Last news in Fakti

15 Април, 2021 20:52 4 912 96

ГЕРБ: „Има такъв народ“ отстъпи от основното си обещание

  • итн-
  • герб

По думите му е много опасно да се вдига толкова високо „моралната летва“

ГЕРБ: „Има такъв народ“ отстъпи от основното си обещание - 1
Снимка: БГНЕС

„Има такъв народ“ отстъпи от основното си обещание, а именно мажоритарни избори. Не може да се започне с нарушаване на точно това обещание, което е централно в цялата им предизборна кампания и политика“, каза Радомир Чолаков от ГЕРБ в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

По думите му е много опасно да се вдига толкова високо „моралната летва“, защото този, който я вдига, може сам да не успее да я надскочи.

„Учудих се също от настояването партийната субсидия да е един лев. ГЕРБ няма проблем с това, но демокрацията ще има голям проблем. Ние ще сме категорично против“, каза Чолаков.

Според него това ще ни накара „да разберем какво е мутри в политиката“.

„Грешките на старото правителство свършиха днес. От днес започват грешките на новото мнозинство“, каза Чолаков.

Той коментира също отсъствието на Слави Трифонов.

„След като се закле, той изчезна и в някакъв смисъл повтаря поведението на премиера Борисов. Не знам защо толкова се екстраполира тази тема от опозицията“, каза още Чолаков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенсионер

    23 73 Отговор
    Бoйкooooo, къдe cи Бaщицo. Дaвaшe нa нac пeнcиoнeритe пo 50 лeвa. C пeнcиятa нa жeнaтa cтaнaхa 100 лeвa. Пo време упрaвлeниeтo нa ГEРБ ми се вдигна пенсията с 20 %, а от няколко месеца +50 лв. Бойко напълни фискалния резерв, Бойко го празни. Повиши рязко доходите на учители, лeкaри, държавни служители. Стандартът на живот за тези 11 години скочи за българите. Опашките на КПП та за Гърция и морето ca огромни. Народът почива масово в чужбина. Ръстът на Брутния вътрешен продукт расте, приеха ни в чакалнята на Еврозоната. България строи, реновира, просперира. ГЕРБ изпълни обещанията си пред избирателите си, те гласуваха да е първа политическа сила. Дa, aмa нe. Cтaнa другo. Новият управник Слави се скри. Тeжкo нa Нaрoдa.

    Коментиран от #5, #29, #52

  • 2 Иван

    65 3 Отговор
    Айде разкарайте се бе б0kлyци
  • 3 Ива

    44 3 Отговор
    Цирка е пълен почнаха де се плюят от първия ден
  • 4 Софиянец

    48 2 Отговор
    Нека оставим народа да прецени, прекрасно вървят нещата а мажоритарния вот е много спорно решение.

    Коментиран от #8

  • 5 Младеж

    40 12 Отговор

    До коментар #1 от "Пенсионер":

    Много си нагъл, дърти човеко. Твоето време мина, ред е на младите.

    Коментиран от #15, #20

  • 6 Герб и Слави

    3 39 Отговор
    Се целунаха и ще свикат Велико народно събрание..Което означава ,че тиквата може да бъде премиер още 10години ако иска...
  • 7 Левтер

    36 4 Отговор
    Ние ще преценим, не гербавите!

    Коментиран от #13

  • 8 Пенсионер

    20 37 Отговор

    До коментар #4 от "Софиянец":

    Няма спорно, или бездпорно.Слави Трифонов пееше тая песен от много време. Ще държи на думата си! Да, ама не! ДНЕС ТОШКО ОТ ПАРТИЯТА МУ ДАДЕ ЗАДЕН. Това сте вие службогонци.

    Коментиран от #21

  • 9 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    20 4 Отговор
    СВЕТНАХА СЕ ИЛИ ГИ СВЕТНАХА ЧЕ ТАКЪВ ТИП ВОД ОБСЛУЖВА САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ И СТАТУКВОТО!!!!ТОВА НЕ Е ОТСТЪПЛЕНИЕ А ВЯРНО РЕШЕНИЕ!!
  • 10 Гост

    18 5 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ТИЯ ИЗРОДИ КРАДЛИВИ.....

    Коментиран от #16, #28, #40

  • 11 Мутрите

    23 5 Отговор
    Статистиката показва,че най- много мутри има в групата-Изправи се.Мутри вън.....Следват ДПС,ГЕРБ, БСП.......Едни мутри срещу други мутри.Кой ще надделее.Младите бяха на площадите...но депутатска заплата ще вземат-Капон,Дончева,Мая Манолова....Ха..Ха
  • 12 я по сериозно

    20 7 Отговор
    Аре стига сте увъртали бе тулупи . Народното събрание да въведе незабавна отмяна на всички заповеди и разпореждания издавани от МС и лично от Тулупа , същият да бъде незабавно поставен под стража , до изясняване на ред обстоятелства около състоянието на хазната , корупцията и действия с елементи на национално предателство . Няма да си играем на шикалки.

    Коментиран от #89

  • 13 Пенсионер

    12 17 Отговор

    До коментар #7 от "Левтер":

    Не вие , а Народа прецени и иска от ВАС службогонци да държите на думата си. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. Да , ама не.Почнахте да го усуквате по килифарски.Скоро Народа ще ви разбере какви тарикати за власт сте. Слави Трифонов сега се крие нали? Що се скри???
  • 14 Да,бе

    21 4 Отговор
    Гербошайката много подценява интелигентността на българите.Това,че ви изтърпяхме толкова време е народопсихология,а не равенство в интелекта.И сравнението ама хич не е във ваша полза.Обяснявам,щото се нуждаете.
  • 15 Antitroll

    18 4 Отговор

    До коментар #5 от "Младеж":

    Не е дърт. Просто е герб трол, почти под всяка статия днес се е изтропал. Не му обръщай внимание.
  • 16 Пенсионер

    11 14 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    А, крадците от 97-ма които банкрутираха държавата с тях какво правим? Днес някои от тях се намърдаха и в този Парламент.

    Коментиран от #46

  • 17 Майна

    10 4 Отговор
    Ами все пак са по-интелигентни от ГРОП и разбират , че докато не разчистим РОДИНАТА от вас е убийствено...,няма да станете с тази тъпа тактика да ги обвинявате

    Коментиран от #27

  • 18 Добре

    7 0 Отговор
    Че ще отпадне. Българската действителност още не е доживяла за мажоритарен вот. Още малко време да мине и да се промени, и тогава може.
  • 19 Борисов си замина

    14 3 Отговор
    Борисов изпадна тотално! Марш в кочинатааа! А на Коледа сватба за останалите герберунжляци!
  • 20 Пенсионер

    3 11 Отговор

    До коментар #5 от "Младеж":

    Младите калинки ви видяхме много добре какво можете.Нищо не можете, ако не сме ние СТАРИТЕ с огромният опит и знания.Глупави калинки.
  • 21 Пенсионера платения трол

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    Мозъкът ти е закърнел, недей дава акъл, не ти се отдава.
  • 22 пройчо

    7 0 Отговор
    като си изкарат чекмеджето от задника на Бою--тогава опг,,герб,, да плещи!.:))....дотогава биков и харизанов да дърпат!:))
  • 23 Прогледнал

    12 0 Отговор
    Почнаха всички калинки и тролове, жълти преси и Доганови медии да сеят лъжи и простотия! Но и това ще мине! 😂
  • 24 Не сме малоумни

    16 1 Отговор
    Що не си погледнете вие обещанията и изпълненията, а сте седнали като дърти клюкарки да обсъждате другите? ИТН е нова партия, не са ошлайфани като вас в лъжите и кражбите, та дори и да сгрешат някъде, да стъпят накриво, пак ще им простим, както на вас в началото, когато ви вярвахме. Сега сте АУТ отвсякъде и прехвалените ви резултати се дължат единствено и само на подлите ви методи, използвани за принуда, както и на парите, които явно или не толкова, раздадохте предизборно и в деня на изборите.

    Коментиран от #31

  • 25 КИРЕ

    15 1 Отговор
    ХАХАХА ИМА ВРЕМЕ И ЗА МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБЕРАСТИ, ПЪРВО ДА СЕ РАЗГРАДИ ОПГ ГЕРБ И ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНА ДЪРЖАВАТА ОТ КАСКЕТИ ЖИПКИ,КАЛИНКИ, ГЛЕДАМ ТУЛУПА СЕ КРИЕ И ДНЕС И УТРЕ, НЯМА ДА ХОДИ В ПАРЛАМЕНТА, ГОЛЕМИО МЪЖКАР, ОТ НЕ БИЛО МЪЖКАР БИЛО МИШОК, СИЛЕН Е САМО ПО СЕВДА ТВ. 2 ГОДИНИ ГО НЯМА В ПАРЛАМЕНТА. СПОКО БЕ ТУЛУПЕ НЕ БИЯТ ТАМ, САМО ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ.

    Коментиран от #35

  • 26 Нооооо

    11 0 Отговор
    Не ме интересува къде и как ще се скатава тулупа, интересува ме прикуратурата и какво ще стане с нея?
  • 27 Пенсионер

    4 13 Отговор

    До коментар #17 от "Майна":

    Така е ния интелигенти , интелигентно фалираха държавата 97-ма и яко крадоха по време властването на царя. Днес някои юпита виждаме ухилени и в Парламента.
  • 28 Как

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Със песен и ще си паднала,начело със сестра Галева, към затвора, и Мая Манолова ,като стара мутра,и тя в панделата......добре, че предупреди Галеви да избягат по-навреме.....
  • 29 Какво стана

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пенсионер":

    с Борисов 4, 5, 6 и т. н. ? Не спираше да дращиш тая простотия с големи букви! Сега гледам се пенсионира заедно с глупака!🤣

    Коментиран от #32

  • 30 ббмишок

    11 0 Отговор
    всичко може бе чолаков, уважихте ли референдума на славе??? не, крие ли се вашия тулуп 2 години от парламента? крие се, вече я няма пкп да го пази от неудобните въпроси.така че този фишек няма да ви мине, а и на никой не му пука. важното е тикви,джипки,каскети,калинки,некадърници,всичко това да бъде изметено. а ти си просто гол охлюв който повтаря някакви си опорки писани от севда милионерката. така че тихо ,мнението ти не ни интересува.
  • 31 Пенсионер

    4 11 Отговор

    До коментар #24 от "Не сме малоумни":

    ИТН е Партията на ОЛИГАРХИЯТА. В нея членовете са децата на тлъстите ОЛИГАРСИ и скоро това ще светне на всички. Няма нищо скрито на ттози свят и няма случайни неща.

    Коментиран от #48

  • 32 Пенсионер

    4 12 Отговор

    До коментар #29 от "Какво стана":

    Слави Трифонов що се крие от Народа сега? Нека излезе в Парламента и каже как ще управлява държавата.Да, ама не.Това да управляваш държава не е шоу. Нещо е сбъркал и сега се разкайва, ама късно.

    Коментиран от #37, #42

  • 33 Бъдете умни

    11 1 Отговор
    Вярваме ,че от партията на Слави няма да се поддадат на провокацията!

    Коментиран от #36

  • 34 Dr.mengele

    9 0 Отговор
    Айде гербавите порнографии конституции и мажоритарна система.Абе хващайте пътя бе,единствения приоритет в момента трябва да е изчистването на гербавата напаст от всички сфери на живот.Айде на борсата да видите как се вади хляба.нов изборен кодекс и гешефтара на съд.метла в мвр=дпс

    Коментиран от #39

  • 35 Пенсионер

    4 9 Отговор

    До коментар #25 от "КИРЕ":

    Слави Трифонов що се скри бе КИРЕ. Нека излезе в Парламента и каже как ще управлява държавата.Как вижда да се подобри живота на хората. А то се крие като....П...а.
  • 36 Пенсионер

    4 7 Отговор

    До коментар #33 от "Бъдете умни":

    Най вероятно ДА.Това са деца на ОЛИГАРХИЯТА, чийто родители забогатяли в прехода са печени в тия неща.

    Коментиран от #61

  • 37 Ами крие

    7 1 Отговор

    До коментар #32 от "Пенсионер":

    се само в кухите тролски кратуни! Дано не си от тях, че ще се засегнеш от истината! А като дойде времето и в парламента ще го видиш и каквото трябва ще каже! А ти кво ще чуеш за 20 ст., е друга тема!

    Коментиран от #41

  • 38 Шуши

    4 0 Отговор
    А нацовия пачков шкаф
  • 39 Пенсионер

    5 9 Отговор

    До коментар #34 от "Dr.mengele":

    Народа сега вас гледа. Хайде почвайте да управлявате и да давате на пенсионерите по 50 лева. Май месец на 7-мо число ще ли им ги дадете?
  • 40 Как

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Със песен и ще си паднала,начело със сестра Галева, към затвора, и Мая Манолова ,като стара мутра,и тя в панделата......добре, че предупреди Галеви да избягат по-навреме.....
  • 41 Пенсионер

    4 8 Отговор

    До коментар #37 от "Ами крие":

    Ааааа, няма такъв филм. Той не е богопомазан. Още в 1-ят ден Трифонов трябваше да излезе на трибуната и да каже каквото трябва на Народа.А, се скри като някоя П...а.

    Коментиран от #44

  • 42 Какво стана

    7 1 Отговор

    До коментар #32 от "Пенсионер":

    с Бойко 4, 5, 6 и т.н.? Ние помним как дращеше с едри букви тази простотия! Защо излезе в предсрочна пенсия, заедно с подлия глупак? 🤣

    Коментиран от #45

  • 43 7/8

    4 0 Отговор
    ПОТВЪРДИХА, ЧЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ВАЖИ ЗА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА +РЕФЕРЕНДУМ С ВЪПТРОС ЗА НАМАЛЯНЕ НА 120ДЕПУТАТА
  • 44 Ти да видиш!

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Пенсионер":

    До къде може да стигне един платен "умник" Карантинираният не бил богопомазан! Какво прозрение го озари! 🤣

    Коментиран от #47

  • 45 Пенсионер

    4 10 Отговор

    До коментар #42 от "Какво стана":

    Пишеш глупости. Народа сега вас гледа. Хайде почвайте да управлявате и да давате на пенсионерите по 50 лева. Май месец на 7-мо число ще ли им ги дадете? Незнаете какво да правите и сте в шок. Слави Трифонов се скри и ся умува...

    Коментиран от #49, #50

  • 46 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Пенсионер":

    Я кажи пак за ''строителя'' бойко, че много ми харесва да те слушам как цвилиш...

    Коментиран от #95

  • 47 Пенсионер

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "Ти да видиш!":

    Тоя филм с карантината го разказвай на някой друг. Официално не е избязъл доктор и потвърдил това положение на дългия шоумен.

    Коментиран от #51

  • 48 Не сме малоумни

    7 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пенсионер":

    Море тролеро, на такива като теб им трябва една дреновица! ИТН олигарси, ВБ–същият, само твоите честни и почтени са поднали от Марс и не са деца на никого, освен на баш изедниците, дето с простотиите си опошлиха всичко, което е различно и против тях. Това при Бай Тошо не беше тоталитаризъм, а само бледо подобие на направеното от гробарите.
  • 49 Какво стана

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Пенсионер":

    с Бойко 4, 5, 6 и т.н.? Тази простотия е твоя! Що се отмяташ като женски орган! Сега било глупости! А 50 лв. няма да даваме! Няма как да обиждаме пенсионерите с жалки и несигурни подаяния! Тези хора са работили и заслужават уважение и индексиране на пенсиите! Нещо което един подъл глупак не направи! Беше зает в кражби и обслужване на дпс! И накрая реши да унижи тези хора с жалки подаяния!

    Коментиран от #71

  • 50 Ива

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Пенсионер":

    Яка сеч още от първия ден срещу сикаджията ... ЩО не пишеш нещо с големи букви за мутрата ... щото отлита с двеста ... пиши за ББ 6-7-8 ... абе лай то кой го бръсне Буда вече .,,
  • 51 Ами намери го бря

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Пенсионер":

    Аз няма такъв проблем!🤣 Не мога да се занимавам с жалките ти напъни! Но мога да се забавлявам!🤣
  • 52 Бежанец

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенсионер":

    Опашките по граничните пунктове са от недекларирани доходи на държавни служители,онлайн риселинга ,други измамници и обикновени крадци без маски.
  • 53 Неделко - до трола на толупа

    10 0 Отговор
    ЩО ДПС то го отсвириха Баце бре .... щот лети с двеста към .... пандиза
  • 54 Кеееееф

    7 0 Отговор
    Бой с черпака по главата. Боко как плачи
  • 55 БАЦЕ БИЛ ОТВЯЛ ....

    7 0 Отговор
    Кой си отвял бре чекмедже .... направо му резнаха тиквата по всички посоки в парламента .., а ДПС то ЩО бре ..,.
  • 56 Недялко Йорданов

    2 0 Отговор
    А аз какво ще правя
  • 57 Бойко се

    7 0 Отговор
    Скри с 200. Плъх
  • 58 Глупавият трол

    4 0 Отговор
    на подлият глупак се скри като мишок! 🤣 Що бря! Толко ли боли пуста истина?
  • 59 Гост

    6 1 Отговор
    Интересен парламент е това. ГЕРБ успя да купи двама бивши приятели на Слави. Това са Радо Чолаков и Любо Дилов. И двамата някога бяха представители на Комсомола и контролираха предаването КУКу в БНТ. Сега и двамата имат задълженияя към ГЕРБ и дрънкат глупости. Но и двамата знаят, че щом Слави е намислил нещо, той ще го направи. Дори и с бившите си приятели....които се подложиха на друг.
  • 60 Смешници, които си отиват

    6 0 Отговор
    Основното обещание на ИТН е да се потърси отговорност за престъпното ви управление! С тези сталински нападки не вървите! Смешни са жалките ви напъни.
    А мажоритарен вот, ще има, но след ремонт на съдебната система. Иначе кого заблуждавате, такъв вот-мажоритарен, вас ви урежда прекрасно с корпоративния вот. Без него отивате на бунището на историята.
  • 61 Някоя си

    6 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пенсионер":

    Печени? Най -печения от ОЛИГАРХИЯТА ...т.ст от Мафията ,днес дори не дойде....защо,нали обича България? Вече започна с умната си глава да прави грешки....една след друга....жалка работа!!!
  • 62 Фаро

    8 0 Отговор
    Герберските тролчета не се ли усещате че в момента тролите безплатно вашето баце е стегнал дисагите за юар и не му е до вас
  • 63 Nabliudatel

    4 0 Отговор
    ГРОБ се чуди как да тупка топката, само и само да не излязът на яве всичките им кражби. Масово се крият и унищожават документи, заличават се следи. Но...... възместиедто ще ги застигне.
  • 64 Нетърпелив

    2 8 Отговор
    Така както тръгва НС, още през лятото ще започне да има нови протестите под мотото: "Чалгари, вън!"....!!!
  • 65 Джулия Робъртс

    9 2 Отговор
    Бойко беглец ! А и подлец !
  • 66 Властелинът на парламента

    8 1 Отговор
    Битката на петте армии срещу орките на ГРОБ !

    Коментиран от #69

  • 67 Има такъв народ CHICAGO,USA

    7 2 Отговор
    Браво ! С Вас сме мислещите хора !
    Гербавите в затвора !
  • 68 Към премиера в оставка и отпуска

    4 0 Отговор
    Лошо Седларов ! Лошо !
  • 69 Пенсионер

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "Властелинът на парламента":

    Те едни армии..., като почнеш от царското юпи Мария Капон и свършиш до сестра Галева. Бе все командири няма що.
  • 70 Ангелов и Мутафчийски

    2 1 Отговор
    Лека Н О Щ !!!

    Коментиран от #73

  • 71 Пенсионер

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Какво стана":

    За пенсиите що са такива ще питаш Иван Нейков, колегата на Мина Зайкова. Нейков бе социален министър -кабинета Костов направил 2000-дната година пенсионната рИформа. Пенсиите тогава на 50% бяха орязани.

    Коментиран от #86, #94

  • 72 дъното

    2 4 Отговор
    Докъде се стигна Народееее, ....??!!? "Отровното трио", мутрите от площадите и патериците на Божков влязоха в Парламента за да си правят ЧАЛГА шоу с чалгарина и за да управляват България...!!!!

    Коментиран от #75

  • 73 Пенсионер

    2 4 Отговор

    До коментар #70 от "Ангелов и Мутафчийски":

    Като тръгне сега вирусът и почне да коси на ред ще видиш хубава лека нощ и отлитане в отвъдното. Само се моли к19 да не те пипне.
  • 74 А,БЕ ХОРА ! Буда !

    3 0 Отговор
    Още е в заблуда !

    Коментиран от #76

  • 75 Пенсионер

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "дъното":

    Чалгарина се крие сега. Оправдава се с к19.Никое държавно медицинско лице не е излязло с официална информация за състоянието на Дългия шоумен.
  • 76 Пенсионер

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "А,БЕ ХОРА ! Буда !":

    Скоро ще видите ВИЙ кой е бил в заблуда...
  • 77 ТУЛУП

    1 2 Отговор
    Неадекватно поведение, на хора, които ще предадат наивните си и също толкова неадекватни избиратели.
  • 78 До пенсионер !

    3 2 Отговор
    А,бе ти си още пионер !
    Скрий се бе панер !
  • 79 ПОМПЕЙ

    3 2 Отговор
    Ей пенсионере харчи си 50 лева, че нямаш време...
  • 80 Proof

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ГЕРБ: „Има такъв народ“ отстъпи от основното си обещание

    Това е твърдение на герб без доказателства, но на кой му пука вече?
  • 81 Бойко обеща по 50лв до,!!! Април

    2 0 Отговор
    Какво. цвилите, това бяха от нашите си пари, авансово за изрорите!!! Те изборите минаха, кой се продал, продал, товае!!

    Коментиран от #84

  • 82 Поп Кръстю

    3 2 Отговор
    Кaквo cтaвa бe чaлгaри? Първи дeн, oтпaдa мaжoритaрният вoт. Дeн втoри, oтпaдa прeдлoжeниeтo зa 1 лв. cубcидия. Дeн трeти, oтпaдa прeдлoжeниeтo зa нaмaлявaнe нa 120 нaрoдни прeдcтaвитeли. Дeн чeтвърти, oтпaдa зaдължитeлнoтo глacувaнe. Дeн пeти, шecти, ceдми и тн. и тн. E, за какво се борихте бe чaлгaри?
  • 83 Нямат ли свършване лудите?

    2 0 Отговор
    Най-малкото "партия"СИК могат да посочват кой какво обещал или несвършил. Но има един лаф - ш ибано магаре напред върви! Абе господинчо, вашата тайфа, начело с Дю Дю, като сте толкова чисти и непорочни, защо не МУ пошепнете да вземе да се отчете пред НС. Ако му стиска, защото там не са прости, както МУ се иска, а и няма да мълчат - ще питат. Та вижте там, побършете си малко понаа каните физиономии и се примерете с новото статукво, "победители" пирови! От днес си натискайте парцалите и бъдете по-ниски от тревата, че ураган иде!
  • 84 Достоойно изказване от мутра!

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Бойко обеща по 50лв до,!!! Април":

    До сега не бях чел някой да нарича родителите си пенсионери "изроди". Накъде отива България с такива "будители"? Боже, пази България!
  • 85 Филип Георгиев

    3 0 Отговор
    HЕ СА ОТСТЪПИЛИ ОТ ОСНОВНОТО СИ ОБЕЩАНИЕ, А ТО Е ДА СРИНАТ ГЕРБЕРСКАТА КОЧИНА.. И КАКТО СЕ ВИЖДА ДОТУК НЕЩАТА СА ОБЕЩАВАЩИ. РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ШИМПАНЗЕТО ОТ БАНКЯ УТРЕ Е В ОТПУСК. ХВАЩАМ БАС, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ.
  • 86 Какво стана

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Пенсионер":

    с Борисов 4, 5, 6 и т.н.? Бързо си забравяш простотиите, но ние не! Няма да питам никой за пенсиите! Итересуваме последният подъл глупак, защо не направи нищо за 11 г. Защо беше зает да краде и да обслужва дпс, а не си мръдна пръста да направи нещо за пенсиите! Милиардите откраднати от държавата, са пре достатъчно за едни достойни пенсии и заплати! А глупака реши да краде и не регламентирано да хвърля подаяния, за да се откупи с едни келеви 50 лв за 11 г.! Защо бре, пишещ платени лъжи и простотии?
  • 87 Страничен наблюдател

    5 0 Отговор
    Ами, другари герберасти, вие защо четири години не си направихте труда да внесете за разглеждане и дебат в НС на темите от референдума на Дългия? Какво ви пречеше да приемете мажоритарния вот, докато бяхте на власт, а? Аре пак сигански номера!

    Коментиран от #88

  • 88 И ако го

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Страничен наблюдател":

    бяха направили, нямаше сега да има ИТН и да плащат на платени глупаци от страх от Слави! Човек пати от простотията си! Каква ирония! Но всичко това, добре за народа!
  • 89 !Y!

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "я по сериозно":

    Много точно казано
  • 90 АЛИ БЕГОВ

    0 2 Отговор
    ИЗЧЕКВАМЕ ГИ 10 ДЕНА И ГИ ПОЧВАМЕ ЩОМ СА ПРЕДАТЕЛИ И ЛЪЖЦИ , ТОЗИ ПЪТ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА , ЗА ЕДИН ДЕН !
  • 91 КРАДЦИТЕ

    0 3 Отговор
    НОВИТЕ ИЗБОРИ СА ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА НА ВИНКЕЛА И КАРАКАЧАНСКОТО ПСЕ ! ........................ ПАК ЩЕ СА СЪЩИТЕ ......... ,, АЗ ГАРАНТИРАМ"
  • 92 СусБе

    1 0 Отговор
    Основното обещание бе да ви разплаче майката и ДАЙ БОЖЕ да го стори по-скоро!
  • 93 Българин

    3 0 Отговор
    Герберастите в Белене веднага
  • 94 Стрелата

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Пенсионер":

    Чоьоо ве гебажййска мастия всеки 3 пост твой я бягай за кисело мляко шизофренията не се лекува
  • 95 Кси

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Цвилят ти изправените мутри и чутурата ти цвили, но как да го разбереш
  • 96 Избирател

    0 0 Отговор
    Мажоритарния вот ли е най-важната тема на деня? НЕ! Отстраняване на Мафията от държавата и връшане на правовия ред, решаване на социалната, здравната, образувателна и финасова криза в държавата - това са основните теми. Съботажите на ГЕРБ продължават и тупане на топката!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове