17 Април, 2021 18:11 4 633 75

Христо Иванов: Не искаме избори, но и не сме готови на какво да е управление

  • христо иванов-
  • правителство-
  • избори-
  • бойко борисов

“В момента Борисов се опитва да си изгради възможността да влезе в ролята на почетен председател ала д-р Доган”, каза Иванов

Христо Иванов: Не искаме избори, но и не сме готови на какво да е управление - 1

Предстоят трудни избори около въпроса какво управление е нужно на страната и кои са онези критерии, които да покажат, че то наистина е годно, коментира в предаването “Седмицата” по Дарик радио председателят на парламентарната група на “Демократична България” Христо Иванов. Той посочи, че пред дилемата избори бързо или управление, абстрактно отговорът е ясен - страната е пред поне три кризи и трябва да има управление. Посочи обаче, че ако не може да бъде излъчено годно управление, има една точка, от която е по-логично отново да бъдат питани избирателите.

“Ние не искаме избори, нека да е ясно. Имаме всички причини да предполагаме, че на следващи избори ще имаме по-добър резултат, но подхождаме изключително отговорно към този въпрос. Но и не сме готови и на всякакво управление, защото сме длъжни да бъдем част от усилието да генерираме реално, ефективно управление на промяната”, заяви Христо Иванов.

По думите му за сложната парламентарна конфигурация в момента ще бъде предизвикателство да преодолее различията. Изтъкна, че партиите в “Демократична България” са обединени и напълно наясно за проблема на българската държавност, за това какви са решенията и генералните посоки, по които да се тръгне.

“Мнозинството от хора, които искат промяна в България, избраха да възложат реализирането на тази промяна на “Има такъв народ”. И ние затова казваме - готови сме, ако ни бъде поискана подкрепа, защото подкрепа се иска, да влезем в много сериозен и отговорен разговор за това как си представяме тази промяна. И ако това отговаря на сериозни очаквания, които имаме и може около тях да се формира мнозинство, ние бихме подкрепили един такъв кабинет”, заяви Христо Иванов.

На въпрос за бъдещите ходове, ако и втората политическа сила не успее да състави правителство той посочи, че когато става дума за изборни резултати, числената логика е важна за преценката на кого да бъде връчен третият мандат.

“Това решение трябва да има някаква легитимност. Ако всички преди петата политическа сила са се оказали неспособни или нежелаещи да подкрепят визия за управление, как някой с 27 души може да реализира това? Технологично ние можем да вземем папчицата, само че за мен е важно дали можем да формираме управление, основано на някакво стабилно мнозинство, което може да прокарва решения”, каза съпредседателят на “Демократична България”.

Той предупреди за опасността, ако втората политическа сила не състави кабинет, да се формира едно “ентусиазирано мнозинство от оставащите, които не искат да отидат на нови избори” и напомни, че големият въпрос е дали може да се свърши работа.

Попитан за коментар на поведението на премиера в оставка Бойко Борисов, който посочи Даниел Митов за кандидат за министър-председател на ГЕРБ, Христо Иванов каза, че Борисов се прави на почетния председател на ДПС.

“В момента Борисов се опитва да си изгради възможността да влезе в ролята на почетен председател ала д-р Доган”, каза Иванов и посочи, че това се вижда през няколко хода, включително през “изтикването” на преден план на Даниел Митов.

“Борисов има дълъг опит на успешно подбиране на хора, които нямат силен политически характер. Местоблюстители се наричат - хора, които слага на място, от което не иска да се откаже, и за които знае, че са сламени хора, на които той знае как да им натиска копчетата. Борисов е един от най-добрите търговци на човешки души в огромния бардак, в който е превърната българската политика”, коментира Христо Иванов.

По думите му вътре в партията председателят на ГЕРБ елиминира трите фигури, които биха могли да бъдат органични негови наследници - кметовете на София, Бургас и Стара Загора. Причината за подобен ход според него не е заявеният от премиера в оставка лош изборен резултат в съответните региони, защото лошият резултат по места се дължи на управлението на правителството на Борисов.

“Той елиминира тези, които от партията биха могли да имат вътрешна подкрепа и да му поискат оставката в един момент”, смята Иванов. Той посочи редицата говорители, които в момента защитават личността на Борисов по начина, по който на Росенец Ахмед Доган докара хора да отбраняват лятната му резиденция.

“Тези хора в момента са едни заложници на Борисов, трябва да се гънат и по всякакви бръшлянови начини да се опитват да обясняват нетърпимостта към това, че в българската политика продължава да има един човек с тези чекмеджета, с тези речи. Борисов няма речи, той има една-единствена политическа реч в кариерата си - онзи запис, в който той обяснява политическата технология на опростачването, в който казва “Правя се на прост и ми е лесно”, добави Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choki

    32 12 Отговор
    Най-добре ще е 2в1 на есен ;)

    Коментиран от #36, #58

  • 2 НОВО ПЕТ

    52 4 Отговор
    НЕ Е ВАЖНО КВО ИСКАШ ТИ...А КВО ТИ РАЗПОРЕЖДА....ИЗБИРАТЕЛЯТ

    Коментиран от #25

  • 3 Да да

    32 3 Отговор
    Само от нас българите зависи в какъв дом ще живеем. Питах едни германци,французи,чехи,поляци,румънци и други народности да ни оправят държавата и всички ми отговаряха , разкарай ни се от главата и се оправяите сами. Неволята учи.
  • 4 Да да

    42 6 Отговор
    Минимална заплата 1200 лв. Мин. пенсия 750лв. Силната икономика дава висока заплата и пенсия . Силната икономика се развива в конкурентна среда. Конкурентна среда се развива със здрави закони. ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА.

    Коментиран от #34

  • 5 розово

    27 3 Отговор
    Борисов ще смени Шиши.Всичко се усъвършенства за да остане сарая в сянка.

    Коментиран от #33

  • 6 Колега

    21 15 Отговор
    Ако се явиш сам на изборите ще имаш двойно проценти ченгето Атанасов свали доверието
  • 7 Майна

    21 8 Отговор
    ДБ ДА ПОИСКАТ РАЗПУСКАНЕ НА ВСС И ОТНЕМАНЕ ПРАВОМОЩИЯТА НА ГЕШЕВ...юНЕ НАРОДА ТРЯБВА ДА ВОЮВА СРЕЩУ МАФИЯТА А СЪДА, КОЙТО ТРЯБВА ДА ГИ РАЗСЛЕДВА! НЕ ИСКАМЕ ОПРАВДАНИЯ И ПРИКАЗКИ, ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ВСИЧКИ ДА ДЕЙСТВАТЕ!

    Коментиран от #68

  • 8 Българка

    24 23 Отговор
    Достойна, почтена и честна позиция. Христо Иванов в прав текст си казва какво е истинското положение в момента. И адмирации за мъжеството да казва истината и отстоява позицията си, че в нечистоплътни и безпринципни договорки ДБ няма да участва. Дано отстои позицията си. Желая успех

    Коментиран от #29, #31, #57

  • 9 истина е

    27 13 Отговор
    Шайката на чело с мутрата -в затвора ,и ако това не стане все едно ,че е нямало избори !!!!
  • 10 Дедо ви

    23 4 Отговор
    Скоро ще видите как се забравят обещания, как доскорошни врагове се прегръщат и всичкото това в името на властта. Прочетете пак "Приказка за стълбата" на Смирненски. Гениално е описано всичко там.
  • 11 Мен ако

    22 3 Отговор
    питате, не сте готов за нищо друго, освен да хвърляте сладникави обещания на лапнишараните.
  • 12 ГРИЗЕМ АСВАЛТ. И РУЧАМЕ Е ЖАБИ

    22 10 Отговор
    Унищожението на горите върви с пълна сила.. ГРБ на Съд

    Коментиран от #16, #72

  • 13 Избирател

    24 10 Отговор
    Първа задача да се сменят всички ключови позиции в държавата, озорпирани от нацо гепипачков. Всички областни оправители, Държавната Администрация МВР, МНО, РДВР, СДВР, тоталма подмяна

    Коментиран от #15

  • 14 пройчо

    13 10 Отговор
    "... Борисов е един от най-добрите търговци на човешки души в огромния бардак, в който е превърната българската политика”, коментира Христо Иванов..."****С любезното съдейстие на омлянканата българска "десница" ---която хитрия Бою прасна с 300,както и разлигавените "патриоти" !
  • 15 Мдааааа

    22 3 Отговор

    До коментар #13 от "Избирател":

    Ами то от такива смени сме стигнали до това положение. Всеки като дойде на власт и почва да сменя. Ама слага на поста не някой кадърен човек, а тоя който ще е верен на партията, пък бил той и последния глупак, крадец или некадърник.
  • 16 БОРИСОВ И СДС....ПАК МАЧКАТ ЯКО

    8 19 Отговор

    До коментар #12 от "ГРИЗЕМ АСВАЛТ. И РУЧАМЕ Е ЖАБИ":

    ВИЕ ОТ БСП И АСВАЛТ ПРОЯДОХТЕ СЛЕД....ИЗБОРИТЕ
  • 17 Красимир Бачков

    18 13 Отговор
    Ако тая сбирщина успее да сглоби правителство ще е страхотно постижение на простотията!
  • 18 Чакаш за резултати

    15 4 Отговор
    Господин Иванов, защо сте в парламента като се ръководите от българската мъдрост "Не знам как трябва да стане, но не трябва да е така". Направете нещо, стига критики, сега вие сте на власт! Не пускайте плочата за тройната коалиция, Орешарски и в сегашни дни Борисов, джипка, чекмеджета и т.н!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чакаш рез

    2 1 Отговор
    Г.....
  • 21 БРАТЯ БЪЛГАРИ. Предлагам, утре в народно

    17 14 Отговор
    БРАТЯ БЪЛГАРИ.
    Предлагам, утре в народното събрание да има само една единствена точка.
    ПАРТИЯ ГЕРБ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
    ВСИЧКИ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ НАЧЕЛО С МУТРАТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА БЪДАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ.

    Коментиран от #40, #48

  • 22 ЧакаЩ резултати

    3 0 Отговор
    Не си обяснявам правописните грешка от РС?
  • 23 Софиянец

    8 14 Отговор
    Трябва ни стабилен парламент, служебен кабинет ще раздели народа което иска и е целта на сцепената руска тиква. Затова и Митов е на преден план, не му играйте по свирката. Гласували сме протестно за стабилен парламент, не за нови избори. Свършете си работата, втори шанс няма да има, всички го знаят а тиквата най добре.
  • 24 Ивайло Мирчев: "Опраскани" са 7 млрд. ле

    17 9 Отговор
    Ивайло Мирчев: "Опраскани" са 7 млрд. лева, Борисов дължи отчет
  • 25 пешо

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "НОВО ПЕТ":

    избирателят и "козяк" са две големи разлики.
  • 26 Политолог

    16 15 Отговор
    Пинокио, огромна грешка направи да влезеш заедно със чалгарите и мутрите....Сега покрай тях и твоят имидж ще замине😉 Нищо де по - скоро ще се върне Баце😂

    Коментиран от #30

  • 27 Лозето иска мотика не лакърдии

    5 12 Отговор
    Правителство на ИТН и ДБ е неизбежно, в противен случай държавата се обрича на размирици. На всеки безработен трябва да бъде гарантирано пожизнено обещетение равно на минималната заплата+ детски надбавки, така е в държавите от западна Европа. Държавите от западна Европа не искат източноевропейците да им точат социалните системи. Точно затова го измислиха този сценарий с Ковид пандемията.

    Коментиран от #35, #42

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Банян

    14 8 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Разбирам! Жена си! Не искам да те обидя! Ама, Ристьо е нечистоплътен! Не защото не се къпе!:)
  • 30 Бойко ти нема се върне вече

    8 6 Отговор

    До коментар #26 от "Политолог":

    Вече всичко е опоскал. Никой не иска да управлява опоскана държава. Евро средства няма да има скоро, очакват се към септември. На Бойко ти никой беше нищо да му дава вече.
  • 31 Така и

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Не се разбра, какво точно иска Бойикикиев. Хем не ще да управлява, хем не иска избори!? Май иска само да лае като пребит куче.
  • 32 какво да е

    6 6 Отговор
    няма да има. Първо служебен кабинет, после избори, после правителство, каквото трябва да е!

    Коментиран от #39

  • 33 а ти знаеш

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "розово":

    ли къде е Шиши!

    Коментиран от #41

  • 34 Работодател

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    Извинявай! Ама, за цените имаш ли някакви искания?!:) Щото се каня да ги увелича реципрочно! Ако, знаеш какво е реципрочно?!:) Освен това ще ми се наложи да съкратя много работни места! Бизнеса ми няма да е конкурентно способен!!!

    Коментиран от #52

  • 35 Всеки безработрен

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Лозето иска мотика не лакърдии":

    да се хване да работи, работа бол.Но първо да помисли, какво точно предлага. Стига сте ревали, лешпери такива.

    Коментиран от #43

  • 36 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    Проф. Христо Иванов новият министърът председател на България.
  • 37 Дъртият

    4 0 Отговор
    Как ми се живее. ...
  • 38 Мишо Шамара : Борисов е изключител

    8 5 Отговор
    Мишо Шамара : БОРИСОВ е изключително прост човек, щеше да е следващият Хитлер
  • 39 Незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "какво да е":

    А, какво трябва да е?!

    Коментиран от #51

  • 40 Така ставаше

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "БРАТЯ БЪЛГАРИ. Предлагам, утре в народно":

    преди много време, активистче!
  • 41 розово

    0 3 Отговор

    До коментар #33 от "а ти знаеш":

    В банята без видео камери.
  • 42 Ентусиаст

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Лозето иска мотика не лакърдии":

    Бегай у Западна Европа! Какъв го дириш тука?! Там живот ще си живееш!") Всичко ти гарантирано...!
  • 43 Бизнесмен

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Всеки безработрен":

    Е! Как да се хване на работа, като за нищо не го бива! Претенциите му огромни! Възможностите повече от скромни!
  • 44 някой

    6 1 Отговор
    На този господин защо му е дълъг носа някой да знаее? 2428
  • 45 Няма такъв заспал народ

    6 2 Отговор
    Човешкото същество е едно и също навсякъде. Всеки какъвто и да е когато вземе малко пари и някаква власт става олигофрен, забравя за всичко дори семейството си с една цел да консумира парите и властта си. А всички други олигофрени ходим и гласуваме за да им дадем властта и парите и да си мислим, че ние зависим от тях 240 хрантутника. Истината е много проста наказателен вот никой да не гласува. И тогава ще се види истината, че силата е в народа. Защо никой не иска да го проумее?
  • 46 аз съм

    5 4 Отговор
    Аз гласувах за вас. Но искам нови избори. Защото вярвам че хората бяха излъгани от разни социологически проучвания. Че бсп ще вземе властта. И в паниката си гласуваха за герб.
  • 47 Всичко говори, че....

    4 2 Отговор
    Новата столица ще е Дръндар ! През 4 години проект, а вярващите се множат...
  • 48 ПАТРИОТ

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "БРАТЯ БЪЛГАРИ. Предлагам, утре в народно":

    ПЪРВО ДА ЗАБРАНИМ ПАРТИЯТА НА РУСКИТЕ ШПИОНИ И БСП, ДРУГИТЕ СА НАЙ МАЛКОТО ЗЛО!

    Коментиран от #75

  • 49 ГЕРБ! ГЕРБеризмът трябва да

    4 3 Отговор
    ГЕРБ! ГЕРБеризмът трябва да бъде ЗАБРАНЕН! Като фашизма! Човеконенавистна идеология!
  • 50 Реалист 2

    3 4 Отговор
    Половината синьо СДС с Бойко, половината СДС с Ристьо. Хитро ! 😜
    Така щатско-турските подлоги ще са винаги с келепира .
  • 51 Знайко...

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "Незнайко":

    Как..какво трябва да е??..каквото и да е..пък каквото стане, и нищо да не стане..как то и да е, такова е положението в момента Незнайко..каквото и да означава това. Ти да не си мислиш че на 04.04..някой е мислил..какво трябва да е??, да свалим Баце, след това да става каквото ще. За това сега ще има някакво правителство..каквото и да е..и докогато е дае. После нови избори..и да става каквото ще, и така ще си караме..до когато и дае. Какъв е проблема????

    Коментиран от #61

  • 52 Да да

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Работодател":

    Върховенство на закона=Реална конкутенция.

    Коментиран от #74

  • 53 2 години

    3 0 Отговор
    Този парламент да изкара поне 2 години. Да се промени Избирателния кодекс, да се свени ВСС, ЦИК, Информационно обслужване, да се прочисти администрацията от герберасти, да се направят разследвания на престъпленията на Борисовия режим и тогава може да се отиде на избори. Дотогава няма да има герберасти, то и сега няма- има наемници. Ще се разпаднат като НДСВ
  • 54 Шах и мат

    0 0 Отговор
    пак сме в задъдена улица. Конспиративните теории обясняваха, че Хи,т,лер бил направил договор с дя,во,ла. Тук си е директно изтръгване на душата и замяна със страхопочитание. Този ББ трябва да е с договор за събиране на души
  • 55 Кой68

    0 2 Отговор
    Алоооооо,ако не си р@збрал още-Вас заедно с ИТН и Галева ви избраха да управляв@те ...
    Борисов какво се готви си е негов проблем ..
    Чакаме да видим как и с какво ще управлявате ....
  • 56 Тия убийци, от ГЕРБ лъжци и манипулатори

    2 0 Отговор
    Тия убийци, от ГЕРБ лъжци и манипулатори са за затвора. Не е достатъчна само оставката!!! Трябва да върнат парите,които натрупаха играейки си с животите на всички нас цяла една година!!!! Изроди заслужаващи доживотен затвор заради геноцида и медицинския им фашизъм.!!!
  • 57 БАЙ КУРТИ

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Проблема е че ,Няма нищо МЪЖКО в него , помня го когато беше министър на правосъдието , така се ос ...ра че веднага си подаде оставката .Но много бързо забрави . А че ще има нови избори е ясно с този цирк който гледаме в парламента всеки дърпа чергата към себе си .Все бивши муцуни но с нови носии , кой от ляво /дясно , важното е да си в парламента ,кинти да падат...

    Коментиран от #62, #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ПИНОКИО

    1 2 Отговор
    Гласувай с БСП и ДПС и в следващия Парламент ще имате 11 депутата.
  • 60 Бай Кольо

    3 1 Отговор
    Тоя Господин май не е разбрал резултата от изборите, народа избра ГЕРБ не вас, защото ти и Мая се въртяхте около протестите и резултата на двете ви групи взети заедно е под половината от този на ГЕРБ, обаче това явно не ви пречи да казвате че сте победители
  • 61 Кукувец

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Знайко...":

    Защо не си събориш къщата, пък каквото ще да става, а? Все някой ще ти построй нова по-хубава!:) Абе, кукувци! Тия, така ще ви оправят че ГЕРБ ще ви се види цвете за мирисане!
  • 62 Глог

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "БАЙ КУРТИ":

    И кои ще избереш?! От трън, та на глог! За малко да напиша глок!:) Ама, пази Боже да опрем до там!:)
  • 63 истината

    1 2 Отговор
    ИТН не знае какво да прави с властта. Демократична България е единствената партия с компетентни политици и ясни цели и план за развитието на България, но за съжаление българите не са дорасли още до това да го осъзнаят, освен в столицата и в чужбина, които имат поглед над политиката в другите западни страни. Докато не се осъзнаем ще продължаваме да пъплим в развитието си със скоростта на охлюви след другите страни в ЕС.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Демократ

    1 4 Отговор
    Христо яви се сам на следващите избори и вземай властта. Хората ще те подкрепят няма по-подготвени от вас. Нека Радан да се яви сам, после се коалирайте ако трябва.

    Коментиран от #73

  • 67 СМЕРШ

    5 1 Отговор
    Недей много да се пъчиш, че има цели градове, в които даже не ви и знаят хората! Явно "бонбоните,, с които черпехте на протеста, са стигнали само за софийските селяни" .
    На следващите избори се моли да минете 4 процента, че иначе трябва да пускате кепенците и всеки да продължи "плитическата си кариера" по други партии
  • 68 До 7

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Какъв ти е проблема с Гешев,че не разбрах и кой има проблем с Гешев и спец прокуратурата?Я да видим?От зад напред - Черепа,вече с 20 обвинения ,с последното за купуване на гласове,а предишното за диверсия с платените протести,по напред иманярство,хазартен монопол и укриване на данъци,казината повече от средните училища,преди него Катнобатския бандит,Арабадиеви,Баневи,Бобокови,все хора с власт ,пари,корупция и съмнителни сделки,а и дрПроопиев на Ристьо..Та кой има интерес ?Спец прокуратурата не касае обикновените хора ,а висшите етажи,прането на пари,нарко и т.н.А тези сега " новите" включ.и Слави ще ги закриват,играят по свирката на кукловодите.И всичко се подготвя пред очите ни.Жалка картинка!
  • 69 Ха ха ха мъка мъка

    2 0 Отговор
    Ицо Брадата винаги не знае какво иска и затова няма да постигне нищо.
  • 70 Gost

    1 1 Отговор
    Ице, имал наркоман, от новите. Кой е той. Нервят се че как той вместо онзи стария. Остави прокурора главен на мира. Голям цирк. Хората ще измрат не от короната, а от човека употребяващ и управляващ наркотици. 32 години загубени. Кен Киси
  • 71 Споко

    1 0 Отговор
    Ицо не искаш защото на следващите ще си аут.Дотогав баламите ще проумеят заверата.
  • 72 Тъпан

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГРИЗЕМ АСВАЛТ. И РУЧАМЕ Е ЖАБИ":

    Отговорноста за унищожението горите е на ДПС и не е спряло от идването на комарджията Симиончо с помоща Мехмед Мехмед Дикме,
    От тогава до сега ако не си от ДПС не може да започнеш работа в нито едно горско управление.Секат се горите но по голямата част от парите не постъпват в държавната каса.С две думи -,дървена мафия.
  • 73 Мъж

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Демократ":

    Ти подкрепи Рада Дълбоката и Пинокио! Не очаквай хората да ги подкрепят!
  • 74 Законодател

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Да да":

    Не знам, какво е конкутенция, но сигурно е много важно!:) Щом е равно на върховенството на закона!:0
  • 75 ПАТРИОТ

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "ПАТРИОТ":

    И НЕПРВИТЕЛСТВЕНИТЕ НПО та.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове