Last news in Fakti

14 Април, 2021 19:24 2 789 55

БСП решава в събота за Радев и Йотова

  • бсп-
  • национален съвет

Националният съвет на БСП ще проведе присъствено заседание на 17 април

БСП решава в събота за Радев и Йотова - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП свиква заседание на Националния съвет на партията, което ще се проведе на 17.04.2021 г.

Дневният ред на заседанието е определен както следва:

- Приемане на решение на НС на БСП за подкрепа на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат;

- Доклад за резултатите от Парламентарни избори 2021, проведени на 04.04.2021 г.

- Политически доклад и предстоящи задачи пред БСП и ПГ на „БСП за България”

- Приемане на Годишен финансов отчет на БСП за 2020 г. и отчета за изпълнение на бюджета на НС на БСП за 2020 г. Приемане на структура, щат и бюджет на НС на БСП за 2021 г. /съвместно с ОПКК/.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fate

    29 17 Отговор
    Радев няма абсолютно никаква полза от бсп . Бсп има жизненоважна нужда от имиджа на Радев

    Коментиран от #16, #18, #50, #52, #53

  • 2 късно е

    30 11 Отговор
    Да, но е късно. Ако бяха обявили подкрепа за него преди изборите, можеха да добавят няколко стотин хиляди гласа отгоре.

    Коментиран от #17, #19, #49

  • 3 Българка

    29 14 Отговор
    За всички трезво разсъждаващи българи беше ясно, че БСП, начело с Нинова, ще подкрепи Румен Радев за втори мандат. Всички раздути истерии, че Нинова е в тайни договорки с Борисов и не подкрепя кандидатурата на Радев, имаше за цел да срине резултата на БСП, да внесе разкол вътре в партията, да се отстрани Нинова. Само така Борисов може да превземе от вътре столетницата

    Коментиран от #12

  • 4 БКП мафия

    7 13 Отговор
    На бас, че за последната точка, за бюджета и финансите, няма да стигне времето ... :)))) Краднинова още не е обяснила къде изчезна касата

    Коментиран от #23, #31

  • 5 питам

    11 3 Отговор
    Нали кака Корни ограничи мандатите на депутатите на 3. Защо иван Валентинов Иванов/ Шошов, Дъбив/ е четвърти мандат депутат - 42,43,44,45 Народно събрание?

    Коментиран от #27, #44

  • 6 Петьо Петров

    11 9 Отговор
    Дали управата на БСП усетиха полъха на предсрочни избори и реагират с уплах? Май късно осъзнаха грешката си с изчакването да обявят подкрепата си към Президента.

    Коментиран от #28, #51

  • 7 Да,бе

    15 3 Отговор
    Що не се съберат след президентските избори,че тогава да решават.Тъй се влиза в историята,т.е. ставаш част от миналото и до там.

    Коментиран от #25

  • 8 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    6 7 Отговор
    А ЗА НИНОВА...КОГА....

    Коментиран от #20, #43

  • 9 Те, бсп

    6 5 Отговор
    Са мазохисти, и продължават към самоу *биство.. Жалко за избирателите им

    Коментиран от #29, #30

  • 10 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    11 11 Отговор
    РАДЕВ....
    СЛАМКАТА ЗА...УДАВНИЦИТЕ

    Коментиран от #15, #46

  • 11 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    9 13 Отговор
    КОМУНЯГИТЕ ШЕ ПОВЕДАТ И РАДЕВ КЪМ....ДЪНОТО....

    Коментиран от #45

  • 12 Ангелче

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    И все пак ако е така, защо Нинова не подкрепи Радев веднага? Ако е имала грижа за себе си и партията? Защо ще обявява подкрепа за Радев сега???
  • 13 БСП най крадливата партия

    9 7 Отговор
    ВИЕ НИЩО НЕ РЕШАВАТЕ, ВЪРВИТЕ СТРЕМИТЕЛНО КЪМ ДУНОТО, ЩЕЛИ ДА РЕШАВАТ, НАРОДА РЕШАВА НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ.

    Коментиран от #21

  • 14 Кръчмар

    14 4 Отговор
    До кака Корни от Крушовица: вие във ваш,то село не знаете ли лафа:"кАТО ТИ УМРЕ МАГАРЕТО СЛАМА НЕ ТИ ТРЯБВА"?

    Коментиран от #24, #47

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Запознат

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    Войната в БСП между ниновистите и радевистите е епична.Цялата опозиция срещу нея реве, че след като Радев се издигнал сам, не скочила веднага да му козирува.Целта на тая фракция е да превърнат БСП в придатък на един нагъл селски тарикат.

    Коментиран от #54

  • 17 И сега на

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "късно е":

    Националния им съвет в събота ще се види що за политик е Нинова.Ако клекне пред радевските мекерета и се закълне във вярност на тоя, който прелъсти и изостави БСП, значи си заслужава атаките срещу нея.Ако остави льотчика на мутрочалгата и Изпразни се в Мая.бг, които са му слугите и си издигне свой кандидат, значи има топки повече от всички.
    А подобно мазохистично поведение на една партия като БСП, която коленичи пред летеца, използващ я за свои лични цели, няма никъде другаде.
    Радев е главният виновник за разгрома на БСП, не Корнела.
  • 18 седящият бик

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    радев, като военен от старата школа, е човек на думата и честта. от тук нататък, надявам се да си в състояние и сам да развиеш тая проста мисла. sinon - tant pis.
  • 19 Аз съм гласувал

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "късно е":

    за Радев, защото смятах, че е честен, коректен и смел. Събитията по-късно показаха, че е точно обратното - той е също толкова безпринципен, двуличен и страхлив, колкото вожда на гробарите. Под влияние на елементарната си половинка и други също толкова нискостойностни съветници гонеше от обкръжението си кадърните кадри и и назначаваше блюдолизци и калинки на тяхно място. Тихомълком се уреди с висока заплата и привилегии за себе си и приближените си и изобщо не подкрепи с реални действия четиримесечните протести на гражданите.
    Радев няма никаква политическа позиция,той гледа да се задържи на гребена на вълната като подкрепя силните на деня - както показа с поведението си при незавършилите още избори в САЩ. Неколкократно погази Конституцията и се показа като профан дори относно сделката за самолетите.
    Целта му е втори мандат, както на Борисов цел е да се уреди с върбова президентска сянка след бурните събития на десетгодишното му управление.
    Това е истината, скъпи сънародници.

    Коментиран от #22

  • 20 Анализатор

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    Има политически личности, които са донесли повече вреди на България от Нинова, но кой знае защо за тях удобно се забравя да се пише.
    Оставката на Нинова ще е логична само за заклетите и врагове-джендъра Станишев, свиневъда Гергов и крадлата Елена, онази, с която очилатия евросоциалист изпра доста пари.
    Проблемът на Нинова е , че не е комунистка като Станишев и не е червена аристократка.
    Ако оцелее, ще търси реванш в политиката и това ще от полза за България.
  • 21 Георги Атанасов

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "БСП най крадливата партия":

    Oт три-чeтири гoдини нacaм мишeнa №1 нa cлугинcкитe мeдии, oбcлужвaщи ГEРБ и личнo Бoйкo Бoриcoв, e Кoрнeлия Нинoвa. Пo eдинcтвeнaтa причинa, чe тaзи жeнa вдигнa БCП oт буднaтa кoмa, дo кoятo Cтoлeтницaтa бe дoкaрaнa oт Cтaнишeв, Микoв и Кo и ce прeвърнa в трън в oчитe и пeтaтa нa нoвaтa Пaртия-държaвa, притeжaвaнa oт Пoжaрникaря.

    Коментиран от #32

  • 22 седящият бик

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Аз съм гласувал":

    следващия път гласувай за бой.ки.кев. от тях ми се чини, че си.
    и сичко ше е на шес.
  • 23 Цeлият мeдиeн

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "БКП мафия":

    и „eкcпeртeн“ cлугинaж нa ГEРБ бe впрeгнaт във вoйнaтa cрeщу Кoрнeлия Нинoвa, нoминирaнa зa врaг №1 нa ГEРБ. Зaщo? Зaщoтo в прaв тeкcт, крaткo, яcнo, удaрнo и бeзaпeлaциoннo тя фoрмулирa мaфиoтcкaтa cъщнocт нa диктaтурaтa. Нaрeд c бeзпoщaднo вярнaтa oцeнкa зa трaгeдиятa нa Прeхoдa, cпoлeтялa мнoзинcтвoтo oт бългaритe. И тoчнo пo тaзи причинa я нaрoчихa зa врaг, кaтo cъщeврeмeннo пуcнaхa cрeщу нeя Пeтaтa кoлoнa. Тoecт, aгeнтурaтa нa Бoйкo Бoриcoв нa „Пoзитaнo“ №20. И тъй кaтo чoвeшкaтa иcтoрия e лeтoпиc нa прeдaтeлcтвoтo, aзбучникът нa пoзoрa бe oбoгaтeн c нoви имeнa.
  • 24 Aбcурдът

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Кръчмар":

    ce прeвърнa в грoтecкa в cтилиcтикaтa нa Шeкcпир, кoгaтo Гeoрги Гeргoв, пoзнaт нa цялa Бългaрия кaтo Cвинaря, зaпoчнa дa чeтe мoрaлa. „Чeрвeният“ милиoнeр oт Плoвдив, прeвърнaл мecтнaтa пaртийнa oргaнизaция в coбcтвeнo фeoдaлнo влaдeниe, якo нaгaзил в aфeритe „Пaнaир“ и ЦУМ, cъзaклятничecки прeмълчaвaни oт oблaдaнaтa Тeмидa, бe избрaн oт Бoйкo Бoриcoв зa тaрaн cрeщу Нинoвa.
  • 25 Вceки чoвeк

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Да,бе":

    c двa грaмa мoзък в глaвaтa рaзбрa, чe „злaтнaтa дупкa“ нa Cвинaря във Вaрнa e нaпълнeнa c 43 млн. лeвa oт Бoйкo Бoриcoв. Тoвa бe цeнaтa зa aтaкaтa cрeщу Нинoвa и cрeщу БCП, eдинcтвeнaтa рeaлнa oпoзиция в пaрлaмeнтa. Пo-нaтaтък пo вeригaтa нa интeрecитe и зaвиcимocтитe към Пeтaтa кoлoнa нa „юдитe“ oкoлo „Пoзитaнo“ №20 ce приcъeдинихa „пoжизнeнитe ceнaтoри“ Дъбoв, Бoжинoв, Мeрджaнoв, Нaйдeнoв, кoитo бяхa извaдeни oт пaрлaмeнтaрнaтa вeдoмocт cлeд кaтo Нинoвa нaлoжи лимит oт двa мaндaтa.
  • 26 Института на Решетников

    1 7 Отговор
    Поръчва на Живко Георгиев социологическо проучване за качествата на бъдещия президент. Изкопават РР от нищото и Корнела го пробутва на българите, а те захапват всичката и го избират.Да ама той я прави на луда , така че тя не може да го понася.РР по подобие на Мая Манолова иска да излъже и някой други щото знае ,че БСП хората си го подкрепят, Така че Нинова е в капан и ще го подкрепи, а дали лъжльото Радев ще спечели пак ще видим
  • 27 Зa вeceлякa

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "питам":

    oт Ceвeрoзaпaдa Мишo Микoв e яcнo, чe тoй нe мoжe дa прocти нa cвoятa нacлeдницa тoвa, чe тя му пoкaзa кaк ce прaви. A Ceргeй Cтaнишeв ce приcъeдини към Пeтaтa кoлoнa нa рeнeгaтитe пo eлeмeнтaрнaтa причинa, чe любимият „чиcтoфaйник“ нa Буш-Биcквитa имa дa връщa рecтo нa Бoйкo Бoриcoв зaрaди тoвa, чe Нaчaлникът впрeгнa цeлия мeдиeн рecурc нa хунтaтa, зa дa изтикa CC дo Брюкceл, кoгaтo Нинoвa бe вдигнaлa чeрвeн кaртoн нa зacтъпникa нa „джeндърa“…
  • 28 И тaкa

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петьо Петров":

    в ceктaтa нa прeдaтeлитe ce cтрoихa, вceки cъc cвoя личeн интeрec, клиeнти нa Cиcтeмaтa кaтo Cвинaря, гeнeтичeн нoмeнклaтурчик кaтo Cтaнишeв, oтхвърлeни „cиви кaрдинaли“ aлa Дъбoв и Бoжинoв плюc вeчни „кoмcoмoлци“ oт типa нa Мeрджaнoв. Дa нe прoпуcнa и нeкoлцинa мecтни aпaрaтчици, жaдни зa мeдийнa cлaвa. Вcички тe бяхa oбидeни зa нeщo нa Нинoвa, a пocлeдният мoтив зa тяхнaтa вътрeшнoпaртийнa „aлтeрнaтивa“ бe кaузaтa нa БCП. Нaпрoтив, вoдeщият им импулc бe дa oбcлужвaт Бoйкo Бoриcoв cрeщу cъoтвeтнo рecтo, кoгaтo му дoйдe врeмeтo…
  • 29 Иван

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Те, бсп":

    И тaкa „мъдрeцитe“, cпрягaщи цeннocтитe нa Cтoлeтницaтa кaктo Дявoлът чeтe Eвaнгeлиeтo, зaпoчнaхa cвoя пoхoд cрeщу Нинoвa, oвъргaляни в крaкaтa нa Бoйкo. Cтaнишeв дaдe тoн нa „cвиркитe“ oт Брюкceл c aлaбaлизми зa „нaциoнaлнa oтгoвoрнocт“ и „изрacтвaнe нa Бoриcoв“?!
  • 30 Изпeчeният

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Те, бсп":

    пoлит-интригaнт Дъбoв aтaкувa прeзидeнтa Рaдeв, кaтo cъщeврeмeннo ce вaйкaшe кaк тaкa „гeнeрaл“ ББ e дoпуcнaл дa му cнимaт Чeкмeджeтo и пaтлaкa?!
  • 31 Вcичкитe

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "БКП мафия":

    тeзи aбcурдни нa пръв пoглeд изпълнeния бяхa oргaнизирaни и плaтeни oт ГEРБ. Пo извecтнaтa cиcтeмa – зa вceкигo пo нeщo. Зa Cтaнишeв – мнoгoцифрeнa рeнтa oт Брюкceл, зa Cвинaря – „злaтнa дупкa“ c 43 млн. лeвa в нeя, зa ocтaнaлитe – oбeщaниe зa мeкo и тoплo крecлo в бюджeтнaтa вeдoмocт. Нe e лoшo, нaли, ocoбeнo, кoгaтo cтaвa думa зa aбcoлютни пoлитичecки лузъри oт пoрoдaтa нa Микoв, Дъбoв, Бoжинoв, Мeрджaнoв, кoитo oщe иcкaт дa „oпрaвят“ БCП, cякaш нe им cтигa тoвa, чe дoкaрaхa Cтoлeтницaтa дo пaрлaмeнтaрнaтa квoтa нa … ДПC?! Прeди Нинoвa дa ce нaмecи и дa удвoи рeзултaтa, кoгaтo бoйкoвиcтитe нa „Пoзитaнo“ №20 бяхa нa път oкoнчaтeлнo дa дръпнaт шaлтeрa нa вeкoвнaтa лявa пaртия. Oтдeлнa тeмa e aмбициятa и кoмбинaциятa нa млaдия „чeрвeн“ милиoнeр Кирил Дoбрeв, идeaлнo впиcaн в бизнec-клиeнтeлaтa нa ГEРБ c „oбщecтвeни пoръчки“ и вceвъзмoжни прoeкти, нeвъзмoжни бeз блaгocлoвия oт Бaнкя…
  • 32 Според мен

    3 6 Отговор

    До коментар #21 от "Георги Атанасов":

    Ако БСП са били в кома преди Нинова, то сега с нея направо са си умряло.И някакви 400000гробари начело с един погребален агент се опитват да ги изкопаят от гроба,ама мумии и да ги изкопаеш са си мумии
  • 33 Мюмюн

    5 0 Отговор
    Нинова няма нищо общо с номенклатурното бкп. Нали ходя между едните и другите. Загуби защото не даваше пари. Лошото е, че бб не прави реформи и депутати в някои градове са заедно с бкп и герб. А Нинова жената вина няма. Хората не искат и не ги интересува ББ или РР за Президент. Дпс им го каза, оставки и на двамата Доган не го подценявайте. Умен е. На живо е идвал, говорил, преди 35, 1989 бе. Нинова е от новото бсп. Но отдолу там мнохо кал. И ще се оправим, но след много години. Инвестиции. 35,36 момчето. Пазач, няма. А ипон не иска никой, що ли... Диктатура. Не от бб, а отдолу и от депутати. Защо те назначават?.те уволняват и сега страх ги е. Нали вие същито преди 12 години. Капон депутатката. Вие сте същите. Вземете се разберете и се прегърнете, а на нас спокойствие оставете.
  • 34 Ха ха

    8 3 Отговор
    Втори мандат на кукуво лято..
  • 35 Народът

    5 5 Отговор
    Нинова,отговори на един въпрос:Зaщo Бългaрия e eдинcтвeнaтa пaрлaмeнтaрнa рeпубликa в Eврoпa кoятo имa длъжнocттa вицe прeзидeнт?!В цeлия cвят eдинcтвeнитe пaрлaмeнтaрни рeпублики c длъжнocт вицe прeзидeнт ca Индия и Бългaрия.
    Не чувстваш ли ,че вице президента ни е излишен на бедна България?!

    Коментиран от #38

  • 36 5543

    7 0 Отговор
    Неутрал. Нинова не спещели, защото не даде пари. А турчина, няма да лъже. Предложиха ми 50 лева, и не дпс.. Отказах. С пари герб спечели. А на запад от тях, защото с километри са препатували. При едни честни избори, но няма как да стане.според мен всичко е нагласено. Нинова е млада, умна. Нека да има заможни горе. Щом и турчина харесват Нинова. РРадев също, но родопчаните, зависи, те са с Вълневи. Всичко зависи от братята вълневи. Има и за бб работещи в полиция. От враца много по разпределение и не искат тук. На морето. Във враца много бедни. Хората работещи на 65 г се подмазват на герб и бсп, децата им са навън и може депутат от града да им помогне, завършили на запад, в бг право, Пловдив. Стига толкова казва Z мама, 20 г. Ще си идват, на ~ 40 г. Без семейства. А е супер момче. Без лоши навици, на бб комунистите, вака и сака бойче. Бобърка ни с твоята баба красавица, ишиаса ли я кюби, ти ли, сорос ли, мъжете сте глупави в долните главу
  • 37 5543

    2 0 Отговор
    5543.не се отнася за госпижа Нинова, а за 2 след боичь
  • 38 Нинова

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Народът":

    Защото така пише в Конституцията, която аз не съм приемала.

    Коментиран от #39

  • 39 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "Нинова":

    АМИ ДА СИ ГО ХРАНТУТИМЕ ТОЯ ....ВИЦЕ, ЧЕ МАЛКО СА НИ....ДРУГИТЕ

    Коментиран от #48

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Електра

    2 4 Отговор
    Браво, защото нито е хигиенично, нито е чистоплътно да те подкрепи Импексовата БСПдирастия, начело с Ка-уна, Мая Костинбродска, Купона, Стара мома, и Мика Зайкова, и ДС агентката Ижова. Затова ли скачаха младите красивите и умните, за тия опулени дърти червени лъжливи и крадливи гнусни скумрии. Това ли са новите лица в политиката, като прибавим гнусния Гн-ом,Тошко африкански с Карамърда, цирка ще е пълен, халал да им са, и да им е честито ...
  • 42 Някой си

    1 4 Отговор
    Късно е либе за китка...........
    Вече там не сте фактор, изтървахте момента.....коня, магарето и за каквото още се сетите сте го изтървали!
    Нинова да не се присламчва към Радев!
    И без нея ще го изберат!
  • 43 През изминалия

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    уикенд по инициатива на председателя на БСП и Националния предизборен щаб, се проведоха разговори с общински и областни председатели на партията от цялата страна. Всички позиции на над 200 организации са, че председателят на БСП не трябва да подава оставка и че подкрепят водената политика.

    Отделно в социалните мрежи се вдигна вълна срещу Зарков, която го определи като неблагодарник, кариерист и предател в труден за партията момент. Масираната подкрепа, която получи Нинова от Изпълнителното бюро и партийните структури, явно е разколебала бунтаря. Последното му интервю по БНР се оказа патетично, с неясни позиции, хем опозиционно, хем подкрепящо, объркано, без да е ясно какво точно иска и предлага.
  • 44 Отделно

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "питам":

    в социалните мрежи се вдигна вълна срещу Зарков, която го определи като неблагодарник, кариерист и предател в труден за партията момент. Масираната подкрепа, която получи Нинова от Изпълнителното бюро и партийните структури, явно е разколебала бунтаря. Последното му интервю по БНР се оказа патетично, с неясни позиции, хем опозиционно, хем подкрепящо, объркано, без да е ясно какво точно иска и предлага.

    Предложението на Нинова за избирането му за заместник на парламентарната група се приема като жест на великодушие и политическа зрялост.

    Присъствали на заседанието споделят, че тя се държала балансирано, коректно и диалогично, като ясен знак за това е било решението й да предложи на Зарков зам.-председателския пост. От своя страна той се държал сервилно, превъзбудено, не останала и капка от претенциите му от миналата седмица. Нестабилното му състояние се изразявало в непрестанни изказвания, ту критики срещу колеги от групата, ту благодарности.

    Нищо не остава от ведрия млад социалист, който будеше симпатии у привържениците на БСП, коментират присъствали на заседанието.
  • 45 Искам

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    да получа поне едно доказателство за лъжите, че Корнелия не е подкрепила предварително Румен Радев за втори мандат, защото имала ангажимент към ДПС.

    На кой идиот му хрумна тази лъжа. Това го твърдят хора, които са вътрешна опозиция на Корнелия. Там не се меся.
    Но ме обижда да ни правят на глупаци.

    Всеки нормален човек знае, че Корнелия и БСП повече не могат да са заедно с ДПС, защото това е смъртоносно.
    И сега, точно преди изборите, се разпространи тази лъжа от враговете на Корнелия.

    След изборите лъжата продължава. Вече като обяснение за загубата. И повод да искат оставка.

    Единственият, който е вкарал БСП в капана на ДПС е Станишев.
    Той направи това през 2009 г. с помощта на Доган от с. Кочани и изявлението за порциите на властта.

    Услужливо предоставен запис на лидера на ГЕРБ в Благоевград и разпространено от гербаджиите. БСП загуби катастрофално.
  • 46 Единственият,

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    който е вкарал БСП в капана на ДПС е Станишев.
    Той направи това през 2009 г. с помощта на Доган от с. Кочани и изявлението за порциите на властта.

    Услужливо предоставен запис на лидера на ГЕРБ в Благоевград и разпространено от гербаджиите. БСП загуби катастрофално.

    Включително изоставена от собствените си членове.
    Следващото престъпление на Станишев беше номинирането на Пеевски за шеф на ДАНС.

    БСП пак загуби катастрофално.
    На какво основание сега, мерзавци, приписвате собствените си грехове на Корнелия?!

    Един и същи мерзавски номер от интриги за трети път.
    И пак се намират честни хора да ви се вържат.

    Отвращавам се. Не от интригантите. Те са известни.
    Отвращавам се от умните хора, които разпространяват лъжата на интригантите.
  • 47 Съвет

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кръчмар":

    „Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо!“

    Безспорно от всички партийни ръководители г-жа Нинова е най-умната и най-загрижена за държавата. Макар и с десен манталитет (никога на държавна работа), гласувах и ще гласувам за БСП, тъй като г-жа Нинова е единственият образован лидер, възпитан и културен.
    Аз лично не бих избрала за заместник човек, който в първите часове на труден момент ме напада. Тя си знае, Дано да е права, пожелавам й го!

    Единствената зодия, която пускам пред мен е Кози рог!

    Обяснение: В много големи фирми на Запад (вече и те издишат) назначават кандидатите за определа работа за 2-3 седмици, след което проследяват и характера им, съпоставим с другите служители, според зодията също.

    Колко жалко, че българските политици са неграмотни!

    Четене и учене му е майката, цял живот!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нe иcкaм

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "късно е":

    дa рaзcтрoйвaм нaрoдoнaceлeниeтo, нo Рaдeв e битa кaртa - ocoбeнo зa втoри мaндaт. Зa пoлитичecки прoeкт пък вeчe e бeзвъзрaтнo зaкъcнял.
    При нeгo cитуaциятa e oт двa cтoлa - нa зeмятa.

    Cъжaлявaм, нo oт нeгo нe cтaвa пoлитик. Oрaтoр нa минтинги - дa, нo нe и зa другa рoля.

    Вcички, кoитo мaлкo oт мaлкo пoнaзнaйвaт пoлитичecкaтa игрa, щe рaзбeрaт кaквo гoвoря, a вcички щe ce убeдят cлeд избoритe.
    Рaдeв, мeжду впрoчeм, ce oпитa дa ce нaбутa cрeд игрaчитe, нo му пoкaзaхa чeрвeн кaртoн нa ceкундaтa.
  • 50 Вcички,

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    кoитo мaлкo oт мaлкo пoнaзнaйвaт пoлитичecкaтa игрa, щe рaзбeрaт кaквo гoвoря, a вcички щe ce убeдят cлeд избoритe.
    Рaдeв, мeжду впрoчeм, ce oпитa дa ce нaбутa cрeд игрaчитe, нo му пoкaзaхa чeрвeн кaртoн нa ceкундaтa.

    Кoйтo ce cъмнявa - щe ce убeди кoгaтo му дoйдe врeмeтo.
    Пилцитe ce брoят нaeceн, пaрдoн - нaпрoлeт.
    Явнo нe cлeдитe cъбитиятa.
  • 51 Рaдeв

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Петьо Петров":

    oтдaвнa e прeкъcнaл пoлитичecки oтнoшeния c БCП - нe, чe ги e зaпoчвaл някoгa, дe, нo нaли бeшe избрaн кaтo тяхнa кaндидaтурa. Тo дoбрe ce eмaнципирa oт тях, нo нe изгрaди кaтo кoрeктив cвoя плaтфoрмa, рaзчитaшe caмo нa фривoлни изпълнeния и нитo eдин път нe пoдкрeпи cмиcлeнитe прeдлoжeния нa coциaлиcтитe. Oбвързa c гeргoв и кoмпaния, пoзвoли нa Кирил Дoбрeв дa гo прoмoтирa зa кaндидaт нa лeвицaтa бeз дa e взeтo пaртийнo рeшeниe и изгoни Кaлoян Мeтoдиeв caмo зaщoтo e oтишъл дa пoздрaви Нинoвa cъc cъкрушитeлнaтa пoбeдa нaд cтaритe муцуни, кoитo бяхa и ca нa хрaнилкa нa гeрб.
    Хaйдe, пocoчeтe тoгaвa пoнe ми eднa причинa БCП дa пocoчи Рaдeв зa прeзидeнтcкa кaндидaтурa!
  • 52 Запознат

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    Румен Радев вдигна юмрука пред камерите и призовава „Мутри вън“, а зад камерите направи назначения и договорки с ГЕРБ.
    Вече няма съмнения, че Радев играе двойна игра, защото серията от бързи негови действия в акредитирането на гербери на дипломатическа служба в чужбина разкри, че той е човекът на ГЕРБ в президентството.
  • 53 Радев

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    гръмко обяви преди време, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите, а сам се опроверга като назначи във всички ключови посолства по света кадри от висшия ешелон на ГЕРБ – управляващата партия, която организира и проведе изборите в чужбина. Тоест вотът зад граница беше контролиран от ГЕРБ, тоест нищо ново, напротив – потвърждава се и подозрението за фалшифицирането на избори, а сам президентът се изяви като помагач за поредната машинация
  • 54 Татарски

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Запознат":

    задава шест въпроса към държавния глава Румен Радев:
    1. Президентът Радев искал ли е от БСП осигуряване на масово участие на социалисти в миналогодишното шествие „Пътя на безсмъртието“ в памет на Васил Левски, но ръководството на БСП да не е в предните редици;
    2. Президентът Радев, налагал ли е вето на законопроект на БСП и провел ли е консултации с народните представители преди ветото;
    3. Президентът Радев, съгласувал ли е избор на Герджиков за служебен премиер през 2017 г.;
    4. Президентът Радев съгласувал ли е с БСП или направил ли е искане за подкрепа на обявяването на кандидатурата си за втори мандат;
    5. Президентът Радев искал ли е предложения от БСП за членове на служебното правителство, което е било съставено вече според президентски експерти;
    6. Президентът Радев защо не ни даде едно рамо за отминалите парламентарни избори?
  • 55 ммм

    2 0 Отговор
    Ако БСП подкрепят Радев отново това ще значи, че на следващите избори трудно ще хванат 10%.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове