Last news in Fakti

15 Април, 2021 10:06, обновена 15 Април, 2021 10:24 6 029 94

Десислава Атанасова: Победителят е само един и това е ГЕРБ

  • десислава атанасова-
  • герб

Нейното изказване бе прекъснато от недоволство от част от пленарната зала

Десислава Атанасова: Победителят е само един и това е ГЕРБ - 1
Снимка: Архив

Победителят е само един и това е ГЕРБ, поне е редно да го признаете. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова в декларация от името на група за началото на 45-ото Народно събрание.

"Ние сме изправени пред здравни, икономически и социални предизвикателства. От позицията на хора с по-голям опит, ще ви кажем, че една криза не може да се управлява само с говорене. Една криза се управлява с действия и с вземане на решения. Често пъти най-наложителните и най-правилните решения са непопулярни. На отминалите парламентарни избори 837 707 български граждани гласуваха за ГЕРБ. Нито една от присъстващите в 45-ото Народно събрание не се доближава до този резултат. Колкото и анализи да бъдат направени, победителят е само един и това е ГЕРБ", каза Атанасова.

Нейното изказване бе прекъснато от недоволство от част от пленарната зала.

Десислава Атанасова заяви, че е редно да се поздрави изборната администрация за честния и прозрачен вот. "Най-голямото доказателство за това, че преминаха нормално са присъствието на всички нас в тази пленарна зала и признаването на резултатите от изборите. Никой не ги оспори", подчерта още Атанасова.

Време е мълчанието да бъде нарушено и зрителите на шоуто да се запознаят с краткосрочните и дългосрочните управленски намерения на втората политическа сила. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС.

"Ще предложим кабинет, който от ден първи може да заработи на същите високи обороти, които поддържа и досегашното правителство. Да, благодарение на работата на правителството в оставка - минималната пенсия вече е 300 лв., страната ни е в Банковия съюз, енергийно независима е, учителите получават двойно по-високи заплати. Общият ресурс за преодоляване на пандемия е близо 4 млрд. лв. Построените пътища в мандата са 522 км. Ако нашето предложение за кабинет не бъде подкрепено, отговорността за стабилността и развитието ще бъде поета от втората партия. Тази на г-н Станислав Трифонов. Може би останалите формации, които се самопровъзгласиха за носителите на промяната. Точно тук е време, мълчанието да бъде нарушено и зрителите на шоуто да се запознаят с краткосрочните и дългосрочните управленски намерения на втората политическа сила, да видят управленския екип, да чуят нещо извън обичайните лозунги, подвиквания, заклинания", заяви още Атанасова.

По думите ѝ предстоят важни, бързи и тежки решения. "Всички ние дължим отговори на важните за страната ни въпроси. Ще продължат ли мерките в подкрепа на бизнеса, ще се налагат ли нови ограничения, ще продължим ли курса към Еврозоната, ще намерим ли общ език с Република Северна Македония", изброи още Десислава Атанасова.

Тя заяви, че ГЕРБ има отговори на тези въпроси. "Тези отговори бяха подкрепени от близо 900 хил. български граждани. Ако някой смята, че може да заобиколи и изолира мнението на една четвърт от българките граждани при вземането на тези решения, то това значи, че нито не разбира, нито осъзнава правилата на политиката в условията на демокрация. Ако някой мисли, че може да неглижира гласът на всички тези хора, то скоро той ще плати тежка политическа цена", каза още Атанасова.

Готови сме да протегнем ръка към политическите си опоненти - злобата и жаждата за реваншизъм и мъст не са достатъчни да управляваш държава, припомни Десислава Атанасова.

Според Десислава Атанасова заяви, че народът избира депутатите, за да служат на него, а не на собствените ни демони и страсти.

"През последната година чухме всякакви заклинания. Те продължават и днес, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртана, унищожена. Приехме и приемаме обидите и нападките с търпение. Наясно сме със своята отговорност. За това днес ясно можем да кажем, че омразата не гради. Единствено може да руши и да дълбае пропасти в обществото. Отрицанието на политическия опонент, наистина може да донесе временен успех, след това обаче този, който е използвал омразата за основно свое политическо оръжие е длъжен да покаже какво и с какво е по-добър и то в среда на разделение и гняв. Това е по-трудната задача и ако тя не бъде изпълнена, пътят е само един - обратно към политическото небитие. Ще си позволя да разсея и една огромна заблуда, която смело циркулира в някои части на залата и днес. На 4 април българските граждани не казаха - ГЕРБ трябва да я няма. Напротив, хората излъчиха нас силно фрагментиран парламент и ясно заявиха, че очакват от всички нас, техните представители, да намерим съгласие и заедно да се борим с предизвикателствата пред страната ни. Това е трудна и отговорна задача. За съжаление вероятно някои не само не са в състояние да участват в нейното решение, а може би трудно я разбират. Говоренето на нови избори в разгара на лятото е най-видимият симптом за това неразбиране. На изборите българите казаха своята дума, а ние трябва да им отговорим с политически решения. Ако не сме в състояние да го направим, означава че не ги разбираме. Още веднъж казваме, че сме готови да предложим управление на страната и да протегнем ръка към политическите си опоненти", допълни още Атанасова.

Тя подчерта, че ГЕРБ - СДС отказва да носи отговорност, ако страната бъде хвърлена в хаос и безпътица.

"Сигурна съм, че още с клетвата, която положихме днес, всички чувстваме тежестта на доверието, което ни определи за народни представители. Вярвам, че и днес в този изпълнен с изпитания за нацията период, България ще намери своите отговорни държавници, които ще работят всеотдайно. Намираме се в здравна криза, която може да прерасне в социална и икономическа. Нека решаваме кризите, а не да ги задълбочаваме. Колеги, от днес има работещ парламент. Надяваме се скоро да има и работещо правителство, което да поеме своята отговорност. Правителство с програма и с лице към хората. Очаквам всички ние и правителството и всички институции заедно да работим за наболелите пред обществото ни проблеми. Много пъти нашата Родина е била в трудни ситуации", каза още Десислава Атанасова.

Според нея политиците нямат право да бягат от отговорните задачи, защото хората очакват да живеят добре и достойно.

"Време е шоуто да приключи, защото за разлика от шоуто - на политическата сцена, няма скечове, рядко са аплодисментите и поздравленията. В политиката има работа, компромиси, разочарования и рани. Политиката изисква смелост и решителност, а днес най-висшата форма на смелост, която можем да проявим всички заедно, е да си подадем ръка и да възстановим диалога между нас и да опазим девизът на нашите предци, който е изписан пред входа на тази сграда "Съединението прави силата". Бог да пази България", каза Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хъхъ

    140 3 Отговор
    Що не изкарахте ПКП, ами Деса Дуловска принцеса?

    Коментиран от #11, #23

  • 3 ОСТАВКА

    138 3 Отговор
    Дуловската принцеса отдавна трябваше да радва възпитаничките на Сливенския.
  • 4 истина е

    138 2 Отговор
    Няма депутат от шайката който да не е за затвора !!!!

    Коментиран от #14

  • 5 дааааа

    120 3 Отговор
    Мика Зайкова закопа шайката, която не присъства на заседанието на уж парламентарната република.
  • 6 Абе

    114 2 Отговор
    толкова си победител, че няма да се учудя ако отворя порносайтовете и те видя някъде :Д

    Коментиран от #93

  • 7 123

    122 1 Отговор
    Партията на факултето ха ха ха
  • 8 БАЙ Х@Й ‼

    89 2 Отговор
    Бавно и внимателно изчете чужд текст ‼

    Коментиран от #67

  • 9 Герб победа

    111 4 Отговор
    Не се излагай ма, десисливо.
  • 10 сигурно

    88 3 Отговор
    Отидохте в канала ,само пусни водата !!!
  • 11 доктора

    75 2 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Ако не е една миризлива *****, ще е друга.

    Тия жени не са ли чували, че има Интимохелп?
  • 12 смях

    76 2 Отговор
    вярвай си вярвай си другарко атанасова , ако това ще те успокои от това че повече никога няма да управлявате ...
  • 13 100%

    99 1 Отговор
    Победител, като във всички ромски гета, сте с победа от 100% срещу 50 лева и фалшификация. Това са официални данни. Всички роми са гласували за ГЕРБ.

    Коментиран от #35

  • 14 Нема затвор

    50 0 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    Тва е помилване трябва пречукани с камъни и фърлени в морето
  • 15 Жоро

    57 0 Отговор
    Двойна хигиенизация на трибуната - един път пронив ковид и един път заради деситУ
  • 16 тутка

    50 1 Отговор
    Срича ли срича Деска Тапицерска. Тая само по време на секс е адекватна.
  • 17 Божке

    50 0 Отговор
    ...какви тул пи и мутри са ни управлявали и продължават да наглеят и плашат хората ...мутро-мафиотска организация
  • 18 Дададаад

    44 0 Отговор
    Тая не може даете даже. Мъчи се да заплашва, както обикновенно....
  • 19 Деймос

    40 2 Отговор
    Много харесвам ДЕСА :))) Изборът на точно тази за ШЕФ на групата е уникален ...
  • 20 гостенин

    24 2 Отговор
    Така си е за съжаление , победените сме обикновенните граждани и малкият и среден бизнес .
  • 21 ертъуиоппшшшиуу

    41 1 Отговор
    Теб кога ще те съдят, селянко проста?
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    25 0 Отговор
    при Новите извънредни избори ще се преброят гласовете за гроб реално!!!никой не чух да споменава,че ситуацията сега е 02.септември 2020г.Или с грозни похвати това отминало управление загуби на бг общество една година!Нови избори,реални проценти и тогава ще говори,ако Я има ,или не е променила партията .......
  • 23 Защото бяха чорбаджийки

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    А сега са просто едни служителки и ги е СРАМ!
  • 24 12345

    26 0 Отговор
    Ще видим дали сте победители.
  • 25 Реалист

    36 0 Отговор
    Деси в твоя паралелен свят победител си ти:) ама в реалния ви турихме кожения изооотзаде:)
  • 26 Министрите се скриха не дойдоха в

    33 0 Отговор
    Парламента, Бойко Избяга на някъде а Деса чете в момента, Яко сее скумросала и е готова да Реве!!! Да Реве, тяхен ред е!!!
  • 27 ПСР

    32 0 Отговор
    Една злобна реч.Типично.
    Сякаш бе съчинена от или за Боко в оставка.Която не има достойнство,да внесе лично.
  • 28 майко

    26 0 Отговор
    деси миризляка нее лошо да се събуди - то бива да си гламава, ама това ..........направо кърти
  • 29 Окрадохте България

    23 1 Отговор
    Мутри ВЪН!
  • 30 Дададаад

    26 0 Отговор
    На тази госпожа някой да и обясни, че 837 е по-близо до 800, а не до 900. Както са я падкарали, ще се ги докарат до над милион гласували за тях. Срам! Да организираш изборите и да ги броиш и за трябва да дръпнеш напред с пари...
  • 31 въпрос

    23 1 Отговор
    Десо вярно ли е че все некъпана ходиш, но пък за сметка на това с гримирана , въпреки че гримът неможе да заличи "приятната" миризма ?
  • 32 хъхъ

    25 0 Отговор
    Тази пак дрънка глупости...приемане в Шенген...ами защо не ви приеха толкова години, неуважаеми гробари?
  • 33 ами

    12 2 Отговор
    Влязоха в парламента - оттърваха затвора. Значи е победа.
  • 34 Ох Баня

    21 1 Отговор
    Наглоста нечовешка. " Ще даваме пари на циганите за да не крадът и убиват" - Бойко Борисов. И тая го подкрепя. Да благодари и на тея който да не крадът.
  • 35 Жоро

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "100%":

    Тая от 837 000 гласа ги докара до 1/4 от над 5 милиона имащи права гласоподаватели...
  • 36 коментар

    20 0 Отговор
    А сега всички Гербави комуняги под строй към Централния и Сливенския затвор ходом марш !!!
  • 37 Хахаха

    14 0 Отговор
    Няма ли регламент? Тая до кога ще говори и ще преповтаря едно и също?
  • 38 Мама

    16 0 Отговор
    И тази е яла отровни гъби
  • 39 ендиянец шошон

    16 0 Отговор
    ееее,поне в този момент краката и са един до друг
  • 40 антимафия

    16 0 Отговор
    Тъпа п...а !
  • 41 УЧИТЕЛЯ

    21 0 Отговор
    гербер ли е - ВЪЖЕ...
  • 42 гнус

    22 1 Отговор
    Толкова грозно, досадно и гнусно същество отдавна не ми беше вдигало нервите. Ужас, с този отвратителен и лъжлив глас ми се дощя да е вече в сливенския за цялостно творчество.
  • 43 не се трае

    22 2 Отговор
    десо десо пак умириса орталъка :)
  • 44 Еееее

    17 1 Отговор
    Гепирастия, майна, проста и нагла гепирастия. ГРАП е партия, нали. Партия - женски род. Тая миризливка през цялото време говори ГРАП е един, той е победител. Да ива пр дул п да ива.
  • 45 Българина

    18 1 Отговор
    За сметка на това ТКП си има и сестра, ТРП.
  • 46 джаба

    18 2 Отговор
    АВЕ ТОА ДРОБ НЕМА ЛИ ДА МЛЪКНЕ ВЕЧЕ ,ПОВТАРЯ ДЪРДОРЕНЕТО 3ти ПЪТ
  • 47 Абе тая

    3 16 Отговор
    Поне нещо смислено каза а муни си мечтае за служебен кабинет.
  • 48 СусБе

    17 1 Отговор
    Сваляй гащи како и се мажи с вазелинец.. и отпред и отзад. И всички от парламентарната ви група!
  • 49 илчо

    21 1 Отговор
    Боже,отърви ни от тия скудоумни ,корумпирани , нищожества и йезуити от герб!
  • 50 антимафия

    16 0 Отговор
    Тъпа п...а !
  • 51 Тиква

    14 0 Отговор
    Десе, Торбалан идва скоро за вас. Ще Ви отнесе там където Ви е мястото.

    Коментиран от #63

  • 52 Хахаха

    8 0 Отговор
    Щом сте победители,създавайте си правителство и управлявайте.Малко мисия невъзможна,но нали сте победители се.
  • 53 Унуфри

    2 0 Отговор
    Дообрее
  • 54 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    4 6 Отговор
    АМА КАК.....ВСИЧКИ СЕ ПИШАТ ПОБЕДИТЕЛИ....И НАЙ ВЕЧЕ...БСП И МАЯ....НАВЕДЕНАТА
  • 55 Вън заразното зло и в затвора веднага

    13 1 Отговор
    Изолирайте я тази, разнася болести заразни. Дезинфекцирайте и проветрете от тези смърдящи боклуци и паразити.
  • 56 100000000

    9 1 Отговор
    Ето вярата в парите до къде те докарва. Самоунищожение. ☀️
  • 57 Радул

    15 1 Отговор
    Жалки са от гроб ,а тази да се измие......
  • 58 Къде

    13 1 Отговор
    ви е големия победител толупа ма Десо? Що не се довлече да си подаде оставката в парламента и да заяви какъв велик победител е с купени цигански гласове и цялата гербава армия калинки.
  • 59 Иван

    11 2 Отговор
    Мале колко си тъпа и ти си депутат 😪😪😪
  • 60 Респект към ГЕРБ

    10 2 Отговор
    Браво. Вие сте номер 1. Направете сега правителство. Хи хи хи
  • 61 Себеуважение

    9 0 Отговор
    Имаш ли, ма како? Она нелегалния сега те гледа и ти вика " при.оста дуловска........ красавица"
  • 62 ПКП

    10 0 Отговор
    Тая ще ме измести
  • 63 Торбалан

    6 0 Отговор

    До коментар #51 от "Тиква":

    Явно не съм прибрал всички фишеци. Сега пак торбата трябва да играе.
  • 64 Перо

    10 1 Отговор
    Тази ПКП не разбра ли,че ще има служебно правителство и нови избори,които ще изметат всички проценти на мутренската хунта!
  • 65 MGewehr

    5 1 Отговор
    Ма то само дупетати, партии и движения наляво и надясно у БГпарламенто, лузър до лузъра!
  • 66 Жорж

    9 0 Отговор
    Тази да не е завършила ораторската академия на царя на синтаксиса ,повелителят на словото Цв.Цветанов?
  • 67 Напих се от кеф

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Деси, Деси ! Закъде си ?!
  • 68 Мимч

    16 0 Отговор
    Стига сте преигравали,за вас гласуваха,главно страхливите и тъмнолилавите подкупни люде.Едвали при нови избори ще влезнете с повече от 5 %.Каквото сте откраднали до тук.Даже отговорност трябва да ви се търси и съм сигурен,че ще има такава.От това най много ви е страх и за това спекулирате......
  • 69 Хахаха

    2 3 Отговор
    Като БСП - каквото и да стане все са победители
  • 70 МУТРИИИ

    13 0 Отговор
    ГЕРБ ДАДЕ МНОГО НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА , ТОЙ СЪБРА ПОД ШЛИФЕРА СИ НАЙ - ГОЛЕМИТЕ МУТРИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 71 ДЕМОКРАДЦИ

    12 0 Отговор
    ЧРЕЗ ГЕРБ ИНДИЙСКИТЕ КЮНЦИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ НАЙ - ГОЛЯМОТО СИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ЕВРОПА - ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ !
  • 72 mi6osp

    11 0 Отговор
    Из парадоксите на българската демокрация : Неоспоримият победител в тези избори Борисов ГЕРБ е най-големия губещ от същите избори. Защото чекмеджетата се пълнят с притежаване на цялата власт в държавата, което притежаване приключи.
  • 73 Next

    11 0 Отговор
    Простите сливи нахално ни показват безкрайна наглост и накадърност.
  • 74 nqkoi

    8 0 Отговор
    тихо какви победители ако ги нямаше РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ ХАХА НЯАШЕ И ДА СТЕ ТРЕТИ .ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА СА НА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА ДОРИ ПРОДАВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД КАТО ПЛАЩАТ НА РОМИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ .
  • 75 художника

    5 0 Отговор
    Десислава Атанасова заяви, че народът избира депутатите, за да служат на него, а не на собствените ни демони и страсти??? Ко, ко каза??? Десоооо, ми вие от ГЕРБ 12г. правихте точно обратното. Не те ли е срам???
  • 76 От задния двор

    8 0 Отговор
    Контролиран вот в гетата и наведените българи в администрацията на всичките общини под шапката на гроб и без да забравяме не малкото измикяри които са на трапезата с голямата лапаница на държавни и евро пари.Това са ти гласовете Атанасова.Долана безсрамница
  • 77 Доко

    5 0 Отговор
    На Атанасова и потънаха гемиите и от днешния парламент вече изглежда , като мен(пропукано мушкато) Но при мен е така защото съм работещ беден и то работещ от дълги години. Но смачкан и изплют от такива като нея .
  • 78 адв Хаджигено

    4 0 Отговор
    ПКП се избира за Председател на 45 ОНС със 72 гласа "За" и 167 "Против". Хаирлия, имаме излъчен Председател! Ашколсун!
  • 79 ГОРД БЪЛГАРИН

    5 0 Отговор
    ДЕСА ПОЕТЕСА -КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА ИЛИ ТИ Е ДОБРЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА БЛЕЩИШ ПРОСТОТИИ И ДА СИ НА ТОПЛА КАКВА ПОБЕДА -УВЕЛИЧИКХЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ТРАНТУТНИЦИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ДАДОХТЕ НА РОМИТЕ ПОДКУП И ЕТА ВИ ПОБЕДАТА -А ТИ ДЕСО НЕ СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИШ БЕЗ ДА ТИ Е НАПИСАНО АМА ТОРКОВА СИ МОЖЕШ И ТИ И ПКП И МНОГО ОТ ВАС
  • 80 4698

    5 0 Отговор
    Та'а не е разбрала какво се случи на изборите и си дрънка старите лакардии.
  • 81 мунчо

    3 0 Отговор
    ДЕСООО ИСТИНСКИТЕ ИЗБОРИ БЯХА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ТАМ КЪДЕТО НЯМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КУПУВАНЕ.И РЕЗУЛТАТА СЕ ВИДЯ.ВАШАТА ПАРТИЯ Е ЧЕТВЪРТА.ТАКА ЩЕ Е И ЗА НАПРЕД КАТО ИЗПАДНЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА.
  • 82 Пирова победа

    2 0 Отговор
    След нея и изтичането на четири години сте при СДС, ДСБ, НДСВ, ВМРО и Воля. Честита "победа"
  • 83 Илюминат

    3 0 Отговор
    И къде ви е лидера бе , победители? В някоя канфка удря рамо на общаците и нежно ги намята с балтона си? Защо не ви виждам да празнувате? Вие сте най несретните победители в историята човешка! От днес трябва да се казва Гербава победа , а не Пирова победа!
  • 84 SAAB

    5 0 Отговор
    проста дуловка ......ка ! Масажиската на НСО :)
  • 85 Пенсионер

    3 3 Отговор
    Бойкооооо, къде си Бащицо. Даваше ни по 50 лева. С тия на жената станаха 100. Сега при тия новите край, свърши се. Жесток живот.
  • 86 Бацо ГацоФ

    4 0 Отговор
    Супер, още една победа и сте при царя.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ЖОРО

    2 0 Отговор
    ЧОВКАТА ПАК СЕ ИЗЦВЪКА..
  • 89 Тъй е

    2 0 Отговор
    ,но победения е българския народ с изключение на тези, които са на хранилката на ГЕРБ!
  • 90 333

    2 0 Отговор
    Гласувайте си правителство като сте победители. И шеф на Парламента. Не можете? Явно толкова сте победители. С купения вот толкова. Сбогом! И поздрави на надзирателите.
  • 91 Майкъл

    3 0 Отговор
    Влашката черга/нищо лично към северните съседи/-си показва рогата,но всяко нещо си има граници!!! Ce faci??? Dormi linistit fata??? Recita - sunt bulgar,nu vlah !!! Виждам,че винаги се стремиш към върха-но падането ти ще бъде много тежко,много !!! Задминаваш дори Сачева и ПКП !!!
  • 92 Да бе да

    1 0 Отговор
    Кой си победила не разбрах.Безгрснично нахалство и високомерие.
  • 93 Че кой би се

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    прежалил, освен ако е добре заплатен?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове