Last news in Fakti

16 Април, 2021 20:14 5 131 134

Главчев: Не разбирам каква е тази вманиаченост да идва премиерът

  • димитър главчев-
  • парламент-
  • бойко борисов-
  • конституция

Той обясни, че в първите седем месеца, когато е бил председател на миналия кабинет, не е имало нито един въпрос към Борисов, а се е явявал само на тези, които са били зададени пряко към него и са издържани юридически

Главчев: Не разбирам каква е тази вманиаченост да идва премиерът - 1
Снимка: БГНЕС

"Първо беше гласувана оставка на правителството, конституционалистите, с които сме се съветвали казват, че това не е нужно. Ако не се приеме оставката, какво става? Правителството остава ли? Това беше абсурдно", каза депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев в "Още от деня" по БНТ.

"Чухте бизнесът какви искания има. Внесен е проект. Планът е четен в парламента. Като щрихи, всички хора искат да разберат как ще действа. Ако планът закъснее, средствата ще закъснеят. Едни не приемат плана, други искат да го видят. Томислав Дончев беше в народното събрание и искаше да представи плана, но Татяна Дончева не му даде. Тя не даде думата на Дончев да представи план, който всички чакат", каза той.

"Имаше процедура, по която искахме да се изслуша вицепремиерът Томислав Дончев, но на него му отнеха думата. Има правила, по които трябва да се действа. Нали сме правова държава. Това решение за задължителното идване на Борисов е в разрез с всички правила.
Аз разбирам желанието да направят бързо промяна. Гледайки колко време бяха по площадите, нямат търпение. Нека имат търпение, да се спазват законите иначе промяната няма да е за добро", обясни Главчев.

"Премиерът е в отпуск и не знам дали ще предложи плана той. Човекът, който може най-добре да го направи е Томислав Дончев. Не разбирам каква е тази вманиаченост да идва премиерът. Не разбирам", заяви още Главчев.

Той обясни, че в първите седем месеца, когато е бил председател на миналия кабинет, не е имало нито един въпрос към Борисов, а се е явявал само на тези, които са били зададени пряко към него и са издържани юридически.
"Още вчера се усетихме, че сме в опозиция. Тези, които искаха промяна и не искат партия от статуквото ни поставиха на това място. Очевидно няма да има никакви парламентарни практики", допълни Главчев.

"Наименованието на комисията за ревизии е сменено и става въпрос за "проверка". Ние създадохме такава комисия с председател Стоян Мавродиев, която след 7-8 месеца излезе с доклад. Имаха 100 писма до институции. Спомняте ли си дали произтече нещо от тази комисия", попита той.

"Никакъв проблем нямаме с проверките и винаги сме били за прозрачност. Подкрепихме всички предложения на управлението, не на опозицията. Румен Христов предложи 10-годишен период на тази комисия. Срещу това предложение, да не се върнем 10 години назад, което включва управлението на Борисов по време на първите два мандата. Новите партии не искаха да се връщат 10 години назад. Тогава и Христо Иванов беше министър. Слава Богу, това предложение се прие", каза Главчев.

"Ние не сме нужни. Другите партии имат конституционно мнозинство и имат възможност да променят действащата Конституция. "Има такъв народ" се отказват от въпросите към референдума. За 4-ти път внасяме резултатите от референдума. Който казва, че няма мнозинство - имаме 127 гласа и възможност за мажоритарен вот. Г-н Трифонов каза, че ще влезе в политиката, за да реализира този референдум", обясни народният представител от ГЕРБ,.
За критиките към разпускането на Щаба Главчев припомни, че ИТН твърдеше, че няма такъв вирус.

"Имаше критики. Казваха, че Щабът не е компетентен. Подходящо е да съставят правителство и да сформират нов щаб. Избраха председател на здравната комисия д-р Симидчиев, който е страхотен специалист", заключи той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    199 7 Отговор
    Ами, защото сме парламентарна република. А не сте придатък на Борисов.
  • 2 Ей чшшшш

    176 7 Отговор
    Ще разбереш,чакай да сформират трибуналите...
  • 3 А кой искате?

    149 6 Отговор
    Народа ли да дойде? Нали е представител....

    Коментиран от #19

  • 4 Чичо Венци

    166 8 Отговор
    Щото трябва да се отчита пред Парламента миже би, защото Парламента е по-виша институция от него, защото е държавен служител, ама той се мисли за бай Тошо, ама не е

    Коментиран от #124

  • 5 Къде са народните пари

    127 8 Отговор
    Бе нещасник , за до стената сте.

    Коментиран от #11, #15, #110

  • 6 Факти ПАК изопачават

    17 42 Отговор
    Друго каза измамници ,
  • 7 Дебилчев

    12 97 Отговор
    Да го облъчат със злоба, маймунякът тошо и днес от трибуната го обижда, бибитко е Бабикян, а не Борисов, шутовете играят скечове нали са шоунени

    Коментиран от #18, #23, #45

  • 8 Behemoth

    89 5 Отговор
    Искаме да припадне на трибуната с разкопчан дюкян ...да плаче,да реве и да вика майка си!Няма милост !Докрай ще изпие чашата на собствената си отрова!Жертвоприношение за следващите 1300години....арххх...

    Коментиран от #84, #112

  • 9 Хахаха

    84 3 Отговор
    Буци от парламенто у затворо
  • 10 Еййй

    97 4 Отговор
    този толуп се крие 1 година вече!!!!! Закона казва, че той е длъжен да се яви в парламент когато подава оставка!!!!!!!!! ГЕРБ=ДС+БКП
  • 11 В Задния

    3 37 Отговор

    До коментар #5 от "Къде са народните пари":

    Ти двор съм ги натъпкал вземи си ги
  • 12 Да бе

    90 4 Отговор
    Не разбирал, а разбра ли в коя друга държава премиера обикаля с джипка, и не прави нищо друго? Аман от тулупи.

    Коментиран от #22

  • 13 Хахаха

    30 2 Отговор
    Да него притеснява отец Дионисий
  • 14 РЪМПЕЗИ

    72 3 Отговор
    ЕМИ ДА ОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯ С ДЖИПА КАТО ВЪРТОГЛАВ....КОЛКО ПРОСТОТИЯ ИМА В ДЪРЖАВАТА..НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА БЪЛГАРИ...
  • 15 4689

    10 53 Отговор

    До коментар #5 от "Къде са народните пари":

    Питай дпс, бсп, Костов, Станишев.. .те знаят къде са парите, фалирали банки и ограбени пенсионен фонд и предприятия
  • 16 Шоши

    68 3 Отговор
    Бацо още 2009 каза Премиера трябва да взима най-голяма заплата щото е най-велик и почна да пълни шкафа и почна да погазва Парламента, щото тяхната партия всичко е бацо, ама нема вече член първи 😂
  • 17 гого

    9 69 Отговор
    На какво отгоре викате Бойко в този парламент? Член.83, ал.2 от Конституцията касае само министрите.
    Мандатът му не е от това, а от миналото Народно събрание. Затова депозира оставка.
  • 18 Урррр за Тиквуций

    19 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дебилчев":

    Хе хе ти си шоунен каунь

    Коментиран от #35

  • 19 Аноним

    1 13 Отговор

    До коментар #3 от "А кой искате?":

    Не в не разбра ли че Се отказа гламар
  • 20 Някой си

    55 1 Отговор
    Защото Народното Събрание е НАЧАЛНИК на Тулупя!

    Коментиран от #24

  • 21 Цуци

    54 1 Отговор
    Ма няма нужда да ходи в Парламента, защо? Ами направо при Ставри 😂
  • 22 5788

    4 47 Отговор

    До коментар #12 от "Да бе":

    Тулупите сте спящите до 10ч и после да плюят, каза ви го Борисов, измислете друго
  • 23 Шуши

    42 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дебилчев":

    Бацо е шкафчо барцелонския

    Коментиран от #37

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Провинция

    71 3 Отговор
    Как така не разбирате, г-н Главчев? Много е просто! Няма как да не ходиш на работа цяла година и повече, а да получаваш заплата. Борисов просто не си изпълнява задълженията. Екскурзиите са просто имитиране на дейност,а не работа. Защо се крие? Крие се даже от тези, които го избраха. Да прояви малко смелост и уважение, ако обича!
  • 26 Гражданин

    60 3 Отговор
    Абе Главчееев кое не разбираш, бистришкия тигър се превърна в Банкянски заек и се ската в отпуска докато правителството му се срива, скатава се да да не даде отчет а разораната целина в НС не иска да седи и 10 Мин за да свърши грам работа. Уволнявам те и тежи тях!
  • 27 абе

    42 2 Отговор
    дърт главоч!Бягай си,че и миришеш на` коваХ`....
  • 28 Българин

    57 2 Отговор
    Да дойде Бацко и да каже : Колко милиарда заеми е взел от името на България ! Пари, които щатско-турската мафия получава и харчи, а ще връщат и внуците ни.
  • 29 истината

    59 2 Отговор
    Премиерът не може да представи Плана, няма умствения капацитет, за да го представи. Все едно да на караш Марешки да прочете Конституцията. Абсурд. Защо да се мъчи горкия. Затова е пратил Дончев. Премиерът става за шофьор, да обикаля с джипката. А не да говори сложни за него термини.
  • 30 Доволен от вота

    44 1 Отговор
    Тоз суяк се прави на неразбрал.
  • 31 Главчев тъп ли си? Крадеца, лъжец

    44 2 Отговор
    Беглец трябва да отговаря пред Парламента, Народа и съд, такъв е редът!!!
  • 32 ТОЧКАТА

    35 2 Отговор
    аз като си пускам отпуска първо СПАЗВАМ ГРАФИКА,после подавам молба до началника!!!ТОЙ РЕШАВА !!! дали ще изляза или не съобразявайки се с моите мотиви и СИТУАЦИЯТА......Та пред кого БМБ депозира молбата си за отпуска,главинчев???????Все пак той е ИЗПЪЛНИТЕЛ!!!И ИМА НАЧАЛНИК НАД НЕГО/...е,дето видяхме как ,,уважава,,/
  • 33 истина е

    47 2 Отговор
    Боко е ос--ран до ушите !!! Толкова мизерни хора може да има само герб !!
  • 34 Пламен С

    44 1 Отговор
    Не разбирам какъв е проблема да дойде бе, Главчев?
  • 35 Дебилчев

    4 38 Отговор

    До коментар #18 от "Урррр за Тиквуций":

    Маймунякът тошо правителство НЯМА да направи, не им стиска на шутовете, затова злобее и обижда
  • 36 Пепи

    55 1 Отговор
    Аз не разбирам, защо Борисов да не отиде в парламента. Може би, защото еднокнижникът прочел единствено Винету ще го спукат от бъзик. Защото в българския парламент ще му потърсят сметка. В Брюксел не му пукаше, щото там ролята му беше на полезния идиот. А може би си подготвя бягството.

    Коментиран от #43

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 глупавЯкоГлавче

    33 1 Отговор
    Ами Главчев си , за това не разбираш. След тъпака най-тъпо е стресирания тъпак , ама въобще не знае какво говори. Това е нормална процедура на отчетност бе , не може депутатите в парламентарна република да не знаят какво става в държавата. Аз не знам защо все още Тулупа не е поставен под пълна забрана . Не , не мораториум , пълна забрана за каквато и да е правителствена дейност.
  • 39 069

    31 1 Отговор
    Я се наведи по-хубаво да му оближеш подметките. Защото е длъжен да се яви в Народното събрание да даде отчет пред народа, а не се е явавал от години. Ти тып ли си, или да?
  • 40 Гоним

    18 1 Отговор
    един дърт заек,ама то било охлюв и пълзи....
  • 41 Наблюдател

    38 1 Отговор
    Ех Главчев, Главчев, Ти ли не разбираш, Ти ли не разбираш. Разбираш много добре ти, ама се чудиш Как да си защитиш началника. Няма вече спасение ни за него, ни за подлогите му!
  • 42 Иван Грозни

    23 1 Отговор
    От умни по-умни и големи симпатяги. Тоя юнак още не е разбра,че са на пангара и ще си кажат всичко.

    Коментиран от #46

  • 43 5789

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "Пепи":

    Пепи, как са кренвиршите, не си напъвай птичето мозъчен да разбере
  • 44 Да,да

    28 1 Отговор
    Не си Главчев, а си Тъпчев!
  • 45 boy.de

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дебилчев":

    Вярно си дебилчев.

    Коментиран от #51

  • 46 Дебилчев

    3 22 Отговор

    До коментар #42 от "Иван Грозни":

    На пангара е БГ, тия шутове от ИТН няма да направят правителство, пак ще спират еврофондове, заради маймуняците тошо и сие
  • 47 Sert

    25 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Главчев: Не разбирам каква е тази вманиаченост да идва премиерът

    След дъжд качулка. Поредният придворен герб палячо Главчев не е в час. Има Конституция и Боко не може да бяга от не от точно от "изслушване". Но нека да видим.
  • 48 ало да

    15 1 Отговор
    Къде е `Аз`,`Аз`...
  • 49 бб577586966346

    21 2 Отговор
    Е той премиера ви е толкова тъп че нищо не може да представи затова се крие като мишка бе Главчев

    Коментиран от #53

  • 50 Шуши

    24 1 Отговор

    До коментар #37 от "Дебилчев":

    От тях 300 хил Факултето Столипенски, и малко държавни служители, де трябва да се размесят следващите месеци, след това резултатите ще са други. Видя ли резултатите в чужбина бацо фана там 8 процента, гответе се за резултат от тоя тип когато гепи не са на власт

    Коментиран от #63

  • 51 Дебилчев

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "boy.de":

    Важна е препратката, да се досетиш за един мръсник, досети се щот си умен 🙂
  • 52 Бесен

    29 1 Отговор
    Главчев, ако носът ти не беше надничал само в устата ти , щеше да си разбрал, че сме Парламентарна Република. Жал ми е за "мъже" като теб, които са потъпкали достойнството си в полза на един примитивен човек.
  • 53 4677

    9 0 Отговор

    До коментар #49 от "бб577586966346":

    Други са наред да представят, това правителство не го искахте преди 6 месеца, ами забравете за тях
  • 54 Гост

    21 2 Отговор
    И ние, нормалните хора, се чудим ти какво правиш в парламента!?
  • 55 за пример

    10 1 Отговор
    е този `мушморок`!Айте да едва без `кон`....
  • 56 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    25 1 Отговор
    ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ЗНАЧИ ПАРЛАМЕНТА ДВИЖИ ДЪРЖАВАТА ПРЕМИЕР
  • 57 Карл Маркс

    31 1 Отговор
    На Главчо Човката му е трудно да разбере 10 години, че РБ е парламентарна република и премира е длъжен да дава обяснение в НС по всяко време !!!

    Коментиран от #73

  • 58 Пена

    11 3 Отговор
    Как ще идва премиера при тези палячовци, бе!? Той не може да се наведе толкова за да се поклони на Тошко, трябва да клекне😂
  • 59 Заседател

    15 2 Отговор
    Ами скромен е премиера твой и много чувствителен,че и срамежлив затова! А,отде да знаеш някой може да каже някоя лоша дума за него,е тогава кво ще чиним.
  • 60 Гост

    20 2 Отговор
    На тоя безкнижник, ако не му поставят моментално охрана, не да го пази, а да не избяга, която в понеделник да го доведе доброзорно в НС, има голяма вероятност да духне на някоя точка от земното кълбо, където да се опита да се покрие от родното правосъдие и от такива, като черепа...

    Коментиран от #65, #125

  • 61 007

    8 6 Отговор
    Това, което сега става е чудесно лекарство за обществото, загубило представа какви случайни безличности могат ОТНОВО да се докопат
    да водят страната ни, попаднали в парламента благодарение на площада чрез грешни хора в лош момент. Изтрезняването, надявам се, ще е бързо и без повреди. Най-добрият вариант е достойните хора, подлъгани да са в грешни сбирщини, да се трансформират в независими депотати и да защитят името си на честни, отговорни, почтенни хора, милеещи за държавата. Бъдете смели и разумни!

    Коментиран от #68

  • 62 Морфей

    12 1 Отговор
    ОПГто брани Боса!
  • 63 Дебилчев

    1 9 Отговор

    До коментар #50 от "Шуши":

    Паживьом увидем, ама много сте си повярвали

    Коментиран от #70

  • 64 Севда

    17 0 Отговор
    КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ МУТРА В ПАРЛАМЕНТ? ТОЛУПА ДА ОТИВА НАПРАВО В ЗАТВОРА!
  • 65 Дебилчев

    0 6 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    Много филми гледаш, намаляй
  • 66 Тиквен главанак!

    15 0 Отговор
    Ей, че главанак! Ти не си ли чувал за върховенството на закона, бе тъпанар! Тиквата по закон трябва да се отчита на парламента! Затова сме на последно място по всичко, с изкчение на показателите БЕДНОСТ ИСМЪРТНОСТ
  • 67 Mgoebe

    13 0 Отговор
    Жипката не пали.Нема български пари и не може да зареди. Марешки зема само в брой .....
  • 68 Хаха

    15 2 Отговор

    До коментар #61 от "007":

    Извинявай, ама по-големи случайници в политиката от това на снимката, безкнижния, ПКП, ППП-Дани, Деса дуловската, гърнето, дантелката, лъчо мозъка, Алйо, анимационния герой..... Няма как да има по-големи недоразумения!
  • 69 Гошо

    5 14 Отговор
    Не съм гербаджия и социалист а ДПС ги мразя в червата си, но, това не е парламент а бардак! Събра ли се артисти, режисьори, она..сти, и какви ли не че..джии и решили да викат премиера в парламента! Никой не казва, не цитира, не твърди, не интерпретира, законно ли е, имат ли право, може ли бащицата да им откаже, ако откаже и не дойде има ли закон, правило или каквото и да е да го принудят да влезе поне да се изпикае в парламента! Почва се по старите методи, комисии, комитети, тричленки, разследвания, ревизии......... ОК най важното, ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗАКОННИ, другото е пушак без огън! Лека вечер.

    Коментиран от #79, #88

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КУ КУ

    7 2 Отговор
    ГЛАВЧО Е ИДЬОТ !
  • 72 Да е за урок

    5 7 Отговор
    На всички млади, които искат да влязат в политиката. Не го правете. В политиката дори да дадеш всичко от себе си, чист не излизаш.
    Това е най-неблагодарната работа, защото колкото повече се придържаш към правилата, толкова повече интереси настъпваш. А противниците ти, преди сами да се погубят от злоба, от арогантност, от жажда за пари, за власт, за надмощие, преди да започнат да делят, ще се обединят, за да те съборят.
    Лошо нещо е политиката. Погубила е толкова много чисти и почтени хора.
  • 73 Sert

    15 0 Отговор

    До коментар #57 от "Карл Маркс":

    Не e съвсем точно, в Народното събрание могат да извикат всеки български гражданин. Смесването на понятията: настоящ премиер, премиер в оставка, бивш премиер няма никакво значение. Има Конституция и край.

    Интересно как ще възприемат ЕС, САЩ и всички други перманентното отсъствие на Борисов, след докладите за корупцията в България. ю

    Жив и здрав!

    Коментиран от #129

  • 74 Реалист

    13 0 Отговор
    Е как няма да дойде бе дрисльо, да не е станал премиер за да се разхожда със служебеннджип само:) негово задължение е да се яви в парламента да се отчете;нали е демократ или не ?
  • 75 Фактъ

    8 0 Отговор
    Кухоглавчев
  • 76 няма как

    13 0 Отговор
    който и да е за ти каже, че не е необходимо да се гласува оставката. Оставката не се депозира в канцеларията на НС , а се подава пред НС. Чл. 111/2/ от Котституцията - Министерският съвет подава оставка пред новоизбраното Народно събрание. След което, Министерският съвет изпълнява функциите си до избирането на нов Министерски съвет. Да не говорим, че новоизбраните депутати не могат да изпълняват и функциите си на министри - Чл. 113. (1) Членовете на Министерския съвет не могат да заемат длъжности и да извършват дейности, които са несъвместими с положението на народен представител. Да, ама при ГЕРБ всичко може и Конституцията за тях е просто едно книжле. А този да не се прави на ударен, защото много добре знае, че това беше врътка. Негласувана оставка от НС означава, че правителството изобщо не е в оставка. Чудя се какво ли още ще измислят. Като например как Даниел Митов ще получи мандата като не министър - председателят, а парламентарната група определя кого да номинира за министър - председател - Конституция Чл. 99.
    (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.

    Коментиран от #104

  • 77 МЪРША ДОЛНА

    12 1 Отговор
    ПРЕСТЪПНИКА ВЪРНА ЛИ ЖИПКАТА - АКО НЕ Е , ГЛОБИ ДО ДУПКА И ЗАТВОР ВЕДНАГА !
  • 78 Ivan S

    14 1 Отговор
    Какъв отпуск бе? Нали е в оставка? Де факто от вчера е безработен, кой му плаща отпуска?
  • 79 Гост

    15 1 Отговор

    До коментар #69 от "Гошо":

    Всички гербави сте проЗди безкнижници и явно не знаете законите! Да, парламента е в правото си да вика всеки един гражданин на републиката, независимо дали е или не премиер, в оставка или действащ! Незачитането на волята на парламента е едно от многото престъпления на мутрата, за които трябва да посети бай Ставри!

    Коментиран от #108

  • 80 ежко

    20 1 Отговор
    Главчев, твоят Борисов просто не е в час по текущите задачи и не иска да се излага.Що го питат,а той ще гледа като теле в железница.Също като в шоуто на Слави гледаше едно листче и дрънкаше каквото са му казали последните 10 минути преди срещета.Томислав е много по в час.Кой мислиш,че решава докато Тиквун обикаля с джипа?
    Тиквун само за рушветите и таксите "спокойствие" го търси.Той с това се занимава -с нищо друго.

    Коментиран от #85

  • 81 Да,бе

    13 1 Отговор
    Главанаков,първо тоя тулуп не е премиер,второ туй, че не разбираш ти е по рождение.Пали свещ,че не си се родил в Древна Спарта- щяха да те ликвидират само за визия,ако проговориш и майка ти заминава с теб от скалата.
  • 82 До Главчев

    11 0 Отговор
    Ами прати майка си в парламента като не искаш тиквата.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 99666

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    Да искаме да го чувам как срича като олигофрени без да се хвали и да разпорежда с поцинковани капацитети. Боко е голямото ШУБЕ :
  • 85 #80

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ежко":

    Точно
  • 86 сноу

    10 0 Отговор
    Изо-главчев се прави на цапнат с мокър парцал и си мисли като е бил левия крачол на Гойко, той го е имал за това в крачола..12 години във властта изучихте безброй чалъми да усуквате и въртите тухлата от която страна най ви пне
  • 87 Sieg

    9 0 Отговор
    Как защо да идва? Нали е на работа, партията му плаща, а партията се издържа и от народа гласувал доверие в партията. Бойко като не работи да се маха

    Коментиран от #91

  • 88 Дебилпчев

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Гошо":

    Аз същото си мисля
  • 89 луд гидия

    11 1 Отговор
    тия герберопитеци се правят на улави,но само съдебно-психиатрична диагноза може да ги спаси от справедлив съд!
  • 90 Дебилчев

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Шуши":

    Не позна, в училище се учеше, пък и да използвам езика, който разбирате

    Коментиран от #102

  • 91 Дебилчев

    3 6 Отговор

    До коментар #87 от "Sieg":

    Ами, махна се, отговорен е само пред своите избиратели и правителството, което го е излъчило, а то вече го няма, тия го викат все едно аз го викам на пейката пред нас
  • 92 chi

    7 1 Отговор
    Няма да разбереш щото си мазна мутра!
  • 93 АЛО

    13 0 Отговор
    Главчев,Бойко е пътник вече,аут от политиката...не го ли разбра?? Търси си да намериш НОВ ЗАДНИК ДА ЛИЖЕШ!
  • 94 УЖАС

    3 2 Отговор
    Какви коментари какво ЧУДО. Къде бяхте 11 години, като не Ви харесва! ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ! КОЙ казва акъла идва ако някой го има! КОЙ не скача е ...........СДС СДС СДС. Ууууууууууууууууууууууууууу
  • 95 Subaru STI

    10 0 Отговор
    Мутрата Борисов е свикнал друг да му върши задълженията докато пълни чекмеджетата. Затова не ходи в парламента, нито се явява пред журналисти - могат да му зададат трудни и неудобни въпроси. И на 21-ви пак ще избяга, вероятно не е наясно с плана, освен с милиардите, които можеше да отклони към шайката.
  • 96 Избирател

    10 0 Отговор
    И какво не разбираш бе, каун?!
    Той е ПРЕМИЕР от 13 години и към него може да са възникнали въпроси. За това трябва да да дойде и да отговори на тия въпероси.
    Ми то така всеки може да си прави каквото си иска в продължение на 13 години и после когато искат да го попитат кое-що за начина по който е "карал колата" и той да се покрие и ни лук ял, ни лук мирисал!
    Ба си кауна, дето си!
    Разстрел и пълна конфискация до 2000943949 коляно за вас и за всички, дето 30 и кусур годни ни държите бедни, гладни и зависими!
  • 97 mazen

    9 0 Отговор
    Ако не разбираш, изчезвай от парламента, мекере.
  • 98 Смърфиета

    4 0 Отговор
    Главата на този орк на кол пред Народното събрание !!!
  • 99 Анти БКП ГЕРБ

    15 0 Отговор
    А аз не разбирам какво е това бягство и страх от това да не ходиш на работа в случая в парламента . ?? Ако аз не ида на работа и 1 ден без неуважителна причина ще бъда УВОЛНЕН ! А този страхливец и ме-рзавец не ходи 2 години , това какво е ? СРАМ
  • 100 Факт

    12 0 Отговор
    Защото другарю ГАРГАМЕЛ това е негово конституционно ЗАДЪЛЖЕНИЕ
  • 101 Този директно

    11 0 Отговор
    излъга в ефир! По време на прякото предаване на ТВ се виждаше как от пейките на ГЕРБ "съветват" Ананиев ДА НЕ ГОВОРИ, въпреки че водещата зам.-председателка на НС даде думата на Ананиев и НЕКОЛКОКРАТНО го подканяше да говори. Накрая той се измъкна като...
  • 102 Шуши

    6 0 Отговор

    До коментар #90 от "Дебилчев":

    Викаш в Гепи нема комунисти само милиционери, е и жипчо гепчеф и онуй с хапартаментите и леля цецка и дедото на лиланка чавдарския, грам комунист нема само десиденти 😂🙈😂

    Коментиран от #116

  • 103 Гоуст

    7 0 Отговор
    Главчев му е фамилията или прякора, съдейки по муцуната и главата?
  • 104 Простотиите

    9 0 Отговор

    До коментар #76 от "няма как":

    гербави ги знаем. Ама хайде и да помислим - сега имаме ли министър на здравеопазването, след като е депутат - че и на социалното министерство - Сачева също е депутат...? А Борисов пък е никой, ама се държи като фактор ,стоящ над НС...И тези гербавите ще говорят за право... А простата еди-откъде си пък си позволи да спори по юридически въпроси с дипломирани юристи... Имаше едно рубрика в една медия - "И да искаш, не можеш да го измислиш..."
  • 105 пройчо

    9 0 Отговор
    "...Той обясни, че в първите седем месеца, когато е бил председател на миналия кабинет, не е имало нито един въпрос към Борисов...","*****То и ся няма !...Има само псувни,/заслужени/ към Светиня Му !
  • 106 Бивш гербаджия

    8 0 Отговор
    Защото сте крадливи мутри.
  • 107 Антигерб

    15 0 Отговор
    Не разбирам каква е тази вманиаченост да идва премиерът. Не разбирам", заяви още Главчев.

    Главочев ние сме парламентарна република и парламента е този който е назначил Тиквоча за премиер и Тиквоча е длъжен да отговаря пред парламента - та премиера е длъжен да се яви пред работодателите си.

    Вие бяхте обърнали България на някакъв султанат със султан Бойко а парламента се беше обърнал на някакъв негов придатък.
  • 108 Гошо

    0 6 Отговор

    До коментар #79 от "Гост":

    Само за слепите пак ще напиша, че съм мнооого далече от ГЕРБ! Като ЕКСПЕРТ по право би ли цитирал закона, члена , и алинеята с която ще вкараш падишаха в парламента?
  • 109 при Бай Ставри

    8 0 Отговор
    как не разбираш бе, нали си от великите експерти на Чекмедже Бей... България е парламентарна република. Свърши времето когато бяхте обърнали парламента на кошер от послушни калинки които само гласуваха по заповед на Бея от джипката. Дано новите наистина излязат свестни и дано ви почнат по домова книга от Фидосова, през безимотния Горанчо, Ония с апартаментите, Майката на нацията, Хасковлията с кума и родата му, ПКП и Дуловската принцеса, Шефката в земеделието и всички отъркали се във властта до сега и стигнат до баш бабаита и неговата Шехерезада с къщата за милиони.
  • 110 Ко Не

    1 6 Отговор

    До коментар #5 от "Къде са народните пари":

    Публикувано във факти.бг: Къде са народните пари? Народните пари ги изчатка Луканов в 16 банки. Тея дето "вилнеят за НАРОДНИТЕ ПАРИ", обикновенно и един лев не са вкарали в Държавата, даже може и да са на помощи. До коя стена? Оная на Путин, дето един лев няма инвестиран в България. Как да инвестира тук, той в собственият си народ не инвестира, камо ли в чужд? То няма икономика, износ, природни ресурси, Той видиш ли направил "Народни пари", ПЪЛЕН СМЯХ. Сега като спрат кранчето от тая лоша Европа, пак чужди пари, и сметки ще си преписвате.
  • 111 ghrtyr5t

    8 0 Отговор
    марш в анадола крадливи герберасти
  • 112 зъл пес

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    Хе хееее,абе ти май си на силни хапчета,а?Пи ли си ги?Или да ти викам линейка за Курило?
  • 113 Бени

    10 0 Отговор
    Аз пък не разбирам защо да не идва. Две години не е стъпвал там. От какво толкова го пазите.
  • 114 ГОТИНО

    7 0 Отговор
    Днеска беше много готино. Дишаше се свободно. Разликата между ГЕРБ и другите е от небето до земята. Срещу МУТРИ И ПКП интелигентни хора. Ако продължават така тиквата сама ще дойде. Догава газ до дупка.
  • 115 БОКО ЗАТВОР

    8 0 Отговор
    Пo 190 eврo вeликдeнcкa нaдбaвкa зa 17 000 пeнcиoнeри
    Пeнcиoнeритe c ниcки дoхoди в Кипър имaт прaвo нa кoлeдни нaдбaвки, бeзплaтни чeтириднeвни вaкaнции, бeзплaтни мeдицинcки грижи и бeзплaтeн oбщecтвeн трaнcпoрт ............ ОТ БОЙКО САМО КРАЖБИ
  • 116 Шуши

    5 0 Отговор

    До коментар #102 от "Шуши":

    Въх дебилчев млъкна, нещо го ударих в емоциите с милиционерите от гепи пачки и бацо бекапейския 😂
  • 117 Павел пенев

    9 0 Отговор
    С този въпрос разбирам че не си Главчев а Кратунов.
  • 118 шушумигата

    6 0 Отговор
    тиква си е чиста тахтаба...
  • 119 ДАВАЙТЕ

    9 0 Отговор
    Вързан със синджири за дебелият врат и в парламента. САМО ТАКА КУЧЕТО БОРИСОВ ЩЕ ДОЙДЕ.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Един от многото

    5 0 Отговор
    Абе гЛАФФЧЕФ какво се правиш на много отворен. Кой е работодател на Тиквата и пред кого трябва да се отчита.Аман от матросовци.
  • 122 Аз съм пак

    3 1 Отговор
    Абе за какво ме викате? Нали магистрали ви направихме! По 50 лв ви дадохме от заема който теглихме! Успокойте се вие няма да ги връщате а ще ги връщат вашите деца и внуци!!И в пандемията ви направих първи !! Неблагодарници !! Трябва да предупредя колегите от сик и вис който е заделил от залъкаси и има хотелче или фабричка да се потапя дълбоко или да бяга!! Тука едни мутри постоянно викат затвор???
  • 123 Възмутен

    6 0 Отговор
    Някой да очаква нещо умно от Главанавчев! А от ГРОБ?
  • 124 Д.ИВАНОВА

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чичо Венци":

    Ако е останала капка достойнство и себеуважение в бившия министър-председател и председател на партия ГЕРБ ще се яви в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Ако не го направи е с гузна съвест и признава,че ЦЯЛОТО му управление е безотговорно базирано на грубо погазване и незачитане на законите и не е работил в полза на народа.Да даде отчет,похарчени са народни пари,теглени са заеми !
  • 125 Д.ИВАНОВА

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    Ако е останала капка достойнство и себеуважение в бившия министър-председател и председател на партия ГЕРБ ще се яви в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Ако не го направи е с гузна съвест и признава,че ЦЯЛОТО му управление е безотговорно базирано на грубо погазване и незачитане на законите и не е работил в полза на народа.Да даде отчет,похарчени са народни пари,теглени са заеми !
  • 126 Д.ИВАНОВА

    6 0 Отговор
    Няма "Не искам,няма не знам" длъжен е да се яви и даде отчет- народа го иска ние сме неговият работодател !!!
  • 127 Стрелата

    1 0 Отговор
    Няма да дойде ше го фане корона 4 вълна Главок.
  • 128 Смешници гербаджии

    3 0 Отговор
    Главчев, ти нормален ли си? Чул ли си друг премиер по света да се държи като страхливо паленце? Не се ли срамувате от себе си? Мъж на години си, имай достойнство!
  • 129 Всичко знаят навън

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Sert":

    САЩ, ЕС и всички държавни глави по света отдавна знаят кой е Бойко и какви ги върши в страната си. Знаят по-добре от нас, напълно осведомени са, но 1. Не им пука за българите. 2. Докато им е нужен, ще си затварят широко очите. И 3-то, и те са хора, и те имат нужда от развлечения, и да се посмеят на чужд гръб.
  • 130 Името

    1 0 Отговор
    Голям пожар бил този Бойко! Но името му, което са му дали, не подсказва ли, че не е Боец, а човек, който се Бои? Бой се, Бойко, бой се! Пази се зад дувара у вас! Пък и Божковите, дали не обикалят вече наоколо? Мани, мани, стана една!
  • 131 Главчо Д

    2 0 Отговор
    Този е един счетоводител по професия, бивш комсомолски секретар, а синчето му бе в Паркинги и гаражи.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 3476

    1 0 Отговор
    Главчев, ти си в пълен антагонизъм на фамилията си.

    Колкото и са е опитваш, няма да настигнеш Кърджалийската Пуцинкова Шуууутка.
  • 134 Стефан

    2 0 Отговор
    Г-н Главчев, ние помним как го защитавахте като Матросов на амбразурата в парламента да не идва на отговаря на депутатските питания, въртяхте сукахте, гънехте се, нарушавахте процедурата, не вкарвахте точките на опозицията, НО НАКРАЯ ТОЙ ВИ ХВЪРЛИ НА КУЧЕТАТА и ви ИЗГОНИ от местото на председател на парламента, сега го защитавате и вие и онази ПКП та се питам да не сте развили СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ , идете на лекар и дано не е късно, а това дето сте загубили се казва ДОСТОЙНСТВО, МОРАЛ И СЕБЕУВАЖЕНИЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове