13 Април, 2021 22:11 4 359 59

Доц. Стойчо Стойчев: Истинската опозиция на ГЕРБ се казва Румен Радев

  • доц. стойчо стойчев-
  • герб-
  • слави трифонов

Президентът би връчил третия мандат по-скоро на "Демократична България", отколкото на БСП

Доц. Стойчо Стойчев: Истинската опозиция на ГЕРБ се казва Румен Радев - 1
Снимка: Архив

"Президентът се формира като алтернативен център на властта на Бойко Борисов. Реално истинската опозиция на Борисов се казва Румен Радев. Какво ще направи той, е ключово и за неговата бъдеща политическа кариера." Това коментира политологът Стойчо Стойчев пред радио София по повод хипотезата на кого президентът ще връчи третия мандат за съставяне на правителство, ако първите два опита - на ГЕРБ и "Има такъв народ", не успеят.

Най-вероятният сценарий след започване на работата на 45-ото Народно събрание е да бъде съставено правителство на малцинството, независимо коя политическа сила ще се нагърби с това. Едва ли ще има кабинет на ГЕРБ, защото всички останали декларираха готовност да не го подкрепят, смята Стойчев.

Според него ГЕРБ ще демонстрира решимост да поеме изпълнителната власт, но няма да ѝ разрешат другите парламентарни партии.

"Заявената подкрепа за „Има такъв народ“ от страна на големи партии е белег на тяхното бягство от отговорност. Защото те не са в парламента, за да подкрепят, а да реализират свои намерения", допълни Стойчев. "Това е като подписване на бял лист. Предстоят тежки времена и всички искат друг да е отговорен за евентуален ръст на безработицата и в цените, спад в доходите и т.н."

При тези непримирими политически лагери политиката на Слави Трифонов за странене, по-малко шум – вероятно е печеливша стратегия. Нищо чудно това да е с цел повишаване на аудиторията на неговата телевизия, смята Стойчев.

За мълчанието има и друго обяснение – че в партията не са очаквали толкова гласове и доверие на изборите, че процентите все пак ги правят зависими от чужда подкрепа в парламента.

Изолацията на Трифонов (заради карантина) води до абсурда при обявена чужда подкрепа на ИТН, той самият да не е заявил подкрепа на евентуалното си правителство, отбеляза още политологът.

„Досега - от 1990 г. насам, винаги се е съставяло правителство, независимо от сложността на преговорите. Ако не от първия мандат, то от третия. Ако Трифонов реализира от втория – ще е прецедент у нас след 10 ноември. Склонен съм да вярвам, че накрая президентът ще сформира някаква работеща формула на властта. Но интересно е символно той на кого ще даде третия мандат. Президентът се формира като алтернативен център на властта на Бойко Борисов. Реално истинската опозиция на Борисов се казва Румен Радев. Какво ще направи той, е ключово и за неговата бъдеща политическа кариера,“ коментира политологът.

По думите на доц. Стойчев, по-малко вероятно е да се връчи третия мандат на БСП и по-логично – на „Демократична България“ или Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 модерният ляв

    33 4 Отговор
    Стойчо, желая те. Много си хубав. Загубих съня си, на път съм да загубя и ума си. Гасна по теб.

    Коментиран от #34, #51

  • 2 Последния Софиянец

    30 13 Отговор
    Тоя откакто го бих с яйца почна да говори и умни неща.Ха ха ха

    Коментиран от #5, #8

  • 3 С любов

    64 12 Отговор
    Да е жив и здрав Президентът Радев и цялото му семейство. Всички Българи ви подкрепяме и сме плътно до вас. Сила, мъдрост и успех!

    Коментиран от #49, #50

  • 4 сектант

    36 3 Отговор
    усещат на къде бие вятъра политическите ****иолози и обръщат бузите натам хахахахах жалки са

    Коментиран от #52, #53

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Реалист

    7 13 Отговор
    Нямаше ли да го черпиш в твоето заведение с юнашко. И Слави и Ку-ку Бенд щеше да каниш, какво става? Силен си само на думи. А какво ще кажеш за адвоката на Черепа, Хаджигенов?
  • 7 Пунта Мара

    41 3 Отговор
    На тоя сега ще му секнат хонорарите от ГЕРБ. Поръчков социолог
  • 8 Диверсант

    8 21 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Хайде по бързо излъчвайте това правителство от ИМАТЪПНАРОД че после ще търсите яйцата и рибата по паважа къде са 😁😁😁

    Коментиран от #13

  • 9 Иван

    25 1 Отговор
    Сулю и пулю прави коментари вече втора седмица
  • 10 GrBrSt

    19 8 Отговор
    Браво на Стойчо, атака по всички флангове от загубилите битката герберасти. Пей си, Стойчо ле...
  • 11 уфффф

    29 5 Отговор
    Kakъв доцент е това платено младо мекре, писна ми да го показват по всяка телевизия. Моментално превключвам другаде, за не му слушам платените пасквили.
  • 12 Срам

    25 1 Отговор
    Този човек е титулован пРофесор! Човек с арогантно поведение и реакции на селски бабаит. Помним всички, как показваше среден пръст в една ситуация пред румънското посолство. По му отива да е ММА боец, но не и професор.
    От такива, като него вече, като ми каже някой, че е доцент или докторант, го гледам с насмешка.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Последния Софиянец

    12 11 Отговор

    До коментар #8 от "Диверсант":

    Пак не си разбрал.Искаме нови честни избори организирани от Румен Радев и служебно правителство с премиер Ренета Инджова и здравен министър Мангъров.

    Коментиран от #22, #35, #37, #38

  • 14 Поп Кръстю

    8 29 Отговор
    Руското мекере на „Дондуков" 2.
    Това нищожество изтъкано от злоба, докара политическата криза, същия измекяр ще докара и финасова криза, глад, мизерия, хаос не усвоени еврофондове. С две думи това мекере от „Дондуков"2, съсипа хубавата ни държава.

    Коментиран от #15, #33, #56

  • 15 Последния Софиянец

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Поп Кръстю":

    Кой предаде Левски?

    Коментиран от #21, #24

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Какъв бабаит

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Срам":

    е този,едно просто ...о .
  • 18 Окф

    15 5 Отговор
    Този доцент показва че не е за доцент, плюе срещу почти едногодишните протести и всички участници и подкрепящи, дори оспорва изборните резултати. КОЙ го кани да си дава фалшивото мнение изобщо?
  • 19 Демократична България - Пловдив

    7 6 Отговор
    Надежда Йорданова:

    👉❗Още в първия ден на Народното събрание ще внесем промени в Изборния кодекс, така че всички съдебни спорове по актове на ЦИК да се решават в бързи срокове.

    👉Ще поискаме и да се осигури професионална ЦИК, която да работи в обществен интерес, много по-стегнато и с по-голямо достойнство.

    ❗Утре Върховният административен съд ще заседава по делото за видеоизлъчването на броенето на бюлетините на изборите.

    👉ЦИК и КЗЛД успяха да забавят произнасянето за след парламентарния вот на 4 април, именно възразявайки срещу съкратените срокове по делото.

    ❗Видеонаблюдението е важна гаранция, че всеки глас ще бъде правилно преброен и отразен в протоколите.

    👉Не може да се говори за нарушаване на лични данни, членовете на секционни комисии са хора със служебен дълг.

    ✅Демократична България настоява за заснемане само на бюлетините и секционните протоколи, не на лица или гласове на хората.

    👉Ако загрижеността на ЦИК е реаната защита на личните данни на членовете на секционните комисии, да си отворят собствения сайт и да видят, че на него от години назад стоят три имена и саморъчен подпис на хората.
  • 20 Христо Иванов - Демократична България

    9 7 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 21 Sure

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Това е мотив на герб за въздигане на вожда им на пиедестал. Махат историята и Левски. Кофти, след това герб печели нещо като лотариен билет с изтекла давност. Видяхме...
  • 22 Поп Кръстю

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    „Здравният министър"(Мангър,off) потъна в забвение.
    И той, както и ти, винаги сте от грешната страна.
    Бу-ха-ха-ха.
  • 23 АМОН

    5 14 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ СТОЙЧО!!!
    НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН БЕЗПРИСТРАСТЕН АНАЛИЗ.

    ИНАЧЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ КОЯТО ПЪРХА В МОМЕНТА В ПАРЛАМЕНТА Е ОПИШЛА САМО ДА ЛАПА И ИЗИБЩО НЕ И Е ДО НОВИ ИЗБОРИ!!

    ОСОБЕННО СЕ ОТЛИЧАВАТ СЕСТРА ГАЛЕМА - МАНОЛОВА , КАПОН КОЯТО В ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕЖИВЯ БЛАГИНКИ Е СТИГНАЛА ДО ОРГАЗЪМ, АКВОКАТКАТА НА МУЛТАЦИТЕ ДОНЧЕВА , КОЯТО РАЗБРА, ЧЕ НОМЕРА ИМ НЯМА ДА МИНЕ, НИНОВА КОЯТО СЪЩО Е ГОТОВА ДА НАПРАВИ ТОЧНО ТОВА КОЕТО ГЕРБ ИСКА - ПРАВИТЕЛСТВО В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ.
    ЗА ДПС ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ.

    ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРТИИ СА ИЗМЕТ, КОЯТО ПРИ ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ НЯМА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА.

    В НЕГО ВОДЕЩИ ПАРТИИ ЩЕ ОСТАНАТ ХОРАТА НА ТРИФОНОВ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ !!!

    ЗА ТЯХ ГЛАСУВАХА МЛАДИТЕ ХОРА В ЧУЖБИНА!!!

    ХАРЕСВА ЛИ НИ ИЛИ НЕ , ТОВА Е ИСТИНАТА!!
  • 24 Поп Кръстю

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Левски го предаде- Величка Хашнова.

    Коментиран от #29

  • 25 666

    7 17 Отговор
    Вече на всички е ясно че този цирк се разиграва в полза на Фуражката. Тези никога няма да спечелят избори. Искат с репресии и насилие да вземат властта. Но забравят че зад Борисов има 900000 души които ще изметат всеки опит за преврат.

    Коментиран от #27

  • 26 ГЕРБАВА МАФИЯ

    3 2 Отговор
    Труп нa жeнa cтoи 3 чaca пoкрит caмo c чaршaф прeд бoлницaтa в Eлин Пeлин
    Зaщo нe e билa cъздaдeнa нужнaтa oргaнизaция пo oгрaждaнe нa пeримeтърa, a хoрa eдвa нe прeминaвaхa прeз нeгo, ce чудят oчeвидци

    Коментиран от #31

  • 27 АМОН

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "666":

    В МОМЕНТА В КОЙТО БОРИСОВ БЪДЕ АРЕСТУВАН 900 000НЕГОВИ ПОДРЪЖНИЦИ ЩЕ ВИКАТ "РАЗПНИ ГО".

    ТО ЩЕ Е ПО ВРЕМЕ НА СТРАСТНАТА СЕДМИЦА!!
  • 28 Hoho Boho

    5 1 Отговор
    А най-голямата гавра е, когато ГЕРБ предложат правителство - всички единодушно да го подкрепят.
    Да му погледат сеира и в подходящ момемент да му гласуват вот на недоверие.
    И край.

    The show must go on! :)
  • 29 зъл ЕНП

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Поп Кръстю":

    Вийй на умрялo, колкото си искаш. Дано ти върже в герб колцентъра, ако вече не са го затворили...
  • 30 Не бях

    12 5 Отговор
    гласувал от деветдесетте години! Президента и Слави, ме накараха да отида отново да гласувам! За Президента не сбърках! Надявам се и Слави да си запази достойнството и да не съм сбъркал! Дано се появят още достойни хора в тази ограбена територия! Те са шанса да си върнем държавата! Разбира се без подкрепата на честните и достойни хора, няма да стане!
  • 31 Поп Кръстю

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "ГЕРБАВА МАФИЯ":

    Споко бе, търпи още някой ден. На хоризонта организатори бол, то адвокати, съдии, чалгари и медари, като текнат сега едни реки от злато, ще се къпеш в тях всеки ден. Бу-ха-ха-ха.

    Коментиран от #36

  • 32 Стойчо

    9 0 Отговор
    Иди да изхвърлиш боклука мамин. Знам кой носи парите вкъщи докато ти се правиш на вентропплог, не социолог и гъзмомче си!
  • 33 ало попе

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Поп Кръстю":

    на колко ракии си! Какво общо има Президента с управлението на страната. България не е президентска република. Питай Бойче защо сме на този хал.

    Коментиран от #39

  • 34 бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "модерният ляв":

    Тука така е хърбав нещо, не е ял достатъчно досега и трътката му ,че е мършава, а не тлъста като на господарят му. Ама па ако му избиеш предните два горните и долните ,за да прави ей така минете минете ,че бъде екстра. Ами сега?
  • 35 Диверсант

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Абе разбирам аз много добре какво искаш, ама то не си разбрал кой държи ножа кой държи хляба.... Идва лято, но на зима ще търсите къде са рибата и яйцата
  • 36 зъл ЕНП

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Поп Кръстю":

    Малко си се объркал. На хоризонта има само герб падение, последен напън. Давай нататък - мизата падна до минус 20 ст. на + герб коментар. Но нека да си жив и здрав, пий си ракийката от герб, на свършване е .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Алоуууууууууу

    2 6 Отговор

    До коментар #33 от "ало попе":

    много общо има нищожеството,на което викаш претендент със сегашното състояние,на държавата!!! За жалост това НЕДОРАЗУМЕНИЕ ни връща назад към рУСИЯ!!!
  • 40 Мада Раша

    3 8 Отговор
    Румен Радев е най слабия президент и не може да бъде нищо друго освен обикновен лаладжия. Работа за 2 стотинки не е свършил, руско мекере. Чакам с нетърпение да видя резултатите от президентските избори в които ще го подкрепи само жена му...
  • 41 Aaaa

    2 0 Отговор
    Господин Шуменски палячо!Престони да облизващ Д...то
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 123456

    2 5 Отговор
    Голяма каша е забъркана и невинни няма, дори политолози, анализатори, журналисти са в основата на проблема. Не се разбира каква отговорност ще поеме президентът, който е главният готвач и през целия си мандат с това се занимаваше. Тази последователност и упоритос, с която действаше говори, че е изпълнител а не е идеолог на съсипването на страната. Дали разбира, че резултатът ще бъди потресавъщ.
  • 44 Чернев

    3 1 Отговор
    Защо БОЙКО ни обяви ВОЙНА? Срещу народа ли ще тръгва а?
  • 45 Айде

    0 2 Отговор
    свършиха ви се "професорите" от бкп и сега ще ни изреждате доцентчетата от РМС.
  • 46 Шико

    4 1 Отговор
    А за теб, Стойчо, един истински кривак. Дано да ти вкара разум в главата.
  • 47 Пентхауз

    2 0 Отговор
    Аман от Стойки!
  • 48 Състезание

    2 1 Отговор
    Само се чудя кой е по-голям либераст,sоросоид и жеnдър - Радев или Боко? До Истанбулската конвенция Боко водеше в състезанието с къдрокосата Сю,Сачева,Фандъчката..... От лятото наминалатагодина Радев,обаче дръпта рязко напред с dженdърите евродепЮтати,Маята,Титяната,Пиnокио,Рада Дълбоката,Станишко,Йотовица....
  • 49 Нe иcкaм

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "С любов":

    дa рaзcтрoйвaм нaрoдoнaceлeниeтo, нo Рaдeв e битa кaртa - ocoбeнo зa втoри мaндaт. Зa пoлитичecки прoeкт пък вeчe e бeзвъзрaтнo зaкъcнял.
    При нeгo cитуaциятa e oт двa cтoлa - нa зeмятa.

    Cъжaлявaм, нo oт нeгo нe cтaвa пoлитик. Oрaтoр нa минтинги - дa, нo нe и зa другa рoля.

    Вcички, кoитo мaлкo oт мaлкo пoнaзнaйвaт пoлитичecкaтa игрa, щe рaзбeрaт кaквo гoвoря, a вcички щe ce убeдят cлeд избoритe.
    Рaдeв, мeжду впрoчeм, ce oпитa дa ce нaбутa cрeд игрaчитe, нo му пoкaзaхa чeрвeн кaртoн нa ceкундaтa.
  • 50 Радев,

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "С любов":

    освен всичките си необмислени действия през мандата си, извърши няколко колосални грешки:
    Oбвързa c гeргoв и кoмпaния, пoзвoли нa Кирил Дoбрeв дa гo прoмoтирa зa кaндидaт нa лeвицaтa бeз дa e взeтo пaртийнo рeшeниe и изгoни Кaлoян Мeтoдиeв caмo зaщoтo e oтишъл дa пoздрaви Нинoвa cъc cъкрушитeлнaтa пoбeдa нaд cтaритe муцуни, кoитo бяхa и ca нa хрaнилкa нa гeрб.
    Той загуби електорална подкрепа сред ядрата на най-големите партии, а на останалите пък привържениците са индифирентни по темата.

    Кoйтo ce cъмнявa - щe ce убeди кoгaтo му дoйдe врeмeтo.

    Пилцитe ce брoят нaeceн, пaрдoн - нaпрoлeт.

    Явнo нe cлeдитe cъбитиятa.
  • 51 Прецедент

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "модерният ляв":

    Румен Радев преди месеци вдигна юмрука пред камерите и призовава „Мутри вън“, а зад камерите направи назначения и договорки с ГЕРБ.
    Вече няма съмнения, че Радев играе двойна игра, защото серията от бързи негови действия в акредитирането на гербери на дипломатическа служба в чужбина разкри, че той е човекът на ГЕРБ в президентството.
    Радев гръмко обяви преди време, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите, а сам се опроверга като назначи във всички ключови посолства по света кадри от висшия ешелон на ГЕРБ – управляващата партия, която организира и направи изборите в чужбина.

    Тоест вотът зад граница беше контролиран от ГЕРБ, тоест нищо ново, напротив – потвърждава се и подозрението, че вотът беше фалшифициран , а сам президентът беше помагач за поредната машинация.
  • 52 Бунгабунга

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Припомням ви също шокиращата информация за развивания от Карбовски бизнес с предлагане на секс услуги на известни господа, като един от известните клиенти на журналиста бил самият Румен Радев.
    Срещу съответната сума Мартин Карбовски му осигурявал оплюване на несимпатични политици, имиджови интервюта на жена му и специални услуги от най-известните бръмчалки.
  • 53 Гласувах

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    зa Рaдeв, нo cъм дълбoкo рaзoчaрoвaн oт нeгo и щe oбяcня зaщo:

    1. Зa цeлия cи мaндaт тoй нe пocтигнa oбeдинeниe, a caмo рaздeлeниe нa нaциятa.
    2. Издигнaт oт cрeдитe нa БCП, тoй cъвceм явнo прeнeбрeгвaшe пoзициятa нa coциaлиcтитe oтнocнo днeвния рeд нa oбщecтвoтo, прaвeйки ce нa oбeктивeн и рaвнooтдaлeчeн oт пaртиитe.
    3. Дoпуcнa oтнoшeниятa му c Нинoвa, нa кoятo личнo дължи кaндидaтурaтa cи, дa cтигнaт дo мaхлeнcкo нивo.
    4. Зaигрa ce cъc зaдкулиcни игрaчи cрeщу eвeнтуaлнa пoдкрeпa нa прeзидeнтcкитe избoри.
    5. Нeeднoкрaтнo e зaeмaл пoлитичecкa пoзиция, кoятo e в ущърб нa държaвaтa.
    6. Oбгрaди ce c лaкeи и нeкoмпeтeнтни кaдри, кaтo прoгoни кaчecтвeнитe тaкивa.
    7. Cлeд прocлoвутoтo рaзмaхвaнe нa юмручeтo, ce cкри и нe пoдкрeпи някoлкoмeceчнитe прoтecти нa хoрaтa.
    8. Зaбъркa ce в cкaндaлни cитуaции, кoитo и дoceгa ce кoмeнтирaт oт жълтитe мeдии.
    9.Ocoбeнo нaпocлeдък публичнитe му изяви ca aбcoлютнo нecкoпocaни, нeoпрaвдaни пo вaжнocт и зaтвърждaвaт мнeниeтo, чe ca eдинcтвeнo мeрoприятия oт прeдизбoрнaтa му кaмпaния.
    10. Тoзи чoвeк нe мoжa дa нaдcкoчи първичнитe cи приoритeти и пo мoя прeцeнкa прeз цялoтo врeмe нa мaндaтa cи пoдгoтвяшe cлeдвaщия, кaтo бeзпринципнo прeгoвaряшe c eвeнтуaлни cъюзници зaрaди личния cи интeрec.

    Коментиран от #59

  • 54 Аз не съм тулуп

    2 1 Отговор
    След като този човечец, показвал среден пръст от колата си на протестиращите против герберастите1 призна открито, че достойният български воин и генерал Радев е с огромна заслуга за случилото се в последно време, ВЕЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СИ ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ВТОРИ ПЪТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ! Той достойне защити своята роля на несломим коректив на управниците!
  • 55 фурми 2020

    1 1 Отговор
    неуморим този Стойчу, колко низко ниво на медии след като този дуцент всеки ден се подвизава тук..или просто се смеят над него , а той се прави на умник..бъзикат го..,плюят му в лице,а той вика дъжд вали..
  • 56 Колев

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Поп Кръстю":

    Ако двама са влезли в спор, виновен е по-умният, щото другия природата го е лишила от разум, а като си прост, то е до гроба.
  • 57 шопен

    0 1 Отговор
    До кога ще ни го водите този недобръснатия и недостригания моторист, който се представя за учен
  • 58 българин

    1 0 Отговор
    За първи път в историята на България има
    президент шпиониращ за друга държава
  • 59 бивш марксист

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Гласувах":

    така е когато президента е простак
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове