Last news in Fakti

18 Април, 2021 07:52 9 764 171

Георги Марков към ГЕРБ: Бойкот на парламента, не ги легитимирайте!

  • георги марков-
  • парламент-
  • бойкот-
  • герб

Всеки, който поиска Референдум, ще бъде обявен за идиот, смята бившият конституционен съдия

Георги Марков към ГЕРБ: Бойкот на парламента, не ги легитимирайте! - 1
Снимка: БГНЕС

"Пряката демокрация в България почина. За съжаление, никога повече българите няма да излязат да гласуват на референдум, а който се опита да го инициира, ще бъде обявен за идиот".

Това написа в профила си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Георги Марков.

Ето и останала част от изложението му:

"Не е за вярване, но е факт. "Шоуто на Слави" инициира референдум за мажоритарни избори още 2016 г. 2,5 млн. българи гласуваха, колкото общо на миналите на 4 април парламентарни избори (аз бях един от гласуващите на референдума, защото бях избран мажоритарно във Великото Народно събрание на първи тур и защото бях първият вносител на искане за референдум за мажоритарни избори - още пролетта на 1993 г.).

Пет години след инициирането на референдума, "Шоуто на Слави" влезе в парламента с 50 депутати, а победилата партия ГЕРБ със 75 депутати, внася законопроект за мажоритарни избори - нарисувани над 120 гласа. И изведнъж се оказа, че България пропуска този шанс да скъса със злокобната пропорционална система, наложена от БСП през 1990 г.

Да видим защо:

- Според "Шоуто на Слави", защото трябвало да се направят 240 едномандатни избирателни района. Айде, добро утро! Ами, че то това беше ясно още през 2016 г., когато инициирахте референдума! Що не поканихте Мишо Константинов да ви ги направи?

Как така, само няколко месеца след падането на член първи на Живковата Конституция 1989 г. и след 45 години комунизъм, бяха направени 200 едномандатни избирателни района и юни 1990 г., в България, бяха избрани мажоритарно в два тура 200 депутати? Значи, през 1990 г. можем да ги направим едномандатните райони за няколко месеца 200, а 31 години по-късно не можем да ги направим 240?

Да не говорим, че след пет века турско робство, първият избирателен закон в България, е също мажоритарен! След пет века турско робство можахме да направим едномандатни райони, а сега не можем! Ама наистина - няма такава държава!

- Другият проблем бил, че трябвало по-кротък парламент, по-спокоен. Ами, то при комунизма 45 години си беше само спокоен. Събудихме го на 14 декември 1989 г. десетки хиляди софиянци, като свалихме член първи, та за малко и танковете щяха да дойдат!

- Третият проблем на референдума бил, че партия ГЕРБ не трябвало да я има на политическата карта. Ти да видиш - да изтрием ГЕРБ от политическата карта на България! Да изтрием партията, която пет пъти поред печели парламентарни избори, четири пъти поред евроизбори, нейният лидер направи европредседателство и председателство на "Пътя на коприната" и в момента е старейшина в ЕНП; да махнем кметовете на ГЕРБ, да махнем общинските съветници и да затрием близо 1 млн. избиратели...

Всичко се дължи на страха. Вижте цифрите: 2009 г., по настояване на президента Георги Първанов, са избрани 31 мажоритарни депутати в 31 едномандатни избирателни района - във всеки избирателен район по един. Резултатът е - пет мандата на ДПС в етническите райони и 26 за ГЕРБ. БСП е абсолютно капо, както и ДСБ - партията-джудже, убила СДС.

Но да видим последните мажоритарни избори в България само преди 2 години. Извинявайте, ако съм многословен, ама трябва да се каже. При мажоритарни избори в два тура, ГЕРБ спечели кметските места в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас; Велико Търново, Стара Загора, Нова Загора, Сливен; Габрово, Севлиево, Ловеч, Тетевен; Хасково, Харманли, Симеоновград, Димитровград; Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Петрич; Враца, Монтана, Лом, Бяла Слатина, Мизия; Поморие, Бяла, Луковит, Угърчин; Казанлък, Смолян, Асеновград, Свищов, Провадия, Панагюрище; А, стига толкова, че георграф станах покрай победите на ГЕРБ!

Ето за това, не искат мажоритарни избори, затова излъгаха 2 млн. участници в референдума и своите избиратели!

Само за два дни, десетият юбилеен български парламент след промените, беше жестоко опростачен от победените, които се бяха самозабравили и се държаха като победители. Само за два дни!

Ето защо считам, че тази акция показа, че победените в този български парламент целят да разрушат парламентарната демокрация и да дадат терен за еднолично управление на президента Радев. Искат да разрушат прокуратурата, за да услужат на олигарсите, които им плащат. Някакви развихрили се женоря, след дълъг престой в София, дори не се научиха да говорят без акцент.

Познавам Борисов отпреди другите в ГЕРБ (от 1996 г.) Най-после, след 20 години участие в държавния живот на България, човекът излезе на заслужен отдих. Има си внучета, жените още го харесват, предстои му да гледа мачове от Европейското по футбол (Кристияно Роналдо каца в Будапеща на 11 юни и ще отседне в хотел на остров Маргит).

Затова се надявам, колегите от ГЕРБ да не чакат той да ги подканя, защото не може да отговаря за всичко, и да оставят победените да си говорят сами в парламента. Те си имат общ език, да се разбират помежду си. ГЕРБ не трябва да ги легитимира, за да изпусне и най-твърдите си избиратели. Необходим е парламентарен бойкот и преустановяване на участието в пленарните заседания. Колкото - толкова!"


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    309 56 Отговор
    НЕЩАСТНИК....ИЗКУКУРИГАЛ.....ХЪХЪХЪ....

    Коментиран от #95, #118

  • 2 Крум

    259 33 Отговор
    Че те друго освен бойкот не знаят!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Йовчо куция

    288 39 Отговор
    Топ ИДИОТ.

    Коментиран от #81

  • 5 Боклук

    171 33 Отговор
    С тамъни да пречусаме сички от гроб в политиката и тези дето работят за тех и гласуват за тех

    Коментиран от #151

  • 6 гадно

    268 28 Отговор
    Жалък доносник освен мръсотия друго не може да му роди чутурата.
  • 7 четящ

    216 28 Отговор
    абе фашист такъв, защо не се скриеш вече? за нищо не ставаш! ти не си никакъв демократ!
  • 8 Г Марков проскубан доносник!!

    216 23 Отговор
    Ти се оказа голямо л....... в Целофан!!! Целофан отдавна се скъса и остана само едно голямо Л.......!!! Това си!
  • 9 Софиянец

    183 23 Отговор
    Доносника си остава доносник
  • 10 Народът БГ

    49 164 Отговор
    Славчо го хвана шубето.Сега говори неподготвен,неинформиран и некомпетентно.ГЕРБ внесе законопроект за промяна на избирателната система от пропорционална на мажоритарна и субсидия "О" лева.Учудих се,че субсидията от "О" лева беше приета,независимо от това,че беше само до края на декември.Законопроект за промяна на избирателната система от пропорционална на мажоритарна беше гласуван само от ГЕРБ.Всички други партии ,включително и Патриотите гласуваха против.Така,че Славчо вземи и прочети за да си добре информиран.Не знанието не значи ,че си прав.Гласувахме 3,5 милиона "ЗА" и чакаме и твоето "ЗА". Иначе ти бием шута.

    Коментиран от #37, #42, #70

  • 11 Мазник

    185 24 Отговор
    и агент, съсипал много човешки съдби , не спира да бълва тъпни от мръсната си уста ! Отвратителен подлец !

    Коментиран от #23, #167

  • 12 Живко

    181 20 Отговор
    Дърт шушон, другия заклет герберски комунист Спас гърневски къде е? Бойкот на партия герб до дупка и ревизия на последните 10 год.
  • 13 Морков

    160 20 Отговор
    Ще дойде време да бягаш в Унгария. За простотиите където си ги вършил в България.
  • 14 Лазура

    165 17 Отговор
    Рядко противно, продажно същество! Достигнал е дъното на човешкия морал.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 За Българите

    101 17 Отговор
    И той да го д..а. Те кога не са Бойкротирали. Вече става 12 години. Стига вече оставка съд и затвор.
  • 17 Да,бе

    121 16 Отговор
    Има нещо положително в този бойкот от страна на бандата - рязко ще се вдигне интелектуалното ниво на парламента.Да не говорим пък за моралното и хигиенното.

    Коментиран от #78

  • 18 ПУЯК

    127 15 Отговор
    Абе нали бяхте на власт що не ги направихте?Що ревете и подскачате.То се видя от ГЕРБ са най невъзпитаните депутати.
  • 19 ХАН КРУМ

    102 14 Отговор
    ЕДИН ОТ ДЕМОКРАТИТЕ НА ПРЕХОДА,АГЕНТ НЕ ЗНАМ КОЙ СИ ПАК НИ СЪВЕТВА. ДС ПАК С АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ.ЛУСТРАЦИЯ ,ПЪЛНА И КРАЙНА. АГЕНТИТЕ СРАМ НЯМАТ.КАТО НЕ МОГАТ САМИ ДА СПРАТ ,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ С ЛУСТРАЦИЯ.
  • 20 008

    113 13 Отговор
    Този агент дезинформатор, от 1989 г. яде от залъка на бедния българин, и не спря да работи срещу народа който го храни. Ами вземете от ГЕПИ да направите една гладна стачка, а ние няма да ви пречим да я изкарате до край. И в заключение "Николай", да ти кажа че да крадеш от народа си не е демокрация, а е кражба.
  • 21 нннн

    93 15 Отговор
    Наистина е нужен бойкот. ГЕРБ трябва да бъдат бойкотирани. Без "Добър ден" даже. Това се отнася за калинките от върхушката, а не за редови членове и симпатизанти.

    Коментиран от #62

  • 22 Фанимазакура

    82 10 Отговор
    Плужек
  • 23 Дедо Иван

    105 9 Отговор

    До коментар #11 от "Мазник":

    Той не е агент , а доносник.Агентът работи за родината,а доносника за себе си ,като за пари е готов да продаде и майка си.Да видим като тикнат бибитко в панделата каква песен ще запее...
  • 24 Шестак

    68 12 Отговор
    Ей добре сме те обучили! Но ако не държахме и телевизията няма кой да ти даде трибуна!
    Все пак си от нашата ДС партия, но не се хвали че са те избрали били. Ние те избрахме. Ето и Бибиткото си повярва че може да не слуша, и да дърпа той конците!
    Но след два жълти картона следва червен.
  • 25 сьд

    88 13 Отговор
    ГОШКО колко платени цигани са гласували за тиквун.КЪДЕ ПО СВЕТА С КУПЕНИ ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ СИ ПОБЕДИЛ В ИЗБОРИ
  • 26 Алоооо факти

    86 11 Отговор
    Махнете тоя гнусен агент
  • 27 Centurion

    72 12 Отговор
    Не сте в позицията да определяте каквото и да било.Може и без Вас,дори ще и много по продуктивна средата.Как се обръща палачинката,а Николай?Безгласни букви.А ти отдавна отдавна си загубил всякакво достойнство превръщайки се в Лакей на един арогантен простак!
  • 28 безпартиен

    74 10 Отговор
    Този тарикат ако чете коментарите под всичко което е казал и има поне останала съвест,ще спре да плещи глупости!!!!Не стига,че като доносник е съсипвал човешки съдби и слугувал на един режим обявен за престъпен у нас още през 2000 година,а сменя партии и все около софрата!Такива като него не разрешиха лустрацията преди повече от 30 години!
  • 29 вижда се

    71 12 Отговор
    Вече се убеждавам, че този е най-големият и-д-и-о-т !!!!
  • 30 Gowo

    67 9 Отговор
    Марков е толкоз т@п , че не вижда че Бойко Борисов от години е бойкотирал пПарламрнтс.И тъпче собствената конституция .Тоз гербер е така заслепен че и конституционен бил не знам си къв.Боже опази България....,,извиква Левски
  • 31 Аз да пиша

    64 9 Отговор
    Ало агента на ДС нямаш ли огледало да се видиш . Скрий се ,че си много нагъл тип. И си бил конституционен съдия,смешник .
  • 32 Гръмни се

    66 9 Отговор
    Мръсните номерца на едно мръсен доносник!
  • 33 Гост

    56 11 Отговор
    НИКОЛАЙЧО......ХАПЧЕТАТА.......ПАК СИ ПРОПУСНАЛ ЧАСА......ТИ КАКВА МАЗНА ПОДЛОГА ДОЛНА СИИИИИИИИИИИИИ.....ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ЧОРНИ ПЪРВО ДЕТО ГИ ВЗЕ И НЕ МУ ,,СВЪРШИ,, РАБОТА......НАГЛЕЦ
    А,ПРИМАТА ОТ БАНКЯ ПЪРВО ДА ПОЛЕЖИ В ЗАТВОРА 10на ГОДИНИ ПОНЕ И ДА ВЪРНЕ МИЛИАРДИТЕ ДЕТО ВЗЕ ОТ НАРОДА И ГО ОБРЕЧЕ НА ГЕНОЦИД...
  • 34 Говорит Москва

    49 12 Отговор
    Не ни трябва ГЕРБ в парламента, можем сами.
  • 35 асдаа

    61 7 Отговор
    Георги Евдокиев Марков - агент на Държавна сигурност и на Шесто управление с псевдоними „Николай“ и „Стефан“.
    Тоя седераст колко ли хора е затрил? Я веднага в Белене да доизкара остатъка от мизерния си престъпен животец.
  • 36 Asdfg

    56 11 Отговор
    Маркооооов,какво си свалил 1989г.бре комунде?!? БКП=ГЕРБ=ОПГ!
  • 37 Шестак

    46 8 Отговор

    До коментар #10 от "Народът БГ":

    То такава хубава постановка беше! Герп предлага за гласуване! Но тУмбака и компания гласуват против!
    Ако не си разбрал че е постановка! Това е класическото двуличие на ДС партиите, едо говорят друго правят. Всичко е съгласувано предварително.
  • 38 Шестак

    49 6 Отговор
    Агент Николай много ги разбира нещата!
  • 39 Бесни страшни пенсии 6 то

    40 6 Отговор
    Прасетата грухтят доволно, когато са в в тинята на сянка, и квичат когато са на светло и ги подгонят. Днес квичат.
  • 40 Толуп

    55 8 Отговор
    Стига сте давали трибуна на изгнили хемероиди. Доносника "Николай" на ДС се доказа във времето с неконструктивност и ... навеждане и доносничество. Типична политическа проститутка.
  • 41 Демократ

    42 9 Отговор
    Дядо Марко сега разбра ли защо избирателния закон трябва да се прави един път както трябва и да не се пипа. В противен случай се получава точно това, силния на деня го променя в негова полза. Избирателния закон е най често променяния закон БГ. Въпреки това по вашия избирателен закон загубихте, никой не ви е виновен. А сега ревете за нова промяна.
  • 42 Бойс2Мен

    21 26 Отговор

    До коментар #10 от "Народът БГ":

    Не съм за ГЕРБ, не съм за никой, не се интересувам от политика изобщо. Обаче ми се струва че, няма да завършим добре.

    Коментиран от #56

  • 43 Няма такъв народ

    19 43 Отговор
    Да управляваш, не е като да водиш шоу и някой да ти говори в слушалките. Иска се и да можеш, да знаеш как се прави. Иска се кураж, иска се справедливост, не празни приказки и наглост.
    Повечето от писалите коментари, дори сами не знаете какво коментирате, а изливате някаква простотия.
  • 44 Мръсника

    35 8 Отговор
    Си е мръсник и душата му е мръсна животът му е към края си но злоба се лее когато отидеш в небитието все тая никой няма да се сети че ...имало едно време един мръсник в повече
  • 45 панагюрец

    36 7 Отговор
    Ченгето -посрания, да не кукурига !
  • 46 Наблюдател

    42 8 Отговор
    Гоше ще те цитирам: "ГЕРБ пет пъти печели изборите". Това е абсолютно вярно но си сбъркал една дума вместо печели е трябвало да напишеш купува
  • 47 ХПХ

    34 8 Отговор
    Още ли не си разбрал , че нищо не зависи от вас. Малоумник.
  • 48 агенти

    33 8 Отговор
    Ако се питаме, вече 32 г. защо сме на последните места във всички класации, ето го отговора, този ''юнак'' Г. М. е в политиката, от 32 г. и не спира да дава ''акъл''. ББ е същия, започна като пазвантин на Т. Живков и негов личен шофьор. И СЕГА кара Джипката и вози мисирките в нея, вместо да управлява истински държавата, се занимава само с далавери.
  • 49 НххххххМ

    47 8 Отговор
    Няма край гербаджийската наглост! Тръгнал тоя да говори за референдума на Слави...че нали вие изфалшифицирахте тогава резултатите от референдума със съдействието на ЦИК, която си беше под ваше командване - уж не достигнали 13 000 гласа за да стане задължителен!...Над 3 500 000 българи гласували, ама видиш ли, трябвало още 13 000! Долни гербаджии, като толкова искате мажоритарен вот, защо не го прокарахте в парламента, през последните години имахте мнозинство и всичките ви идиотски предложения си ги гласувахте и се приемаха, ама си предлагахте, каквото ви е удобно и бойкотирахте това, което може да ви отмъкне кокала и да ви катурне от властта.

    Коментиран от #71

  • 50 Иван томов

    35 5 Отговор
    Господин Марков припомнете си как миналата година мазно съветвахте Борисов да се оттегли вече от политиката да си починел.
  • 51 Сичкото гроб озверяло

    36 5 Отговор
    Не пуска лапачката знае че само в глутница могат да грабят народа трябва да скочи на революция въоражен
  • 52 Анти Николай

    31 6 Отговор
    Пак се появи тоя. Не ги свърта. Абе да е жив и здрав Хаджигенов, за ръчичка и при бай какъв беше. Гнусни доносници до тук.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 4392

    35 5 Отговор
    ГЕРБ е токсична партия вън от парламента завинаги. Борисов е политически труп бъдеще за страната с него няма.
  • 55 Еееее!

    33 5 Отговор
    Този човек няма ли кой да го озапти вече? Не се ли усеща, че прекалява, а да призовава за бойкот, си е чиста проба престъпление!!!
  • 56 Тъп

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "Бойс2Мен":

    Не само на теб.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гнусен ГЕРБЕРАСТ

    32 7 Отговор
    Бе вашта м... а герберастки, защо за толкова години на власт не въведохте мажоритарни избори? Тази партия е тумор за България и българския народ!

    Коментиран от #85

  • 59 Лекар

    30 3 Отговор
    Този незабавно да бъде прибран в Лудницата.
  • 60 моля

    27 3 Отговор
    Как му беше псевдонима на този, че забравих.
  • 61 Мазно гадно ченге!

    28 3 Отговор
    Боклук!
  • 62 Естествено

    31 5 Отговор

    До коментар #21 от "нннн":

    Няма нужда да призовава за бойкот. Той Борисов си бойкотира много отдавна парламента - най-вече през последната година и половина . Нито веднъж не е отишъл - нито доброволно, нито, когато го викат по протокол на заседание . В петък пак не отиде, така, че....

    Коментиран от #89

  • 63 един от многото

    30 3 Отговор
    Незабавен арест за подстрекателство към дестабилизация на държавата. Този като го натириха от парламента и започна да плещи глупости на ляво и дясно.
  • 64 Васил

    25 5 Отговор
    Браво на хасковлии. Затова имат високи данъци, най-скъпата вода, която не се пие. Първото което направи кмета беше вдигане на данъците по препоръка на герб.
  • 65 Ха хо

    35 5 Отговор
    Жорката съвсем изтрещя!
  • 66 Д С

    30 4 Отговор
    този няма ли да бъде най-накрая арестуван за доносничество и вкаран в една килия с измамника бойко ?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Дани

    23 6 Отговор
    Един издухан десидент.свърши за вас лаифа,следва дървото.
  • 69 АМИ

    11 27 Отговор
    Правилно много точно , ясно казано ! Това трябва да направят ГЕРБ! Този парламент е пълна и голяма ПАРЛАМА! Тъпия ТОШО показва колко заслужават да са депутати от КАНДИДАТ управляващите !!
  • 70 Един от народа

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Народът БГ":

    Не коментирай от мое име!!!!!!
  • 71 7777

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "НххххххМ":

    Браво, взехте ми думите от устата..
  • 72 РАДИО ЕЛТО

    12 20 Отговор
    Точно ,ясно казано ! Трябват нови избори ! Много ПРОСТИ, зли дребни ,жалки депутатчета ,мястото не им е там ......такива като жалкия Тошо!
  • 73 Ми ся

    13 21 Отговор
    МИ СЯ' , ако има други избори......ВРЕСЛИВИТЕ МАЯ , ДОНЧЕВА, КАПОН и други КАНДИДАТ УПРАВЛЯВАЩИ .....ще трябва да изтърват ножа и вилицата и да се махат от софрата.....тъкмо сложиха лигавника ????
  • 74 Този човек

    20 6 Отговор
    Е за 4-ти километър на Цариградско! Защо му давате думата въобще?
  • 75 вуте

    19 6 Отговор
    Да,след освобождението изборите са били мажоритарни.Само че Марков удобно пропуска да каже как са се провеждали.Гениалният Алеко Константинов ги е описал отлично.Сигурен съм,че Марков го е чел.По причини описани от бай Алеко,мажоритарните избори се заменят с пропорционални някъде 1908-1910г., и така до днес.

    Коментиран от #98

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Behemoth

    18 5 Отговор
    Това лудото каква кариера направи с лудостта си из мътните години ...хареса му ....уплашен е...
  • 78 Даааа

    10 19 Отговор

    До коментар #17 от "Да,бе":

    Ще се вдигне "интелектуалното" ниво?!... 😂😂😂
    С кой, бе?! С Тошко африкански ли?! С Галевата ли?! Или с другите "нови", които влязоха отново.... Смеееех....

    Коментиран от #82

  • 79 Subaru STI

    13 6 Отговор
    Безгрбначно!
  • 80 БХОРТЕИ

    13 4 Отговор
    Посер.о изкукал вземи се скрий под земята.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Да,бе

    9 4 Отговор

    До коментар #78 от "Даааа":

    Въобще не мисля,че Тошко и Галерата са много интелигентни,но определено нивото ще се вдигне.Извода си го направи сам.
  • 83 Гишо

    8 11 Отговор
    Работата отива на фашизъм (Манолова, Хаджигенов, Дончева) . Двете още не са си платили предишни прегрешения, а купения олигофрен бърза да ги догони.
  • 84 Човек

    15 3 Отговор
    Ти г-н Марков, дори не бе в РБългария, за да гласуваш, спа си в Будапеща. Ако искаше ожеше да гласуваш и там, но не. Сега ревеш. Представям си как си донасял срещу твоите другари, как са те черпели и как си съсипал много съдби на софиянци.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бай Гуй

    8 16 Отговор
    Слушай бе гнусно комунистическо лaйнo. Ако ГЕРБ бяха инициирали промяна на изборния кодекс първи щяхте да да изквичите на умряло, щото щяхте да сте дотам. Сега ще докажете за пореден път че сте абсолютно некадърни да управлявате и наесен Боко ще се върне с пълно мнозинство да оправя наново забърканите от вас каши.

    Коментиран от #109

  • 88 Мисирка

    14 5 Отговор
    Агент Николай, противен и гнусен си, повръща ми се от теб!
  • 89 нннн

    15 4 Отговор

    До коментар #62 от "Естествено":

    Друго имах предвид. ГЕРБ да бъде бойкотиран. Отношението към герберите в парламента трябва да бъде - все едно ги няма.

    Коментиран от #99

  • 90 Жоро

    13 5 Отговор
    За тъпоглавците казвам - ще има промени но след като се измете напълно стария боклик от парламента. Тъй че тая глава и другите да траят.
  • 91 Шаран БГ

    9 6 Отговор
    БРАВО ! Един истински демократ, като г-н Г.Марков, никога няма да допусне някакъв си там Референдум. Такъв е възможен само и единствено , ако е иницииран от самия него, за нещо , което само
    и единствено той желае !!??
    Браво....Те това е Швейцария на Балканите !!!
  • 92 Някой

    12 6 Отговор
    Много долно и противно същество. Явно и той е бъркал в чекмеджето. С Тиквата при бай Ставри. Амин дай Боже.
  • 93 Бой на Мутрите

    12 15 Отговор
    Бoриcoв дoйдe на власт с многомилионната народна подкрепа зa Прoмянaтa и зa дa се cпрe грaбитeлcтвoтo и крaжбитe на предишните правителства и след 10г успешно управление и с най висок политически рейтинг през годините, изведнъж откакто настъпи със закона червените олигарси, започнаха от 1г да гo oбвинявaт c фaлшиви кoмпрoмaти чe бил нaй гoлeмия "крaдeц" !!!!

    Зa кaквa сегашна гладна и площадно криминална кoaлиция на всички обединили се срещу Герб- Борисов и прoтив "рaзгрaбвaнeтo нa Бългaрия" мoжe дa ce гoвoри, c баш шоумена "певец на мутрите", с привaтизaтoркaтa нa "Тeхнoимпeкc" или с ocтaнaлитe зaщитници на нaй eдритe oлигaрcи и престъпни мутри пo рaзгрaбвaнeтo нa Бългaрия, притиcнaти ceгa oт прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв и затова иcкaщи ocтaвкaтa нa Гeшeв, зaщoтo aрecтувa и зaплaшва c бъдeщo рaзcлeдвaнe, вcичкитe чeрвeни мутри и крaдци нa прeхoдa...?!!!
  • 94 Петър

    13 5 Отговор
    5 години се правихте, че този референдум не съществува. Сега ще мълчите и ще правите каквото ви казва Слави и народа. Иначе ще страдате.
  • 95 ХАРОН

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    Този е терорист- орбанист. Антибългарин и унгарски чехльо!
  • 96 Васил

    15 3 Отговор
    Марков каква дрога взимаш?
  • 97 Айде бе

    20 3 Отговор
    Мръсника си остава такъв до гроб.Върни парите които взе от 44 Народно събрание, които взе незаслужено.Да се направи ревизия, колко пъти си присъствал на работа и кой ти е оправдавал отсъствията.Всички хрантутеници изпълзяхте, защото папането свърши.Злобари!!!

    Коментиран от #128

  • 98 нане

    17 3 Отговор

    До коментар #75 от "вуте":

    Аз също съм сигурен,че Марков е чел бай Алеко,но съм сигурен,че Борисов не го е чел.
  • 99 Естествено

    6 3 Отговор

    До коментар #89 от "нннн":

    Съгласен съм напълно . Просто допълних и разшири темата.
  • 100 Георги v.

    12 3 Отговор
    Жалкият доносник на ДС пак е на линия. Няма ден в който да не му се даде трибуна да пробутва своите мнения относно всичко. Най-вече да се подмазва на Б. Б.
  • 101 ежко

    14 3 Отговор
    Как е възможно такова "семпло" създание като Марков да е бил конституционен съдия?

    Коментиран от #127

  • 102 Деймос

    4 6 Отговор
    Много искам ГЕРБ да бойкотират :))
  • 103 Гиго

    19 3 Отговор
    Долна, мръсна герберастка измет. Всички сте боклуци като вожда ви
  • 104 ей мухльо

    10 3 Отговор
    Бойкот , бойкот , ама граждански арест за противодържавна дейност да не би да щеш . А стига сте си играли с държавата ни да ви не напече жегата тоя път яко , идва горещият сезон. Деее и боклyк деее.
  • 105 Гай Турий

    11 3 Отговор
    Махмурлукът на един негодяй!!!
    Омръзна ни да ръсиш "бисери", все едно ти плащат от Банкя. Ти тандем с оная измислена професорка Христова ли си?! По едно и също време ви активират с пачки от чекмеджетата, или пък от Козяк - то е все едно, все едни и същи мръсници.
  • 106 Да да

    12 3 Отговор
    За кокво е този вой? Защото усеща че вече няма да има безплатни посещения на футболни мачове. Няма да има Будапеща на държавна издръжка. Няма депутатски кюфтета. Остава на едната пенсия.
  • 107 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    8 3 Отговор
    АЛООООО АГЕНТ НИКОЛАЙ ЛИ СИ,ЖОРО ЖАРТИЕРА ЛИ СИ ..............ВАШЕТО ВРЕМЕ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА И РАЗРУХА ОТМИНА!!!С ТЕЗИ СИ ИЗКАЗВАНИЯ СИ ЗА АРЕСТА МРЪСНИК!!!
  • 108 баста стига

    6 2 Отговор
    Като ги гледам тия , дето си играят игрички с държава , народ , с живота ни , се питам не ли настало време да поемем управлението на държавата ни не срез политическите им шайки , а пряко хората , като се е случвало след големи обществени кризи, робство , война и пр. , до каквато смея да твърдя ни докараха тъкмо те . Нема да ми се крият зад някакви си статути и да си вършат мръсотиите .
  • 109 МУТРАТА Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК

    7 3 Отговор

    До коментар #87 от "Бай Гуй":

    Без обратен билет .... Буда бил десен демократ ... СМЕХ .... обаче най-боли като си купиш избори за много парички и накрая изгубиш всичко !
  • 110 Щирлиц

    9 6 Отговор
    Другарят Марков,някога бивш СеДеСрал,от най-яростните,вече оказал се без партия,изведнъж си намери нова!Типично за пребоядисан комунист.Президентът Радев,макар и от БСП,поне засега се държи като държавен глава,и не цепи басма никому,та явно има защо да го е страх другаря Марков от президентска република.
  • 111 Tyz

    7 9 Отговор
    Прекрасен анализ! Право в целта е поднесена истината, при това от уважаван човек, конституционен съдия.
    Затова и толкова боли - коментарите са красноречиви - другарЕте са смъртно ранени в сърцето и съскат от злоба, ще се пръснат направо.
  • 112 Скрий се и не

    5 5 Отговор
    Се показвай бе Гошко, МНОГО злобен човек си и от теб вони на отрова. Мястото ти е в диспансера или старчески дом. ТРЕТИ ВАРИАНТ ЗА ТЕБ НЯМА, ТИ СИ БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ!!!!!
  • 113 123456

    4 2 Отговор
    Вижте се толупи
  • 114 Пловдив

    9 5 Отговор
    Хей Гошко...! Мръсен и вмирисан помияр и агент на ДС... Нисък и грозен, мустакат плъх... Влизай си в леговището и замълчи, подлого Бойкова...!
  • 115 Жорж

    10 3 Отговор
    Логореята на Марков преминава в словестно разстройство.
  • 116 ийхт

    7 2 Отговор
    Същото направихте и при Орешарски.
    Усмивки от старите ленти.
    Сега остана да си пратят орките пред НС да блъскат автобуси. И нека новите в НС да не забравят кой предаде Орешарски.
  • 117 ийхт

    5 1 Отговор
    Пазете банките! Да не фалират някоя банка, както направиха при Орешарски.
  • 118 Пенсионер

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    Изкукуригалите са или в лудницата, или в курника. Щом си го чул-явно и ти си бил там.

    Коментиран от #121, #122

  • 119 Агент Николай

    5 2 Отговор
    Как си бе, талибан? Плачеш ли . Нали спечели изборите
  • 120 Плачи

    2 2 Отговор
    Дете
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 дедо Герчо

    6 1 Отговор

    До коментар #118 от "Пенсионер":

    КОКОШКАР,ПОЛОЖАР....ХЪХЪХЪ....ЩОМ РАЗБИРАШ ОТ КУРНИЦИ..
  • 123 Валери

    4 7 Отговор
    Бил такъв онакъв но е прав. Само него не успях да намразя от СДС защото има интелект и почтеност.
  • 124 петър

    6 6 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК Е С ДЕМЕНЦИЯ ....
  • 125 семи проф

    7 3 Отговор
    По често давайте трибуна на това изкуфяло и непотребно старче ..за да ни забавлява с простотиите . Гробарите са се захванали с този референдум като удавници . Слави ще си премести ...обещани за референдум тогава ...когато герберасите не се бяха нагълтали с толкова крадени пари като сега ...за да си напазаруват депутатски места . Иначе ако има референду за ,,народе съд " ще се гласува с двете ръце . Време е герберасите да отидат в затвора където им е местото ..а това старче става и за психиатриа.Ревете гербераси властта през крив макарон .
  • 126 ИВАН

    10 4 Отговор
    Лелеее, какви съществата изпълзяха с тая демокрация, а къде са били преди това, сигурно комсомолски секретари и партийни активисти ... аман от умници-паразити
  • 127 Тъй де!

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "ежко":

    То затуй и съдът ни на туй дередже!
  • 128 отговор

    5 1 Отговор

    До коментар #97 от "Айде бе":

    6 пъти от 17 до 21 год. са му писани неизвинени отсъствия.:)))
  • 129 SAAB

    7 2 Отговор
    Гей.....мазен абриАж !
  • 130 Лупи

    7 1 Отговор
    По приятелите им(лакеите им) ще ги познаете!
  • 131 Мутренския отпадък

    6 2 Отговор
    Отивай при майка си,подлога мизерна.
  • 132 chi

    5 2 Отговор
    Я обратно в дупката бе съсел!
  • 133 Хага

    2 2 Отговор
    Пряката демокрация е на път да се роди и развие в страната, Маркова многоцветна амебо! Гробарите, ще отнесат присъди в Международен Съд. ЕНП ще бъде разследвана за дестабилизиране на ЕС и измами със средства от OLAF в последствие забранена.
    България, ще бъде изтласкана до челни позиции в Европа , по стандарт за живот на населението и БВП.
  • 134 Когато

    3 1 Отговор
    Се прекалява с алкохола, се случват разни промени в мисленето. Ти така наречения съдия съветваш да се бойкотира всичко. Та за доброто на България ли даваш този съвет или за средства за закупуване на алкохол. Много си жалък, а и си срам за българите.
  • 135 JEFF

    6 2 Отговор
    Всеки, който си позволи да бойкотира Парламента, трябва да бъде отлъчен от Народното Събрание. Това не детска градина, или си отговорен за действия и бездействия , или не си там.
  • 136 Радомир

    6 2 Отговор
    По голяма подлога от тоя долен глист -няма
  • 137 А ве

    6 2 Отговор
    г ъзолизец нещастен. Затвори си гнусн ата уста, че само зловония излизат от нея. Жените били харесвали Главния. Кои жени? От Филиповци ли? Не се учудвам.
    Кажи си го направо - имиджмейкърите на Главния го посъветваха да излезе от полезрението на народа за известно време, за да се върне "чист" и "неопетнен" в битката за президент наесен. Тогава изборът ще си е баш мажоритарен и ще видим дали циганските гласове ще му стигнат.
  • 138 доко

    2 2 Отговор
    мило гошенце еле при докото да ти сложи един кожен банан отзад ..и да ти поникне демократична палма отзад..чакам те..
  • 139 дедо ви

    7 2 Отговор
    ето един евтино продал се псевдо-интелктуалец .... продал се за жълти стотинки ....подобни лаячи гроб си напазарува на килограм от битака:
    -ТОМА БИКОВ
    -ЛЮБО ДИЛОВ
    -ЕМИЛ КОШЛУКОВ
    ....и още една купчина които гледаме от сутрин до вечер по бнт-бтв-нова..........но ситуацията е толкова нагласена, че вече тази имитация на медийна свобода прозира от километри и става смешна. Не остана читав журналист на който устата да не бе запушена с пачки - най драматично беше при беновска - нейните зъби бяха най остри и изведнъж извади език с който системно лижеше задника на борисов по най прецизния начин ..... както велева догановия преди години!
  • 140 Браво на Марков

    5 5 Отговор
    необходим е пълен бойкот на това статукво и нови избори, иначе се връщаме в края на 80 те години на миналия век с чалга, просташки скечове и хаос в цялата държава

    Коментиран от #144

  • 141 наблюдател

    4 1 Отговор
    Лустрация и бойкот на агентите на ДС.
  • 142 бокошкафа

    4 1 Отговор
    кретенясъл и диот
  • 143 Доротея

    5 2 Отговор
    Ето този и още един от шпицкомандата на назначеното от номенклатурата СДС, попречи на най дълго лежалият в комунистическите затвори, г-н Илия Минев, да се качи и говори от трибуната на първия митинг на 14.11.1989 г. И се наместиха там такива като него с агентурни псевдоними. Вие сте за тричене, че не сте ги изтричили още! Няма да стане хора от вас!
  • 144 Бойкот на

    2 2 Отговор

    До коментар #140 от "Браво на Марков":

    парламента, нови избори наесен, и правителство на ГЕРБ, войводите и Валката, а Баце Президент
  • 145 Рони

    3 1 Отговор
    Що не си се прибрал в маймунарника,а се появяват неподготвен а
  • 146 Замлъкни

    4 1 Отговор
    Ренегат, няма по опасен от нагърбил се да е ментор на злобните и продажните да дава съвет за разруха и път в пропастта. Какво е допринесъл за добруването ни освен нескончаем извор на зловоние от гюбрето на подлеците
  • 147 Казуар

    7 1 Отговор
    Дава съвети като опитно ченге и доносник.
  • 148 haha

    7 1 Отговор
    уж съдия а не прави разлика между спеЧелил и купил
  • 149 Sssr

    6 0 Отговор
    Дежурния помияр започва да лае.
  • 150 Професор

    1 2 Отговор
    Време е да разясним тирето. Свекър й -- тежко КДС. Антон Георгиев Рупчев -- директор на дирекция Затвори в ДС по време на целия бай Тошов период. Свекърва -- доцентка по българо-съветска дружба в АОНСУ. Оттам -- уреждането на синчето и заекващата му изгора на топли места ВЕДНАГА след завършване (разбира се -- английска гимназия -> право) -- Министерство на Правосъдието първо, после за Ивчето - Народно Събрание, за Гошко -- Брюксел, където е директор, също като татко си, за да може Тошко да му утеши жената. Дегенерация отвсякъде. Потомствена, приемствена, вечна. Честито!.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ДЖОТО

    4 0 Отговор
    И КАКЪВ БОЙКОТ БЕ ДОНОСНИКО?ТЕ ИМАТ МНОЗИНСТВО БЕ?
  • 153 БУРИМЕЧКАТА

    3 0 Отговор
    ДАНТЕЛА ДА ТЕ БОЙКОТИРАТ ПРИ БАБА БЕ КАУНЬ НАЛИ НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ УТРЕ И ЩЕ ТИ ТЕГЛИ ДРЯНОВИЦАТА И НА ТЕБЕ БЕ ПЕДАЛ
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 доктор Бружков

    2 0 Отговор
    ШАЙКАТА В КАНАЛА ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ОЩЕ ДОКАТО СА В БУДНА КОМА
  • 156 доцент

    3 0 Отговор
    Дантела я кажи нещо за задния двор където говори Борисов ще интересно на студентите
  • 157 досиета

    3 0 Отговор
    този на снимака мили деца е Агент на шесо управлени по време на комунизма да знаете и да се учите казва се Агент Николай
  • 158 Камата съм

    4 0 Отговор
    ДАНТЕЛАА КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
  • 159 Брадвата

    2 0 Отговор
    Хахаха, ГЕРБ печели?!! Или ГЕРБ заплашва и плаща? Кое от двете? Дбеил изкукуригал!
  • 160 Дантелев

    3 0 Отговор
    Аг. Николай отново изпълнява оперативни задачи. Той не е реактивиран, защото никога не е бил деактивиран, винаги е бил активиран в угода на задкулисието, комунистическата Държавна несигурност, нейните мекерета и слуги. Падението на 71- годишния доносник няма край. Републикански шампион по доноси.

    Коментиран от #165

  • 161 .......

    3 0 Отговор
    ДЕСТВЕН МУСТАК С 9000ЛЕВА ЗАПЛАТА
  • 162 Изтрезвителното

    3 0 Отговор
    Гошо ДС-Ники дантелата с колко промила "форсаж" се е наквасил?!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 митака

    3 1 Отговор
    Като видя тези трима пълни И-Д-И-О-Т-И и нищо им не чета: ГЕОРГИ МАРКОВ, РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ и АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ.
  • 165 Домати с лук

    3 0 Отговор

    До коментар #160 от "Дантелев":

    МНОГО ДУШИЧКИ Е ИЗГОРИЛ.
  • 166 ФИНЦИ

    0 1 Отговор
    ТИ СИ ФЪСНА БЕ ДЯТКА КЪВ СЪДИЯ СИ ТИ БЕ ТО ЗА ТОВА НИ Е ТАКАВА КОНСТИТУЦИЯТА АДИ СВЕТИ ПЕТЪР ТЕ ВИКА ЧАУУУУУУУУУ
  • 167 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мазник":

    ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като него и ген. Борисов, скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Крайно време е да дойдат на власт тези дето ще потърсят Наказателна Отговорност от агенти и доносници на ДС като лицето агент "Николай" срам за Конституционния съд!!
  • 170 КУМАРАГА

    0 0 Отговор
    Г. МАРКОВ Е ИЗВЕСТЕН КАТО ЧЕРВЕН ДОНОСНИК НА ДС С ИМЕНА СТЕФАН И НИКОЛАЙ !
  • 171 2423

    0 0 Отговор
    гошо-вземи братче прочети ВАЗОВ той има един герой-тончо тралалата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове