус Христос":

    А ти обругаваш името Господне, герб троле. Тук сами си пишете и си отговаряте няколко Боко трололо. Освен да плюете друго не можете ли?

    Коментиран от #54, #66

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 питам се

    29 1 Отговор
    от уики
    В края на 2005 декларира, съгласно изискванията на закона, че притежава дялове в недвижими имоти и фирми и заедно със съпруга си разполага с валута на стойност 3 676 945 лева. Това я прави най-богата сред политиците в Народното събрание за годината

    само 15 г. след 10 ноември

    КАК СТАВА ТОВА
  • 50 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    32 4 Отговор
    ЛЕЛЕ ЗА ТАЗИ КУ#КУ#МЯ#ВКА КОЙ Е ГЛАСУВАЛ , А ЗА ДРУГАТА НЯМА ДА ПИТАМ ИЗОБЩО ? СМЯХ , СМЯХ , СМЯХ КОЛКО АРОГАНТЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧОВЕК , И КОЛКО НИСКО МОЖЕ ДА ПАДНЕ ? НОВО УПРАВЛЕНИЕ , НОВА МНОГО ГОРЯМА ИЗЛАГАЦИЯ .....А ОЩЕ НЕ СА ВЛЕЗЛИ ВЪВ ВЛАСТТА !!!!!

    Коментиран от #67

  • 51 на този тулуп

    5 4 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    изобщо не му е ясно какво посрещане ще има пред парламента. Плаши гаргите. не се занимавай с ненормалници.
  • 52 ААААХАХААА.. ДЕБЕЛОГЪ'ЗИЯ ТРАВ'ЕС'ТИТ

    20 5 Отговор
    СЪС ЗАБАВЕНО УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ ,..ЗОРЛЕМ ДОКОПАЛ СЕ ДО ПАРЛАМЕНТА , МОЖЕ ДА "КОЛИ И БЕСИ" ЕДИНСТВЕНО НА ХОМО-ИЗВРАТЕНЯШКИТЕ Г'ЕЙ-ВЕЧЕРИНКИ НА ФАТМАШКАТА ПАРТИЙКА.." ИЗПРАЗНИ СЕ..ВЪН, НА МУТРАТА НА М'АЯ" !✊😂🇸🇮🇻🇳
    НОГО СКОРО ШЕ СЛОЖИМ ОКОНЧАТЕЛЕН КРАЙ НА КОМУНЯГО-СО'РО'СПИИТЕ БЕЗРОДНИЦИ И ПЕ'ДА-ЛЕ....СКООООРОООООО...✊😂🇸🇮🇻🇳
  • 53 ФАКТ !

    28 5 Отговор
    Мария Капон, и ние БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА ДИШАТЕ !! Ще ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА какви ги вършите !!! НЕ ИСКАМЕ ЦИРКОВЕ !!! РАБОТА ВИ ЧАКА !!
  • 54 ЛАПАЙ СИРЕН:ЯСАЛИЯ

    5 5 Отговор

    До коментар #47 от "Antitroll":

    Пен'дел
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хахаха

    17 7 Отговор
    Капонпут.ка ... е толкова ппоста ...
    След септември 2021 баници ще носи и метани ще прави пред ГЕРБ и Борисов...
    Проста ... проста ...
  • 57 Направо

    10 11 Отговор
    умирам от кеф, като чета как гербавите калинки треперят от злоба, как всеки нормален гражданин написал истината за най престъпното и уродливо управление на един полуграмотен еднокнижник, е изкарван комунист.
  • 58 Jjj

    7 6 Отговор
    Дръж, дръж куче, тия герберасти хааахаа
  • 59 ох ох ох

    5 4 Отговор
    А са да видите вие тулупчета кон боб яде ли.
  • 60 Уйке

    14 0 Отговор
    Всичко започва с много ентусиазъм и с много изхвърляне, и простотия! Ами Т. Йорданов като не иска да депутатства в бившия партиен дом да го взриви,, бе"! В старото народно събрание 45 години заседаваха комунисти-да се взриви! Да се започне на чисто в хана във Велико Търново! Ами в стария Партиен дом на Лъвов мост от сто години се помещава полицията, а там в пещите на парното са изгорени Българи като Гео Милев, Хр. Ясенов, Йосиф Хербс-да се взриви! Всички сгради на БКП в окръжните градове сега са общински и областни администрация! Всичко да бъде унищожено, така както бе унищожена промишленоста и селското стопанство! Така де, французите разрушиха Бастилията, та ние да не сме по-долу от тях!

    Коментиран от #71

  • 61 Петрунов

    24 2 Отговор
    Капонката е жена за преглед на пс.......г заедно с костинбродската
    тов са най-наглите от всички,но много скоро ще ги закрият като
    кандидат на неизживяни бленувания.Провалените политици
    винаги ги изхвърлят на ..........??????.Срам за БГ от тези.
  • 62 xxььььььь

    19 5 Отговор
    злобни алчни дребни човечета.....Герб ви е виновен за всичко
  • 63 АМОН

    13 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мария Капон към ГЕРБ: В този парламент няма да ви оставя да дишате!

    ГЕРБ МОГАТ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ ЗАЩОТО В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ КОЙТО ЩЕ Е СЛЕД ДВА ТРИ МЕСЕЦА ТАЗИ НЕОПРАСЕНА СВИНЯ НЯМА ДА Я ИМА.

    ТАВЯ СА ФИРМИТЕ НА КАПОНКАТА И СЪПРУГА И ЕМИЛ МОИС КАПОН:
    ДЕКОДИЗАЙН ГРУП ООД
    НУПСЪН ООД
    ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД
    СЛЪНЧОГЛЕД БЪЛГАРИЯ ООД
    ФЕЪР ТИЙМ ЕООД
    ПАНАИРНО СТРОИТЕЛСТВО - ФЕРНЕТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ АД

    КОГА ЩЕ ГЛЕДА ФИРМИТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО , КОГА ЩЕ РАБОТИ ЗА БЛАГО РОДУ?!!!

    ХУБАВОТО Е , ЧЕ НЯМА ДА РАБОТИ В ПАРЛАМЕНТА МНОГО!!
  • 64 Антимафия

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Еврейско чадо, но е читава ,не е от крадците ,
    идва от бизнеса ,от рекламния бранш,
    ще ги подкара бъдете спокойни,
    работарка е, и може и работи!
    И е от Пловдив, който е челната страна ,
    на държавата България!

    Не е като, Александър Ненков ,
    тарикат "бройлер" от Квачка и Съдия!
  • 65 Ракия

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "фен на сидеров":

    Абе,фена,Белата златка къде де покри,тоя човечец?
  • 66 Исус Христос

    7 0 Отговор

    До коментар #47 от "Antitroll":

    Убий простака с мълчание........................................

    Коментиран от #97

  • 67 зъл пес

    14 1 Отговор

    До коментар #50 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Мдаааа,виждате младите,новите,свежите лица на българският парламент.......
  • 68 Лилява

    14 1 Отговор
    Тая представителка на мутрите спечелили 4%най на края си намери партия,която й отива .Хвърча като пеперуда и на края кацна!!!!!
  • 69 адв Хаджигено

    8 3 Отговор
    Щом аз като депутат имам правото да практикувам професията си, убеден съм, че задълбоченото тълкование на закона позволява и на дамите да практикуват най-древната професия. В този смисъл, хонорарите на г-жа М. Капон ще са от бюджета на МП. В моя кабинет тя ще води сеанси с подсъдимите от ПГ ГЕРБ и съм сигурен, че като седне върху лицата на подсъдимите, те няма да могат да дишат. Началник кабинетът ми ще има за задача да й помогне да се изправи, преди подсъдимият да е издъхнал.

    Коментиран от #82

  • 70 лекар

    9 2 Отговор
    Иронията е , че "Съединението прави силата"!!!!!
    От изборите насам не чувам нищо за "силата" и за "съединението" , а само борби за власт.Нищо за хората и за просперитета на страната.Вместо да седнат и да се разберат в името на доброто, всеки се прави на голямата работа-Пълна пародия на "Народни избранници"!

    Коментиран от #73

  • 71 адв Хаджигено

    5 5 Отговор

    До коментар #60 от "Уйке":

    ГЕРБ трябва да изядат публично цялото унижение, а като премина от поста министър на поста глава на държавното обвинение, вече ще почнеме да изпълняваме присъдите на тричленките.
  • 72 нема лабаво

    8 6 Отговор
    Малееее , Мара Капона как ги е подхванала герберастчетата ще се молят за Народен съд.
  • 73 адв Хаджигено

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "лекар":

    Като министър гарантирам, че камшикът ще е силен.
  • 74 Госあ

    8 2 Отговор
    бездарното тоше на славитУ и той голям антикомунист. Пародиант. И тия ще оправят държавата...
  • 75 Behemoth

    6 8 Отговор
    Леле БАЦЕ треска го тресе, сигурно вече се гласи да бега ....без внуците...
  • 76 Вече ще гласувам за герб

    18 4 Отговор
    Какви са тия нищожества като мария, конярката, сестра галева и пловдивската здравка, барабар с татяна рода с ванко1. Отврат. Слави се е скрил като въшка в гащи. Каква тайна е за колко е карантиран. Чака и се чуди какво да прави. Отвратени сме. Наистина Бойко ще ни преведе през кризата.
  • 77 Фъкoff

    11 2 Отговор
    Преди да възклицавате глупашки, си задавайте въпроса: Кой кой е в тази дандания!? Коя е Капон? Коя е Майчето? Кои са те!???
  • 78 адв Хаджигено

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Стара чанта":

    За сеансите с подсъдимите от ОПГ ГЕРБ няма да е необходимо. Тъкмо напротив, ще разбрете защо.
  • 79 psf

    9 3 Отговор
    Би трябвало в българския парламент да има някакъв орган, например нравственна комисия, която да следи за морала в изказванията и поведението на народните представители, които дават пример на останалите граждани на България. Това ще помогне, да се намали напрежението и поляризацията в обществото!
  • 80 Лицето

    7 6 Отговор
    бойко методиев борисов трябва НЕЗАБАВНО да бъде арестуван за заплахите в края на изборния ден вечерта срещу народа, когато заяви, че ще изкара 50 чакала с БЕЗМОЗЪЧНИ ГЪНКИ В ТЪПИТЕ ИМ ГЛАВИ. Със сигурност водач ще им бъде станислав недков стъпки. Е, заповядайте на площада, когато решите.

    Коментиран от #89

  • 81 Феникс

    3 8 Отговор
    Ще правите това което ви се нарежда !! Няма да ви дам да дишате ! Мария почва да ми харесва :)) само така с БОЛШЕВИКИТЕ ОТ ГЕРБ трябва един българин да се държи- мачкане до откат. И защо БКП ГЕРБ настояват да виреят в сградата МАСТАДОНТ НА ПЕТОЛЪЧКИТЕ И СЪРПОВЕТЕ ?? Еми защото са ШИ-БАНИ КОМУНИСТИ. Мами-чката ви герберастка болшееишка комунистическа , след 3 месеца ще ви пратим при Маркс и Георги Димитров тарабата и парцуцата
  • 82 111

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "адв Хаджигено":

    Браво. Много се смях,имаш плюс от мен.

    Коментиран от #99

  • 83 дядо Шишарко

    10 4 Отговор
    Ко не, откъдя на къдя , гласуваш за Слави, и не получаваш балета с хубавици бря, а получаваш четири дърти опулени скумрии, трътлестата момата Дончева, дебелата Купон, опулената сестра Галева, и Импексовата цоцолана, бря. М чи те са издухани повеке от мойта бабичка бря. Към тях, като прибавим Феса, Кауня, Гн-ома, Пинокио, които пък са слуги на Чер-па и Маджо, става комуимпексов тюрлю гювеч бря, поръсен с турска мерудия. Ако на това му викате промяна, тогава да ви го наш-м на промяната бря.
  • 84 Мутри вън

    6 8 Отговор
    Всички комунистически колхозни терористи ит ГЕРБ хунтата до края на лятото отиват в затвора

    Коментиран от #90, #111

  • 85 Албена

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "вЕрвам и":

    явно си я гледал на картичка някога. Лидия Шулева е "Албена Инвест", Капутката е у Ямбол, все още.
  • 86 Червения Дядо

    8 1 Отговор
    Набора Стфан Савов голям купон правише със Купона. Да стане да я види със комуняците в коалиция, ще си намрази истромента и ще легне пак.
  • 87 Цария Грухон

    5 0 Отговор
    Въййй толкоз много калории не бива бе!
  • 88 Сух

    10 0 Отговор
    Цирк, цирк, цииирк..
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ванко 1

    9 2 Отговор

    До коментар #84 от "Мутри вън":

    Браво много е точно, но кой ще ги вкара, червената комунистка Маяма ли, шапка и свалям и на оная старата мома Дончева. Двете разбукани опулени скумрии, успяха да ма измъкнат от затвора макар, че изнасилих и продадох 100на деца за проститутки, и продадох няколко тона наркотици. БРАВО, казаха МУТРИ ВЪН, и аз съм навън.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Гост

    12 1 Отговор
    Простотията край няма. Най-малките врякат най- много, а тази “антикомунистка” , където и тя е сменила всички партии , ако ни управлява жална ни майка... Орешарски ще ни се види като детска игра, избрахме си ги, сега “умният и мъдър” народец български ще види кон боб яде ли
  • 93 Гуру

    3 9 Отговор
    Гербавите изкараха троловете :))). Страх тресе Винету, вожда на всички цигански гета. Само да не омирише трънака или да опърди сините чури по затворите.

    Коментиран от #100

  • 94 Гост

    9 2 Отговор
    Цирка започва.Ще платим за представлението всички ние обикновените хора...
  • 95 Хан Сол

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "Доволен от вота":

    От злоба тази ще се задави/ дано/. Ако не е забелязала почти 900000 човека са гласували за ГЕРБ а за тяхната еднодневка Пардон Капон едномандатна сбирщина 150000 поне цирка ще е пълен явно дано не ни излезе скъп билета за него
  • 96 Shponka

    6 0 Отговор
    Не знам пред каква инстанция трябва да се повдигне такъв въпрос, като премахване на превилегията депутатски имунитет, но след като всички сме равни пред закона, няма място за съществуването на такава дискриминация.
  • 97 Antitroll

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Исус Христос":

    Точно така, убиха те с мълчание. Поплачи си.
  • 98 Ставри

    6 1 Отговор
    Хагаааахааа.сичкото боуклук в парлиаменто

    Коментиран от #101

  • 99 адв Хаджигено

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "111":

    Мерси, но внимавай да не пукнеш от смях. Това е само прелюдия.
  • 100 Antitroll

    1 5 Отговор

    До коментар #93 от "Гуру":

    Да, пишат си герб тролчетата и вече на никой не му пука. Нека да става сеир. Не им е лесно, защото съвсем скоро ще се ориентират, няма кльопачка.

    Коментиран от #130

  • 101 бай Ставри

    1 2 Отговор

    До коментар #98 от "Ставри":

    Нали адаш!!!??? Ууууааааааааааа!!!!! Уаааааааабадабадуууу!!!! Сех нърконтици и рокенрол!!! Сфободаааа!!!!! УСААААА
  • 102 Яко в Д-то

    1 3 Отговор
    Да не се заблуждаваме, Бойко комуниста съвсем целенасочено изтъпанчи народното събрание в меката на комунизма - партиния дом, само дето претапицираха столовете от червени в сини. Ама то навремето всички бивши комунисти отявлени другари и висши партийци смениха цвета в син, просто защото с червения цвят се чувстваха като макаци. Сега и ако петолъчката беше синя, щяха да я изтъпанчат за завършек на ансамбъла, но явно са решили, че трибагреника е достатъчен и без това достатъчно реликви-паметници на ремсисти и партизани има в славната Банкя. После как да повярваш, че СДС проекта на агентурата заедно с баш генерала пожарникар с руска диплома и заслуги към негово величество и покойния ген.сек. на партията нямат нищо общо...
  • 103 Предречено от Пагане

    9 2 Отговор
    Не знам кой ще спечели следващите избори /предсрочни или редовни/, но знам, че Капон Хаджигенов и Манолова ще гледат депутатския мандат през крив продукт на италианската кулинарна прошишленост.
  • 104 no name no face no number

    2 2 Отговор
    Червената петолъчка си е красота
  • 105 Аз Негодника

    8 2 Отговор
    Депутат от листата на ОДС - Бившето СДС...Капон по каква работа е в партията на президента...Всичките който усвоиха,успешно народната пара за 35г преход...Пак на хранилката...Аз не знам,на каква идеология се се събрали бившето СДС и Бизнес уж Социална партия - БСП...То, изначално не е имало идеология,просто са краднали с газо. Всички мислехме,че президента ни е ЕДИН он НАС...А се оказа ЕДИН от ТЯХ....Много тъжно.
  • 106 Бай Шиле

    10 2 Отговор
    България се напълни с амбициозни каки и чичаци,при които амбициите не отговарят на възможностите.Тази е типичен случай.

    Коментиран от #109

  • 107 Ах тез червени бузки

    3 2 Отговор
    Но пък има фаца на депутат. Машала!
  • 108 Мирослав

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Мария Капон ми се издига в очите. Ще проверя в гугъла коя е, но още от сега ми се прииска да се оженя за нея

    Коментиран от #112

  • 109 адв Хаджигено

    3 6 Отговор

    До коментар #106 от "Бай Шиле":

    Не е важна личността на депутата, а щетите които ще причини на ГЕРБ. Ще почувстват световъртеж. По-нататък Господ си знае работата.
  • 110 БКПатки

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Нали ги искахте нови. Е , тая е от новите. Качиха ви се на главите от раз...понеже сте тъпана-ри. Мария Капон Народен представител в 40-ото Народно събрание от листата на коалиция „ОДС“. От ноември 2005 г. – независим народен представител. Член на Временна комисия по европейски въпроси (14 юли 2005 – 24 август 2005), на Комисията по бюджет и финанси на НС (24 август 2005 – 25 юни 2009) и на Подкомисията по отчетност на публичния сектор към комисията (26 април 2007 – 25 юни 2009). Наблюдател в Европейския парламент (26 август 2005 – 31 декември 2006), председател на българската делегация в групата на ЕНП-ЕД, член на Икономическа комисия (ECON) в Европейския парламент (26 септември 2005 – 31 декември 2006) и член на временната комисия за проверка на нелегални затвори на ЦРУ към Европейския парламент. В края на 2005 декларира, съгласно изискванията на закона, че притежава дялове в недвижими имоти и фирми и заедно със съпруга си разполага с валута на стойност 3 676 945 лева. Това я прави най-богата сред политиците в Народното събрание за годината.
    Член на Върховния партиен съвет на Демократическата партия от 2000 до декември 2006 г. Заместник-председател на Демократическа партия до 2007 г., като активно участва в работата на бюрото на Европейската народна партия. Има и още....заедно с Татяна Дончева....Все нови, неопетнени...
  • 111 ФАКТ !

    10 0 Отговор

    До коментар #84 от "Мутри вън":

    А БСП КОГА ??? Те трябваше да са първи в ЗАТВОРА !!! Много НАРОДНИ ПАРИ ОТКРАДНАХА и даваха най-мизерните ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ !!!
  • 112 адв Хаджигено

    3 1 Отговор

    До коментар #108 от "Мирослав":

    Не бързай, не ти трябва. Но това не пречи тя да работи на ползу роду. Чрез нея ще заобиколиме конвенцията за забрана на изтезанията, както го направи несправедливо осъдената Анита Мейзер от Долен Чифлик. Ние ще я реабилитираме и ще я предложа за държавно отличие за заслуги към правоприлагането.
  • 113 БАЙ МИЛЕ

    2 5 Отговор
    ПКП ТРЯБВА ДА Е ШЕФ НА ПЪРЛАМАТА ! БОЙКО ДА Е ШЕФ НА ПАРКИНГА !ПЛЕВНЯЛИЕВ ГРАДИНАР !
  • 114 Депутати облечете се, депутати съблечете

    7 0 Отговор
    В това народно събрание някой може да се хабилитира на тема "Климактеричната криза през призмата на обществената ангажираност."
  • 115 Браво Капон

    3 6 Отговор
    Депутатите трябва да бъдат в сградата на народното събрание, а не в партийния дом. За всички заседания. Сграда на партийния дом да се направи театър или с някаква друга културна функция.
  • 116 Анонимен

    6 0 Отговор
    Явно ще набляга на боба.
  • 117 КОМУНИСТА

    10 1 Отговор
    ЩЕ ПЪРДИ ПОСТОЯННО.АЛА ПА НЕ СРАЛА.ДВА СТОЛА ЗА ТОВА ПОДОБИЕ НА ЖЕНА....ТЛЪСТОТО И БЕЗСФОРМЕНО БУНИЩЕ/
  • 118 аоао

    7 0 Отговор
    Избори до дъпка до като комунистическа патия се изкорени.
  • 119 жана

    5 0 Отговор
    ще ги обгазява с ануса свинкята тлъста.
  • 120 Ох Ваня, ох кеф

    6 0 Отговор
    То след като влезе Мастикян в пленарна зала, на никой няма да му е до дишане.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 давай давай

    11 0 Отговор
    Давай с тази омраза още от първия ден и чакай да заслужиш уважението на хората. Какво самочувствие само. Какво парадиране с това, че вече е депутат. А с колко гласа е избрана, кой го е грижа. Закани - мале мила, все едно сме във времената на Народния съд.
  • 123 давай

    3 1 Отговор
    Капон-kе....
  • 124 НЕНО

    3 0 Отговор
    дали не е сестра наалкапоне
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Гост

    7 0 Отговор
    Само и вижте на тази биографията и е ясна работата коя е и каква е . А и името и е много издайническо . Тоя овчи народ една разбесняла глутница чуждоземни вълци го разяждат .
  • 128 Кси

    6 1 Отговор
    Какви са тия озлобени, които се натискат да управляват с 4% доверие, какъв морал, какви ценности, какви 5 лв
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 5677

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Antitroll":

    По себе си знаеш
  • 131 Шляхтиц

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аноним":

    Ако е само толкова смешно, пак ще е добре, но ако е и толкова умно, работата става сериозна.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Сър Пичук

    2 0 Отговор
    Тая блондинка много насериозно се е взела...
  • 134 Чиче

    2 0 Отговор
    Тая е отврат, не ща да се цапам! По добре в Партийният дом, защото има подземия, а следващите протести, ще са като 1997г.
  • 135 Николай

    1 0 Отговор
    Дъщерята на Мая Манолова – Ралица, е собственичка на цял етаж в луксозна сграда в центъра на София. Документи показват, че едва на 21 години щерката на омбудсманката е извадила 100 хил. евро, за да се сдобие с имота. Платената сума пък се разминава значително с реалната пазарна цена. Документи разкриват, че през 2007 г. 21-годишната наследница на Мая Манолова, която по това време е безработна, купува в супер центъра на София просторен офис. Става дума за целия пети етаж на сградата на ул. „Алабин“ 56, ет. 5, купен в съдружие с още трима собственици. Ралица изважда отнякъде близо 200 хил. лв. и придобива 100 кв. м. от общо 346 кв.м., колкото представлява площта на целия етаж.

    Коментиран от #136

  • 136 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #135 от "Николай":

    По това време квадратният метър в района върви 4000 лв. Т.е., вместо за 400 000 лв., имотът срещу хотел „Рила“ е купен на двойно по-ниска цена, показва проверка на ПИК. Ако парите са на Мая Манолова, трябва да стане ясно какъв е техният произход. Днес в жилището се намира Центърът за изследване на отбраната и сигурността, ръководен от съпруга на Манолова Ангел Найденов. Изключително любопитна е ситуацията и с купувача на другите 100 кв.м. от същия имот на ул. „Алабин“ 56, ет. 5. Това е фирма „Нупсън“ ООД, регистрирана в Пловдив. Нейни собственици са Мария Капон и нейният съпруг Емил Моис Капон.
  • 137 Възмутен

    1 0 Отговор
    Не е важно къде ще работиш, а КАК. Непрекъснатато ровене в гардероба за скелети е признак на посредственост и комплексарщина.
    Не знам вече кой трябва да влезе в българския парламент, че да станем нормална държава. И с тези няма да се случи!
    Най-добре - президентска република.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове