Last news in Fakti

18 Април, 2021 14:58 5 751 83

Христо Иванов: Не може един премиер повече от година да се крие

  • христо иванов-
  • парламент

Съпредседателят на "Демократична България" определи поведението на ГЕРБ като опит да блокират работата на парламента

Христо Иванов: Не може един премиер повече от година да се крие - 1
Снимка: БГНЕС

"Не може един премиер повече от година да се крие и да отказва да се яви в парламента. Това е принципен въпрос. Това е недопустимо положение на нещата", заяви съпредседателят на "Демократична България" и председател на парламентарната група на обединението в 45-ото Народно събрание Христо Иванов по време на участието си в предаването "Неделя 150" по БНР.

Според Иванов, когато има искане от парламента да се яви премиерът, нищо не му пречи да дойде и да отговори, дори и при конкретна тема като "Плана за възстановяване и устойчивост", тъй като премиерът отговаря за целия кабинет. Той беше категоричен, че премиерът на една парламентарна република не може да си позволи да отказва да дойде в парламента.

Съпредседателят на "Демократична България" определи поведението на ГЕРБ като опит да блокират работата на парламента чрез различни процедурни хватки, за да се избегне идването на премиера.

"Цялата тази енергия - и в последния парламентарен ден, и днес - всичко това обслужва нежеланието на Борисов да дойде в парламента. Искам да го поканя най-учтиво. От страна на "Демократична България мога да гарантирам институционално, сериозно професионално отношение", заяви Иванов.

На въпроса има ли скрито мнозинство с участието на "Демократична България" и ДПС, Иванов беше категоричен, че такова мнозинство няма и няма никаква форма на координиране между двете формации. Помолен да коментира изказванията от днешната пресконференция на премиера Борисов, според когото повече "няма да ги видите на Росенец", Иванов поясни:

"Ние готвим искане за анкетна комисия за Росенец, защото смятаме, че парламентът трябва да се заеме с разплитането на цялата тази мрежа от бездействия и съдействия, които са оказвали институциите на Ахмед Доган, за да оформи това свое имение с неговия специфичен статут. Разбира се, ще се занимаем и с другия обект, който е известен с името "Росенец" - това е нефтеното пристанище на Лукойл, което всъщност ни доведе като тема там. Така че г-н Борисов може да е спокоен и ще очаквам от него коментар. Ще видим, между другото ГЕРБ дали ще подкрепи нашето предложение. Даже се замислям дали да не се обърна към тях за подписи за тази анкетна комисия."

Помолен да коментира евентуалната си подкрепа за правителство на ИТН, Иванов заяви, че напълно логично е опитът на този парламент да излъчи управление на промяната да бъде фокусиран около мандата на политическата сила, която получи най-голяма част от вота на хората, които искат промяна - "Има такъв народ".

"Ние предварителни условия, изнесени пред скоби, не виждаме смисъл да поставяме. Но със сигурност не можем да говорим за безусловна подкрепа. Това, което е нашето условие, е това наистина да бъде правителство на промяната, което да има капацитета, визията, програмата, персоналния състав, който наистина да може да реализира тази промяна. Защото това е мандатът, който получи това Народно събрание от обществото ни - да реализира промяна. Ние имаме много точна визия каква трябва да бъде тази промяна, какви са механизмите за нейното реализиране. Така че ще се ориентираме по това. Ще подходим изключително конструктивно и добронамерено."

Иванов заяви, че като като политическа формация "Демократична България" иска да участва в сериозно усилие да бъде излъчено управление, годно да реализира промяна. Но ако това Народно събрание не може да излъчи такова годно управление, ще дойде време за следващи избори: "Може да се окаже, че този парламент можа да инкорпорира в себе си само желанието на хората ГЕРБ да не управлява повече, но може да се окаже трудно в него да се излъчи жизнеспособно управление."

Той определи настоящия парламент като "парламент, който се опитва да приключи ерата "Борисов" и призова да не бързаме със заключенията за лицето на този парламент, в който за момента се очертава да има много повече разноречия, различни характери, различни идеи.

"Страната е изправена пред три сериозни кризи: ковид кризата и икономическата криза, свързана с нея и дълбоката криза на държавността. В такава ситуация наша длъжност е да положим усилия да осигурим управление, но да осигурим добро, ефективно управление на страната. Ако това не се получи, логиката на демократичния процес, логиката на Конституцията е, че се връща мандатът на избирателите, така че те да отговорят на въпроса, ако на предишните избори в крайна сметка това, което се получи като отговор е кой да не управлява - имам предвид ГЕРБ, на следващите избори да отговорят на въпроса кой искат да ги управлява", заяви Иванов и подчерта, че "Демократична България" ще работи за това да осигури управление, но са готови да се стигне и до другия вариант.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в кратце

    50 15 Отговор
    А,не може...Може и още как?!

    Коментиран от #40

  • 2 Може

    27 35 Отговор
    - не може , но той го прави ! Инфантилна разюзданост нечувана !
  • 3 Хаха

    60 55 Отговор
    Ристю Бойкикиев иди се оплачи на Маджо.

    Коментиран от #14

  • 4 Лост

    24 28 Отговор
    Имаше български филм класика-"Инспектора и нощта". Една година имаме- Инспектор и НОЩ.
  • 5 Q2z

    11 7 Отговор
    Добре е да се използва "ние" ,а не "аз".
  • 6 С две думи

    51 37 Отговор
    Обаче да се окаже при едни следващи бързи избори че избирателите ще си предпочетат отново Борисов?
    Като гледаме странните,възпитано казано,изпълнения на незнайно защо "ентусиазираните" Манолова,Хаджигенов,Тошко зама на Трифонов и др.подобни,май това ще се получи!

    Коментиран от #28, #31

  • 7 Без мръсни номера зад гърба на Народа!

    58 9 Отговор
    Ти, ако мислиш да правите с другите задкулисие и щабове за геноцид, дълбоко се лъжеш. Номерата ви тъпи и жалките ви циркове ги знаем. Народът повече робство политическо и икономическо няма да търпи!
  • 8 По лъжите ще го познаете

    26 36 Отговор
    Що е то Герб - Сик
  • 9 Веси

    54 36 Отговор
    Последни селски хитрини на един самозабравил се, агонизиращ човек. Не му обръщайте внимание, няма смисъл, крахът му е факт. Сега много гербераски подлоги ще се разбягат и ще просят да бъдат приютени от други партии, ще реват, че са се осъзнали. Съд за всички грабители опростачили народа
  • 10 Българка

    34 44 Отговор
    Не съжелявам, че съм подкрепила с гласа си Христо Иванов, защото е последователен, откровен и казва нешата с истинските им имена. В Демократична България разполагат с експерти, знаещи и можещи да направят истинска промяна, а не подмяна. Достойно е последователното и категорично мнение, че ако в коалиция с другите партии против мутренската власт, ако не успеят от ДБ да направят промяната, то естествен принцип на демокрацията е - нови избори

    Коментиран от #43

  • 11 ПЕЕВ

    44 34 Отговор
    НА ТОЗИ ПОСТОЯННО МУ РАСТЕ НОСА,А КАЖЕТЕ ЗАЩО.
  • 12 илийката

    15 41 Отговор
    Новият ОФ вика нашия лидер пред народен съд в парламента, искат да се разправят незаконно и просташки с него и да ликвидират партията на народа ГЕРБ!

    Коментиран от #62

  • 13 Център дясно

    22 36 Отговор
    Браво Христо!! Вие сте хората които могат да свършат работата, нови избори ще има, подкрепа ще има!
  • 14 Абе

    32 25 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    трол къв Маджо ставаш смешен. Смени плочата всички разумни хора видяха и разбраха как онази подлога се наведе над микрофона и извика Маджо. Изчезвай от тука. трол

    Коментиран от #26

  • 15 жжжжжж

    32 24 Отговор
    христо , лъжеш отново . нищо няма да направиш. напротив взаимно се подкрепяте с доган.
  • 16 зъл пес

    22 15 Отговор
    Скоро и вие ще се чудите къде да се скриете,споко.
  • 17 Бат Бойко дъртия комунист

    12 11 Отговор
    Аз съм най големия шумкар. Ще сляза на девети септември от планината.
  • 18 ТаУмВзе

    10 22 Отговор
    Ицко, плъх гербераст! Ще те видим какъв шит ще ни сготвиш. А мутропитека е изперкал от страх, че вече е сготвено Поръчан. Истината ще ви Изгори всичките бе!

    Коментиран от #21

  • 19 3,14К

    21 6 Отговор
    Колкото една лъжа е по-зловеща и брутална, толкова по-лесно се възприема.(Гьобелс).А телевизиите си прекъсват програмите с директни излъчвания за разпространяване на лъжи и манипулации.Това трябва да се забрани и санкционира!

    Коментиран от #22, #23

  • 20 INFJ

    11 10 Отговор
    Може да се крие и още как.Има опит като бивш затворник.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 6890

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "3,14К":

    Доообре, ще забраним всичко, което не ви изнася, и ще се действа със средновековни прийоми, ей смешнице жалка
  • 23 Дебилчев

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "3,14К":

    Знаеш ли какво е 3,14, а?

    Коментиран от #27

  • 24 САТЪРА НА ХАНА

    7 8 Отговор
    РАПОНА ДА СЕ ДОКАРА В БАГАЖНИКА НА ЕДНО АУДИ
    ....... ........................ .................. ......................
    ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА ПЪТУВА ТАКА :))
  • 25 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    13 7 Отговор
    ХАЙДЕ РАБОТЕТЕ ДЕ НЕСКОПОСНИЦИ. С ТЪПИТЕ СИ ГЛАВИ КАКВО ЩЕ СГОТВИТЕ.
  • 26 ???

    14 10 Отговор

    До коментар #14 от "Абе":

    Да каже кой финансира кампанията му ! Там е разковничето а от там на кого пречи Гешев..!
  • 27 3,14К

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Дебилчев":

    Може да питаш ... ко. А ти как го разчиташ?
  • 28 Бацо

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "С две думи":

    Шъ шъ ма требват пари за столипино и факултето
  • 29 Баце

    12 7 Отговор
    Да дойде и да каже от дека са пачките и що фискалния резерв е намалял със 7 млрд за 6 месеца?
  • 30 Разбирач

    4 4 Отговор
    Най останките гробаджии да казват че тоя не ставал,това вече е диагноза.

    Коментиран от #37

  • 31 С три думи

    9 5 Отговор

    До коментар #6 от "С две думи":

    Бацо си замина 😉
  • 32 АМОН

    14 7 Отговор
    СЛЕД КАТО ГЛАСУВАХТЕ ПОДАДЕНАТА МУ ОСТАВКА МИСЛЕХТЕ ЛИ, ЧЕ С ТОЗИ АКТ ГО ОСВОБОЖДАВАТЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ?!!!

    СЕГА БОРИСОВ Е СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН ОСВОБОДЕН ОТ ВСЯКАКВИ ОТГОВОРНОСТИ ОТ НАЙ ВИСШИЯТ ОРГАН НА РЕПУБЛИКАТА - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!!!!

    ЗА МЕН ВИЕ СТЕ ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ , ЗАЕДНО С ВАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО , КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛИ И НА ТКЗС.
    Ако бяха в ТКЗС щяха да знаят, че преди да изберат новото ръководство , СЕ СВАЛЯ ОТГОВОРНОСТТА НА СТАРОТО РЪКОВОДСТВО.

    Тъпанарите ръководени от алчните за власт МАЛОУМНИЦИ каквато е СЕСТРА ГАЛЕВА и висаджийската мутреса ДОНЧЕВА - ТАТЯНА сложиха каруцата пред коня и принудиха и НИЩО НИ ПОДОЗИРАЩИТЕ МУЗИКАНТИ да СВАЛЯТ ОТГОВОРНОСТТА ОТ БОРИСОВ И ПРИЕМАТ ОСТАВАКАТА МУ , БЕЗ ДА ИМА И БЕЗ ДА Е СФОРМИРАН НОВ КАБИНЕТ С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.

    КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА БЕ СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ОТ ВЪЖЕ МАЛОУМНИЦИ?!!
    АМИ ТО НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО , А ВЛАСТТА СЕ РАЗХОЖДА ПО УЛИЦАТА?!!!

    СЕГА ГЕРБ ЩЕ ТУПАТ ТОПКАТА И ЩЕ ПОСТАВЯТ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НА КОЛЕНЕ С ФОРМИРАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДЪЛГИЯ НАРЕДЕНО МУ ОТ ДПС !!!

    ВРЕМЕ Е ДЪРГИЯТ ДА НЕ СЕ КРИЕ КАТО ОФЛЮВ , А ДА ЗАСТАНЕ И ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИ КАБИНЕТ.
    ВРЕМЕ Е ТОВА ДА ГО НАПРАВЯТ И ДРУГИТЕ ПАРТИИ ЗА ДА ОСВОБОДЯТ ПЪТЯ КЪМ НОВИ БЪРЗИ ИЗБОРИ С НОВ ПАРЛБАМЕНТ И ХОРА ЩО ГОДЕ СТАВАЩИ ЗА НЕЩО!!!

    Коментиран от #46, #80

  • 33 Ристе

    9 5 Отговор
    Кой хариза Нефтохима на руснаците?
  • 34 Софиянец

    3 11 Отговор
    Голям, ще сбъркат ако не е премиер
  • 35 Протестърът.

    9 6 Отговор
    НЕГРАМОТНА СТОКА СТЕ, ЩЕ ЗАТРИЕТЕ ДЪРЖАВАТА.
  • 36 Цанков

    15 4 Отговор
    Да се разплетат всички афери на герберасткото управление, да се променят някои закони задължително: избирателния кодекс, за съдебната власт , да се смени ЦИК , да се прочисти чиновническата армия на герберастите,и едва тогава да се отива на нови избори.
  • 37 Разбирач

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Разбирач":

    ОСРАНИТЕ
  • 38 Ние

    4 10 Отговор
    сме с тебе Ицо !!!
  • 39 шоуто на парламента

    11 1 Отговор
    Ристоо това лято ще ходим ли до росенец да ядем сладолед със Доган или вече не се налага?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Абе

    11 5 Отговор
    Мухльо и тебе те знаем.Обедини се с Нинова и мутресите.Това е достатъчно да определи твоята чистоплътност
  • 42 Червени з-ци

    12 4 Отговор
    Промихте мозъците на хората с лъжи и крясъци, но докога.Ще те изритаме от там и теб, червена м-но.Айде правете правителство ,че трябва да управлявате и Ви започват.Ще лъжете и мажете до време
  • 43 Ежко Бежко

    10 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Щом си с Христо Иванов, смени си ника. Истинските българки не се дупят на американците, пък и на никой друг.
  • 44 Ох Баня

    6 1 Отговор
    Аве пулувената ти депутати са от СДС. С кой се куалира ГЕРБ? Да забиеш знаме на български бряг и да кажеш " Да освободим България" Айде бе артист палячов, ади бегай и ти къртицо.
  • 45 Народът от БГ

    11 4 Отговор
    Голяма част от новите депутати са еманация на най-тъпата част от народонаселението. На тези дето спорят с фотошопнати картинки и вярват на всичко, което пише в Биволь и Информиран.нет.

    Добрата новина е, че сега ще им лъснат физиономиите и действията и голяма част от тях няма да ги има в следващия парламент. Дай Боже това да стане след два-три месеца.
  • 46 радко шишарко

    4 3 Отговор

    До коментар #32 от "АМОН":

    Браво точно написано
  • 47 томка бикова

    7 0 Отговор
    Не се крие Бе. Има по-важни задачи и инспекции на място.
  • 48 Дебилчев

    6 3 Отговор
    Не че нещо, просто питам: защо ти отнеха съдебните права
  • 49 МАЛКА пенсИЯ

    3 1 Отговор
    Добре,привикайте,арестувайте,докарайте бившия премиер,съберете,ВСИЧКИ,ПРИВАТИЗАТОРИ(отричащи)-НЕКА ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ,КАМЪК,КОЙ,НЕ Е КРАЛ,от Народа.Макар,че това си заслужаваме.
  • 50 Алексей Сергеев

    5 0 Отговор
    Христо, може и 15 г. да се крие и снишава. Виж твоят ментор и началник, Иван Костов
  • 51 Размисли и страсти

    8 5 Отговор
    Каква ирония само-когато Тиквуний беше на властсе гавреше с това че Черепа не бил мъжкар задето се крие в Дубай....Сега колелото се завъртя и Тиквунтий е мишкаря дето се крие...хахаха

    Коментиран от #64

  • 52 гост

    9 6 Отговор
    прост народ слаба държава е казал народа как може да се избират комунисти на власт като корни галева илия павловца хр иванов ат атанасов все отрочета на бкп
  • 53 123

    8 3 Отговор
    Премиер - мишка.
  • 54 Закона

    10 6 Отговор
    Боцко Борисов знаем, че е чел само Винету, но все пак да вземе и да прочете Конституцията, ама не Барни Конституцията, а истинската. Гражданин или премиер, и в двата случая е задължен:

    "Чл.6, ал.2. Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

    Чл. 58.
    (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.

    Чл. 80.
    Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи.

    Чл. 86.
    (2) Законите и решенията на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи, организациите и гражданите."

    Ако не отиде, да го отведат до там с белезници като най-обикновен престъпник и нарушител на върховенството на закона и особено на върховния закон - Конституцията на страната.

    Коментиран от #58

  • 55 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    6 3 Отговор
    В БАНКЯ СЪМ...ЧАКАМ ГАЛЕВИЦА И НИНОВИЦА ДА МЕ...ОЗАПТЯТ
  • 56 ИЦЕТО...ПУДЕЛЧЕТО НА БАЦЕТО

    5 2 Отговор
    АМИ ХОДИ ГО....АРЕСТУВАЙ....
  • 57 от Барселона

    7 2 Отговор
    КЪДЕ Е МАТА ХАРИ ГО ПИТАЙТЕ ТУКА Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО
  • 58 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #54 от "Закона":

    НС е ЗАКОНОДАТЕЛЕН орган, той пише законите , а другите ги изпълняват .Кога НС написа закон за явяването на Баце в парламента той си е обикновен гражданин.Ти май сам си тълкуваш законите според какво ти трябва.

    Коментиран от #61, #65

  • 59 вили

    4 1 Отговор
    ЩАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН В КАНАЛА ХРИСТО
  • 60 мери

    4 0 Отговор
    къдее е Мата Хари където го е турила преко на спалнята
  • 61 Закона

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    Ти си пример за невежа за закона. Само че да ти се припомни и на теб следното, троле: Незнанието на закона не е извинение за неизпълнението му.
  • 62 Черен Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "илийката":

    Илийчо, да земеш да Му занесеш неколко рола тоалетна хартия на вашио лидер, че го гледам готов е да се нас...е от шубе, че трябва да обяснява плана си! Ако немаш или ти се свиди, ела, аз ще ти дам колкото искаш, че и за теб да има, щото на всеки пост се окъкваш, ама не неволно...
  • 63 Харакири

    3 1 Отговор
    Как не се роди един български Пиночет да видите кое може и какво не може
  • 64 Светослав

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "Размисли и страсти":

    Разликата голяма. Едни дължи милиони, подозрение за рекет, убийства. БАТ Бойко ни построи държавата. ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ГОВОРЕШЕ, ЧЕ СЛАВИ Е ПОИСКАЛ %ОТ ГЕРБ, НАЛИ Е ТАКА ЩЕ ВИДИМ!
  • 65 Черен Петър

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    Мале, мале, какъв тълкувател на Конституцията се появи тука! Ся начи, Конституцията е върховният закон и всички останали закони, дори и законът за движение по пътищата, се правят така, че да не противоречат на основния/върховния закон! И няма такъв закон, който да отменя какъвто и да е или който и да е член на тази Конституция, така че чл. 80 НЕ Е ОТМЕНЕН и министър-председателят в оставка, а и като РЕДОВИ ГРАЖДАНИН, е ДЛЪЖЕН да се яви пред Народното събрание! Може да не се яви ако Фнезапно се разболее, да вдигне кръвно от шубе например, но тогаз ще трябва да се яви когато оздравее или след като му баят патриархът и мюфтията, и двамата заедно за по сигурно...А ти земи да попрочетеш туй - онуй, че ставаш за смях на гаргите...

    Коментиран от #67

  • 66 Варненец

    4 3 Отговор
    Подкрепата на ДПС за ДБ показа ясно, че Козяк диктува нещата в Българско. А Цонев метна наивника Христо Иванов в капана на Доган. Затова и не подкрепиха Меморандума на БСП. Цялата мръсотия в Българско идва от Запада, от Вашингтон. Наивниците си мислят, че НС е независимо.
  • 67 Закона

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Черен Петър":

    Много точно казано от един грамотен човек. Поздрави.

    А на писача-тълкувател по горе нека му разясним безплатно.
    Има РЕШЕНИЕ на Народното събрание, гласувано и влязло в сила от 16.04.2021 г., с което лицето Бойко Методиев Борисов се ЗАДЪЛЖАВА по силата на чл. 86 от КРБ да се яви в НС в сряда. Не е покана и не е по желание. Харесва ви, не ви харесва, това е положението. Герболандия свърши и законът ще се спазва! Тепърва народът на България ще ви иска обяснения в кои шкафове и банки потънаха парите му и вследствие сме най-бедните в ЕС.
  • 68 Всички знаят

    2 1 Отговор
    ДБ са си политически чиновници, но все пак за предпочитане пред Герб и БСП!
  • 69 ПРАГМАТИК

    1 1 Отговор
    БАТ БОЙКО Е МНОГО БОЛЕН БОЛОИ ГО ЗА ВАШИТЕ МЕРАЦИ ДА СИ ПРАВИТЕ РЕКЛАМА /ЗЕМЕТЕ И СВЪРШЕТЕ НЕЩО ЩОТО НЯМА ВРЕМЕ И ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО/
  • 70 Мунчо

    1 2 Отговор
    Както се вижда може! Егати парламента и парламентарната република! Клоуни...
  • 71 Светльо

    2 2 Отговор
    Ако парламента е представителна извадка на българския народ, елита на нацията - ние що за народ сме бе? Банда крадци, чалгаджии и мутри. Жалки!
  • 72 Gowo

    1 0 Отговор
    Борисов започва да говори все по хаотично.Трябва специалист да се заеме , ако трябва принудително, с здравословното му състояние
  • 73 куку бенд

    2 1 Отговор
    Хахахах ще ревете за бате Боби ..като за бай Тошо , ама Славито ще ви оправи и ще си броите стотинките тиквеници...
  • 74 смех

    1 0 Отговор
    Значи герб са първи на изборите със 850К гласа, обаче господин пети с 350К гласа заявава, че избирателите отговорили, че не искат да управляват герб. Е, ако не искат да управляват герб, то дваж пъти повече не искат и пинокио празнословеца. Давайте направо следващите избори и да си вървите маймуни прости, че цяла година стана само ви търпим безобразията. Не искали мерки - искали мерки. Не искали щаба - искали щаба. Не искали тиквата - къде е тиквата. Мухльовци нещастни, само рекета ви интересува
  • 75 Зарко

    0 0 Отговор
    И аз смятам, че Христо Иванов не може да е на всяка манджа мерудия като уж великия политик и да кряка нон стоп, ма ей на, може явно :)
  • 76 Коце

    1 0 Отговор
    Eй, голям пропагандист се извъди тоя Христо бе!
  • 77 Мария

    0 0 Отговор
    Най-лесно е да се правиш на велик като критикуваш управлението. Ама айде да ви видим вас как ще управлявате, уважаеми членове на партия ДБ
  • 78 Петър

    2 0 Отговор
    Иванов се опитва да е интересен, което не променя факта, че беше министър на Борисов, един от най-неуспешните при това.
  • 79 пфъъ

    0 0 Отговор
    Земи ти се скрий!
  • 80 дрън

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "АМОН":

    дрън дрън...
  • 81 Иван

    1 0 Отговор
    Христо Иванов добре познава Бойко Борисов – все пак му беше заместник в първия кабинет, нали така?
  • 82 Бате Бойко!

    0 0 Отговор
    Защо повече от 10 г. го държахте на власт,тъпо простолюдие? Казано е: всеки народ си заслужава управниците.
  • 83 Живка

    0 0 Отговор
    Не, че нещо, ама как точно се крие премиерът при положение, че всеки ден е по няколко пъти на живо я по телевизия, я в социалните мрежи? Това, че не иска да си говори с Христо Иванов не означава, че се крие. А и е малко странно как Иванов му беше министър и му козируваше тогава, а днес се прави на пръв борец срещу Борисов.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове