19 Април, 2021 07:07 7 873 20

27-годишен мотоциклетист загина при катастрофа в Петричко

  • кърналово-
  • моторист-
  • мотоциклетист-
  • катастрофа-
  • птп-
  • петрич

Фатална злополука край село Кърналово

27-годишен мотоциклетист загина при катастрофа в Петричко - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Мъж на 27 годинни е загинал при пътнотранспортно произшествие в района на село Кърналово край Петрич, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е бил получен около 17:40 часа в неделя. По първоначална информация на път извън републиканската пътна мрежа в района на селото 27-годишният водач на мотоциклет Yamaha се е блъснал в лек автомобил Opel, в резултат на което е загинал.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    22 3 Отговор
    На добър път колега
  • 2 шумахер

    18 5 Отговор
    Миг невнимание и за цял живот умрял !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    9 2 Отговор
    Бог да го прости! Къде пък се намериха да се срещнат извън републиканската пътна мрежа?! Съдба...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Немат търпение

    8 3 Отговор
    Са блъснат
  • 7 МП4

    38 0 Отговор
    Пистовите мотори се карат главно на писта, Тук в България трябва да се Забрани със знак, забрана за подобен клас мотор , не за друго, а че "пътя" по които караме и се придвижваме е прегоден за каруци и танкове! Това е едно на ръка , другото и не маловажно е че много си помислиха че могат да карат пистови мотори 80% не могат , навиване на газта и аз мога да дам..Без екипировки или 5та употреба, каските им за по 150лв а трябва една такава ако иска да не му стане главата на сол да е поне 700-800лв. И ей такива , за повечето "рокери" маловажни нещица. Нито имаме подходящ асвалт, нито имат изправни машини, нямат гуми, нямаме температура на гумата, на места мокър асвалт , камъчета ,няма сцепление , дигнал 220 и резултата го пише горе. Аз подкрепям моторите, мотористите, това е мания, привързаност, Знам какво е ..Но няма условия, няма толерантност, няма кадърност...А втори шанс с писотв мотор много рядко се дава, почти никога, ако ме разбирате.

    Коментиран от #11

  • 8 Иван Грозни

    13 5 Отговор
    Отриха сезона на самоубийците.
  • 9 Вирус

    7 5 Отговор
    Дано опела се оправи поне!
  • 10 111

    1 9 Отговор
    Който го страх да ходи пеша

    Коментиран от #15

  • 11 антрашпиц

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "МП4":

    Колега,знам,че е мания,ама ще го кажа клиширано :Айде да намалим скороста,пък да видим тогава какви ще са резултатите.Какво толкоз да се коментира(умува)?Градско-50,извънградско 90,магистрала 140,а не 240....

    Коментиран от #12, #14

  • 12 МП4

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    Кажи го това на някои закупил си 1000 кубикова Ямаха, която дига 100 за 2 сек. Ако е кара с 50 ще се строши, сиреч то това не е измислено да се кара бавно и не влиза в употреба. Моторите са впечатляващи машини но не са за нашите пътни настилки . Ти и с 40 може да се претрепеш , на някоя обърната шахта или дупка има ги по половин 1 метър , за дупките главно :) и по важното моторите не са за нашия манталитет. Роси,.Маркъс Педроса са едни от най големите състезатели имат сиг 1000старта но те владеят мотора ,знаят какво правят плюс това карат на 5 лентови аутобани, извън пистата без ограничения в скоростта, това не изключва факта да излетиш някъде с 330кмч .

    Коментиран от #16

  • 13 Павел Пенев

    5 0 Отговор
    Правилно е казано "Пази боже сляпо да прогледне"– простак с мотор или кола у нас.
  • 14 Бай 1️⃣8️⃣

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    Да намалим скоростта ами да изравним данъците и гражданската отговорност тогава защо са според кобатурата ?
  • 15 Така е..

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "111":

    този вече нема ни да "оди" ни да кара... Един убиец по-малко на пътя, няколко живота в безопасност повече.
  • 16 Прав си...

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "МП4":

    че и 40 може да с пребиеш, но ще пребиеш само себе си и евентуално клетника, който се е качил зад теб. С 200 о аче нещата са доста по-страшно, не мислиш ли..?

    Коментиран от #17

  • 17 МП4

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Прав си...":

    Няма как да не са страшни... Със скоростта идва риска и неизвестното, за това трябва да сме умерени в действията си, но и в никакъв случай флегми, че съм се нагледал за толкова време на шофьори каращи с 40 извън града, направили 1 км опашка и ходи карай, нервите се вдигат , шанса за грешка и лабилен подход рязко скача на горе и белята е на ръба да стане. Да направят писти не магистрали . Ако имаше 5 писти в България по 5-6 кмра обща дължина и ходеха да карат нанавръщане щяха да заспиват докато карат , а не обратното ,половината са на състезание по магистралата, чакай само да пие 1 кафе един сандвич от ОМВ и една тоалетна и гледай fast and furious :) Писти, добри пътни условия Глоби и съд за нарушителите, а не за убийство на пътя да го играят на хотел , да не вметвам случая с журналиста , за да има страх и ред и тогава може би 50% ще клекнат от състезателите и България ще намали смъртността на пътя.
  • 18 Бежанец

    4 1 Отговор
    Надявам се при читаво ново правителство и парламент да се тестват всички високоскоростни пътища със специализирани машини,като максимална скорост за добрите участъци СТО и ТРИДЕСЕТ,за останалите СТО и ДЕСЕТ. Ниско летящи донори да работят като санитари в приемната на "Пирогов" и окръжните болници без право да се откупуват.
  • 19 сноу

    2 0 Отговор
    То който си го търси много бързо го намира..Явно на такова мнение са и застрахователите в Европа ,че застраховката на такъв мотор е 5 пъти по-висока от на автомобил...
  • 20 ККК

    0 0 Отговор
    И аз съм моторист от много години, съгласен съм, че някой колеги се надценяват и предоверяват на мотора като правят грешки и те са фатални. Но има и други не маловажни неща техническо състояние на машината, пътна настилка и не на последно място автомобилистите не те смятат за равноправен ще ти сече пътя ще тръгне да изпреварва срещу теб и много подобни...... . Как точно се е блъснал? Лека му пръст не може да каже.......!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове