Last news in Fakti

14 Април, 2021 15:28 7 959 21

Димитър Стоянов: Борисов е в своеобразен шок (ВИДЕО)

  • димитър стоянов-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • цветан цветанов

"Борисов с основание се притеснява от служебно правителство, защото с Гешев нарушиха закона по отношение на президентската институция", коментира журналистът

Димитър Стоянов: Борисов е в своеобразен шок (ВИДЕО) - 1
Димитър Стоянов, кадър: "Денят с В. Дремджиев"

"Обществото най-сетне се разви, за да свали това правителство, но още не е достигнало дотам да протестира срещу политики. Много е логично, че ГЕРБ искат да заседават в една сграда - символ на тоталитаризма, защото самият ГЕРБ е символ на еднопартийния модел". Това заяви разследващият журналист Димитър Стоянов от Bird.bg в предаването "Денят с В. Дремджиев", излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

"От вота мен ме изненада това, че "републиканците" на Цветанов не успяха да влязат в парламента, но те бяха много сериозно намачкани няколко дни преди изборите. Това показва, че ако Цветанов и Борисов са скачени съдове, то те са били скачени по неволя, а не в резултат на съзнателен избор. Хората, които са оказвали съдействие на Цветанов, също са били "респектирани" от властта", коментира Стоянов.

"Борисов с основание се притеснява от служебно правителство, защото с Гешев нарушиха закона по отношение на президентската институция. И има от какво да се страхуват, защото не става въпрос за политически реваншизъм, а за търсене на наказателна отговорност", смята журналистът.

"Борисов е в своеобразен шок и едва сега прави опит да се отърси от него. Най-вероятно в момента се правят совалки и се предлагат крупни суми, за да бъдат "пробити" депутати и да се осигури подкрепа за кабинет на ГЕРБ", предполага Димитър Стоянов.

"Ако дадем шанс в сегашната ситуация, без промени в изборните закони и в МВР, на Борисов да се яви на нови избори, ние само му подаваме топката. Реалната подкрепа за ГЕРБ без купения и манипулирания вот е не повече от 14-15 %", категоричен е журналистът.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    99 8 Отговор
    ОЧАКВАМЕ ПРОМЕНИ В ИК, НЕЗАБАВНО ЗАПОЧВАНЕ НА СЪДЕБНИ ПРОЦЕДУРИ!!!

    Коментиран от #20

  • 2 пешо

    12 30 Отговор
    мдам... тоя направо уби коня на кебло.
  • 3 ендиянец шошон

    61 6 Отговор
    БУЦИ СЕ 0А.КАЛ ОТ СТРАХ ,ДЪРВИ СЕ ,ПРАВИ СЕ НА ОСТРИЛКА НО С АНДРЕШКОВСКОТО СИ СЪЗНАНИЕ РАЗБИРА ,ЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА И АКО СЕ РАЗМИНЕ С ЩАВЕНЕ ДО КОКЪЛ ЩЕ Е ДОБРЕ . НО НИКОЙ НЯМА МУ ПУСНЕ ФЪНДЪК ,АБЕ НЕ ГО МИСЛЯ ОПАШКАТА ДА МУ ВРЪЩАТ ЗАВИВА ЗАД ЪГЪЛА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 българин

    84 5 Отговор
    Никой не казва колко пари са останали в съдраната ни хазна !!Здрава ревизия ,и съд за престъпниците от шайката !!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 офицер

    73 5 Отговор
    Народа иска Крумова България. Писна ни от крадливи
    и послушни управници. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #16, #21

  • 8 Кой68

    8 25 Отговор
    Някои други са в шок че Б.Б няма да е в парламента за да го нападат ...
    Но пък има ПГ на ГЕРБ ...
  • 9 Българка

    62 8 Отговор
    Не трябва да се дава възможност на раненото животно да се освясти. Бой до дупка. От утре да се започват промените на ИК, в ЦИК, МВР, ВСС, да закриват носещите само щети от осъдителни присъди срещу България КПКОМПИ, спец.прокуратура, спец. съд. Да се прави пълна ревизия на грабенето и под строй виновниците след съд- в затвора.

    Коментиран от #18

  • 10 шопендар

    16 24 Отговор
    и кое точно му се е развило на обществото.и този е поредният празнодумец
  • 11 бай Иван

    11 0 Отговор
    И сред хората копията са повече от оригиналите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гошко

    16 10 Отговор
    Ей така изглежда треторазрядният наемник! Мекотело!
  • 14 ЛЮБО ПИТЕН

    33 2 Отговор
    Защо нито дума за рекета на прокуратурата и МВР в поредния случай при разследване на кражби на евро средства? Как така пак дупнишки жител на име Христо Близнаков, заради кражби по проект одобрен от ГЕРБ ще заплашва да къса главата на Д. Стоянов?
  • 15 123

    32 1 Отговор
    Какъв Цветанов бе той е символ на корупция и мирише на подкупи
  • 16 Лилява

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "офицер":

    Надявай се!!!
  • 17 истината

    8 24 Отговор
    Този така наречен разследващ журналист да каже кой е поръчителя и кой му плаща, за да стане ясно за какво иде реч.На въпроса "Какво ще каже за шпионският скандал " той многозначително замълча явно не беше подготвен за такъв въпрос и каза "Искам да видя Б.Борисов в затвора.!!!
  • 18 00000

    7 23 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    А ревизия на президента? Той има много съмнителни действия, вкл. прекратено досъдебно производство.. А това, което сте написали изглежда няма как да се случи. Ревизия на всяко правителство винаги може да има... Правителството и министрите могат да бъдат разпитвани дори и когато са във властта. Президента е под въпрос, защото конституцията го защитава!! Ще видим есента....

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Маиничка

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Герб колко две партии борисов в турлю гевея не влиза бсп и дпс Явно сините са близки с тях
  • 21 Воиник

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "офицер":

    Защо забрави приватизацията
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове