20 Април, 2021 15:12 6 904 74

Слави Трифонов: Българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си

  • слави трифонов-
  • априлското въстание

Коментар във Фейсбук

Слави Трифонов: Българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си - 1
Снимка: БГНЕС

Днес се навършват 145 години от Априлското въстание. Априлското въстание е абсолютното доказателство, че българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си. Поклон!

Слави Трифонов


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клишета

    47 28 Отговор
    от дивана не докосват никого !

    Коментиран от #24

  • 2 честен ционист

    47 29 Отговор
    Звучи ми като призив да зиманавате на Източния фронт.. Нали не си представяте, че точно Слави се е загрижил за свободата ви. Та точно тая робска система го направи милионер.
  • 3 ПатрЕотът

    48 25 Отговор
    Уауууу, ай стига с тия патриотарски булшед, няма да ме заблудиш ....
  • 4 случаен

    28 3 Отговор
    способен е винаги да пропуска предателите и мошенниците помежду си, лековерен народ сме, да не забравяме че един от участниците на Оборище, бързо е изтичал при местния бей, и му е изпял всичко
  • 5 цербер

    28 5 Отговор
    Слави Трифонов: Българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си.СЛАВЧО,ВРЕМЕНАТА СА БИЛИ ТАКИВА ТОГАВА. СРЕЩУ ТУРСКОТО РОБСТВО,ОСВЕН С ЖИВОТА СИ В БОРБАТА ЗА НАРОДНАТА СВОБОДА,С ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПРОСТИШ!
  • 6 дидо

    34 15 Отговор
    абсолютно нищо смислено не казваш" господин премиер"
  • 7 Тиквата

    34 24 Отговор
    Поредният хрантутник в парламента.
  • 8 Пучо Капучо

    52 5 Отговор
    Дълъг, знаем ниЙ за Априлското въстание, ами виж там оправяй се и излизай на светло, че Буби го заболя крачето...
  • 9 ВЕРНО БЕ

    38 9 Отговор
    ВОЖДА СЕ БОРИ НА ТЕРЕНА И ПАДНА КОНТУЗЕН , ДАЖЕ СЕ ОПЕРИРА БЕЗ НУЖДА.ТОЯ ЧОВЕК Е ЗА ОСКАР
  • 10 ТаУмВзе

    26 22 Отговор
    Абе чалгар смешен, певачка на мутропитека. За това се разболя и избяга Славно, по пример на менискус тиняк. И 6 месеца няма да издениш смешник Мишок.
  • 11 user

    42 5 Отговор
    Омръзна ми да манипулират простолюдието с празни приказки и кухи фрази :(. Пълни популисти и демагози. Излизай от дупката си и си поеми отговорността!!!

    Коментиран от #69

  • 12 КОТарАК

    34 6 Отговор
    никога не съм предполагал , че ще се наложи да чакам от Слави да пооправи нещата в БГ. явно сме я докарали дотам музиканти ,,шоумени''да ни оправят...няма лошо-отдавна задълбахме под дъното , благодарение на 30 годишната сган управлявала ни през прехода , който май още не е завършен / успех на младите
  • 13 юрист

    30 6 Отговор
    Трифонов избра за бюджетар на България любител на чашката и участник в биг брадър. Кирил сименов, който се наливаше до безпаметност в биг брадър 2015, израстна до член на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 45 парламент....Той е депутат на слави трифонов, но се представя за успешен финансист от лондон, впуснал се - по думите му- в криптовалутите. Чудесен опит за съставяне на реален бюджет.Симеонов, който се хвали с татуировките си включително на Христо Ботев, по обезкосменото си тяло, ЩЕ ПИШЕ ПРОЕКТА ЗА ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ.

    Коментиран от #31

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 22 Отговор
    Бойко ще направи кабинет и стабилно правителство
  • 15 Готин

    17 6 Отговор
    Тоя зе да се обажда като часовник с кукувица, чат пат а не зима управлението и да пропада😂
  • 16 Павел Пенев

    10 2 Отговор
    Това вече не е така, защото живота на българина е тотално обезценен.
  • 17 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    15 1 Отговор
    Слави ! NO TIME ! ACTION !
  • 18 провинциалист

    17 0 Отговор
    Свободата, Славчо, е като салама...

    Коментиран от #55

  • 19 сара

    20 1 Отговор
    Много се надявам / все още / да знае какво прави.
  • 20 Шуцщафел

    24 7 Отговор
    Господин Трифонов, безсрамно парадираш с фалшивия ти патриотизъм.
    Патриотизмът, не се състои само в думите, а в действията най-вече.
    Честитя рожденния ден на един велик националист и патриот на име Адолф Хитлер. Зиг хайл!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Един от многото

    16 7 Отговор
    Все още ти вярваме ! Само да не ни излъжеш !
    Че ще стане много голямо мазало !
  • 23 Деймос

    8 5 Отговор
    Ще се освобождаваме ли от ....онази страна зад океана?:)
  • 24 кнаус 485

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Клишета":

    Наистина клишета от учиндолеца, греши априлското въстание е било пред 145 години -тогава хората са били други, а и тогава е имало предатели,....сега българина мисли за оцеляването си, а свободата е илюзорно понятие, което се използва от вас политиците да ни манипулирате....
  • 25 куку чао

    18 5 Отговор
    Тоя пак залага на патриотичната нотка.
    Да, но хората видяха вече, че е едно да си бърбори и да се прави на патриот, а съвсем друго - да свърши нещо реално за българския народ.
    Както беше казал Гручо Маркс: "Това са моите принципи, но ако не ви харесват имам и други."
    Та и тоя така.
  • 26 Моята гражданска позиция

    5 1 Отговор
    Бойко Борисов по-рано днес: "145 години от избухването на Априлското въстание – събитие, доказало желанието на българите за свобода и държавност. На висока цена с кръв и жертви, то постига целта си. Показва ни, че невинаги загубената битка означава край на войната. Стига да вярваш достатъчно в целите си. Урок, който трябва да помним и днес. Омразата и разделението ни водят само по пътя на разрухата и никога не са довели до нещо добро. Успехите се постигат бавно и трудно – с единство и смелост. Поклон!"
    Слави Трифонов няколко часа след това: "Днес се навършват 145 години от Априлското въстание. Априлското въстание е абсолютното доказателство, че българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си. Поклон!"
    Размяната на реплики помежду ви е борба на его срещу его, при което цената е живота или смъртта на един народ - този, който ви избра и в чийто ръце е вашата политическа кариера.
    Смятам, че начинът в 21-ви век е комуникация и компромис в името на народа, а загубата на гласоподаватели винаги може да бъде компенсиран през правилна политика в ИМЕТО НА НАРОДА!
    By the way (Борисов смятам, че свали егото си частично).
  • 27 нннн

    21 4 Отговор
    "Жие е той, жив е" във фейсбук... Абе, каква беше тази 17 дневна карантина ?
  • 28 ФЕЙК

    19 4 Отговор
    Правителство на ИТН. Премиер - Краси Радков /добър актьор, но има да се учи от НЕГО/; Министър на външните работи - Маестрото, ; Министър на туризма - Николета Лозанова.; Министър на спорта Валери Божинов; Министър на културата - Гъмзата; Министър на отбраната - бай Иван/защото има шкембе/ ; Министър на здравеопазването - Годжи/ прилича му/ и т. н. Това правителство ще срещне всеобщо одобрение и най-вече от младите.
  • 29 айхан

    19 4 Отговор
    я изпей една чалга по този повод
  • 30 Бойко Борисов. Разбрал !?!

    8 2 Отговор
    ...Сега го разбирам Слави !....
    От Софиямед.
  • 31 Anonim

    16 5 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Ще стане интересно наркомани и пояници да ни оправят
  • 32 Асен Милев

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Няма начин !":

    Може би, но това ни отваря пътя към Свободата.
    Речта на френския писател Виктор Юго след събитията от Априлското въстание:
    "Става необходимо да привлечем вниманието на европейските правителства върху един толкова малък факт, който както изглежда правителствата не забелязват въобще. Ето го този факт: убиват един народ. Къде? В Европа. Има ли свидетели този факт? Един свидетел, целият свят. Виждат ли го правителствата? Не.
    Нациите имат над тях нещо, което е под тях - правителствата. На моменти, това противоречие избухва: цивилизацията е в народите, варварщината е в правителствата. Желана ли е тази варварщина? Не, тя е просто професионална. Това, което знае човешкият род, правителствата не знаят. То се дължи на това, че правителствата поради късогледство не виждат нищо друго освен правото на държавата. Човешкият род гледа с друго око - съвестта.
    Ще учудим европейските правителства, съобщавайки им едно нещо, това, че престъпленията са престъпления, това, че по-малко е позволено на едно правителство, отколкото на един индивид да бъде убиец, това, че Европа е солидарна, че всичко, което се прави в Европа, е правено от Европа, че ако съществува едно озверено правителство, то трябва да бъде третирано като диво животно. Това, че в часа, който е съвсем близо до нас, пред очите ни се избиват, опожаряват, грабят, изтребват, колят бащите и майките, продават се малките момичета и момчета, съвсем малките деца, за да бъдат продадени, се разсичат на две, с един удар н
  • 33 Матей

    10 5 Отговор
    Тоя слави все такива ги въргаля,ура-патриоташки.Ти ми кажи,байно,ли ли си баш комитата и колко комитета направи?Бе,сега приказките и празното дрънкане вървят като топъл хляб.И като няма какво друго да каже,а дойде ли ред до правене,ти да видиш какви ще ги върши.да му падне на бае ти Ганя солунската митница,пък вирви приказвай с него после.
  • 34 Асен Милев

    10 2 Отговор
    ...се разсичат на две, с един удар на сабята. Изгарят се семейства в къщите им. Например, този град Батак е смален за няколко часа, от 9 хил. жители на триста.
    Гробищата са претрупани с повече трупове, отколкото могат да се погребат, така че мъртвите разнасят чумата върху живите, които са изпратени в кланицата. Това е добре дошло! Казваме на европейските правителства, че бременните жени се отварят, за да бъдат убити децата в утробата им. На обществените места има купища от скелети на жени, имащи следи от изкормване, кучетата гризат по улиците черепите на млади, насилени момичета. Всичко това е ужасно. Достатъчен би бил един жест от страна на европейските правителства, за да го възпрепятстват. Диваците, които извършват тези злодеяния, са ужасни, а цивилизованите, които ги оставят да действат, са страхливци."

    Коментиран от #66

  • 35 Гост

    10 0 Отговор
    Българинът е способен да се пороби, в меракът си за свобода.
  • 36 humming

    17 4 Отговор
    Шут и Символ на БГ покварата, отивай в ада
  • 37 Георги

    13 1 Отговор
    Дано не употребяваш паметта на героите, дали живота си, за свободата на България! Грозно ще е, ако е само заради едната реклама. На днешния ден, Райна Княгиня и Бенковски, развяват знамето - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! Поклон към всички герои!
  • 38 Лъжец

    6 4 Отговор
    Пълни глупости българина го е грижа само за себе си и ако може комшията да е зле
  • 39 чуляк

    12 1 Отговор
    Българинът много обича другите да се борят за свободата му. А той да си седи разплут в калта, да си пие парцуцата и да обсъжда с пияните си събеседници как другите го прецакват в борбата му.
  • 40 Лъжец

    11 3 Отговор
    Празни приказки от празен човек.
  • 41 Светослав

    17 3 Отговор
    За чеп за зеле не става!! Който е гласувал за него, да ходи да бере ягоди
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Сега да очакваме

    6 2 Отговор
    Прочувствени слова,а може и дитирамби за Деня на Европа.Хладилника славуц,хладилника и кесията.Пълно ли е там,пълна е душата със всичко.Ако не беше Политик разбирам,да го кажеш от екрана на 7/8. Но държавата е на самотек, до ден- два ще ти връчат щурвала,така че с Лозунгарски изпълнения- до до тук. Този номер,ни го извъртя и онзи- Спанише тариката...."Ще ви кажа,когато му дойде Времето."Но да знаете,и си закачете нова обеца на ухото.Нема да мине!
  • 44 кретенизъм

    7 4 Отговор
    ...да се отърве от чалгарството и чалгаря, например..
  • 45 БГ тооо

    4 4 Отговор
    Слави,сутринта баце ти обяви война! Бъди умен,дръж приятелите си близа,а враговете още по близо! Жив и здрав!
  • 46 Имам въпроси: С какво БСП допринесе за д

    4 1 Отговор
    Имам въпроси: С какво БСП допринесе за да спре разрухата и разграбването "на" "в" България? Каква бе креативната дейност за да се спре целият този погром върху народ и държава? Може би са риторични, но за сметка на това получавате откликът на съответните избори. Свиквайте, гласоподавателите ви ще стават все по-малко, не е далече времето, когато ще се борите и молите да преминете 4%-та бариера. Отделихте се от народ и Родина, зинал сте лакомо и ненаситно усти за пари и власт, както впрочем всички управленски партии до сега. Хак ви е!

    Коментиран от #47

  • 47 Шутът на Боко...Цецо Наглецо.. Крадец

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Имам въпроси: С какво БСП допринесе за д":

    Това е факт , става дума за масовата приватизация , при която се приватизираха всички печеливши предприятия и никой , освен избрани , не получи реално нищо. Доста свои хора се нагушиха с предприятия , почти без пари и после , в по-голямата част , ги съсипаха - гледай, след това , останаха губещите . Дето трябваше да се закрият .
  • 48 Гошко

    4 3 Отговор
    Как не вдена тоя кух х_й, че живеем във времена когато за България трябва да се живее и работи, а не да се мре! Да дадеш, а не да вземеш! СС, или есес, както му казват на Славчо Сатаната е новото проклятие за България! Той живее в 20 век при мутрите и е добре да си остане там!
  • 49 Слави

    6 4 Отговор
    го боли оная работа за тея тъпи момчета и момичета които гласуваха за тая мишка, скри се в дън земя.
  • 50 Слави: 7,8 и ще си паднал....

    3 2 Отговор
    ....в Софиямед ....
  • 51 Слави не говори !....

    3 4 Отговор
    Скоро ще им го нафърфори !... Сори !
  • 52 Гост

    10 3 Отговор
    Жалък чалгар и нарцис

    Коментиран от #56

  • 53 Психиатър

    5 1 Отговор
    ОБЩИ МОХАБЕТИ НА УПЛАШЕН И НЕКАДЪРЕН ДА УПРАВЛЯВА КЛОУН!
  • 54 Пичо

    6 2 Отговор
    Слави айде прави нещо бе. Тресни два туката на Баце като начало, после ритай докато мърда. Иначе той ще те пръсне, да знаеш. Нема ти прости.
  • 55 😁😁😁😁

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "провинциалист":

    ...свободата санчо...😁...салама Санчо..
  • 56 😁😁😁😁

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    ...прилика между него и Бокича...😁...и двамата са ергени...
  • 57 Само говорят и се правят на

    4 3 Отговор
    Политици!!никой не може да оправи България!!с 50 милиарда дългове ще слугуваме на англосаксонските и еврейските масони!!💀💀💀
  • 58 Развеселен

    6 1 Отговор
    Слави олекваш все повече. Вече няма да мине с дрънкане! Или се захващай или цепи въздуха към Кучин Дол!
  • 59 bxbxh

    3 2 Отговор
    Постоянно тая снимка ли ще му слагате на всяка негова статия,Славчо сигурно си мисли,че седнал от студио на стол като втасалото му шоу ще управлява държава много се лъже или да се омота натам насам
  • 60 Хасан

    3 1 Отговор
    Имам чувството че ни въвличат в някакъв сценарий .Слави е като Зеленски и Пашинян и ще ни хвърлят срещу амбразурата ..дано да има трезви политици и да ни се размине

    Коментиран от #61

  • 61 Слави Номер 1

    2 7 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    Единствен, легенда, класика. Въпрос на интелигентност е дали го подкрепяш или не. Аз и стотици хиляди души ще го подкрепяме винаги. Слави е култура, емоционално и морално израстване. Той е феномен за бългрския народ. Сплотява и обединява както никой друг не може. И както в шоубизнеса и на сцената, така и в политиката и навсякъде Слави винаги е и ще е на върха. Няма по - достойна личност от него, която може да управлява България.
    За мен е чест да нося име като неговото. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка.
  • 62 Уйке

    2 2 Отговор
    Къде са тия българи сега бе Слави? В парламента ли? На баща ми брат и неговия баща, мои дядо и чичо са се борили, и са убити преди 9 септември, сегашните,, големи борци"за демокрация ги обявиха за терористи! Не бих се изненадал за да се угоди на дпс и на Ердоган, както се обяви турското иго за присъствие, така и да бъдат обявени героите от Априлското въстание за терористи опитващи се да свалят,, законната власт"! Та нали и сега мутрата Борисов обяви, че протеста е опит за преврат! Много точно великият възрожденец Дядо Славейков е казал,, не сме народ, а мърша"!
  • 63 гошо

    4 1 Отговор
    Не си ли вече дърт за палячо?
  • 64 Аз Негодника

    3 1 Отговор
    Това е много....Хубаво,патриотично,приповдигнатос,емоции,и разбира се леко ЗАНАСЯНЕ на публиката към новите патриоти от ИТН...А какво ще кажеш за ТИЯ българи,който една сутрин се събудиха собственици на фирми и заводи,без да плащат една стотинка за тях,и как държаха работниците си на МИНИМАЛНА заплата,как си прибираха чистите печалби,как ЗАБОГАТЯХА...Как хиляди българи спряха да се размножават,как МИЛИОНИ избягаха в ЧУЖБИНА...Ти зад тези ли БЪЛГАРИ стоиш СЕГА...Само за тия 67 милиарда ЕВРО ли сте ДОШЛИ...Не се СРАМУВАЙ КАЖИ СИ НА ГЕРГОВ МАРИОНЕТКАТА ЛИ СИ...
  • 65 72727373

    0 1 Отговор
    За 30 години не видях нито един българин да се бори за свободата си в тая робска съвременна система за управление на биологично разнообразие в страната.
  • 66 Хъмм..!

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Асен Милев":

    Тия работи Виктор Юго ги е писал за сърбите, които, като държава, по това време се бият с Османската империя. Турците ги пропиляват и ония реват ; Европо, спасявай ни !Писателят хал хабер си е нямал какво става в България.

    Коментиран от #68

  • 67 значи това е

    3 0 Отговор
    Та така.....поклон пред свободолюбивите българи , дали живота си за нашата свобода, която ние умело превръщаме в свободия.
    Днес не е време за физически жертви, но видяхме през лятото, че имаше хора, които с удоволствие биха избили и полицаите , и всеки, който им се противопостави.Днес има хора, които мечтаят да гледат погребения, защото постоянно разнасят ковчези, кръстове и чували за трупове. Днес има други, които предпочитат да чупят и рушат , вместо да работят. И най-лошото , че има някакви подобия на човеци, готови да плащат, за да могат други да размахват бухалки. Нашите предци си даваха живота, но не за лична изгода, а за идеали , права и свободи. От всичко това, днес има по много. Но някои искат още - ненаситни, нагли, арогантни и безотговорни. Да са ни честити.
  • 68 Асен Милев

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Хъмм..!":

    Верно ли, не знаех, че Батак е в Сърбия?!?
  • 69 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "user":

    Никакъва демагогия! Българофобската пропаганда е промила мозъците на Българите...
    Не само Самарското знаме приготвено за Априлското въстание остава в Русия, но и хилядите пушки, закупени с дарения от българските емигранти за въстанието, така си ИЗГНИХА в чуждите складове. Само търговецът Николай Миронов закупува 8 000 модерни пушки, които ръждясаха в одеските складове, защото "братушките" са против те да стигнат до България... Затова въоръжението бе с дървени черешови топчета и кремъклийки с хартиени фишеци, които се навлажниха от кроткия майски дъжд.
  • 70 ЕХХХ

    1 2 Отговор
    СЛАВЧО НАТРУПА ПАРИ КАТО СЕ ПОДИГРАВАШЕ НА ХОРАТА Е СЕГА Е НЕГОВ РЕД ДА МУ СЕ ПОДИГРАВАТ НАЙ ГРОЗНИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА
  • 71 Другия с коня

    1 2 Отговор
    Добре ,че искаш да дадеш Живота си Слави,ама поне научи Граматиката на Българския Език,Неграмотнико...."свободата с цената на живота си" пише се Със цената на нещото си там....Сто пъти за домашно" Със Цената....""Със цената"......

    Коментиран от #72, #73

  • 72 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Другия с коня":

    Това е по някаква Ваша граматика, ама не българската. Предлогът със се употребява, когато следващата дума започва със звука с или з....
  • 73 Слави Номер 1

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "Другия с коня":

    Абе ейй.. С кого си тръгнал да се мериш ти, "грамотнико" ??
    Гледкай внимателно:

    Предлозите С и В се удвояват по следните правила:
    1) пред думи, които започват с буквите С, З и В, Ф;
    2) пред цифри, чийто изговор започва с начално В или С

    Сега кой трябва да пише домашно? НЕ 100 а 1000 пъти напиши "С цената", "С цената"..
    Тръгнал Слави да критикува.. Смешник.

    (Заради хора като Слави аз съм ГОРДА, че съм Българка.)
  • 74 Интересно

    1 0 Отговор
    Не смятам да давам живота си за неща,които в други държави са даденост.Отивам там.
    А тук героите нека умората ако искат.Децата на героите,ако ги имат са гладни,не са герои.
    Така че хайде нема нужда както казваше Баш майстора!
    Интересно Славун дали ще се гръмне на полза Роду!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове