Last news in Fakti

18 Април, 2021 16:38 2 008 33

Първанов: Към момента няма политическа криза

  • георги първанов-
  • политическа криза

Все още сме в режим на структуриране на институциите в частност парламент, каза той

Първанов: Към момента няма политическа криза - 1
Снимка: БГНЕС

Добре е, че консултациите ще се случат в рамките на един ден, те трябва да се проведат форсирано. Това каза Георги Първанов, президент 2002-2012 година.

По думите му ще се предостави мандат на победилата политическа партия.

"Оттам нататък вече всичко е в ръцете на лидерите. Ако има разум ще се получат нещата, ако не - ще трябва да се довършват "предизборните битки". Те се пренасят вътре в парламента и в крайна сметка ще мерят мускули кой е по-най. Това не е добър вариант за България", отбеляза Първанов.

Според него към момента няма политическа криза.

"Все още сме в режим на структуриране на институциите в частност парламент, който след това трябва да излъчи евентуално правителство или поне да пробва на различните мандати. Надявам се да не се стигне до политическа криза, защото това в корона кризата, в икономическата криза, в която сме, ще ни дойде прекалено много", коментира Георги Първанов, който днес представи книгата си "Пътуване към паметта".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 има такъв вирус

    4 4 Отговор
    а какво има
  • 2 Ужас бе

    20 4 Отговор
    Изпълзяха от бърлогите едни от най известните корумпета.
  • 3 дедо Герчо

    22 4 Отговор
    НЕЩАСТНИК.....

    Коментиран от #15

  • 4 мунчо

    18 4 Отговор
    ТОЗИ от снимката откъде Изпълзя?!?
  • 5 Брендица

    16 2 Отговор
    Жоре, да ти го.. 2 мандата Президент не свърши нищичко бе Историко? Любимата ми тема е История

    Коментиран от #11, #18

  • 6 Пит

    16 2 Отговор
    Скрий се някъде.Много влечуги станахте.
    Нито дума за твоя приятел тиквун
  • 7 Ох Баня

    10 3 Отговор
    Тоз , незнам защо , ма кефи. 10години без проблеми и след него гей паради.
  • 8 Тиква

    8 2 Отговор
    Незнам какво мерят г-н екс Президент, но нещо много Ви е смешно и през макарона! Явно и на вас не Ви дреме за България и хората. Това е срамно и като чета изказа Ви и ми е ясно!
  • 9 гост

    7 0 Отговор
    Искам да съм президент да си получавам голямата заплата и да си праскам любовниците, друго нищо.
  • 10 Стига свински оплетени черва във властта

    13 1 Отговор
    Всички политически трупове и протежета скочиха наново да се огледат като лешояди дали в тази объркана обстановка ще могат пак да се докопат до трапезата. 32 години едни и същи боклуци и техните наследници изсмукват и последните силици на малкото останали живи българи.....

    Коментиран от #20

  • 11 оооо богу

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Брендица":

    Коя година е основана българската държава и колко години е имало османско ....историчко?

    Коментиран от #22

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българка

    10 3 Отговор
    Наистина нямаме политическа криза. Това че ГЕРБ са в криза не означава, че държавата е вполитическа криза. До сега ни убеждаваха , че сме стабилни. Сигурно са прави. Бяхме стабилни в мизерията, беззаконията, рекета, властване на мафията, т.е бяхме стабилни в кризата. Е сега нещата започват да се променят
  • 14 123

    6 5 Отговор
    Първанов и той е глобалисрки пyмияр.
  • 15 АМОН

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "дедо Герчо":

    ТОЙ НЕ ЕНЕЩАСТНИК.
    НЕЩАСТНИЦИТЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ И ДРУГАРИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ , КОИТО НИ НАТРЕСОХА И АГЕН ГОЦЕ И АГЕНТ БУДА И АГЕНТ САВА И АГЕНТ ИВАН И АГЕНТ НИКОЛАЙ И .........

    УПРАЛЯВАТ НИ АГЕНТИТЕ НА БИВШОТО ДС , КОИТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА ДОКАЗАНО ПОМАЦИ.

    ТОВА Е НА МЕГДАНА.

    Коментиран от #28

  • 16 Има кризи много заради вас

    5 0 Отговор
    За вас няма криза никога, нали крадци мерзки?!?. За народа е кризата винаги. А вие паразитирате Съд и конфискация за престъпниците от 1989 година до момента.
  • 17 потребител

    6 2 Отговор
    Гоцко,защо не отидеш в "хотела" на синът си,да се скриеш там и да не се показваш в близките поне 20 години! И ти си активен участник в докарването на България до този хал. Забрави ли годините когато се говореше и пишеше за триумвирата Първанов-Петков-Борисов?
  • 18 сусс

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Брендица":

    Имаш в предвид онова руско леке в пРезиденството ли?
    Защо не се усещате като говорите ми е много интересно.

    Коментиран от #24

  • 19 GnG

    3 3 Отговор
    Г-н Първанов, като си е сменил костюма с НОВ, мисли ли, че си е сменил и ИМИДЖА пред БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?!

    БЪЛГАРСКИЯТ народ видя вече, на какво са "способни", г-н Първанов, г-н Иван Костов, г-н Борисов, г-н Станишев, Негово Величество ЦАРЯ и др.!

    БАСТА на изтърканите муцуни !
  • 20 козата

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Стига свински оплетени черва във властта":

    браво за мнението, самата истина е.
  • 21 Захарен Татко

    3 0 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ ВЕДНАГА
  • 22 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "оооо богу":

    България на Аспарух е 631 (50 години с е изял някой руски хроникьор).. 1396 при Баязид I. Интересно е при синът му Мехмед I. Един български принц Александър Шишман става Искендер бей и се жени за сръбкиня Драгана Лазаревич, наречена Кира-Мария. Историята винаги е интересна..

    Коментиран от #26

  • 23 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 2 Отговор
    Махнете го този агент Гоце, нито искам да го чувам, нито да го виждам. Помня как 1997 г. гладния народ го изгони с камъни от власта. Жалко, че народа ни помни по 6 месеца. Ако помнеше по-дълго нито Гоце щеше да стане президент, нито Станишев и Орешарски примиери, нито Мая Манолова щеше да е депутат сега.
  • 24 Брендица

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "сусс":

    И защо да мълча? Зная кой е преродения Мехмед I. Българин след промяна на името с българско, в България е..
  • 25 Матей

    1 2 Отговор
    Напротив,политическа криза има.ГЕРБ се срина,но не достатъчно и още се емчат.Опозицията е в насипно състояние и не е това ,за което се представя,но маските им бързо почнаха да се смъкват.Обикновения българин е измамен за пореден път,още не го е разбрал,макар процеса на изясняване да е започнал.До 10-15 дни всичко ще се изясни.Мимикрията на герб и потайната инициативност на дпс могат да докарат поредното безвремие,мъчително влачене през кризата,тъпчене на едно място,а далаверите--непипнати,икономиката--надолу.
  • 26 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Брендица":

    Преди Аспарух също е имало България. Наричат я Кубратора България. А преди Кубрат, "изворите" мълчат как се е наричала държавата Аспарух просто е преместил столицата в земи, които не са византийски. Византийците са нашественици и окупатори на Балканите.

    Коментиран от #30

  • 27 Гоце

    1 0 Отговор
    не го йаресвах, но ми е някък симпатичен в сравнение с консомолската лидерка Плевенка де всеки ден кърши мозък 😂 Добре, че бат Пешо коня още не е почнал да се изявява 😂
  • 28 дедо Герчо

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "АМОН":

    ТАКА Е.....
  • 29 Behemoth

    0 0 Отговор
    Гоце и той се появи!
  • 30 Брендица

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Знайко":

    Естествено! Просто ме попитаха за тази тук на Балканите..
  • 31 Митко

    1 1 Отговор
    ТОВА ГАДНО СЪЗДАНИЕ И ТО ИЗПЪЛЗЯ ОТ КЕНЕФА
  • 32 Едмонд

    0 0 Отговор
    Политическа криза няма, ИМА ПРАВНА КРИЗА. ЦЯЛАТА ПРАВНА КОМИСИЯ БАРАБАР С ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ И ДА СИ ХВЪРЛЯТ ДИПЛОМИТЕ. БОЙКО ИМ ОБЯСНИ ЗАЩО ...
  • 33 Първанофф

    0 0 Отговор
    Купил съм ви реактори, хей ръчички, хей ги три...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове